עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by EAD,

היי יש לי RAID 0 במחשב. כרגע המערכת הפעלה מותקנת ככה שאין בעיה אבל אם בעתיד ארצה להתקין הכל מחדש, נניח למחוק ולהתקין אני מבין שצריך דיסקט עם הDRIVERS. העניין הוא שאין לי כונן 1.44MB קטן. יש דרך אחרת? אפשר נניח עם CD צרוב או משהו כזה? תודה מראש על העזרה המבורכת!! נ.ב. לגבי סוג בקר RAID שיש לי וכו', אפשר להסתכל במפרט מחשב שלי, הלוח הוא X48.

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  2. פעם חיברתי בצורה כזאת...והארד הסאטא נמחק... תודה!

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  3. חברת Team Group מחליטה להתפרע ולהקדים את כל שאר השחקניות בעולם האחסון עם כונן SSD חדש בנפח ענקי - עם מחיר גבוה יותר מזה של מחשב מוביל בשלמותו לכתבה

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  4. Started by habarbash,

היי במחשב שלי מותקן דיסק קשיח 40GB ו CDRW ו CDROM . במסך שמייד אחרי ה POST הוא כותב לי : ATA 100 -HD זה ה Master ב P IDE DMA 33 - CDRW זה ה Master ב S IDE ATA 33 - CDROM זה ה Slave ב S IDE השאלה שלי למה הם לא כולם עובדים ב ATA 100 ?? הלוח שלי הוא : Epox P4M266A -8235 צ'יפסט צפוני : P4m222 (vt8751( של VIA דרומי : VT.8235 . תודה רבה .

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by yoniby,

שלום... אני מתעניין בלקנות צורב די וי די. לפני-כן רציתי ללמוד כמה דברים על כך שאהיה טיפה בקיע בחור מה ההבדל בין סוגי המדיות לצריבה? מה הנפח של כל דיסק כזה? כמה הוא צריך לעלות? ואם יש מידע חשוב נוסף אשמח שתגידו לי. נ.ב. עשיתי על כך חיפוש ולא מצאתי משהו... תודה...

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by LiorP23,

אמור להיות מיוצר בישראל מישהו מכיר אותם התנסה איתם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1475597

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by Yanir7,

יש לי שאלה חבר'ה יש לי כונן פיסי אחד עם שלוש מחיצות, על אחת מהן מותקנת XP, אחת מלאה ואחת ריקה. אני רוצה למזג את המחיצה הריקה עם זו שמותקנת עליה XP, ללא פירמוט כמובן. האם וכיצד ניתן לעשות את זה? תודה חג שמח

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  8. למה להמליץ על NEC 4551 שעולה 275 ולא על 4550 NEC שעולה 235 (כ- 17% פחות)? הרי מדיות ל Lableflash, עד כמה שהשכלתי להבין, עדיין לא קיימות בארץ. וכאשר הן יכנסו לארץ הן בטח יהיו ממש יקרות. ועד שמחירן ירד אזי בטח יצאו דגמים חדישים יותר, ואולי אף זולים יותר יניב

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  9. טוב אז לפני שאני מספר מה קרה אני צריך לציין שהמחיצה השנייה במחשב (D), יש בה 100GB מלאים בפרויקטים של שנים... כל המוזיקה שלי שאני לא רוצה לחשוב מה קורה אם זה הולך... כל הסרטים שלי, חודשים על גבי חודשים על גבי חודשים של איסוף מידע למוד שאני עובד עליו, מליון תמונות וסרטי תעודה... קבצים נדירים של האחים שלי, תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שאין להם גיבוי, ספרייה עם קבצים אישיים שלי אחרים ועוד ספרייה עם כל קבצי ההתקנה שאני צריך לאחר פירמוט - ככה שאם אתם ממליצים על משהו לעשות, בבקשה, בבקשה בבקשה שזה יהיה משהו בטוח או לפחות תנסו להסביר לפני ולא "תנסה XYZ" ואז אני אגלה שהכל הלך כי אם זה הלך... אני פשוט מרושש מבחינת תוכן, קשה להסביר את זה במילים, זה בערך כמו שלמישהו נשרף העסק. עכשיו ככה,…

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  10. להשאיר HD חיצוני מחובר למחשב 24 שעות ביממה זה לא בריא או שזה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  11. Started by M1SH,

אהלן יש לוח MSI 865PE Neo2-PS M ואני רוצה להביא H.D חדש כי הישן נדפק לי היה לי 120GB ואני מחפס משהו קצת יותר גדול במסגרת התקציב שיהיה אמין ולא ירעיש בתודה מראש M1SH

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  12. קניתי אתהלוח ASUS P5N-E SLI עשיתי RAID 0 עם 3 HDD של 250GB 16MB SATA2 של סייגייט בדקתי את הביצועים בHDTUNE והוא מראה 118MB/S האם זה טוב?

