עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Jack_g,

תמיד חשבתי שה DVD-ROM הכוונה לכונן כגון TOSHIBA SD-M1612 או 1712 יכולים לקרוא את שניי הפורמטים גם מינוס וגם פלוס אבל היום כשצרבתי סרט על דיסק של מינוס וה TOSHIBA SD-M1612 שלי לא רצה לקרוא אותו אז התחלתי לברר הדעתי לאתר שלהם: http://sdd.toshiba.com/main.aspx?Path=/81820000059b000000010000659c0000110d ושם כתוב שהוא תומך רק במינוס ככה לפחות הבנתי(הדף לדגם של 1712 אבל זה אותו מידע גם ב1612). אז מה אין בימינו כונן דיוידי למחשב שיכול לקרוא את שניי הפורמטים? חוץ מ צורב דיוידי כמובן. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  2. Started by BluesyBoy,

למכירות קיים לוח יד-שניה באתר http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by Whaaaa?,

טוב, אז הצורב שלי החליט להפסיק לצרוב, אחרי כמה נסיונות הצורב שך LG (ימשך שמו וזכרו) גם שרף לי את הספק והייתי צריך לקנות ספק חדש, ועכשיו אני גם צריך לקנות צורב חדש, אז רציתי המלצה על צורבים טובים במחיר של עד 250 ש"ח, המהירות המינימלית היא 40X12X40X, תודה רבה על קריאת ההודעה

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by ניר_,

היי, עכשיו אחרי שינוי כל ההארדיסקים במחשב (raid0 של 320AAKS ו-500 נוסף) כל ה hd-bays תפוסים ויש לי עוד 250KS שאני רוצה לחבר חיצונית למחשב. מבקש המלצה למארז בתקוה ממישהו שיש לו ומרוצה לפי הצרכים הבאים: 1. ממשק פנימי SATA. ישמש כמו שאמרתי ל 250KS 2. חיבור חיצוני גם SATA - יתחבר למחשב דרך eSATA בחלק האחורי של המארז, וגם USB2, גם בשביל האופציה לקחת ממקום למקום וגם כדי לחבר ל PS3. (יש לי על הלוח FIREWIRE אבל אני אוותר כי לדעתי המחיר גבוה יותר) 3. לא ממש חשבתי על תקציב... 4. לא אכפת לי אם יהיה "יפה" אבל שיהיה אמין. תודה ניר_

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. Started by Spider1,

שלום לכולם, נמאס לי שהמעבד I5 שלי בשילוב דיסק קשיח 7200 מעלים את (יש זכרון 4GB)WIN7 home ב-10 דק. הרכיבים תקינים , אני מחפש שיפור ביצועים. חשבתי לקנות SSD של אינטל 60GB , האם זה יספיק לצורך פעולה תקינה של מערכת ההפעלה בלבד? כל שער התוכניות יותקנו על דיסקים אחרים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by Burkey,

אני מקווה שאני שואל את השאלה בפורום הנכון, לא ידעתי אם זה המקום או פורום חלונות ( או תוכנה )... רציתי לדעת איך אני יכול לאחד שני Partitions שונים, מבלי לפרמט את הדיסק או לאבד מידע. יש לי דיסק המחולק ל - 3 חלקים: C,D,E. מי שחילק אותו, הקצה נפח קטן מאוד ל - C עליו יושבת מערכת ההפעלה, מה שגרם לכך שעם הזמן C התמלא. אני מעוניין לאחד את C עם E, וזאת מבלי לפרמט תחילה את המחשב, מבלי לאבד מידע או להסתכן בכך. איך עושים את זה ? האם יש תוכנה מיוחדת ? אני יודע שיש בחלונות משהו ( לא זוכר איך מגיעים לשם ), אבל אני לא בטוח שזה הכלי הכי טוב. תודה !!

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  7. Started by RonCohen,

כל פעם שאני מעביר קובץ גדול לדיסק און קי(לא DOK ספציפי כל אחד) אז תמיד כשמהירות העברה יותר גדולה ממה שנשאר בקובץ אז העברה נתקעת להרבה זמן ואז זה מהסתדר נגיד מהירות העברה היא 100MB/s ונשאר 50MB/s אז זה ניתקע

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום. אני מעוניין לחבר שני HD זהים (Seagate Barracuda 7200.11) במערך RAID1 (האחד הוא גיבוי של השני). מה אני צריך להכין ב-BIOS בשביל זה? האם התקנת מערכת ההפעלה צריכה להתבצע באופן שונה? האם אופן העבודה יהיה שונה? מה קורה כשאחד מהם נופל - מערכת ההפעלה תודיע לי? עדיין תהיה לי מערכת עובדת? תודה.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  9. הדגם הראשון הוא http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20204&catid=892#details והשני הוא http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20206&catid=892#details מה ההבדל בין שניהם שמצדיק את הפרש המחירים תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by hz707,

האם יש הבדלים בין הלוחות של גיגה בייט בנושא הרייד ? מתי כדאי להתשמש בבקר ולא ביכולת של לוח האם (האם לשני דיסקים בRADE 0 יש יתרון בבקר חיצוני - ומה היתרון ? ) האם יש המלצה לגבי בקר חיצוני .? מה הם כלי ה "DEFRAG" ל RAID 0 ? איך TRIM מתפקד בסביבה של RAID 0 ? GHOST יודע לעבוד עם IMAGE של RAID-0 ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בדקתי את זה ב PCMark 2004 אחרי אתחול כשהמחשב נקי לגמרי... זה מהירות נורמלית? דרך אגב, בביוס יש אפשרות שקוראים לה משהו עם 32bit transfer שהיא מבוטלת, זה צריך להיות מופעל?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by israelolcha,

האם ישנן איזשהם המלצות לגבי מארז חיצוני? האם FIREWIRE עדיף על USB2.0? למה צריך לשים לב? האם ישנן חברות מומלצות או שכולן אותו הדבר? לגבי המחיר, במידה ויש מארז טוב אני אהיה מוכן לשים עוד כמה שקלים. תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by Opptical,

אני מעוניין לשדרג את הלפטופ שלי (Ideapad 310) עם כונן SSD כמו זה: https://www.amazon.com/gp/product/B01DRWWLUO/ האם זה אפשרי להוסיף כונן ללפטופ (להוסיף, לא להחליף)? יש לו כונן אופטי, אם זה רלוונטי. עד כמה זה מסובך למשתמש ביתי - ממוצע פלוס ומה צריך בשביל זה? חיפוש זריז לא הביא תוצאות חד משמעיות. וכמובן, איזה סוג של כונן SSD צריך? כל כונן סטנדרטי יתאים או שצריך גודל/חיבור ספציפי?

14. Started by oded6188,

אהלן יש לי זוג קוויאר כחולים של WD: WD5000AAKS אחד מהם החליט שנמאס לו והוא כבר לא איתנו יותר... החלטתי לשדרג את עצמי ולקנות כונן SSD פנימי (מחשב שולחני) המחשב הוא מחשב אולפן... ככה שאת כל הדגימות והקבצים הכבדים - אני יכול לשים על הקוויאר שנשאר לי... איזה SSD הייתם ממליצים לי לקנות? אין לי צורך בנפח מטורף.... הביצועים יותר מעניינים אותי תודה ;D

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by VanGuard,

יש ברשותי מכשיר הקלטה SAFA מדגם M180 שמשמש גם בתור MP3. אבד לי דיסק ההתקנה ואיתו גם הדרייברים. ווינדוס אינו מצליח לזהות את המכשיר ואיני יכול לחברו למחשב. מהיכן אוכל להוריד דריברים או שאולי יש איזו דרך שבה אוכל להתקין את המכשיר. ד"א נברתי באינטרנט וגיגלתי אך לא מצאתי שומדבר....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה השאלה שלי היא מה יותר מהיר... יש לי HD של 250 ואני רוצה לדעת האם שווה לי להשקיע בעוד אחד של 250 או לקנות RAPTOR 36? ברייד גם כל התוכונות והמשחקים יהיו במערך ככה שזה שיקול... ועוד שאלה על רייד...אני חייב להגדיר אותה מלפני ההתנקנה של VISATA? כי יש לי עכשיו דברים על ההרד דיסק ואני רוצה לדעת אם אני יכול להעביר אותם? או שמגדירים רייד הוא צריך לפרמט את הדיסקים?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by Mr_SnaKe,

סקר זה, לפי דעתי, מסכם נושא כבר בפורום הזה, אז תצביעו ונראה מה התוצאות!

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ניר_,

שלום לכולם, בקשת עזרה קטנה. יש לי מחשב ישן שהלך פייפן, אני לפני קניית מחשב חדש. היה לי בו מערך RAID0 משני כוננים של WD320GB. ניסיתי לתקן את המחשב וכנראה שהלך הלוח (החלפתי ספק). אני לא אתעסק עם לתקן אותו. הלוח היה gigabyte p35c-DS3R, היה עליו בקר RAID. האם בלוח חדש אני אוכל לחבר את הכוננים והמערך יזוהה? חיפשתי בפורום לפני השאלה ומצאתי רק את זה: (מערך RAID0 לא עובד במחשב חדש ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=547511.0 ומשתמע משם שזה לא עובד לבחור כי הוא עבר מבקר חדש לישן יותר. אצלי זה מן הסתם לא יהיה המקרה. אשמח לכל עזרה. (ובבקשה בלי הערות על גיבויים וכולי תודה! ניר_

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Moo,

נכשלו לי שתי צריבות עם פיוניר DVR-217DBK ו ImgBurn ניסיתי לצרוב IMAGE של DVD , והוא לא הצליח. מדיה של VERBATIM הלוג הוא כזה: I 17:18:16 ImgBurn Version 2.4.4.0 started! I 17:18:16 Microsoft Windows Vista Ultimate Edition (6.0, Build 6001 : Service Pack 1) I 17:18:16 Total Physical Memory: 2,094,860 KB - Available: 1,052,720 KB I 17:18:16 Initialising SPTI... I 17:18:16 Searching for SCSI / ATAPI devices... I 17:18:16 Found 1 DVD±RW and 1 BD-ROM/HD DVD-ROM! I 17:19:39 Operation Started! I 17:19:39 Source File: C:\Users\Administrator\CDR1\New Folder\DVD\s01.iso I 17:19:39 Source File Sectors: 1,370,796 (MODE1/2048) I 17:19:39 Source File Size: 2,807,390,208 bytes I 17:19:3…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by re212,

היי הדיסק לא ישמש למערכת ההפעלה, אלא לוידאו, קבצי קול, מסמכים וכ"ו. זה למחשב נייח, לא נייד. שלא יהיה איטי. לא חייב להיות הכי מהיר בשוק אבל צריך להיות סביר מבחינת מהירות. ה 7200 ים בד"כ מספיק מהירים בשבילי. נפח: 2TB גודל: 3.5 אינצ' מיקום: פנימי לא SSD. התקציב הוא עד 400 ש"ח. עדיף בפחות.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  21. נגמר לי המקום על הפלאפון ואני צריך כרטיס הרחבה לצורכי אחסון תמונות, וידאו ומוזיקה, וגם כתיבה ישירה מאפליקציית המצלמה לכרטיס (בתקווה שזה אפשרי מבחינת המכשיר, עוד לא בדקתי). קראתי קצת ברשת והגעתי למסקנה שאני צריך 32GB Class 10. לגבי הנפח, אני תמיד חושב קדימה יותר, ואני לא רוצה בעתיד להיתקע שוב כי יש לי יותר מדי שירים ותמונות, אני מעדיף לשלם כפול ושיהיה לי יותר מקום. חוץ מזה, הכרטיס ישמש אותי גם להעברת קבצים רנדומליים בין מכשירים (מחשבים, פלאפונים, טאבלטים וכו'). אני מקווה שהגעתי למסקנה הנכונה, אם לא, אני פתוח להכוונה הייתי היום בכמה חנויות בקניון המקומי, כמו Samsung, קרביץ, באג ועוד כמה חנויות גאדג'טים ואלקטרוניקה, וכולן מוכרות אך ורק כרטיסים של Sandisk. קראתי קצת חוו"די…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by redti,

שלום חברי פורום אחסון. ברשותי הארדיסק מדגם: western digital 120 GB 8 MB buffer S-ATA חיברתי את כל החוטים טוב. וכשאני מעלה את הwin xp הוא לא מזהה את ההארדיסק למה? נ.ב אני משתמש בלוח אם 865PE של MSI ! וחיבור הוא בעזרת כבל של S-ATA שבא עם הלוח אם שתומך באפשרות זו. בנוסף יש לי הארדסיק אחר שכבר מותקן אצלי ויש עליו win xp . מה אני צריך לעשות ??

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  23. חבר'ה מאיפה אתם ממליצים להוריד firmware לצורב DVD של LG? אני מוריד מ-lge.com אבל אין בו את כל הגירסאות תודה

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  24. תחת נסיון לעמוד בחוקים הרגולטוריים של יפן, קבוצת רכישה שמורכבת מכמה מן השמות הגדולים ביותר בשוק המחשבים מתקרבת להסכם ענק בשווי של כ-18 מיליארד דולר לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.