עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכם הדיודי עולה 110 שח בחנות שאני קונה מישם והאחריות שנה והשרות אמין מניסיון ואני רוצה לדעת מה אתם אומרים תודה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  2. קניתי בדיוק עכשיו 500GB נוסף של WD SATA2 יש לי כבר אחד של 200 גיגה מחובר במחשב, עם 2 כבלים אחד שחור כנראה לספק.. ואחד צהוב. עכשיו אני פותח את השקית של הכונן החדש ורואה שאין לי כבלים לחבר אותו... ראיתי בחיבורים במארז עוד כבל דומה לשל הקיים (השחור), אבל את הצהוב אין לי... איזה כבל זה צריך לקנות אותו? או שלא צריך אותו בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by marlboro,

רק הצבע? כי יש הבדל במחיר ולא קטן כל כך

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  4. ראיתי ביד שניה דיסק קשיח סיגייט שבא עם בקר על PCI E (החריץ הגדול של הכרטיסי מסך לא הקטן ). שאלתי האם הסט הזה שווה השקעה והאם הוא ישפר את ביצועי המחשב (כרגע יש לי שני רפטורים 36 ו 74 ). תודה. עריכה : האם יש הבדל ביצועים בין 32 מגה ל 16 מגה שכדאי לקחת אותו במחיר של 550 במקום 400 של WD עם 16 (שאלה טפשית אבל אני לא עבדתי עם סיגייט אף פעם) אשמח לקבל דעות ממי שכבר מחזיק בכונן.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by phmu,

אהלן, אתמול ההארדיסק שלי התפגר, או לפחות רק כונן C. ניסיתי לתקן עם chkdsk זה לא עבד, ניסיתי לפרמט גם לא עבד (נתקע ב43%), ואחרי שניסיתי להריץ את הכלי אבחון של סמסונג, לקראת ה40% התחילו לצאת קולות מפחידים למדי מההארדיסק במשך יותר מדקה, עשיתי ריסט ומאז זה בקושי מצליח לעבור את המסך הראשוני עם עליית המחשב וקשה להגיע למסך שממנו מתחיל הboot. מה שמעניין שD וE נשארו ללא פגע ??? בכל מקרה, עכשיו כנראה כבר אצטרך לקנות ההארדיסק חדש. ה80 ג'יגה (samsung sp0802n) היה קצת לחוץ אז 80-120 ג'יגה אני חושב שיספיקו לי. הלוח אם שלי זה GA-K8NF-9 אז אני מבין שרק sata1/pata אפשרי? אני מתגייס עוד כמה חודשים לכן אין צורך "להשקיע" במשהו טוב, רק שיעשה את העבודה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  6. היי, אני מעוניין לקנות HD , בגודל 320 או 500 ג'יגה (עוד לא החלטתי) ואני מתלבט האם לקנות HD חיצוני או פנימי (אין לי ממש צורך ב HD חיצוני אבל אם הוא יענה על הצרכים שלי אין לי בעיה להשקיע עוד קצת כסף) ולכן יש לי מס' שאלות: 1)מה בעצם ההבדל בין HD חיצוני או פנימי ? (חוץ מההבדל הטריויאלי) 2)האם ה HD החיצוניים עובדים באותה מהירות כמו הפנימיים 7200RPM? 3)במידה והתשובה ל 2 היא לא , אם למשל אני שם סרט באיכות 1080P או משחק על HD חיצוני , הוא ירוץ כמו על HD פנימי? 4)האם זה בעייתי שה HD יהיה מחובר באופן תמידי למחשב ולחשמל? (אני צריך HD לשם עבודה שוטפת לא גיבוי) על איזה HD חיצוני (פנימי תמיד אני לוקח WD) אתם ממליצים עד 600 ש"ח? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by maxwell10,

WD Scorpio Blue 500GB 8MB 5400 RPM WD5000BEVT vs WD Caviar Green 500GB 32MB 7200 RPM WD5000AADS מי מהשניים שקט יותר? למרות שה Caviar הוא 7200 rpm וה Scorpio הוא 5400 rpm נאמר לי שה Scorpio שקט יותר בגלל שהוא 2.5" ומיועד לניידים. היכן ניתן לראות מבחני השוואה בין השניים?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לכם כוננים קשיחים שנפחו את נשמתם בתקופה האחרונה, כונני SSD וותיקים שעדיין חיים ובועטים? שתפו איתנו את המידע על מנת שנוכל ליצור מאגר מוצרים מומלץ חכם יותר בתחום האחסון, בהתבסס על חכמת ההמונים לכתבה: http://hwzone.co.il/עכשיו-בפורומים-בואו-לתרום-מידע-למאגר-א/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Itay_86,

אהלן חברים, יש לי שאלה, קראתי את המדריך שבאתר על איך להוציא את המקסימום מהכונן. ומעבר לכך אני גם קורא עוד כל מיני טיפים והמלצות באינטרנט, אחד הדברים שנתקלתי בהם זה העברה של תיקיית המשתמש לכונן מכני. בתור התחלה, רציתי לדעת אם זה באמת כל כך משנה, ואם כן אז האם המדריך הבא הוא טוב ואמין ואפשר לעקוב אחריו. קישור למדריך: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2012/03/21/how-to-change-the-default-location-for-saving-files-on-internet-explorer.aspx חוצמזה, אני אשמח לעוד טיפים והמלצות לכונני SSD. אחלה שבת לכולנו.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  10. לפני שידרוג מחשב אני חייב לגבות את הדיסק הקשיח 80GB. המחשב הוא פנטיום 3 800MH וזיכרון של 256MB ומערכת הפעלה XP. האים ניתן להרכיב עליו צורב DVD? אם כן, איזה המומלץ - הכוונה איזה המתאים ביותר למחשב זה... האם תהיינה בעיות צריבה? בהתחשב בעוצמתו של המחשב ובגילו? אם אין אפשרות להתקין צורב DVD על המחשב, איזו צורת הגיבוי המומלצת? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by Myt0s,

אני מתבלט איזה לקנות מהשניים.......(שניהם יהיו SATA 8MB Buffer) או 80 או 120...אני עדיין לא בטוח...אבל אני לא יודע איזה חברה לקנות....................................... אז מה יותר טוב.???

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by rgb00,

שלום, רכשתי מחשב חדש. כונן ה-SSD מזוהה, וה-HDD 1TB לא. מצורף צילום מסך של ה-Disk Management. מה לעשות מכאן? רוב תודות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הנה הקישור. תודה! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361888.0

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  14. יש דבר כזה ? משהו שאני לא חייב לקנות בשבילו VERBATIM ? אני פשוט רוצה לצרוב דיסקים שייעבדו, אבל אני לא מוצא משהו נוראמלי... 3540 שלי לא אוהב דיסקים שהם לא VERBATIM ניסיתי כל מיני דיסקים והתוצאות היו מזעזעות... התוצאות הכי סבירות שראיתי היו של SILVER LINE (למרבה הפלא...) על NEC 3520. אז בשביל צריבת דיסקים באיכות בינונית+ שאפשר לחלק לחבר'ה, איזה צורב/דיסקים אני צריך ? (ניסיון חובה...)

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  15. שלום נניח ויש לי כונן כלשהו, למשל כונן C או D, והוא NTFS, ואני משתמש בו, יוצר קבצים, ומוחק קבצים. אם אני אריץ תוכנה שמאפשרת לעשות Undelete, כגון Recuva.EXE, אז היא תראה לי את רשימת הקבצים שנמחקו ועדיין שמורה אליהם הפנייה. השאלה שלי, איך אפשר "לנקות" את הרשימה הזו? שימו לב: מה שחשוב לי זה לא העלמת תוכן הקבצים דווקא.. כלומר הקבצים שנמחקו לא מכילים תוכן חשוב או סודי שאני רוצה להשמיד - ממש לא. (בשביל זה יש לי תוכנה שנקראת Shredder.exe - היא משמידה את תוכן הקבצים לפני שהיא מוחקת אותם) מה שאני כן רוצה, זה אפשרות לנקות פעם בכמה זמן(נגיד פעם ב-3 חודשים) את הרשימה של ה-File System, כך שאם אני אריץ תוכנה של Undelete על הכונן, אז זה יגיד לי שאין קבצים שניתן לעשות להם Undelete. תודה …

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by oronluko,

שלום, אני מתלבט כרגע להוסיף SSD כדי לשפר את הביצועים של המחשב עד שאני אחליט לשדרג גם אותו. רציתי לדעת האם חוץ מהגבלה שלי על 300MB/s בגלל SATA2 במקום SATA3 בלוח אם, האם ה-SSD יעבוד או שיש מגבלה כלשהיא? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Oryam,

שלום , קניתי היום דיסק קשיח חיצוני חיברתי אותו והכל טוב ויפה אבל איך אני מכבה אותו אם אפשר בכלל? ואם אני אשאיר אותו דלוק הרבה זמן כאשר המחשב דלוק זה עלול לקצר את אורך חייו ? תודה מראש =)

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by ilusha2007,

מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB http://skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm אני חושב שזה אחלה רק חברה לא מוקרת

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  19. מעוניינים לשדרג את החומרה במחשב או להצטרף אל טרנד המחשוב הלביש בסטייל? הכתבה הזו היא בשבילכם לכתבה

20. Started by kovar2,

שלום, יש לי לוח אם מסוג GA-B75M-D3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#sp כרגע יש לי כונן SSD Crucial M4 128GB שמחובר ל SATA 6Gb/s (היחיד שיש בלוח האם). אני מעוניין לקנות SSD נוסף, כנראה Samsung Evo 850 ולחבר אותו ל SATA 3Gb/s, השאלה שלי אם זה יהווה צוואר בקבוק משמעותי או שההשפעה תהיה זניחה. תודה.

21. Started by iyehuda,

איזה דיסק יותר טוב : [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  22. שלום לכולם. שאלתי היא האם הכונן http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822148784 Seagate Constellation ES ST1000NM0011 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Enterprise Hard Drive Bare Drive יתאים ללוח אם gigabyte ga-ma770t-ud3 http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3297#sp אני שואל משום שהכונן הוא Interface SATA 6.0Gb/s ובלוח אם רשום 6X SATA 3Gb/s connectors supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices האם הלוח אם יעבוד עם הכונן הזה?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  23. איך אפשר לדעת מה מהירות הדיסק קשיח ? קניתי מהחנות אקסלנט דיסק קשיח של 7200RPM והם הביאו לי 5400RPM הם התקשרו ואמרו לי... הדיק הקשיח שהייתי צריך לקבל הוא של MAXTOR והם הביאו לי של SEAGATE איטי... הם החליפו לי את הדיק קשיח ל MAXTOR בחזרה עכשיו אינ לא בטוח אם שיקרו עליי אז איך אפשר לדעת את מהירות הדיסק קשיח ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום יש לי עכשיו HD של WD של 160G אני רוצה להוסיף לו עוד כונן של 500G אז השאלה שלי האם אני יכול להוסיף לו כונן של Seagate בלי שהיו בעיות והאם כונן של Seagate עדיף על של WD?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  25. שלום כולם קניתי מחשב נייד של asus a8sr לא מזמן והיום אני מנסה להשתמש ב LightScribe שלו והוא כותב לי בתוכנה של הלייט סקריב no LightScribe drives found אני לא יודע מה לעשות עם זה אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים