עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nesber,

אם אני רוצה לשים את ההארדיסק(או התקן IDE אחר) כבודד, האם עלי לשים את הג'מפר כמו במצב מאסטר, או שמא אני צריך לשים בלי ג'מפר בכלל?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by harry,

שמעתי לפני כמה זמן שהזכירו בערוץ האינטרנט והיי טק שאפשר לגבות חומר של מחשב על קלטות ווידיאו, וקסטות קול. למישהוא יש מושג איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by ScreameR,

הכונן שלי עושה רעשים כמו "פפטצ' פפטצ' פפטצ"' ככה קטנים כאלה, וגם לאחרונה מידי פעם הוא לא עולה לי בביוס... וניסיתי ליצור קשר עם החברה של ההארדיסק (IBM בעבר) ואין להם שירות לקוחות בארץ !! :bash:

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  4. שלום רב, ברשותי מחשב ישן P4 1.8 שברצוני לשדרג אותו כעיקרון הכונן הפנימי שלי הוא 40GB שמחולקים 20GB ב- C והיתר בD כרטיס מסך הוא GFORCE 8600 היות וכל משחק שמכבד את עצמו דורש מקום אני מעוניין לרכוש גם כונן פנימי וגם כונן חיצוני בכונן החיצוני אני רוצה להוריד גם תכנים של HD ולצפות גם במחשב וגם בטלויזיה ם חיבור כבל HDMI אודה לכולם על המלצותיכם לכוננים הנכונים. במידה ואתם זקוקים לפרטים נוספים אשמח לענות תודה מקרב לב

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by Chura,

משום מה שאני צורב DVD המחשב מת מת מת, לא זז בגרוש... ושאני צורב CD רגיל הוא ממש נורמלי והכל.... מישהו מכיר סיבה הגיונית לזה ?

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by דובי770,

אהלן.. יש לי לפטופ asus g53jw ורציתי לשדרג את ההארד דיסק ל SSD של 120 ג'יגה (יש לי במחשב 2 הארדיסקים) יש הבדל בין הדגמים VERTEX 2@3 ? ראיתי שיש הבדל ביניהם אבל אני לא יודע אם בלפטופ זה משנה? (אני לא נעול דווקא על OCZ אבל אשמח להמלצה לSSD ללפטופ) תודה מראש דובי.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  7. Started by ron11,

שלום אני צריך דיסק קשיח לגיבוי חשוב שיהיה אמין . מניסיון מהאנשים כאן שיש להם ושלא יתחיל "לזייף" אחרי כמה שנים , לא משנה לי המחיר העיקר שיהיה כמה שיותר איכותי ועמיד למשך השנים חשבתי לקנות של WD Caviar Blue 1TB WD10EZEX או Caviar Green 1TB WD10EZRX תודה רבה וחג שמח !

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by iloushy,

הי, אני מתלבט אם לקנות למחשב נייח חדש כונן SSD 1TB אל מול SSD 240GB + HDD 1TB. תוכלו בבקשה לעזור לי עם יתרונות וחסרונות של שתי האפשרויות? תודה!

9. שלום לכולם חיברתי הארד דיסק חיצוני למחשב בתצורת ESATA כנראה שלא הוצאתי את ההארד דיסק ב"הסרת חומרה בטוחה" ובפעם השנייה שניסיתי לחבר את ההארד דיסק הוא מופיע כדיסק שאיננו מחולק, למרות שהדיסק עבד ויש עליו מידע .... האם ניתן לשחזר רק את המחיצה מבלי לאבד את המידע שעל הדיסק ??? תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  10. היי קניתי אתמול 2 דיסקים של SEAGATE 32 מגה באפר וניסיתי לעשות איתם רייד... על הויסטה שלי הצלחתי כי בהתקנה זה אומר לי להכניס סידי רום שיש שם את הדריבר ל RAID.... אבל על XP ( אני מעדיף XP ) זה רוצה שאני הכניס דיסקט... ואין לי כונן דיסקטים במחשב החדש.. זה ממש פרימיטיבי... יש איזה דרך בכל זאת לעשות RAID אצלי על XP? תודה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  11. אני מחפש כונן בלו ריי למחשב שיקרא את כל הפורמטים של וידאו HD שיקרא כל הפורמטים של אודיו HD תומך ב- HDCP

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  12. שלום, ניתקלתי בבעיה סבוכה מאוד שאני כבר יומיים מנסה לפתור ותלשתי לעצמי את כל השערות מהראש מרוב עצבים... לפני יומיים המחשב נתקע באתחול ולא רצה לעלות. בסדר, קורה... אחרי שניסיתי כמה ניסיונות, התייאשתי והתקנתי מחדש WINDOWS XP על מחיצה אחרת, על מנת לגשת לתיקיית DESKTOP, להוציא משם את כל מה שאני צריך, לפרמט ולהתקין הכל מחדש, כמו שצריך. אך משום מה המחשב לא איפשר לי להיכנס לתיקייה. מה לא ניסיתי, לשחק עם ההגדרות של הרשאת סיסמה, התקנתי את מערכת ההפעלה איזה 10 פעמים. אפילו ניסיתי להתקין לינוקס (אני ממש לא מומחה) על מנת לחלץ את הקבצים. (גרסה של הפעלה מדיסק) בלינוקס יש באמת גישה לתוך התיקייה, אבל לא הצלחתי להעביר אותה לשום מקום אחר, וחוץ מזה לינוקס לא זיהתה שום תיקייה ששם התיק…

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by frogface,

איך עושים את זה ? איזה חלקים צריך ? ואיך מגדירים דבר כזה בלוח האם בברכה ארז

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by oneel2,

כשאני מכניס דיסק התקנה של WIN7 הכל עובד חלק עד שאני מגיע לחלק של המחיצות , יש לי רק מחיצה אחת לאחר שפירמטתי וקוראים לה -דיסק 0 שטח שלא הוקצה, אחרי שבחרתי על איזה מחיצה להתתקין את הוווינדוס מופיע לי שגיאה "אין אפשרות להתקין ווינדוס בדיסק "0 הדיסק בטוח עובד, פירמטתי איתו מספר פעמים וגם מחשבים שונים, מה אומרת הבעייה ואיך אני אמור לסדר אותה? :s05:

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  15. רציתי לדעת אני רוצה להתחיל לצרוב במדיות גדולות לצורך אחסון קבצים וגיבוי סרטים ותוכנות ורציתי לדעת עם בשביל לצרוב על מדיות של 8.5 25 ו50 גיגה צריך צורב בלו ריי או שאפשר בצורב רגיל פשוט צריך מדיה מתאימה ??

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  16. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי חבר מהעבודה שעושה התקנות בסיסיות לאנשים, החבר הזה עשה התקנה לאיזה בחור למחשב חדש ולאחר שבוע הבחור החזיר לו את המחשב בטענה שמערכת ההפעלה לא עולה..עד פה. כאשר חבר שלי שעושה התקנות, ניסה להעלות את המחשב הוא ניסה להעלות את windows repair של WIN 7 . באחד החלונות שם הוא הבחין ששמות המחיצות השתנו. הארדיסק של 1 טרה, ה100 מגה שמוקצים למערכת מופיעים כ-C, מה שהיה C מופיע כ-D כ250 ג'יגה, ומה שהיה D מופיע כ-E. הוא טוען שזה קשור לווירוס וכנראה משהו שהתקין הבחור(בעל המחשב) גרם לתופעה. יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה או כתוצאה ממה זה נגרם?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  17. DVD Recorders Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 שווה 170 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  18. איך אני עושה זאת? אני אקנה מחשב חדש בעתיד הקרוב, ואני ארצה לחבר את הדיסק הקשיח שלי(PATA) ללוח האם שיהיה בעל חיבור SATA... צריך לקנות מתאם נכון? איפה אפשר לקנות, וכמה זה יעלה?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  19. שלום לכולם! ברשותי שני הארד דיסקים,120GB מאסטר ו-250GB סלייב(שהוספתי לא מזמן). איני מצליח לחלק את ה-250 לפרטישיינים או להתקין עליו מערכת הפעלה(ויסטה או XP),בניגוד להארד דיסק הישן שלי,שבו אני יכול לבצע את הפעולות הללו. מה הבעיה לדעתכם? תודה מראש http://img107.imageshack.us/my.php?image=84465657iv9.jpg

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  20. שלום רציתי לדעת בקשר לאמצעי אחסון שעובדים עם flash - האם הזיכרון הוא כרטיס שניתן להוציא ולהחליפו בכרטיס אחר בעל כמות זיכרון שונה? אם כן האם יש הגבלה בגודל הכרטיס שניתן להכניס? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לחבר למחשב שלי שיש לו כבר דיוידי וצורב בנוסף לחבר לו צורב דיוידי רציתי לשאול אם זה אפשרי ואיפה אני יכול להשיכ כבל שמתפצל לשלושה סידירומים לללוח אם??????

22. Started by איתי הגיתי,

שלום קניתי לאחרונה כרטיס זכרון חיצוני, http://www.pqi.com.tw/product2.asp?TT=1&cate1=156&PROID=255#1 ולצערי גיליתי שאי אפשר להעתיק עליו קבצים שגדולים מ 4 ג'יגה. בכך מתבטל השימוש שלי במוצר, אין לי מה לעשות איתו. יש איזשהו פירמוט שאני צריך לעשות כדי לאפשר את ההעתקה הגדולה? תודה איתי

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by Joli,

בכל פעם שאני מעביר קבצים דרך ה USB ההעתקה נתקעת באמצע ותוקעת את כל המחשב.. ניסיתי כמה סוגי קבצים בכמה סוגי יציאות (USB) וב 3 סוגי דיסקים און-קיי... אותה בעיה בכולם. יש למשהו פיתרון? תודה רבה נ.ב אני מקווה שזה הפורום המתאים לתרד, אם לא תעבירו לאיפה שמתאים.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  24. יש לי כרגע מערך RAID 1 מוגדר ע"י שימוש בבקר המובנה בלוח האם שלי, P965-S3 של GIGABYTE, אם אני צריך לאפס BIOS או לעדכן אותו מן הסתם, כברירת מחדל, בקר הRAID כבוי, האם כאשר אפעיל אותו בחזרה ידפק לי הRAID או שלבקר יש מאין "BIOS" משל עצמו ככה שברגע שאני אפעיל אותו חזרה בBIOS הרגיל המערך ישמר? תודה.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  25. (*תרד זה נכתב במקביל למידע שפורסם בתרד שעוסק ב250AAKS, עקב נושא בדיקה שונה). הנה במיוחד לפורום, בדיקת HDTECH ל 320 AAKS אל מול ה250KS הרגיל (שניהם 16 מגה באפר) שביצעתי היום. הבדיקה היא הבדיקה הארוכה של HDTACH. ניתן לראות בבירור שה320AAKS הוא כוכב חדש בעל ביצועים מעולים , מבין כל מה שאני ראיתי, הכי טוב (בבדיקה הזו) מבין כל ה320, זאת כמובן עקב הפלטות הענקיות של 160 גיגה. ניתן גם לראות שהKS מתחיל מ65 מגה לשנייה והAAKS מתחיל מ85 מגה לשנייה. בהתחשב בעובדה שמדובר באחד הכוננים השקטים שיש ביחד עם מחיר לא רע כנראה הכונן הוא קנייה מאוד משתלמת למי שמחפש גם ביצועים טובים בנוסף להכל. ההבדל בין שני הכוננים הוא 14.4 מגה נוספים לשנייה בחישוב ביצועי קריאה ממוצעים, מדובר בקרוב ל 30 אחוז ש…

• 1 תגובה
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים