עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שמעתי על עדכון ביוס, אבל איפה מורידים ואיך מתקינים אותו? (מתאים לכל לוח?) תודה מראש למשיבים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Nugget,

היי סורי על הבורות אבל לפני שאני רוכש את הכונן SSD הזה http://www.amazon.com/gp/product/B00RQA6M5Y/ref=br_prlt_slcty_pdt-1?ie=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-4&pf_rd_r=1DJ9KR01FJAPJ6C3N0SN&pf_rd_t=101&pf_rd_p=39186d6d-2191-4fb7-94f6-eefa0d9b37a7&pf_rd_i=13431004011 מה אני צריך לוודא במחשב שלי על מנת לבדוק תאימות? תודה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  3. שלום לכולם! החלטתי לגבות את ה-HD שלי ואני צריך המלצה. חשבתי להרכיב דיסק חיצוני ממארז + HD רגיל. גודל - 160 GB יספיק (אפשר גם 250GB). שאלותי: 1) ראיתי שמארזים בד"כ תומכים ב-SATA ויש כבר דיסקים עם SATA2. האם זה נתמך לאחור? 2) חשובה לי אמינות ה-HD יותר מאשר המהירות/רעש/טמפרטורה וכו'. על איזה דגם הייתם ממליצים? 3) יש הבדל בין מארזים (ל-HD יחיד)? 4) יש סיבה לקנות כונן חיצוני ולא מארז+HD רגיל? תודה!

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by Aner,

ישנן כמה אפשרויות 1. ה-NEC 4571 החדש שהבנתי שממש על הפנים 2. ה-Pioneer DVR-111 שלא דיברו עליו כאן הרבה אבל מקצת קריאה כללית הבנתי שהוא טוב 3. ה-LG H10A שאני קצת מפחד ממנו בגלל כל הסטוריית ההתפוצצויות דיסקים בכונן שהיו בכונני CD ו-CDRW שלהם פעם... אם יש איזה דגם חדיש וטוב של Liteon זו גם יכולה להיות אופציה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  5. החברה האמריקאית הציגה כוננים מוזלים בנפח של 2 טרה-בייט, ומתיימרת לאחד שניים כאלו במארז בודד לקבלת מוצר שישבור את רמות המחירים המוכרות לנו תערוכת CES 2016 הביאה לנו הרבה חידושים בתחום הגאדג'טים ומכשירי האלקטרוניקה הביתיים, אך לא היו חסרות בה גם בשורות מעניינות מאוד לתחום רכיבי החומרה – כמו ההצהרה השאפתנית של חברת Mushkin לספק לנו במהלך השנה הקרובה כוננים בנפחי גבוהים של 4 טרה-בייט, ובמחירים קורצים עד מאוד של כ-500 דולר. החברה התבססה על גירסה עדכנית של בקר ה-SM2246EN הפופולרי מבית Silicon Motion (שהוכיח את עצמו כאלטרנטיבה לא רעה בכלל בכוננים כמו סדרת ה-BX100 של Crucial), שמציע עתה תמיכה בשבבי NAND במבנה תלת מימדי ובנפחים מירביים כפולים של עד 2 טרה-בייט, בכדי להציג…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by X-Toxic,

החלטתי שאני קונה wd 80G 7200 RPM 8M ואני רוצה לשמור עליו שהוא לא ידפק לי ויתחיל לעשות רעשים וביצועים נחותים אחרי שנה מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by Jeka90,

שלום! כיצד אתם ממליצים לי חלק HD של 160 ג'יגה? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  8. שלום אני מתלבט בין כרטיס SD 4 גיגה.רגיל לאותו אחד X150. אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין הרגיל ל X150 ואשמח לקבל הסבר.אני מניח שזה קשור איכשהו לצילום במצלמה דיגיטלית. ההבדל במחיר הוא 43 שקל. Transcend 4GB Secure Digital (SD) Card 217 Transcend 150X 4GB Secure Digital (SD) Card 260 תודה מראש. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1820_682_1821

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by verynoti,

חברה היי שבת שלום איזה כרטיס זיכרון יותר עדיף? יותר טוב מבין השנים http://www.ebay.com/itm/Samsung-Micro-SD-Memory-Card-32GB-Class-10-SDHC-TF-Flash-Galaxy-S2-Tab-HTC-DVR-/160883069187?pt=PDA_Accessories&hash=item257560d103 או http://www.ebay.com/itm/32GB-SANDISK-MOBILE-ULTRA-UHS-I-MICRO-SDHC-MEMORY-CARD-WITH-SD-ADAPTER-/280947817312?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item4169cb7b60

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  10. שלום רב קודם כל אני די חדש פה אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.... יש לי הארד דיסק נייד של חברת verbatim (המחשב מזהה אותו כסמסונג) 250 ג'יגה שלפני כחצי שנה פורמט בטעות. לאחר הפירמוט לקחתי אותו לטכנאי ששיחזר לי את ההארד דיסק במלואו והכל עבד טוב ויפה לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב (לא שלי אלא של אחי הקטן) שמסתבר שהUSB בו די דפוק, וכשחיברתי אותו הוא נתקע בAUTOPLAY ולא זז הוצאתי אותו ומאז ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים, וכולם מזהים אותו אבל כאילו הוא ריק, בלי מידע בכלל, וחלק מהמחשבים אומרים לי שצריך לפרמט לפני ההפעלה היה לי עליו מלא מלא מלא דברים חשובים ואני די תקוע פה, אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור עם עצה טובה מה לעשות כי זה די מדאיג אותי תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by y_a_n_i_k,

אמור לכלול איתו גם כאבל SATA לא?? או שהוא בא ערום??

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by gns,

קוונטום 20 גיגה מקולקל מבחינה טכנית לא חשמלית לצורך לימודים

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  13. קראתי שהכוננים מסדרת ה-RED של WD מיועדים למערכות NAS, והשאלה שלי היא אם הם מתאימים גם למחשב האישי ללא בעיות כלשהן? בהתחלה רציתי לקנות כונן GREEN למחשב, אבל לאחר מכן חשבתי לקנות במקום זה כונן RED, משום שהבנתי שהכוננים האדומים אמורים להיות עמידים לאורך זמן רב יותר, מה שחשוב לי מאוד, משום שהגודל הרצוי הוא 2TB, שזה די ענק, אבל שוב, השאלה היא אם הם מתאימים במאה אחוז למחשב מבלי לעשות בעיות כלשהן.. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by udist,

במחשב מחוברים שני HDים, אחד SATA, והשני IDE רגיל בן כמה שנים... האם מומלץ להשאיר או לנתק את הHD הישן (IDE)? יש לזה השפעה על הביצועים? אני אוכל להסתדר בלעדיו אבל מה אתם אומרים? המפרט המלא בצד... תודה.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by potassium,

שלום חברים. כיוון שיש הצפה בשוק של HDD חיצוניים, מכל הסוגים והגדלים - רציתי לבצע סקר על אמינות ויציבות ה- HDD של החברות השונות. נא השתתפו בסקר, לפי ניסיונכם האישי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

מהכוננים של WD תודה.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  17. אחרי כונני ה-SU800 המגוונים, מגיע תורם של כונני ה-SSD החיצוניים לטעום מה פוטנציאל של ה-3D NAND לכתבה

18. יש לי כרגע ארדיסק שהוא ide ואני רוצה להוסיף ארדיסק שהוא sata2 האם אני יכול לעשות זאת? איך? המפרט שלי הוא: amd 3800+X2 GF 7800GT infinity nf4 ultra קישור לדף של הלוח אם: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by Jesper,

ה-HD שלי נדפק לפני כחודשיים. בהתחלה, באמצע העבודה במחשב המחשב היה משתהה לכמה זמן, הייתה מופיעה הודאת על שגיאה בקריאת הדיסק, ואז המחשב היה עושה RESTART, וכשהוא היה עולה הוא לא היה מזהה את ה-HD, וה-HD לא הופיעה ב-BIOS. אם הייתי עושה שוב RESTART עדיין ה-HD לא היה מזוהה, אבל כשהייתי מפעיל את המחשב אחרי כמה שעות (או אפילו פחות משעה), המחשב היה מזהה את ה-HD. הייתי אז בקורס בצבא ולא היה לי זמן בכלל לסדר את העניין, ולכן תכננתי למשוך ככה כמה שבועות עד לרגילה שבסוף הקורס, ואז לתקן את זה. השתדלתי להשתמש במחשב כמה שפחות, אבל עדיין הייתי משתמש בו. בהתחלה הייתי עובד כמה עשרות דקות עד שהדיסק היה קורס, ולקראת הרגילה הייתי עובד 2-3 דקות עד שה-HD היה קורס. בסופו של דבר, בדיוק ברגילה, כשהלכ…

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by Psychedelic,

שלום אני מחפש SSD לא פחות מ120GB עד 550 ש"ח. חשוב שיהיה אמין. מה אתם אומרים על הintel 330 או הסמסונג 840? מי עדיף? אילו עוד SSD מומלצים יש לי בתקציב הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  21. שלום יש לי הארד דיסק חיצוני וכשאני מחבר אותו למחשב הוא מוצג כאחד הכוננים הרגילים לכן כשאני רוצה לנתק(הוצאת חומרה בטוחה) אותו אין לי אפשרות כזאת מישהו יודע איך אני להגדיר אותו כדי שיתנהג כמו DOK על הדרך עוד שאלה, חיבור עם ESATA לא תומך בחיבור חם, חייבים לכבות כדי שהכונן יזוהה, נכון? לא נראה לי משמעותי אבל ההארד דיסק הוא סמסונג במארז של VANTEC, והוא מחובר דרך USB למחשב תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי, אני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח שיש לי, להעביר את כל התכולה שלו לדיסק חדש, ועליו להתקין ווינדוס מחדש, האם חוץ מסתם להעתיק את הקבצים כמו מסמכים וכו', יש אולי עוד משהו שלא חשבתי עליו שצריך לגבות, בצורה אחרת? למשל אולי יש איזשהו מידע שמובנה במערכת הפעלה (שכרגע אני לא מצליח לחשוב עליו), ככה שאם אני מוחק את המערכת הפעלה, המידע הזה יילך לאיבוד (כי אני הרי מתקין ווינדוס מחדש) אלא אם אני אגבה אותו בצורה מיוחדת יותר, מאשר סתם להעתיק קבצים? אין לי ממש דוגמא.. אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון אבל.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Mejadla,

שלום לכולם, לפני כמה שנים התעניינתי בלקנות כונן SSD למחשב והמהלך לא יצא לפועל, היום אני מעוניין לקנות שוב אבל ראיתי שהדברים קצת השתנו, יצאו כוננים שהחיבור שלהם ללוח אם הוא ב-PCI ולא ב-SATA, ההבדל הוא גדול? כיום יש לי לוח אם עם SATA3, הנה קישור אליו: http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-P55A-UD3-rev-10#ov אני מחפש כונן עם תקציב של עד 1,000 שקל, מעדיף כמה שיותר איכותי בתקציב הזה ולאו דווקא עם קיבולת גבוהה - הכונן הזה ישמש להתקנת הווינדוס ולעוד כמה דברים, ובכונן הקשיח שיש לי היום אני ישתמש ליתר הדברים. תודה רבה רבה לכל מי שעוזר!

24. Started by Fungus Funk,

מישהו יכול אולי להסביר לי בקצרה מזה NCQ ...?! ואם עדיף כונן שתומך או שלא .. אם זה בכלל משנה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום. אני מעוניין לרכוש כונן מכאני חדש בנפח 1 טרה. נתקלתי בכונן הבא: HGST Ultrastar HUS722T1TALA604 1TB 7200RP https://ksp.co.il/?uin=40766&select=.1033..145..682..371..1955. הבנתי שזאת חברתם בת של wd. האם הכונן הזה עדיף מקוויאר בלו או מהבארקודה של סיגייט? האם הוא אמין? ההבדל היחיד ששמתי לב אליו זה שהכונן הנל מגיע עם 128 מגה זכרון מטמון לאומת 64 בכוננים האחרים. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.