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by GHOST,

טוב הצורב שלי מת והגיע הזמן לחדש... אז אני צריך המלצה לאיזה צורב לקנות? (קראתי את הסטיקי אבל אני עדיין לא בטוח באיזה צורב ליבחור) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by SEangel,

כי את הפיליפס 1628 אפשר להשיג במחיר נורמלי, ואם השיוויון (שבכותרת) נכון הנק כבר לא המלך...

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by wwll soldier,

אני כבר שבוע מנסה להפעיל את ההרדיסק בכל דרך אפשרית ופשוט לא מצליח המחשב לא מזהה אותו וגם הביוס לא, רק הרייד מזהה אותו ניסיתי להתקין דרייברים דרך ההתקנה של הווינדוס עם 10 דיסקטים וגם זה לא עזר אז נראה לי אני אחזיר תהרדיסק או שאחליף להרדיסק אחר שלא עושה בעיות(יש 200 ג'יגה של ide?) הלוח שלי זה gigabyte k8n ultra 9 שמישהו יעזור לי כי כבר איבדתי כל תקווה :<

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  16. שלום לכם , רכשתי שלשום הארד דיסק WD SATA 500GB , עשיתי לו פירמוט , מערכת הפעלה SP3 , עדכון ביוס , אך המערכת קולטת רק "465 גיג'ה" מתוך 500 גיג'ה , אז לאיפה שאר ה35 גיג'ה נבלעו ?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by ZUMARA1,

הורדתי את הגרסא השאלה אם מישבו יתנסה בא בטוח לעשות update ? אף פעם לא עדכנתי את הקשיח mx25 120g.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by A_D,

שמעתי שאפשר לחבר 2 הרד דיסקים במארך RAID0 וזה אמור להכפיל את מהירות העברת בקבצים במחשב או משהוא כזה קיצור המחשב היה יותר מהיר. העם זה נכון ועם כן אז איך אני עושה את זה והעם יש סיכונים בזה?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  19. Started by p-o-i,

היי שלום אני רוצה לקנות HD פנימי למחשב, יש לי כבר 1TB חיצוני אחד שנחנק והפנימי נושק לגבול היכולת שלו..אני זקוק לייעוץ.. וכן ניכנסתי לסטיקי - האם זה עדיין עדכני?! והייתי בטוח (מפיו של המוכר בחנות מחשבים פה באזור) שסמסונג כושלים ובגדול, הוא טען שהוא מקבל המון החזרות של הכוננים שלהם...בכל מקרה תודה לכל עזרה שתינתן גם אם בכלל...

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by iyehuda,

בבאג מחשבים מוכרים 100 דיסקים LG 700M X52 ב 69 ש"ח

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by Atlon-Xp,

אני רוצה לקנות הארד דיסק שמתאים לפמפרט הבא: P3 600 128SDRAM RIVA TNT 2 MODEL 64 16MB וכו'... קיצר משהו שמתאים לשלושת הדברים האלו!

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by thebenjamin,

1. מה מידת הרעש שלו לעומת WD500AAKS של WD מן הסתם. 2.בESTOOL של סמסונג, מה בודקת בדיקת הRANDOM SURFACE READ או משהו בסגנון

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by ben16,

היי חבר'ה ובוקר טוב לאחרונה הצורב DVD שלי שבק חיים אחרי 3 שנים (פחות חודשיים) די מוצלחות עם ה NEC3500A, חוץ מבעיה אחת שהיתה לי איתו, שאותה סידרתי הוא היה ממש טוב... אבל 3 שנים זה מעט לדעתי.. קיצר יש 3 דגמים שאני מתלבט לגביהם, מה אתם הייתם לוקחים מזה? (או שבכלל יש לכם רעיון אחר..?) לייטון LH-20A1S ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL ¤189 (שזה אגב הדגם שאני הכי התרשמתי מהביקורות שלו בפרש, למרות שכאן לא ממש מתים עליו) (או הסדרה הזאת של אלג'י) LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤192

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם אני מנתק את הHD מהמחשב המידע עליו לא יכול להימחק נכון(אני רוצה להיות בטוח) ועוד משהו יש אפשרות לדעת אם HD עובד או לא?(מחוץ לWIN) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  25. יש לי במחשב 2 הרד דיסקים. האחד עם 160GB והשני עם 320GB הווינדוס כיום מותקן על 160 GB, אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין את הווינדוס על ההרד דיסק השני 320GB. השאלה היא אם הרד דיסק הזה יהיה יותר מהיר ויותר טוב. הנה הדגמים: 160GB Samsung 160GB SATA II HD160JJ () 320 GB - Maxtor 6L250S0 אני חוזר, הווינדוס מותקן עכשיו על ה 160, והשאלה היא אם שווה להתקין את הווינדוס על ה320(מבחינת איכות ומהירות). שבת שלום ארקדי תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים