עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים 1) 320GB מחולק ל 2 : C,D - לא זוכר את הדגם אבל SATA 2) 1TB במחיצה אחת. samsung hd103uj עד עכשיו הכל היה בסדר בחלונות XP, אתמול התקנתי WIN 7 ULTIMATE ורק הכונן הראשון מזוהה לי, כולל C ו D. הקטע שאני מסתכל במנהל ההתקנים המחשב מזהה שיש עוד דיסק- אפילו רושם לי איזה דגם זה ומה הנפח. אבל לא מקצה לי כונן עברו...אין לי גישה אליו. לא ראיתי שיש דרייבר לכונן הזה... לוח אם msi g31m 2gb זיכרון מי יגיד לי מי ידע?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. סופסוף הוא הגיע Sandisk Extreme 64GB אשמח לחוות דעתכם על מהירות הכרטיס על האריזה מצוין: READ: UP to 245 MB/s WRITE: 190 MB/s האם הפרש של כ- 17% סביר?! ומה לגבי שאר הנתונים? הנה הנתונים:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי WD15.3GB ולאור קניית הDVD החדש שלי אני חייב מקום וה 80GB שלי פשוט לא מספיק... האם מומלץ לחבר את הדיסק הישן (שבטוח גם איטי יותר) לצורך עבודות DVD והכנתם או שמא עדיף להתחיל לצרוב כל מה שעל הדיסק הנוכחי ולפנות מקום? מה אתם ממליצים? תודה מראש..

4. שלום יש לי עכשיו הארד דיסק של 80 ג'יגה מקסטור SATA. הוא כמעט מלא ואני רוצה לקנות עכשיו עוד אחד. עכשיו אני חשבתי לקנות מקסטור 160 ג'יגה SATA 8MB אבל הבעיה שראיתי בKSP ופנדה שיש הפרש דיי גדול במחיר בין הארד דיסק של DiamondMax 10? DiamondMax 9 או DiamondMax plus 9 מה ההבדל בניהם? והאם באמת כדאי לי לקנות את ההארד דיסק של מקסטור? אני צריך 160 ג'יגה ושיהיה SATA תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות צורב dvd שיודע לצרוב גם dual layer שיהיה אמין וטוב התקציב שלי הוא בין 400-600 ש"ח

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by Shoko,

שלום לכולם אז ככה נגיד ועשיתי במחשב רייד1 לגיבוי והרי יש דיסקאחד שאני משתמש בו והשני מגבה אותו כל הזמן..נגיד והלך הדיסק השני של הגבוי..מאיין לי לדעת ?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  7. שלום, אני אוסיף קצת רקע תקלה שיש לי קניתי לפני חודש SSD SAMSUNG 850 PRO בנפח 256 , בנוסף קניתי enclosure (מארז) לקונן של Nexstar שתומך ב USB3.1 יש לי במחשב לוח אם שתומך במחבר וגם הדייברים מותקנים ומעודכנים . אני הרכבתי את הכונן במארז שתומך ב SATA3 SSD ו HHD . למשך חודש הכל עבד פלאים עד שהיום שחיברתי למחשב מהמערכת לא זיהתתה אותו . בהתחלה התחלתי לבדוק חיבור USB3 אחר אך גם הוא לא עבד . שחיברתי לחיבור USB2 המערכת זיהתה אותו! בהתחלה חשבתי שמדובר בדייברים או usb ghosted devices . אבל הכל נראה תקין - החלטתי להחליף כבל מהרדיסק חיצוני אחר שגם עובד ב USB3 והוא התחיל לעבוד תקין! מה שלא מובן לי זה איך בדיוק הכבל עובד עם USB2 אבל לא עם USB3 !? ניסתי בכמה …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MasterDK,

אני יודע שאני מנותק מהעולם ושזו שאלה דפוקה אבל אני בכל זאת שואל: מה זה צורב DVD? מה זה DUAL LAYER? אן אני קונה צורב DVD אני יצתרך לקנות דיסקים מיוחדים של DVD או כל דיסק ריק יתאים? לכל צורב DVD יש ליד השם את הסימן פלוס (+) ומתחמתיו מינוס (-) מה זה מסמל? כמה מקום יש בדיסק DVD? האם הם רב שימושיים? כמה הם עולים? סנ הכל נראה לי אם לא שכחתי כלום תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. פתחתי בטעות את הטרד הזה במקום לא נכון אז עמכם הסליחה שאני פותח אותו שנית פשוט זה דחוף ואני צריך לדעת איך הכי כדאי לחלק את המחיצות של שניהם או לפחות רק את הכונן של ה 120 גיגה ועל מי להתקין את הווינדוס אני חשבתי לחלק כך: 120 לחלק ל 60 ועוד 60 40 להשאיר 40 ולהתקין את הווינדוס על ה 60 אם יש חשיבות כ"כ לסוג הכוננים אז: ה 120 הוא SATA וה 40 הוא IDE רגיל זה בסדר????

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  10. שלום, רכשתי Samsung portable S2 הארדיסק חיצוני נייד. ברצוני להגן עליו באמצעות סיסמה, כך שבכל מחשב אשר אני יחבר את המכשיר אליו, תבוקש הסיסמה ורק אז יהיה ניתן לגשת לחומר שבתוכו. אני מחפש משהו פשוט לא מסובך. (לא מפריע לי אם זה חינמי או לא). תודה רבה לכולם.

11. Started by shimronfio,

שלום, קניתי לפני כשמונה חודשים כונן חיצוני של WD של 1TB, אתמול נסיתי להעביר כמה קבצים מהמחשב ואז ההעברה נתקעה באמצע וקיבלתי הודעת שגיאה של זיכרון מערכת שבעצם חלק המקבצים לא עברו. נסיתי לחלץ את הכונן באופן בטוח אך הכונן לא התנתק לכן, פשוט ניתקתי באמצעות כבל ה-USB. היום שהדלקתי שוב את הכונן הוא לא מגיב לי לא עם המחשב ולא עם הסטרימר. יש משהו שאפשר לעשות חוץ מאחראיות שמרתי עליו כ-700GB של דברים אישיים שאני ממש לא רוצה שימחקו.

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  12. יש לי שתי כוננים קשיחים: -250 GB שאת כולו הקדשתי לוינדוס -1TB לאיכסון אז איפה כדאי להתקין את המשחקים כדאי לקבל את הביצועים המרביים? תודה, לילה טוב.

13. Started by shacharoren,

שלום לכולם, יש לי בעיה דחופה בעיניין מערך רייד שלא עובד. אז כך, המערך מורכב מארבעה כונני סאס 32gb 15k שיושבים על בקר של adaptec 3405 המערך מחולך ל 3 מחיצות. אחת לויסטה 64, אחת xp 32 ואחת למחיצה ריקה לשימושי כונן מהיר לפוטושופ. בוקר בהיר אחד הדלקתי את המערכת והבקר החל לצפצף (צפצופ רציף - אזעקה של הבקר) והמערכת הציגה עוד בשלב טעינת הביוס את ההודעה הבאה: follwing arrays have missing required members and cannot be configured: array#0-raid-0 bios took the defult configuration no logical drives found בקיצור נראה לי שמשום מה הוא פשוט לא מזהה את הכוננים. כרגע מטרת העל שלי היא לא לפגוע במערכות ההפעלה שמותקנות כרגע ואני צריך עזרה. כשאני נכנס לקונפיגורציית הרייד לאופציית manage ar…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  14. יש לי את המשחק המקורי battlefield 2 אני רוצה לגבות את דיסק ראשון למחשב שיהיה כ IMAGE ואז שאם אני ירצה לצרוב אותו לדיסק הוא יהיה כמו דיסק מקורי אז שאני מנסה לעשות יצירת אימג' מהדיסק בתחילת התהליך הוא כותב the cd is copyrighted unrecoverable read error בקיצור לא נותן לי לעשות כי הוא מוגן או משהו ניסיתי גם ב NERO7 וגם בALCOHOL יש למישהו הצעות?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by Stella247,

היי, המליצו לי על הפורום הזה בתקווה שיוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות ssd למחשב הנייח שלי, על מנת להתקין עליו את המערכת ההפעלה בלבד בשביל שהיא תעלה מהר יותר. (כרגע המצב, שעליי לחכות בין 5 - 10 דק עד שהוינדוס יסיים להעלות, וזה אחרי התקנה נקייה שלו). דפדפתי פה קצת, ואז דפדפתי באייבורי, ואני מתבלטת בין השניים: דיסק SSD Samsung 840 EVO MZ7TE120BW 120GB 2.5" Sata 3 דיסק Kingston V300 120GB SV300S37A/120G SSD הקיגסטון זול יותר ב 120 שח. על מה אתם הייתם ממליצים? ובנוסף, איך מתבצע התהליך ההתקנה של הכונן? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הצורב הזה שניהם של lg 4167b או את זה gsa-h10a ? ומה ההבדלים בינהם? והאם שניהם מסוגלים לעשות ביסטינג. גם אם תענו על חלק זה יהיה מועלה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by CRT,

אז ככה אך פעם לא התייחסתי לזה ברצינות אבל אחרי שראיתי ע"י SPEEDFAN שהטמפרטורה של HD שלי 64 מעלות התחלתי לחשוד אבל חשבתי שאין לי סנסורים בכלל בדיסק קשיח וזאת טעות. הדיסק הוא WDC WD1600JS-88MHB0 קושחה 02.01C03. במגע הוא בערך כמו הצד האחורי של הקירור על כרטיס מסך שמראה טמפ' של 50 מעלות. אולי אפילו פחות חם. האם יש ממה לחשוש..? או שמע הסנסורים דפוקים? כרגע בזמן שאני כותב את ההודעה אני בדקתי עם עוד תוכנה HDD TEMPERATUE והיא גם מראה שיש CRITICAL OVERHEAT...והטמפ, כרגע 58 מעלות. מה שמוזר שיש במארז מלפני הHD מאורר אבל הזרימת אוויר עוברת רק על החלק העליון שהוא פחות חם אצלי ובחלק התחתון אין זרימת אוויר. בתודה מראש. נ.ב ראיתי באיזה פורום שאמרו שהייתה איזו בעיה עם WD והסנסורים שלהם מ…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by ZUMARA1,

השאלה בנושא תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by golde,

WD Caviar Green HDDs Suffer from a Critical Design Flawhttp://news.softpedia.com/news/WD-Caviar-Green-HDDs-Suffer-From-a-Critical-Design-Flaw-196159.shtml

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by satlan1,

היי, בהמשך לשרשור שפתחתי בפורום תמיכה.. יש לי מחשב GateWay Zx6971. יש תקלה בקשיח WD5000AAKX. אני מעוניין לרכוש חדש. מבחינת נפח 400-500GB מספיק לי..המחשב די עגלה אז לא צריך משהו יותר מידי משוכלל..כמה שיותר פשוט. על איזה דגם ללכת? והאם הדגם שהגיע עם המחשב מומלץ ? ועוד משהו..אולי יש לכם ניסיון , מישהו יכול להעריך מה הסדר גודל של משלוח הארד-דיסק לארה"ב, והאם כאשר הוא מוחזר לי מהתיקון שם עליי לשלם מכס בארץ? תודה!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Nitro,

שלום, אני מחפש תורב DVD באזור ה200 ש"ח, ראיתי שיש המון דגמים אפשריים.. חשוב לי שיהיה DL, על מה אתם ממליצים? ראיתי שיש צורבים בממשק SATA, האם זה משנה אם ההארד דיסקים שלי פועלים ב IDE? הלוח שלי הוא dfi lanparty ut ultra-d.. תודה רבה, נדב.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by BMItay,

כותרת תודה!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  23. אחרי שנפגעתי גם אני מnce 3550 שהפסקיק פתאום לקרוא דיסקים רק לצרוב אבל לא קורא אני רוצה לקנות אחד חדש שיחזיק לפחות שנתיים קראתי את התדר של המומלצים אבל לא הבנתי מה הכי כדי? תודה לעוזרים

24. Started by marking,

פיתאום נעלם לי הכונן CD של LG בוינדוס XP PRO! בדקתי 39689 פעם שגיעות בדיסק, וירוסים, ואיחוי, שום דבר לא עוזר, אני לא יודע מאיפה מורידים דריוורים! התקנתי את XP עוד פעם (בלי לפרמט, כלומר יש לי עכשיו עוד XP, 2 וינדוסים) והכונן מופיע בוינדוס החדש! (XP שם לו לבד דריוורים!) אין לי בעיה לעבוד עם הצורב של פלקטסור X16 X10 X40... אבל כשאני צריך לצרוב איזה דיסק... בעיה! תעזרו בבקשה! תודה.

25. Started by Enn0L,

סיפרו שלי שכוננים בטכנולוגיית SATA החדשה לא קוראים דיסקים צרובים ועושים עוד כל מיני בעיות. האם יש איזושהי אמת בנושא וכדאי לקנות IDE או שזה שטויות והם קוראים הכול כמו כל כונן IDE?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים