עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by kurt80,

אני צריך לקנות כרטיס מיקרו SD למצלמה. כתוב שהמצלמה תומכת בזיכרון Micro SD עד 8GB יש כרטיסי 8 ג'יגה שהם לא HC (בהם המצלמה כנראה לא תומכת)? אם אין אז מה הקיבולת הכי גדולה לכרטיסים רגילים, לא HC, 4 ג'יגה? תודה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  2. יש לי שני צורבי DVD של LG: GSA-4167B SCSI GSA-H42N SCSI שניהם צורבים דיסקים כמו שצריך, אפשר לקרוא אותם במחשבים אחרים. הבעיה היא קריאת דיסקים. כשאני מכניסה דיסק כלשהו (DVD או CD) הוא מזהה שאני מכניסה דיסק, ה DVD RAM ב my computer הופך ל CD DRIVE אבל הוא לא מזהה שיש דיסק בפנים. הבעיה הזו שיחקה איתי מדי פעם, לפעמים קרתה ולפעמים לא (בשני הכוננים). אבל עכשיו זה כל הזמן בשניהם, הם רק צורבים לי ולא קוראים דיסקים. any suggestions? :-\

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  3. שמתי לב בימים האחרונים שיש לדיסקים הקשיחים מתוצרת WD שמות כמו קביאר, רפטור וכו מה אומר כל שם ואיך אני יוכל לדעת איזה הרדיסק יש ברשותי דבר שני, אפשרויות צריבה מה היתרון של צריבה בתוכנת NERO דיסק DATA, מול צריבה דרך הXP עצמו. והאפשרות ב NERO לפני הצריבה: "verify dana on disk after burning" למה האפשרות הזאת טובה? (היא לוקחת לי עוד שתי דקות אחרי הצריבה, לא חבל?)

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  4. Started by זאק,

יש לי מחשב חדש והוספתי כונן של טרה בייט והוא מזוהה בביוס אבל כשאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה אותו... :s05:

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  5. יש לי הארדיסק 320 ג'גה של WD עם חומר מאוד חשוב ,תמונות שצילמתי במשך הרבה שנים מכל התקופות ,ואין לי גיבוי אחר חוץ מאשר על הארדיסק עצמו לא מצליח כ80 אחוז ולהעתיק ממנו מידע,אין לי מושג מה לעשות ,נסיתי תוכנות לתיקון סקטורים אבל זה גם אחרי 12 שעות זה לא עבר את האחוז. סרקתי בדיקת שגיאות ובעית סקטורים בוינדוס והוא אמר שזה תיקן אבל עדיין לא מצליח להוציא ממנו את המידע ,מה לעשות? אתם התקווה היחידה שלי ,אני שמח לשמוע הצעות של תוכנות או מקומות שבו אני אוכל לשחזר או לתקן את הארדיסק הזה. מה שבטוח אני גמרתי עם WD.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by R9800P2,

ראיתי שי דיסיקים לצריבה הם מחזיקים איזה שנה ראיתי בענוד 2 הודעה על זה ...לא יודע עם זה נכון אז יש איזה דיסיקים שיוכלים להחזיק לתמיד? כי אני רוצה לצרוב את כול הסרטים שייש לי לדסקים .. ושיהיה לי יותר מקום:< במחשב ודיסיקים של צורב DVD הם גם מתקלקלים אחרי איזה שנה?

7. Started by RazorJunior,

אוקי אז פתאום גיליתי שעל ה LG DRD8160B שלי שמעולם לא פעם כמו שצריך(שיזדיינו ה LG האלה...) יש אחריות! אז הורדתי חזרה את ה FW המקורי של LG בשביל לעשות FLASH חזרה מהFW של ה RPC1. והמחשב נשאר על המסך NOW DOWNLOADING WAIT.... כבר במשך שעה!(זה לא המחשב שעליו אני כותב עכשיו). החלטתי להשאיר אותו ללילה אולי בכל זאת הוא יזוז. מפרט המחשב אם זה משנה P3-600@405MHZ(בעיית התחממות), WD HDD20GB, 3X64MBSDRAM-GENERIC, RIVA TNT32, Generic 300W PSU........... אז מה אני עושה אם נתקע ה FW באמצע?! לעשות ריסט?! זה לא ידפוק את הכונן?! איזה יום אסון, בנוסף לזה היה היום איזה נחשול מתח ונשרפו לי כל המחשבים בבית(חוץ מזה שעכשיו תקוע, וזה של חבר שלי שאצלי שממנו אני כותב עכשיו). :'(

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  8. מה המצב אנשים ?! תגידו הצורב DVD הזה ASUS DVDRW DRW-1612BL x16 Retail הוא טוב ?.. האם הצורב הזה תומך בכל מחשב ?.. (ראו את מפרט המחשב שלי מתחת לשם משתמש שלי) האם יש צורב טוב יותר מהצורב הזה במחיר שלו [224 ש"ח מחנות פנדה מחשבים (pandas.co.il)] ?.. במידה ויש צורב טוב יותר מהצורב הזה באותו מחיר האם הצורב הזה הוא מתאים למחשב שלי ?.. תודה מראש, משה עריכה: טוב אפשר לנעול עשיתי הזמנה =]

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by eladh16,

הרצתי את התוכנה HD Tune על שני הדיסקים הקשיחים שלי במחשב והנה התוצאות: דיסק קשיח ראשון http://img70.imageshack.us/img70/5950/80gb.jpg דיסק קשיח שני http://img29.imageshack.us/img29/1921/20gb.jpg אין לי מושג מה התוצאות אומרות, אשמח להסבר מה זה כל דבר שם. ואיזה דיסק קשיח מביניהם יותר מהיר ולפי איך ידעתם? תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  10. אני מתפלא שנראה ממה שאני שומע שאין הבדל בין דיסקים בעלי גדלים שונים עם פרמטרים דומים. אני מעוניין לקנות את ה AAKS של WD , אין לי צורך בדיסק גדול (דיסק שנועד למערכת ההפעלה בלבד), ואני תוהה האם דיסק גדול יותר אינו מבצע קריאה מהירה יותר? שהרי בתוך זמן נתון עובר תחת הראש שלו יותר נתונים, מכיוון שהם יותר דחוסים. ובמקרה של 750 או טרה, שהם מכילים פלטה נוספת, הרי ברור שהקריאה הרציפה אמורה להיות מהירה יותר?

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by Gyro,

יש סיכוי לא רע שיוכלו להביא לי כרטיס זיכרון מניו יורק עוד שבוע בערך ורציתי להתיעץ איזה כרטיס זיכרון כדאי לבקש שיביאו לי. באילו פרמטרים צריכים להתחשב בעת קנית הכרטיס? מה זה CLASS ואיך זה משפיע בSGS לדוגמא? אם היה כבר דיון בנושא בעבר אשמח לקבל קישור אליו. תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  12. Started by Elad87,

אז ככה אני נמצא כרגע באקוודור וקניתי דיסקאוןקיי של קינגסטון 16 ג'יגה דגם DT101 העברתי אליו תמונות וככל הנראה גם וירוס מאחד הקבצים ומאז אין לי אפשרות לפתוח את המכשיר המחשב מבקש כל הזמן לפרמט את המכשיר ןכל פעם לקראת סוף הפירמוט יש הודעה שאין אפשרות להשלים את הפירמוט. רציתי לדעת אם יש איזה משהו לעשות כדי לסדר את זה בעזרת תוכנה או שפשוט אני אצבע אותו בכחול ואזרוק לים. בתודה מראש אלעד

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  13. :s05: ??? :s05:

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by i.k,

כמה סרטים בפורמט svcd אני יכול לצרוב על דיסק dvd של 4.7? ואיך עושים תפריט לדיסק שיש בו כמה סרטים?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by יואבה,

שלום אc מעוניין לקנות HD של 1TB (לשימוש רגיל, הורדות, קבצים וכו' - לא גיימינג). ראיתי את 2 האופציות הבאות שהן מומלצות: http://ksp.co.il/?uin=14740 - seagate barracuda SataIII http://ksp.co.il/?uin=11651 - WD caviar blue על איזה הייתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  16. Started by ferrari,

אני מחפש ביקורות או כל דבר כזה על ה MAXTOR 6Y080P0 מה ההרד דיסק הטוב יותר בלי להסתכל על המחיר? - אני משיג את שניהם באותו מחיר... ראיתי כמה ביקורות עליו, אבל לא מצאתי שום דבר שמשווה אותו ישירות עם הWD800JB המפרט של המקסטור: MAXTOR DIAMONMAX SERIES 9 REV. NO. :YAR41BW0 CAPACITY - 80gb RPM - 7200 BUFFER SIZE - 8MB ATA SUPPORT - ATA133 WARRANTY - 1 YEAR אני יודע שהוא מפסיד מבחינת האחריות עליו, כאן היא לשנה ועל הWD היא 3 שנים, אבל אם לא להסתכל על זה, אלא רק על איכות, מהירות עבודה, קריאה כתיבה אמינות ויציבות... מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by איתי סיטבון,

שלום לכולם! ראיתי 2 חברות שמציעות כבל מאריך של USB 3, שניהם אותם מחיר, אבל מתלבט מה יותר טוב? Gold Touch https://ksp.co.il/?uin=63221&ver=2 VS Etion https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14833 תודה רבה, אשמח לשמוע חוו"ד בעניין.

18. Started by R.V.,

ברצוני לקנות דיסק-און-קיי 8GB ואני נימצה בדילמה קטנה איזה ליקנות כי כולם כמעת אותו הדבר יש 2 ספציפיים שאני מעדיף. 1-הוא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8212 OCZ Rally2 Dual Channel Pen Drive 8GB USB 2.0 2-הוא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9492 PQI TRAVELING DISK I261 8GB USB2.0 BLUE אכשיו בקשר ל-OCZ רשומים המהירויות שלו והכל ול-PQI לא רשום כלום האיתי רוצה לדעת אם מישהו יודעה. אני אולך ליקנות בנועה המחירים שלהם שם הם ככה 1-OCZ שח385 2-PQI שח280 לשנייהם יש אחריות לכל החיים. ל-OCZ יש מקום לתליית חבל ??? תודה מראש... ;D

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by Cynicoren,

שלום, רכשתי HD חיצוני של WD. כשהHD מחובר למחשב, המחשב מחווה שהוא "מכיר" אותו, וכך ניתן לראות גם ב"הוספת חומרה" בלוח הבקרה, אך עדיין ב MY COMPUTER ה HD לא מופיע. מכירים את התופעה ? מה ניתן לעשות ? תודה

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  20. שלום יש לי כונן קשיח IDE קטן שיש עליו נעילה של סיסמה ולא משה איך אנ ימחבר אותו אני פשוט לא מקבל אליו גישהאו אופציה לפרמט אותו אני יודע שיש דרכים ותוכנות שיכולות לפרוץ את הסיסמה הזאת ולמעשה זה גם יפרמט אותו אבל לא מצאתי משו שעובד כמו שצריך אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  21. Started by noam12,

request can not be perforemed becase of an i/o device error ראוי לציין שאת השגיאה אני מקבל ב2 מחשבים שניסיתי ויש לי שם חומר חשוב תודה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by bneli,

חייבים דיסק מיוחד? יש לי דיסקים של רייטק דמוי תקליטים ולצורב החדש שקניתי יש אפשרות של חריטה איך אני חורט עליו שם? זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  23. שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו צרב דיסקים של LABELFLASH - ואם כן - עם איזו תוכנה הוא עשה את הגראפיקה ועם איזה צורב ועל איזה דיסקים. יש לי אפשרות לקנות FUJIFILM DVD-R 16X LABELFLASH במחיר של 5 ש"ח ליחידה. האם זה מחיר טוב/סביר? בתודה מראש לכל העונים משה.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by trxman,

שלום לכולם! הכותרת מדברת בעד עצמה תודה רבה!:}

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by TheReaper,

יש לי כרגע כונן של 80גיגה ישן ואני רוצה להחליף אותו ל80גיגה ו20גיגה עכשיו אני מחפש דרך להעביר את כל מה שיש ב80 גיגה הישן לחדש (רג'יסטרי קבצים הכל...) אולי תוכנה נוחה?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.