אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
I was thinking of buying new hard disks. At first I thought about buying 1 WD 160GB SATAII but than I thought that maybe 2 80GB SATAII working @ RAID 0 would be better... does it really make a difference in performance?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שלושה הארד דיסקים מסוג סיגייט 500 ג'יגה כאשר אחד מהם 16MB והשניים הנותרים 32MB ואני מעוניין לעשות מערך של RAID 0. 1 האם זה אפשרי לעשות מערך כזה עם שלושת ההארד דיסקים שלי או שאני צריך בדיוק את אותם הדגמים ולכן אאלץ להשתמש בשניים מהם ? 2 על כמה שיפור בביצועים אנחנו מדברים והאם זה בכלל מורגש ובמה ? 3 אם אני בסופו של דבר כן עושה RAID 0 ואח"כ בונה כמה מחיצות ז"א מאחד את הכוננים ואח"כ שוב מפצל אותם האם זה פוגע בביצועים או שזה לא משנה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם! חזרתי מטיול בתאילנד והכרטיס פתאום התחיל לעשות בעיות במצלמה הוא מראה EROR ובמחשב אם אני מחבר אותו הוא כותב שהכרטיס חייב לעבור פרמוט כדי להשתמש בו לא פרמטתי אני רוצה להוציא משם את התמונות קודם זה אפשרי נכון? יש איזה תוכנה מומלצת או שכדאי לתת לחברה מקצועית? תודה ויום טוב! עריכה: ניסיתי את Recuva היא לא מצליחה לקרוא מהכרטיס.. חיברתי למחשב באמצעות המצלמה וUSB וגם דרך USB קורא כרטיסים
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ב- 500gb אתם ממליצים על HD502HJ. הדיסק הוא SATA2 שהוא כבר חיבור שנחשב מיושן. האם כונן זה מומלץ גם על פני כוננים עם SATA 3 כגון ה- WD5000AAKS? יש טעות? אני מתכנן לקנות דיסק ופשוט הנושא קצת מוזר בעיני...
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
טוב רציתי לדעת אם ישפתרון חינמי לגיבוי של מסמכים וכו' כמו הgmail עם התוכנה שעושה כונן של החשבון אבל הבנתי שאי אפשר לקבל עוד חשבונות יש לכם פתרונות אחרים חוץ מזה אני שוקל לקנות diskonkey עכשיו אני מטלבט יש בzap אחד של 140 שקל של 256 מגה המהירות לא חשובה לי וגם לא הגודל רק שיהיה אמיןן ולא יתקלקל אין לי מה לדאוג נכון
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן... מיום חמישי האחרון, המחשב החליט שהוא מוכן לעבוד רק בsafe mode. היום קניתי HD חדש (500gb aaks) על מנת שאוכל לגבות את המידע אשר נמצא על המחשב. התחלתי להעביר קבצים (בSafe mode) אך המהירות ממש ממש ממש איטית. לוקח למחשב להעביר קובץ ששוקל 1.5gb משהו כמו 12 דקות... אני מנסה לאתר את הבעיה אבל לא מצאתי כלום. ולכן אני חושב בSafe mode. האם צדקתי? אם כן, איזה עוד דרך אוכל להעביר את הקבצים. ואם טעיתי, אז איזה עוד גורמים יכולים לגרום לדבר? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס דגם: Asus P4v8x-x בעל בקר SATA1. מה הגודל המקסימלי של דיסק קשיח שאני יכול לחבר ? אפשר לקבל המלצה לדיסק קריר בטווח מחירים עד 600 ש"ח ? כל עזרה תתקבל בברכה לצערי הכונן הקשיח שלי התחיל לתקתק אז לפני שהוא שובק אני רוצה להעביר את כל החומר לדיסק קשיח חדש.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט דיסק של 1 טרה ב2003 ל64 K דרך COMMAND והוא לא נותן לי לאחר שאני בוחר לו איזה דיסק אני רוצה לפרמט הוא אומר שלא ניתן עזרה..
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
-
לאחרונה התקנתי דיסק קשיח בגודל 200 גיגה כדיסק ראשי עם מחיצת אתחול. דיסק זה שימש כרגיל כדיסק רגיל לאכסון ועבד טוב. לאחר ההתקנה הראשונה המערכת קרסה וכך קרה לאחר 3 התקנות נוספות. האפיון העיקרי של הקריסה היה אובדן מחיצת התקנה ושיבוש קבצים קריטיים. בעיית וירוסים ושאר המזיקים נבדקה ונמצאה תקינה. המחשב עובד היטב עם ההתקנה הקודמת על דיסק קשיח 80 MB של WD לאחר התייעצות עם בעל נסיון עלתה ההשערה שיתכן מדובר בבעיית חומרה הנובעת מזיהוי לא תקין של הדיסק ברמת הביוס. והשאלה היא האם משהו נתקל בבעייה דומה או מודע לפיתרון כלשהו? להלן המפרט של המחשב: (ע"י BIOS Agent Version 3.23) BIOS Date: 11/05/02 BIOS Type: American Megatrends BIOS ID: 62-2002-001199-00101111-040201-KT333-GA7VRXP1 O…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, האם הכונן הקשיח הזה מומלץ, מהיר, איכותי וטוב? (לחצו כאן) (המחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים, אז אני צריך כונן שיטען לי משחקים מהר ולא ייהרס לאחר שבוע) תודה !
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח עד 250-350 שקל, הכונן ישמש מחשב נייד [ASUS EEE PC], אני מעדיף שיהיה כמה שיותר מהיר, ז"א 7200RPM ובאפר כמה שיותר גדול. כמו כן הכונן יתחבר דרך חיבור USB למחשב, תודה רבה. [ולפחות 160 GB].
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ומישהו מכיר את החברה Precisa? ראיתי הם מוכרים 300 דיסקים לצריבה של 700MB ב 270 שקל.
-
שמתי לב למשהו מוזר (לפחות לי , כי אני חדש בתחום ה RAID) , כשאני שם מערך RAID בביוס (לא קבעתי עדיין כוננים לRAID האם זה בגלל זה ) ? כשאני נכנס להתקנה של הWINDOWS XP , הוא רושם לי שלא נמצאו כוננים קשיחים (אך במידה וקיימת מערכת הפעלה היא עולה) . אחרי שאני מוריד את מערך הRAID מהביוס [No-raid] , אפשר להתקין תמערכת הפעלה . (במידה ואני יתקין תמערכת הפעלה ללא RAID , ואז יעשה מערך RAID , כל המידע ימחק ואז לא תהיה מערכת הפעלה ) . אז ככה , האם לא נמצאו כוננים בהתקנת מערכת הפעלה בגלל שלא קבעתי דרך התוכנה של הרייד בתור מה ישמשו 2 הכוננים ? ואם לא בגלל זה , איך ניתן להתקין ווינדוס על מערכת RAID ? תודה , ואני חושב שבגלל שלא קבעתי כוננים .
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לחבר שלי p 2 400MHz האם הוא יכול להוסיף צורב שיעבוד כמו שצריך ? האם לא תיהיה בעיה אם זה ? האם הוא יכול להחליף את ההרד דיסק שלו ( 8 GB) להרד דיסק חדש כמו westren digital 80 GB ? תודה
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מאתמול שמתי לב לצריכת מעבד מוזרה של כ 40% בזמן עבודה של ההרד דיסק, בדקתי ומצאתי שזה של Hardware Interrupts. הסתכלתי ב Event Viewer, ונוכחתי לדעת שיש לי כול מיני הודעות אזהרה על שגיאות שקשורות בדיסק הקשיח: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. וגם : The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort2. The device, \Device\Ide\IdePort2, did not respond within the timeout period. אני שם לב שחלונות עולה לאט יותר, וכאשר אני פותח קבצים מקובצים, או בפיולת העתקה וכדומה ישנה האטה ניכרת , וצריכת מעבד מוגברת מאד. אם מישהו יודע להסביר לי מה הבעיה, אני אשמח מאוד. מקווה שזהו המקום הנכון לשאול.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי כונן 200GB SATA של MAXTOR. כמעט בכל פעם שנייה שאני מדליק את המחשב, הכונן נעלם, ואני צריך לכבות ולשחק עם המגעים בחיבור של הכבל עם ההרדיסק. לאחר מכן הכל עובד כרגיל. יש לציין שזה קורה רק כאשר מדליקים את המחשב, ואף פעם לא קורה אחרי שהמחשב עולה, באמצע עבודה. מה שכן זה בטוח שרק לשחק עם המגעים מביא למציאתו מחדש. אם אכן לדעתכם זה בעיה של המגעים בהרד דיסק, איך אני יכול לשלוח אותו לתיקון או להחליף אותו מבלי לאבד את כל מה שיש לי עליו וזה כולל מערכת הפעלה ואין סוף קבצים. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
טוב מדובר כב שעון שהוא גם DISK ON KEY 128MB השעון היה על השולחן והיה גם מברג עם מגנט זה היה ממש קרוב אחד לשני מהר הזזתי אבל לא מספיק מהר שאני מכניס את השעון למחשב הוא רואה אותו אבל שאני בא להיכנס לכונן הוא לא נותן הוא אומר "נא נכנס דיסק לכונן " ושאני בא לאתחל אותו הוא רושם שלי בלשונית של הקיבולת "קיבולת לא ידועה " בימקום 128MB יש משהו לעשות ??? :'( אני חושב שאולי נימחק לו ה BIOS של DISK ON KEY חיב להיות לו איזה רחיב שרשום שם הקיבולת יש מצב להוריד איזה FLASH לשעון ולסדר אותו זה שעון של חברת XONIX
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אפשר בבקשה תרשים של חיבור 2 צורבים , צורב DVD וכונן קשיח אחד. תודה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
חבר שלי שאל אותי אם אני רוצה לקנות ממנו את ה SSD שלו כי הוא רוצה לקנות אחד יותר גדול, מדובר ב SSD של 50 גיגה של חברת OWC. הוא אמר לי של SSD יש 450 BAD BLOCKS אבל מעולם לא חווה בעיות או תקלות מכל סוג שהוא, אני יודע שטוב זה לא אבל האם זה אומר משהו על הכונן ועל אורך החיים הצפוי שלו ? זה הכונן : http://eshop.macsales.com/shop/SSD/OWC/Mercury_Extreme_Pro_RE
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני מתלבט האם כדאי לי לקנות SATA 8MB ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה וזאת על מנת לשפר את ביצועי המחשב שלי. אפשר להגיד שכרגע צוואר הבקבוק במחשב שלי הוא הדיסק הקשיח (60GB ללא SATA ועם CACHE רגיל!) וחוץ מזה יש לי מחשב די טוב: Pentium 4 3.0Ghz HT 512MB DDR 400 FX5200 128MB Seagate 60GB IDE Normal Cache השאלה שלי היא האם הוספת הדיסק החדש והתקנת מערכת ההפעלה עליו תשפר את ביצועי המחשב במידה ניכרת. האם אתם יכולים להפנות אותי לסיקורים בהם בוצעה השוואה בין ביצועי מחשב עם SATA 8MB וללא? ועוד שאלה: אם אני קונה דיסק קשיח נוסף אני כנראה יקנה HITACHI בגלל שאותם אני יכול להביא ממש בזול. יש התנגדויות?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קישור לדף המוצר 1. http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_7200.11/ 2. http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_7200.10/
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש הבדל לטובה/לרעה בין שתי הגרסאות של הכוננים? האם כדאית התוספת במחיר עבור גרסת ה studio edition לשימוש windows? (בעיקרון הבנתי שהסטודיו מתאים גם לMAC) יש לי XP עם Esata + firewire ןכמובן USB אשמח לדעת ממי שיודע! תודה!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, איזה מערך רייד מעמיס יותר על הכוננים המשותפים באותו מערך, אני מדבר מבחינת עומס עבודה, קריאה וכתיבה, מבחינת ביצועים העניין ברור.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שאני מחבר את הכונן החיצוני למחשב מראה לי שעובד אבל לא מופיע במחשב שלי ישמח לעזרה תודה ויום טוב שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-