אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לחתוך כבל של 80 גידים לאורך הקוויםם שלו לצורך (עיגול) הכבל הוא של ההרדדסיק וכמו שנאמר IDE כל כמה צמות אני אמור לעשות חתך ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי צורב חדש LG 4163B. מאז צרבתי דיסק אחד DVD+R, דיסק אחד DVD-R ודיסק אחד CD-RW והכל היה בסדר. היום קניתי חבילת דיסקים של Verbatim (המדיה קוד של הדיסקים: MCC 02RG20). הכנסתי דיסק אחד מהחדשים לכונן (עוד לא עשיתי כלום, רק הכנסתי לכונן) ונשמעו רעשי דפיקות, כאילו מישהו דופק מתוך הכונן. חשבתי שאולי לא שמתי את הדיסק טוב, אבל עוד 2 דיסקים אחרים מאותה אריזה השמיעו רעשי דפיקות דומים מהכונן. עדיין לא צרבתי עליהם, רק בדקתי אותם עם DVD Identifier (וגם בזמן הבדיקה הם השמיעו רעש דומה). הכנסתי אחר כך דיסק CD-R ריק של Maxell ודיסק DVD-R ריק של פיליפס ואיתם לא היה כל רעש. הכנסתי שוב את ה-Verbatim ושוב דפיקות! אני שמעתי כוננים רעשניים, אבל כאלו דפיקות אף פעם! חיפשתי כאן בפורומ…
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח חיצוני . מחיר : 200-300 ש''ח גודל : 300 GB ומעלה חיבור : USB 2.0 אמינות : חשוב מאוד ביצועים : בינוניים-גבוהים וזהו אני חושב . כמה שאלות : 1.אני מחבר אותו לUSB והוא עובד ? או שצריך התקנה מסוימת ? 2.איך אני יכול לדעת שבמחשב יש USB 2.0 תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי! האם קיים מכשיר שמסוגל "להתחבר" לכונן CD\DVD\ETC ולהחליף דיסקים באופן אוטומאטי?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים ויש לו רק חיבור IDE אחד מה שאומר שאני יכול לתקוע רק 2 הארדיסקים ATA ויש לי הרבה יותר ואני אשמח לחבר את כולם כולל האפשרות לעשות בוט מכל אחד מהם. מה אני צריך לקנות כדי שזה יתאפשר לי? ומה ההבדל באיכות ובמחיר תודה!
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן, במחשב החדש שלי יש כונן SSD 128GB ככונן מערכת הפעלה, וכונן 2TB לאחסון וכו'. אני מעוניין ליצור גיבוי לכונן ה SSD על הכונן האחר כך שבמידה וקורה משהו ל SSD יהיה אפשר לעשות boot למחשב מהכונן האחר בצורה חלקה והתוכנות ירוצו כרגיל. שאלה ראשונה - האם זה אפשרי? בינתיים כשלב ראשון יצרתי Primary Partition בתחילת כונן האחסון בגודל ~130GB. מכאן אני לא יודע איך להמשיך ואשמח לעזרה הייתי רוצה שהגיבוי יתבצע אוטומטית פעם בשבוע בערך אבל אם זה לא אפשרי אז לא נורא. תודה, נעם
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מתפלא שנראה ממה שאני שומע שאין הבדל בין דיסקים בעלי גדלים שונים עם פרמטרים דומים. אני מעוניין לקנות את ה AAKS של WD , אין לי צורך בדיסק גדול (דיסק שנועד למערכת ההפעלה בלבד), ואני תוהה האם דיסק גדול יותר אינו מבצע קריאה מהירה יותר? שהרי בתוך זמן נתון עובר תחת הראש שלו יותר נתונים, מכיוון שהם יותר דחוסים. ובמקרה של 750 או טרה, שהם מכילים פלטה נוספת, הרי ברור שהקריאה הרציפה אמורה להיות מהירה יותר?
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן יש לי זוג קוויאר כחולים של WD: WD5000AAKS אחד מהם החליט שנמאס לו והוא כבר לא איתנו יותר... החלטתי לשדרג את עצמי ולקנות כונן SSD פנימי (מחשב שולחני) המחשב הוא מחשב אולפן... ככה שאת כל הדגימות והקבצים הכבדים - אני יכול לשים על הקוויאר שנשאר לי... איזה SSD הייתם ממליצים לי לקנות? אין לי צורך בנפח מטורף.... הביצועים יותר מעניינים אותי תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
I was thinking of buying new hard disks. At first I thought about buying 1 WD 160GB SATAII but than I thought that maybe 2 80GB SATAII working @ RAID 0 would be better... does it really make a difference in performance?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
כמה שגיאות מסוג c2 הן קריטיות לאיכות צריבה בצורב? בסקירה באתר cdfreaks של אחד מהצורבים שבאשכול המומלצים - LG -GSAH42N נמצא שהצורב הנ"ל מפגין ביצועים נמוכים בצריבות של דיסקים מסוג cd -r\rw עקב שגיאות c2 רבות...האם זהו שיקול מכריע בהחלטה לא לקנות את הצורב? או שסביר להניח שבעייה מעין זו תתוקן בעדכון קושחה\דגם מעט יותר מתקדם?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
קיבלתי צורב DVD של HP דגם DVD Writer 200i עכשיו לצערי לוינדוס פשוט אין דרייברים מתאימים בשביל הצורב הזה ואני מדבר על דרייברים (קבצי INF ) כדי שאני אוכל להתקין ניסיתי לעדכן FW ולא הצלחתי משום סיבה .. מצורפת תמונה .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות ;D
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח WD 250GB SATA 16MB הביוס מזהה אותו וגם הוא מופיע במנהל ההתקנים אבל הוא לא מופיע במחשב שלי מה אני עושה? :s05: תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
קניתי שני HD 500 GB כל אחד של סיגייט לדאבוני, הגעתי הביתה וגיליתי שאין לי RAID הלוח הוא DS3L אני רוצה לעשות RAID 0 מטעמי נוחיות וביצועים איזה בקר כדאי לקנות שיעבוד ללא הרבה סיבוכים? אגב, בעירי יש סניף של אייבורי ואני כנראה אקנה משם. באתר שלהם מופיע בקר SATA RAID של dynamode לא שמעתי מעולם על החברה הזאת ולא מכיר מישהו שאולי יודע איך החברה הזאת? ובפרט איך הבקר שלהם? המחיר הוא 110 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף סוף, לאחר תקופת זמן די ארוכה, הלכתי וקניתי את ה LG 4163B, אני מאוד מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה, אבל שמעתי עליו רק המלצות! אוקיי, עכשיו רציתי לקבל ממכם כמה המלצות לשימוש בצורב הנ"ל, היות וכבר הרבה זמן לא צרבתי, רציתי לדעת את הפרטים הבאים: א. מהי התוכנה המומלצת לצריבה עם ה LG, נארו? ב. מהן המדיות המומלצות לצורב הנ"ל? ג. מהן מהירויות הצריבה המקסימליות תוך כדי שמירה על האיכות? ובדרך, אני אשמח לקבל כמה טיפים שימושים, אני נורא מודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כל הכבוד למכרז על קשיח SSD מדוע ללא עורכים מכרז על SSD קצת יותר איכותי שגם מפנה מקום לארדיסקים נוספים ? OCZ SSD RevoDrive 3 120GB Read 975/Write 875 IOPS 120000 נותן מהירות בסוגים שונים של קבצים וגם עם מכרז יכול להיות סוס מנצח
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי דיסק קשיח בגודל 200 גיגה כדיסק ראשי עם מחיצת אתחול. דיסק זה שימש כרגיל כדיסק רגיל לאכסון ועבד טוב. לאחר ההתקנה הראשונה המערכת קרסה וכך קרה לאחר 3 התקנות נוספות. האפיון העיקרי של הקריסה היה אובדן מחיצת התקנה ושיבוש קבצים קריטיים. בעיית וירוסים ושאר המזיקים נבדקה ונמצאה תקינה. המחשב עובד היטב עם ההתקנה הקודמת על דיסק קשיח 80 MB של WD לאחר התייעצות עם בעל נסיון עלתה ההשערה שיתכן מדובר בבעיית חומרה הנובעת מזיהוי לא תקין של הדיסק ברמת הביוס. והשאלה היא האם משהו נתקל בבעייה דומה או מודע לפיתרון כלשהו? להלן המפרט של המחשב: (ע"י BIOS Agent Version 3.23) BIOS Date: 11/05/02 BIOS Type: American Megatrends BIOS ID: 62-2002-001199-00101111-040201-KT333-GA7VRXP1 O…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בנתיים צמצמתי את הרשימה ל WD 320GB MY PASSPORT ויש לי כמה שאלות: יש 3 אפשרויות Western Digital My Passport Essential 320GB USB 2.0 WDME3200TE Western Digital My Passport Essential 320GB USB 2.0 WDMEB3200TE Western Digital My Passport Elite 320GB USB 2.0 WDML3200 הם מסודרים לפי מחיר ואני לא מבין מה ההבדל בנייהם כי ההבדל במחירים הוא בסביבות ה50 שקל בין הראשון לשני וכ100 שקל בין השני לשלישי. אז מה ההבדלים? והחי חשוב, האם אני יכול להתקין אליהם מ"ע הפעלה ולהעלות את המחשב מהם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
היי. טוב, אחרי הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538186.msg4592560#msg4592560 השימושים שלי הם בסיסיים אבל, אני רוצה ליצור ממנו BOOT אם זה אפשרי. אני רוצה שיהיה מהיר וגם שיהיה USB 2.0+3.0 (כי לי במחשב יש רק 2.0) החלטתי שאני אלך על 32GB. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=15775 מה דעתכם? אשמח לעזרה כי אני רוצה ללכת לקנות היום
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח 4TB יש לי אפשרות לקנות יחסית בזול כונן קשיח של WD סדרה BLUE השאלה אם ה 5400RPM יפגע בצורה קריטית בביצועים ? כי אני רוצה לאחסן שם גם משחקים
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יכול להיגרם נזק לHDD מכך שיש לי SUBWOOFER גדול במרחק של 20 ס"מ מהמחשב? תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 15.08.2008 בשעה 15:32:01 או שהרעיון שמגנט גדול יכול להזיק לHDD זו סתם אגדה אורבנית?
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי אר דיסק של 320 ג'גה ואני רוצה לקנות עוד אר דיסק .אם אני יקנה עוד 1 של 320 ג'גה הם יעבדו יותר מהר.{כי זכור לי שדיברו על ה בפורום הזה או אחר}
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעתיק או לגזור קובץ mkv מכונן קשיח אחד לשני או מהמחשב לדיסק און קי הוא רושם שכונן היעד מלא למרות שיש הרבה מקום. מישהו יודע מה הסיבה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
למען שמו באהבה אני מעוניין לברר את מהירות ההעברה של הכבל המצורף בקישור הבא: http://www.ebay.com/itm/Dual-Power-ESATA-USB-2-0-combo-22Pin-SATA-cable-0-5m-/120700918811?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1a55dc1b#ht_975wt_1163 האם הוא עובד לפי ה-ESATA, או שהוא מוגבל לUSB? ניזוק לי דיסק חיצוני, וכנראה גם המארז ניזוק, ולכן המארז גורם בעיות תקשורת עם המחשב. החלטתי לוותר על המארז, ולעבור להתקן ESATA (כדוגמת הכבל המצורף). הכונן משמש בעיקר לגיבוי. אם הכבל הוא לא אופציה, יש לכם הצעה אחרת? ומה עם הברקט הזה? http://www.ebay.com/itm/SATA-2-ESATA-IDE-Power-Port-Bracket-Motherboard-/230584655952?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35afeaa050 תודה רבה! דודי.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום רב! אתמול שמתי לב שהמחיצה TEMP מפוצצת והווינדוס כתב לי שLOW MEMORY או משהו בסגנון.החלטתי לקחת את הPARTITION MAGIC 7 ולהגדיל את המחיצה (נשאר בה 2.56 מ"ב) רציתי להגדיל את המחיצה ב12 ג"ב וביצעתי את הפעולה. היא ערכה קרוב ל7 שעות!!! ולאחר מכן היה ERROR ומאז אין TEMP. רואים אותו רק דרך MAGIC PARTITION ודרך DEFRAGMENTER(בלי אות) ... עכשיו אני לא יודע מה לעשות כי על כל פעולה שאני מנסה לעשות הוא מראה לי את הארורים הבאים:2003, 2005 ו2002. הנה קישורים לשגיאות מאתר החברה: http://www.powerquest.com/support/primus/id2157.cfm http://www.powerquest.com/support/primus/id2156.cfm http://www.powerquest.com/support/primus/id2159.cfm חבר'ה אני ממש לא יודע מה לעשות יש שם הרבה מידע חשוב. C…
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-