עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שיהיה הכי מהיר שיש היום הכי מקצועי ושל החברה הכי מובילה בתחום היום תודות רבות על העזרה ....

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  2. Started by s1nus,

הרגע חזרתי מksp קניתי צורב דיוידי.. חזרתי הביתה חיברתי את חיבור י IDE ואת הספק והמחשב עדיין לא מזהה את הצורב... מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון אליה?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  3. Started by rab10,

יש כזה דבר מין ספרייה כזאת שזה כמו מחשב ואי מחבר את כל ההארד דיסקים מגודל מסוים פנימה ואז זה עושה לי אותם כמו הארד דיסק אחד ואני יכול להשתמש רק בחיבור אחד??? אם כן מישהו יכול לתת לי קישור לאחד כזה שיתאים לכונני 3.5 בחיבור סאטה

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by dor17,

יש לי כרגע צורב של LG נראה לי GSA-H22N הוא דומה לו לפחות (מדובר בחיבור IDE) עכשיו מבחינת קריאת דיסקים אין איתו בעיה בכלל אבל שזה בא לצריבה באמצע הצריבה אני מקבל הודעת שגיאה בנרו והצריבה נכשלה התקנתי נרו כמה פעמים מאז וגם השתמשתי בתוכנות אחרות כולם אומרים שיש בעיה יש לכם אולי רעיון? יש לי לוח אם ABIT AB9 PRO אם המון יציאות SATA שלא בשימוש כדי לעבור לSATA או לחכות? מה לגבי ה LS? תודה דור

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  5. Started by *BYZ*,

איך אני יודע שהמחשב שלי תומך בSATA 2?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. Started by pentax,

חשבתי לקנות את זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=409716 האם למישהו היה ניסיון איתו? האם הוא מומלץ? מה עדיף, לקנות כונן חיצוני מוכן או בנפרד HD ומארז?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  7. אני צריך המלצה למגירה חיצונית לדיסק קשיח IDE שאני אוכל לחבר אותה עם USB לנייד שלי עד 300 שקל

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. שלום,התקנתי את הויסטה על אותו מחשב שיש בו xp.עשיתי חלוקה למחיצות באמצעות התוכנה partition magic 8. הסרתי את הxp ואני רוצה לחזור למצב בררת המחדל (בלי מחיצות כלל). העניין הוא אני לא מצליח לעשות את זה דרך התוכנה ויותר מכך הלכו לאיבוד כמה עשרות ג'יגות,היו לי 250 ועכשיו יש לי במחיצה אחת 110 ובשניה 78. תעזרו לי בבקשה תודה מראש. ד"א ם זה עוזר יש לי את אויסטה אולטימיד 64 ביט עדכון קטן:עכשיו אני בכלל לא מצליח להיכנס לmagic partition,הוא כותב לי באנגלית "האות של המחיצה לא ניתנת לזיהוי" שגיאה 117 .

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by ofer40,

היי אני חושב לקנות את הצורב של ASUS גם בגלל ה LIGHTSCRIBE ורציתי לשאול את מי שקנה איך הוא כי הוא מופיע במומלצים אבל לא קיבלנו סקירה עליו. חשבתי בהתחלה ללכת על LITE ON אבל מכיוון שהוא רועש אני ילך כנראה על ה ASUS אם כמובן הוא טוב. תודה

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by eytanlevit,

שלום לכולם, המחשב הפסיק לעבוד(מחשב נייד LG) - הלכתי למעבדה של היבואן - החליפו לי אותו ונתנו לי את הישן - אמרו שהוא נדפק. אני מעוניין לשחזר חלק מהמידע על הדיסק - מישהו מכיר איפה אפשר ומה המחירים וכמובן איפה הכי זול? תודה רבה, איתן

11. Started by dodoboy,

הסיפור הוא שהיה לי צורב של NAC הוא היתקלקל לי והלכתי לחנות להחליף אותו היה לי אחריות עכשיו קיבלתי צורב אחר רשום על המדבקה שדבקוה על הצורב sony nac optiarc שחיברתי את הצורב למחשב רשום בנתונים שלו optiarc מה זה החברה הזאת מה ניסגר הוא עבד עליי בחנות הוא הביא לי צורב אחר עם חברה לו מוכרת???????

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Cilay,

יש לי MAXTOR 160 GB IDE אני פשוט לא יכול לישון כשהמחשב מופעל(והוא מופעל כל לילה) אני משאיר את המחשב פתוח להורדות(לא ווארז...) ופשוט רעש של חשיבה כל הזמן , שום דבר לא פתוח חוץ מההורדות ... יכול להיות שזה וירוס שגורם לו לעבד נתונים כל הזמן ? המחשב אחרי פרמוט ... מה אני יכול לעשות ? אני פשוט משתגע ...

13. Started by huber,

שלום אנשים. הייתי מעוניין לדעת אם מישהו קרא סקירות או שיש לו ניסיון אישי עם אחד משלושת הצורבים הללו. אם יש לכם העדפה לאחד משלושתם - אשמח לשמוע למה: SAMSUNG S183L Lightscribe + SATA BLACK SONY AWG-170SB2 X18 SATA PIONEER DVR-212BK SATA BLACK

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  14. Started by DJ A.S,

אוקי קניתי מחשב חדש. עכשיו אני לא יכול לצרוב דברים מהמחשב הקודם , האםיש איזשהי דרך להעביר את הקבצים מהמחשב שהיה לי למחשב הזה? ואם כן מה הדרך ?( פרטו ונמקו אנשים ). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  15. באיזה מהירות USB2 מעביר נתונים ? יש לי מחשב נייד של טושיבה ולפי מה שזוכר לי יש בו חיבור שהוא USB2 ועוד חיבור שהוא USB "רגיל" ( 2 חיבורים שונים) איך אני אדע מה כל אחד ? תודה.

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by rboot,

ברשותי מחשב בן 5.5 עם דיסק קשיח 40GB, ואני מתכוון לקנות מחשב חדש, כשהטכנולוגיה בחדש היא SATA2 אני לא יודע מה הטכנולוגיה שבה הדיסק הקשיח הישן עובד (כנראה SATA) אבל האם אפשר לחבר אותו למחשב החדש כך שהוא יעבוד?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by the_lighting,

חשבו מאוד שיהיה שקט, שיהיה 250

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  18. זו הפעם הראשונה שלי > שאני מנסה לגבות את אחד מהדיקים DVD שלי שלב ראשון המרתי את הקבצים = והעתקתי למחשב בעזרת תוכנת >>DVD Decrypter (אגב ישנה תוכנה מומלצת יותר ? ) >>> לתיקיה ששוקלת 7.5 G בשלב הבא אני מנסה לצרוב למדיה >> ששוקלת 4.5 >>> לא זכור לי שראיתי בחנות מדיות גדולות יותר >>> האם אני טועה? בקיצור אני לא מצליח >>> קראתי את המדריכים >> ולא ממש מצאתי תשובות מי עוזר לי ? 1. איזו תוכנת גיבוי מהDVD המקורי להשתמש ? 2. איך ליצרוב למדיה DVD בגודל 4.5 G>>> האם אפשרי ? THX

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by infernal goat,

שלום לכולם עברתי בפורומים וערכתי חיפושים אך לא מצאתי תשובה ממשית לבעיה.. ברשותי AMD2800 64 bit עם לוח אם שי איפוקס HDA5J. בעת התקנת winxp אני מנסה להתקין את ההארדיסק עם דיסקט התקנה שפעם עבד לי. הבעיה שהמערכת מזהה את את הדיסקט וכביכול מתקינה את הדרייברים אבל בפועל ההתקנה לא מצליחה לזהות את ההארדיסק. ניסיתי הכל ועדין לא הולך לי.. מישהו מוכן לתת לי לינק לדרייברים המתאימים או לשלוח לי למייל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  20. שלום אין לי מושג בשיט מה אני רוצה כבר...אני מחפש צורב DVD חדש ולכן נכנסתי לעמוד הצורבים המומלצים של החודש הנוכחי...אבל המגוון העצום פשוט בלבל אותי...מה גם שהיתרונות והחסרונות של הצורבים שהתווספו לאחרונה לרשימה הם ממש לא ברורים מספיק... הקיצר-אני צריך לשמוע קצת חוות דעת [לא קרות וטכניות] של משתמשים על הצורבים הנ"ל אני מחפש צורב בטווח מחירים של 150-200 ש"ח... נ.ב-שאלה נוספת קטנה-בצורב תומך לייטסקרייב,איך נראות המדיות שלו?כי חיפשתי כאלה ולא מצאתי [או שאולי מדובר בכלל בדיסקים שכתוב עליהם PRINTABLE? ]

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by Crash5,

שלום לכולם, קיבלתי במתנה את הצורב הנ"ל וטרם חיברתי אותו למחשב מכיוון שרציתי להתייעץ אתכם לגביו. האם מדובר בצורב איכותי או שמא מדובר בצורב פשוט בעל איכות ירודה שכדי לי לשקול להחליפו? במידה ולדעתכם רצוי להחליף את הצורב אשמח לקבל הצעה לצורב איכותי יותר. הצורב נרכש בחנות Skypc, לכן אשמח אם הממלצה לגבי צורב חלופי תתחשב בצורבים הנמכרים בחנות הנ"ל. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  22. Started by Jack_g,

יש לי מדיות של VERBATIN X16 MADI IN INDIA והפיונייר יכול לצרוב עליהם ב 18 האם זה יפגע באיכות הצריבה? עוד שאלה אני צרבתי כמה דיסקים ב X16 בפיונייר וה DVDROM TOSHIBA שלי לא מזהה אותם, כשצרבתי על אותן מדיות עם ה LG אז ה DVDROM קרא אותם בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  23. מערכת חדשה > HD חדש (SATA II באפר 16 ) בגודל 250 G כרגע לאחר ההתקנות של המחשב החדש >> תפוסים לי 60G בכונן C 1. למה חשב לחלק במחיצות 2. לאיזו חלוקה אתם ממליצים? THX

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by eyal00,

שלום, קניתי את הצורב ASUS 1814BLT שתומך בLIGHTSCRIBE ואני לא יודע איך משתמשים בזה. קיבלתי 2 דיסקים של LS עם הצורב. יש אולי מדריך לצריבת LS?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by matan5165,

אהלן. יש לי לפטופ ורציתי לקנות דיסק קשיח חיצוני, משהו שאני אוכל להשתמש בו מעבר למחשב שלי. ראיתי שמוכרים דיסק קשיח רגיל ושמים אותו בתוך מגירה שנראת לא רע בכלל וזה הופך להיות דיסק קשיח חיצוני לכל דבר. הרבה זמן לא הייתי בתחביב הזה אבל שכן התעסקי (כמה שנים אחורה) דיסק קשיח היה יחסית בעייתי. אפשר המלצות או חוות דעת על המוצרים האלה ? הדיסק קשיח לא נהרס מהר ? בזמן שהוא עובד הוא חייב להיות על מתקן ישר ? לוקח לו זמן לעלות או שזה כמו דיסק און קי ? מצטער על כל השאלות, אבל לפני שאני שם 500 שקל (250 גיגה) אני רוצה להיות סגור על עצמי. תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.