אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני הארדיסקים אחד עבר מחיקת MBR ולא מופיע לי כלל מחיצות אני צריך לעשות מחיצות חדשות ולשחזר והשני התקנתי על ההארדיסק וינדוס בטעות עכשיו מנסיון שלכם מהי תוכנת השחזור הטובה ביותר שיכולה להציל לי את החומר ? אני משתמש בעיקרון ב RECOVER MY FILE אבל היא לא מי יודע מה.. מישהו יש לי נסיון עם תוכנה טובה ?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=730 קוד הדגם הוא: WDBAAF0010HBK לעומת קוד הדגם הקודם: WDH1U10000 מדובר על כונני 1 טרהבייט.. מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם חוץ מעיצוב חיצוני (אולי טיפה יותר קומפקטי)? חשבתי לנסות לקנות אותו אבל אני בטוח שבארץ בזמן הקרוב לפחות, החנויות והיבואנים ירצו לחסל את המלאי של הישן לפני שהכונן החדש יהיה זמין... ובכלל התלבטתי בינו לבין ה-Home Edition שכולל חיבור eSata (שקיים אצלי), מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
משום מה ה HD התחיל קצת להרעיש לאחרונה, חריקות לא נעימות ואני לא יודע אם לקשר את הרעשים לזה שסידרתי קצת את כל המארז ושיפרתי סריקולציה של אויר, אולי הוא קיבל מכה.. כאמור: WD2500KS בכל מקרה גם אני לא עומד על הרבה שטח פנוי בדיסק חשבתי לקנות HD חדש, שקט, קריר ואיכותי - עליו אני אשים את הVISTA וכל שאר השטח יהיה לי פנוי.. הלוח: INFINITY NF ULTRAII-M2 ועכשיו מתוך האתר אני (כמעט) מבין שהוא תומך רק SATA רגיל (הכוונה לא SATA2) http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4755&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US (נכון?) מכאן, איזה HD כדאי לקנות היום בהתחשב בנסיבות שציינתי? במחיר של כ 250 בוא נגיד
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, ברשותי צורב LG 4167B, תומך DVD-RAM לאחרונה קניתי בפעם הראשונה 2 מדיות של DVD-RAM של LG. מהירות X3 לצערי הרב כשהכנסתי את המדיה, וניסיתי לבצע גרירה רגילה של קובץ לכונן, התקבלה הודעה שיש צורך לבצע erase. ביצעתי מחיקה, ועדיין לא הצלחתי לגרור קובץ למדיה. ניסיתי לבצע פרמוט למדיה (FAT32) אבל בסוף הפירמוט מתקבלת הודעת שגיאה שהפעולה לא הצליחה. ביצעתי "erase Rewriteable disc" בעזרת NERO , אבל לאחר מכן המדיה מתנהגת כמו כל RW . מה אני עושה לא בסדר ? תודה...
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
האם יש דרך לאבטח יסק קשיח? דרכי מניעה כלשהם.? וואלה זה מפחיד לאללה שיפול פתאום מידע של שנים... מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
עד היום סילבר ליין היו RITEK ואלה הם של חברת INFOMEDIA מישהו שמע עליהם האם הם טובים יש לי NEC 3500 ולא הצלחתי לצרוב עליהם ב X8 רק בX4 הצריבה נראת בסדר אבל זה נראה לי זיוף
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
טוב, אז התחדשתי בCRUCIAL M4 128G ונדמה לי שאני מקבל תוצאות די מאכזבות. אשמח אם יודעי דבר יגיבו לצילום מסך שצירפתי. כאמור מדובר על חיבור בSATA2 - עדיין נראה לי איטי מידי. לוח GIGABYE 965P-DS3 REV3.3 עם גירסת ביוס אחרונה. מדובר על תוצאות לאחר שדרוג הFW לגירסה אחרונה + שימוש בPARAGON SSD MIGRATION להעברת המערכת הפעלה שלי לSSD. אשמח לחוות דעת מקצועית.
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כותרת ^^^ חוץ מהמחיר במה הם שונים ואיזה הוא המומלץ?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הכונן של WD בנפח 250G (באפשר 16) עולה היום פחות מ 400 ש"ח הנקודה היא שאמרו לי לא להתקרב ל YD אלא ללכת על KS מה זה אומר ?ומה ההבדל ביניהם? לא ראיתי את האותיות האלו בסיגייט >>> אולי עדיף אותו או את מקסטור? תודה מראש למי שעונה
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
איזה SSD מומלץ למקבוק פרו 2010? כנראה 3GBS כי 6GBS קיים רק בחדשים של 2011...
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
DVD Recorders Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 שווה 170 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה כרטיס זכרון חיצוני, http://www.pqi.com.tw/product2.asp?TT=1&cate1=156&PROID=255#1 ולצערי גיליתי שאי אפשר להעתיק עליו קבצים שגדולים מ 4 ג'יגה. בכך מתבטל השימוש שלי במוצר, אין לי מה לעשות איתו. יש איזשהו פירמוט שאני צריך לעשות כדי לאפשר את ההעתקה הגדולה? תודה איתי
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש הארדיסק 500 גיגה של SEAGATE. יש הסתייגויות כלשהן לגביו? אני מחפש משהו שקט, שגם לא יהיה איטי מדי. הווסטרן הרעישו לי. כנל דיסק מחברה אחרת. לכן חשבתי עליו. יש פה איזה הודעה שנותנת לינק לבדיקת סיגייט נגועים, זה יצר אצלי חשש מסוים עכשיו לגביו. מישהו יכול להסביר מה הקטע?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום. האם ישנה אופציה לחבר את ההרדיסק לUSB אם מתאם מסוים?.. אשמח לעזרה בנושא ותודה מראש למגיבים
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש את הכונן הבא http://ksp.co.il/?uin=23483 במחיר זול במסגרת מבצעי black friday. האם כדאי ? דאגתי העיקרית - האם הוא לא יקרוס תוך 3 שנים , או יותר נכון האם הסיכוי שיקרה כזה דבר הוא פחות או יותר שווה לעומת כונני ssd של אינטל או sandisk או kingston ?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
יש לי כרגע מערך RAID 1 מוגדר ע"י שימוש בבקר המובנה בלוח האם שלי, P965-S3 של GIGABYTE, אם אני צריך לאפס BIOS או לעדכן אותו מן הסתם, כברירת מחדל, בקר הRAID כבוי, האם כאשר אפעיל אותו בחזרה ידפק לי הRAID או שלבקר יש מאין "BIOS" משל עצמו ככה שברגע שאני אפעיל אותו חזרה בBIOS הרגיל המערך ישמר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חברה (בעלי ה1.5T) אני רוצה לקנות את הכונן אבל עם הפיאסקו הדי גדול שהתחיל דווקא עם הדגם הזה יש לי בעיה בגלל שאני מתכנן להשתמש בהם בRAID כל עצירה שלהם תדפוק לי את כל העסק אני רוצה לשמוע מבעלי הכוננים עצמם איך הם עובדים אצלהם והאם היו להם איתם בעיות
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הזמנתי מאיביי כמה כבלי סאטא של 1.5 GBPS השאלה שלי היא כזאת: אם יש לי דיסקים קשיחים של SATA 2, האם כבלים כמו שהזמנתי יהוו צוואר בקבוק? או שהדיסקים לא מנצלים את כל רוחב הפס שלהם
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכם , רכשתי שלשום הארד דיסק WD SATA 500GB , עשיתי לו פירמוט , מערכת הפעלה SP3 , עדכון ביוס , אך המערכת קולטת רק "465 גיג'ה" מתוך 500 גיג'ה , אז לאיפה שאר ה35 גיג'ה נבלעו ?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום חברים בעבר שאלתי כאן לגבי חיבור של HDD נוסף ללפטופ במקום כונן אופטי דגם מתאים למחשב שלי לא מצאתי חיפשתי קצת ומצאתי את התמונה הזו כמו שאפשר לראות יש בקר מסויים בתוך ההתקן אני חייב בקר כלשהו או שאני יכול להתקין ישירות HDD נוסף? מישהו יודע מהו הבקר הנל? אני לא חושב על שום סיבה שבגללה אצטרך להוסיף בקר כזה. אני מחבר SATA ל SATA
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אחת מסדרות כונני ה-USB הזריזות ביותר בשוק כולו זוכה לשלושה דגמים חדשים, בנפחים נדיבים של עד 512 גיגה-בייט הנוכחות שלהם בשוק האחסון בארץ היא זערורית עד בלתי קיימת, אנחנו יודעים, אבל כונני ה-USB של VisionTek האמריקאית הם עדיין מהמסקרנים ביותר שאפשר לפגוש בשוק הזה, ועכשיו יש גם שלושה דגמים מעודכנים ומהירים. החברה הכריזה על השקה של כוננים חדשים תחת המותג Pocket SSD, אשר בדיוק כמו שהוא נשמע – מבטיח לספק יכולות וביצועים דומים לאלו של כונן SSD שלם, בתוך מוצר בגודל של חפיסת מסטיקים. הדגמים החדשים, שמוצעים בנפחים של 256GB, 128GB וגם 512GB, מוצהרים כבעלי מהירויות קריאה וכתיבה רציפות של עד 450 מגה-בייט לשנייה ועד 155 מגה-בייט לשנייה בהתאמה, וגם כבעלי ביצועי קריא…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הארדיסק 500 ג'יגה שמזוהה כדגם 5000 הזה של WD אבל במחשב עצמו מופיע לי רק 131 מגה, למה זה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה דעתכם על הצורב הזה ? Samsung SW-248F 48/24/48 Bulk CD-RW הוא עולה 320 ש"ח bulk ורציתי לדעת אם הוא שווה קנייה ואם הוא ישן ? תודה
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות clone אני פשוט לוחץ על start וזה מעתיק לי את שתי הכוננים שיש לי כמו שהם לssd או שכדאי להתקין הכל מחדש ולהעתיק את זה בצורה רגילה את הקבצים? מה אתם אומרים? ושום דבר לא תופס לי את הssd זה יכול להדפק ככה? הוא יושב באלכסון ליד הארד דיסק שלי כנראה יהיו לו טיפה תזוזות אם אני יזיז את הכונן זה יכול להשפיע?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-