עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by 246810,

אני רוצה לרכוש זיכרון נייד למטרת אחסון סרטים.הביצועים חשובים לי ואני מוכן להשקיע עד 100 שח' מתלבט כמה נפח לקנות? ואיזה חברה?,דגם? וביצועים ביחס למחיר?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by asinnn,

מה האבדל בין הצורבים ? http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=580294 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=574279 התכנאי שלי אמר שחוץ מי SATA אין שום אבדל הוא צודק ? הוא אמר לי פשוט אותו דבר בדיוק אותו מהיורת אותו דבררררר רק הSATA מבחינת מה ה H300N יותר טוב תודה מחקה לתשובה אני פשוט רוצה לקנות היום תודהה

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by mosfos50,

קניתי LG bluray bd370 עובד נפלא. אך אני נתקל בבעייה של צריבת סרטים על דיסק dual layer הסרט נתקע אחרי זמן מסויים. יכול להיות שעה או יותר. מדובר לגבי data או סרט dvd מעל 4,37 ג'יגה שאני צורב על מדיה dual layer . ניסיתי כמה סוגי מדיה וכמה סוגי קבצי data (mkv( וכן סרטי dvd שונים. התקשרתי לתמיכה בארץ אך אין להם מושג. הם מחזיקים אותה חוברת שאני מחזיק. אגב, עשיתי כבר פעמיים reset למכשיר אך ללא הואיל. וכן צרבתי עם 2 תוכנות : nero וגם ניסיתי shampoo מה אפשר לעשות? האם יש פתרון? האם קשור למדיה? לתוכנת צריבה? עפ"י ספר העזר של המכשיר הוא אמור לקרוא דיסר צרוב של . Dual layer אודה על תשובה . משה

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by wow,

1 עזבו את המחיר,איזה חברה עדיפה מבחינת אמינות,ביצועים וכו':WD,MAXTOR,SEAGATE. 2 מה זה אומר ה-100 או 133 ובאיזה מהחברות יש את זה. 3 מה נותן ה-S ATA לעומה ה-ATA?

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  5. שלום, יש לי זכרון נייד פלאש של KINGSTON ושחיברתי אותו למחשב במנהל ההתקנים הוא זיהה אותו וכתב פועל כראוי וגם פעל הנורה הזאת עליו שאומר שהמחשב זיהה אותו.. עכשיו התיקיה לא נפתחה שחיברתי אותו אז בדקתי במחשב שלי ואין שם כלום.. (לא כונן F.. כלום!) אבל במנהל ההתקנים הוא זיהה אותו והכל.. אז מה הבעיה?!? קיבלתי זכרון חדש של Corsair וגם הוא אותו דבר... בשאר המחשבים בבית שניהם פועלים כמו שצריך.. בכולם המערכת הפעלה XP home Sp2.. (ניסיתי לעדכן עידכונים מהאתר של מיקרוסופט והכל ולא עוזר..) תודה על העזרה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  6. יש לי צורב NEC 3500A כאשר אני מכניס דיסק רב פעמי (רגיל ולא DVD) ורוצה לצרוב עליו התוכנה NERO גרסה 6.6.0.0 שבעזרתה אני צורב אוטומטית נותנת לי מהירות X10 ואי אפשר לשנות מהירות את החלון של שינוי מהירות היא כאילו "מקפיאה" נהיה אפור כזה. ואני רוצה לצרוב X4 כי DVD שלי רגיש לגבי זה. רציתי לדעת איך אני יכול להקטין מהירות הצריבה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  7. שלום ,יש לי לוח אם שתומך ב-SATA רגיל ואני מעוניין להחליף דיסק קשיח חדש בגודל 160 גיגה - SATA2 , במקום ה-80 ג'יגה הקודם. 1.האם ניתן יהיה לחבר אותו פיזית על הכבל של ה-SATA הרגיל וללא בעייה של זיהוי ב-BIOS ?? 2.לידע כללי, מה ההבדל SATA ל- SATA2 . יש הבדל משמעותי במהירות הדיסק או שזה קשור רק לגודל ה-BUFFER ? 3.קצת לא קשור.... האם יהיה אי פעם צורך בתמיכת כרטיס רשת ב- 1G שעל הלוח ? (אני מבין שהיום רוב כרטיסי הרשת שהם on board עובדים בפורמט 10\100 ? זה לתמיכה עתידית במהירויות הורדה\העלאה (אם יהיו כאלה שינויים משמעותיים..) ? תודה מראש לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by ofir_16,

שלום לכולם, קראתי את ההמלצות על צורבי DVD אך מה שעוד אני מחפש בצורב הוא שיצרוב מוסיקה (CD) בצורה איכותית. מה הצורב המומלץ שגם צורב CD מוסיקה בצורה טובה? תודה.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  9. במסגרת חיפושים אחרי כונן קשיח חדש, שמתי לב שישנם הרבה מקרים בהם דגמים זהים נמכרים עם אחריות שונה בחנויות שונות. לדוגמא, שקלתי את ה-Samsung HD103UJ, בדיקה בזאפ הראתה שיש הבדלים לא קטנים במחירים ושכל חנות נותנת אחריות מסוג אחר. האם יש סטנדרט מסויים שכדאי לדבוק בו? מיהו היבואן הרשמי והאם יש לזה חשיבות?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by Posford,

חברתי HD חדש של 1TB ומופיע רק 931GB. למה? איפה נעלמו 69GB?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  11. האלן, חילקתי את הארדיסק לשתי מחיצות, אחרי ההתקנה של הויסטה הוא מזהה לי רק כונן אחד.. כונן C נכנסתי לניהול מחשב - איכסון... אני רואה את הארדיסק השני אבל הוא כיאלו מושהה כתוב בעמודת מצב "תקין (תצורת ESIA)" איך אני מחזיר אותו לשימוש ??

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by iakovl,

לפני כמה ימים נעלם לי הCRUZER MICRO שלי היום אחרי 3 ימים בערך סבתא מצאה אותו במכונת כביסה :s07: יש טעם לחבר אותו ולבדוק או שהוא סתם יקצר וזהו?

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  13. בוקר טוב יש לי מחשב עם 2 דיסקים IDE ו2 דיסקים SATA אני לא רוצה להעמיס על הספק כוח( 400W ) יותר מידי,וגם אני רוצה שתהיה זרימת אוויר יותר טובה במחשב אני רוצה להעיף את 2 דיסקים הIDE הXP שלי על אחד מדיסקים ה SATA אבל... יש בעיה כשניתקתי את אחד הדיסקים הIDE והפעלתי מחדש את המחשב- המחשב פשוט לא עולה ונשאר תקוע-בגלל שהדיסק הזה היה פעם כונן איתחול -והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה על דיסק SATA(לפני שנה) כאילו הדיסק קשיח הIDE הזה הוא דיסק איתחול ויש לו גם 3 בחירות איזה מערכת הפעלה תעבוד מה אני עושה כדי שהמחשב יתחיל לעבוד ישר על הדיסק SATA בלי לפרמט או להתקין XP חדש? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by -Tal-,

שלום לכולם... בעבר יצא לי לפתוח נושא על זה פה בפורום, שה HD שלי מרעיש גם במצב מנוחה וגם במצב של עבודה. ניסיתי להתרגל לזה ולא כ"כ הצלחתי. יש לי מארז שנחשב לשקט, ככה שזה גם אמור לבלום קצת את הרעש, אבל ללא הצלחה. עדיין יש רעש מה HD. אם הרעש היה רק במצב של עבודה, אז לא הייתה לי בעיה. מה שמעצבן זה שהוא מרעיש גם במנוחה! רציתי לדעת עם איזו תוכנה אני יכול לדעת מה עובד ברקע ויכול להיות שמשפיע על ה HD ובכך גורם לו להרעיש גם במצב מנוחה? תודה!

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  15. צריך צורב טוב של LG ו 50 יחידות דיסקים DVD לצריבה

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  16. האם הוא מהיר, האם הוא שקט, האם למישהו יש ניסיון איתו, האם הוא תומך IDE. מפרט הכונן הוא: 7200 rpm, באפר 8 מגה, 250 GB. מחיר 407. האם כדאי? אגב הלוח אם (אם הבנתי נכון) הוא: APG PCI IBM USB i2c/SMBus תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  17. אצל דודים שלי שגרים דיי רחוק ממני, יש להם צורב DVD שעבד סבבה עד לא מזמן, היום האמא ניסתה להכניס דיסק ושום דבר לא עלה לה [ היא רגילה שזה קופץ אוטומטית ], היא נכנסה ל " מחשב שלי " וגילתה שהכונן לא מופיע שם בכלל. הדרכתי אותה בטלפון להיכנס להוספת חומרה חדשה ולהוסיף את הצורב אבל הוא לא הופיע שם, יש לה דיסק דרייברים אבל מה יש לה לעשות איתו שהכונן לא עובד? עכשיו, הכונן נפתח ונסגר כרגיל, יכול להיות שהתנתק לו הכבל IDE? היא טענה שהיה אצלהם טכנאי לפני חודש וחצי בערך שהחליף להם מאוורר שנתקע והרעיש, אולי הוא ניתק את הכונן בטעות? מה עוד יש לעשות חוץ מלבדוק אם הוא מחובר למחשב בכלל?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by anismano,

קניתי כונן קשיח 120 ג'יגה של מקסטור דימונד מקס 9 + (או משהו כזה), וניסיתי להתקין אותו וזה פשוט לא מצליח לי, יש לי לוח GA-8INXP, חיברתי את ההרדיסק לSATA1 בלוח וחיברתי לחשמל מהספק כמובן, הפעלתי את האופציות של SATA ב BIOS, מצב עבודה של SATA הינו BASE, ההרדיסק מזוהה ע"י המערכת, אך כשאני מנסה להתקין XP PRO בשימוש ע"י הדיסקטים תחילה הוא לא מזהה את הקשיח. איך אני אמור להתקין את הוינדוס??? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  19. לידיעתכם 2 חבילות של 25 מדיות DVD VERBATIM ב אופיס דיפו ב100 שח כל אחת במקום 130. מחפש שותף לקניה מאיזור השרון. 054-6292777 נ.ב המבצע בתוקף עד 20.1

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by simon_hr,

שלום רציני לשאול מה אתם אומרים על הזיכרון הזה? זכרון נייד תוצרת Ceon דגם Unit Drive נפח 16GB ראיתי את זה באיבורי.. אני חושב לקנות אותו .. ואם יש עצה יותר טובה תגידו אבל עד 150 בערך התקציב שיש לי לזיכרון ניייד .. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  21. ברשותי צורב NEC 3520, והסיבה שקניתי אותו היא בעיקרה הכנת דיסקים בפורמט DVD עם הסדרות האהובות עליי. לאחר "השגת" הסדרות, קודדתי אותן לפורמט DVD בעזרת התוכנה TMPGEnc 3.0 XPress, ככה שבסך הכל קיבלתי 7 קבצים בגודל כולל של 4200 מגה. לאחר מכן הפעלתי את NeroVision במטרה לצרוב דיסק DVD עם תפריטים מותאמים, כדי שאני יוכל לראות גם במכשיר ה DVD הבייתי. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני מבצע זאת, ניסיתי קודם על דיסק רב פעמי DVD-RW X4. הצריבה הלכה חלק וללא בעיות, והדיסק נקרא היטב במכשיר הבייתי. שמח ומאושר דחפתי דיסק רגיל לצורב (RITEK DVD-R X4) וביצעתי את אותו תהליך שוב. לצערי הרב קיבלתי הודעת שגיאה באמצע הצריבה, והצריבה כמובן נכשלה. אמרתי לעצמי שאולי זו תקלה בדיסק...וניסיתי שוב, אך שוב אותה …

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by harry,

שמעו אחים שלי היום צרבתי על הסידירו שלי גיבוי כמו שאני עושה תמיד ופתאום אני רואה שאני לא יכול לקרוא את הקבצים של הדיסק!! הוא מראה לי אותו אבל הוא לא מצליח לקרוא!! העברתי את הדיסק בין כל המחשבים שלי ואף אחד לא הצליח לקרוא .. בבקשה תעזרוו לי... יש איזה שיטה או תוכנה שתוכל לשחזר לי את הקבצים שהיו בדיסק?? אני מתחנן זה דיסק חשוב מאוד...

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  23. יש לי לוח gigabyte GA-7VAX שמגיע עם chipset של VIA כמובן. יש לי דיסק של westren digital 80 GB 8 MB buffer שאמור לעבור ב ultra ATA 100. יש לי את הכבל ultra ata133 שהגיע עם הלוח. הדיסק מחובר כמאסטר לבד לבקר IDE 0 כשהתקנתי את הדריוורים של VIA נוספה לי תוכנה בשם IDE tool שמדווחת ואמורה לשלוט על בקרי ה IDE. windows 2000 הבעייה: על פי התוכנה הכונן עובד רק ב Ultra dma mode 4 ATA 66. אם אני משנה את ההגדרות ב IDEtool הוא מבקש אתחול ואז חוזר לאותה הגדרה... מעבר לכך חלון ה device manager מראה את הרכיבים הבאים תחת ide ATA/Atapi channel: Primary IDE channel Secondary IDE channel VIA BM ultra DMA channel VIA BM ultra DMA channel VIA Bus Master IDE controller ומדווח שה Primary IDE cha…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by tsvika,

נוצר לי צורך להשתמש בקובץ כלשהו שגודלו יותר מ 4GB הבעיה היא שמופיעה לי הודעה בווינדוס שאומרת שרק NTFS תומך בקבצים גדולים מ 4GB ולי יש FAT32 השאלה היא איך אני יכול להמיר את ההארדיסק שלי מFAT32 ל NTFS ללא פורמט? האם יש בך סיכונים? כמה זמן התהליך לוקח? (כמה שיותר פרטים) אני גם מעוניין לדעת איך אפשר להמיר עם פורמט תודה רבה

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by golans1,

אני רוצה לקנות HD גדול יותר ממה שיש לי היום איך אני יודע איזה מתאים לי למחשב SATA2 או IDE ?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.