אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מבין צורבי SATA שבמומלצים מתלבט בין השניים הללו. האם ל-LG יש איזשהו יתרון? זהו צורב דור קודם. האם אין ל-LG צורבי SATA מתקדמים יותר? אולי כדאי לרדת מה-SATA לטובת 42N ? מבחינתי x18 לעומת x20 הוא בכלל לא שיקול. מה שחשוב לי באמת זה האמינות וזמן החיים של העינית האופטית (חסינות מפני אבק). נ.ב. x-dude תודה על ההפניה. אודה לדעתכם, ilil
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. כשהוא עובד במצב רגיל אני בקושי שומע את המאווררים. אבל כשאני מריץ תוכנות שמפעילות את ה HD, אני ממש שומע את ה HD מתאמץ. (זה 320GB של SEAGATE) האם זה תקין?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
צורב הDVD שהיה לי(LG GSA H32 משהו כזה)התקלקל,ואני מחפש צורב חדש. חשבתי ללכת על האסוס DRW1814BLT אבל ראיתי בסטיקי של המומלצים שהוא לא כל כך טוב.. אני מחפש צורב SATA תומך lightscribe,עם צריבות מהירות וטובות ככל האפשר,משהו במחיר של האסוס... הייתי הולך על הLG אבל לא מצאתי את גרסת הlightscribe... אז איזה צורב לקחת?אולי האסוס לא עד כדי כך רע כמו שהבנתי וכדאי לי לקחת אותו? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
קניתי כונן נוסף של 160 ג'יגה של sata עכשיו קניתי מפצל של כח לספק כח.. אבל יש לי רק חיבור אחד של נתונים.. אני צאיך לקנות עוד אחד? או מה? איך אני אמור לחבר את שניהם? אני לא רוצה לשרוף אותם ואז לא יהיה לי כלום... מקווה לתשובה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
חבר שלי טוען שצריבה על מהירות איטית זאת צריבה איכותית זאת אומרת אם במקרה יהיה קבצי מוזיקה אז סאונד יותר איכותי או במקרה של תמונות אז איכות יותר טובה וכו' האם הוא צודק?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
חיברתי כונן דיסקטים למשחב הוא דולק.. הנורה שלו דולקת אבל הוא לא מופיע במחשב שלי... חיפשתי בMANAGE אבל לא מצאתי אותו (אוליי לא חיפשתי טוב...)
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
3.5 אינץ הכי גדול שיש. משהו שאני יוכל להכניס אליו את כל הכוננים וזה יהיה אם יציאת sata אחת ושזה יעשה שכולם יהיו אותו כונן
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
(*תרד זה נכתב במקביל למידע שפורסם בתרד שעוסק ב250AAKS, עקב נושא בדיקה שונה). הנה במיוחד לפורום, בדיקת HDTECH ל 320 AAKS אל מול ה250KS הרגיל (שניהם 16 מגה באפר) שביצעתי היום. הבדיקה היא הבדיקה הארוכה של HDTACH. ניתן לראות בבירור שה320AAKS הוא כוכב חדש בעל ביצועים מעולים , מבין כל מה שאני ראיתי, הכי טוב (בבדיקה הזו) מבין כל ה320, זאת כמובן עקב הפלטות הענקיות של 160 גיגה. ניתן גם לראות שהKS מתחיל מ65 מגה לשנייה והAAKS מתחיל מ85 מגה לשנייה. בהתחשב בעובדה שמדובר באחד הכוננים השקטים שיש ביחד עם מחיר לא רע כנראה הכונן הוא קנייה מאוד משתלמת למי שמחפש גם ביצועים טובים בנוסף להכל. ההבדל בין שני הכוננים הוא 14.4 מגה נוספים לשנייה בחישוב ביצועי קריאה ממוצעים, מדובר בקרוב ל 30 אחוז ש…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
היי! יש לי שני כוננים של 250GB SATA II 16MB. אני רוצה לחבר אותם ברייד 0 , יכול להיות שאני טועה במונח, הכוונה היא שמערכת ההפעלה תזהה אותם כהרדיסק אחד של 500GB ותכתוב לשניהם. אני מודע לסיכונים אז בו נחסוך מראש אזהרות. אני רק רוצה לדעת איך עושים את זה, אני מניח שזו הגדרה דרך הביוס, יש לי ASUS A8N SLI PREMIUME ואני יודע שהוא תומך ברייד השאלה מה אני מגדיר ואיך מחבר פיזית. תודה!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום וחוץ מLOGIC לא מצאתי מקום שמוכר את הצורב הזה. אשמח לשמוע על חנויות שמוכרות אותו באזור ירושלים\ השרון.
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
עכשיו התקשרתי ל-KSP ושאלתי אותם למה אין להם SATA רגיל והנציג שם אמר לי שSATA וSATA2 זה אותו דבר ושרק צריך לג'מפר אותו האם זה נכון?? זה לא מזיק לשים SATA2 בלוח אם שתומך בSATA רגיל יש לי ASUS P4P800 אני יודע שזה לוח אם ישן תודה רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי HD של 120 GB והוא של SATA עכשיו אני יודע שיש לו חיבור לחשמל בצד ימין אבל לייד הכבל SATA בצד שמאל יש עוד כבל שגם הוא מתחבר לספק כוח..(יש לציין שיש לי ספק כוח חדיש מאוד). הייתי רוצה לדעת אם אפשרי לשחרר אחד מהם ואם כן איזה מהם כדאי, האם בגלל שיש בו שני חיבורים שונים מאותו ספק גורמת לו להתחממות ייתר? עריכה: למה אין לי שום דבר מחובר בששת הפינים ב"מרכז" שבין הסאטה לבין החשמל??? האם זה תקין, מה אמור להיות שם?
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הוא מציג מפרט כמו של הלייט און והוא IDE, רציתי שתתנו את דעתכם על הצורב הנ"ל בבקשה. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 20:32:04 מצטער על ההקפצה..הגיע לעמוד שני ואפילו לא תגובה אחת... בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי 1GB נייד שלמשהו אני לא מצליח למחוק שום דבר ממנו ולא לפרמט אותו. כל ניסיון שכזה מגיב בשגיאה של write protection. אין לי מושג איך מבטלים את הדבר הזה, שכן אין לי מושג בכלל מאיפה הוא הופיע. אבקש את עזרתכם. Anatoli.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי צורב DVD פיוניר 212DBK. הצורב הוא SATA חיברתי כבל מידע וכבל חשמל עם מתאם. הבעיה: המחשב לא מזהה את הכונן. יש לי לוח אם MSI 865PE neo2-S שיש לו אפשרות של חיבור של שני SATA 1. עידכנתי ביוס לAMIBIOS 2.5 (זה הביוס הכי חדש לפי מה שהיה באתר של MSI ללוח אם הספציפי שלי נראה לי שהאתר לא מעודכן כי יש גרסאות חדשות יותר) ניסיתי להתקין דרברים לא נראה לי שהצלחתי ושהתקנתי מה שצריך להתקין...... מה לעשות????????
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כשאני נכנס למאפיינים של מחיצה d אצלי... הוא מראה שתפוסים 110 ג'יגה... אבל כשאני נכנס למחיצה, מסמן את כל הקבצים כולל המוסתרים הוא מראה שהם תופסים רק 89 ג'יגה... מה הקטע פה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב פנטיום 1 או 2 אני לא בידיוק יודע למחשב יש אהרד דיסק מסכן של 5 גיגה ויש לי אהרד דיסק של 80 גיגה 7200 RPM רציתי לדעת האם הHD יעבוד כמו שצריך על המחשב או יהיו המון בעיות
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח 160GB SATA2 של WD, בקופסה המקורית, לא באיזה שקית או משהו. מישהו מכיר חנות שמוכרת כאלה דברים?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני משתמש בדיסק קשיח כבר 5 שנים ואני חושש שמשהו קורה לו יש סיכוי שמשהו יקרה לו בגלל שהמחשב דלוק כל היום ואני לא מכבה אותו? אתם יכולים גם לענות על השאלה ששאלתי במקום אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258212.0 תודה למי שידע לענות
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD שקט במחיר סביר (עד 250 ש"ח). ה-LG GSA-H10N נשמע כמו מטוס ממריא בכל פעם שהוא עובד ולא נוח לסרטים או מוזיקה ואני מחפש תחליף אחר. המהירות לא עקרונית (x16 עד x20). אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-