עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by re5pect,

היום קיבלתי את הצורב Nec 3500A ואני לא יודע איך צורבים דואל בהתחלה אמרו לי שאני צריך עדכון קושחה ואז אמרו שאני צריך דיסקים מיוחדים אז אני מבולבל מאוד אז מה אני צריך לעשות אני מנסה לצרוב על דיסקים רגילים של פרינקו 700 מ"ב ולצרוב עליהם כביכול 1.4 ג"ב

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  2. אני מחפש הרדדיקס חיצוני טוב 320 גיגה משהו בסיסי וטוב תודה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  3. הנ"ל ישמש לשמירת פרוייקטים מוזיקליים. זקוק להמלצה גם למארז חיצוני מתאים, עדיף אחד בממשק Firewire (גם 800)

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  4. חפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה, אני זוכר שראיתי כתבה על מכשיר כזה, אבל אני לא זוכר באיזה עיתון או גליון...

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  5. אורח avishaymc
    Started by אורח avishaymc,

שלום, HD 500G חדש (ללא שימוש) במחיר מציאה, במידה ויש צורך כדאי לקנות! לפרטים - 0507200741

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  6. האם משהו יודע עם יש הבדל ממשי בין ביצועי דיסקים במערך RAID 0 2 דיסקים של 300 גיג 15 אלף סל"ד SAS עם בקר PROMISE PCI EXPRESS X1 מול 2 דיסקים 300 גיג 10 אלף סל"ד SATA2 בבוקר שעל לוח האם השימוש העיקרי הוא מערכת הפעלה + הרצת משחקים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by חובב,

אם יש לי יש לי שני כונני IDE על אותו כבל שמחובר לתושבת אחת, האם זה אמור ליצור בעיה או ירידה בקצב העברת נתונים כאשר אני משתמש בשני הכוננים בו זמנית??

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by iyehuda,

אני כבר שנים צורב ללא בעיה הפעם צרבתי סרט עם שרינק ללא בעיה וכשבאתי לייצור עוד עותק עם NERO EXPRESS ב DVD-VIDEO FILE לקראת סיום הצריבה הוא רושם : can't end disk at ones

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by visitor,

שלום, ראיתי שיש דיסקים קשיחים שמוגדרים כSATA2 וכאלה שמוגדרים SATA RAID, האם בשביל לעשות RAID 0 אני צריך את הSATA RAID, האם זה הכרחי ומה עדיף אם לא? אני קונה 2 דיסקים קשיחים של 250 גיגה ואחד לווינדוס של 80 גיגה. הלוח הוא P5B DELUXE תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  10. התקינו לי צורב DVD חדש מסוג נק, כל פעם שאני מכניס תקליטור ומאתחל את המחשב אני מקבל מסכים כחולים וניתנת לי האופציה להריץ את הווינדוס במצב בטוח. אם אני מוציא את התקליטור אז הווינדוס עולה והכל בסדר.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by itaysk,

היי, אני מעוניין להחליף את ה HD בלפטופ שלי (יש דיון אחר על למה). ממה שקראתי לדגם של הלפטופ של (Acer Aspire S3) חייבים כונן בעובי של 7 מילימטר, בעוד רוב הכוננים הם בעובי 9.5 מילימטר. אני לא מוצא כונן כזה מחיפושים ברשת לרכישה מיידית בארץ. אתם מכירים אולי איפה אני יכול למצוא כונן כזה? הנפח לא מאוד חשוב, בין 120 - 320 GB זה בסדר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

יש ברשותי כונן 1.5TB ST31500341AS בעל קשוחה CC1H. פתאום באמצע עבודה הוא החל לתקתק ללא הכרה, הפעלה מחדש גרמה לו להזדהות כ st_m13fqbl. לפי מה שקראתי והבנתי הוא שיש בעיה שהוא מנסה לקרוא ולא מצליח מאזור שמור בפלטות וכתוצאה מכך הוא טוען גרסה שמורה של קשוחה שהיא st_m13fqbl. ראיתי שישנן כלמני פתרונות של חיבור ה PCB למחשב עם RS232 והרצת כמה פקודות לאיפוס. מישהו ניסה? יודע על דרכים אחרות לטפל בבעיה? תודה.

13. Started by bn,

ברשותי HD 1TB של סיגיט שמחובר למחשב דרך מארז חיצוני של חברת OWC (לינק למוצר http://eshop.macsales.com/shop/firewire/1394/USB/EliteAL/400+USB2 השאלה שלי היא האם 46 מעלות טמפרטורה בעת צפיה בסרט זה נורמלי הוא שיהרס את הדיסק (הדיסק מחובר ב E-SATA ) תודה לעונים !

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by רוני1,

סרט שהורדתי בפורמט AVI שוקל 750 מגהבייט ושאני מנסה לצרוב אותו ל SVCD הוא אומר לי להכניס דיסק עם יותר מקום..... אין לי דיסקים יותר גדולים.... והשאלה היא האם יש אפשרות לצרוב את הסרט על דיסק של 700 מגה..... (האם OVER BURN יעזור).???? מה לעשות?????????? תודה רבה לעונים....

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  15. במנהל ההתקנים ההארד דיסק מזוהה כ Mass Storage Device ושהכל תקין אצלו, אבל לא רואים אותו במחשב שלי ואין לי גישה אליו. ניסיתי כמה אופציות של ג'ימפור כמאסטר וכסלייב אבל גם זה לא עזר. בדקתי גם בכמה מחשבים שונים, ללא הצלחה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי גם מספר שאלות שאודה מאד אם תוכלו להתייחס אליהן: אני מחפש לקנות דיסק חיצוני לגיבוי בעיקר, אני מתלבט בין 3 אפשרויות (אני מתכנן את הקניה ב IVORY או KSP ): 1. Maxtor Basics http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1963&CatCode=405 2. Seagate ST310005FDD2E1-RK 1000GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 3. לקנות מארז חיצוני של אייבורי + דיסק פנימי - אשמח להמלצות לגבי דיסק איכותי. **התקציב שלי הוא בסביבות ה 500 +- ש"ח ואין לי 750 ש"ח להוציא... מספר שאלות: 1. שמעתי וקראתי שיש בעיות עם דיסקים מסויימים של סיגייט-האם כדאי לוותר עליהם ולקחת חברה אחרת או שיש דיסקים מוכרים טובים ואמינים שלהם שאני יכול לקנות בלב שקט? 2…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by eins,

שלום אני מעוניין לקנות את הDOK הזה, עכשיו יש לי ווידוס XP פרו, הרגיל. בלי עידכוני הבטחה וה SP2. זאת אומרת שיש לי USB הרגיל והישן האם ה DOK הזה יעבוד ב USB1? *אני יודע שאם זה יקרא אותו הקבצים יעברו לאט זה רלוונטי כלפי, פשוט חשוב לי לדעת אם אפשרי להשתמש בו תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי שאלה יש לי 2 דיסקים קשיחים שדוד שלי יביא לי אותם ויש להם חיבורים אחרים לא החיבורים הרגילים איזה חיבורים זה יכול להיות?? (אני יעלה תמונות) תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by kalda01,

אני מחפש דיסק נייד רצוי בגודל 1TB שלא דורש חשמל חיצוני כדי לאחסן בו קבצי מוזיקה בפורמט FLAC. חיבור למחשב באמצעות USB. מה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dd7,

שהבוט עולה אני לוחץ f6 ומגיע לזה: http://www.2send.us/uploads/10f301ea30.jpg לחצתי s ואז אני מגיע לזה: http://www.2send.us/uploads/7428249259.jpg ואז שוב אני חוזר לתמונה הראשונה תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  21. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=100400

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  22. אני לא מצליח בתוכנת הנרו לצרוב קופי דיסק בקריאה הוא מודיע שאין לו אפשרות אולי לעשות IMAGE אבל יש מספר אפשרויות לפי מה שהבנתי אני לא יודע איך אולי מישהו יסביר ?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  23. ראיתי שיש מס' דגמים של Samsung SH-S223 אחד SH-S223 והשני SH-S223F רציתי לדעת מה ההבדל בינהם. ???

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לו כבר בערך שנה ,הוא שווה 100 שקל? כי אני רואה שחדש כזה עולה 143 שקל.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by tiger2014,

האם הוא מספיק בשביל להתקין עליו ווינדוס 7 64 ביט עם תוכנות? אם אני מתקין עליו נגיד את הווינדוס ב SSD ושם את שאר המשחקים על כונן רגיל 3.5 זה עדיין יטען משחקים מהר? כמה מקום נשאר בכונן לאחר התקנת וווינדוס 7 64 ביט?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים