אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום. אז ככה, אני לפני שידרוג כללי של המחשב שלי והחלק היחיד שנשאר לי הוא הצורב. בגלל שאני כב מחוץ לתחום המחשבים כבר כמה שנים, אין לי מושג אם צורב SATA יתאים למערכת שלי המערכת שלי היא: A64 3000+ ASUS K8V-SE Deluxe Sapphire X1600PRO 512MB AGP Twinmos 512MB DDR400MHZ מה שאני מחפש הוא צורב טוב ויעיל שיתאים ללוח האם שלי, טווח המחירים שלי נע בין 150-250 שקלים אני בנאדם שלא מתפשר על איכות, ולכן אני מחפש צורב שמבחינת עלות/ביצועים/איכות יתאים לי תודה מראש,Visual_boy
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
[glow=red,2,300][move]תודה לכל מי שהביע את דעתו[/move]
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם שתומך רק בSATA1 ואני אקנה כונן קשיח SATA2 האם תיהייה בעיה? הכונן לא יעבוד? הלוח אם לא יזהה את הכונן או כל בעיה אחרת? אני מתלבט ביןWD1600JS לביןWD1600AAJS מה ההבדלים בינהם ואיזה אחד עדיף?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום המתאים D: אממ אני קונה מחשב חדש בקרוב ובמחשב שאני משתמש בו כרגע קניתי דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה השאלה שלי זה אם אפשר להשים את הדיסק קשיח הזה במחשב החדש? זה יראה אם כל הסרטים והשירים שיש לי בדיסק?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
NEC 3500 אין לי מושג איזה גירסת פירמוור יש לי SLVER LINE PRO RITEKG04 נצרב במהירות X2 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה ההבדל בין פירמוט מהיר לפירמוט רגיל ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד? האם פירמוט מהיר פוגע בהארד דיסק?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים של סמסונג. שניהם בנפח של 60GB, מהירות סיבוב 7200RPM וחוצץ של 2MB. כל אחד מהדיסקים מחולק לשתי מחיצות: מחיצה ראשית - 8100MB, ומחיצה משנית - 48GB. כאשר הרצתי Norton Ghost 2003 בסביבת DOS לצורך גיבוי המחיצה הראשית של הדיסק הראשון (Master), שמתי לב לתופעה מוזרה: בדיסק הראשון (Master) מזוהים 2 מחיצות בגודל של 8GB ו-48GB - סה"כ 56GB. בדיסק השני (Slave) מזוהים 2 מחיצות בגודל של 8GB ו-48GB - סה"כ 32GB. הדיסק הראשון חולק למחיצות באמצעות FDISK של Windows 98 ופורמט מלא ב-DOS. הדיסק השני חולק למחיצות ופורמט באמצעות Boot Disk של Partition Magic. האם מישהו נתקל פעם בתופעה זו? האם מדובר בזיהוי שגוי של הדיסק הקשיח ע"י Norton Ghost 2003 בשל העובדה שהדי…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה בכונן ה-DVD שלי. כל דיסק שאני מכניס לכונן לא נקרא על ידו. במחשב נראית תגובת קריאה של הדיסק (סימול דיסק בצמוד לסמן העכבר), אך משום מה לאחר זמן רב הדיסק לא נקרא מה שלא קורא בכוננים האחרים שלי (צורב וסידירום) אשמח להצעות לפתרון הבעיה תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין צורך DVD לבין רגיל אם כדי לקנות צורב DVD אפילו שאני לא צורב ספרטים
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הקמתי מערך raid 0 של שני כוננים זהים WD5000AAKS וזו התוצאה היא נחשבת בסדר?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
