עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חדש וחשבתי על הWestern Digital WD2500KS. יש לי בלוח חיבור SATA הבעיה שאני לא יודע אם הוא תומך בSATA 2. אני יודע שSATA אחד ושתיים זה אותו חיבור, אני לא יודע אם לוח אם שתומך באחד תומך גם בשתיים. הלוח אם שלי זה Gigabyte GA-K8NSC-939 האם אני יכול לקנות את הארד דיסק או לקנות אחר. חוץ מזה יש כונן קשיח שיותר כדאי לי לקנות בתקציב. תודה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  2. שלום מחשב נייד LG LS55 בן שלוש אוטוטו כמה חודשים לא קורא דיסקים מסוג DVD - עושה רעש ומסובב אותם אך לא מזהה. צרובים- מקוריים- כל פורמט של תוכן - לא משנה. לגבי CD אין שום בעיה. היות ועדיין באחריות מסרנו לחברה שטענה שיש בעיה בתוכנה ולא בחומרה. עשינו פירמוט - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה - סה"כ מחשב מצויין וזו בעיה מציקה...

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by vid170,

האם מורגש הבדל בעבודת עריכה או כל פעולה אחרת באופן רציני?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  4. הי יש לי כונן חיצוני. הבעיה היא שכאשר אני מחבר אותו (כשהמחשב מכובה) ואז מדליק את המחשב , הוינדוס לא עולה לי. הוא נתקע על המסך שאומר לי בשבלי הגדרות לביוס לחץ F8 וכו... מה עושים? ניסיתי לשחק קצת בביוס אבל לא הצלחתי.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by sheff2k1,

הבנתי שבחלק מכונני הSSD ניתן לבצע באופן ידני TRIM. למען העניין אני מדבר על הדיסקים של INTEL, שמגיעים עם איזשהם TOOLS שמפאשרים לעשות את זה. השאלה שלי היא האם מדובר בתהליך שיעילותו זהה למה שנעשה בווינדוס 7 באופן אוטומטי? כלומר, אם אני מריץ TRIM ידנית נגיד פעם בשבועיים, וגם לא מעמיס מידע בדיסק- האם הדיסק יכול "לשרוד" הרבה זמן כמו בנסיבות אידאליות בווינדוס 7?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by HiTiT,

שלום, חברה אני ממש נמצא לפני הקנייה. קראתי הרבה תגובות טובות על ה SAMSUNG HD501LJ ופחות תגובות בכללי על ה-ST3500320AS. אני בעיקרון רוצה כונן ללא "פשלות", אמין ושקט. (המהירות היא עניין של שנייה פלוס שניה מינוס, לא?) אני מתלבט בין 2 כוננים אלו בגלל 2 דברים 5 שנות אחריות לעומת 3 שנות אחריות. ו32MB באפר לעומת 16MB. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  7. HD 80 HD 120 כונן DVD צורב DVD צורב CD-RW אני מדבר מבחינת IDE MASTER ו- SLAVE.

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  8. כחלק מהשיפורים והשאיפה לשקט מירבי אני שוקל להחליף את הכונן/צורב dvd של סוני שקניתי שמרעיש ביותר ביחס לכל שאר חלקי המארז. מה הכונן הכי שקט? האם יש בנצים לסוגיה?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  9. 1TB 32 מגה Buffer http://www.storagereview.com/php/cms/cms.php?loc=news_content&id=1027 http://www.hitachigst.com/portal/site/en/menuitem.8027a91c954924ae4bda9f30eac4f0a0 אני עדיין זוכר כשיצא דיסק 1GB הראשון ;D

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by Konst1988,

שלום לכולם. יש לי הארדיסק של סמסונג HD160JJ ולאחרונה בדקתי את הטמפרטורות שלו, והם נראו לי די גבוהות. במנוחה, אחרי שהמחשב דלוק כשעה, יש לו 48. במאמץ, למשל DEFRAG מגיע ל 52. אני זוכר שבימים עברו, ואני חושב שאפילו בקיץ הטמפרטורה הייתה פחות מ 40. ניקיתי אבק במארז ושאר המאווררים, וזה הוריד את הטמפרטורה ל 48, מקודם זה היה 50. שאר הפרמטרים שתוכנות דיאגנוסטיקה רושמות על הארדיסק הם מעולים. האם ההארדיסק תקין? ממה נובעת עליה זו בטמפ? אני יודע שאפשר להוסיף מאוורר בקידמת המארז, וזה כנראה מה שאעשה, אבל למה זה קרה? בלאי?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  11. בהמלצות של צורבים יש את Sony Optiarc AD-7260S האם מדובר על הצורב בלינק הנ"ל? אני שואל כי לא מצויינת בו המילה Optiarc http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10586

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by ankond,

בוקר טוב לכולם. לפני כמה ימים התעסקתי עם חיבורי הIDE שלי במחשב אבל רק עם ה 60/100 לא נגעתי ב33 שמתחבר לfloppy, אחרי יומיים שמתי לב שהמנורה של הfloppy כל הזמן דולקת, מהרגע שאני מדליק את המחשב ועד שאני מכבה אותו... הכנסתי דיסקט ניסיתי להיכנס אליו והוא אומר לי שאין דיסקט בכונן, ככה זה עם כל דיסקט... החלפתי כמה חיבורי 33 ואותו סיפור עם כל אחד מהם, עד ששמתי את החיבור של הפנטיום 1, שלי, אז המנורה הפסיקה לדלוק. עכשיו כשאני שם דיסקט הוא אומר לי כזה דבר: A:\ is not accessible no id mark was found on the floppy disk ככה הוא אומר לי עם 4 מתוך 5 דיסקטים, דיסקט חמישי הוא כן הצליח להפעיל אותו נורמלי. כמובן שניסיתי להחליף floppy אותו סיפור, הבעייה לא בזה. בקיצור אני כבר התייאשתי אני לא …

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by shacharoren,

אהלן לכולם, טוב אז רדפתי זמן מה אחרי כבל eSATA ועכשיו כשיש לי אותו אני מחבר אותו והמחשב לא מזהה אותו, לפחות לא אוטומטית. אין לי מושג לאן לגשת אפילו. הכונן עובד עם ה USB ללא בעיות. כמו כן אני ממש לא יודע איך לזהות את יציאת ה ESATA ב device manager בכל מקרה צריך עזרה כאן!! כמו כן, ניסיתי לאתחל ועדיין לא מזהה! אודה על כל סוג של עצה.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by אסף ב,

שלום שלשום קניתי כרטיס USB 3 מהדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=4&gid=1010&sgid=1012&pid=1155&psn=&lid=1&leg=0 חברתי אליו את הWestern Digital My Book Essential 1T שלי והתחלתי לקבל בבעיות מוזרות: הHDD מידי כמה שניות\דקות מפסיק לעבוד ויש מעין דיליי כזה (רואים את זה בתקיעות אם אני צופה בסרטים מהדיסק או טיקים בגרפים של הPerfmon) מישהו מכיר בעיה כזאת? הכרטיס מחובר לPCI Express x1 והלוח שלי הוא Gigabyte GA-MA78LMT-S2 חוץ מזה, הHDD עובד טוב אם הוא מחובר לUSB 2

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by shl1357,

אני ראיתי לוח אם עם 4 CHANNEL של SATA ואני רוצה לחבר 5 הארדיסקים SATA אז מה עושים במקרה כזה וגם בנוגע לבקר...אני רוצה שלעשות מערך הגנה RAID5 אז איזה בקר אני צריך...? SATA RAID? או רק בקר RAID 5 אני לא מבין בזה כל כך.......... תודה

16. שלום לכולם! חזרתי מטיול בתאילנד והכרטיס פתאום התחיל לעשות בעיות במצלמה הוא מראה EROR ובמחשב אם אני מחבר אותו הוא כותב שהכרטיס חייב לעבור פרמוט כדי להשתמש בו לא פרמטתי אני רוצה להוציא משם את התמונות קודם זה אפשרי נכון? יש איזה תוכנה מומלצת או שכדאי לתת לחברה מקצועית? תודה ויום טוב! עריכה: ניסיתי את Recuva היא לא מצליחה לקרוא מהכרטיס.. חיברתי למחשב באמצעות המצלמה וUSB וגם דרך USB קורא כרטיסים

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  17. יש לי צורב רגיל.. פעם אחת ניסיתי לצרוב על דיסק של 900 מגה והצורב שלי לא קיבל אותו. פשוט לא צרב (זה לפני הרבה זמן עם אותו צורב). היום מצאתי מדריך לשנות את ההגדרות של הצורב שלי ככה שהוא יוכל לצרוב ב900 ו800 מגה... הנה המדריך: http://reborn.atspace.com/nero%20burning%20rom%20%20guide.htm#overburn רציתי לדעת אם זה מקלקל את הצורב בכך שאני משנה את ההגדרות שלו. רציתי לדעת אם תוכלו להסתכל שניה במדריך ולהגיד לי אם כדאי לי לשנות את ההגדרות של הצורב או לא לשנות. :s05:

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  18. שלום אני דיי חייב DOK למכללה בשביל להעתיק דברים מהבית למכללה ובחזרה. אין לי הרבה כסף להשקיע ואני גם לא צריך הרבה מקום 1-2GB יספיק. יש המלצות על דגמים מסויימים שהם איכותיים פחות או יותר בטווח המחירים של 50-60ש"ח? כלומר שלא יתפרק לי אחרי שנה, או שיהרס מדפיקה קטנה. אשמח לעזרה כיוון שאני בכלל לא מבין בזה. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by viper_sb,

קניתי היום HDD של WD IDE של 500G שאני מחבר את כול שלושת הHDD שלי הביוס מזהה אותם אבל מערכת ההפעלה לא מזהה אותם במחשב שלי מה יכול להיות ?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by felixb,

שלום, מנסיונכם עם דיסקים קשיחים חיצונים. מה לדעתכם האמינות של המוצרים האלו? הרי בסופו של דבר, אנשים קונים דיסקים בנפחים עצומים ושומרים עליהם כמויות גדולות מאוד של מידע חשוב להם. השאלה, היא מה הסיכוי של דיסק כזה להידפק כך שכל המידע שעליו יאבד (ללא אפשרות שיחזור)?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by AloN(-)KiLLeR,

מה ההבדל בינהם? קניתי את שניהם חבילה של 50 יחידות שלי Verbatim DVD+R וחבילה של 50 יחידות של Verbatim DVD-R מה ההבדל בינהם?? תודה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  22. האם זה תקין או שיש בעיה?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by mtn9,

לבת דודתי יש בעיה מוזרה, היא אמרה לי לכתוב את ההודעה הבאה: קניתי מחשב באייבורי לפני כמה חודשים. מאז פירמטתי את המחשב פעמיים בערך. למרות זאת מצאתי דברים מוזרים בתוך ההארד דיסק. למשל, מצאתי בתוך הקבצים של הווינדווס ויסטה קבצים שתאריך השינוי שלהם הוא שנה לפני שקניתי את המחשב! איך זה יכול להיות? מה זה אומר? ששמו לי הארד דיסק משומש? מצאתי שם גם שאריות של תוכנות שלא התקנתי מעולם ... וגם התאריך שלהם היה שנה לפני שקניתי את המחשב (מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by roeesnir,

עד 200 ש,ח. מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מעוניין להוסיף זכרון לנגן MP3 שלי ואני יודע שהוא תומך בMMC וSD בגודל של עד 1GB. התקציב שלי לעניין הוא עד 500 ש"ח, ולא שקל יותר. השאלות שלי הן: * האם יש עדיפות לאחד מהם מבחינת ביצועים (מורגשים,לא בבנצ'ים)? * האם נגן יכול להיות הבדל בין כרטיס זכרון מהיר יותר למהיר פחות בנגן MP3? אם כן, מאיזה בחינה? * האם בדיוטי פרי יש כרטיסי זכרון שגם זולים מבארץ וגם טובים יותר? (אם כן, תציעו כי אבא שלי טס מחר להולנד ) http://www.sakal.co.il/jsp/index.html ולסיום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס זכרון שכזה. [glow=white,2,300] תודה רבה רבה לעוזרים[/glow]

דיונים חדשים בפורומים