עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Port23,

היי יש ברשותי SEAGATE 320GB 16NCQ 7200.10 ונראה לי שהוא התפגר - התנהג מוזר , עשיתי HDD DIAGNOSTIC עם הכלבים של SEAGATE וגיליתי די הרבה BAD SECTORS ... השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול להחליף את המוצר ? אני מאוד לא רוצה לעבוד מול החנות מחשבים ממנה רכשתי את המחשב כי הם ממש לא אמינים האם אני יכול לפנות ישר ליבואן ? אם כן מה מספר הטלפון של היבואן הראשי של SEAGATE לארץ ?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by kipi25,

שלום, אני מתכנן מערכת חדשה (מבוססת קונרו), ואני מעוניין ב HD קטן (80GB) למערכת הפעלה + תוכנות. יש לי כרגע HD 200GB DIAMODMAX 10 SATA, שאותו אני מוסיף ככונן אחסון בלבד + PAGEFILE על המחיצה הראשונה שלו. תמליצו לי בבקשה על HD 80GB שישמש אותי לצרכים הנ"ל...

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by yankib6,

???המחשב שלי חדש ב BIOS הוא מזהה את הצורב אבל בווינדוס לא יש לי ווינדוס ויסטה אולטמייט ניסיתי לשנות את האותיות של הכוננים אבל שום דבר לא עזר, ולא כל כך בא לי לפרמט את המחשב (הרבה עבודה יש שם 400GB חומר) תודה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  4. עם הספק שלי מגיע כבל SATA... הSATA2 יעבוד איתו נכון ? כי לפי מה שהבנתי זה אותם מידות רק התעבורה שונה...

5. הנ''ל

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  6. Started by dj shay 30010,

טוב מדובר כב שעון שהוא גם DISK ON KEY 128MB השעון היה על השולחן והיה גם מברג עם מגנט זה היה ממש קרוב אחד לשני מהר הזזתי אבל לא מספיק מהר שאני מכניס את השעון למחשב הוא רואה אותו אבל שאני בא להיכנס לכונן הוא לא נותן הוא אומר "נא נכנס דיסק לכונן " ושאני בא לאתחל אותו הוא רושם שלי בלשונית של הקיבולת "קיבולת לא ידועה " בימקום 128MB יש משהו לעשות ??? :'( אני חושב שאולי נימחק לו ה BIOS של DISK ON KEY חיב להיות לו איזה רחיב שרשום שם הקיבולת יש מצב להוריד איזה FLASH לשעון ולסדר אותו זה שעון של חברת XONIX

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  7. יש לי דיסק חיצוני של 250 גיג. הוא מחולק לשלוש מחיצות. המחיצה הראשונה Primary Partition נעלמה היום. שאר המחיצות כשהיו. הרצתי מס' תוכנות בדיקה וכולן מדווחות על מציאת הפרטישן אבל לא על מציאת קבצים. במחיצה היו 48 גיג של קבצי תוכנות כגיבוי לדיסקים של תוכנה. האם מישהו יכול להמליץ על דרך לבנות מחדש את ה-MBT (Master Boot Table ולהציל את המחיצה??? כש- File Manager מזהה את האות של הדיסק אני מקבל את ההצעה לפרמט אותו, אבל שום דבר אחר. אני מחבר אותו דרך USB 2 כשאני מעדכן קבצים. שאר הזמן הוא בכלל לא דולק. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by club_501,

יש לי דיסק רב פעמי שקיבלתי עם הצורב צרבתי כמה קבצים כדי להעביר לחבר והדיסק לא עלה אצלו ניסיתי לעלות את הדיסק אצלי בסידי רום וגם לא עלה(למעשה הדיסק לא זוהה בכלל). רק הצורב זיהה אותו והדיסק עלה. איך אני צריך לצרוב כדי שהדיסק יעלה אצלו בסידי רום? ושוב זה דיסק CDRW תודה.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by 6847761,

שלום, ברשותי הארד דיסק (3 שנים) SAMSUNG_HD502HJ 500 GB 7200 RPM על הארד דיסק רצה מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT (לא מחולק למחיצות) יום אחד פתאום הארד דיסק לא עולה ורשום בBIOS את זה: Ultra DMA mode-5 S.M.A.R.T. Capable but Command failed ניסיתי להחליף כבל SATA ולא עזר ואז ניסיתי לחבר את הארד דיסק למחשב אחר, כאשר הארד דיסק פועל ככונן משני (מערכת ההפעלה רצה מכונן אחר) והמחשב קלט ורשם את אותה שורה שרשומה למעלה, אך כאשר זה נכנס למערכת הפעלה הארד דיסק כן פעל והיה אפשר לעבוד עם הקבצים שבתוכו. נ.ב. אני מציין שהאר דיסק כבר קרס פעם אחת לפני כ3 חודשים (פירמטתי אותו והוא עבד עד עכשיו) מה אתם אומרים, יש אפשרות לתקן אותו?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by y_a_n_i_k,

משתלם או לא?? תודה! http://www.getit.co.il/Group/47529 עריכה: שכחתי להוסיף לינק למוצר בפעם הראשונה שרשמתי הודעה כרגע זה כבר לא בתוקף, אבל בGET IT מןכרים עכשיו את אותו המוצר בכמה שקלים זול יותר אפילו, מה שמטריד אותי פה זה שהספק שלהם זאת חנות "סנסור", לעומת מה שהיה במכירה אחרת אחריות הייתה אצל הספק. עריכה2: ראיתי עכשיו שהאחריות בעצם היא של היבואן הרשמי.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  11. ראו תמונה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by chermesh,

לפני כשנה רכשתי דיסק חיצוני MyBook של WD. האמנתי שזו חברה אמינה ושהקנייה תהיה לעניין. ובכן, התאכזבתי. הדיסק קרס ואני משקיע עכשיו עבודת נצח בשיקומו. לכן, אני מחפש דיסק חיצוני אחר, בנפח דומה, אך אמין יותר. מה לדעתך כדאי לקנות?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by assaf990,

של סאן דיסק 2BG וכשאני בא לחלון הפירמוט (XP) הוא נותן לי נפח: 16MB ולאחר לחיצה על "פרמט" אני מקבל הודעת שגיאה: "לא מסוגל לפרמט את ההתקן" מה ניתן לעשות?

14. Started by atomic rooster,

אהלן, יש לי הארדיסק של WD משנת 2002 בנפח 120 ג'יגה (כן, זה הרבה יחסית לשנתון) ששבק חיים לפני כחודש, ורציתי לקבל קצת מידע לגבי עלויות שחזור בהתאם לנפח, ההארדיסק שמקבלים לאחר השחזור ובאופן כללי איפה כדאי לבצע את השחזור. תודה מראש לעונים ! עריכה:קראתי את הסטיקים במטרה למצוא קצת מידע על זה ולא מצאתי.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by idan,

הארדיסק שלי כמו מצפצף כזה שאני מדליק אותו או שאחרי שהמחשב היה ב IDLE אני משתמש בו הוא מצפצף שוב זה לא ממש צפצוף זה כמו תיקתוקים כאלה.. ההארדסיק הוא של MAXTOR 80 GB 7200 RPM

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by moshon,

מקבל מחר את ההארד דיסק והולך להתקין עליו windows 7 השאלה היא לכמה אם בכלל לפצל אותו, כרגע יש ברשותי כונן 250 גיגה ישן- האם כדאי לשקול להתקין עליו את מערכת ההפעלה (הוא כבר בו 3-4 ומתחיל לעשות רעשים של גסיסה- כל מיני תקלות כאלה של אי זיהוי ולפעמים מחייב לעשות scandisk- למרות ששום בדיקה שעשיתי לא העלתה שיש בו משהו תקול כולל בדיקות S.M.A.R.T והבדיקות של כל התוכנות של WD). המחשב הינו רב תכליתי (אינטרנטף משחקים, צפייה בסרטי hd- הכל חוץ ממדיה סנטר). מודה מראש משה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  17. שלום לכולם, האם אני יכול לצפות בסרטים בפורמט BDRIP או בפורמט-איכות HD דרך DOK או כונן קשיח חיצוני? הכוונה לחבר את זה לLCD שבסלון דרך כניסת הUSB שם. לא ראיתי ששי באתר פורום שעוסק בזה אז בגלל זה שאלתי פה.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  18. שלום לכולם!!!! רציתי לדעת אם מישהו קנה את הדיסק הזה?? יש המלצות? ביקורות? איפה הכי כדאי לקנות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. הי יש לי כונן חיצוני. הבעיה היא שכאשר אני מחבר אותו (כשהמחשב מכובה) ואז מדליק את המחשב , הוינדוס לא עולה לי. הוא נתקע על המסך שאומר לי בשבלי הגדרות לביוס לחץ F8 וכו... מה עושים? ניסיתי לשחק קצת בביוס אבל לא הצלחתי.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  20. חבר שלי שם מידע בתוך דיסקט ונתן לי אותו, אך כשהכנסתי את הדיסקט לכונן המחשב העלה הודעה ואמר שהדיסקט לא מפורמט... ניסתי אותו בשני מחשבים נוספים ולא הייתה בעיה, בשתי הבדיקות המחשב זיהה את הדיסקט והעלה את המידע, כך שאני מניח שהבעיה היא בכונן שלי. כשמתקינים ווינדוס חדש(דבר שעשיתי לא מזמן) צריך לעשות משהו עם כונן הדיסקטים כמו להוריד דרייבר או משהו כזה כדי שהוא יעבוד?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by Cyron,

אני מעוניין הרד דיסק חדש, נתקלתי בדגמים הבאים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6965 לבין http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6544 או זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6966 רציתי לדעת מה נותן ה-16M לעומת ה-8? האם ההפרש במחיר (150 שקל) שווה את הפרש הביצועים ? תודה

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by bbnbbn,

האם אפשרי ליצור מכונן קשיח מפוצל (C ו-D) חזרה כונן אחד רק ©?? תודה לעוזרים....

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  23. כאילו חסר צרות בעולם, מתברר שיש פירצה מכוונת בכונני הרשת של חברת WD. https://www.gadgety.co.il/195450/wd-mycloud-backdoor-revealed/ ראו הוהרתם !

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  24. אני עוקב כבר הרבה זמן בדיונים החמים על כוננים ה 640.וה"כוכב" העולה הוא הסמסונג.ואחריו ה WD .האם אפשר למצוא גם את הסיגייט בארץ במחיר שפוי בחנות טובה.כי עדיין לא ראיתי אף חנות שהביאה לארץ את הכונן הנל. אשמח לתשובה - כי פוקס ונועה כבר מוכרות ה WD במחירים טובים.

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  25. אם זה לא המקום לבקשות דרייברים אז תעבירו. אני מחפש דרייבר לצורב DVD של LG דגם GSA-2164D למערכת הפעלה Windows 98, תודה למי שמוצא!

• 1 תגובה
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.