עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. פרמטתי את המחשב, ופרמטתי רק מחיצה אחת, זאת שבה אני מתקין את הווינדוס. אחרי הפרמוט והתקנת הוינדוס, הוא לא מראה לי את 2 המחיצות שלא נגעתי בהן. מישהו יודע למה?? תודה.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  2. יש לי וינ 7 יש לי שני הארדיסקים השני משמש לאיכסון ואני שם לב שהוא מתכבה כל הזמן אם אני לא משתמש בו ויוצא ככה שהוא נדלק ונכבה איזה 10 פעמים ביום וזה נראה לי לא בריא.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  3. שלום קניתי היום את הצורב LiteON 52X32X52 מסתבר שזה SOHR-5238S לא 7 ולא 6 איך הוא ד"א? במחיר של 175 ש"ח עכשיו מה שהגיע זה הצורב בקופסא/כבל אודיו/דיסק של נרו/ברגים מה שחסר: Lite-On 80 Minute CD-R Disc Lite-On 74 Minute 24x Ultra Speed CD-RW Disc אז האם זה OEM/BULK/Reatil האם הדגם הזה משתווה לקודמיו או יותר טוב? נ.ב אני לא מבין רק משהו אחד רשום עליו SOHR-5238S רשום LITEON IT CORP על הצורב עצמו אבל מקדימה הצורב כמו בתמונה רק שחסר את הלוגו של לייטון החליטו לחסוך בכסף או מה?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by Itzik 007,

היום קניתי HD חדש של WD - 80G 7200 RPM 8MB IDE... כרכע יש לי במחשב WD 40G 5400 כפריימרי ועוד WD 30G 5400 כסקונדרי [הוא ריק]. אני רוצה שהדיסק החדש יהיה הפריימרי + שכל המידע שיש לי על ה40G יעבור אליו... יש דרך לעשות את זה? [אני מבין גם שמכיוון שיש רק 2 חיבורים בכבל ה30G לא יהיה מחובר] אפשר להעתיק הכל כולל הווינדוס והקבצים בלי איזו תוכנה? אם זה לא אפשרי - אפשר לעשות שבכל HD תהיה התקנה של ווינדוס ובגלל שה80G הוא הפריימקי אני תמיד אגיע אליו? תודה

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by EAD,

היי יש לי RAID 0 במחשב. כרגע המערכת הפעלה מותקנת ככה שאין בעיה אבל אם בעתיד ארצה להתקין הכל מחדש, נניח למחוק ולהתקין אני מבין שצריך דיסקט עם הDRIVERS. העניין הוא שאין לי כונן 1.44MB קטן. יש דרך אחרת? אפשר נניח עם CD צרוב או משהו כזה? תודה מראש על העזרה המבורכת!! נ.ב. לגבי סוג בקר RAID שיש לי וכו', אפשר להסתכל במפרט מחשב שלי, הלוח הוא X48.

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  6. סליחה על הבורות... ותודה מראש למגיבים.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by tamir6066,

הי,כשאני צורב משהו עם התוכנה clonecd ומגדיר לו לצרוב על X1 במהלך הצריבה הוא כותב שהוא צורב במהירות X4...לא מצאתי בהגדרות שום דבר על זה. מה לעשות?זה צורב של אסוס,דגם במפרט בצד.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by Drek Boy,

יש לי MP3 של ARCHOS 20 GB מהישנים אבל ממש ישנים כאילו הדור הראשון של הMP3 עם הרדיסקים אקיצר נשבר לו המסך ובדקתי ובשביל לתקן אותו יוצא לי יותר זול לקנות אייפוד אפילו אז לא תיקנתי וקניתי חדש עכשיו סתם ראיתי אותו זרוק בצד והחלטתי לפרק אותו כי הוא בכל מקרה לא הועיל לי כי הוא גם לא עבד כל כך והיו לא פאקים אז לא יכולתי להשתמש בו כהרד דיסק נייד. אקיצר פירקתי אותו ועכשיו יש לי את ההרדיסק שלו מופרד משאר ה"מארז" של האם פי הפינים שלו דומים לזה של מחשב כאילו יש את אותו מספר אבל במקום שיהיה אחד חסר איפה שצריך כמו בקבל של הHD אז יש אחד חסר במקום אחר אז זה לא מתחבר לקבל איך שהו אבל רציתי לדעת אם זה אפשר לעשות משהו שאני אוכל לחבר אותו למחשב או שאני צריך להכין לו קבל מיוחד שיתחבר לחיבור ה…

