עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הנה לינק לכתבה על הצורב: http://www.cdrinfo.com/Sections/Articles/Specific.asp?ArticleHeadline=CeBIT+2003+Show+Coverage&index=10 אודה מאוד למי שיסביר לי מה כל הטכנולוגיות שכתוב שמה, לא ממש הבנתי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by amit.w1986,

אהלן, יש ברשותי את הכונן הנ"ל כ 3 שבועות לערך. התחלתי לשים לב מקודם שהוא כול איזה חצי דקה, דקה, משמיע קליק מהיר כזה ונעלם. אני מכיר את זה מהארדיסקים ישנים ובלויים. יש סיבה לדאגה? איך אפשר למנוע? מה אפשר לבדוק ? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - אולי זה לא מההארד דיסק בכלל... אני כבר מבולבל... זה מין רעש אלקטרוני מוזר מאוד. המערכת שלי I7 4770K gigabyte z87 d3hp sytche mugen 3 gigabyte gtx 760 seasonic 520M SII fractel r4 intel ssd 520 240 seagate barracuda 7200 2 TB יש מצב שזה מגיע ממקור אחר ולא מההארד דיסק ?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  3. Started by mokisho,

איך התוצאה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by Port23,

היי יש ברשותי SEAGATE 320GB 16NCQ 7200.10 ונראה לי שהוא התפגר - התנהג מוזר , עשיתי HDD DIAGNOSTIC עם הכלבים של SEAGATE וגיליתי די הרבה BAD SECTORS ... השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול להחליף את המוצר ? אני מאוד לא רוצה לעבוד מול החנות מחשבים ממנה רכשתי את המחשב כי הם ממש לא אמינים האם אני יכול לפנות ישר ליבואן ? אם כן מה מספר הטלפון של היבואן הראשי של SEAGATE לארץ ?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by amirmalhi,

יש לי צורב פנימי . המחשב שלי שבק חיים אבל יש לי את הנייד של העבודה ואני רוצה לחבר אליו את הצורב. אני יודע שיש מארזים חיצוניים לצורבים אבל הם מאוד יקרים. האם יש פתרון זול יותר? ידוע לי על כבל |IDE ל-USB. מישהו מכיר את הכבל הזה? בתודה מראש אמיר

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  6. יש לי 2 הארד דיסקים: אחד SP2504C והשני WD2500JS (שניהם 250GB) אני יכול ליצור מהם כונן RAID אם אני אחבר את שניהם ביחד? ואם כן - האם המהירות תהיה כפולה, ולגבי המקום האם יהיה לי 250GB עדיין משניהם (במקום 500GB)? בנוסף, איך אני מגדיר אותם כ RAID והאם הקבצים שהיו לי עליהם יילכו לאיבוד (יש לי פחות מ-250GB סה"כ בשניהם יחד)

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  7. איזה דיסקים לצריבה לCD רגיל הכי מומלץ היום במחיר זול אבל טוב ? תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by nadav275,

שלום בדיוק כרגע סיימתי להתקין WIN XP PRO במערכת חדשה שאני מרכיב לחברים... הכל רץ חלק ממש, רק דבר אחד הטריד אותי.. בסרגל שלמטה (תפריט "התחל") מופיע הסמל של הסרה בטוחה של חומרה וכשאני פותח את זה כתוב שאפשר להסיר את ה HDD ואל ללחוץ על "עצור" כדי לבטל את פעולתו. אני מדבר על תפריט safely remove hardware או משהו כזה למי שיש win באנגלית... כשאני מנסה ללחוץ על הסר חומרה הוא כותב שכרגע אי אפשר להסיר חומרה זו... בכל מקרה- מה פשר ההודעה הזו? זה לא מפריע לכלום... אבל זה פשוט קצת מרגיז. (ואולי זה מראה שמשהו לא בסדר) מי שיודע על מה אני מדבר , ויש לו פיתרון בשבילי שיגיד אני ;D

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by yitzik,

איזה יצרן הכי טוב מהרשימה?? 1.Transcend 2. Sandisk 3. Kingston 4. Patriot 5. Super Talent ומה המחיר בערך של זיכרון 16 GB?? תודה.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  10. לדעת איך כדאי לי לחלק אותו כאשר אני מתקין את WINDOWS 7 ואיך אני עושה זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  11. מישהו יודע אם יש הבדל לטובה/לרעה בין שתי הגרסאות של הכוננים? האם כדאית התוספת במחיר עבור גרסת ה studio edition לשימוש windows? (בעיקרון הבנתי שהסטודיו מתאים גם לMAC) יש לי XP עם Esata + firewire ןכמובן USB אשמח לדעת ממי שיודע! תודה!

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  12. אני מחפש 100 מדיות בזול 80 ש"ל ומטה (יש כאלה מקומות אני בטוח) של סילבר ליין או חברה מוכרת! תודה ובבקשה.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by ksn1981,

שלום, 1. האם SSD יכול להיות מחולק לשתי מחיצות כך שמחיצה אחת תשמש כ-SSD לכל דבר (למערכת ההפעלה למשל) והמחיצה השניה תהווה Cache ל-HDD ?י 2. האם ה-Caching (מה-SSD) יכול להיות עבור יותר מ-HDD אחד? 3. מה צריך בשביל זה? Intel SRT (הנתמכת ב-Z68/Z77) או שמא ASUS SSD Caching (או משהו דומה של חברה אחרת)? גם תשובות חלקיות יתקבלו בשמחה תודה.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  14. יש לי NERO 6 ורציתי לדעת איך אני יכול לצרוב partition magic על דיסק ולעשות אותו bootable כדי שאני אולכ להעלות את ה partition magic לפני התקנת הוינדוס בשביל לסדר את המחיצות ולפרמט וכו'

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by vmaddog,

מחכה כמה יחידות עבור גיבוי מתגלגל של כמה דברים חשובים רכישה מהארץ

16. Started by or_cool,

יש לי כמה שאלות כעל מושגים: מה הפירוש הפשוט למילה ATA איזה סוגים של ATA ואיזה הכי טוב אני יודע פחות או יותר ה זה RAID אבל אשמך לקבל הסבר טוב מה זה RAID 0 ידוע לי שיש רק מ1-5 תודה מראש אי ממליץ לעשות אוגן עם מושגים במקום שכל אחד ישאל

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  17. אם מישהו יכול להסביר לי על זה קצת תודה

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by faingeizcht,

שלום מקווה שאתם יכולים לעזור לי. קניתי מחשב חדש עם ssd התקנתי את הwindows על הssd כמו שהמוכר אמר לי . עכשיו יש לי על הssd תיקיות כבדות ושאני רוצה שהם יהיו על הכונן קשיח כמו : user,program files . איך אני מעביר אותך לגמרי לכונן הקשיח? (כי יש שם הרבה יותר מקום) ? תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  19. החלטתי לפתוח דף חדש - להתקין XP מחדש, להתקין RAID1 לזוג דיסקים של 1.5T, אבל לפני זה יש לי מספר שאלות ספציפיות שלא מצאתי להם מענה במנואל והרשת. 1. האם חובה לפרמט את שני הדיסקים של 1.5T לפני התקנת הXP? 2. יש על הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2551 זוג חיבורי GSATA סגולים. האם הם חיבורים יעודיים לבקר של ג'יגבייט לRAID? או להשתמש בבקר של אינטל ICH9R ולהתעלם מהסגולים? האם ניתן לחבר למחברים הסגולים דיסקים SATA רגילים? בהנחה שאני אשתמש בזוג הדיסקים של טרהוחצי, האם אני יכול לחבר דיסק אחד לסגול והשני לרגיל? 3. ראיתי שצריך להשתמש בדרייברים יעודיים מדיסקט פלופי. בCD של הלוח אם מופיעים בתיקיית BOOTDRV דרך להעתקה ואחרי זה ב…

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by whitiger19,

שלום לכולם. לפני שלוש שנים ויום בדיוק קניתי את המחשב. (כולל HD כמובן) הHD השמיע רעשים חזקים, כאילו משהו נתקע שמה ושומעים מן קירטועים... ישר כיביתי את המחשב. לאחר כמה דקות הדלקתי את המחשב שוב, אבל הפעם הווינדוס לא עולה. ויש את השגיאה ההיא שאומרת שהדיסק FAILURE.. בכל אופן, האחריות נגמרה בדיוק היום. ככה שאי אפשר להחליף. אבל מה שיותר גרוע זה שיש לי בHD קבצים שאני צריך, מאוד. לכן אני שואל אתכם, האם יש דרך, איכשהו להפעיל את הHD לכמה דקות כדי לגבות את הכל הדברים החשובים? האם אפשר לחלץ איכשהו את המידע בלי לשלם כמה אלפים לאיזו חברה שתעשה את זה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהן יש לי שני HD אחד 80 גיגה אחד 60 גיגה לפני חצי שנה בערך נגמר לי המקום במחיצת המדיה שלי אז עשיתי שכל HD 60 גיגה יהיה למדיה אבל עכשיו גם זה נגמר לי ויש לי בC וD גיגות שאני לא משתמש בהן עם מג'יק פרטישיין אפשר להעביר גיגות פנויות רק בין מחציות שנמצאות על אותו HD ולצערי מחיצת המדיה היא על HD משלה אז אי אפשר מה אפשר לעשות בנידון?

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by א,

קראתי את הנעוץ, אבל מאחר ומדובר במחירים זהים, אשמח לעזרתכם. Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 מחיר: 270 ₪ כל אחד Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX מחיר: 330 ₪ כל אחד מה עדיף בכל אחד מהנפחים?

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by LifeOverIP,

במקום דיסקים/DVD עם התקנות של Windows, Office ושאר תוכנות, האם אפשר להעביר הכל ל DOK ולהתקין הכל משם? 1. מה בנוגע להתקנות הדורשות Bootable CD (כגון התקנת Windows)? כיצד ההתקנה תתבצע ובמה זה תלוי? א. האם המחשב חייב לאפשר אתחול מ DOK, והאם גם מחשבים ישנים מאפשרים זאת? ב. כיצד על קבצי ההתקנה להשמר על ה DOK? האם כ ISO (אני מניח שלא)? האם תחת אפשר תחת תקייה או שחובה פריסה ב Root? 2. בנוגע לכל שאר ההתקנות, אני מניח פשוט כדאי לשמור אותן כ ISO או כתיקייה עם קבצים פרוסים? האם עדיף ISO מכיוון שיש תוכנות המחייבות התקנה מדיסק (ואז להשתמש ב Daemon Tools)? תודה.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  24. ערכתי חיפוש על הנושא באתר וקראתי כמה דיונים, הבנתי ש-ncq זה תכונה של סטה2 אבל לא בכל ההרדיסקים יש את זה... הלוח שלי תומך בסטה 2 נכון? k8n ultra 9 אני רוצה לקנות הרדיסק 160 ג'יגה שיהיה מהיר וטוב, יש לי הרדיסק אחד של 80 ג'יגה IDE, הם לא יפריעו אחד לשני נכון? וכשיהיה לי תהרדיסק זה משנה אם אני מתקין עליו תווינדוס או משחקים, זה יפעל יותר מהר מההרדיסק שיש לי כרגע? תענו לי על השאלות ותמליצו לי מניסיון תודה מראש :-*

25. Started by sofix4,

היום קיבלתי את הצורב LG GSA H30N (חיבור Sata), התקנתי אותו והפעלתי את המחשב והוא זיהה אותו. כשבאתי לצרוב, הכנסתי דיסק DVD חדש לכונן, פתחתי את הנרו ובחרתי מה אני רוצה לצרוב (הכנתי דיסק ניסיון של שני ג'יגה וחצי), לחצתי NEXT וקיבלתי הודעת שגיאה כזאת (מצורף קובץ). חוץ מזה, אחרי שאני לוחץ על הכפתור (לא משנה איזה) לוקח לפחות 5 דקות עד שהצורב מתחיל לצרוב (בזמן הזה התוכנה נתקעה). גם כשאני מכניס לצורב דיסק צרוב לוקח לו די הרבה זמן לזהות את הדיסק ולפתוח אותו. נ.ב המפרט שלי: פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ', 512 מגה זיכרון, לוח אם Asus p4s800D עם חלונות XP. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים