אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
האם החיבור ESATA משמש רק להרדיסק חיצוני או שיש לו עןד שימושים? אם אני קונה לוח אם שלא תומך בESATA אפשר לקנות כרטיס מתאם? תודה
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש ולא מצאתי כלום וגם בסטיקי לא מצאתי..
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
Samsung Spinpoint T HD400LJ Western Digital SE16 WD5000KS כשהשני עדיף ב-SEEK והראשון עדיף מעט ב-IDLE http://www.silentpcreview.com/article29-page2.html
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
למה שיש לי שתי מחיצות באותו כונן קשיח לוקח הרבה זמן להעביר בניהם? אחרי הכול זה אותו הדיסק?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום...רציתי לדעת משהו.... אם למשל אני ייקח שני כונני רפטור של WD יחבר אותם ברייד (לא זה שמבצע גיבוי...נראה לי 1...או 0 ) ולוקח דיסק סקאזי עם בקר סקאזי טוב.... מה יציג ביצועים טובים יותר....
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
נכון שיש אותו באיזה 2 חנויות בגרסאת הרייטל. אבל מתי הוא מגיע לרוב החנויות הגדולות בגרסא עם כול הפנלים והכול?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לכולם, עד עכשיו היו לי שני דיסקים של 80 ו20 ג'יגה. קניתי WD 250 ג'יגה SATA וחיברתי אותו ביחד עם ה80 ג'יגה. המחשב לא זז, הכל איטי וממש אי אשפר לעבוד ככה. כאשר אני מנתק את הישן, ה80 ג'יגה , הכל עובד כרגיל. השאלה: האם אפשר לעבוד עם שני הכוננים האלה? אחד SATA והשני לא. דרך אגב, לא מורגש שום שינוי עם SATA... תקין?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
yet another story of a fucked up NEC. I know it used to burn RWs, it did before, now whenever I try to burn RWs (DVD-RW) it says invalid command could not perform start disc at once. note that it work perfectly with CD-Rs and DVD-Rs media type: verbatim any ideas? I'm thinking about trying a different firmware but I don't know which... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאני צריך לפרמט את המחשב, אני רוצה לשמור תיקיה שמשקלה 40 ג'יגה... לכן החלטתי לפצל את כונן C שלי לשני חלקים, את החלק שאני רוצה להכניס לכונן אחר, את החלק השני אני יפרמט... אבל, איך מפצלים ? :s05: תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת BOOTVIS >> לשיפור מהירות העליה של המחשב (קיבלתי אגב הרבה המלצות עליה) מה שמוזר הוא שהתוכנה כותבת לי שה disk write caching מבוטל אצלי....למרות שבפועל בדקתי ביסודיות וראיתי שהוא לא מבוטל > כלומר ה disk write caching הוא בENABLE אצלי ... ראיתי בפורומים בחו"ל >>> שהתופעה ידועה >>> אבל לא מצאתי פיתרון עדיין http://search.fileratings.com/cache.jsp?idx=0&id=596136 1. איך יודעים אם הcaching עובד אצלי בפועל או לא? 2. יש כאלה שסוברים שלמרות שהcaching אמור לעזור למהירות העבודה >> כדאי לפעמים לבטל אותו >> כי הוא מכניס הרבה מאוד זבל של מידע משובש ובאגים ( כתוצאה מאיתחולים לא תקינים או הפסקות לא נכונות של תוכנות) -…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
Two hard drives in RAID array ? one bigger and faster hard drive ? what's the best to buy in order to achieve 160GB total storage and the fastest ...
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש ברשותי הארדיסק 250GB 7200RPM של WD. מדי פעם, הייתי אומר בסביבות כל חצי שעה, הוא עושה מן צליל תיק רגעי, כאילו שנתקעת הפלטה, ואז רעש של סיבוב הפלטה. ראוי לציין שההארדיסק משמש לאחסון בלבד (אין עליו מערכת הפעלה), עבר Defragment ו-Error Check, ופועל באופן תקין. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני קונה דיסק קשיח של western digetal 250GB 7200RPM 16MB SATA2 עכשיו אמרו לי שאני לא צריך לג'מפר אותו בגלל שהוא SATA 2 אני שואל עם זה נכון? ועם מישהו יכול להביא לי איזה קישור שמסביר בדיוק איך לחבר את הדיסק קשיח תודה לעוזרים =]
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש לקרובים, כאשר המחשב הורכב במעבדה(זיגזג לצורך העניין, אז אין צורך לדאוג לגבי הרכבה מקצועית ובדיקת רכיבים כנדרש אני חושב) בכל מקרה, הדיסק הקשיח הוא WD250 KS. הבעיה היא, שמשום מה כשרציתי להתקין את מערכת ההפעלה, הUNPARTITIONED SPACE היה בסה"כ 130 GB (הארד דיסק מפורמט וללא מחיצות). בBIOS אכן ההארד דיסק ע"פ הדגם הוא ההארד דיסק הנכון, כאשר בדגם בפירוש כתוב 250 KS אז זאת לא הייתה הבעיה... בכל מקרה בנתיים התקנתי הכל והכל עובד כמו שצריך, אז במה יכול להיות העניין? אצטרך לבקש מהחנות להחליף, או שזאת בעיה נפוצה?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
VERBATIM DVD+R DUAL LAYER 8.5GB אני מוכן לקנות גם בכמות רק שיצא כמה שיותר זול למה הדיסקים האלו יקרים. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צורב Gigabyte לא צורב על מדיות נחותות. קניתי אותו בתחילת חייהם של הצורבים בארץ, עלה לי 850 ש"ח הוא לא צורב על מדיות נחותות, אפשר לעדכן אותו? חשבתי להחליף, מה אתם אומרים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
עשיתי new partition למערך RAID0 וזה נותן לי רק "SIMPLE VOLUME" וכתוב שהכונן DYNAMIC ולא basic ו simple volume ולא primary. אני לא מבין בכל העניין והייתי שמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את הנושא. הנה תמונה: http://img163.imageshack.us/img163/8260/untitledul1.jpg מה כל זה אומר? זה נורמאלי?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
האם יש הבדל בין חיבור מתח SATA לבין חיבור מתח מולקס?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לפני שלושה שבועות בערך במקום שאני עובד בו קנו 2 מערכות מחשבים זהות רק שבמחשב אחר שמו HD של Seagate 160GB בחיבור SATA ו HD נוסף עם אותם נתונים רק של WD בחיבור SATA גם הוא (מכיוון שלא היה לחנות במלאי Seagate נוסף הבוס שלי קנה WD במקום הסיגייט). המחשב השני עם ה WD בהתחלה עבד כמו שצריך (מע' הפעלה הגיעה מותקנת) עד שיום אחד המחשב הזה לא הפסיק לעשות רסטארטים אוטומטים. חשבתי שאולי יש בעיה של דרייברים או בעיית חום כלשהי כי התקנתי כרטיס רשת אלחוטי חדש אבל זאת לא הייתה הסיבה מכיוון שביטלתי את הרסטארט האוטומטי (לפני שהבעיה התחילה) ועדיין XP סירב לעלות והמשיך ברסטארטים האוטומטים. לא הייתה לי ברירה מלבד לפרמט (מה שהיה לוקח פחות זמן מאשר לעלות על התקלה), אחרי הפרמוט הכל עבד כמו שצריך, כ…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מתי יהיה HD של אחד טרה בשוק?(חיפשתי בזאפ ולא מצאתי)
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי צורב R+ dvd של nec. השאלה שלי היא האם אני יכול לצרוב בצורב שלי על דיסקים שהם R- ?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד, לשם עבודה וכ"ו בנפח של 160 עד 250 ג"ב. עכשיו יש לי שאלה - אני יכול לחבר את הארד דיסק קבוע דרך ה-USB מבחוץ, כאילו שהוא כמו הארד דיסק פנימי? (כלומר הוא לא יהרס או משהו אם הוא יהיה ההארד דיסק הראשי שלי במקום הארד דיסק פנימי?) עכשיו, מצאתי WD מיי בוק של 250 ג'יגה ב-510 שקל בקייאספי... זה שווה? יש משהו אחר שהוא יותר טוב ממנו? תודה רבה ושבת שלום לכולם...!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני הארדיסקים 1 הארד דיסק של סמסונג 80GB והשני 40GB של SEAGATE לא מזמן שמתי לב שהכונן של ה40 GB נהפך ל20 GB. כשאני לוחץ קליק ימני על הכונן רשום בקיבולת 20 GB.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם הצורב LG הישן מתחיל לעשות בעיות לאחר 3 שנים :'( קראתי על הצורבים המומלצים ולא הגעתי למסקנה חד משמעית אשמח לקבל המלצה מתוך הניסיון שלכם לצורב DVD אמין ואיכותי אני עורך וידאו והשימוש העיקרי הוא לצריבת סרטים כלומר סרט DVD לכל דבר, אני משתמש במדיות איכותיות - VERBATIM בד"כ חשוב לי שהצריבה תהיה איכותית ואמינה. הצורב צריך לתמוך בכל הפורמטים (+- RW/R וכו...) מהירות - לא משנה (אני צורב לאט בד"כ) רעש - שיהיה נסבל - העיקר האמינות!!! המארז משופצר ולכן אני מחפש[glow=red,2,300] צורב IDE [/glow] (מחליף ישן בחדש). קראתי על טכנולוגית ה LightScribe והייתי מעוניין להתחיל להשתמש בה אבל שמתי לב שהיא תומכת רק ב R+ , לרוב אני משתמש במדיות R- במידה והבנתי נכון הפתרון לכך הוא צורב/ת…
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-