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  9. ציטוט מביקורת באתר זאפ: "אם אתם רוצים לשמור עליו תריצו אותו יום יומיים בלי לעבוד איתו כלל, מנסיון וגם ממאמרים שקראתי זה מאריך את החיים שלו ומונע כל מיני תקלות שעלולות לקרות אם תחברו וישר תתחילו "לקרוע" אותו- ממש לא מומלץ!" מישהו יכול לאשר את זה? זה הגיוני? או שאין לו מושג על מה הוא מדבר ?:-)

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by zik125,

שלום לכולם מה חשוב לדעת לגבי זכרונות RAM והמהירות שלהם (האם מומלץ לקחת במהירות 2000) ולגבי דיסק קשיח הבנתי שהדיסקים של WESTERN מהסידרה השחורה מרעישים,האם זה באמת משמעותי ומההאלטרנטיבות שנחשבות לטובות (סמסונג למשל) ועוד דבר האם באמת מומלצ לקנות אותם במערך RAID?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  11. שלום יש לי SSD הבעייה שכל הנתונים נרשמים בצורה רנדומלית בדיסק כרוצים להקטין את המחיצה צריך לעשות איחוי אבל איחוי לא בריא ל SSD אז מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by iyehuda,

עד היום סילבר ליין היו RITEK ואלה הם של חברת INFOMEDIA מישהו שמע עליהם האם הם טובים יש לי NEC 3500 ולא הצלחתי לצרוב עליהם ב X8 רק בX4 הצריבה נראת בסדר אבל זה נראה לי זיוף

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by lior11,

הי! אחלה פורום עם המון מידע הזמנתי כונן קשיח WD6400AAKS Western Digital והתקשו ואמרו לי שאין במלאי וגם ליבואן אין... איזה HD שווה לקחת במקום, בטווח מחירים הזה?(הHD עלה 359 כולל משלוח) תודה

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  14. שלום במסגרת אחריות שלחתי את הארדיסק שהתקלקל לי שהוא WD 160 GB 8MB קיבלתי הארדיסק Hitachi 160GB 8MB האם יש הבדל שווה להתעקש לקבל אחר או אותם דבר או אולי היטשי יותר טוב כי אם הארדיסק יתקלקל יש לי אחריות רק לעוד חודשיים בלבד ככה שאשמח לתשובות

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  15. איך אני עושה זאת? אני אקנה מחשב חדש בעתיד הקרוב, ואני ארצה לחבר את הדיסק הקשיח שלי(PATA) ללוח האם שיהיה בעל חיבור SATA... צריך לקנות מתאם נכון? איפה אפשר לקנות, וכמה זה יעלה?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  16. שלום לכולם! ברשותי שני הארד דיסקים,120GB מאסטר ו-250GB סלייב(שהוספתי לא מזמן). איני מצליח לחלק את ה-250 לפרטישיינים או להתקין עליו מערכת הפעלה(ויסטה או XP),בניגוד להארד דיסק הישן שלי,שבו אני יכול לבצע את הפעולות הללו. מה הבעיה לדעתכם? תודה מראש http://img107.imageshack.us/my.php?image=84465657iv9.jpg

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by leaky,

היי, יש לי 2 HDD שהיו במחשב נייח,אחד בנפחד 1TB והשני בנפח 1.5TB(שהיה פעם כונן חיצוני). עכשיו המחשב הנייח מת, ורציתי לשאול אם יש דרך להשתמש בכוננים האלה במחשב הנייד(דרך USB או משהו כזה?) אחד הכוננים היה חיצוני פעם, עד שנשבר המארז פלסטיק ולא הייתה לי ברירה אלא לשים אותו במארז המחשב ולחבר אותו. אבל כזכור לי בתקופתו במארז הוא צרך גם חשמל משקע נפרד (במקום מהמחשב) ולכן אני לא בטוח אם זה אופציה פשוט לחבר את הכוננים עם USB.. אני רק רוצה לחדד שאני לא מתכוון להתקין מע' הפעלה או משהו כזה על הכוננים, אבל יש בהם הרבה מידע חשוב שאני כן צריך להשתמש בו לא מעט. אשמח לשמוע הצעות לפתרון..

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by Holy,

כרגע לא RAID שני הרדיסקים WD 80 GB 8 MB ATA100 עדיף לחבר כל אחד לחיבור RAID שיש לי על הלוח או אחד לחיבור IDE רגיל והשני ל-RAID? ומי עדיף שיהיה C? לוח Gigabyte 7VAXP

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by orlupo,

שלום, ביקשתי כאן לא מזמן המלצה על צורב DVD. קיבלתי המצלמה על ASUS DRW-2014L1T. בדקתי והוא אכן היה נראה צורב טוב שתומך ב-BitSetting ו-LightScribe. הלכתי היום ל-SkyPC והם אמרו לי שהוא לא זמין יותר ובמקומו יש דגם חדש: 20B1LT. חיפשתי קצת מידע עליו וגיליתי שהוא לא תומך ב-BitSetting וגם איכות הצריבה רק סבירה. הייתי רוצה המצלמה על צורב DVD אחר או מישהו שיודע על חנות טובה ואמינה שעדיין מוכרת את הצורב הנ"ל. תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  20. לא רק אינטל וסמסונג: גם חברת Patriot רוצה נתח בשוק כונני ה-SSD המתקדמים בממשק M.2, עם הבטחה למהירויות גבוהות מתמיד נראה שימיו של ממשק ה-SATA 3 כאמצעי אחסון נבחר לכונני SSD ספורים. עם פיתוח טכנולוגיית ה-NVMe החדשה לאמצעי אחסון מתקדמים, רף הביצועים בשוק הביתי מטפס בכמה מדרגות ומכפיל את עצמו כמה פעמים. הפעם בתפריט כונן חדש של יצרנית הזיכרונות הותיקה Patriot. לכונן קוראים Hellfire והוא למעשה כרטיס SSD המתאים לממשק M.2 הנפוץ כיום בלוחות אם מבוססי ערכות השבבים H170 ו-Z170 של אינטל. כמו כן, גם במחשבים ניידים מתקדמים העושים שימוש במעבדי הדור השישי של אינטל, הסקיילייק. הבקר של Phison, שיהווה את לב ליבו של הכונן החדש מ-Patriot הכונן המדובר מחיר בקר …

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  21. חברתי את ה-CD והצורב בנפרד (כל אחד על IDE נפרד ) ה-IDE פנויים בגלל שאני משתמש ב-HD בחיבור SATA בקיצור כאשר אני צורב On-The-Fly הצריבה לוקחת יותר זמן למה ??? (הצורב וגם הCD מזוהים כ-UDMA-2 )כל אחד מהם מוגדר כ-Master אם אני צורב מ-HD אין בעייה

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by roeiw,

שלום, מישהו מכיר מכיר מקום בארץ שמוכר דיסקים איכותיים לצריבה? CD-R וגם DVD-/+R תודה.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  23. אני מעוניין שבמקום שיהיו לי 2 כוננים שכל אחד מהם בערך 20 ג'יגה ובמקום שיהיה לי כונן F ו H יהיה רק אחד איך אני יכול לעשות זאת אם בכלל? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  24. שלום לכולם, חברה שלי הפילה לי HDD של 80 GB ,כשחיברתי אותו הוא עושה טיקטקים כאלה ,אתם יודעים כבר על מה אני מדבר. יש סיכוי להציל אותו? ???

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  25. בעקרון אני יכול לקנות כזה כונן של Segate חדש ב- 250. מה אתם אומרים אם אני יתקין עליו XP וישחרר לי קצת מקום. משתלם?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.