עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by אסף ב,

שלום שלשום קניתי כרטיס USB 3 מהדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=4&gid=1010&sgid=1012&pid=1155&psn=&lid=1&leg=0 חברתי אליו את הWestern Digital My Book Essential 1T שלי והתחלתי לקבל בבעיות מוזרות: הHDD מידי כמה שניות\דקות מפסיק לעבוד ויש מעין דיליי כזה (רואים את זה בתקיעות אם אני צופה בסרטים מהדיסק או טיקים בגרפים של הPerfmon) מישהו מכיר בעיה כזאת? הכרטיס מחובר לPCI Express x1 והלוח שלי הוא Gigabyte GA-MA78LMT-S2 חוץ מזה, הHDD עובד טוב אם הוא מחובר לUSB 2

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by urich,

טוב רציתי לדעת אם ישפתרון חינמי לגיבוי של מסמכים וכו' כמו הgmail עם התוכנה שעושה כונן של החשבון אבל הבנתי שאי אפשר לקבל עוד חשבונות יש לכם פתרונות אחרים חוץ מזה אני שוקל לקנות diskonkey עכשיו אני מטלבט יש בzap אחד של 140 שקל של 256 מגה המהירות לא חשובה לי וגם לא הגודל רק שיהיה אמיןן ולא יתקלקל אין לי מה לדאוג נכון

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by AloN(-)KiLLeR,

מה ההבדל בינהם? קניתי את שניהם חבילה של 50 יחידות שלי Verbatim DVD+R וחבילה של 50 יחידות של Verbatim DVD-R מה ההבדל בינהם?? תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by viper_sb,

אני מנסה לפרמט דיסק של 1 טרה ב2003 ל64 K דרך COMMAND והוא לא נותן לי לאחר שאני בוחר לו איזה דיסק אני רוצה לפרמט הוא אומר שלא ניתן עזרה..

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  5. Started by elad-r,

מה ההבדל בניהם? לא כל הצורבים תומכים בשניהם? איך אני יודע איזה דיסקים לקנות? תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by DuDeAss,

שלום אני מעוניין לקנות הארד דיסק בגודל 160 GB חיבור ATA עכשיו חשוב לי שההארד דיסק יהיה איכותי ולכן אם אפשר לדעת איזה חברת הארד דיסקים הכי מומלצת והאם יש ביקורת או כתבה או משהו שיכול לעניין אותי (אין לי בעיה באנגלית) אני אודה למי שיעזור לי (ד"א לפי מה שחקרתי עד עכשיו כדאי לי לקחת SEGATE או SAMSUNG)

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  7. Started by R0tem1,

קורה לי הרבה שאני מנסה לגשת למידע על הדיסק ומיד כשאני מנסה לפתוח קובץ אני מקבל מסך כחול לשניה (לא מספיק לקרוא מה רשום) והמחשב עושה ריסטרט. מה זה יכול להיות? תודה.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני רוצה לדעת מבחינת מהירות מה משתלם יותר, ובכלל מה מומלץ יותר מבין הכוננים הללו: SUMSUNG F3 1TB - שזהו חיבור SATA2 או Barracuda 7200.12 sata 6gb/s 1TB - חיבור SATA3 דגם ST31000524AS שניהם אותו מחיר.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by scheinerman,

קניתי את הצורב הנ"ל... ויש לי בעיה ממש מוזרה... התקנתי אותו והכל נראה טוב ויפה אבל... הוא לא נותן לי לצרוב על המקסימום... יש דיסקים שהוא נותן ולחלק לא.. למשל דיסק CD-R רגיל של TEAC הוא נותן מקסימום X40 במקום X48 ודיסק DVD+RW של ממורקס הוא נותן מקסימום X2 במקום X4 הדיסקים עובדים מצויין בצורבים אחרים.. כמו כן עדכנתי גירסא... למישהו יש מושג מה יכולה להיות פשר התקלה? תודה

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  10. מאתמול שמתי לב לצריכת מעבד מוזרה של כ 40% בזמן עבודה של ההרד דיסק, בדקתי ומצאתי שזה של Hardware Interrupts. הסתכלתי ב Event Viewer, ונוכחתי לדעת שיש לי כול מיני הודעות אזהרה על שגיאות שקשורות בדיסק הקשיח: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. וגם : The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort2. The device, \Device\Ide\IdePort2, did not respond within the timeout period. אני שם לב שחלונות עולה לאט יותר, וכאשר אני פותח קבצים מקובצים, או בפיולת העתקה וכדומה ישנה האטה ניכרת , וצריכת מעבד מוגברת מאד. אם מישהו יודע להסביר לי מה הבעיה, אני אשמח מאוד. מקווה שזהו המקום הנכון לשאול.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by 111111,

האם עשיתם פעם overburn לדיסק דיוידי ? כמה מגה הוספתם? והאם זה לא פגע לכם בצורב? האם אתם חושבים שאני יכול להוסיף עוד 20 מגה לדיסק דיוידי בלי לפגוע בכונן? בנוסף רציתי לדעת איך יכול להיות שזה פוגע בצורב? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by yitzik,

איזה יצרן הכי טוב מהרשימה?? 1.Transcend 2. Sandisk 3. Kingston 4. Patriot 5. Super Talent ומה המחיר בערך של זיכרון 16 GB?? תודה.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  13. Started by 6847761,

שלום, ברשותי הארד דיסק (3 שנים) SAMSUNG_HD502HJ 500 GB 7200 RPM על הארד דיסק רצה מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT (לא מחולק למחיצות) יום אחד פתאום הארד דיסק לא עולה ורשום בBIOS את זה: Ultra DMA mode-5 S.M.A.R.T. Capable but Command failed ניסיתי להחליף כבל SATA ולא עזר ואז ניסיתי לחבר את הארד דיסק למחשב אחר, כאשר הארד דיסק פועל ככונן משני (מערכת ההפעלה רצה מכונן אחר) והמחשב קלט ורשם את אותה שורה שרשומה למעלה, אך כאשר זה נכנס למערכת הפעלה הארד דיסק כן פעל והיה אפשר לעבוד עם הקבצים שבתוכו. נ.ב. אני מציין שהאר דיסק כבר קרס פעם אחת לפני כ3 חודשים (פירמטתי אותו והוא עבד עד עכשיו) מה אתם אומרים, יש אפשרות לתקן אותו?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by repero,

חבר שלי שאל אותי אם אני רוצה לקנות ממנו את ה SSD שלו כי הוא רוצה לקנות אחד יותר גדול, מדובר ב SSD של 50 גיגה של חברת OWC. הוא אמר לי של SSD יש 450 BAD BLOCKS אבל מעולם לא חווה בעיות או תקלות מכל סוג שהוא, אני יודע שטוב זה לא אבל האם זה אומר משהו על הכונן ועל אורך החיים הצפוי שלו ? זה הכונן : http://eshop.macsales.com/shop/SSD/OWC/Mercury_Extreme_Pro_RE

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  15. היי. יש לי הארדיסק תקול ולפני שאני שולח אותו למיטסי \ טיק טק חשבתי לנסות להוציא ממנו חלק מהמידע לבד, אם קיימת תוכנה כזאת. מהסתכלות בסטיקי אני מתאר לעצמי שהתוכנות הן לשחזור קבצים שנמחקו בלבד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  16. שלום ברשותי כונן של LG מהדגם שכתבתי למעלה, GH24NS50.. בעבר הצלחתי לצרוב דיסקים כפולי שכבה אבל היום לא ! כשאני מכניס דיסק כפול, הכונן מהבהב, המחשב נתקע כשאני לוחץ על הכונן או עושה משהו שקשור לכונן, תוכנות צריבה גם כן נתקעות... המערכת הפעלה שלי היא WIN7 ULTIMATE 32BIT אני לא יודע מה הבעיה, כל היום ניסיתי למצוא אותה.! החלפתי כוננים עם כונן ליטאון ישן שיש לי שגם הוא תומך בשכבה כפולה, שידרגתי גירסא.. מחקתי תוכנות של התקנים ווירטואלים כמו דמון טולס (IMGBURN מצא עם זה איזה בעיה.. משהו SPDT) בקיצור אני כבר ממש נואש, חושב כבר על לפרמט את המחשב.. וזה ממש נורא לגבות עכשיו 250 גיגה. ! בבקשה עזרה אני נואש כבר..

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  17. בעיה HD 40 GB IBM מזוהה ב-WINXP כ-UDMA-3 במקום UDMA-4 שבו הלוח שלי תומך אותה בעיה בהאדיסק שמוגדר MASTER על ה-SECONDARY WD 20GB גם מזוהה כ-UDMA-3 כשמעלים את המחשב בחלון של הפירוט שניהם מזוהים כ-ATA66

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  18. שלום יש לי DVD (מחובר למערכת ולטלויזיה) של Cambridge Audio מדגם DVD99 : http://www.cambridgeaudio.com/summary.php?PID=293 לדגם יש חיבור USB רצית לרכוש לי DVD חיצוני ע"מ שאני אוכל לקחת מידע מהמחשב ולראות על ה DVD אולם מחיפוש ראשוני ראיתי שלא כל הכוננים קריאים ע"י המכשירים מישהו יודע / יכול לעזור ולאמר מה צריך להיות בכונן ע"מ שהוא יהיה קריא על ה DVD ?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

תמיד צרבתי על המהירות הנמוכה ביותר (4-8), היום עם הדיסקים החדשים והצורבים המהירים - אפשר לצרוב על מהירות גבוהה יותר מבלי לפגום בדיסק? על איזה מהירות אתם צורבים? (אנא התייחסו לכל סוגי הקבצים, וכל סוגי המדיות לצריבה בכלליות.) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by greenich,

אני רוצה לצרוב הרבה דיסקים בשביל משהו לחברה שלי,קייס עם סרטים.צרבתי כבר בערך חצי מהדיסקים שרציתי במשך שבועיים בערך ורק לפני שלושה ימים בדקתי אחד מהם על הDVD.לא עבד.דיסק אחר,אותו DVD-לא עבד.DVD אחר,אותו דיסק-לא עבד.והבעיה לא הייתה ב-DVD. ככה שהבעיה היא בדיסקים,הם של TEAC על מהירות של 18X, עם 4.7GB על 120 דקות.DVD-R. אז השאלה שלי היא איזו חבילת דיסקים הכי כדאי לי לקנות?מאיזו חברה ועל כמה מהירות צריבה,שיהיו 4.7GB .מחיר זה לא בעיה. אשמח לתגובה מהירה

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  21. שלום לכולם ראיתי קוראי כרטיסים בעל חיבורים של USB ESATA , האם פשוט מושכים כבל SATA מן הלוח ולחיבור ESATA ומחברים חשמל חיצוני וזה עובד? האם אפשר חשמל דרך הUSB ? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by integral,

http://www.physorg.com/news2440.html ככה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  23. ברשותי מחשב בעל לוח אם מסוג: GA-965P-DS3P (rev. 3.3) כרגע מותקנים בו 2 דיסקים SATA וצורב ATA. הצורב ישן, לאחרונה מסרב לצרוב במהירויות גדולות וחשבתי להשקיע פשוט בצורב חדש. אני רוצה לוודא שהלוח יתמוך בהתקנת צורב גם מסוג SATA למקרה שזו תהיה בחירתי- לא ברור לי אם העובדה שדיסקים מסוג SATA נתמכים, אז האם הדבר אומר שגם צורבים כאלו נתמכים. מישהו שמכיר את הלוח הנ"ל יכול לעזור לי? המון תודה, ורד

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by e-d-a,

ההארד דיסק שהוא יושב בצורה הרגילה שלו המולקס ממש מול החלון וזה מגעיל אז אני רוצה להפוך אותו בצורה כזאת שהמולקס יהיה בצד השני של המארז האם זה יכול להרוס אותו כליל או במשך הזמן?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by SweeT_EviL,

אז עדין המחירים גבוהים אבל אני חייב לקנות כונן ראיתי שבארץ 2TB של סמסונג עולה 710 שקל, בחול זה עולה 500.. חשבתי לקנות משם, אבל אתם יודעים מה בנוגע לאחריות, יש להם אחריות עולמית? אתם יודעים לכמה שנים? תודה.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים