אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מתלבט אם לקנות למחשב נייח חדש כונן SSD 1TB אל מול SSD 240GB + HDD 1TB. תוכלו בבקשה לעזור לי עם יתרונות וחסרונות של שתי האפשרויות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
יצא לי להזמין רק דברים פשוטים וזולים מEBAY עד כה ככה שאין לי מושג למה לצפות מבחינת מכס ועיקובים ועוד כל מיני דברים מעצבנים שהמכס עושים. בעיקרון אני רוצה לקנות את הSamsung 840 EVO 250GB.. כמו למשל מכאן. נראה לי שיש הבדל של איזה 150-200 שקל ממה שכתוב שם למה שמוצע בKSP, לפני משלוח.. האם מישהו התנסה בקניה בסדר גודל כזה מאיביי? צריך לחשוב על הנושא של המכס או שזה שולי? אשמח לתגובה מאנשים שעשו הזמנות כאלו כמה וכמה פעמים.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה. כונן חיצוני שלי הפסיק לעבוד ביום אחד לכן מה שעשיתי קניתי כונן חדש והעברתי אליו את הקבצים אך לצערי כנראה שחלק מהקבצים לא עברו. כאשר אני מסתכל בכונן החדש הוא מראה לי שהוא מכיל 400G נגיד אבל בתכלס כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את הכל הוא מכיל רק 190G, וכאשר אני נכנס ומחפש את הProgram Files הוא ריק. כיצד אני משחזר את הקבצים שנעלמו? בעזרת תוכנה? אשמח אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה שבודקת בכמה RPM ההארד דיסק רץ? כי יש לי הארד דיסק ואני רוצה לדעת בכמה RPM הוא רץ אבל אני לא יודע אז אם יש בבקשה תגידו לי את השם שלה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115345.0 פתחתי אשכול חדש כי נושא הדיון השתנה לחלוטין. כנראה שהHD שלי לא הלך לשמחתי. יש לי שני IDE במחשב, אחד IDE מעוגל ATA133 ואחד IDE רגיל ATA100. כשHD היה מחובר לפרייימרי כמאסטר עם הIDE ATA 133 קיבלתי תוצאה עלובה של 96 בPCMARK2002. כשהHD היה מחובר לסקונדרי כמאסטר עם הIDE ATA 100 קיבלתי תוצאה בינונית של 690 נקודות. כשהHD מחובר כרגע לסקונדרי כמאסטר עם הIDE המעוגל ATA133 אני מקבל תוצאה טובה מאוד של 992 נקודות, דרך אגב אף פעם לא הגעתי ל900. שאלות מתבקשות: 1) האם השקע של הפריימרי דפוק ואני צריך להחליף את הלוח? 2) האם IDE של ATA133 יותר מהיר מATA100? אני ממש מבולבל ולא יודע מה קורה פה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן קשיח חיצוני בנפח של 1TB, תמיכה בUSB 3.0 (כמובן שיתמוך לאחור בUSB 2) ובגודל 2.5 אינץ'. השוק מלא בכוננים קשיחים חיצוניים אך אני מחפש כונן אמין, מהיר ועמיד לאורך זמן. לכן אני פונה אליכם חברי הפורום בבקשה להמלצה על דגמים איכותיים אשר יעשו את העבודה. התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח. דגמים אשר עוררו בי עניין: HTOLMX3NA10001ABB HDTB110XK3BA תודה לכם! נ.ב: עיינתי בנעוץ לגבי כוננים מומלצים ובקטגוריה של החיצוניים אין זכר לדגמים מומלצים..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כשאני רוצה להתקין את הווינדאוז על הSATA אני יוצר דיסקט עם הדרייברים,השאלה שלי היא על איזה דרייבר יש יותר עדיפות? אני מדבר על הדרייברים שבאים על הדיסק של EPOX 8RDA3+ בינתיים עשיתי לי דיסקט עם דרייברים של 3112 זה בסדר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
האם יש חנויות באינטרנט ששם אני יוכל למצוא ועוד שאלה האם כל צורב מתחבר למחשב נייד או שיש למשל הבדל בין מחשבים של HP ל COMPAC
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף? ה-lg מופיע אצלכם בנעוץ, אבל גירסת ה-115 של פיוניר גם מופיע. ה116 טוב יותר? מצאתי רק את 2 הביקורות הבאות, אבל אני לא סגור על מה כל המספרים והשמות בביקורות אומרים... http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=23814&PageId=0 http://www.cdrlabs.com/Reviews/lg-gh22lp20-22x-super-multi-dvdrw.html
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב DVD של LG ופתאום הוא לא קורא לי דיסקים האם יש דרך לעלות על הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
שלום, אפשר בבקשה המלצה ל DOK אמין בנפח 16G? המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן HD של WD 200GB בחיבור IDE שמתאים למחשב שלי כרגע. אני מתכנן לשדרג את המחשב (בעצם לשנות אותו לגמרי) ולעבור לAMD בסוקט S939 לאחר חיפושים רבים לא הצלחתי למצוא לוח אם שתומך ב-IDE בסוקט הנ"ל השאלה שלי היא כזו: האם אפשרי לחבר הרדיסק מסוג IDE ללוח אם מסוג SATA או STAT2 בעזרת מתאם מסוג כזה או אחר? אני פונה אליכם כי לא מצאתי מתאם כזה בחיפוש ברשת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מחשב : פנטיום 4 מהיר וטוב, ללא חיבור SATA מערכת קבצים : ext3 בלינוקס 2.6 דרישות מהכונן : - שקט (מאוד !) - מהיר (המקסימום ש IDE יכול לתת) - בקריאה של קבצים של עד כמה MB (עליית תוכנות וכו) - מאריך ימים - רצוי : מתחמם כמה שפחות - גודל : לא קריטי. 80G מספיק. יותר לא יזיק אבל אני לא צריך וסתם יקר. - גודל : 3.5" (רגיל למחשב Desktop) שאלות : - איזה חברה לקנות ? (לפי הקריטריונים) (מתעניין בעיקר WD או מקסתור) - כמה קאץ' כדאי ? - ללא התחשבות במחיר - עכשו כן עם התחשבות במחיר : אני רוצה משהוא ב 270-300 שח, לא יותר מ 350. אבל מוכן לשמוע אם זה משהוא ממש טוב.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
היי, יש דיסק יש של 60 גיגה ואני רוצה להפוך אותו לכונן USB2 נייד, איך? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מה עדיף: דיסק קשיח למשל WD 500GB +"מארז חיצוני, או דיסק אורגינלי חיצוני של אותה חברה.(יתרונות וחסרונות)
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מחשב חדש אבל את הישן שלי אני הולך להביא לאח שלי עכשיו השאלה שלי אני רוצה להגדיל /להוסיף דיסק קשיח בגלל שיש לי במחשב הזה רק 80 gb ואני רוצה לקנות הרד דיסק עם נפח גדול יותר ואיך אני בודק איזה חיבור יש לי ? למשל אם זה sata 1/2?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה (VISTA)לא מזהה את הצורב פתאום , אני לא רואה את הכונןן שלו ב"מחשב שלי", הוא לא מופיע גם תחת DEVICE MANAGER אין לי מושג מה נסגר איתו ,עד לפני יומיים זה עבד.... כדי לבדוק שזה לא בעיה חומרתית חיברתי אותו למחשב של אחותי ומצאתי שהכל תקין , ה (WINDOWS (XP? מזהה אותו והכל טוב ויפה .. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא ,דור =).
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בבקשה ממכם תעזרו לי יש לי וידנוס אקס פי יש לי WD500 כבר שנתיים חיברתי אותו ופתאום המחשב מבקש שאני יאתחל אותו בקשה תעזרו לי יש לי שם קבצים חשובים, אני מפחד לאבד אותם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי וינ 7 יש לי שני הארדיסקים השני משמש לאיכסון ואני שם לב שהוא מתכבה כל הזמן אם אני לא משתמש בו ויוצא ככה שהוא נדלק ונכבה איזה 10 פעמים ביום וזה נראה לי לא בריא.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, אז לקחתי DOK והשתמשתי -MEMTEST בשביל לפרמט אותו ולאתחל ממנו מחשב. עכשיו אני רוצה לפרמט אותו חזרה, אבל אני לא מצליח לגרום לו להופיע במחשב עם WIN7. לא משנה אם המערכת היא FAT32 או NTFS הוא פשוט לא מופיע. ודרך WIN7 אני לא מצליח לפרמט. מה צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כנסו ללינק על פניו הcorsair נראה יותר מהיר מהevo השאלה אם זה באמת יותר עדיף? http://ksp.co.il/?list_compare=.20108..17506.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם במצב בו אין פעילות. במצב שכזה אני פוחד שזה יקצר לי את חיי הדיסק הקשיח ויגרום להשבתתו, אך אני מעוניין להמשיך ולחבר את הקשיח לנתב. אשמח לעצות ולפתרונות או אפילו לרעיונות לחומרה נלווית בעלות סבירה שתשמור על חייו של הקשיח ועם זאת תאפשר לי גישה לקבצים מכל מחשב ברשת. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-