עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. לפעמים אני בודק כמה מקום פנוי יש על הכונן שלי אז נניח שיש 700 MB פנוי וכעבור איזה חיצ שעה אני בודק שוב ואני לא הורדתי שומדבר למחשב שלי ופתאוםז ה צונח לאיזה 200 MB.. איך???

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by haim855,

אני צריך לחבר תמחשב בכבל הזה לסטרימר שיזהה לי תוכנהל עברה נתונים.. אני לא מצליח להבין ריבונו של עולם איזה כבר מדובר..בכל מדריך רשום בצורה אחרת.. פה למשל יש גם תמונה של אותו כבל http://www.mediafire.com/view/n5qw4ehy151ckx0/how_to_unbrick_M8N_Via_USB_Burning_Tool.doc עם אני רואה טוב 555 זה אותו כבל כמו שיש לי: אז הקטע פה לאן הולך החיבור otg הזה אחד יואסבי סבבה..נכנס למחשב או לסטרימר..לאן הולך החיבור השני אין כניסה כזו לא במחשב ולא בסטרימר..אז לא הבנתי תקטע הזה פה רשום שצריך ככה: make sure your S802 device is powered powered off, with the USB OTG port connected to your PC. Use a toothpick או ככה use the micro usb cable to בקצרה באיזה כבל מדובר אני לא מצליח להבי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף כונן ל-2TB. מהו הכונן הפנימי המומלץ ביותר. השימוש במחשב: (*)המחשב מחזיק לא מעט קבצים בנפחים לא גדולים. (*) גרפיקה 2D. (*) מסמכים. (*) סרטים ומוסיקה. חשוב שהכונן יהיה שקט עד כמה שניתן וכמובן אמין. תודה,

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Proww,

אהלן, שבת שלום. היה לי בעבר מחשב ממש ישן (בערך 10 שנים.. +-) שהיה מותקן עליו מערכת ההפעלה XP. רציתי לנסות ולהתחכם ולנסות להתקין עליו WIN7 - מה שלא צלח. המחשב עשה בעיות, נפתח עם מסך שחור וכו' וכו'. עכשיו ככה, הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן, הינה התמונה שלו: רציתי לדעת, יש לי מחשב שמחוברים אליו 3 דיסקים קשיחים (500 גיגה, 160 ו 80). האם אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן? פשוט יש שם כל-כך הרבה חומר (שאגב הוא מגובה, היו 2 מחיצות שם) חשוב, החיבור שלו הוא חיבור ישן (כמו שאתם רואים בתמונה). כאשר חיברתי את הכונן הקשיח הישן, המחשב זיהה אותו, אך הוא זיהה אותו ככונן קשיח ראשי (בעת עליית המחשב הוא מנסה לפתוח אותו ולא את הכוננים החדשים יותר..) כאשר חיברתי נכנסת…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by rsx,

קניתי את הדיסק הקשיח שציינתי בנושא והורדתי את הכלי לזיהוי בעיות שלwd ותחת הקטוגוריה smart status רשום fail בצבע אדום יש לציין שיש לי עוד דיסק קשיח שלwd והוא sata 3gb כלומר sata 2 ותחת הקטגוריה smart status רשום pass בירוק. אין לי מושג מה הבעיה. הדבר היחיד שעלה לי הוא שאני משתמש בקבל sata שהגיע עם הלוח אם ויכול להיות שהוא לא תומך בsata 6gb כלומר satat 3

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  6. שלום לכוולם. אני קונה HD חדש אני צריך לדעת איך אני מעביר את כל מה שיש לי בישן הישר לתוך החדש. הישן הוא : 40GB TOTAL c: 10GB d: 30GB החדש הוא: 160GB TOTAL אני רוצה להגדיר בו : c: 20GB d: 140GB אני רוצה שכל מחיצת c: תועתק ל HD החדש, כלומר שהמחשב יוכל לפעול כמו שהוא פעל מהמחשב הישן. אני יכול פשוט להעתיק את כל התכולה של המחיצה ישירות ל C: של החדש וזה יעבוד ?? * שאלה: איך אני מגדיר מחיצות ב HD חדש דנדש?? (מוזר שאני לא ממש יודע איך עושים את זה.. ) * שאלה אחרונה : איך ה HD הזה ? WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_155&products_id=3337

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by BusteD,

כל פעם שהמחשב עולה הוא נותן אזהרה שאני צריך להחליף הארד דיסק דחוף ולגבות נתונים. וכדי להמשיך אני צריך ללחוץ F1 נכנסתי לאברסט והנה מה שהוא מביא על ההארד דיסק: בבקשה עזרה!

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by Eran M.G,

אני לא מצליח להיכנסלJETFLASH והמחשב כותב לי ש: E:\ is not accessible the request could not be performed because of an i/o device error מה אני יכול לעשות כדי ששוב אוכל להשתמש בו בתודה מראש ערן

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by MDK,

אתם מכירים את הדגם DVD *TRAY MODEL* Model A06S של Pioneer ? ? ? ניתן למצוא אותו אצל למיר האם הוא טוב? או האם עדיף DVD של AOPEN? עריכה: בבקשה תענו - anyone...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by pc7,

שלום לכולם אני חדש פה ושמתי לב שכולם מדברים על verbatim קניתי דיסקים של סוני ובינתיים הם נראים לי אחלה.. אשמח לקבל המלצה ממישו שמשתמש בהם לאורך זמן.. ודרך אגב אשמח לקבל המלצה על הרדיסק 500 GB של WD mybook (אני מתכוון לסוג השחור הפשוט usb2) תודה..

11. Started by segevgabay,

ראיתי שיש כמהה שקנו הרדיסקים גדולים ועוד הרדיסק קטן מאוד רק לווינדוס ושמו אותו בRAID-0 משהו כזה. מזה RAID-0 והאם יותר טוב לשים רק את הווינדוס בהרדיסק קטן ונפרד?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by RazorJunior,

שלום רב הצורב יגיע תוך שבועיים בברכה, שירות לקוחות ח.י.אלקטרוניקה ורכיבים בע"מ. טל: 09-7661515 שלוחות 127 /227 פקס:09-7668643 www.hye.co.il -----Original Message----- From: XXXXX] Sent: Friday, January 07, 2005 6:37 PM To: info@hye.co.il Subject: צורב LG ח.י. שלום, הבנתי ממספר גורמים שאתם היבואנים הרשמיים של LG בארץ. כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות צורב DVD חדש במקום ה NEC הקודם שלי שנמכר, ושמתי עין הרבה זמן על ה LG 4163. לאחר התייעצות עם הרבה מומחים, הבנתי שזה הצורב בשבילי. אך בשל סיבות, לא מובנות לי, הוא אינו נמכר בארץ, אלא רק בחו"ל. בארץ נמכרים רק הדגמים הקודמים של LG. רציתי לדעת למה זה? הצורב צפוי להגיע בקרוב? אם כן, מתי? ואם לא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום... התקנתי את ווינדוס מחדש... ונתגלתה לי בעיה מוזרה שלא היתה לי לפני כן... כשהכוננים האופטיים שלי בפעולה... המחשב לא זז לגמרי.. פעם עוד הייתי יכול לשמוע שירים ברקע וכו... אבל עכשיו אני בקושי יכול לפתוח את האקספלורר.. מה שגם .. הצורב שלי איטי בצורה משמעותית... צרבתי על מהירות X24 ולקח לו כמעט 8 דקות.... מה יכולה להיות פתאום הבעיה ? אני שידרגתי את הדרייברים של הלוח וזה לא עזר...

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  14. http://www.hitachigst.com/hddt/knowtree.nsf/cffe836ed7c12018862565b000530c74/4b1a62a50f405d0d86256756006e340c?OpenDocument

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  15. צפויה ירידת מחירים של דיסקים 8.5 ג'יגה אחרי בואו של PS3 לארץ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by TomB,

יש לי הארדיסק MAXTOR 40 שנשרף לו המעגל. יש דרך זולה יותר להוציא ממנו את המידע מלקנות הארדיסק זהה ולהחליף בין המעגלים (בתקוה שההארדיסק עצמו לא שרוף) או מלתת את ההארדיסק לחברה לשחזור מידע (יקר כלכך....)?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

זה משנה איזה DOK אני קונה אם אני רוצה שהוא יהיה BOOTABLE...ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה??.. אגב...XP PRO כמה תופס אחרי התקנה??

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by devek,

שלום חברים ,אני בבעיה. עקב נפילת חשמל שקרתה בביתי הכונן החיצוני שלי יותר לא מזוהה ע"י המחשב,מדובר בכונן של MAXTOR חצי טרה אם זה משנה. הגדלתי ופירקתי אותו לחלוטין בשביל לנסות לחבר אותו דרך SATA ולא USB כמו שהוא מגיע אך הדבר לא הועיל. אני יוסיף ויאמר שיש לי בלוח אם 4 חיבורי SATA צמודים ושניים מהם תפוסים (כונן ראשי ועוד אחד נוסף של 2 טרה) כך שניסיתי לחבר את זה הוא היה השלישי . מאוד חשוב לי לשחזר את המידע שנמצא שם ואשמח לעזרתם אם יש טיפ כלשהו שנראה לכם שיכול לעזור אני אודה לכם מאוד.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by Tal-T,

ראיתי בינתיים שניים http://skypc.co.il/pl_product~SDCZ6-8192-E11~25~0.htm זה הראשון ולעומת זאת, יש ב-8 ש"ח פחות DOK של סמסונג שהזמן קריאה כתיבה שלו טובים בהרבה, ויש לו אחריות 5 שנים לעומת הסנדיסק: http://skypc.co.il/pl_product~MEMKEY8R~25~0.htm מה כדאי לקנות?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by yanhak,

א. למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג את המדיות (DVD/CD) הנ"ל? ב. איזו תוכנה טובה לשיטת צריבה זו? ג. האם ניתן להשתמש במדיה רגילה (גב הדיסק) על מנת להשתמש בשיטת צריבה זו? ד. מישהו צרב כבר בשיטה זו? ה. למישהו יש חוות דעת על צורב nec nd4571? אשמח לכל מידע בנוגע הרלוונטי לצריבה הנוגע לשיטה זו. תודה רבה, יניב

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by Green,

שלום רציתי לדעת למה שאני צורב דיוידי בנרו הוא אומר לי שיש רק 4.5GB (וזה גם מה שהוא צורב) ועל הדיסק רשום 4.7GB אז למה הוא לא נותן לי לצרוב 4.7GB של מידע ורק 4.5GB? תודה

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by Cyron,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17630 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13020 תודה.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by galith18,

שלום רב, צרבתי קובץ מדיה על דיסק DVD+RW, כיצד אני מוחקת את הקובץ ומשתמשת בדיסק שוב?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by apollo333,

אחי הקטן קנה היום דיסק קשיח חדש 500GB WD5000aads Western Digital Caviar Green SATA II חיברנו את החדש בנוסף לישן והBIOS מזהה אותו כדיסק קשיח - למרות שלא ניתן לעשות ממנו BOOT (אני מניח שזה כי הוא עוד לא פורמט). צריך לציין שזו הפעם הראשונה שאני מחבר בעצמי דיסק קשיח חדש לגמרי (תמיד חיברתי יד שנייה או דאגתי שיעשו את זה במעבדה עם קניית מחשב חדש). מנהל ההתקנים של ווינדוס מזהה את החדש. פרטים נוספים: Windows XP Professional 32bit לוח אם ASUS P5B הדיסק הישן - WD2500KS הבעיה: כאשר פותחים את "המחשב שלי" הדיסק החדש לא מופיע שם. אשמח לעזרה... *********************** הסתדרתי, תודה, התשובה נמצאת בFAQ הייתי מוחק את ההודעה הזו אבל לא מצאתי איך

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  25. אני נוהג להחזיק SYSTEM די גדול של כ55GB ולכן מעדיף נפח של 80GB וצפונה, ראיתי שיש בסביבת ה1000 ש"ח (שזה המקסימום של התקציב) לא מעט אופציות. מה מהן העדיפה? מדובר כמובן בכונן למערכת שבחתימה שלי. אין חשיבות לFORM FACTOR, כלומר אם זה 2.5" או 3.5". חשבתי על כונן של OCZ שנמצאים בטווח המחיר. אני רואה גם כונני 40GB שאני מבין שמהירות הכתיבה שלהם איטית מהותית, אבל שניים כאלו נכנסים בתקציב. (אין כוונה לRAID) חשבתי יותר בכיוון של WINDOWS על אחד ו PROGRAM FILES על השני.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים