אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב כבר כמה זמן הדגם הוא PIONEER 108 ועד עכשיו כל הצריבות היו בסדר עד ש....(טופים) לפני כמה ימים ניסיתי לצרוב משהו על דיסק DVD של חברתTEAC זרקתי 4 דיסקים עד שהצלחתי , חשבתי שאולי זה בגלל שהדיסקים לא איכותיים וקניתי דיסקיםDVD-RW של VERBATIM אני לא יודע כמה זה נחוץ אבל הנה תמונה http://tinyurl.com/2u27xb.ניסיתי לצרוב שוב אבל כל היו לא מוצלחים שמרתי את הLOG ובתוכו הייתה השגיאה הבאה : Power calibration error ומאז לא הצלחתי לצרוב על שום דבר (ניסיתי X4 ו X2 אותו הדבר) . לנוחיותכם צירפתי את הLOG. תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קיבלתי את הST3500630AS החדש שלי 500 גיגה לפעמים כשאני נכנס לתיקיה של סרטים בגודל 100 גיגה זה עושה רעש חזק של קריאה למשך שניה מין כחח כזה זה נורמלי? עשיתי איחוי סריקה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אפשר אחד זול ואחד טוב ואני כבר יבחר אחד מבינהם.. תודה רבה אנשים מישהו יכול בבקשה לעזור
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, יש איזו דרך לחבר הארד דיסק פנימי רגיל ודי ישן (בעל חיבור ATA133 ולא SATA) למחשב נייד ע"י usb או משהו כזה? מישהו יכול להפנות אותי למה אני צריך לקנות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי כבר את 2 הגרסאות - גם SATA וגם ATA ... בשתיהן אותה בעיה - הכל עובד מעולה - אבל אף תוכנה לא מזהה לי את התכונה של הLIGHTSCRIBE לא הNERO ולא הLABEL SIMPLE בדקתי את הBLT עם DVDINFO והוא מזהה LIGHTSCRIBE אבל זה לא עוזר .. אניי לא מצליח לצרוב את זה (את הכתוביות,מידע כן) מישהו מכיר? :s05:
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן.(AMD-K6-|||/400 Proccesser) אני חיברתי למחשב דיסק קשיח (חיבור IDE) בנפח 40 GB ובו מותקנת מערכת הפעלה WIN 98. כשהמחשב בהתחלה (בחלון של הטסט ממורי) מנסה לזהות את את הכונן הוא לא מזהה לי אותו וכותב שאין שום כונן שמחובר. אני רוצה לציין שהחיבורים בסדר גמור, ושהדיסק הקשיח מחובר כמסטר, ומחובר אליו לסלייו כונן דיסקים... תודה לכל העוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון SD של SANDISK בנפח 2 גיגה. צילמתי תמונות במצלמה שלי אחי ניסה להעביר את התמונות למחשב שלו עם מצלמה אחרת והופיעה הודעה שהכרטיס לא מפורמט אז הוא לחץ על ביטול. כשניסתי להעתיק את התמונות עם המצלמה שלי התמונות לא קיימות בכרטיס הזכרון. כנראה שהפעולה שאחי ביצע מחקו את הכרטיס. האם יש דרך לשחזר את התמונות מהכרטיס? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש (Seagate 320GB 16MB sata2) עכשיו יש לי כבר במחשב הרדיסק SATA, שבו כמובן מותקן הווינדווס והכל. אני רוצה לחבר את ההרדיסק החדש למחשב, בשביל שאני יוכל להעביר קבצים מהישן לחדש. (בסופו של דבר אני יוציא את ההרדיסק הישן ויתקין מערכת הפעלה בחדש וישתמש רק בו). עכשיו, לפי מה שאני מכיר, לפחות בהרדיסקים IDE, פשוט מחברים אותם והווינדווס מזהה לבד ומוסיף כוננים נוספים (E,F וכו) וישר יש אליהם גישה. חיברתי את ההרדיסק החדש לSATA, הווינדווס מזהה אותו (הוא מופיע בHardware manager תחת Disk drives), אבל הוא לא מופיע ב My Computer ככונן... וכמובן אין לי אפשרות לגשת אליו... השאלה מה אני מפספס? יש לו איזה התקנה ראשונית? או שזה קשור ל RAID, שזה כבר יותר מורכב.. בסופו של דבר אני פש…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל מבקר. אז ככה: כפי שאנו יודעים, במחשבינו היקר עם הזמן מצתבר כמות מידע שאין לנו דרך לגבות אותו על DVD-R והוא מאוד יקר לנו. זה קרה גם אצלי, והגיע זמן להשקיע בקניית משהו. האופציות שאני חשבתי לגבי המשהו הזה הם כאלה: 1. קניית דיסק כשיח 80GB + קופסה לחיבור לUSB/FW 2. קניית RAPTOR 36GB והרכבת שני דיסקים הקיימים אצלי ב RAID 1 שזה בעצם יתן לי גיבוי יפה + התקנת מע' על הרפטור, כמובן. השאלה שלי היא כזאת: מה יהיה יותר מהיר ? (יש לי עכשיו RAID 0 של שני דיסקים של 80 שזה 160) איבוד מקום לא ממש משנה לי, העיקר זה הגיבוי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני משתמש בגרסא הכי חדשה של התוכנה. כאשר אני מכניס לכונן סידירום רגיל היא מאפשר לי לעשות את הסריקה בטאב הרלוונטי, אבל כאשר אני מכניס DVD צרוב, שאפשר לקרא אותו מן הסתם במחשב ולעשות כל מה שרוצים עם הקבצים עליו, היא מזהה אותו, נותנת לי את המידע שלו - אבל לא מאפשרת לי להתחיל בבדיקה.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות לוח חדש למחשב שיעבוד מסביב לשעון, כולל פעילות רציפה של ההרדיסקים. הלוחות החדשים תומכים בעיקרם כמובן בSATA, אך מנגד שמעתי שלHD של SATA יש בעיות חימום קשות, ועוד האם מישהו יכול להכחיש\לאשר להציע פיתרון? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות הרדיסק עם טכנולוגית SATA2 אבל הלוח אם שלי תומך SATA1 הם יוכלו לעבוד ביחד??
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה להעביר הארד דיסק ממחשב למחשב .. עכשיו שמעתי שצריך לפרמט שמעבירים הארד דיסק ... ללוח אם חדש .. אז מה אני יכול לעשות בלי לפרמט ? יש קבצים או משהו ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
האים צפוי לנו מעבר מהר יותר מאשר ציפינו ? http://www.dailytech.com/Sony+Releases+Report+on+Bluray+vs+HD+DVD/article6841.htm
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי את השאלות הנפוצות, קראתי את הסקירות והבנתי שבאופן כללי כל הכוננים עושים הכל, כאשר הבדלים, כשישנם, הם זניחים וניסבלים. מצאתי שלושה כוננים, מעוניין לירכוש אחד, רוצה לדעת את דעתכם: LH-2B1S http://www.liteonit.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=214&Itemid=215&limit=1&limitstart=1 DVR-110BK http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=256&catid=7&subcatid=29 BDR-101A http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069963_304355370_tab=B,00.html מה הכי טוב מתוך השלושה לעיל? כמו כן אני מבין שפורמט הDVD-ROM פשוט נעלם! ככל הידוע לי מדובר בפורמט שמאפשר 100,000 שיכתובים. מה קרה לו? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
התקציב הוא בסביבות 1800 ש"ח ורצוי גם עם חיבור usb וגם firewire תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אם אני צורב נגיד CD-R במהירות 40 אז המחשב/DVD יקרא את זה יותר מהר מצריבה במהירות 10 ? כי העברתי למחשב השני שלי דברים עם CD-RW שהמהירות המקסימלית שלו היא 10 ולקח לי מלא זמן לעומת CD-R של 40.. :itschy:
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכניס לדיסק את החלק של הISO בגודל 2.4GB הוא רושם לי שהוא יכול להכניס לדיסק קובץ ISO עד גודל של 2GB ולכן הוא לא יכול להכניס את זה.. ניסיתי לצרוב את זה בNERO וזה מה שזה רשם.. איך אני יוכל אז לצרוב קובץ כזה? אולי לנסות תוכנה אחרת? או שזה משהו בהגדרות?
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי 80 ג'יגה במחשב ועם כל ההורדות שלי זה לא מספיק. אני חייב עוד מקום לכן אני רוצה דיסק קשיח 450שקל כמובן שsata 2 7200 rpm החברה לא חשובה למרות שאני יודע שwestrn digetal מאוד טובים מינימום 250 ג'גיה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני במהלך תכנון מחשב HTPC קטן (לוח MINI ITX), מכיוון שאני רוצה לחסוך במקום יקר אני רוצה להתקין בו דיסק קשיח של מחשב נייד (שמחיריהם היום די זולים יחסית..) על הלוח יש לי ממשק IDE רגיל (44 פין), וממשק IDE 40 פין- שמן הסתם מתאים לדיסקים כאלו השאלה שלי היא כזאת, היכן ניתן להשיג כבלים עבור דיסקים כאלו? או לחילופין, דיסק קשיח קטן בחיבור SATA יכול (ואף עדיף מבחינתי) לבוא בחשבון השאלה שלי היא כזאת, איך הכונן מקבל את המתח הדרוש להפעלתו? (חיבור ישיר מהספק?) ומה דעתכם על CD דקיק של מחשב נייד (ואילו מתאמים דרושים לי) ועל דיסקים 1.8"..
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת ביצועים מהירים 3 קשיחים של 250 או אחד גדול של 500 ?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
ברצוני להוסיף כונן HD למחשב שלי. מצ"ב בקובץ תמונה המפרט של הלוח והזיכרונות. האם ניתן להוסיף בנוסף! עוד HD, ואם כן מהו הנפח המקסימלי בו יכיר הלוח בכל הנפח ומאיזה סוג ? וגם עד איזה זיכרון חוצץ? תודה אנשים !
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני חושב אולי להוסיף דיסק קשיח שני למחשב, הלוח אם שלי תומך ב-RAID 0/1, כדי ששני הדיסקים הקשיחים יפעלו במערך הזה הם צריכים להיות מיוחדים מבחינת תמיכה ברייד או פשוט דיסקים קשיחים רגילים? תודה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מארז חיצוני להארד דיסק שברשותי רציתי לדעת מה הגודל שאני צאיך לחפש ראיתי שיש 2.5 3.5 5.25 ו1.8 ברשותי כונן רגיל של WD 80GB לא לאפטופ PC רגיל רציתי לדעת מה הגודל...? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-