אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל , המחיר נראה לי זול ואני רוצה לדעת אם שווה לקנות אותו. מהירות צריבה DVD-R X8 מהירות שיכתוב DVD-RW X2 מהירות צריבה DVD+R X8 מהירות שיכתוב DVD +RW X4 מהירות צריבה DVD-R X4 מהירות צריבה DVD-RAM X3 מהירות צריבה CD-ROM X24 מהירות שיכתוב CD-ROM X16 מהירות קריאה CD-ROM X32 מהירות קריאה DVD X12 תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום, יש לי שאלה שלא מובנת לי - אם כי נשמעת אפשרית. אני מעוניין למפות כונן לוקאלי לכונן רשת - הכונן ישב במחשב שכרגע משמש כשרת וכתחנת עבודה, במחשב לוקאלי יישבו דיסק מ"ה ודיסק רשת. האם ניתן ליצור מצב של DMZ בכונן לוקאלי שמופה לכונן רשת? הסיבה היא שאני מתקן מחשבים בביתי ולאחרונה נוצר מצב בו אני עובד על מספר מחשבים בו זמנית, והרעיון הוא שאשתמש בכונן רשת כדי למשוך ממנו קבצים ודרייברים, הבעיה שכל מחשב שאחבר לרשת פנימית זורק וירוסים בצורה מטורפת (כן,גם היום בעידן האנטי וירוסים החינמיים יש משתמשים שאינם מתקינים תוכנה כלשהי שתגן עליהם). אני רוצה לבלום כמה שאפשר את אפשרות הוירוסים בשרת... אשמח אם אקבל תשובה! תודה!
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מכיוון שאני רוצה לקנות עכשיו HD חדש... ואני ניסיתי לחפש בזאפ... ויש שם המון דרכים\ממשקים לחיבור הכונן... ואני לא יודע איזה מהם מתאים ללוח אם שלי יש כל מיני : ATA 100 ,ATA II 3, SATA וכל מינ יכאלה בקיצור.... http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141823&Filter=141811 איך אנ ייכול לבדוק? הלוח אם שלי זה: ASUS מודל : P4B533 תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
סליחה על הבורות... ותודה מראש למגיבים.
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול המחשב שלי עוד עבד כמו שצריך, והיום הוא פשוט לא עולה. הביוס מזהה את הכונן SDD שלי. הוינדוס 7 לא מצליח לעלות. הפעלתי את התקנת/תיקון וינדוס מהדיסק (מבלי להתקין ממש) וזה מראה שהדיסק SDD שלי ריק לחלוטין, כאילו מעולם לא נעשה בו שימוש... יש לציין שהמחשב היה כבוי בליילה, והוא גם מחובר לUPS שהוא גם מייצב מתח. הכונן שברשותי הוא Intel SSD 320 120gb, והוא בשימוש כחודשיים. ניסיתי אגב להחליף יציאת SATA בתקווה שאולי יקרה נס, אבל זה לא עזר. מה הולך פה? אני לא יודעת מה לעשות, לנסות לממשל אחרויות או להתקין מחדש את הוינדוס? ולמה כל זה בכלל קרה?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
פעם חיברתי בצורה כזאת...והארד הסאטא נמחק... תודה!
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי במחשב שלי מותקן דיסק קשיח 40GB ו CDRW ו CDROM . במסך שמייד אחרי ה POST הוא כותב לי : ATA 100 -HD זה ה Master ב P IDE DMA 33 - CDRW זה ה Master ב S IDE ATA 33 - CDROM זה ה Slave ב S IDE השאלה שלי למה הם לא כולם עובדים ב ATA 100 ?? הלוח שלי הוא : Epox P4M266A -8235 צ'יפסט צפוני : P4m222 (vt8751( של VIA דרומי : VT.8235 . תודה רבה .
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי! השעלה שלי היא: איזה צורב עדיף באותו מכיר משני אלה: 1. Plextor PX-760A IDE/ATAPI שהוא X18 2. Plextor PX-755SA SATA שהוא X16 אני קונה אותם מארצות הברית ב-50$
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי שאלה חבר'ה יש לי כונן פיסי אחד עם שלוש מחיצות, על אחת מהן מותקנת XP, אחת מלאה ואחת ריקה. אני רוצה למזג את המחיצה הריקה עם זו שמותקנת עליה XP, ללא פירמוט כמובן. האם וכיצד ניתן לעשות את זה? תודה חג שמח
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
זה הרדיסק יחסית ישן של 20 ג'יגה . אבל אני מוצא בשום מקום מידע על הrpm שלו . כל מה שכתוב על המסגרת למעלה זה 16,383 cyl 16 hds 663 sect lba-39,102, 336 20 giga. אני פשוט רוצה לדעת אם זה 7200 או 5400. המודל המדוייק שלו הוא st320413a ועוד משהו קטן, כתוב באיזה מקום שם ultra ata , זה אומר משהו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת, האם הארד דיסק משפיע על מהירות קידוד סרט? למשל אם סרט מקודד בהארד דיסק SSD יהיה יותר מהר מקידוד בהארד דיסק סטנדרטי שנמכר כיום? (הכוונה לקידוד נניח מקובץ TS ל-X264 למשל) ידוע שהמעבד הוא גורם משפיע בעיקר אבל האם יהיה הבדל משמעותי במהירות אם בכלל בקידוד?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אחרי עדכון קושחה שעשיתי עכשיו לCRUCIAL M4 שלי לגירסת 000F נוכחתי לדעת בבדיקת בAS SSD שיש ירידה בביצועים בשני מספרים בכל פרמטר לעומת בדיקה לפני העדכון , וזה אחרי שהעברתי בביוס מIDE לAHCI. למה זה ומה עושים ??
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק עם יש לי במחשב SATA-2 יש לי SATA -1 יש מצב ש 2 מתחבר
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום במסגרת אחריות שלחתי את הארדיסק שהתקלקל לי שהוא WD 160 GB 8MB קיבלתי הארדיסק Hitachi 160GB 8MB האם יש הבדל שווה להתעקש לקבל אחר או אותם דבר או אולי היטשי יותר טוב כי אם הארדיסק יתקלקל יש לי אחריות רק לעוד חודשיים בלבד ככה שאשמח לתשובות
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי שני כונני HDD 80G שאני לא משתמש בהם אני רוטצה לייצור עליהם RAID0 למערכת הפעלה ולתוכנות ספציפיות אין בינתיים כסף לקנות SSD אז לא להציע לי SSD בבקשה רק איך אני מגדיר אותם שייתנו לי מקס' ביצועים מבחינת גיבוי לא באמת משנה לי כי גם ככה כל הקבצים הקריטיים יהיו מגובים על כוננים אחרים אז זה מיועד רק להגביר את המהירות באופן זמני עד שאני יקנה SSD
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
אבל במכשיר הדיוידי הביתי מתוצרת LG הסרט אינו עולה,מדוע? נ.ב השתמשתי בתוכנה ה-clone DVD לצריבת הסרט
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איך כונן פלאש 8 ג'יגה עולה 400 וHD חיצוני עם כניסת USB עולה אותו מחיר? קניתי כונן פלאש USB ב400 שקל כי זה עוזר לי עם גיבוי וכו' ואח"כ ראיתי שיש HD עם 250 ג'יגה ב500 שקל איך ההבדלים לא כאלה גדולים במחיר? אתם אומרים שכדאי שאני יחזיר את הזכרון פלאש של ה8 ג'יגה יוסיף 100 שקל ויקח את הHD החיצוני 250 ג'יגה שמתחבר בUSB ב500 שקל? או שיש פה איזה קאצ'
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק אחד של IDE 80GB ויש לי גם 250GB SATA II ! חיברתי תSATA II בביוס הוא מראה שהוא מחובר אבל שאני נכנ ס למחשב שלי אין שם אותו הוא מראה לי רק ת IDE 80GB למה ???
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
על מה הייתם הולכים ? שתי האופציות עולות בערך אותו דבר, וזאת בעיקר שאלה של ביצועים מול נפח. אני האמת תיכננתי עד עכשיו ללכת על 120 אבל התחלתי לשקול גם את האפשרות של הRAID...
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח של 1TB , אני מתלבט בין סמסונג HD103UJ לבין WD1001FALS . קראתי בסטיקי שהסמסונג מומלץ אבל היה לי ניסיון לא טוב עם הארד דיסק שלהם(אשמח לקבל תגובות למי שיש את הדגם הזה של הסמסונג), השאלה היא איך WD לעומת הסמסונג מבחינת שקט וביצועים .
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר מכיר מקום בארץ שמוכר דיסקים איכותיים לצריבה? CD-R וגם DVD-/+R תודה.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אני רוצה צורב DVD בתקציב של לא יותר מ200 ש"ח מהחנות TMS! אני רציתי את LITEON LH-20A1SX20 אבל אין להם על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק מסוג WD5000AAKB-00YSA0 איפה נמצא הMASTER CODE שלו ? ואם אני מוצא הרדיסק זהה איך אני יכול להחליף בינהם ?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי מחשב חדש שהרכבתי. לוח אם ASROCK Z68 EXTREME4 עם 2 כונני SSD OCZ AGILITY3 60GB מוגדרים על הדרייוור של אינטל בRAID0 (כמובן שניהם מחוברים על SATA3, קיימים בלוח 2 חיבורים על הדרייוור של אינטל) לפניכם תמונת מסך של הבדיקה, לא ברור לי למה לא לאורך כל הבדיקה הביצועים זהים? ויותר חשוב למה הם מתחילים תמיד בביצועים ירודים? תודה, גיא. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-