אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות דיסק חדש של 80GB, ואני כבר מציין ובהדגשה: אני לא מבין בנושא הזה, לא יודע מה זה ATA / SATA / BUFFER וכו', אז בבקשה לא להציף אותי במידע שאני לא אדע מה לעשות איתו :\ נראה לי שמה שיש לי זה ממשק ATA או משהו כזה לפי הנתונים ב-AIDA32... כאמור, אני צריך דיסק של 80GB, הכי טוב שאפשר לקנות עד בערך 350 ש"ח. חשבתי על משהו של MAXTOR כי הבנתי ש-WD פחות טוב... ואז גיליתי להפתעתי שיש המון דגמים של 8 BUFFER של MAXTOR ל-80 GB במחירים דומים ואין לי שמץ של מושג באיזה כיוון בכלל ללכת... 6Y080P0 - DiamondMax Plus 9 Ultra ATA/133 Data Transfer Rate Maxtor 80GB SATA DiamondMax 10 RoHS 7200RPM 8MB Buffer 3Y Maxtor DiamondMax 10 80GB אלו כמה דוגמאות שמצאתי... אשמח לקבל עזרה למוצר ה…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מתי להערכתם המחיר של הHD החיצוניים יתחיל לרדת בעבקבות מה שקרה בתאילנד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב אסוס 4012A 40X12X48 ועם נרו הכי חדשה אני מבקש מידע על הדיסק שהוא 780 מגה והוא מראה לי רק 700 מגה לא משנה עם איזה נפח דיסק העיקר שהוא מעל 700 הוא תמיד מראה לי 700 למה זה ומה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2949&p=1 התוצאות מדהימות. ע"פ anandtech זהו הכונן 7200 הכי שקט שיצא להם למדוד אי פעם. ה1TB מנצח את כל כונני ה7200 בכל הבנצ'מרקים ומראה ביצועים מרשימים מאוד! הכונן היחיד שעדיין מנצח זה הראפטור וגם זה רק בדגמים החדשים ביותר ולא בכל המבחנים. צפוי להגיע לחנויות בעוד 3 שבועות במחיר של $399 מה שאומר שעם ביצועים כאלה, במחיר הזה אפשר בכיף להגיד שלום לראפטור למעט במיקרים מאוד מאוד ספציפיים.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הסמסונג f3 שלי נפטר לאחר 3 וקצת שנים, וזה דיי טראומתי. אני מחפש משהו אמין, עם מוניטין טוב, לפי מה שראיתי יש בדיוק אותם מוצרים שהיו כשקניתי את הכונן הזה, אז אולי יודעים טוב יותר מה אמין ומה לא. מחפש משהו במחיר סביר, עד 350 שקל בערך, אעדיף לא לרדת למשהו איטי יותר כמו הווסטרן דיגיטל גרין, אבל כן חשוב לי מאוד אמינות. יש משהו מיוחד או שפשוט לקחת בלו או ברקודה איפה שהוא במחיר זול וזהו? תודה מראש כמובן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש היום !! נתתי להם את הכוננים הקשיחים שלי שהיו במחשב הישן....אמרתי להם לא למחוק ולא לגעת בכוננים פשוט לחבר אותם איך שהם... הם אמרו בסדר בסדר אין שום בעיה !! אני עכשיו מדליק את המחשב ואני רואה הודעה מוזרה...שהווינדוס שלי לא רוצה לעלות.... טוב אמרתי אולי סתם איזה משהו באתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש אני רואה שהם מחקו לי את כל הכונן שלי !!! אין בכלל PRATTION !!אני רואה כתוב UNLOCATED PARTTION זה היה כונן שמחולק ל C ו F על C היה מותקן ה ווינדוס ועל F היו מלא קבצים חשובים והרבה מאוד תמונות שהצטברו במשך השנים !! והכונן השני כאילו באמת לא נגעו בו..נשאר איך שהוא ! מה אני אמור לעשות ??!?!!! =\ יש דרך כלשהי להחזיר את כל המידע שהיה שם ?! תוכנה כלשהי ? בבקשה אני חיי…
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק אבל לא יודע איזה בדיוק לקנות תודה אגב הלוח אם שלי הוא: MSI M-6566
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי צורב CD של LG וצורב DVD גם של LG. השאלה שלי היא האם זה בסדר שהתקנתי את שני הכוננים אחד מתחת לשני או שצריך סלוט אחד ריק כדי שהם לא יחממו אחד את השני (אם בכלל זה יכול לקרות).
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שאינו תומך בRAID. אני יודע שיש לא מעט כרטיסי PCI שמספקים את האופציה הזו, אבל עד כמה שאני יודע קצב הנתונים בPCI (לא אקספרס) נמוך בהרבה מהקצב של ממשק הSATA, מה שהופך את הרעיון לאבסורדי אלא אם כן אני מפספס פה משהו. האם RAID דרך בקר שכזה אכן איטי יותר משימוש בדיסקים בנפרד? אם לא, איך זה מסתדר בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי אני מחפש דיסק קשיח 250 או 320 שיהיה שקט,האם יש כזה דיסק? תודה
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה קורה ?? לפני יומיים הכונן הקשיח החיצוני שיש לי מת לצערי !! והאחריות שהיתה לו הסתיימה . אז אני חייב לקנות אחד חדש ויש לי שאלה : האם יש הבדל בין כוננים 2.5" ל 3.5" אני יודע שאחד בא עם כבל חשמל מיוחד והשני לא . האם יש יתרונות לאחד על השני ?? גם מבחינת סיכוי לתקלות בעתיד יש כונן שיש לו בדרך כלל יותר תקלות ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב של Memorex dvd+/-dlrwl1 f16 הצורב הזה עבר בערך 100 צריבות של דיסקים רגילים ועוד 5 -6 צריבות של DVD (המספרים בעקרון מדוייקים) עכשיו לא היתה לי בעיה לצרוב DVD או דיסק רגיל מאז שהגיע אליי הצורב לפני שנה וחצי היה לי הרבה פירמוטים לא זכור לי שזה בא עם דיסק הדרייבים. הבעיה: ניסתי לצרוב DVD היום , וזה לא נתן לי זה רשם לי בנרו תכניס דיסק דיוידי, ודיסק בתוך הצורב היה דיוידי הכנסתי סרט דיוידי לראות את הצורב בכלל קורא דיוידי, הוא לא קרא אותו הכנסתי דיסק רגיל לא דיוידי, כן קרא *ברגע שאני מכניס דיסק דיוידי לצורב הוא עושה קול קטן של ציפצוף פתרונות ? חיפשתי update' נכנסתי לאתר של החברה כל מה שהורדתי לא נתן לי להתקין, ניתקתי מהחשמל החזרתי כבלים הכל, לא עזר הסרתי א…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם... הבנתי שיש מתאם שיכול להעביר אותו לIDE או כרטיס PCI... השאלות שלי הם ככה: האם שווה לקנות אותו(במחיר של 200 ש"ח)...למרות שהלוח אם שלי לא תואם... המטרה שלו היא אך ורק למטרת אחסון וצריבה מתוכו...ולא להפעיל מתוכו ישומים או מערכת הפעלה...
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כמעט כל הארד דיסק שהיה לי עד היום "חלה" במחלה הנוראית שנקראת BAD CLUSTERS. רציתי רק לדעת האם זה טיבעי שלהארד דיסק בן חצי שנה-שנה יהיו BAD CLUSTERS? והאם יש דרך, תוכנה, משהו כדי ל"תקן" אותם? לפחות חלקם? אני משתמש באל פסק ומכבה אותו בצורה מסודרת תמיד.. תודה על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com/p/kingspec-2-5-16gb-sata-ii-ssd-solid-state-drive-82848 חבל ש-16GB לא מספיקים בשביל להריץ את חלונות 7
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חדש ונחמד. סטייל WINDOWS UPDATE תומך בינתיים בכוננים הבאים: CD-ROM Drive: GCR-8522B and GCR-8523B, CD-RW Drive: GCE-8525B and GCE-8526B, DVD-ROM Combo Drive: GCC-4521B Super Multi Drive: GSA-4081B, GSA-4082B, GSA-4120B, GSA-4160B and GSA-4163B GSA-5120D, GSA-5160D and GSA-5163D יתמוך בעתיד בכוננים נוספים לינק: http://www.lge.co.kr/library/opendata.jsp?p_name=lgfw1.06.zip תמונות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שבדיסקים החדשים של סיגייט (500 ו750 GB) יש 32 זכרון מטמון. השאלה אם באמת יש הבדל מורגש?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בכונן חיצוני של WD, דגם My Book Essential USB2.0 1TB. במשך תקופה גיביתי אחת לשבוע את הקבצים במחשב שלי, ולפני שהחלפתי לו את לוח האם והמעבד, גיביתי שוב. היות והמעבד פועל ב-64BIT ומערכת ההפעלה פעלה ב-32BIT, נאלצתי לפרמט ולהתקין את הווינדוס 7 (אולטימט) מחדש. עכשיו לאחר הפרמוט, כאשר אני נכנס לתוכנה ומבקש לבצע RETRIEVE לכל הקבצים המאוחסנים על הכונן, הוא מוצא פחות מ-110MB, והשאר לא נכללים ברשימת הקבצים אותם הוא רוצה לשחזר לי. נכנסתי לכונן דרך המחשב, ומצאתי שהקבצים מחולקים לשתי תיקיות - האחת נקראית WD_SmartWare והשנייה עם שם זהה, אך בעלת סיומת .swstor - בתיקייה ללא הסיומת ממוקמים מספר מועט של קבצים (ספציפית, חלקיק ממה שהיה לי בכונן D לפני הפירמוט), ואותם ה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דיסק קשיח האחדWD Caviar SE16 250 GB SATA= WD2500KS ו השניWD RE 250 GB SATA = WD2500KS אני אשמח לשמוע את דעותכם בנושא צריך אותו למחשב חדש שיהיה תחת עומס וצריך לעבוד מהר אלה הדיסקים בתקציב שלי 460 שח
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP מסוג Presario 700. המחשב הזה היה מכבה את עצמו כל הזמן, אז פתחתי אותו כדי לנקות את המאוורר, והבעיה טופלה, אבל משום מה המחשב כבר לא מזהה את ההארד דיסק. מה שקורה הוא שאני מנסה להתקין ווינדוס, אבל ההתקנה אומרת לי שאין לי הארד דיסק מותקן. כל מה שעשיתי עם ההארד דיסק כשפירקתי את המחשב היה להוציא אותו ולהכניס אותו בחזרה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, יש לי PS2 , יש לי גם הרבה דיסקים מקוריים, לדיסקים יש נטיה להסרט אצלי. אני חשבתי אולי לצרוב אותם עם צורב דיוידי על דיסק +R בביטסטינג של DVD ROM וככה שהPS2 יקרא אותו בלי MOD CHIP יש סיכוי שיעבוד? או שהPS2 לא מטומטם כמו נגן די וי די בייתי?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי במחשב הארד דיסק סאטה. התקנתי הארד דיסק ide. המחשב עולה לי מהארד דיסק החדש. בביוס רשום ide primary צורב שיש לי. ide primary slave ההארד דיסק החדש בחיבור ide .ההארד דיסק סאטה מופיע ide secondary. איך אפשר לסדר שהארד דיסק סאטה יעלה את המחשב
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב מה יותר עדיף לי.מבין שני הכוננים הבאים Maxtor Basics 1000GB בעלות של 450 שקל או Western Digital WDH1U10000 בעלות של 680 שקל... מה עדיף מבחינת יצרנים וכו'.. חשבתי על WD בעדיפת ראשונה מה אתם ההיתם קונים
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכם, בניתי מחשב חדש עם מערך רייד 0 הכולל שני דיסקים קשיחים SATA2 בנפח 250 ג'יגה. הגדרתי הכל כיאות בביוס והתקנתי את כל הדרייברים הרלוונטיים, והמחשב כרגע מתפקד ורץ היטב עם XP. ערכתי בדיקה בתוכנה HDTACH והתוצאות שהתקבלו נראו לי קצת מוזר: Avg Read: 92mb per second Burst: 375mb per second Latency: 13ms האם התוצאות תקינות למערך המורכב אצלי? תודה מראש, אלירן.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-