אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין הDVD של הTOSHIBA לAOPEN איזה כדאי? ואולי כדאי אחר? ???(חיפוש בפורום הזה לא עזר :-X)' תודה לעזרה :-*
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
הרעשים מגיעים לדעתי מכיוון הארדיסק והמחשב קופא מדי פעם איך אני יכול לוודא שבאמת הארדיסק תקול? תודה מראש! (אגב נגמרה אחריות היצרן של השנה, יכול להיות שעל ההארדיסק יש יותר זמן?)
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הרי ורבטים היא לא חברה שמייצרת כוננים קשיחים.. אז רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה כונן בתכל'ס מגיע בתוך המארז של ורבטים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: איזה צורב מומלץ בתקציב של אלף שקל (ובדקתי בשאר הנושאים והם לא ממש ענו לי) שאלה שניה: יש DVD ביתי שהוא גם צורב והוא עולה כמה אלפים עכשיו השאלה היא... יש אפשרות לחבר אחד כזה למחשב ולצרוב דרכו? או שיש עוד זמן לחלום ולקוות על זה? תודה מראש ומקווה שלא מעצבן אותכם. ;D
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שמעו אני הולך להחליף חלקים למחשב שלי ורציתי לדעת אם כדי לקחת sata או sata2 ?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכלום בוקר טוב אז ככה ביום שבת הלך לי ה SSD כאילו הוא לא מזוהה בביוס אז כנראה זה סופו אז מה שאומר שאני צריך דיסק חדש עכשיו עברתי על כל מיני דיסקים ונגיד ראיתי דיסק של ווסטרן 1T ב 870 אז ראיתי 2T של סמסונג ביותר זול 750 מה ההבדל? בעיקרון אני צריך דיסק קשיח טוב כי עליו אני שם את מערכת ההפעלה אז השאלה שלי אם כדאי דיסק של 1T או 2T לצורך זה או שעדיף גודל קטן כמו 500GB מקווה שהונתם בברכה שגיב והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
רכשתי כונן קשיח Segate FreeAgent 1000GB המחובר בחיבור USB2. אני מעונין לדעת האם קצב העברה בו אני מעתיק כרגע קבצים ל-HD (קבצים גדולים ומועטים) הינו סביר, כיוון שה-HD עבר מספר תלאות של פרמוטים וכו', ואני רוצה לדעת האם כדי לפרמט אותו פעם נוספת. כרגע הקצב בו העתקתי קבצים לכונן הוא 27 מגה בייט לשניה. מהו הקצב אותו אתם חווים? האם אתם יודעים מהו הקצב התאורטי של כונן זה?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות כונן קשיח מחו"ל.. רציתי לדעת, מבין ה1TB איזה כונן הכי טוב, הכי אמין, הכי מהיר, הכי זול? שימו לב - לא SEAGATE, פגום לא פגום לא מעניין, אני על SEAGATE לא הולך, למעשה ייתכן שאני פותח בהליכים משפטיים נגד היבואן שלהם, אז מהחברה הזו, ממש לא תודה.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ברצוני לדעת במדוייק אם הצורב הזה כדאי ביחס לאחרים שבאותו מחיר. ראיתי השוואות באינטרנט והצורב הזה מגיעה למהירויות גבוהות. מכייון שהצורב MSI שלי נדפק השבוע, אני מחפש רק א-י-כ-ו-ת. אני לא מסתכל על מהירות. אני רוצה משהו שאני אקנה ויישאר לי ללפחות לכמה שנים טובות. NEC שהזכרתי למעלה, הוא כדאי מבחינת איכות? ידוע לי שTEAC איכותית וגם פלקסטור, ולייט און, אבל אלה מחירים גבוהים יותר. NEC גם איכותיים?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
למה לוקח יותר זמן להעביר בן c לd מאשר להעביר מc לc או מd לd? אני לא כ"כ מבין את זה בגלל שזה אותו כונן שפשוט מחולק ל2
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10114&PageId=21 לא מרשים בינתיים. אבל, אני מחכה ל CDRLABS או CDFREAKS. עריכה: התוצאות של ה DL יפות ואני חושב שכמו עם ה DVR107 צריך לחכות ל FW הראשונים ופיוניר יתקנו את הרוב אם לא את הכל.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום במסגרת אחריות שלחתי את הארדיסק שהתקלקל לי שהוא WD 160 GB 8MB קיבלתי הארדיסק Hitachi 160GB 8MB האם יש הבדל שווה להתעקש לקבל אחר או אותם דבר או אולי היטשי יותר טוב כי אם הארדיסק יתקלקל יש לי אחריות רק לעוד חודשיים בלבד ככה שאשמח לתשובות
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי לוח האם msi 7383 או למי שיותר נוח g31m2 v1 סוקט 775 אני מחפש בביוס איפה ניתן לאפשר ahci/raid כדי ללא האפשרות הזו אין יותר מדי טעם לשדרג לSSD לטווח אורך,כמו שרשום בכותרת אני לא מוצא. אם מישהו יוכל להכווין אותי אני אשמח. שאלה נוספת האם התכונה הזו מגיעה מהביוס של הלוח אם ? או לחילופין זה איזשהוא דרייבר שניתן להוריד ?כי כשחיפשתי בגוגל הוא מצא לי את זה: http://www.intel.com/design/chipsets/matrixstorage_sb.htm תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
יש הרבה חברות והרבה דגמים איזה מהם הכי טוב מבחינת מהירות קריאה\כתיבה והכי עמיד פיזית?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שעושה רעש חזק מאוד (מהתדרים הנמוכים והמעצבנים במיוחד) אפשר לעשות משהו כדי לגרום לו להיות בשקט? כיסיתי אותו פעם במגבת - זה ממש עזר, אבל לא נראה לי שזה כל כך חכם לחנוק אותו ככה. מצד שני לא מצאתי שום יציאת אוויר אז אולי בכל זאת אפשר לכסות אותו ולהכניס אותו לאיזו קופסא אטומה. אני יודע שזה נשמע מטומטם אבל הרעש בלתי נסבל והדיסק עצמו מצויין, כרגע הוא מנותק וחבל לי על כל המקום המבוזבז. רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
על מה הייתם הולכים ? שתי האופציות עולות בערך אותו דבר, וזאת בעיקר שאלה של ביצועים מול נפח. אני האמת תיכננתי עד עכשיו ללכת על 120 אבל התחלתי לשקול גם את האפשרות של הRAID...
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין מערכת הפעלה של XP על דיסק און קי?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח של 1TB , אני מתלבט בין סמסונג HD103UJ לבין WD1001FALS . קראתי בסטיקי שהסמסונג מומלץ אבל היה לי ניסיון לא טוב עם הארד דיסק שלהם(אשמח לקבל תגובות למי שיש את הדגם הזה של הסמסונג), השאלה היא איך WD לעומת הסמסונג מבחינת שקט וביצועים .
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום למשל יש דיסק CD... יש בו 700MB ו 80 דקות... כשאני צורב עליו שירים בשביל מערכת רגילה, זה לא משנה מה הגודל של הקבצים העיקר שזה יהיה 80 דקות... למה?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, נהרס לי הצורב דיוידי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283836.0), ועכשיו אני רוצה לקנות חדש. התקציב הוא 200 פלוס מינוס, איזה דגם הוא הכי טוב היום?? תודה רבה...!
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום. עשיתי מפסק על כבל החשמל של כונן אחד, וחברתי אותו, כרגיל, לכניסת SATA על לוח האם. זאת כדי להגן מפני וירוסים, הכונן משמש רק כגיבוי. יש לי חלונות XP. בהתחלה זה עבד אפילו כשהמחשב היה דלוק: כשהרמתי את המתג, הופיע הכונן בסייר. עתה הוא לא מופיע אפילו אחרי שאני מכבה ומדליק את המחשב. ב BIOS אני רואה שהוא מזוהה, ולמרות זאת לא קיים. כאשר אני מנתק אותו-ה BIOS אומר שקיים פחות כונן.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום שלום, קניתי צורב של SAMSUNG - SW 248F שאמור לביות read X48 write X48 & ReRight X24 התקנתי את תוכנת ה nero שהגיע איתו (גרסה 5.5.9.12) אבל הוא לא מוכן לצרוב יותר מהר מ 24 - בדסקים ריקים רגילים ??? בנוסף הוא גם מזהה את הצורב כמהירות מירבית X24 - מה לעשות ???
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום הדיסק הקשיח שלי 40GB הלך. האם לדיסק קשיח בנפח 500GB או 320GB בחיבור IDE (שיתאים ללוח האם שלי Intel D850GB), הוא גם בעל אפשרות חיבור SATA2 (במקרה שאשדרג את המחשב שלי בעוד שנה +-) ?? או שמדובר חיבור IDE בלבד, ואם ארצה לשדרג לא אוכל להשתמש בו במחשב החדש?
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם הקשיח הבא נחשב לאמין? (אין כל מיני בעיות כמו שהיו לסדרת הברקודה לדוגמה) http://tms.co.il/product/6826
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכם. בטעות נפלו בחיקי 150 ש"ח מיותרים וברצוני לנצל אותם וליקנות צורב חדש, מכיוון שהנוכחי שלי גוסס (LG) ראיתי שכל המחירים מסתובבים סביב ה150~ ש"ח אבל איני יודע מהי החברה המומלצת ביותר אשמח אם תגלו לי זאת
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-