אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
בדקתי הסתובתתי בחנויות וגם ביקרתי באתרים באינטרטנט ולפי התוצאת שהגעתי אליהם ככה: בשביל ה PSP .. יש לי כרגע 8GB M2 של סאנדיסק ואני מרוצה ממנו למראות שהוא עם מתאם וזה נראה כאילו זה קומבינה או משו בחנויות בעיר אצלי (עפולה) כרטיס 350 שקל = SanDisk MemoryStick Pro Dou 8GB 250 שקל = Sony MemoryStick Pro Dou 4GB 200 שקל = SanDisk Memory Stick M2 4GB מאיפה שקניתי ת PSP הזיכרון 8GB M2 עם מתאם Pro Dou עלה לי 180 שקל שלSanDisk עכשיו באינטנרט ראיתי בזאפ יש כל מיני חנויות ואלו שאני מכיר הם SanDisk MemoryStick Pro Duo 8GB =שח 190 שקל = http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=507998 עוד חנות שהבנתי שהכרטיס שם לא אמינים.. ערכה זו כוללת מתאם CR-5400 ו-2 כרטיסי MicroSD HC Class 6 בנפח 8…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ראיתי שעם גירסה 7 יש bitsetting האם גם בגירסה 6 יש ? כי לא בא לי להתקין את ה 7
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אז עברתי למחשב חדש, איך אני שם את ה-HD הישן במחשב החדש כדי להעביר ממנו כמה דברים לHD החדש? והאם זה אפשרי כלל? כי ה-HD די ישן(בן 5+). תודה.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח טרה. כרגע שני המועמידם המובילים הם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727525 מישהו יודע מה ההבדל בין הכוננים הנ"ל, מלבד המראה החיצוני?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
קניתי היום 50 דיסקים cdr איך הם? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני זקוק לצורב חיצוני DVD טוב, צריך שיהיה מחברה אמינה ומהיר... יש כאלה בלי חיבור לחשמל ? רק USB...
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום! תעזרו לי בבחירה מבין שלושה HD: 1. WD1600JD Western Digital 2. Seagate Barracuda 160GB SATA ST3160827AS 3. SAMSUNG 160GB SATA 7200 rpm SP1614C חשוב לי שיהיה אמין, שקט ומהיר (בסדר הזה). מבחינת המחיר הבנתי שאין הבדל משמעותי. תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קניתי היום הארדיסק חדש של seagate,500GB וקניתי גם כרטיס PCI עם חיבוריי SATA כי החיבורים על הלוח שלי כולם תפוסים אז התקנתי את הכרטיס PCI והמחשב מזהה אותו והכל בסדר,אבל כשאני מחבר אליו את ההארדסיקק כלום לא קורה! כמובן שההארדיסק מחובר כמו שצריך,גם במתח, אפילו בביוס הוא לא מזוהה,מה הבעיה פה?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק בחיבור SATA והלוח אם מזהה אותו אבל שאני בא להתקין windows אז הוא אומר לי שאין הארד דיסק שמחובר למחשב מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מספר כוננים חיצוניים עם ספק כוח, ואין שום בעיה לחבר אותם לרכזת USB כנ"ל לגבי DOK לעומת זאת, יש לי כונן חיצוני 250GB FUJITSU , ללא ספק כוח, שמחייב חיבור ישיר למחשב, בכדי שאוכל להשתמש בו. השאלה היא, האם זהו המצב בהתקנים מהסוג הזה, או שמדובר במוצר לא תקין? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה שבועות מנסה לגלות מה גורם למערכת שלי לקפוא בזמנים רנדומליים לחלוטין. היום המערכת קפאה כמה וכמה פעמים, ולאחר מכן קרה משהו שלא קרה עד היום: המערכת עלתה, וקפאה במסך של הביוס. זה קרה כמה וכמה פעמים - עד שהוצאתי את כל ה USB ואת כל ההארדיסקים, הפעלתי, הגעתי לביוס - ביטלתי כל OC שהיה לי רק להיתר ביטחון, החזרתי את ההארדיסקים והכל עלה. אני יודע די בוודאות שהבעיה לא בזכרונות, הרצתי בדיקה די מקיפה עליהם של כמה שעות טובות. איך מגלים אם הבעיה בהארדיסקים ? מישהו שמע בכלל מתישהו שבעיה בהארדיסקים גרמה לבעיות שתיארתי ?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
במידה וקיים דבר כזה בכלל. תודה מראש. עריכה: כנראה שלא קיים דבר כזה, למחוק בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי צורב LG GCE 8160B ולאחרונה דיסקים חדשים שקניתי לא זוהו ע"י הצורב.. כלומר- דיסקים של מאקסוול ישנים נצרבים במהירות מקסימלית X16 בלי בעיות אבל דיסקים חדשים שקניתי לפני כמה ימים משני סוגים: סילבר ליין ו TAEC הצורב לא מסוגל לצרוב עליהם ובכלל, לא מזהה שיש דיסק בכונן מומלץ לי לעשות עדכון FW והאם זה יפתור לי את הבעיה? וינם נזקים בלתי הפיכים שנגרמים ע"י עדכון FW?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי קנה לפני כחודש מחשב נייד של דל vostro 3550, הוא מחפש כונן נייד חזק מהיר ואיכותי בתקציב של 400-500 שקל, מה מומלץ בטווח מחירים הזה? כמה GB? האם עדיף אולי לקנות מארז לכונן וכונן בנפרד? עדיפות לeSATA? USB3.0? תודה.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה בכונן ה-DVD שלי. כל דיסק שאני מכניס לכונן לא נקרא על ידו. במחשב נראית תגובת קריאה של הדיסק (סימול דיסק בצמוד לסמן העכבר), אך משום מה לאחר זמן רב הדיסק לא נקרא מה שלא קורא בכוננים האחרים שלי (צורב וסידירום) אשמח להצעות לפתרון הבעיה תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
DOK של sandisk לא מזוהה ע"י וינדוס XP SDUFD2AB-128
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
עשיתי אתמול איחוי לכל המחיצות שלי ולפני כן היה בC 9.5 ג'יגה בערך פנוי ועכשיו אני משתגכל אני רואה 10 ג'יגה נקודה 8 פנוי, האיחוי גרם לזה? אגב, נכנסתי דקה לפני כן והיה שם איזה 11 ג'יגה פנוי? איך המקום משתנה ככה?! תודה למגיבים מראש!
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
סאנדיסק ו-Western Digital מציגות את הדור הבא של האחסון החיצוני הזעיר והנשלף לכתבה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי הארדדיסק בנפח של 80ג'יגהבייט, וכל הנפח נמצא בכונן C לפי התמונה הבאה אני מבין שאני משתמש בכ 55 ג'יגה ויש לי כ24 ג'יגה פנויים אבל..... אם אני מסמן את כל הקבצים בכונן C מתקבלת התמונה הבאה: מתמונה זאת אני מבין שאני משתמש בכ38ג'יגה. השאלה שלי היא לאן נעלמו 17ג'יגה?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הטרה שלי עושה בעיות ואני הולך לקנות בנתיים עוד הרדיסק כדי להעביר אליו את כל המידע ואחר-כך אני יחליף את הבעייתי במסגרת האחריות. השאלה היא איך להעביר את כל המידע? מן הסתם את הקבצים הרגילים אני יעבור בCOPY רגיל בין ההרדיסקים , אבל מה עושים עם כל עיניין מערכת ההפעלה וכל מה שמותקן עליה? איך עושים את העברה הזאת? תודה..
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חשבתי על האופציה הזאת מה אתם אומרים? http://global.ebay.com/35-Front-Panel-PCI-E-To-USB-30-Card-Reader-4-Port-NM/180728130441/item בסגנון הזה...
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הבקר המשוכלל הטרי של חברת Silicon Motion משמש כבסיס ליצירת משפחת כוננים מסקרנת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים, כיום אני משתמש בSSD למע' הפעלה ובשני WD של 1.5T בRAID1 השאלה, האם אני יכול לרכוש דיסק קשיח נוסף באותו הגודל, כאשר אני מחבר אותו כ"חבר" שלישי לRAID - זה מיד יאכלס אותו בתוכן האמיתי, כאשר הסנכרון יסתיים אני אוציא אותו ואשמור בצד לגיבוי. בפעם הבאה שאני רוצה לגבות אני אחבר אותו חזרה - כל שאר הזמן הRAID יחשוב שחסר לו כונן אחד אבל יעבוד ת'כלס כמו היום.. היתרונות: אפס מחשבה בנוגע לגיבוי גיבוי של 100% ו100% תאימות וכ"ו החסרונות: למרות שיש לי מגירה להכניס את הדיסק הנוסף - אני לא חושב שאפשר לעשות "החלפה חמה" בRAID - האם? אני מוכן לTRADEOFF הזה, השאלה - איך כאשר אני מחבר את הדיסק שמכיל מידע מלפני שבועיים (לצורך רענון) מובטח לי שהוא יעודכן ולא להיפך (אני חושש ממצב שהמחשב …
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי בלפטופ SSD Gskill pheonix pro 60GB לפני שבוע וחצי שבועיים עדכנתי לו את הקושחה והעברתי לשימוש ב- AHCI והוא עבד באמת קצת יותר טוב היום בלימודים הוא עבד כרגיל, והעברתי אותו למצב שינה כשנגמר השיעור. עכשיו הוא לא מתעורר מהשינה, רושם non system disk ולא מעלה בכלל את המחשב. לא עזר הוצאת סוללה ושינוי מצב SATA מה אפשר לעשות? בבדיקה של הכונן בביוס הוא נראה תקין, הביוס לא ממש משוכלל ואין הרבה אפשרויות שם. הלפטופ הוא HP530: http://dl.dropbox.com/u/3371322/HP530.PDF
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-