אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני מתקין פה את הצורב ואין לי מושג אם אני עושה נכון אזה 1. מה בדיוק השלבים כולל חיבור של חשמל והכל? 2. איך מתקינים אותו במחשב או שהוא יזהה לבד? 3. האם יש דברים שצריך לשים לב טוב? דחוף אני צריך עזרה כי אני חייב לשיים עפ זה אז תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שבת שלום ובוקר טוב לעוזרים.. ברשותי מפרט מחשב בעל 2 דיסקים קשיחים: (מפרט 1) Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 1066MHz @ OC 42% 3.4Ghz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz @ 1134Mhz GIGABYTE GA-EP35C-DS3R 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV @ OC 15% Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Chieftec 550 VISTA Ultimate SP1 32Bit וברצוני להחליך את הדיסק קשיח שיש לי (250GB) לדיסק מהיר יותר.. וחשבתי או להחליף ל 150GB VelociRaptor 10K, 16MB, SATA שהוא ממש אבל ממש יקר 900 שח או שכבר כדיי לקנות דיסק נוסף ולעשות מערך רייד? או שביכלל אין צורך בשינוי כי השיפור שאני יקבל הוא היה מינורי? השימוש לרוב הוא למשחקים אני יודעה ששינוי בדיסק קשיח ל…
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם כונני ה- SSD המהירים של sundisk מתחברים בחיבור SATA או שיש צורך בחיבור מיוחד אחר ?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, לאחר הכתבה הזו - http://hwzone.co.il/news/133398 שהתפרסמה באתר התחלתי לחפש אחרי הכונן הזה, עקב מחירו הזול חשבתי לקנות 64GB לכונן Boot. מצאתי את הכונן ב-139$ + 20$ משלוח של Mustop. סה"כ 600 ש"ח עם משלוח עד הבית. לדעתי מחיר משתלם.......אשמח לשמוע את דעתכם, ולקרוא קצת ביקורות על הכונן אם מישהו הצליח למצוא (אני לא מצאתי בגוגל......) תודה, תומר
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
השאלה למעלה. בעיקרון אני רוצה צורב DVD שצורב CD בצורה טובה. אני יודע שפלקסטור כאלה אבל האם גם PIONEER? או TEAC?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, קראתי שאפשר לאפס את הסימון של הסקטורים הפגומים שמערכת ההפעלה עשתה ב- FAT. קראתי גם שאפשר לעשות את זה דרך ה- Partition Magic אבל אני לא יודע איך בדיוק. הגירסה שיש לי היא 8. אני אשמח לדעת איך מבצעים את זה, או אם בכלל יש לי את הגירסה המתאימה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שני כוננים חיצוניים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4347&CatCode=405 כונן 500GB התומך רק בUSB2.0 לעומת זאת ראיתי שיש גם את הכונן הבא: http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=WDC1234&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE התומך גם בUSB2.0 וגם בFIREWIRE800. 1) האם FIREWIRE מהיר יותר מUSB2? 2) האם החיבור בFIREWIRE יהיה נוח באותה מידה (PLUG AND PLAY) כמו בUSB? 3) יש איזה חסרונות/יתרונות אחרים בין הממשקים? תודה רבה! איתי
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח 1TB של Seagate ST31000333AS בתוך מארז Thermaltake Max4, המארז בלי מאוורר. למארז הזה יש מפסק הדלקה/כיבוי. רציתי לשאול האם זה בטוח מבחינת התחממות להשאיר את המארז דולק ומחובר למחשב כל הזמן או שרצוי להדליק את המארז כשצריך וכשמסיימים להשתמש לכבות עד לשימוש הבא. מה אתם אומרים? אשמח לתגובה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, בסוף הלכתי על מקסטור,הנה כמה שאלות לפני שאני קופץ להתקנה של הווינ כמו דביל: 1.אני רוצה לבדוק שלא קיבלתי אותו עם סקטורים פגומים יש תכנה טובה של היצרן שעושה זאת? 2.לKSP ה!$#@@#! לא היה כבל 80 גידים ATA133 משום מה(אפילו מפצל מולקס לא היה להם),אז האם זה בסדר להשתמש בנוכחי שלי שנותן כרגע 66 ATA אני לא זוכר(תגידו לי גם איך אני בודק את זה...),ומאיפה אני קונה אחד בזול? 3.אני לא יודע למה אבל הג'אמפר שלו מוזר נורא!אני רוצה להגדיר אותו כמאסטר אבל לא מבין גרוש מהשירטוט שיש עליו(לא קיבלתי חוברת או משהו),אפשר עזרה בבקשה? 4.הלכתי על MAXTOR diamondmax 9 80 giga 8 mb buffer 7200 rpm ATA 133,איך אני בודק שזה אכן זה(לבדוק שיש לו שמונה באפר וכו,...)?מה אתם אומרים עליו(עלה 440)? 5.…
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מתפלא שנראה ממה שאני שומע שאין הבדל בין דיסקים בעלי גדלים שונים עם פרמטרים דומים. אני מעוניין לקנות את ה AAKS של WD , אין לי צורך בדיסק גדול (דיסק שנועד למערכת ההפעלה בלבד), ואני תוהה האם דיסק גדול יותר אינו מבצע קריאה מהירה יותר? שהרי בתוך זמן נתון עובר תחת הראש שלו יותר נתונים, מכיוון שהם יותר דחוסים. ובמקרה של 750 או טרה, שהם מכילים פלטה נוספת, הרי ברור שהקריאה הרציפה אמורה להיות מהירה יותר?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הייתה לי פעם תוכנה כזאת עם ריבועים שמראה מה לוקח מקום במחשב... אם משהו יודע איזה זו או מאיפה אפשר להוריד(היא הייתה חינמית)
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב איטיות רבה במערכת ההפעלה ווינדואס 7, החלטתי להתקין ווינדואס מחדש. באמצע ההתקנה של הווינדואס קיבלתי שגיאה שאין קבצים רלוונטים משהו כזה, ולא הייתה לי אפשרות להמשיך את ההתקנה חשבתי הדיסק דפוק או הסידי רום החלפתי את שניהם שוב אותו שגיאה , הוצאתי את הארדיסק מהמחשב שלא הצלחתי להתקין בו התקנתי את הווינדואס עם הארדיסק במחשב אחר אין שגיאה בהתקנה והכל עולה תקין , החזרתי למחשב הראשון את הארדיסק פתאום בטעינה של הווינדואס המחשב עושה ריסט הוצאתי את הארדיסק שוב ושמתי אותו שוב במחשב שבוא התקנתי את הארדיסק ושם זה עובד...החלטתי לקחת הארדיסק עם מערכת הפעלה ממחשב אחר ולבדוק במחשב הראשון עם התקלה ו גם בעיה ריסט בטעינה של הווינדואס עלי לציין כי המחשב היה תקין לגמרי, תעזרו לי…
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
המלצה להארד דיסק 500 גיגה עד 300 שקלים חושב שיהיה שקט ומהיר זה קצת דחוף כי הארד שלי גוסס .תודה רבה לכם מראש
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
ברשותי ההארד דיסק IBM ULTRA 160 10000RPM 36GB עם הבקר ADAPTED 29160 עשיתי לו BANCHMARK וההארד דיסק הגיע לתוצאה עלובה של 20MB/S ! למה הוא כל כך איטי ? מה צריך לעשות ? אולי צריך להגדיר משהו בבקר ? אגב הבקר כותב שמהירות החיבור של ההארד דיסק אליו היא 160MB/S ניסיתי הכל אך לשווא... מישהו יודע מה צריך לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אחותי שידרגה תכונן הקשיח של מחשב שלה, ויש לי כונן של 20GB 2.5INCH. איך אני הופך אותו לDOK?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
העתקתי דיסק בפורמט VCD לHARD DISK ,ואני מעוניין לצרוב ממנו שוב לדיסק VCD. לא הצלחתי לעשות זאת בנרו 6 כיצד עושים זאת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב דיסק של 90 דקות / 800 מ"ב ו nero המידע שאני מנסה לצרוב הוא של 790 מ"ב והנרו אומר שאין מספיק מקום על הדיסק , איך זה יכול להיות? יש לי nero 6 ultra edition
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שאני מחבר את הדיסק און קי שלי למחשב זה עושה את הצפצןף שהוא קלט חומרה ודולקת נורה ב dok אבל הוא לא נראה במחשב שלי מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
יש לי HD של Western Digital....ולפי מה שביקשתי זה צריך להיות 40GB 7200RPM 8mb cache אז איך אני בודק אם כל הנתונים האלו נכונים? אני רוצה לבדוק לפי מה שרשום על הכונן עצמו...בלי לחבר אותו למחשב... * נכנסתי לאתר של WD וראיתי שה-Interface של הכונן הוא EIDE...אז אם מישהו יכול להסביר לי בהזדמנות מזה אומר ומזה בייחס ל SATA/ATA אני אודה לו 10x
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
קניתי את ה LG H22N בדיוק עכשיו, ורציתי לדעת איך הוא. והאם אפשר לצרוב אותו לlight-scribe (כי שמעתי שיש צורבים של LG שאפשר לפרוץ אותם)
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש קסטות גיבוי מסוג TRAVAN גודל 10 GB משום מה טייפ זה לא מכיר בקסטות 4 GB שיש לי עם מ"ה XP עם מ"ה 98 הוא עבד גם עם קסטות 4 GB הבעייה היא שיש לי קסטה אחת בגודל 10 GB אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש כאלה קסטות אני אשמח אם הוא יעדכן אותי תודה מראש מייק ???
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש להורים, עם כונן SSD 120GB בלבד (במחשב היום הם משתמשים אולי ב60-70 אחרי 5 שנים שהוא אצלם). אני מתכנן להתקין בו WIN7, office2010 וכמה תוכנות רגילות לפתיחת PDF, סרטים, מוזיקה וכו' התלבטתי אם בכלל כדאי לי לחלק את הדיסק למחיצות, כי עד היום, כדי שמשהו יגיע למחיצה D, אני הייתי צריך להגיע וכחלק מפעולות ה"שימור" הפשוטות להעביר את התמונות, והמסמכים לשם ולייצר להם קישור. הם לא השתמשו בזה. נראה לי שעדיף לעשות את זה בעיקר לצורך אפשרות פירמוט עתידית, ומאחר וWIN7 מאפשר להזיז מסמכים בברירת מחדל לכונן אחר. השאלות הן ככה: א. כמה מקום כדאי להשאיר למערכת ההפעלה והתוכנות? ב. אחד השימושים העיקריים בנפח אכסון משתנה זה אאוטלוק עם אין סוף אימיילים מסוג FW.. האם ניתן לומר לתוכנה לשמ…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כשאני רוצה לצרוב על דיסק שכבר יש בו מידע - באיזו אופציה להשתמש? ובאופן כללי: למתי כל אופציה נועדת? מדבר על נרו 6.6
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-