עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. :s05: ??? :s05:

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by TPack,

שלום, קיבלתי מחשב נייד עם הארד דיסק 400GB Toshiba חיצוני ומשום מה כשאני מחבר אותו למחשב אני לא רואה אותו במסך "המחשב שלי", פשוט לא מזוהה, גם לאחר סריקה להתקנים חדשים במנהל ההתקנים. יש לציין שהנורה שעל הכונן נדלקת כשהוא מחובר.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  3. יש לי דיסק קשיח של WD SATA. חיברתי אותו, והתקנתי עליו WINDOWS. למחשב מחובר גם דיסק IDE של מקסטור. משום מה המחשב מזהה לי רק 131 ג'יגה שבפועל הדיסק הוא 160. קראתי פה בפורום שמדובר בבעיה של ווינדואוז ורק מ SP1 ומעלה אפשר להתקין דיסקים גדולים יותר מ 131 ג'יגה, אבל לי יש SP2 ועדיין הדיסק מזוהה כ131. מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  4. היי חבר'ה, מתלבט בין שני כוננים עבור ה NAS המשרדי שלי 1. Western Digital WD40EFRX 4000GB 2. Seagate ST4000VN000 4000GB כאמור הנפח האידיאלי עבורי הוא 4000GB ואני דיי מוגבל בין שני הדגמים האלה מבחינת המלצות יצרן וטווח מחירים תודה

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  5. רכשתי קורא כרטיסים חיצוני ורכזת USB2. על שניהם מצויין מפורשות USB2. ב-Device Manager מופיע USB2, אבל קצב העברת הנתונים לא נראית לי מהירה כמצופה. לדוגמא ניסיתי להעביר קבצים ל-Disk On Key של M-Systems שעובד גם הוא ב-USB2 וקצב העברת הנתונים היה נמוך למדי (לפחות מה שנראה לי). מדידה של קצב העברת הקבצים (לפי המידע המופיע ב-Total Commander) הנה העברה מהמחשב ל-DiskOnKey כ-555 Kb/s. בכיוון השני מה-DiskOnKey אל המחשב הגעתי לכ-950-980 Kb/S. האם זה קצב העברת הנתונים ההגיוני ל-USB2?

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by XGamerX,

היי אנשים, הלוח שלי תומך ב ata 133 אבל לא ב Sata, אני קונה עכשיו הרדיסק חדש של 120 גיגה, ולפני שאני קונה רציתי להיות בטוח, לדעתי עדיף לי לקנות את ה 8MB buffer עם ה ata 100 ולא את ה ata 133 כי אין הבדל כזה גדול (אם בכלל) בן ata 100 ל 133. ועכשיו לשאלות... קודם כל, אני צודק בדעה שלי? עדיף לקנות את ה 8Mb? רק לידע כללי, ה 8MB בא עם 3 שנים אחריות וה 133 בא עם שנה ואיזה חברה לדעתכם עדיף, אני חשבתי על WD יש לכם סיבות שלא? או חברה אחרת? ודבר אחרון, אם אני יפרמט אותו בתור מחיצה אחת של NTFS תחת WINDOWS 2003 הוא יעבור בסדר נכון? לא כדאי לפרט אותו לכמה מחיצות? ודבר אחרון, היום יש לי הרדיסק של 60 גיגה, ata 100 אם אני לא טועה, והוא מחולק ל 2, כשכונן C מריץ את windows 2003 אם אני יתקין …

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by zilbermm,

מה זה משנה אם מספר הפינים נשאר כמו שהוא?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  8. הנ''ל

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  9. -הזמנתי קורא אלקטרוני ואני עומד להפוך אותו לטאבלט אנדרויד באמצעות ROOT או באמצעות צריבת האנדרויד לכרטיס הזיכרון. מספר ספקי קושחה דורשים מהירות של class 4 וחשבתי להשתמש דווקא בכרטיס מהירות של class 10. האם אפשרי? -קראתי כי ישנם כרטיסי זיכרון של סאן דיסק של 32 במהירות class 4 מזוייפים וכי כרטיסים כאלה אסור לרכוש כ BULK, האם נכון? - איך הכרטיס הזה SP032GBSTHBU1V10SP של Silicon Power? אמין? איכותי?

10. Started by noel,

אני רוצה להוסיף הארד דיסק אז בדקתי בזאפ. במהלך הבדיקה ראיתי משהו מוזר שאני לא מבין- שלושה כוננים של WD, 3.5 אינץ', SATA2, 7200 RPM שהזול מביניהם הוא הגדול יותר. אני מדבר על: WD3200AAKSGB 320 Caviar Blue Western Digital WD2500AAKSGB 250 Caviar Blue Western Digital WD2500AAJSGB 250 Caviar Blue Western Digital (לינק לחיפוש http://tinyurl.com/cvzz9d) ההפרש במחיר לא משמעותי בכלל אבל העניין לא ברור. אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדלים ביניהם ולמה ה- 320 זול יותר. בנוסף, ראיתי באחד הדיונים איזכור לפלטות אבל לא מצאתי הסבר. אני אשמח גם להסבר בנושא הזה. שוב, תודה מראש על העזרה המבורכת שאתם עושים!

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  11. למען שמו באהבה אני מעוניין לברר את מהירות ההעברה של הכבל המצורף בקישור הבא: http://www.ebay.com/itm/Dual-Power-ESATA-USB-2-0-combo-22Pin-SATA-cable-0-5m-/120700918811?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1a55dc1b#ht_975wt_1163 האם הוא עובד לפי ה-ESATA, או שהוא מוגבל לUSB? ניזוק לי דיסק חיצוני, וכנראה גם המארז ניזוק, ולכן המארז גורם בעיות תקשורת עם המחשב. החלטתי לוותר על המארז, ולעבור להתקן ESATA (כדוגמת הכבל המצורף). הכונן משמש בעיקר לגיבוי. אם הכבל הוא לא אופציה, יש לכם הצעה אחרת? ומה עם הברקט הזה? http://www.ebay.com/itm/SATA-2-ESATA-IDE-Power-Port-Bracket-Motherboard-/230584655952?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35afeaa050 תודה רבה! דודי.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  12. קניתי WD 80GB 8MB Buffer. כרגע יש לי IBM 30GB. מחולק ל-3 פרטישנים. אני רוצה להעביר את כל פרטישן C כמו שהוא (שכרגע אני עובד איתו), לכונן החדש, כדי להמשיך עם העבודה כרגיל ולהמנע מפרמוט והתקנה מחדש. ברור לי שקודם אני צריך להריץ על הכונן החדש Fdisk וליצור מחיצות. עם זה אני מניח שאסתדר... אני שואל איך אפשר להעביר (ליצור IMAGE) של כונן C שלי, ב-HD החדש? יש תוכנה שעושה זאת תחת ממשק WINDOWS? (נראה לי תמוהה) האם Partition Magic 8 יכולה לעשות את העבודה? ואם כן, איך? תודה.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by solet,

האם יש הבדל משמעותי בייצועים של הדיסק קשיח?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by Talt16,

רציתי לדעת מה ההבדל בין חיבור IDE וחיבור SCSI (האיכות שלהם....)

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by ScreameR,

הכונן שלי עושה רעשים כמו "פפטצ' פפטצ' פפטצ"' ככה קטנים כאלה, וגם לאחרונה מידי פעם הוא לא עולה לי בביוס... וניסיתי ליצור קשר עם החברה של ההארדיסק (IBM בעבר) ואין להם שירות לקוחות בארץ !! :bash:

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  16. שלום, כרגע יש לי שני כונני 500GB של סיגייט שמחוברים כ RAID 1 ל GRAID שזה הבקר של GIGABYTE, בלוח EP35C-DS3R יש שני חיבורי סאטה בצבע סגול שהם נקראים GRAID שיש אפשרות לחבר לשם RAID 0,1, וכרגע שני ה500GB מחוברים לשם השאלה שלי היא: אם אוכל לקנות עוד שני כונני 640GB ולהשים אותם בRAID 1 שבחיבורים הפנויים הלא סגולים ? ראו תמונה כדי להבין במה מדובר תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  17. השאלה בכותרת, איזה מערך רייד מעמיס יותר על הכוננים המשותפים באותו מערך, אני מדבר מבחינת עומס עבודה, קריאה וכתיבה, מבחינת ביצועים העניין ברור.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  18. שלום שלום תראו יש לי בעיה חמורה עם כרטיסי זכרון... אז זה מה שקרה: רכשתי מכשיר של סוני אריקסון מדגם W810I לאחר בירורים ברשת, היה חשוב לי שהמכשיר יתמוך בכרטיס זכרון בנפח 4 גיגה אכן מצאתי הודעות בפורומים הרלוונטיים של אנשים שדיברו עם היצרן בנושא ואושר שהמכשיר תומך, כמו כן הודעות של אנשים שהתקינו זכרון כזה בטלפון הזה ואפילו בטלפונים ישנים יותר שאינם תומכים בכרטיס רשמית ולא היו להם בעיות. אפילו מצאתי די הרבה מפעילות סלולר בחו"ל שמוכרות את הטלפון עם כרטיס 4 גיגה מותקן כבאנדל. סוג הכרטיס הוא מסוג Memory Stick Pro Duo אגב השבוע רכשתי את הכרטיס המדובר, וקצת לפני זה קורא כרטיסים של LEXAR, שאמור ליהיות איכותי וגם עלה לא מעט. כשמילאתי את הכרטיס ב-MP3-ים, לצורך נסיון, הבחנתי בכך שלאחר…

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by jacobra,

מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  20. 4 טרה זה בכלל לא הרבה ביחד לגודל של משחקים היום. יש משחקים שמגיעים ל200 GB אפילו לבד. מה זה המחירים האלה? זה פשוט הזייה https://ksp.co.il/web/cat/152..1438?srsltid=AfmBOopl8HcT2mu-NKpUBpZ9d7TSbN_E8fkId--BMxZkatWlwkcsKouM

21. Started by Ck3,

אני עומד להוסיף להארדיסק 40GB שלי HD חדש בגודל 120GB, ואני מתלבט איך לארגן את כל עניין המחיצות כרגע יש לי מחיצה של ~12GB למערכת הפעלה, ועוד ~25GB לDATA.. שתי המחיצות הן FAT32 (אני משתמש ב WINXP). ההתלבטויות שלי הן: א) ההארדיסק החדש שאני אקנה הוא בעל 8MB Buffer, לעומת 2MB בנוכחי. האם ארגיש שיפור משמעותי במהירות גישה לנתונים אם מערכת ההפעלה תשב על ההארדיסק החדש? (פחות מעניין אותי boot time, אלא בשימוש יומיומי..) ב) במידה ואני אתקין את מערכת ההפעלה מחדש, כדאי ליצור מחיצת Swap? זה משפר ביצועים? תודה רבה מראש..

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  22. Started by sheff2k1,

הבנתי שבחלק מכונני הSSD ניתן לבצע באופן ידני TRIM. למען העניין אני מדבר על הדיסקים של INTEL, שמגיעים עם איזשהם TOOLS שמפאשרים לעשות את זה. השאלה שלי היא האם מדובר בתהליך שיעילותו זהה למה שנעשה בווינדוס 7 באופן אוטומטי? כלומר, אם אני מריץ TRIM ידנית נגיד פעם בשבועיים, וגם לא מעמיס מידע בדיסק- האם הדיסק יכול "לשרוד" הרבה זמן כמו בנסיבות אידאליות בווינדוס 7?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by RawSteel,

איזה צורב לקנות? אי רוצה שהוא יהיה אמין, מהירות 48 או 52 ומחיר נורמלי. הבחירות : MSI , ASUS , LITE ON תודה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by LifeOverIP,

במקום דיסקים/DVD עם התקנות של Windows, Office ושאר תוכנות, האם אפשר להעביר הכל ל DOK ולהתקין הכל משם? 1. מה בנוגע להתקנות הדורשות Bootable CD (כגון התקנת Windows)? כיצד ההתקנה תתבצע ובמה זה תלוי? א. האם המחשב חייב לאפשר אתחול מ DOK, והאם גם מחשבים ישנים מאפשרים זאת? ב. כיצד על קבצי ההתקנה להשמר על ה DOK? האם כ ISO (אני מניח שלא)? האם תחת אפשר תחת תקייה או שחובה פריסה ב Root? 2. בנוגע לכל שאר ההתקנות, אני מניח פשוט כדאי לשמור אותן כ ISO או כתיקייה עם קבצים פרוסים? האם עדיף ISO מכיוון שיש תוכנות המחייבות התקנה מדיסק (ואז להשתמש ב Daemon Tools)? תודה.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by aquas,

היי לגבי הדיון הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=282954.0 הדיון גלש לתחום של הפורום הזה , אז אני מעביר לפה. לגבי הכבל , הוא בעצם כבל esata העניין הוא האם יש לי לאן לחבר אותו לגבי firewire יש לי לפי התמונה: http://img469.imageshack.us/my.php?image=276zd2.jpg יש firewire IEEE 1394B

דיונים חדשים בפורומים