אמרו לי ש-כיום ההפרש בין ה sata 150 ל ide זניח ביותר. כלומר לא כדאי לחכות , ולא שווה ההפרש של 100 ש"ח ל SATA , נכון?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לקנות צורב עד 150 שקלים מהאתר tms ההתלבטות שלי היא בין סוני נק, אלג'י ופיוניר אם תשימו לב על פיוניר ונק יש שנתיים אחריות אשמח אם מישהוא יוכל לתת חוות דעת ולתת המלצה על צורב
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני קונה דיסק קשיח חדש , SATA (לא יודע איזה חברה כרגע). יש לי מחיצה C NTFS בגודל 40 גיגה, עליה יושבת מערכת ההפעלה, התוכנות שלי וזהו בערך. כול השאר משחקים,סרטים ומוזיקה על D בנפח 80 גיגה. ממש לא בא לי להתקין הכול מחדש, אז חשבתי אולי יש תוכנה שתאפשר איכשהו להדביק את המחיצהC לדיסק החדש, ואז להשתמש בFIXMBR כדי ליצור MASTER BOOT RECORD חדש על הדיסק החדש. דעתכם , אפשרי ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב יש ברשותי את ההארד דיסק החיצוני 8TB של Seagate. היה פה במבצע באתר. חשבתי לצרף לו NAS. לא יודע מה המחירים אבל האם יש NAS פשוט? כנראה ש-diskless יהיה יותר רלוונטי אבל הבנתי שאני יכול לפרק את הקשיח מה-Case שלו אם צריך. חשבתי על הפרטים הללו: פורט אינטרנט 1G USB 3 FTP ENABLED מה אתם מציעים? ומה המחירים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאילו אני לא יודע מה נתן לי ה סריאל ATA הזה שקניתי אני לא מרגיש ממש שינוי אפילו פחות ביצועים איך אני יכול לבדוק את זה ב PC MARK2002 קיבלתי 1400 ומשהו .... אבל איך אני יכול לדעת שהתקנתי אותו טוב ושהוא עובד כמו שצריך אני מצטער שיש לי הרבה שאלות בזמן האחרון בפורום בפוט יש לי בעיות במחשב ... תודה רבה לעוזרים ...
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש לקנות צורב DVD בתקציב עד 150 ש''ח. אם למישהו יש המלצות,אני אשמח אם הוא יכתוב כאן. עוד דבר,האם התקנה של צורב DVD היא מסובכת ואני אצטרך מומחה כדי שירכיב?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
lg dvdx22 dl sata gh22ns איך הוא נחשב צורב טוב ? למישהו היה אותו פעם ועשה לו בעיות? כי קבלתי אותו עם המחשב החדש שקניתי ולא יודע אם כדאי להחליף או להשאר איתו ... כי הוא גם ממש זול ואני מפחד לקנות דברים בזול כי זה גם בדר"כ מראה על האיכות שלהם (115 ש"ח ) תודה רה מראש
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כפי שהכותרת מרמזת, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח 2TB ואני חושב על הדגם 2000GB Seagate דגם FreeAgent Desk גודל "½3. ניתן לרכוש אותו במחיר של כ 1000 ש"ח. אני זוכר שבעבר הלא כל כך רחוק, הייתה סדרה עם קושחה בעייתית שגרמה לדיסקים של Seagate להיתקע/להינעל... האם יש בעיה עם הדיסק הזה או הסדרה הזו ? האם למישהו יש ניסיון עם דיסקגים דומים בסדרה (בנפח 1000GB או 1500GB). תודה למסייעים/ות נ.ב. אני יכול לרכוש גם את הדגם של My Book Essential Edition באותו הנפח ובאותו מחיר כמעט. אך ל Seagate יש 5 שנות אחריות לעומת 2 שנות אחריות של WD ולכן אני מעדיף את Seagate.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר התקנת Hd חדש של 200 ג'י'גה , חבל שלי פרמט את המחשב שלו כדי להתקין את הוינדוז על הHd החדש , הוא חיבר את הhd גMaster לאחר החיבור גילה שהמחשב עולה לאט , כולל ההתחלה וגם ההתקנה . החיבורים נבדקו , הכבל נמצא תקין . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח 500GB של LACIE. עכשיו, בפעם הראשונה שהדלקתי אותו זה פתח אוטומטית תוכנת פירמוט ונתן לבחור או לשים 30 GB FAT32 והשאר NTFS או שהכל יהיה NTFS. אז בחרתי שהכל יהיה NTFS, ואז שכחתי שה PS3 קורא רק FAT32. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת, אני רוצה שיהיו לי שתי מחיצות שאחת תהיה NTFS ואחת תהיה FAT32. דרך XP ו VISTA לא הצלחתי לסדר את זה, וגם לא עם Partition Magic. עכשיו ראיתי דיון על דבר דומה, ומישהו הציע תוכנה שאני אצרוב ודרך ה BOOT אפשר לסדר, אז צרבתי אבל אין לי מושג מה לעשות שם, התוכנה היא GPARTED. ואין לי מושג מה לעשות שם, ניסיתי כמה דברים שם ולא הגעתי למקום של פירמוט... אז אם אפשר בבקשה עזרה עם התוכנה הזו או עם דרך יותר פשוטה אני אודה לכם. אם זה משנה אז י…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות עכשיו הארד דיסק שיהיה גם מהיר וגם יחסית זול לג'יגה. אני קונה מNewegg וזה הכונן שחשבתי עליו: http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=property&DEPA=0 Maxtor MaxlineIII, מאה ג'יגה לפלטה, 16 ג'יגה קאש וNCQ, אם אי פעם אני אעבוד עם ICH6. הוא עולה 0.733 דולר לג'יגה לעומת 0.595 של כונן 200 ג'יגה, 8 מגה, SATA וכונן של 160 ג'יגה, 8 מגה, SATA עולה 0.606 לג'יגה (כאלה הייתי קונה 2). בשביל השוואה, ראפטור 36.7 עולה 3.05 דולר לג'יגה וה74 ג'יגה עולה 2.06 דולר לג'יגה, אני יודע שקשה להשוות בגלל שלראפטור יש את חצי זמן הגישה אבל עם ביצועי העברת נתונים כמעט זהים, אני בספק אם הוא שווה פי 4 או פי 2.8 (37 או 74 ג'יגה בהתאמה), כשאתה צריך לא רק ביצועים אלא מקום א…
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי הרד דיסק פנימי (WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII (WD2500KS ועוד אחד חיצוני (WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA (WDG1SU5000 בקטע של יאוש מההרד דיסק החיצוני (האשכול הבא שעדיין לא נמצא לו פיתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291838.0 החלטתי לבזבז עוד כסף מכיוון שאני יוצר מוזיקה ואני צריך 2 הרד דיסקים : - כוננים קשיחים: לטובת ביצועי אודיו טובים יש להתקין במחשב לפחות 2 כוננים קשיחים מסוג IDE או S-ATA מהירים (7200RPM). הנפחים לא חשובים, דיסקים מסוג SCSI או כאלה שמחוברים ב RAID יפגעו בביצועי כרטיס הקול מכיוון שהם חולקים עם ה PCI את אותם נתיבי התקשורת למעבד. יש לפצל את עבודת ההארדיסיקים כאשר ההארדיסק הראשון ישמש למערכת ההפעלה ולכל…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אני הרבה זמן לא מבין למה יש הראד דיסקים שעולים 1500 והם 500 GB ויש הראד דיסקים שהם גם 500GB והם עולים 300 ועוד הבפר(זכרון מטמון) של ה1500 הוא חצי .. הוא 16 ושל ההראד דיסק הזול הוא 32? למה זה ככה?... קישורים: הראד דיסק יקר http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=3295 הראד דיסק זול http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רציתי לדעת מזה RAID ???.... ראיתי איזה מחשב נייד וכתוב שם (באנגלית) אם זה 0 קורה כך וכך ואם זה 1 אז..... לא כל כך הבנתי.....אז אם יש למישו איזה מושג בזה או מידע...בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-