אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לוח אם מדגם ABIT IP35 Pro, לפי מה שראיתי, יש לו SATA2. יש לי HD של סמסונג 650 גיגה שמקפיץ הודעות על כך שאינו תקין ויש להחליפו. ההודעות קופצות גם ב WIN8 וגם בתוכנה HD TUNE. חשבתי לקנות HD בנפח של 2 טרה. שני הדגמים שעלו על הפרק הם: Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARX או Seagate Barracuda Green 2000GB ST2000DL003 ראיתי ששניהם עם SATA3, האם צפויה בעיה לחבר אותם? זה הולך להיות הכונן הראשי של המחשב, כמובן שאחלק אותו למחיצות. בהנחה שללוח אם אכן יש רק SATA2, האם יש טעם להשקיע בכוננים מהירים יותר? שאלה אחרונה, יש לי אפשרות לקנות את הכוננים בארה"ב ושמישהו יביא לי אותם לארץ, ח.י. אומרים שלא יתנו אחריות על הכונן של סיגייט שלא נקנה בארץ. מישהו יודע מה המצב לגבי …
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
http://www.physorg.com/news2440.html ככה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
על ה111 שמעתי כאן כמה וכמה פעמים, בחנות שאני רוצה לקנות ממנה את הצורב הוצע לי דגם ה116 והייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינהם. תודה רבה לעוזרים במציאת המידע.
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אז עדין המחירים גבוהים אבל אני חייב לקנות כונן ראיתי שבארץ 2TB של סמסונג עולה 710 שקל, בחול זה עולה 500.. חשבתי לקנות משם, אבל אתם יודעים מה בנוגע לאחריות, יש להם אחריות עולמית? אתם יודעים לכמה שנים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לא מזמן שמתי את הכונן במחשב שלי בתור CD הוא איטי עם זמן תגובה איטי מאוד וכשאני מנגן בו סרט DVD עם תוכנת POWERDVD במקרה הטוב התמונה קופצת ובד"כ לא רואים בכלל וגם האודיו קופץ, כאשר אני מנגן קבצי VOB גרך הסייר הוא מנגן אותם בסדר. יש לציין שזהו כונן שתומך ב ULTRA DMA 100 והוא מחובר בכבל מתאים והגדרות DMA פועלות, עדכנתי את ה FW לגרסא האחרונה והמעודכנת של ASUS אך ללא הועיל, החזרתי את הכונן הישן של פיוניר והוא עובד בסדר וקורא מהר יותר וכו'. מה לדעתכם הבעיה עם האסוס הכונן אומנם לא חדש אך בקושי השתמשו בו.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני שבוע הארד דיסק של סמסונג 500 גיגה, יש ברשותי לוח אם של asus p4s-800d-x . כרגע מחוברים שני הארדיסקים בחיבור IDE. חיברתי את הדיסק החדשלחיבור ה sata הוא מזוהה ע"י הביוס אבל לא ע"י ה windows. האם שכחתי להגדיר עוד משהו בביוס או שיש צורך בדרייברים. מותקן אצלי windows xp sp3 אבל אני מעוניין לבצע התקנה חדשה וגם שם הוא אינו מזהה את הדיסק החדש, ההתקנה הינה של windows xp sp2 האם יש צורך להעלות קודם כל דרייברים ע"י F6?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש יש לי דיסק קשיח של WD SATA2 עכשיו שאני מתקין תווינדוס יש דברים שאני צריך לעשות בהתקנה... ובאיזה סוג של פורמט לבחור NTFS או FAT32 ודרך אגב מומלץ לחלק את הדיסק קשיח ל2 מחיצות? ואיך אני עושה תזה בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הפעם מדובר בכוננים מכניים / קשיחים. https://www.youtube.com/watch?v=9cPr4M44Rec לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי כבר את כל השאלות בנושא ואכן אמור לזהות 149 - למישהו יש רעיון איך אני מאתר את ה 19 גיגה הנותרים ?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב מדיה סנטר (כמה שפחות רועש) נניח לצורך הדיון שהיה לו 3 תפקידים 1) מוזיקה 2) סרטים (אשר נמצאים במחשב אחר שמחובר לרשת) 3)הורדות של פריטים חוקיים. ברצוני להשתמש ב DOK בלבד כאשר את קיבצי ה-SWAP היו בזיכרון הרגיל ולא ב FLASH מה מידת השחיקה שתהיה ? ל DOK ...כל כמה זמן אני יצטרך להחליף ואם יש לבקר על זה כמו בדיקה חודשית של מצב ה FLASH יעזור? אני מעוניין לעבוד בלינוקס אובונטו. תודה לכלום.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי כבל סקאזי שאני לא מכיר להלן התמונה שלו האם מדובר בחיבור 1) 68-pin for LVD SCSI או 2)68-pin VHDCI for LVD ואיזה חיבור נקבה יש לחיבור זה, איך הוא נקרא ? אשמח לקבל עזרה תודה רבה אמיר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
-
היי מתכנן קניית מחשב חדש, אני רוצה לקנות דיסק SSD למערכת ההפעלה כונן של 120 GB יספיק איזה סדרה הכי מומלץ ? בזמנו שמעתי שמומלץ לקנות רק INTEL או OCZ אבל אני רואה שהיום כבר קיימים הרבה סוגים בשוק הייתי שמח להמלצה אגב ראיתי את ההודעה בתחילת הפרום עם המומלצים. הINTEL 330 הוא דיי ישן, האם הסדרה של של אינטל 520 לא טובה ? (רשום שזה פי 2 מהירות ) תודה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום אני מחפש SSD לא פחות מ120GB עד 550 ש"ח. חשוב שיהיה אמין. מה אתם אומרים על הintel 330 או הסמסונג 840? מי עדיף? אילו עוד SSD מומלצים יש לי בתקציב הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
קראתי את ההודעה הזו לגבי סוג אחר של כוננים קשיחים: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=26709;start=0 ניסיתי למצוא באתר של IBM דרייברים עבור הכונן שלי (אני יודע שהוא מסדרת הדפוקים) כי קראתי פה בזמנו שיש עידכון שלהם שמאט את מהירות סיבוב המנוע ומשפר את אורך החיים של הכונן (אני משתמש סתם בשביל גיבויים של חומר לא חשוב כל כך). בכל מקרה, חפשתי באתר שלהם במשך שעה שלמה ולא מצאתי שום עידכון לכונן הקשיח שלי. מישהו יכול לעזור? הדגם שלו הוא: DTLA-307030 7200 RPM 30 GB תודה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את ה DVR 111 מ KSP החלפתי את הצורב שהיה לי, צורה CD של סמסונג ב DVR 111 בתצורת מאסטר, חיברתי הכל ומשום מה המחשב לא מזהה אותו =\ ניסיתי להתקין דרייבים אבל אני מקבל שגיאה: ''available target is not found'' הצורב בגסת OEM.
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי צורב רגיל.. פעם אחת ניסיתי לצרוב על דיסק של 900 מגה והצורב שלי לא קיבל אותו. פשוט לא צרב (זה לפני הרבה זמן עם אותו צורב). היום מצאתי מדריך לשנות את ההגדרות של הצורב שלי ככה שהוא יוכל לצרוב ב900 ו800 מגה... הנה המדריך: http://reborn.atspace.com/nero%20burning%20rom%20%20guide.htm#overburn רציתי לדעת אם זה מקלקל את הצורב בכך שאני משנה את ההגדרות שלו. רציתי לדעת אם תוכלו להסתכל שניה במדריך ולהגיד לי אם כדאי לי לשנות את ההגדרות של הצורב או לא לשנות. :s05:
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ב- 500gb אתם ממליצים על HD502HJ. הדיסק הוא SATA2 שהוא כבר חיבור שנחשב מיושן. האם כונן זה מומלץ גם על פני כוננים עם SATA 3 כגון ה- WD5000AAKS? יש טעות? אני מתכנן לקנות דיסק ופשוט הנושא קצת מוזר בעיני...
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש הביתה כונן קשיח חיצוני. אמין ביותר. ככול הנראה ברייד. המטרה גיבוי של המחשבים שלי ושל אחי ובקרוב גם של אחותי. כאשר הדגש העיקרי הוא הגנה על המידע בגודל של טרה או שתיים וגישה נוחה מכל מחשבי הבית.משהו בסגנון שרת קבצים נראה לי זה נקרא? התקציב הוא רף עליון +++ אני רוצה לצאת מהעסק בפחות מ 1000. מה מומלץ? תודה קבה מראש. נחום.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, האם הכונן הקשיח הזה מומלץ, מהיר, איכותי וטוב? (לחצו כאן) (המחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים, אז אני צריך כונן שיטען לי משחקים מהר ולא ייהרס לאחר שבוע) תודה !
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ואיך אני יודע שמה שאני קונה זה לא מזוייף כי שמעתי שיש הרבה זיופים בתחום הזה. http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=1 ואיך המחיר?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
סיגייט הכריזה על דיסקים קשיחים מסדרת ה-DB35 בפורמט 3.5 אינץ', הנעים במהירות 7,200 סיבובים לדקה, למקלטי וידיאו (DVR) ומוצרים נוספים, עם טכנולוגיית הדרייב טראסט - DriveTrust. סדרה זו הינה הראשונה המאפשרת ליצרני מוצרים אלו לנעול דיסק קשיח למערכת, ובכך גם מאפשרת למכור מכשירי DVR המגנים את התוכן המוקלט מהעתקה בלתי חוקית והפצה, במקרה והדיסק מנותק מן המערכת. ברבעון הראשון של 2007 צפויה השקתה של סידרת הדיסקים נוספת: זו של ה- Momentus FDE 5400.2 המגיעים עם טכנולוגיית דרייב טראסט, אך מיועדים למחשבים נישאים. טכנולוגיית ה- DriveTrust מגבילה את פעולות האבטחה לדיסק הקשיח, ובכך יתרון בהטמעה. המשתמשים זקוקים לסיסמא בלבד על מנת לקבל גישה מלאה לדיסק. לכל דיסק מהסוג החדש, שבב מיוחד המבצע ה…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
נראה לי שאחד מההארדיסקים שלי הולכים לעולמם- איך בודקים אם הם קרובים לסוף? הם משמיעים רעש בטירוף. באמצעות תוכנה שבודקת אותם? תקשיבו יש לי כונן אחד של 250 ואחד של 200 ג'יגה, אז יש שם חומר ממש חשוב ואני רוצה כבר לדעת מה קורה עם זה. נראה לי יש תוכנות איחוי או משהו כזה, אך אף פעם לא התענייתי. האם כדי לבדוק באמצעות הדרך הזאת? והאם כדי להתמיד עם האיחוי?(או איך שלא קוראים לזה) תודה מראש. .swg
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הכי מומלץ היום לקנות זה 160 GB , SATA , 8MB BUFFER נכון?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-