עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי את הצורב הנ"ל, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק DVD-R או כל פורמט DVD אחר, הוא נותן לי לצרוב את הדיסק במהירות של X2 בלבד (אין לי יותר). ניסיתי לצורב עם NERO 6 וגם עם ROXIO CREATOR אך בשניהם המהירות המקס' היא X 2. ניסיתי לעדכן קשוחה, אך אין קשוחה חדשה יותר מהנוכחית . יש פתרון ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by MENASHEHE,

שלום יש לי עכשיו את הצורב הזה: GH20LS10 הצורב הוא ממשק SATA שזה גם מה שאני מחפש ליקנות, אבל אני לא מרוצה ממנו ביכלל כי הוא כל הזמן עושה לי רעש חזק מאוד אני אפילו לא יכול להשאר עם דיסק בפנים כי כל עוד שהוא בפנים הוא חופר לי באוזן, אני מחפש משהו שקט וטוב במחיר סביר. תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by tkhvbcht,

אני רוצה כונן קשיח חדש 200 גיגה בחיבור Ide... ושלא יעלה ממש יקר... מה אתם ממליצים? כי אני לא ממש מבין בחברות ובנתונים של כל כונן... תודההה רבהה

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by ferrari,

שלום, הייתי מעוניין לרכוש HD רשת. האם יש למישהו המלצה? הדיסק חייב להיות מינימום של 500 ג'יגה מהיר ככל הניתן. הדיסק מיועד לאחסון קבצי מדיה בעיקר, ולהיות RESOURCE רשת משותף למחשבים רבים ברשת הביתית שלי. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  5. האם ניתן להשיג בארץ SEAGATE EXTREAM CONDITIONS בתודה. טל.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by 111111,

שלום יש לי דיסק דיוידי של וירבטים של 4.7 ג'יגה אבל לפי נרו יש לו מקום בדיסק רק ל4.5 ג'יגה, האם זו בעיה או שככה זה? ואם ככה זה אז עד איזה גבול אני יכול למתוח את הקיבלות בעזרת overburning בנרו? תודה

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by stingeR-,

יש לי צורב LG H22N ועד עכשיו(כבר שנה וחצי) הכל היה תקין ועבד מעולה... לפני כשבועיים שמתי לב שהצריבה נהייתה פתאום איטית מאוד במונחים של 35 עד 40 דקות לצריבת דיסק DVD שלם(4.3GB) ושמתי לב גם שבעת הצריבה המחשב נהיה איטי ברמות מטורפות ויש מין תקיעות של העכבר ותקיעות במוזיקה במידה ואני שומע... הBUFFER LEVEL קופץ בין 20 ל70-80 כל הזמן בעוד שלפני זה הוא היה על 80-100... מה הבעיה כאן? יש דרך קלה לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  8. נו , הכותרת דיי אומרת הכל , אבל בכל זאת , אני צריך צורב דוד שתומך בכמה שיותר פורמטים , שלא ממש מפריע לו אם הוא צורב על מדיות איכותיות או לא , וכמובן , שלא יידפוק דיסקים על מהירויות בינוניות (CD אני צורב בכיף על 32X והצורב הנוכחי שלי לא הורס , זאת פחות או יותר המהירות שבא אני אצרוב דוד , חלקיי 4 כמובן , אז יוצא שאני אצרוב על 8X ואני צריך צורב שיכול לעמוד גם בקצת יותר )

9. אני זוכר שראיתי את NIKE רושם את זה איפשהו... אני מעוניין לעשות את זה בגלל שאני קונה PS3 ואני רוצה לחבר את הHD לשם (WD My Passport 250GB) תודה.

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. לחבר שלי יש צורב LG 4160 שקנה בסוף 2004 באותו זמן אני קניתי את ה NEC 3500 ואני חייב להגיד שה NEC בהרבה יותר מוצלח, על דיסקים של ורבטים X8(DVD-R) אני יכול לצרוב ב X12 והאיכות היא פנטסטית. בכל מקרה הבעיה היא כזאת הוא הביא דיסקים של ורבטים ( X16 PRINTABLE (DVD-R גם והצורב שלו מוכן לצרוב עליהן רק ב X4 עדכנתי לו את ה FW לגרסא העדכנית וזה לא עזר, בדקתי את הדיסקים אצלי והצורב שלי תומך בהם בצריבה X16, משום מה גם בדיסקים של X8 ב R- הוא יכול לצרוב עליהם רק ב X8 ולא ב 12 האם זו היא בעיה של הדגם 4160 או ספציפית לצורב הזה.

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  11. ולא דרך RUN>COMMAND תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by ZeppeliN,

אני צריך המלצות לדיסקים (DVD) טובים ולא מאוד יקרים.. מצאתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6456 איך זה? אגב, אני צריך המלצה לדיסק DVD+/-RW יחיד של 4.7GB או של 8.5GB... תודה (:

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by Avi313,

איזה כונן של 160 ג'יגה כדאי לי לקנות למחשב החדש שלי מבין הבאים: Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ S-ATA II HDD Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by alexrta,

שלום לכולם. לאחרונה ניתקלתי במצוקה של מקום והחלטתי להרחיב טיפה את הזיכרון, עכשיו אני מאוד רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני והשאלה שלי האם הוא יספק ביצועים סבירים ולא יפגע לי בניגון סרטים/סדרות שיהיו ב-HD (שזה יהיה השימוש העיקרי שלו לאחסן סרטים וסדרות), או שלא לקחת סיכון ולקחת כונן קשיח פנימי וזהו. מה גם שהכונן יהיה רוב הזמן סטאטי ולא יזוז הרבה אבל עדיין העיניין של הניידות מאוד קורץ לי(וגם לחברים שלי שאני לוקח מהם מדי פעם את ה-HD שלהם בשביל להעתיק מהם דברים. יש גם את העיניין של המחיר בעיקרון 320GB יספיק לי, והמחיר של HD פנימי נמוך משמעותית מחיצוני. מה שכן המחיר פחות משחק פה מחיר מה שחשוב לי זה התמודדות של ה-HD בניגון מדיה די כבדה כמו סרטים ב-1080P. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  15. אני לא מצליח בתוכנת הנרו לצרוב קופי דיסק בקריאה הוא מודיע שאין לו אפשרות אולי לעשות IMAGE אבל יש מספר אפשרויות לפי מה שהבנתי אני לא יודע איך אולי מישהו יסביר ?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הרדסיק חיצוני,לגיבוי תמונות וקבצים שונים.. התקציב הוא עד 450ש''ח.. אני אשמח לקבל פה המלצות.. תודה!

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  17. אז ככה: היה כונן עם 2 מחיצות - D,E. רציתי לאחד אותם. פירמטתי את כונן D ונתתי לPM פקודה לאחד את המחיצות. התוכנה הייתה אמורה להעביר את כונן E לספריה בכונן D, אבל כנראה הייתה תקלה וכונן E אבד! השתמשתי בתוכנה getdatabackNTFS והיא מצליחה למצוא את כל שמות הקבצים שהיו בכונן E (שמופיע עכשיו כשטח פנוי בדיסק, ללא מערכת קבצים) אבל נראה שכל קובץ שאני מנסה לחלץ מהכונן הזה יוצא פגום. את הקבצים מכונן D שעבר פירמוט התוכנה משחזרת ללא בעיה. האם יש דרך לשחזר את הקבצים מכונן E? אפילו אם זה מצריך פניה למעבדה... אני רק רוצה לדעת אם יש סיכוי.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by za-david,

איך אני יכול לדעת אם המחשב שלי תומך ב USB U3? יש לי תמכיה ב USB אבל מה זה ה U3 הזה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by neovo,

היה לי תקלה בוינדוס שלא היה עולה ( היה לי C ו D על המחשב ) הכנסתי את הדיסק SPOTMAU SUPER SUITE 2010 בנסיון לתקן את הוינדוס עשיתי שחזור קבציח מערכת ון תיקון MBR ו BOOT.INI פתאום אחרי זה כשאני מנסה לפרמט אחרי שלאעזר הכל ההארדיסקמופי כאילו אין בו אף מחיצה כאילו הוא חדש דנדש מה אני יכול לעשות בכדי להחזיר את ה D לפחות כל החומר שלי עליו ??

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by xytkhi,

ברצוני לרכוש כונן 500 גיגה מה דעתכם על הכונן הזה של סיגייט? והאם סיגייט היא חברה טובה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=676826 תודה

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  21. מה יותר מהיר, כונן RAPTOR בודד או 2 כוננים רגילים ב RAID0? תודה![br]פורסם בתאריך: 22.07.2009 בשעה 14:16:10 אף אחד לא יודע?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  22. חשוב שיהיה שקט ולא מורגש תודה.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  23. פרמטתי את המחשב, ופרמטתי רק מחיצה אחת, זאת שבה אני מתקין את הווינדוס. אחרי הפרמוט והתקנת הוינדוס, הוא לא מראה לי את 2 המחיצות שלא נגעתי בהן. מישהו יודע למה?? תודה.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by TNT,

שלום חברה. יש לי בעיה בעייתית. יש לי מחשב נייד של IBM ויש לי בעייה ב buffer בצריבה. בצורב המחובר למחשב אני יכול לצרוב CD במהירות 8X בלי שה buffer ירד בכלל. ויש לי צורב חיצוני ששם אפילו במהירות 4X ה buffer יורד(לא מתרוקן לגמרי, פשוט יורד עד ואז שוב עולה). לצרוב DVD לוקח לי 35+ דקות. ממש מוגזם. בתוכנה Nero אפשר בהגדרות לראות את המהירות של הארדיסק, הוא נותן לי שם 2400-2800 קילו בייטס. לכן אני יכול לצרוב רק במהירות 16X(2400kb/s) לCD בלי שהbuffer ירד. יש לי WINXP SP2 ניסיתי לעשות סורק דיסק ואיחוי דיסק אך הבעיה לא נפטרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by shibby15,

מה יכולה להיות הסיבה? הוא איטי פי שתיים ממש. כשהיה חדש היה מעביר קובץ של MB350 במשהו כמו 40-30 שניות ועכשיו מעל דקה.... הDOK של A-DATA בגודל 4 גיגה יש עצות? תוכנות או דברים אחרים לעשות?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים