עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני קונה אחסון ובחברת אחסונים אחת אומרים לי כמה תעבורה אתה רוצה 3 טרה 10 טרה 20 טרה ובחברה אחרת תעבורה ללא הגבלה כמה תעבורה אני צריך בשביל שרת FIVEM שרת משחק שנכנסים אליו אנשים כל חודש אפשר הסבר מפורט ועוד משהו אם מישהו מכיר חברת אחסונים בחול במחיר טוב תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  2. Started by omni96,

שלום קניתי קורא כרטיסים לפנל דיסקטים כזה: הקורא עם שבב של חברת ChipsBank או ChipsBnk לא מצליח לכתוב על כרטיסי SD כל שאר הכרטיסים בסדר אני משתמש ב-Win7 32bit יש למישהו מושג אם יש פתרון לבעיה? או שאולי יש לכם המלצה על קורא דומה שאתם יודעים שהוא אמין? תודה!

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by shahar07,

נדפק לי הארד דיסק, (wd 2500ks) יש לו זיכרון 16 לפני שנתיים הוא נחשב ל כונן טוב, אין לי מושג מה היום אני צריך הארד דיסק טוב, המלצות

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  4. היי חברים הוירוס : לוחץ דאבל קליק על הכונן הקשיח ועולה לי חלון" פתח באמצעות" ... אגב אותו דבר יש לי גם בדיסק U3 שיש לי כבר חודש וחצי אני עם איזה וירוס מסריח ימח שמו ... שלא רוצה להימחק לי מהמחשב יש לי במחשב 2 מחיצות C,D כונן ב פירמטתי הבעיה נפתרה ! אחרי התקנת וינדוס .. כונן D שבו אני שומר הכל ... לא נפתח לי בדאבל קליק רק שאני לוחץ על התיקיות למעלה ואני רואה את התיקיות מצד שמאל רק אז אני יכול לראות את תוכן התיקיה !!! אמרו לי שאני צריך למחוק איזה קובץ מסויים במצב בתוח שהוא קובץ מוסתר !!! קיצר מישהו יודע על מה אני מדבר ? http://picasaweb.google.com/orenhara...86491521289682

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  5. Started by hz707,

מה גודל כלסתר מומלץ בSSD ?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by dorish,

אז ככה אני קונה מחשב חדש בהרבה כסף אז אני חושב שהכי כדי להשקיע בדברים שישארו שנים כמו מסך VP930B שהוא מסך יקר אבל ישאר שנים במארז מעוד יקר שישאר שנים בספק וכו" אז הרדיסק הוא גם דבר שישאר שנים ואת המעבד וכרטיס המסך אני תמיד יחליף אז ככה אני הבנתי שעל RAPTOR יש 5 שנים אחריות שזה מעוד חשוב הוא 74GB שזה מספיק לי הוא עולה 990 שזה לא נורא ולא בשמיים השאלה שלי איזה חברה הכי ממולצאת חשוב לי השקט והאם לא הולך לצאת איזה משהוא חדש בתחום ששווה לחכות אליו (מה שממש לא נראה לי) והאם אני מחבר אותו רגיל או שזה מסובך ללוח אם החדש שלי (עוד לא קניתי אם זה משנה משהוא בלוח שאני צריך לדעת לפני שאני יקנה) וזהו אם יש לכם משהוא שאני צריך לדעת חוץ מזה אז תודה ואני לא יודע אם זה קשור אבל אני רוצה גם…

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  7. אני מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים... תודה שלומי

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  8. סליחה על הבורות... ותודה מראש למגיבים.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by yp3,

יש לי שני דיסקים קשיחים תקולים שהמידע עליהם חשוב אני צריך המלצה על חברה לשחזור מידע חיפשתי פה בפורומים ולא מצאתי כל כך התייחסות לנושא אשמח לשמוע המלצות, כמובן שהפרמטר העיקרי שלי זה מחיר כמה שיותר נמוך תודה מראש

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  10. היי, אני טס לאמריקה בקרוב ורציתי לשאול אם שווה להביא משם הארדד-דיסק בגלל החאריות... כאילו ה3 או 5 שנים אחריותעל הארד-דיסק שאני קונה בחול תקפות גם בארץ??? ואני לא יודע אם לקנות WD או סיגייט י הבנתי שמבחינת רעש הם אותו דבר או שסיגייט יותר שקט... 8MB באפר יש גם לסיגייט, ושמתי לב שלסיגייט יש SATA II וכתוב שהוא משפר את הביצועים של SATA רגיל בעד 20 אחוז... http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=14&manufactory=1305&DEPA=1&sortby=14&order=1 פה זה ההארדם של סיגייט... אני רוצה 120GB... ופה זה של WD... אני אל רוצה להשקיע יותר מ120 דולר... והאם זה משנה אם אני קונה ריטייל או OEM? כי יש הבדל די גדול במחיר... אני קונה מהחנות הזאת.. http:…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  11. זה הרדיסק יחסית ישן של 20 ג'יגה . אבל אני מוצא בשום מקום מידע על הrpm שלו . כל מה שכתוב על המסגרת למעלה זה 16,383 cyl 16 hds 663 sect lba-39,102, 336 20 giga. אני פשוט רוצה לדעת אם זה 7200 או 5400. המודל המדוייק שלו הוא st320413a ועוד משהו קטן, כתוב באיזה מקום שם ultra ata , זה אומר משהו? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  12. ועוד שאלה קטנה, פירמוט מזיק להארד דיסק אם נעשה לעתים תכופות? סתם לדעת תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by barry,

היי שאלה פשוטה שאני חייב לדעת לפני קניה.יש לי SSD M4 128G ואני רוצה לקנות INTEL 330 120G עכשיו אני לא רוצה שיהיה לי 2 מחיצות של 120 אני מעדיף אחת של 240 ככהשאלה שלי RAID 0 בין שניהם? יהיה אפשרי בצורה מלאה? כלומר יהיה לי שילוב מלא של 2 ה SSD או שבגלל הגודל הנוסף של ה M4 יהיה לי שיולב של 2X120 ועוד כוננן לא מוגדר של 8G?תודה רבה.שאלה נוספת פחות קריטית יש לי לוח עם H77 הבקר יכול להתמודד עם 2 RAID במקביל? יש לי כבר RAID 0 על 2X500G HDD מכני תודה.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  14. שלום, מעוניין לקנות הארדיסק פנימי בנפח 500\1000 GB. השימוש שלו נכון לעכשיו הוא להיות מחובר לראוטר בתוך כונן רשת ביתי.. בעיקר לגיבויים. חלק מזה כולל לנגן ממנו סרטים דרך הרשת. יכול להיות שלפעמים אחבר אותו לסטרימר. האמת ש 90% מהזמן הוא ישכב חסר שימוש. אני אשתמש בו לעיתים רחוקות. שאלות: ראיתי שהמומלצים שלכם הם של סיגייט. למרות זאת, כמעט כל מי שאני מכיר קונה WD סדרה ירוקה. מה אתם יכולים להגיד שיותר מתאים לי? בגלל שרוב הזמן הוא יהיה חסר שימוש, רציתי לקנות מארז שמאפשר כיבוי כשהוא לא בשימוש. האם יש כאלה? האם זה בטוח להארדיסק? כי זה נשמע לי כמו לנתק לו את החשמל ולפי מה שאני יודע זה לא בריא. תודה לעונים, איתי.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  15. Started by M1SH,

אהלן יש לוח MSI 865PE Neo2-PS M ואני רוצה להביא H.D חדש כי הישן נדפק לי היה לי 120GB ואני מחפס משהו קצת יותר גדול במסגרת התקציב שיהיה אמין ולא ירעיש בתודה מראש M1SH

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by DakloN,

שלום.. איזה צורב היום הכי כדאי לקנות..? מהצורבי דיוידי של היום.. NEC,LG,PIONEER,BENQ?? או אולי משהו אחר...

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by Cynicoren,

שלום לכולם, שמעתי שהתחילו לייצר HD בטכנולוגיית פלאש חדשה, ז"א ללא חלקים נעים ב HD, מה שיכול להאריך את חייו בצורה משמעותית. אני צריך כונן אך לא בדחיפות. האם לדעתכם בקרוב יהיה ייצור סדרתי של כוננים אלו, או שלא כדאי לחכות ולקנות כונן רגיל כבר עכשיו ? תודה !

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  18. היום שמתי לב שאצלי בביוס בהגדרות הSATA מופיע Configure SATA as IDE והאופציה היחידה שם זו IDE. האם זה אומר שבעצם הכוננים שלי עובדים במהירות של IDE??

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by nore0,

תודה

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  20. היי, יש לי כרגע 500GB של WD במחשב שכבר בהחלט לא מספיקים לי, לכן חשבתי לצרף עוד כונן של 500 או טרה האם ישנה אפשרות להוסיף כונן מבלי לפרט את המחשב וחלק את המקום מחדש אלה פשוט כאוד כונן במחשב? ושאלה נוספת האם 2 כוננים יכולים להיות שונים? מבחינת דגם,חברה מהירות נפח וכו'? במידה וכן אפשר לקבל המצלה לכונן טוב באזור ה350 ש"ח מKSP? (פשוט שם הכי נוח לי לקנות) תודה (:

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  21. Started by Xilver,

שלום, קניתי צורב DVD, ואני פשוט לא מצליח לצרוב משחקי PS2 או כל דבר אחר ב-DVD. הוא מצליח לצרוב רק דיסקים רגילים, אבל משום מה הוא לא מצליח DVD \: השגיאה שמופיעה לי היא User Aborted, והפירוט שלה הוא זה: הדיסקים הם דיסקים של RITEK (www.ritek.com אם זה עוזר), שרשום על האריזה שלהם 8X, DVD-R. אשמח לפיתרון.. אגב, ניסיתי לצרוב גם עם NERO וגם עם Alcohol 120%

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by dj mccoy,

שלום לכולם אני זקוק נואשות לדרייבר של צורב מדגם YAMAHA CRW-F1E מה שקורה אני מנסה לצרוב וכל הזמן הצריבה נכשלת אם למישהו יש פיתרון אז............ תודה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by iveco,

חיברתי את ה SANDISK 3.0 קרוזר גלייד 256GB בטעות ל USB2 במארז יצא קריאה 34 מגה קריאה ו 17 מגה כתיבה ובקבצים הקטנים יצא 1-4 מגה בייט , אז חיברתי בלוח האם עצמו USB3 יציאה כחולה יצא לי גם נמוך כתיבה 50 מגה בייט לשניה וקריאה 50-150 מגה לשניה בקצבים הגדולים ו 2-7 מגה בקבצים הקטנים זה תקין ?

24. Started by ran778,

שלום מצאתי מחשב זרוק (זה קורה הרבה בת"א) ולקחתי לו את הכונן הקשיח איך אני מאתחל אותו מבלי להפעיל אותו (חשש לוירוס) והאם לאחר האתחול צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשב יש לי WIN XP תודה

25. שלום לכולם, אני רוצה לנתק את אכסון והורדה של המולטימדיה בבית שלי מהמחשב, לשם כך על ה-NAS לעשות את שלושת הדברים הבאים: 1. צריך שיהיה לו FTP קליינט כדי שאוכל להוריד אליו מדיה מהשרת שלי. 2. אפשרות להריץ סקוויז בוקס סרוור. 3. לספק מספיק רוחב פס כדי שמינימום 2 מחשבים יוכלו להריץ ממנו סרטי HD (נגביל את זה ל-MKV) אני נוטה לכיוון ה-QNAP האם יש למישהו רעיונות נוספים? או הרהורים בנושא. בבקשה ללא הצעות לבנייה לבד אין לי לא כוח ולא רצון להתעסק אם זה, תודה מראש לעונים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.