עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הבנתי שמדובר בפלטות של 160GB , מה המשמעות של הדבר הזה ומה היה בסדרה הרגילה (KS). האם זה אומר שבמידה ואני מחלק את הדיסק לשתי מחיצות לדוגמא ב250GB , עדיף לי לחלק 90GB ו -160GB ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by ag43,

האם ניתן לצרוב על דיסקי VERBATIM טיוואנים X16 במהירות X20 עם צורב LITEON SATA 20X? אם כן כיצד ניתן לאפשר זאת בNERO?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. Started by iyehuda,

אני מנסה לגבות אותו עם NERO ולא מצליח הוא טוען שאין מקום בדיסק הריק ( 4.7 G ) שהוא יותר גדול 4.68G והדיסק הריק הוא 4.8 גיגה צירפתי תמונה של ה info disk בו רואים כמה דברים מוזרים : 1.יש 2 קווים 2.lenght 4.68G נ.ב : אני יודע שניתן להוריד פרוץ באינטרנט אבל אני ממש לא מעוניין אני מעוניין לגבות את את הדיסק המקורי שלי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  4. ברשותי מחשב עם לוח אם בן 3 שנים של MSI (לא מצליח לזהות איזה דגם) עם צ'יפסט 865PE אליו מחובר הארד דיסק ישן של 80 GB בחיבור SATA 1 אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש של WD בנפח 250 GB בחיבור SATA2. האם זה יתאים או שיהיה עלי לקנפג איכשהו את הביוס???

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  5. חילקתי את הכונן ל2 C ו D ב C יש את הווינדוס והשני לא מופיע במחשב שלי אך אני מפרמט אותו?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  6. קניתי מחשב חדש, ביקשתי בחנות שיחלקו לי את ההרדיסק ל-2 הרדיסק של WD דגם 2500KS כשהכנסתי דיסק להתקין וינדוס, ראיתי שההרדיסק מחולק אבל לא מפורמט (הם חילקו ל-2 ונשאר חלק שלא שייך לאף חלוקה) פרמטתי את כונן C והתקנתי WIN אבל אני צריך לפרמט גם את כונן D איך אני עושה זאת? האם אפשר ע"י הדיסק התקנה של WIN לפרמט את D? או לחלק מחדש את ההרדיסק ולפרמט? תודה טוב הסתדרתי עם הפרמוט, אבל לא ברור לי למה יש חלק של ההרדיסק שלא שייך לאף חלוקה?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by nuctornal wisdom,

צרבתי לפני כמה דיסק עם נרו 6 באוברבורן, כי היו חסרים 2MB הדיסק עובד בלי בעיות אבל אי אפשר להעתיק את הדיסק, לא עם נרו ולא דרך הווינדוס, או שיש איזה דרך מיוחד להעתיק אותו?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by redead,

KSP מוכרים את הWD2500KS ב320 שקל.. שווה לקחת?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by redead,

כרגע יש לי במחשב הרדדיסק אחד ויחד SATA עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה.. השאלה שלי האם יש איזה בעיות או משהו שאני צריך לדעת בקשר להוספת הרדיסק נוסף? פשוט לחבר את כבל הSATA והמחשב ומערכת ההפעלה יזהו אותו והכול יעבוד כמו שצריך?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by adi11.,

רשום בביקורת על הצורב ש "All CD-R's burned at maximum speed have unexpected C2 errors " מה זה c2 errors?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. Started by jenian,

קניתי חבילת דיסקים של סילברליין של 100 ב70 שח בערך, וחלק מהם נהרסים מהר אחרי שצורבים.. האם זה בגלל האיכות שלהם? כלומר, אם אני אקנה דיסקים של חברה טובה יותר ויותר יקרים הם יחזיקו יותר זמן? או שזה עניין של מזל, או בכלל אולי זה הסידירום שהורס לי אותם או הנגן באוטו?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  12. אני הולך לקנות HDD חדש עוד בקרוב ואני מתעניין באחד מהשניים האלה. אין ממש עדיין ביקורת על הAAKS, לפחות אני לא מצאתי. מה אתם ההיתם ממליצים לי לקנות. שקט כמובן חשוב אבל לא הגורם החשוב ביותר. אני מניח שאמינות היא בערך אותו דבר בכל הכוננים, אי אפשר להיות בטוחים ב-100% מי מהם יותר אמין... אני רוצה את הHDD המהיר מבין השניים לדעתכם, מחיר לא משחק תפקיד כי ההבדל ביניהם הוא 15 ש"ח בKSP לטובת הSEAGATE

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  13. אני מחפש תוכנה שתבדוק לי האם יש bad sectors בדיסק קשיח. הרצתי את Diskeeper 2007 ואת המאחה של הווינדוס, הם ביצעו איחוי אבל לא דיווחו לי אם יש bad sectors. יש לי הארד דיסק אחד של סמסונג ואחד של ווסטרן דיגיטל ואני מעוניין לבדוק בשניהם. (בשביל ההארד דיסק של WD הורדתי את WD DATA LIFEGUARD, אבל לא מצאתי שם אופציה כזאת).

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by adi11.,

מה זה : ביטסטינג? Mini DVD-R? DVD-RAM? overburning? ומה זאת אומרת פלוס ומינוס?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  15. אני רוצה לקנות 2 דיסקים קשיחים בRAID 0 בתקציב של עד 1000 ש"ח. אני רוצה MTBF גבוה כי אני הולך להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן, שהיו כמה שיותר מהירים ושהיו לפחות 250GB.

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by adi11.,

איזה צורב הכי טוב.. במחיר של עד 200 ש"ח

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  17. הדסיק הקשיח הבא נראה ממש מצוין לגיבויים בין מחשבים: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=501103 מדובר על דיסק קשיח חיצוני לניידים, במהירות 5400RPM, בקיבולת 120GB. היתרון הגדול שלו הוא שלא צריך חיבור חיצוני לחשמל, אלא הוא לוקח את החשמל דרך חיבור ה USB2. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל משמעותי במהירות הגיבוי והקריאה, לעומת דיסק קשיח 7200RPM חיצוני, שגם הוא משתמש בחיבור USB2 למחשב.

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by ilil,

מבין צורבי SATA שבמומלצים מתלבט בין השניים הללו. האם ל-LG יש איזשהו יתרון? זהו צורב דור קודם. האם אין ל-LG צורבי SATA מתקדמים יותר? אולי כדאי לרדת מה-SATA לטובת 42N ? מבחינתי x18 לעומת x20 הוא בכלל לא שיקול. מה שחשוב לי באמת זה האמינות וזמן החיים של העינית האופטית (חסינות מפני אבק). נ.ב. x-dude תודה על ההפניה. אודה לדעתכם, ilil

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by BigDragoon,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. כשהוא עובד במצב רגיל אני בקושי שומע את המאווררים. אבל כשאני מריץ תוכנות שמפעילות את ה HD, אני ממש שומע את ה HD מתאמץ. (זה 320GB של SEAGATE) האם זה תקין?

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by gta_man,

צורב הDVD שהיה לי(LG GSA H32 משהו כזה)התקלקל,ואני מחפש צורב חדש. חשבתי ללכת על האסוס DRW1814BLT אבל ראיתי בסטיקי של המומלצים שהוא לא כל כך טוב.. אני מחפש צורב SATA תומך lightscribe,עם צריבות מהירות וטובות ככל האפשר,משהו במחיר של האסוס... הייתי הולך על הLG אבל לא מצאתי את גרסת הlightscribe... אז איזה צורב לקחת?אולי האסוס לא עד כדי כך רע כמו שהבנתי וכדאי לי לקחת אותו? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  21. קניתי כונן נוסף של 160 ג'יגה של sata עכשיו קניתי מפצל של כח לספק כח.. אבל יש לי רק חיבור אחד של נתונים.. אני צאיך לקנות עוד אחד? או מה? איך אני אמור לחבר את שניהם? אני לא רוצה לשרוף אותם ואז לא יהיה לי כלום... מקווה לתשובה... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  22. חבר שלי טוען שצריבה על מהירות איטית זאת צריבה איכותית זאת אומרת אם במקרה יהיה קבצי מוזיקה אז סאונד יותר איכותי או במקרה של תמונות אז איכות יותר טובה וכו' האם הוא צודק?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  23. חיברתי כונן דיסקטים למשחב הוא דולק.. הנורה שלו דולקת אבל הוא לא מופיע במחשב שלי... חיפשתי בMANAGE אבל לא מצאתי אותו (אוליי לא חיפשתי טוב...)

• 2 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.