עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכם, יש לי דיסק קשיח חיצוני של Seagate בחיבור רשת. יש לי גישה למחיצות שעל הדיסק אבל מישהו מחק ממנו קבצים רבים בטעות. האם אתם מכירים תוכנה טובה לשחזור מכונן רשת חיצוני? תודה רבה. אולי יש אפשרות כזו ב GetDataBack? תודה.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  2. מה יותר מהיר, כונן RAPTOR בודד או 2 כוננים רגילים ב RAID0? תודה![br]פורסם בתאריך: 22.07.2009 בשעה 14:16:10 אף אחד לא יודע?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by pringles,

איך אפשר לשחזר מידע לאחר שעשו מחיקה לPARTITION ואחרי המחיקה עשו חדשה אבל היא עדיין לא עברה פורמט

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by Triple-z,

שלום, יש לי בלפטופ SSD Gskill pheonix pro 60GB לפני שבוע וחצי שבועיים עדכנתי לו את הקושחה והעברתי לשימוש ב- AHCI והוא עבד באמת קצת יותר טוב היום בלימודים הוא עבד כרגיל, והעברתי אותו למצב שינה כשנגמר השיעור. עכשיו הוא לא מתעורר מהשינה, רושם non system disk ולא מעלה בכלל את המחשב. לא עזר הוצאת סוללה ושינוי מצב SATA מה אפשר לעשות? בבדיקה של הכונן בביוס הוא נראה תקין, הביוס לא ממש משוכלל ואין הרבה אפשרויות שם. הלפטופ הוא HP530: http://dl.dropbox.com/u/3371322/HP530.PDF

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by aragon,

כלומר אם יש לי הרד דיסק אחד של WD 20GB 5400 RPM וכונן SCSI חיצוני והמחשב שלי כל הזמן ניתקע השאלה שלי היא האם יש ביניהם התנגשויות?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  6. הייתי אמור לקנות את THERMALTAKE MAX4 - USB2.0 & eSATA : N0003US מIQPC אבל אין להם אותו רציתי לשאול אם יש חלופות הגיוניות בטווח מחירים הזה ?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by wooper,

שלום אני קונה hd חדש sata ורוצה לחבר אותו ללוח אם ide האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by Forest14,

ברשותי 2 דיסקים (לא זהים לחלוטין) של WD בגודל שווה של 320 גיגה ודיסק נוסף, לא מפורמט של 1 טרהבייט של סמסונג המערכת כוללת MB של ASUS מסוג P5QPRO ומעבד Q9400 עם 4 גיגה זיכרון DDR2 כרגע מע' ההפעלה היא ויסטה אולטימייט 32 אני מתכוון לעבור לויסטה 64 השאלה אם כדאי להעביר את כל החומר מ2 הדיסקים לגדול ולהפוך אותם לRAID ואז לשים עליהם את הWINDOWS ? (לעומת להעלות את הWIDOWS על הסמסונג וזהו) הכדאיות כאן מתבטאת במהירות שאשיג ובאמינות שאאבד. כמוכן, הבנתי שבלוח הספציפי של ASUS יש אפשרות לרייד משלו, לא ברור לי.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  9. שלום, אני מתחזק עמדה להעתקת שיעורים לנגנים ודיסקים, לאחרונה הצורב שהיה בעמדה התקלקל ואני מעוניין לקנות צורב חדש, הסתכלתי בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0 אבל לא מצאתי שם את הפרטים שאני צריך. המאפיינים הנדרשים לפי סדר העדיפויות: צורב DVD. "סוס עבודה" שיכול לעבוד ברצף ויחזיק מעמד. זול יחסית. צריבה ללא שגיאות. מהיר. הדגש הוא בעיקר על צורב עמיד. התקציב לא גבוה ולכן אני מעדיף כמה שיותר זול, אבל לא 'זבל'. כרגע התקציב עומד על מקסימום 200 שקלים (וגם זה הוצאה די גדולה), אבל אולי יהיה אפשר לגייס עוד קצת כסף. תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by tomer84,

שאני מחבר את הדיסק און קי שלי למחשב זה עושה את הצפצןף שהוא קלט חומרה ודולקת נורה ב dok אבל הוא לא נראה במחשב שלי מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  11. Started by Jack_g,

יש הרבה חברות והרבה דגמים איזה מהם הכי טוב מבחינת מהירות קריאה\כתיבה והכי עמיד פיזית?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by spektor,

האם אפשר להשתמש ב תוכנה ccleaner ב SSd תודה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  13. בכניסת USB הרגילה לא עבד,אז קניתי ב70 שקל כרטיס סלוט שנותן לי יציאות USB 3 של trancsend,וגם איתו זה לא עובד,לבסוף נכנסתי לביוס והפעלתי את הUSB 2.0 שהיה כבוי,וגם בחרתי באפשרות full speed,וגם זה לא עזר,יכול להיות הלוח אם שלי לא תומך בUSB 3 ? זה דגם הלוח אם: asus p5ld2 se זה לינק למדריך משתמש סתם אם אתם צריכים: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5LD2%20SE/e2705_p5ld2_se.pdf נראה לי נדפקתי כי כבר עבר חודש מהקניה,ופתחתי והוצאתי כבר מהמארז,אוףף..

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  14. (*תרד זה נכתב במקביל למידע שפורסם בתרד שעוסק ב250AAKS, עקב נושא בדיקה שונה). הנה במיוחד לפורום, בדיקת HDTECH ל 320 AAKS אל מול ה250KS הרגיל (שניהם 16 מגה באפר) שביצעתי היום. הבדיקה היא הבדיקה הארוכה של HDTACH. ניתן לראות בבירור שה320AAKS הוא כוכב חדש בעל ביצועים מעולים , מבין כל מה שאני ראיתי, הכי טוב (בבדיקה הזו) מבין כל ה320, זאת כמובן עקב הפלטות הענקיות של 160 גיגה. ניתן גם לראות שהKS מתחיל מ65 מגה לשנייה והAAKS מתחיל מ85 מגה לשנייה. בהתחשב בעובדה שמדובר באחד הכוננים השקטים שיש ביחד עם מחיר לא רע כנראה הכונן הוא קנייה מאוד משתלמת למי שמחפש גם ביצועים טובים בנוסף להכל. ההבדל בין שני הכוננים הוא 14.4 מגה נוספים לשנייה בחישוב ביצועי קריאה ממוצעים, מדובר בקרוב ל 30 אחוז ש…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  15. כמובן שמדבר על סוג מדיה איכותית יחסית (Verbatim).. המדייה מאוכסנת או בתוך קופסא או בתוך נרתיק ייעודי.. אני שואל זאת מאחר ואני צורב סרטים רבים (מאד ) ורציתי לדעת כמה זמן זה יחזיק מעמד לפני שעליי לגבות בשנית..

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by enter,

?LG DVD±RW GSA-H42N x18 ?LG DVD±RW GSA-H22N x18 ומה ההבדל בעצם? תודה

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  17. שלום חברים בעבר שאלתי כאן לגבי חיבור של HDD נוסף ללפטופ במקום כונן אופטי דגם מתאים למחשב שלי לא מצאתי חיפשתי קצת ומצאתי את התמונה הזו כמו שאפשר לראות יש בקר מסויים בתוך ההתקן אני חייב בקר כלשהו או שאני יכול להתקין ישירות HDD נוסף? מישהו יודע מהו הבקר הנל? אני לא חושב על שום סיבה שבגללה אצטרך להוסיף בקר כזה. אני מחבר SATA ל SATA

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by bezangeloo,

הכי פשוט שיש, הכי זול שיש, אבל אמין. כל מה שאני צריך זה להעלות ממנו בוט. תודה, בז'נגלו.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  19. שלום לכולם, אני כבר כמה שבועות מנסה לגלות מה גורם למערכת שלי לקפוא בזמנים רנדומליים לחלוטין. היום המערכת קפאה כמה וכמה פעמים, ולאחר מכן קרה משהו שלא קרה עד היום: המערכת עלתה, וקפאה במסך של הביוס. זה קרה כמה וכמה פעמים - עד שהוצאתי את כל ה USB ואת כל ההארדיסקים, הפעלתי, הגעתי לביוס - ביטלתי כל OC שהיה לי רק להיתר ביטחון, החזרתי את ההארדיסקים והכל עלה. אני יודע די בוודאות שהבעיה לא בזכרונות, הרצתי בדיקה די מקיפה עליהם של כמה שעות טובות. איך מגלים אם הבעיה בהארדיסקים ? מישהו שמע בכלל מתישהו שבעיה בהארדיסקים גרמה לבעיות שתיארתי ?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הרדסיק חיצוני,לגיבוי תמונות וקבצים שונים.. התקציב הוא עד 450ש''ח.. אני אשמח לקבל פה המלצות.. תודה!

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  21. היי חברים הוירוס : לוחץ דאבל קליק על הכונן הקשיח ועולה לי חלון" פתח באמצעות" ... אגב אותו דבר יש לי גם בדיסק U3 שיש לי כבר חודש וחצי אני עם איזה וירוס מסריח ימח שמו ... שלא רוצה להימחק לי מהמחשב יש לי במחשב 2 מחיצות C,D כונן ב פירמטתי הבעיה נפתרה ! אחרי התקנת וינדוס .. כונן D שבו אני שומר הכל ... לא נפתח לי בדאבל קליק רק שאני לוחץ על התיקיות למעלה ואני רואה את התיקיות מצד שמאל רק אז אני יכול לראות את תוכן התיקיה !!! אמרו לי שאני צריך למחוק איזה קובץ מסויים במצב בתוח שהוא קובץ מוסתר !!! קיצר מישהו יודע על מה אני מדבר ? http://picasaweb.google.com/orenhara...86491521289682

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  22. Started by rockstarr,

מה הדרך הכי מהירה לפירמוט ההארדיסק כך שכל המידע שיש עליו יהיה לא ניתן לשחזור באופן מוחלט?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  23. הייתי היום באיזו חנות,ורציתי לקנות דיסק און קי העניין שהמוכר אמר לי ש8G כן יקרא בדיוידי נייד או רגיל,ו16G לא יקרא...אני יודע שאתם מבינים פי 100 יותר ממנו,לכן השאלה אם זה נכון או לא מופנת אליכם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  24. אני מחפש צורב DVD חדש והפנו אותי לכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0 הדבר שהכי חשוב לי זה שאיכות הצריבה תיהיה הכי טובה שאפשר כדי שאני אוכל להסתמך על הדיסקים שאני צורב אותם שלא יהרסו לי עם הזמן ( למשל אם אני צורב תמונות וסרטונים שלי או דברים אחרים שחשובים שאני ארצה שתמיד יהיו לי ), לכן הכי התרשמתי מהצורב של pioneer. אולם צויין שישנם 2 חסרונות שמדאיגים אותי ( אני לא יודע מה המשמעות שלהן ): - אינו תומך ביטסטינג עבור מדיות DVD+R/RW מזה ביטסטינג בכלל ולמה אצטרך את זה? - אינו תומך בסריקת טעויות מעמיקה - Disc Quality Scanning. מה הסריקה הזו תתן לי? האם היא פועלת לפני צריבה? או כאשר יש דיסק פגום? אני רוצה לדעת איפה החסרונות האלו יבואו לידי ביטוי? א…

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  25. האם מישהו יכול להסביר לי למה הכוונה מהדורת RAID מיוחדת ? מתוך - http://noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=5281

• 8 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים