עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני רוצה לדעת מבחינת מהירות מה משתלם יותר, ובכלל מה מומלץ יותר מבין הכוננים הללו: SUMSUNG F3 1TB - שזהו חיבור SATA2 או Barracuda 7200.12 sata 6gb/s 1TB - חיבור SATA3 דגם ST31000524AS שניהם אותו מחיר.

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by Cynicoren,

שלום, רכשתי HD חיצוני של WD. כשהHD מחובר למחשב, המחשב מחווה שהוא "מכיר" אותו, וכך ניתן לראות גם ב"הוספת חומרה" בלוח הבקרה, אך עדיין ב MY COMPUTER ה HD לא מופיע. מכירים את התופעה ? מה ניתן לעשות ? תודה

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  3. מאתמול שמתי לב לצריכת מעבד מוזרה של כ 40% בזמן עבודה של ההרד דיסק, בדקתי ומצאתי שזה של Hardware Interrupts. הסתכלתי ב Event Viewer, ונוכחתי לדעת שיש לי כול מיני הודעות אזהרה על שגיאות שקשורות בדיסק הקשיח: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. וגם : The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort2. The device, \Device\Ide\IdePort2, did not respond within the timeout period. אני שם לב שחלונות עולה לאט יותר, וכאשר אני פותח קבצים מקובצים, או בפיולת העתקה וכדומה ישנה האטה ניכרת , וצריכת מעבד מוגברת מאד. אם מישהו יודע להסביר לי מה הבעיה, אני אשמח מאוד. מקווה שזהו המקום הנכון לשאול.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  4. יש לי צורב asus drw-1608p35 והדלת היתה תקועה, פתחתי את הצורב שמנתי את הדלת ועכשיו היא עובדת חלק לגמרי אבל הצורב לא קורא דיסקים ריקים, דיסקים צרובים הוא קורא, ריקים לא, (גם דיסקים מקוריים הוא קורא) ולפני השימון הוא קרא וצרב מעולה. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by mazinya,

האם למישהו יש ניסיון עם הצורב הזה? האם הייתם ממליצים לרכוש אותו?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by TUCG,

טוב, אני רוצה לקנות צורב DVD כי לכל החבר'ה יש וזה מביך להיות עדיין עם צורב CD רגיל. אבל הפעם האחרונה שקראתי משהו על צורבי דיוידי הייתה כשהם עלו לפחות 1500 ש"ח. ועכשיו אני מבולבל לחלוטין ככל שאני קורא יותר. שיש מלא פורמטי צריבה ורוב הצורבים תומכים רק באחד או שניים. נשמע ממש בעייתי. בכל אופן, מישהו יכול לתת סקירה קצרה על העניין ולהמליץ על צורב טוב וזול, זה יהיה נחמד.

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by 6847761,

שלום, ברשותי הארד דיסק (3 שנים) SAMSUNG_HD502HJ 500 GB 7200 RPM על הארד דיסק רצה מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT (לא מחולק למחיצות) יום אחד פתאום הארד דיסק לא עולה ורשום בBIOS את זה: Ultra DMA mode-5 S.M.A.R.T. Capable but Command failed ניסיתי להחליף כבל SATA ולא עזר ואז ניסיתי לחבר את הארד דיסק למחשב אחר, כאשר הארד דיסק פועל ככונן משני (מערכת ההפעלה רצה מכונן אחר) והמחשב קלט ורשם את אותה שורה שרשומה למעלה, אך כאשר זה נכנס למערכת הפעלה הארד דיסק כן פעל והיה אפשר לעבוד עם הקבצים שבתוכו. נ.ב. אני מציין שהאר דיסק כבר קרס פעם אחת לפני כ3 חודשים (פירמטתי אותו והוא עבד עד עכשיו) מה אתם אומרים, יש אפשרות לתקן אותו?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by FroshA,

רציתי לדעת האם חברת Transcend נחשבת לחברה שכדי לקנות את המוצרים שלה? ואיזה כוננים חיצוים ממולצים ישנם בנפח 2 טרה לשמירת קבצים התקנה וקבצים ווידאו.

9. Started by chermesh,

לפני כשנה רכשתי דיסק חיצוני MyBook של WD. האמנתי שזו חברה אמינה ושהקנייה תהיה לעניין. ובכן, התאכזבתי. הדיסק קרס ואני משקיע עכשיו עבודת נצח בשיקומו. לכן, אני מחפש דיסק חיצוני אחר, בנפח דומה, אך אמין יותר. מה לדעתך כדאי לקנות?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  10. אני מחפש 100 מדיות בזול 80 ש"ל ומטה (יש כאלה מקומות אני בטוח) של סילבר ליין או חברה מוכרת! תודה ובבקשה.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  11. שלום, כרגע יש לי שני כונני 500GB של סיגייט שמחוברים כ RAID 1 ל GRAID שזה הבקר של GIGABYTE, בלוח EP35C-DS3R יש שני חיבורי סאטה בצבע סגול שהם נקראים GRAID שיש אפשרות לחבר לשם RAID 0,1, וכרגע שני ה500GB מחוברים לשם השאלה שלי היא: אם אוכל לקנות עוד שני כונני 640GB ולהשים אותם בRAID 1 שבחיבורים הפנויים הלא סגולים ? ראו תמונה כדי להבין במה מדובר תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  12. יש לי הרדדיסק של maxtor ובאתר שלהם כתוב שהוא עובד תקין עד 55 מעלות זה באמת הגבול או שאפשר למתוח אותו עוד קצת???

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  13. Started by uokie,

ראיתי שמישהו פתח לפני פוסט.רציתי בכל זאת להתייעץ. האם הכונן הקשיח הזה מומלץ יותר מהדגם הישן יותר HD203WI? ראיתי ב- newegg כ-30 ביקורות טובות והוא די חדש. לפי המפרט נתונים שלו, עד כמה הוא שונה מהדגם הישן יותר? חדשו בו משהו? לדעתכם העתיד שהוא צופן הוא איכותי?תודה.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by Clint Eastwood,

רכשתי מפרט חדש ובוא שתי כוננים של סמסונג F3 500G. בהפעלה ורק בהפעלה של המחשב נשמעת מן "צוואחה" קטנה מהם. תקין? ולאחר בדיקה- זה בטוח מהם

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by qwerty1987,

מדובר בכונן חדש מדגם ST3320620AS אשר משמיע רעש של מעין טרטור, בעיקר בזמן עבודה מאסיבית. מדי פעם אף נשמע צליל גבוה של פגיעת מתכת או משהו בסגנון. יש לציין שהמחשב עובד ללא בעיות קריסה או משהו בסגנון. אשמח לעזרתכם.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  16. כונני ה-HyperX Savage החדשים מתפארים ביכולתם להגיע לקצבים של עד 350 מגה-בייט לשניה לכתבה: http://hwzone.co.il/כמעט-ssd-קינגסטון-משיקה-כונני-usb-חדשים-ומהי/

17. קודם כל בוקר טוב. עכשיו לעניין,יש לי הארד דיסק של Maxtor 40GB Ultra ATA/133 7200RPM (לפי EVEREST) עכשיו,הוא מחובר אצלי למחשב ב USB (קבוע!) עם החיבור הזה למי שמכיר : http://www.lamir.co.il/fullscreen.asp?Product=1062&Picture=1 כפי שאתם רואים יש לו מן ספק כוח משלו,עכשיו מה שאני רוצה לשאול,היות והארד דיסק מקבל זרם קבוע (גם כשהמחשב שלי מכובה) האם זה מסוכן בצורה קריטית? או שמה אין השפעה בכלל? אשמח לתשובה. תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  18. כיצד ניתן לשמור סרטים על ארד דיסק חיצוני שלא ניתן יהיה לראות אותם ללא ססמה... הכוונן שלא יראו שיש בכלל סרטים ורק בהכנסת סיסמה הקבצים יופיעו ואפשר יהיה לנגן בהם... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  19. נא לא להתייחס

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by Gliding,

ההבדל במחיר הוא 5 ש"ח לטובת השילוב, ובהמשך לבעיה שהייתה בכוננים מסדרת 7200.11, האם יש דרך לדעת איזה כונן נמצא בתוך ה FREEAGENT ולדווא שלא תהיה איתו בעיה, או פשוט ללכת על בטוח, לקנות את הכונן שהומלץ פה הרבה ST3500410AS ולהרכיב לבד?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by Ashand,

כמו בלינקים המצורפים, אמנם בסינית אבל יש תמונה ואני מחפש אמצעי איחסון כזה של ESATA http://buy.yahoo.com.tw/gdsale/gdsale.asp?gdid=489350 http://buy.yahoo.com.tw/gdsale/gdsale.asp?gdid=416942 תודה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

אתמול ניסיתי לצרוב שני דיסקים ובשניהם NERO רשם WRITE ERROR. ניסיתי לצרוב דיסק נוסף היום והוא אכן צרב אותו עד הסוף אך בקריאה של הקובץ היתה בעיה והקריאה לא הצליחה. האם למישהו קרה דבר דומה ומה בדיוק התקלה.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by Shoko,

אם יש לי שתי צורבים במחשב אני יכול לצרוב שתי דיסקים בו זמנית?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  24. אני כרגע מסתכל על זה של LITEON, האם הוא טוב? רצוי שתהיה אפשרות טובה להפוך אותו למולטיזון. אני לא מחפש צורב DVD. תודה.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  25. שלום, לא ממזמן רכשתי את הארדיסק החיצוני הנ''ל(Seagate freeagent 1tb) מלבד ה500 שמחובר לי כרגע. כל פעם שאני עושה ריסט, הוא מגיע למצב שרואים תמונה של הלוח אם ודגם(ASUS-P4800) ומשם לא מצליח להמשיך לעשות כלום. אפילו לא למסך השחור שמקריא איזה IDEים מחוברים ומה כל כונן דגם והשאר. אני חושב שהוא ממש מתקשה לקרוא אותו, ולכן הוא תוקע לי כל המחשב ולא מצליח לעלות. הוא לא מחובר לשום מפצל USB, ניסיתי לחבר אותו גם קדימה, גם מאחורה(בכמה כניסות מאחורה) - לא עוזר אני חייב לנתק אפילו לפני שאני מפעיל מחדש את המחשב , אחרת הוא לא רוצה פשוט לעלות. הברירה היחידה שיש לי זה לנתק אותו כל פעם, ואז מהר בטעינה הכחולה של הXP לחבר את הUSB שלו בחזרה בהארדיסק עצמו, ואז המערכת הפעלה עולה ורואים אותו במחשב…

• 4 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים