עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הקבוצתית סגורה!!! מה קורה חבר'ה? הצלחנו לארגן עוד קנייה קבוצתית מחברינו בפנדה מדובר על DOKים מהירים, וגם המחיר, למרות שהוא מחיר מעולה, וזול יותר מכל חנות בזאפ, הם יותר יקרים מהDOKים הפשוטים... אז תחשבו אם זה מתאים לצרכים שלכם. כמובן שאם מישהו קונה DOK בנפחים האלה, עדיף לו מהירות כתיבה גבוהה. לדוגמא, קובץ של 5GB. DOK רגיל, קצב כתיבה 5MB לשנייה, כלומר 1000 שניות כלומר כמעט 17 דקות. DOK מהיר, קצב כתיבה של 18MB לשנייה, כלומר 277 שניות כלומר קצת יותר מ4.5 דקות. (עדיף שאני לא אתן דוגמאות לקבצים גדולים יותר ) ועכשיו לחלק העיקרי. Sandisk Cruzer Titanium 8GB ב118 במקום ב125. Sandisk 8GB Cruzer Contour U3 USB Flash Drive ב119 במקום 142 בפנדה ובמקום 125 במבצע של אופיס…

• 20 תגובות
    • 6.7k צפיות
  2. Started by ely2001,

בקוסמוס התחילו למכור דיסקים של silver line ב 46 שקל ל 50 דיסקים. מישהו מכם קנה את הדיסקים האלו? והאם שבה לי לקנות אותם?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by elada22,

קיבלתי עם ממיר magic hd שלהם דיסק קשיח hitachi 500gb sata3 וקניתי לו חיבור sata to usb עם ספק כוח הדיסק נכנס לפעולה אבל windows xp מחשב שולחני לא מזהה אותו (פעם ראשונה זיהה לשנייה אחת חומרה חדשה ומאז שום דבר) דיסק קשיח IDE כן זוהה ונקרא עם אותו מתאם וספק כוח בלי בעיה. המחשב עובד על IDE עם חיבור משני של להארד דיסק אחר שפועל על SATA אם זה משנה. אני לא מנסה לקרוא את הקבצים שהוקלטו כי מין הסתם הם מקודדים ואין לי עניין בהם, אני רוצה להשתמש בדיסק ככונן חיצוני למחשב. יכול להיות שיש הגנה על הדיסק? תודה מראש ****עליתי על הבעיה המתאם קורא עד SATA2 ולא תומך בSATA3

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by kibub,

היי יש לי מערך רייד 0 על שלוש דיסקים בלוח P5w Dh והוספתי עוד אחד דרך Jmicron (הsata השחור הבודד) ועבד טוב. עשיתי לכונן מחיצה עשיתי Restart והדיסק יותר לא מזוהה השאלה שלי איך אני יחבר אותו, השלושה Sata 1 2 ו3 תפוסים עם הרייד, ואם אני מוסיף בכתום זה לא מזהה אותו , מישהו יכול לעזור לי בנושא כי אני עובר אם זה סרטים ניסיתי כל הדרכים ולא הולך , על ההרדיסק יש לי דברים שאני צריך. תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. רציתי לדעת, האם יש דרך להעביר נתונים ישירות מהמחשב ללאפטופ, בעזרת כבל או משהו? אני מתכוון, לא צריבה, אלא .. כבל שיחבר בין שני כרטיסי רשת, או USB, או משהו דומה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  6. DVDRW SONY D22A X 16 DUAL LAYER ומה זה בכלל ה- MMC הזה?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. Started by Ashand,

כמו בלינקים המצורפים, אמנם בסינית אבל יש תמונה ואני מחפש אמצעי איחסון כזה של ESATA http://buy.yahoo.com.tw/gdsale/gdsale.asp?gdid=489350 http://buy.yahoo.com.tw/gdsale/gdsale.asp?gdid=416942 תודה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by nathan12345,

שלום אני מחפש מוצר אחסון עם הדרישות הנ"ל : מדיה עם זכרון מבוססת USB. זכרון של לפחות 10 MB . אזור לקריאה בלבד ואזור לקריאה כתיבה המידע צריך להשמר מוצפן אסור לאפשר העתקה של המידע מיחידה אחת לאחרת כמות לפחות 1000 בשנה מדיה מתחברת ל PC עם windows xp רצוי מחיר קטן מ 11 $ ליחידה תודה נתן

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. מתי יגיעו דיסקים של 20 ג'יגה ומעלה לחנויות?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by eyaffe,

מה עדיף מבחינת ביצועים מהירים 3 קשיחים של 250 או אחד גדול של 500 ?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by esaly,

היי! שאלה : יש לי הרד דיסק 120GB של WD (דגם:W1200JD) שהתחיל פתאום היום לצרצר - האם סופו קרב? יש רגעים שהצירצור שלו סולידי ויש רגעים שבלתי נסבל... יש משהו שניתן לעשות להציל אותו?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  12. טוב אז לפני שאני מספר מה קרה אני צריך לציין שהמחיצה השנייה במחשב (D), יש בה 100GB מלאים בפרויקטים של שנים... כל המוזיקה שלי שאני לא רוצה לחשוב מה קורה אם זה הולך... כל הסרטים שלי, חודשים על גבי חודשים על גבי חודשים של איסוף מידע למוד שאני עובד עליו, מליון תמונות וסרטי תעודה... קבצים נדירים של האחים שלי, תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שאין להם גיבוי, ספרייה עם קבצים אישיים שלי אחרים ועוד ספרייה עם כל קבצי ההתקנה שאני צריך לאחר פירמוט - ככה שאם אתם ממליצים על משהו לעשות, בבקשה, בבקשה בבקשה שזה יהיה משהו בטוח או לפחות תנסו להסביר לפני ולא "תנסה XYZ" ואז אני אגלה שהכל הלך כי אם זה הלך... אני פשוט מרושש מבחינת תוכן, קשה להסביר את זה במילים, זה בערך כמו שלמישהו נשרף העסק. עכשיו ככה,…

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by elyaz,

שלום חברים בשעה טובה אני עומד לפני קניית ה SSD הראשון שלי. אחרי קריאה ברשת חיפושים וכו' ראיתי שה- mx100 256GB של CRUCIAL הוא דגם בכלל לא רע ואף די מומלץ יחסית למחיר, וכמובן שיש גם את ה BX100 שבסופו של דבר החלטתי לקנות אותו. אז מה אתם אומרים? האם באמת הBX100 יותר עדיף? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. http://www.cdfreaks.com/news/11447

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, אני מחפש HD חדש. חשוב שיהיה מעל 500GB, ומעדיף כמה שיותר גדול. חשוב מאוד שיהיה שקט ומהיר. אני מעדיף של WD, לא סומך על סמסונג מניסיון עבר וסיגייט אין בכלל מה לדבר עם כל מה שקרה איתם בתקופה האחרונה. מה הדגם המומלץ ביותר עבורי (מפרט מלא בצד) ? אני חשבתי על 6400AAKS או על 1001FACS. איך הם מבחינת השקט ? יש בינהם הבדל גדול בביצועים ? * חשוב לציין שאני מקבל את כולם חינם בתור פיצוי. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. Started by orengore2,

שלום רב מאחר ולא עונים לי בפורום אחר פה!!! מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי. יש לי תקלה מוזרה בצורב DVD של סמסונג. עבד יופי עד עכשיו אבל עכשיו משום מה הוא עובד נורא לאט, גם בקריאה, גם כשאני מעתיק וגם בצריבה. הוא עובד בסדר, כלומר - לא נתקע באמצע או דופק דיסקים, פשוט עובד נורא לאט. מה יכולה להיות הבעיה? * צורב SATA דרך אגב. תודה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by huhxd,

