עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Grim Reaper,

השאלה למעלה. בעיקרון אני רוצה צורב DVD שצורב CD בצורה טובה. אני יודע שפלקסטור כאלה אבל האם גם PIONEER? או TEAC?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by LifeOverIP,

במקום דיסקים/DVD עם התקנות של Windows, Office ושאר תוכנות, האם אפשר להעביר הכל ל DOK ולהתקין הכל משם? 1. מה בנוגע להתקנות הדורשות Bootable CD (כגון התקנת Windows)? כיצד ההתקנה תתבצע ובמה זה תלוי? א. האם המחשב חייב לאפשר אתחול מ DOK, והאם גם מחשבים ישנים מאפשרים זאת? ב. כיצד על קבצי ההתקנה להשמר על ה DOK? האם כ ISO (אני מניח שלא)? האם תחת אפשר תחת תקייה או שחובה פריסה ב Root? 2. בנוגע לכל שאר ההתקנות, אני מניח פשוט כדאי לשמור אותן כ ISO או כתיקייה עם קבצים פרוסים? האם עדיף ISO מכיוון שיש תוכנות המחייבות התקנה מדיסק (ואז להשתמש ב Daemon Tools)? תודה.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  3. היי, בסוף הלכתי על מקסטור,הנה כמה שאלות לפני שאני קופץ להתקנה של הווינ כמו דביל: 1.אני רוצה לבדוק שלא קיבלתי אותו עם סקטורים פגומים יש תכנה טובה של היצרן שעושה זאת? 2.לKSP ה!$#@@#! לא היה כבל 80 גידים ATA133 משום מה(אפילו מפצל מולקס לא היה להם),אז האם זה בסדר להשתמש בנוכחי שלי שנותן כרגע 66 ATA אני לא זוכר(תגידו לי גם איך אני בודק את זה...),ומאיפה אני קונה אחד בזול? 3.אני לא יודע למה אבל הג'אמפר שלו מוזר נורא!אני רוצה להגדיר אותו כמאסטר אבל לא מבין גרוש מהשירטוט שיש עליו(לא קיבלתי חוברת או משהו),אפשר עזרה בבקשה? 4.הלכתי על MAXTOR diamondmax 9 80 giga 8 mb buffer 7200 rpm ATA 133,איך אני בודק שזה אכן זה(לבדוק שיש לו שמונה באפר וכו,...)?מה אתם אומרים עליו(עלה 440)? 5.…

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by davidz,

מישהו מכיר את הדיסקים האלה ? איך הם? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=307&cat=19

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  5. יש לי צורב רגיל.. פעם אחת ניסיתי לצרוב על דיסק של 900 מגה והצורב שלי לא קיבל אותו. פשוט לא צרב (זה לפני הרבה זמן עם אותו צורב). היום מצאתי מדריך לשנות את ההגדרות של הצורב שלי ככה שהוא יוכל לצרוב ב900 ו800 מגה... הנה המדריך: http://reborn.atspace.com/nero%20burning%20rom%20%20guide.htm#overburn רציתי לדעת אם זה מקלקל את הצורב בכך שאני משנה את ההגדרות שלו. רציתי לדעת אם תוכלו להסתכל שניה במדריך ולהגיד לי אם כדאי לי לשנות את ההגדרות של הצורב או לא לשנות. :s05:

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  6. יש לי HDD עם חיבור SATA ואני מעונין להוציא ממנו כבל USB בנוסף, כדי שאוכל להעביר בקלות קבצים למחשב אחר מדי פעם. אז בעצם אני צריך מתאם של SATA ל SATA + USB או ל2 SATA יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  7. יש לי כמה דיסקים של ורבטים DVD+R במהירות X8 שקיבלתי ממישהו... את האריזה אין לי ואין לו ככה שאין לי מושג איך אני מברר מה הארץ ייצור שלהם. יש לי את המדיה קוד שהמחשב אומר לי (ומצורף בתמונה). המדיה קוד של ורבטים מהודו שונה מהטייוואני ? או שגם אם הדיסק תוצרת הודו הוא נקרא MCC ? והאם יש דרך לדעת תוצרת איזו מדינה הדיסק הזה? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by almogas,

שלום לכולם.. אני מחפש דיסק קשיח בגודל 120 או 160 ג'יגה.. זה לא כל כך משנה לי כי יש לי כבר 80.. אבל לפי דעתי ההבדל במחיר לא יהיה כל כך משמעותי.. אז אני מחפש משהו שיהיה טוב.. מהיר .. שקט.. וזול.. כאילו אני לא מתכוון ב 100 שקל.. אבל שלא יהיה משהו ב 600 שקל.. תודה מראש.. חשבתי על זה: http://www.clicom.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=374 או זה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={249D43C8-3ECB-4403-BE27-738643EB57E2}&details_type=1&itemid={69751789-245A-46FE-AD60-0253B13B8544} אה חשוב לצייו שאין לי sata לפי מה שאני יודע..

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  9. קניתי הארד דיסק.. 160 ג'יגה.. חיבור סאטא .. (האפור הרחב ..) אני חיברתי למחשב.. הווינדוס עלה הוא זיהה אותו ואמר שהוא מותקן והכל בסדר (ובאמת בDEVICE MANGER ראיתי שהוא מותקן והכל בסדר איתו) הוא מותקן כסקונדרי .. (הישן זה המאסטר כאילו..*) למה אני לא רואה אותו במחשב שלי ? מה צריך עוד לעשות בישביל שאני יוכל להשתמש בו ?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by reco,

קניתי מחשב קיצור ישלי אפשרות לבחור בין שני הארדיסקים: * 120 ג'יגה מהירות 7200 חיבור IDE רגיל או * 80 ג'יגה מהירות 7200 חיבור s-ata עם 8mb buffer מה עדיף לקחת?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by יונדב,

אז ככה אני כבר שבוע עם Windows 7..אחלה מערכת הפעלה. בניגוד לXP, לוינדוס 7 יש כל מיני אפשרויות של עבודה על כוננים, כמו לחלק כונן ל2 מחיצות, למחוק וכו'.. אז ככה: בהארד דיסק שלי היו כוננים: C, שעליו ישבה מערכת ההפעלה, וE, שבו שמורים כל הקבצים החשובים שלי. עשיתי הקטנה(SHRINK) לC, והורדתי ממנו 60 ג'יגה. (אתם יכולים לראות בתמונה..זה הUnAllocated space השמאלי ביותר). אחרי הריסטרט והכל, פתאום אני מגלה שאין לי כונן E במחשב שלי. נכנסתי שוב פעם לניהול הדיסק, ושם אני מגלה שגם E הפך לUnallocated! ובכלל לא נגעתי בE!! איך זה יכול להיות?! חברים יש לי שם המון מידע חשוב...המון המון! הנה התמונה: http://forums.johnbryce.co.il/files/Unallocated.jpg

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  12. Started by scheinerman,

קניתי את הצורב הנ"ל... ויש לי בעיה ממש מוזרה... התקנתי אותו והכל נראה טוב ויפה אבל... הוא לא נותן לי לצרוב על המקסימום... יש דיסקים שהוא נותן ולחלק לא.. למשל דיסק CD-R רגיל של TEAC הוא נותן מקסימום X40 במקום X48 ודיסק DVD+RW של ממורקס הוא נותן מקסימום X2 במקום X4 הדיסקים עובדים מצויין בצורבים אחרים.. כמו כן עדכנתי גירסא... למישהו יש מושג מה יכולה להיות פשר התקלה? תודה

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by GeForce,

יש ברשותי לוח אם ישן לא תומך SATA אלא רק בחיבורי IDE. אני מתכוון להתקין כרטיס pci שמוסיף חיבורי SATA, האם אפשר לעשות BOOT מדיסק קשיח שמחובר לכרטיס מסוג זה?

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  14. -הזמנתי קורא אלקטרוני ואני עומד להפוך אותו לטאבלט אנדרויד באמצעות ROOT או באמצעות צריבת האנדרויד לכרטיס הזיכרון. מספר ספקי קושחה דורשים מהירות של class 4 וחשבתי להשתמש דווקא בכרטיס מהירות של class 10. האם אפשרי? -קראתי כי ישנם כרטיסי זיכרון של סאן דיסק של 32 במהירות class 4 מזוייפים וכי כרטיסים כאלה אסור לרכוש כ BULK, האם נכון? - איך הכרטיס הזה SP032GBSTHBU1V10SP של Silicon Power? אמין? איכותי?

15. Started by noel,

אני רוצה להוסיף הארד דיסק אז בדקתי בזאפ. במהלך הבדיקה ראיתי משהו מוזר שאני לא מבין- שלושה כוננים של WD, 3.5 אינץ', SATA2, 7200 RPM שהזול מביניהם הוא הגדול יותר. אני מדבר על: WD3200AAKSGB 320 Caviar Blue Western Digital WD2500AAKSGB 250 Caviar Blue Western Digital WD2500AAJSGB 250 Caviar Blue Western Digital (לינק לחיפוש http://tinyurl.com/cvzz9d) ההפרש במחיר לא משמעותי בכלל אבל העניין לא ברור. אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדלים ביניהם ולמה ה- 320 זול יותר. בנוסף, ראיתי באחד הדיונים איזכור לפלטות אבל לא מצאתי הסבר. אני אשמח גם להסבר בנושא הזה. שוב, תודה מראש על העזרה המבורכת שאתם עושים!

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by trxman,

שלום לכולם! הכותרת מדברת בעד עצמה תודה רבה!:}

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by tovx,

פתאום הdvd toshiba sd-r1002 לא קורא שום דיסק ומוציא הודאה בסגנון זה "אי אפשר לקרוא דיסק זה משום שאינו מאותחל" ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר כלום הוא לא קורא שום דיסק למישהו יש מושג מה זה? תודות רבות למשיבים

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  18. לדעת איך כדאי לי לחלק אותו כאשר אני מתקין את WINDOWS 7 ואיך אני עושה זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by amilo,

* צרבתי תמונת ISO של קובץ מסוים עכשיו הוא פועל על Auto Run כל פעם שהוא נכנס למחשב השאלה שלי היא האם אפשרי להכניס עוד מידע במידה ולא עשיתי Finalize לדיסק? ואיך עושים זאת אם אפשר? *המדיות תוצרת Hp Invent בפורמט DVD-R תודה.

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  20. היי. יש לי הארדיסק תקול ולפני שאני שולח אותו למיטסי \ טיק טק חשבתי לנסות להוציא ממנו חלק מהמידע לבד, אם קיימת תוכנה כזאת. מהסתכלות בסטיקי אני מתאר לעצמי שהתוכנות הן לשחזור קבצים שנמחקו בלבד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  21. Started by koby058,

אני קונה אותו בנוסף ל-120 גיגה שלי לכן אין לי בעיה של מקום אני מתכוון לשים עליו את ה-windos מכיון שהוא מהיר יותר כמובן אין לי בעיה של תקציב לכן השוואות מחירים מיותרות כאן בנוסף לדעתכם, רציתי לדעת אם אין בעיה עם זה שהארד דיסק אחד הוא sata והשני הוא ide רגיל??????

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=16256

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  23. אהלן, אני צריך המלצה לדיסק 500GB ב 7200RPM לנייד שלי (דל E6400) הממשק הוא SATA, אם יש אפשרות לדיסק כזה עם חיישן תאוצה אני אשמח תודה מראש

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by sub_man,

אני מתקין פה את הצורב ואין לי מושג אם אני עושה נכון אזה 1. מה בדיוק השלבים כולל חיבור של חשמל והכל? 2. איך מתקינים אותו במחשב או שהוא יזהה לבד? 3. האם יש דברים שצריך לשים לב טוב? דחוף אני צריך עזרה כי אני חייב לשיים עפ זה אז תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by ido-nava,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB. הדיסק הוא בעיקר למטרת גיבוי אך אקח אותו איתי מדי פעם לצבא בשביל לצפות בסרטים וכו'... חשבתי על הכונן הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=30636 Seagate 2TB STAC2000300 FreeAgent GoFlex שעולה 770 שקל מסדרת goflex שיאפשר לי בעתיד לשדרג את היציאה שלו (usb3,firewire3,esata..) במחיר נמוך מאוד, מה שנראה לי מצויין... אשמח לשמוע חוות דעת על הכונן...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.