אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו יכול להסביר לי מה זאת הטכנולוגיה הנקראת double laye? קראתי באיזה מקום שמדובר על צריבה של שתי שכבות נתונים על צד אחד של התקליטור, אך אינני מבין מה המשמעות של זה. ומה זה אריזת bulk או אריזת oem?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי אתמול דיסק קשיח חיצוני של WD והוא עובד מעולה ואני מרוצה מאוד. יש לי רשת מחשבים בבית ואחד מהם הוא מחשב מדיה סנטר שעליו נמצאים כל המשחקים והסרטים. ניסיתי להעביר למשל משחק מהרשת לדיסק והיה כתוב לי שהקובץ גדול מדי לדיסק. מה הבעיה? יש לי 420GB פנויים בדיסק.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ראיתי שכולם ממליצים על פיונר זה PIONEER DVR-111D X16 DUAL LAYER? כי אני הולך להזמין אותו ב250 שקל זה הצורב הכי טוב במחיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://www.navitech.co.il/items/166909 זה המחשב שלי. אני מתכנן לקנות SSD רציתי לשאול אם תהיה בעיה לחבר את הSSD ככונן ראשי במחשב? הרעיון הוא גם להשתמש במערכת ההפעלה שבאה עם המחשב. הבעיה שהיא מותקנת בהארדיסק הנוחכי שקיים.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוננת לקנות הרד דיסק, ואני רוצה שיהיה אפשר להריץ דוס מיד אחרי הבוט של המחשב כדי לעשות גוהסט. האם זה אפשרי גם עם הרד דיסק serial ata? תודה דינה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
Nashua היו מצוינים וניגמרו לי , צרבתי על פורטיס ואכלתי אותה הסרט יצא דפוק לגמרי. אני רוצה לקנות cake של LG ב 130 שקל . מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני מספר חודשים הארד-דיסק 2TB של WD מסוג CAVIAR GREEN מאחר ואני משתמש ב WINDOWS XP, חילקתי אותו לפרטישנים של 1TB והכל היה טוב ויפה. אני משתמש בו כחיצוני עם תושבת שרכשתי בDEAL EXTREME אשר מתחברת למחשב דרך USB. לאחרונה, היו לי בעיות לגשת לחלק מהקבצים על הכונן, וכן גם ל PARTITION השני שיצרתי (אותו המחשב לא מזהה). ניסיתי לחבר אותו גם דרך מארז של כונן WB חיצוני שיש לי, וזה לא עזר. יש רעיונות איך אני מציל אותו ואת המידע שיש עליו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק את תוכן הדיסק הקשיח שמכיל את מערכת ההפעלה (Windows XP) לדיסק קשיח אחר. נסיתי את זה בדרך הפשוטה והרגילה של העתקה והדבקה אך זה בלתי אפשרי מכיוון שיש קבצים שהם בשימוש המערכת. המטרה היא ליצור גיבוי של תוכן הדיסק הקשיח הקיים בדיסק קשיח אחר. אם כן, מהי השיטה לבצע זאת? תודה O0
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר חפירות עמוקות ברשת קריאת אין סוף מאמרים ומבחנים הזמנתי היום את ה SSD המטורפים של OCZ Vertex 2 50Gb - זוג כוננים אשר יהיו מחוברים ב RAID0 http://www.guru3d.com/article/ocz-vertex-2-ssd-review/9 ויהיו ככונן ראשי 100Gb למערכת הפעלה WIN7 64BIT. כיום אני עובד ללא RAID בגלל בעיות בעבר. שאלה ברשותכם: האם אני צריך לקנות בקר RAID בשביל לקבל ביצועים יותר טובים או שהבקר בלוח אם מספיק?? (Gigabyte P55a-UD3) תודה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, יש לי בבית נגן DVD מבית SONY מדגם DAV-DZ230, אני מנסה למצוא דרך לבצע לו עידכון קושחה על מנת שיתמוך בפורמטים בהם הוא לא תומך כיום, האם מישהו מכיר דרך בה אני יכול לבצע לו עידכון קושחה שכזה? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
Windows - Delayed Write Failure מופיע לי שאני מעביר קבצים מPARTITIO אחד לשני ולא נותן לי להעביר את הקובץ. האם הכונן הקשיח שלי נפטר? הוא רק בן חודשיים (!!) עידכנתי DRIVER לSATA יש לי SEAGATE 320 SATAII מחובר ללוח אם GIGABYTE GA-965-S3 REV 1.0 זה סיוט...יש לי אחריות שלוש שנים, אבל חבל לי על כל המידע שאספתי, יש לי שמה עבודות גמר וקבצים חשובים מה אתם חשובים שאני יכול לעשות?? תודה רבה לכם!!!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן! האם כאשר אני מחבר הארד דיסק IDE במקביל להארד דיסק SATA2, זה יכול להאיט את פעולת המחשב\פעולת הארדיסק הSATA2? יש לציין כי על הIDE יאוחסנו מסמכים בלבד, ועל הSATA2 כל המשחקים והיישומים הכבדים. ההארדיסקים לא יפעלו במקביל(ז"א שאם אני משחק משחק מהSATA2 אני לא אקרא מסמך מהIDE). הלוח אם שלי הוא Abit IP35P.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אחי קנה HD של 250 ג'יגה של חברת WD.החיבור של הכבל תקשורת(IDE)שיש בהארד דיסק הזה שונה לגמרי מהחיבורים שהכרתי עד היום והחיבורים במחשב שהתאימו לדיסק קשיח הקודם(שהיה של 80 אם זה משנה) לא מתאימים לזה.מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי אני צריך כבלי SATA ארוכים כדי להדביק אותם לדפנות המארז, כך שלא יתרוצצו סתם בפנים. בכל החנויות שבדקתי האורך הסטנדרטי שהם מחזיקים הוא 0.5 מטר. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג כבלים ארוכים יותר (של מטר אחד) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
Maxtor diamondmax plus 9 sata הכל חובר כראוי, ההארדיסק מזוהה בביוס ניסיתי להתקין אותו בווינדווס עם התוכנה maxblast של מקסטול, אבל היא קורסת בכל הפעלה יש דרך אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. האם ניתן לבצע LIGHTSCRIBE על כל דיסק או רק על דיסקים מיוחדים? 2. האם ניתן לבצע LIGHTSCRIBE על דיסק עם שכבה כפולה? 3. על איזה צורב LIGHTSCRIBE אתם ממליצים? (קראתי את הת'רד בנושא אך לא ממש מצאתי את מבוקשי)
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי לכולם, רכשתי היום CRUZER EDGE 16GB ונוכחתי לראות שהוא איטי בטירוף - קורא לי בקצב של 14-15M/S כאשר יש לי CRUZER 8GB בן שנתיים שקורא לי בקצב 25-26M/S. בדקתי את הכוננים עם HD TUNE PRO. האם הדבר נראה לכם תקין או שאני צריך לממש את האחריות לגבי הEDGE? אשמח לחוות דעת.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי יש לי שני דיסקים קשיחים,אחד של 200GB ואחד של 80GB ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות RAID כשהדיסקים מלאים. דרך אגב מדובר ב IDE. תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הארדיסק שלי קרס כתוצאה מבלאי ואף התחיל לנקוש לעיתים וכתוצאה מכך כל המידע שבתוכו נמחק. הצלחתי לשחזר את המידע בעזרת תוכנת שיחזור מקצועית, אך הבעיה היא שלמרות שהקבצים קיימים במלואם והגודל שלהם קיים כמו שהיה במקור, אני לא מצליח להציג את המידע. אני לוחץ על קובץ, אך המערכת (ווינדוס) לא מסוגלת להציג אותו (בוורד מתקבל סוג של ג'יבריש ובתמונות - "אין תצוגה זמינה" וכיו"ב). אני זקוק למידע הזה בכל מחיר, החשיבות שלו עבורי עצומה! אבקש את עזרתכם כיצד אוכל לגשת לקבצים הללו. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אין לי כונן דיסקטים במחשב ומידי פעם קופץ לי ארור מוזר כזה שקשור לכונן דיסקטים ויש לי שם שלוש אפשרויות להמשיך לנסות שנית או לבטל כשאני לוחץ על להמשיך הכל מסתדר אבל זה הארור הזה מציק וזה קורה בעיקר כשאני רוצה לכבות את המחשב אז חשבתי אולי יש דרך לבטל לגמרי את ההתיחסות לכונן הדיסקטים
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כונן של WD מדגם WD1600AAJB שמונח כבר זמן מה ללא רוח חיים. אני לא בטוח שהמידע שיש לי עליו חשוב, מפני שאיני זוכר מה בדיוק נמצא בו. אני מעוניין ולנסות ולהחליף את ה-PCB, אבל הבנתי שיש צורך בהעברת ה-Firmwire הישן אל החדש. האם ישנו מישהו מחברי הפורום הממוקם באיזור הצפון שיודע ומוכן יהיה לסייע לי בכך? בתודה מראש, חגי.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברשותי כונן חיצוני WD 1 טרה עד עכשיו היה מותקן בכל המחשבים בבית אקס פי והחלטנו לעבור ל7 . עכשיו כשאני מחבר את הכונן החיצוני הוא מבקש ממני לאתחלו. אני לא יכול לעשות זאת כי יש לי שם המון מידע כ- 800 ג'יגה. אודה לכם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר, כבר כמה שעות וללא הצלחה דיסק SATA של ווסטרן, 120 ג'יגה. יש לי גם דיסק קשיח ATA133 של מקסטור. החיבור הולך ככה: צורב על ATA, סלייב. דיסק קשיח על הRAID (רק בגלל שזה ATA133), מזוהה כמאסטר ועובד נהדר. דיסק קשיח על SATA, מזוהה כמאסטר אבל לא מצליח להתקין עליו. ניסיתי להתקין חלונות 2000 על הכונן (אחרי שחילקתי אותו למחיצות, בעזרת דיסק הפעלה של חלונות 98), אבל ברגע שהוא נכנס להתקנה עצמה אני מקבל הודעת שגיאה שהדיסק לא זמין (מסך כחול), בהתקנה דרך הדיסק עצמו אני מקבל הודעה שאין לי דיסקים קשיחים (למרות שהATA גם מחובר) חשוב לי שהמערכת הפעלה תהיה על ה SATA כי הדיסק השני הופך להיות גיבוי לחומר חשוב. תודה לכל העוזרים.
-
שלום חברים , שאלה קטנה לגבי חיבוא 2 דיסקים במערך RAID. האם אפשר ליצור RAID בין 2 דיסקים כאשר יש מידע על אחד הדיסקים מבלי שימחק ?? (דיסק אחד מלא , השני חדש וריק) תודה !!!!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1906&catcode=301&AdCat=&parentid= TDK חברה טובה לא ? שווה לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-