ברשותי הארדיסק IDE של WD ישן. ניסיתי לחבר אותו למחשב הקודם שלי (ללא הארדיסק שהיה עד כה) אך כאשר המחשב בPOST (מחשב ישן P4) עושה בדיקה של IDE וכוננים אז הוא מזהה את הארדיסק אך כאשר מנסה לאתחל את הווינדוס אני מקבל מסך כחול שאומר שיכול להיות שיכול להיות שנגרם נזק ואם אני רואה פעם ראשונה את ההודעה אז יש לבדוק וירוסים וכו'. בכל מקרה יש למישהו הצעה מה אפשר לעשות? לפי מה שאני יודע הארדיסק תקין לחלוטין ולא נגרם לו נזק כלל. הוא עבד עד לפני שנה-שנה וחצי כשהיה בשימוש. תודה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  18. שלום, את שאר ההבדלים הבנתי מקריאה פה ושם (איפה עוד לא כתבו על זה..). אבל רציתי לדעת את הבדל המהירות בין 2 כוננים הללו. אני מבין שאין פה השוואה מבחינת הטכנולוגיה ושיטת עבודה, אבל עדיין אני מעוניין לדעת מה ההבדל במהירות. אני משער ש-SSD מהיר יותר, העניין הוא עד כמה? בלי RAID וכל זה, אחד, עצמאי, לבד. אני מדבר על השוואה בין SSD בסיסי לכונן Western Digital VelociRaptor WD3000GLFS 300GB 10000 RPM http://www.newegg.com/product/product.aspx?item=n82e16822136260 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708348 בלי קשר למחירים וכל זה, אלא רק לדעת את עניין המהירות, עד כמה ההבדל הוא גדול. ואם אפשר, עד כמה מהיר דיסק כזה (RAPTOR) בהעתקה וכתיבה מדיסק של 5400 ו-7200 RPM. למשל כדיסק למערכת ה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. הסרתי את הכרטיס PCI-E ואנני מצליח לראות את 2 הזכרונות אחד של 8 גיגה והשני 16 גיג"ה זכרונות אחרים אני מצליח לראות ביציאת ה USB הרגילה אבל 2 הזכרונות לעיל אנני רואה לא במחשב שלי ולא ב DISK MANAGMENT האם ניתן לעשות משהו? הכרטיס PCI-E תוצרת סין ונרכש באיביי תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by creative,

נדפק לי הלפטופ ואני חייב את המידע שיש עליו...!! הוצאתי את ההארד דיסק שלו וחיברתי עם מתאם לUSB של מחשב שולחני אחר על מנת להעביר את המידע החשוב. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את ההארד דיסק שאני מחבר בUSB, הוא כן מזהה את המתאם ככה שזאת לא בעיה במתאם. מישהו מכיר איזושהיא תוכנה אולי או משהו כזה כדי לזהות את ההארד דיסק של הנייד שאני אוכל להעביר את המידע?? בבקשה תעזו לי אני חייב את מה שיש שם!! תודה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

יש לי קובץ ISO עם BOOT כמו שצורבים אותו אני רוצה להעביר אותו עם BOOT ל דיסק און קי

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  22. שלום לכולם, הייתי שמח לשמוע המלצות לכונן קשיח. 1. הכונן מיועד בעיקר לעבודות גרפיקה (רוב העבודה ב-Flash), מסמכים ותכנות. כמו כן, מותקנות על המערכת מספר שרתים וירטואליים VMWARE 2. הפרמטרים החשובים ביותר (לפי סדר חשיבות): (1) אמינות; (2) מהירות. אם יש פרמטרים נוספים, אשמח לשמוע. 3. נפח הכונן צריך להיות 1TB ומעלה - כרגע אני בכלל לא מסתדר עם ה-500GB שיש לי. 4. אני לא רוצה להתקין יותר מכונן אחד במחשב מטעמי חום ושקט. תודה מראש לכל הממליצים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by hananmori12,

שלום, אחרי שהתייעצתי פה קניתי את הBX100 בנפח 250 גיגה, יש לי מחשב ישן בן 7 שנים בערך, זה המפרט שלו: ‏Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB‎ GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E‎ ‏8GB Kingston Value‎ Western Digital ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Chieftec 650W Active PFC, 12cm Fan (24pin) GeForce GT 630 ניסיתי להגדיר את הביוס עם AHCI אבל הוא לא נותן לי להתקין את הווינדוס, הוא נתקע בטעינה של הווינדוס כ10-15 דקות ורק אז מעלה את ההתקנה מאוד באיטיות, אני מצרף תמונות של הגדרות הביוס תגידו לי מה אני עושה לא נכון. תודה.

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. שלום חברה, אני רוצה DOK שיהיה מסוגל להריץ תוכנות כמו APACHE MYSQL PHP שיהיה אמין, קומפקטי, ולא יפשל.. חשבתי על SanDisk Cruzer Micro U3 1GB מחירו 56 שקל, הוא מבית טוב ותומך בהרצת תוכנות (U3) מה אתם מציעים?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by bennash,

יש לי מתוך המחיצות בכונן שולשה מחיצות בכונן שאני רוצה לאחד :E: F: J יש לי דיסק מחיצה גרסה 6 בJ: יש לי תוכנות מותקנות. בE: וF: אין לי כלום חוץ מNTFS. איך אני כותב merge בDiskpart של CMD?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.