עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by klayton,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4138349,00.html http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by ProSoldier,

שלום חבר'ה אני מתלבט אם לקנות HD חדש. יש לי HD ישן מפני שנתיים של WD. עכשיו מפני חודש וחצי קניתי מחשב והשארתי תארד דיסק. עכשיו יש לי מלא בעיות ואני חושב שהבעיות האלה נוצרות ממנו(ואני חושב שהוא מתחמם מהר ותוקע לי לעפמיים משחקים). אז חשבתי לקנות HD חדש. זה המערכת שלי: AMD A 64 Bit 3500+ DFI lan party ulntra -d RX800XL 1024RAM וספק פגז מארצות הברית שאני לא זוכר את השם שלו. ויש לי 5 עד 8 מאוררים במארז ועוד מאוורר בספק ואחד 120 מ"מ על 120XP. אני רוצה HD חדש שיהיה 80G איזה הייתם ממליצים? הארד דיסק שיפעיל משחקים טוב ולאורך זמן , הישן מתחיל להיתקע אחרי שעתיים משחק. וגם אם כדי לקנות קירור לכונן קשיח שיהיה יציב לאורך כל המשחק. תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  3. יש לי NERO 6 ורציתי לדעת איך אני יכול לצרוב partition magic על דיסק ולעשות אותו bootable כדי שאני אולכ להעלות את ה partition magic לפני התקנת הוינדוס בשביל לסדר את המחיצות ולפרמט וכו'

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  4. אני עומד לקנות שם דיסק (DVDRAM OPTODISK 9.4 GB דו צדדי) מישהו ניסה אותו?ואם כבר אני שואל, אז כדאי לקנות שם DOK 1GB של וורבטים ב195 שקל? איך הDOK הזה לעומת סנדיסק מיקרו CRUZER U3 שזול ממנו במקצת?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by kurt80,

אני צריך לקנות כרטיס מיקרו SD למצלמה. כתוב שהמצלמה תומכת בזיכרון Micro SD עד 8GB יש כרטיסי 8 ג'יגה שהם לא HC (בהם המצלמה כנראה לא תומכת)? אם אין אז מה הקיבולת הכי גדולה לכרטיסים רגילים, לא HC, 4 ג'יגה? תודה

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by itaigol90,

שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש. רציתי לשאול בנושא של הארד דיסק. איזה חברה מייצרת הארד דיסק SATA II שנחשב אמין כיום? תודה מראש, איתי

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by NuXeR,

שלום ! יש לי Partition Magic ואתם בטח מכירים את האפשרות לשנות גודל של מחיצות..... כרגע יש לי 2 מחיצות NTFS שאני רוצה לקחת מאחת ולהוסיף לשניה...למעשה לשנות את גודל המחיצות. פעם עם FAT32 הייתי עושה את זה בלי בעיה , לפני הרבה זמן ניסיתי על NTFS ואח"כ הייתי חייב לפרמט....הוא עשה בלאגן אדיר! ואז שמעתי ש-NTFS לא אוהב כשמזיזים\משנים אותו....זה נכון ? למישהו יש ניסיון עם זה?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by asmon,

תשמעו יש לי בעיה שהמחשב לא זז למרות שהוא אמור לעבוד בסדר גמור. ותאמינו לי ניסיתי כבר הכל. בכל מקרה עשיתי חיפוש בפורומים לאנשים שגם להם המחשב לא זז מסיבה כלשהיא. בקיצור מצאתי מישהו שאמר שהייתה לו גם בעיה והוא התקין דרייברים לIDE או משהו כזה ופתאום המחשב עובד בסדר גמור. יש לי דיסק קשיח של WD. אני צריך להתקין דרייבר או משהו? מישהו יכול להסביר לי על זה?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by erezalster,

שלום לכולם. היה לי קצר במחשב ולאחר שהלדקתי אותו מחדש ראיתי שהדיסק הקשיח מזוהה על ידי הBIOS אבל הWindows לא עולה. לצערי לא היו לי גיבויים וכל חיי נמצאים שם (תמונות וכו'). התקנתי Windows על גבי דיסק קשיח ישן וראיתי שהדיסק הקשיח שלי מופיע מDisk Management כUnllocated. הדיסק היה מחולק לשתי מחיצות. כיצד אני יכול לשחזר את המידע? אני מוכן לשלם כסף עבור זה, שמעתי שיש חברות שמתמחות בנושא. מקרה זה הוביל אותי להחלטה שאני חייב למצוא פתרון גיבויים טוב יותר. אני כרגע מתלבט בין לקנות שני דיסקים קשיחים של חצי טרה כל אחד ולחבר אותם למחשב על ידי RAID 0 או לקנות שרת קבצים יעודי. אני מעדיף ללכת על הכיוון של השרת קבצים אבל אני לא רוצה לשלם פי שתיים..... האם מישהו מכיר שרת Storage שאפשר לקנות …

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by bublik1,

שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי INTEL SSD 330 120GB שיניתי בביוס לAHCI והתקנתי WINDOWS 7 64 ULTIMATE SP1 התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם והכל והייתה לי בעיה שהוא לא זיהה את הכונן בTOOLBOX בגלל דרייבר של AHCI אז הורדתי מAMD את הדרייבר ועכשיו הוא מזהה אותו אבל כשאני רוצה לעשות SSD OPTIMIZER הוא רושם לי שגיאה:Error: RAID array detected. If RAID array not present, reboot and try again. המפרט שלי: PHENOM II X4 965 BE 3.4@GHZ MA78LMT-S2 GYGABITE 2X2GB PATRIOT 1333 DDR3 HIS ATI RADEON 5770 1024MB GDDR5 SS500W PSU )SEAGATE 1TB(ST310005 28AS )320GB(SAMSUNG HD322HJ SSD TOOLBOX 3.1.1 SSD FIRMWARE 300i מה אפשר לעשות? חיפשתי באינטרנט ולא הצלחתי לסדר את זה, אולי לא הורדתי דרייבר מת…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by qwerty1987,

מדובר בכונן חדש מדגם ST3320620AS אשר משמיע רעש של מעין טרטור, בעיקר בזמן עבודה מאסיבית. מדי פעם אף נשמע צליל גבוה של פגיעת מתכת או משהו בסגנון. יש לציין שהמחשב עובד ללא בעיות קריסה או משהו בסגנון. אשמח לעזרתכם.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by zag_zag,

כמו שכתבתי בהודעה אחרת כאן (וסליחה על פתיחת ת'רד חדש, אבל הנושאים כאן פחות קשורים), אני לא מצליח להפעיל DMA על הכונן שלי. חקרתי קצת באתר של maxtor וגיליתי שיכולה להיות בעיית תאימות בין הכוננים מהסדרה שלי (D740X), ובין בקרי IDE של לוחות מבוססי צ'יפסט i440bx, שתמנע הפעלת DMA. הם מפילים את האשמה על יצרני הלוחות 1. למרות מה שכתוב באתר - יכול להיות שבעיה פיזית בכונן מונעת ממני הפעלת DMA? בהנחה שמה שהם כתבו זו אכן הבעיה, אני מתכנן לקנות כרטיס IDE (ל-PCI) 2. בחוברת של הלוח היה כתוב שהוא תומך עד ATA33. אם אני אקנה בקר ATA133 הוא יעבוד אצלי (הכונן תומך במהירות הזו)? 3. יכולה להיות בעיה עם מהירות הבאס ? אצלי המהירות היא 83 4. מישהו יכול להמליץ לי על בקר נורמלי שמוכרים בארץ?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by jacobra,

מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  14. מכיוון שאני רוצה לקנות עכשיו HD חדש... ואני ניסיתי לחפש בזאפ... ויש שם המון דרכים\ממשקים לחיבור הכונן... ואני לא יודע איזה מהם מתאים ללוח אם שלי יש כל מיני : ATA 100 ,ATA II 3, SATA וכל מינ יכאלה בקיצור.... http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141823&Filter=141811 איך אנ ייכול לבדוק? הלוח אם שלי זה: ASUS מודל : P4B533 תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום אני רוצה לעשות היום פורמט למחשב ואין לי כוח לצרוב את כל מה שיש לי על דיסקים , ושוכב אצלי בבית הארד דיסק של 80 גיגה שלא בשימוש השאלה שלי האם אפשר לחבר אותו למחשב ולהעביר אליו קבצים ולנתק אותו , ואחרי הפורמט לחבר אותו שוב ושירה את כל מה שהעברתי ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  16. Started by HitmanX,

אתמול הייתי אצל Cool Boy עשינו חור בגג.. כשהרכבנו את המחשב המאוורר הקידמי לא עבד טז בשמן שהמחשב פעל הוא התחיל להתעסק שם עם הכבלים.. ואז פתאום היה בזז כזה קטן ואחד הצ'יפים בהרדדיסק דלק והעלה עשן. אז השאלה שלו זה האם האחריות תכסה את זה ? ואולי הוא עוד יעבוד ? (פשוט לא רצינו לסכן עוד חומרה אז לא ניסינו לחבר אותו אחרי זה)

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by avibek,

שלום לכולם חברי הפורום. לפני מספר ימים קניתי ssd מהסוג הזה corsair force gt 120gb. והתקנתי אותו למחשב הזה(שאגב נקנה אחרי ההמלצות פה) את הכונן HDD החלפתי עם הCD-ROM וה-SSD במקום הHDD. asus n56vz Intel i7-3610QM 2.30GHz 8GB RAM 750GB 7200 RPM+120GB SSD geforce 650m 2gb השאלה שלי האם התוצאות של הבנצ'מרק מספיק טובות?וכן הוא מוגדר בביוס כ- AHCI. על פי היצרן זה אמור להיות 555 MB/S קריאה ו- 515 MB/S כתיבה. אז השאלה שלי האם יש עוד דרכים שבעזרתם ניתן לקבל את הנתונים המטורפים של היצרן? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  18. איזה צורב של DVD הכי טוב יש בשוק היום במחיר שאמרתי. שלא יהרס אחרי כמה חודשים, שיהיה טוב. ואיזה חברה הכי טובה לצורבים? מקווה שכתבתי לפי החוקים.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  19. ואם להיות ספציפיים יותר, דיסק קשיח של WD בנפח 320 או 500 ג'יגה, מה ההפרש במחיר בין 7,200 RPM לבין 10,000 RPM ?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  20. מה ההבדל בין SATA ל-A-SATA? יש מדריך בעברית שמסביר איך לחבר כוננים דרך כבל SATA? נ.ב כונן קשייח זה hard disk?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  21. שלום כולם, היום קניתי מחשב חדש מ-RSM בלי צורב (יש לי צורב). כשבאתי להתקין את הצורב, ראיתי שהכבל SATA שהם השאירו לי לא מחובר, הוא בעל 4 חיבורים עגולים ולא פס אחיד כמו שאני רגיל לראות ב-SATA. מן הסתם אני לא יכול להשתמש בזה כדי לחבר את זה לצורב. מה שכן חשבתי לעשות זה לקחת את הכבל SATA שמחובר לדיסק קשיח, ולהשתמש באחד משני היציאות ספייר שלו (יש 3 סה"כ על הכבל) כדי לחבר בהם את הצורב. האם זה יעבוד? תודה!

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by INFERNO,

קיבלתי צורב DVD של HP דגם DVD Writer 200i עכשיו לצערי לוינדוס פשוט אין דרייברים מתאימים בשביל הצורב הזה ואני מדבר על דרייברים (קבצי INF ) כדי שאני אוכל להתקין ניסיתי לעדכן FW ולא הצלחתי משום סיבה .. מצורפת תמונה .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  23. יש לי שני דיסקים קשיחים שאני מעוניין לדעת האם יש להם Buffer של 2MB או 8MB. 1. Maxtor DiamondMax Plus 8 40GB ATA/133 2. Western Digital WD Caviar WD800JB 80GB

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  24. הכונן של WD בנפח 250G (באפשר 16) עולה היום פחות מ 400 ש"ח הנקודה היא שאמרו לי לא להתקרב ל YD אלא ללכת על KS מה זה אומר ?ומה ההבדל ביניהם? לא ראיתי את האותיות האלו בסיגייט >>> אולי עדיף אותו או את מקסטור? תודה מראש למי שעונה

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  25. שלום, יש לי לוח אם ASUS P5PL2 יש לי הגדרה שמופיעה ב-BIOS בנושא דיסק קשיח שאומרת: DATA TRANSFER 32 BIT = Enableq/Disabla הכונן שלי סיגייט ברקודה 32 500GB. אז בעצם כמה ביט הכונן שלי? מה אני צריך להגדיר ?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.