עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by roeesnir,

דיסק קשיח של סמסונג, דגם HXMU0250DA/G82 PCB - M7U 399 REV.01 לא איכפת לי גם לקנות את כל דיסק הקשיח.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by wally13,

שבת שלום לכולם, איך אני הופך DOK (דיסק און קי) להתקן בר-אתחול? כשאני מחבר את הDOK למחשב הוא מזוהה עם הפעלת המחשב, הוא מופיע ב:my computer ומופיע גם ב:boot של ה:bios ומכוון לכך שיהיה ההתקן הראשון שיעלה עם הפעלת המחשב, אך לצערי המחשב לא "מתייחס" אליו בכלל וממשיך לעלות עד שולחן העבודה. ה:DOK הוא של חברת kingston דגם:DTIU3/1GB לוח אם asus דגם:P5B בתודה מראש wally13

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  3. שמתי לב בימים האחרונים שיש לדיסקים הקשיחים מתוצרת WD שמות כמו קביאר, רפטור וכו מה אומר כל שם ואיך אני יוכל לדעת איזה הרדיסק יש ברשותי דבר שני, אפשרויות צריבה מה היתרון של צריבה בתוכנת NERO דיסק DATA, מול צריבה דרך הXP עצמו. והאפשרות ב NERO לפני הצריבה: "verify dana on disk after burning" למה האפשרות הזאת טובה? (היא לוקחת לי עוד שתי דקות אחרי הצריבה, לא חבל?)

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  4. בכל הדיסקים הקשיחים יש למעלה 4 תבריגים אני סקרן לדעת למה הם משמשים

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  5. שבת שלום ובוקר טוב לעוזרים.. ברשותי מפרט מחשב בעל 2 דיסקים קשיחים: (מפרט 1) Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 1066MHz @ OC 42% 3.4Ghz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz @ 1134Mhz GIGABYTE ‎GA-EP35C-DS3R 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV @ OC 15% Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Chieftec 550 VISTA Ultimate SP1 32Bit וברצוני להחליך את הדיסק קשיח שיש לי (250GB) לדיסק מהיר יותר.. וחשבתי או להחליף ל 150GB VelociRaptor 10K, 16MB, SATA שהוא ממש אבל ממש יקר 900 שח או שכבר כדיי לקנות דיסק נוסף ולעשות מערך רייד? או שביכלל אין צורך בשינוי כי השיפור שאני יקבל הוא היה מינורי? השימוש לרוב הוא למשחקים אני יודעה ששינוי בדיסק קשיח ל…

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  6. שלום , אז ככה ... התפנה לי HD -IDE שהיתי רוצה להשתמש בו בתור HD נייד על מנת להעביר קבצים ביתר נוחות מה גם שאני עוסק בתור טכנאי מחשבים כך שזה יהיה לי מאוד שימושי ולכן אני מחפש גם משהו איכותי האם יש לכם המלצות כל שהם ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  7. שלום , מצאתי את הצורב הבא: ‏SH-S223F DVD±RW x22 White Sata‎ , מחיר : 115 ש"ח אני צריך צורב ל: צריבת dvd dual layer + multisession צריבת cd קריאת dvd קריאת cd עמיד למשך 3 שנים (לא כמו ה NEC שיש לי עכשיו ) זה בסדר? יש משהו אחר שמומלץ? (קראתי את האשכול על הצורבים , אל תפנו אותי לשם בבקשה) תודה!

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  8. ^ איך ניתו לשחזר את אותם הקבצים האבודים? ואיך אפשר לתקן את אלו שהתקלקלו בעקבות ההתנתקות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by avibek,

שלום לכולם חברי הפורום. לפני מספר ימים קניתי ssd מהסוג הזה corsair force gt 120gb. והתקנתי אותו למחשב הזה(שאגב נקנה אחרי ההמלצות פה) את הכונן HDD החלפתי עם הCD-ROM וה-SSD במקום הHDD. asus n56vz Intel i7-3610QM 2.30GHz 8GB RAM 750GB 7200 RPM+120GB SSD geforce 650m 2gb השאלה שלי האם התוצאות של הבנצ'מרק מספיק טובות?וכן הוא מוגדר בביוס כ- AHCI. על פי היצרן זה אמור להיות 555 MB/S קריאה ו- 515 MB/S כתיבה. אז השאלה שלי האם יש עוד דרכים שבעזרתם ניתן לקבל את הנתונים המטורפים של היצרן? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  10. היי, בסוף הלכתי על מקסטור,הנה כמה שאלות לפני שאני קופץ להתקנה של הווינ כמו דביל: 1.אני רוצה לבדוק שלא קיבלתי אותו עם סקטורים פגומים יש תכנה טובה של היצרן שעושה זאת? 2.לKSP ה!$#@@#! לא היה כבל 80 גידים ATA133 משום מה(אפילו מפצל מולקס לא היה להם),אז האם זה בסדר להשתמש בנוכחי שלי שנותן כרגע 66 ATA אני לא זוכר(תגידו לי גם איך אני בודק את זה...),ומאיפה אני קונה אחד בזול? 3.אני לא יודע למה אבל הג'אמפר שלו מוזר נורא!אני רוצה להגדיר אותו כמאסטר אבל לא מבין גרוש מהשירטוט שיש עליו(לא קיבלתי חוברת או משהו),אפשר עזרה בבקשה? 4.הלכתי על MAXTOR diamondmax 9 80 giga 8 mb buffer 7200 rpm ATA 133,איך אני בודק שזה אכן זה(לבדוק שיש לו שמונה באפר וכו,...)?מה אתם אומרים עליו(עלה 440)? 5.…

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by AboveBeyond,

אהלן , רציתי לדעת לאיזה מהירות העתקה בין הכונן למחשב הכונן יכול להגיע .. האם 28 מגה לשניה זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  12. אני מתפלא שנראה ממה שאני שומע שאין הבדל בין דיסקים בעלי גדלים שונים עם פרמטרים דומים. אני מעוניין לקנות את ה AAKS של WD , אין לי צורך בדיסק גדול (דיסק שנועד למערכת ההפעלה בלבד), ואני תוהה האם דיסק גדול יותר אינו מבצע קריאה מהירה יותר? שהרי בתוך זמן נתון עובר תחת הראש שלו יותר נתונים, מכיוון שהם יותר דחוסים. ובמקרה של 750 או טרה, שהם מכילים פלטה נוספת, הרי ברור שהקריאה הרציפה אמורה להיות מהירה יותר?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  13. יש לי את הצורב הנ"ל, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק DVD-R או כל פורמט DVD אחר, הוא נותן לי לצרוב את הדיסק במהירות של X2 בלבד (אין לי יותר). ניסיתי לצורב עם NERO 6 וגם עם ROXIO CREATOR אך בשניהם המהירות המקס' היא X 2. ניסיתי לעדכן קשוחה, אך אין קשוחה חדשה יותר מהנוכחית . יש פתרון ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by zolder,

Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  15. דגמי ה-NVMe החדשים של היצרנית האמריקאית יהיו זמינים בשלוש תצורות שונות, עם בקר חדש שפותח עצמאית ושבבים מטעם חברת הבת סאנדיסק לכתבה

16. שלום לכולם! הסיפור הוא כזה, יש לי הארד דיסק 500GB שהיה מחולק לשתי מחיצות (PARTITION), עוד HD של 1TB וHD של 160GB שעליו יושבת המערכת הפעלה חלונות 7. הורדתי תוכנה שנקראת PARTITION WIZARD ורציתי לאחד את שתי המחיצות. הגדרתי הכל כמו שצריך והתוכנה התחילה לעבוד. על ההתחלה היא אמרה שמכיוון שיש תוכנות שמשתמשות בקבצים על הHD (מוזיקה) היא רוצה לאתחל ולסיים את העבודה לפני עלייה של חלונות. כשהשתמשתי בתוכנה על מנת להגדיר אות למחיצה אחרת התוכנה עשתה את אותו הדבר, כלומר איתחלה את המחשב וסיימה את העבודה ללא תקלות. הפעם, לעומת זאת, אחרי האיתחול התוכנה התחילה לעבוד אבל המחשב משום מה נכבה אחריכמה דקות בזמן הפעולה. עכשיו מה שאני רואה ה את המחיצה עם המידע עם אות אבל הFILE SYSTEM שלה מוגדר…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by Elad87,

אז ככה אני נמצא כרגע באקוודור וקניתי דיסקאוןקיי של קינגסטון 16 ג'יגה דגם DT101 העברתי אליו תמונות וככל הנראה גם וירוס מאחד הקבצים ומאז אין לי אפשרות לפתוח את המכשיר המחשב מבקש כל הזמן לפרמט את המכשיר ןכל פעם לקראת סוף הפירמוט יש הודעה שאין אפשרות להשלים את הפירמוט. רציתי לדעת אם יש איזה משהו לעשות כדי לסדר את זה בעזרת תוכנה או שפשוט אני אצבע אותו בכחול ואזרוק לים. בתודה מראש אלעד

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  18. Started by mtn9,

לבת דודתי יש בעיה מוזרה, היא אמרה לי לכתוב את ההודעה הבאה: קניתי מחשב באייבורי לפני כמה חודשים. מאז פירמטתי את המחשב פעמיים בערך. למרות זאת מצאתי דברים מוזרים בתוך ההארד דיסק. למשל, מצאתי בתוך הקבצים של הווינדווס ויסטה קבצים שתאריך השינוי שלהם הוא שנה לפני שקניתי את המחשב! איך זה יכול להיות? מה זה אומר? ששמו לי הארד דיסק משומש? מצאתי שם גם שאריות של תוכנות שלא התקנתי מעולם ... וגם התאריך שלהם היה שנה לפני שקניתי את המחשב (מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by vladk,

יש לי שני HD-ים בחיבור IDE ואני רוצה לחברם למחשב חדש שהחיבור על הלוח הוא SATA-II. חשבתי לחבר אותם ע"י כרטיס PCI IDE אבל השאלה היא איך לחבר להם חשמל? יש ספקים בעלי חיבור לדיסקים של SATA וגם מולקס? איזה? אשמח לשמוע גם רעיונות אחרים לחיבור דיסק IDE ללוח אם עם חיבורי SATA. תודה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by יואבה,

שלום אc מעוניין לקנות HD של 1TB (לשימוש רגיל, הורדות, קבצים וכו' - לא גיימינג). ראיתי את 2 האופציות הבאות שהן מומלצות: http://ksp.co.il/?uin=14740 - seagate barracuda SataIII http://ksp.co.il/?uin=11651 - WD caviar blue על איזה הייתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  21. שלום רב אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חדש גדול יותר ,המחשב שלי P4 1.6 עם כונן IDE , אך האם ניתן להמיר באמצעות מתאם IDE אל SATA2 מכיוון שישנה אפשרות שאשדרג את המחשב בעתיד? או שאם ארכוש IDE הוא יתאים גם למחשב חדש שארכוש? מהי המלצתכם? או שעדיף לחכות שירדו המחירים לצורבי הBLU RAY

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by Cynicoren,

שלום, רכשתי HD חיצוני של WD. כשהHD מחובר למחשב, המחשב מחווה שהוא "מכיר" אותו, וכך ניתן לראות גם ב"הוספת חומרה" בלוח הבקרה, אך עדיין ב MY COMPUTER ה HD לא מופיע. מכירים את התופעה ? מה ניתן לעשות ? תודה

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  23. שלום יש לי כונן קשיח IDE קטן שיש עליו נעילה של סיסמה ולא משה איך אנ ימחבר אותו אני פשוט לא מקבל אליו גישהאו אופציה לפרמט אותו אני יודע שיש דרכים ותוכנות שיכולות לפרוץ את הסיסמה הזאת ולמעשה זה גם יפרמט אותו אבל לא מצאתי משו שעובד כמו שצריך אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  24. כמו שאתם רואים בכותרת קניתי כונן חדש למחשב שאני מתכנן להרכיב ... איך אני יודע אם הוא SATA II ? כי לא מצויין עליו כלום וקיבלתי אותו באריזה של ואקום פתוחה הכונן הוא מסוג Western Digital 160GB 7200RPM 8MB SATA II

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  25. שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו צרב דיסקים של LABELFLASH - ואם כן - עם איזו תוכנה הוא עשה את הגראפיקה ועם איזה צורב ועל איזה דיסקים. יש לי אפשרות לקנות FUJIFILM DVD-R 16X LABELFLASH במחיר של 5 ש"ח ליחידה. האם זה מחיר טוב/סביר? בתודה מראש לכל העונים משה.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים