עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ofir_16,

שלום לכולם, קראתי את ההמלצות על צורבי DVD אך מה שעוד אני מחפש בצורב הוא שיצרוב מוסיקה (CD) בצורה איכותית. מה הצורב המומלץ שגם צורב CD מוסיקה בצורה טובה? תודה.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by demultiplexer,

האם יש צורב במקסימום 300 שקל ל900 מגה ?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by ScreameR,

אבא שלי נמצא בארה"ב ואני רוצה להזמין לו מ-NEWEGG למלון, למישהו יש הצעות בשבילי ? דרישות : שתי שכבות מהירות צריבה מהירה וDVD RAM ! תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by rrt,

שלום, רציתי לדעת אם תהיה איזושהיא בעית תאימות של הצורב הנל על מחשב פנטיום 3 500 עם מערכת הפעלה Windows 98. חוץ מזה לפי מיטב הבנתי לא אמורה להיות שום בעיה לקנות את הצורב באריזת ה oem מכיוון שההבדל היחיד הוא שלא מקבלים תוכנה אך מקבלים את הכבלים, האם אני צודק? ואני אוכל לחבר את הצורב הזה במקום הצורב שלי שלא עובד מבלי להחליף את הכבלים? אני מצטער על השאלות פשוט הידע שלי לא כל כך גדול.. תודה רבה עריכה: שכחתי לציין כי בדקתי את ענין התאימות באתר של NEC ומה שהיה רשום זה זה שהוא מתאים ל: MPC Level 3, MultiRead, PC2001 מה המשמעות?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  5. אני מחפש כונן קשיח פנימי עם נפח של 1TB שיתאים לוח אם שלי gigabyte ep43-ds3l בתקציב של 500 פחות או יותר מKSP. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by oneel2,

כשאני מכניס דיסק התקנה של WIN7 הכל עובד חלק עד שאני מגיע לחלק של המחיצות , יש לי רק מחיצה אחת לאחר שפירמטתי וקוראים לה -דיסק 0 שטח שלא הוקצה, אחרי שבחרתי על איזה מחיצה להתתקין את הוווינדוס מופיע לי שגיאה "אין אפשרות להתקין ווינדוס בדיסק "0 הדיסק בטוח עובד, פירמטתי איתו מספר פעמים וגם מחשבים שונים, מה אומרת הבעייה ואיך אני אמור לסדר אותה? :s05:

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  7. Started by -Tal-,

שלום לכולם... בעבר יצא לי לפתוח נושא על זה פה בפורום, שה HD שלי מרעיש גם במצב מנוחה וגם במצב של עבודה. ניסיתי להתרגל לזה ולא כ"כ הצלחתי. יש לי מארז שנחשב לשקט, ככה שזה גם אמור לבלום קצת את הרעש, אבל ללא הצלחה. עדיין יש רעש מה HD. אם הרעש היה רק במצב של עבודה, אז לא הייתה לי בעיה. מה שמעצבן זה שהוא מרעיש גם במנוחה! רציתי לדעת עם איזו תוכנה אני יכול לדעת מה עובד ברקע ויכול להיות שמשפיע על ה HD ובכך גורם לו להרעיש גם במצב מנוחה? תודה!

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  8. רציתי לדעת אני רוצה להתחיל לצרוב במדיות גדולות לצורך אחסון קבצים וגיבוי סרטים ותוכנות ורציתי לדעת עם בשביל לצרוב על מדיות של 8.5 25 ו50 גיגה צריך צורב בלו ריי או שאפשר בצורב רגיל פשוט צריך מדיה מתאימה ??

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  9. יש לי כרגע מערך RAID 1 מוגדר ע"י שימוש בבקר המובנה בלוח האם שלי, P965-S3 של GIGABYTE, אם אני צריך לאפס BIOS או לעדכן אותו מן הסתם, כברירת מחדל, בקר הRAID כבוי, האם כאשר אפעיל אותו בחזרה ידפק לי הRAID או שלבקר יש מאין "BIOS" משל עצמו ככה שברגע שאני אפעיל אותו חזרה בBIOS הרגיל המערך ישמר? תודה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  10. אצל דודים שלי שגרים דיי רחוק ממני, יש להם צורב DVD שעבד סבבה עד לא מזמן, היום האמא ניסתה להכניס דיסק ושום דבר לא עלה לה [ היא רגילה שזה קופץ אוטומטית ], היא נכנסה ל " מחשב שלי " וגילתה שהכונן לא מופיע שם בכלל. הדרכתי אותה בטלפון להיכנס להוספת חומרה חדשה ולהוסיף את הצורב אבל הוא לא הופיע שם, יש לה דיסק דרייברים אבל מה יש לה לעשות איתו שהכונן לא עובד? עכשיו, הכונן נפתח ונסגר כרגיל, יכול להיות שהתנתק לו הכבל IDE? היא טענה שהיה אצלהם טכנאי לפני חודש וחצי בערך שהחליף להם מאוורר שנתקע והרעיש, אולי הוא ניתק את הכונן בטעות? מה עוד יש לעשות חוץ מלבדוק אם הוא מחובר למחשב בכלל?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  11. חיברתי את הWD 250 SATA 2 שקניתי, למחשב. חיברתי לספק עם החשמל הרגיל, לא כבל SATA. וללוח אם חיברתי עם כבל SATA. הדלקתי את המחשב והיה זיהוי. נכנסתי למאפיינים של המחשב שלי ועשיתי שם רענון לחומרה כדי שיבדוק חומרה חדשה שהותקנה ואחר כך, נכנסתי למחשב שלי לבדוק אם מופיע הארד דיסק חדש. אז הבעיה היא שלא מופיע הארד דיסק חדש ולא רק זה, למטה ליד השעון, מופיע מין אייקון של הסרת חומרה וכשאני לוחץ עליו, אני צריך לבחור איזה מבין ההארד דיסקים להסיר או את שניהם. הדבר היחיד שעשיתי הוא לחבר את ההארד דיסק למחשב ולעדכן את הדרייבר עם הדיסק של הלוח אם. אולי חסר לי משהו.. בבקשה תנסו לעזור לי. תודה!

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  12. לידיעתכם 2 חבילות של 25 מדיות DVD VERBATIM ב אופיס דיפו ב100 שח כל אחת במקום 130. מחפש שותף לקניה מאיזור השרון. 054-6292777 נ.ב המבצע בתוקף עד 20.1

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by סולל הדרך,

כרגע יש לי דיסק של WD 160 SATA1 שהוא לפי המבחנים דיסק בינוני מינוס אני מתכוון לחבר אותו ב RAID בתקווה לשפר את הביצועים איזה דיסק אתם ממליצים לי לקנות האם יש יתרון לדיסק מהיר בRAID כשאחד הדיסקים איטי? אגב הלוח שלי MSI K8N NEO4 PALT תומך ב SATA2 אבי

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by t-mac1,

שלום, נהרס לי הצורב דיוידי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283836.0), ועכשיו אני רוצה לקנות חדש. התקציב הוא 200 פלוס מינוס, איזה דגם הוא הכי טוב היום?? תודה רבה...!

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  15. היי אנשים רציתי לשאול שאלה ! לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ... עכשיו הייתי רוצה לדעת האם צריך להתקין איזה משהו כדי שHD יופעל על SATA2 או שזה עושה את זה אוטומתי ? אני פשוט לא יודע בדיוק איך זה עובד !... אני פשוט חיברתי אותו רגיל ועשיתי התקנה של הWINDOWS רגיל אבל נראה לי שיש צורך בלהתקין משהו כדי שזה יעבוד על SATA2

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

אז ככה, יש לי WD 80GB 7200 8MB BUFFER, דיוידי וצורב, כאשר הכונניים האופטיים מחוברים ביחד על IDE 1 וההארד דיסק על IDE 0. אני רוצה לחבר עוד דיסק FUJITSU 40GB 5400 כדי לגבות עליו מידע ועוד כל מיני דברים. בעיקרון יש לי עוד מקום ב IDE 0, אבל אם אני אחבר אותו, אז זה יאט לי את ההארד דיסק השני. שאלתי היא - האם כדאי לרכוש בקר IDE נוסף ע"מ לחבר את ההארדיסק 40 GB, והאם על ידי כך אני אפתור את בעיית הורדת המהירות של ההארד דיסק הראשון?

17. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. לחבר שלי יש צורב LG 4160 שקנה בסוף 2004 באותו זמן אני קניתי את ה NEC 3500 ואני חייב להגיד שה NEC בהרבה יותר מוצלח, על דיסקים של ורבטים X8(DVD-R) אני יכול לצרוב ב X12 והאיכות היא פנטסטית. בכל מקרה הבעיה היא כזאת הוא הביא דיסקים של ורבטים ( X16 PRINTABLE (DVD-R גם והצורב שלו מוכן לצרוב עליהן רק ב X4 עדכנתי לו את ה FW לגרסא העדכנית וזה לא עזר, בדקתי את הדיסקים אצלי והצורב שלי תומך בהם בצריבה X16, משום מה גם בדיסקים של X8 ב R- הוא יכול לצרוב עליהם רק ב X8 ולא ב 12 האם זו היא בעיה של הדגם 4160 או ספציפית לצורב הזה.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by lenap,

מחפשת כונן של 1T עם חיבור eSATA. מצאתי 2 דגמים אחד של WD ואחד של seagate מה עדיף? אולי יש כונן אחר מומלץ? WD http://www.pandas.co.il/datasheets/products/21184.pdf?NONSSL seagate http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/blackarmor/blackarmor_ws_110/

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by yotep,

יש לי דיסק קשיח של 20 ג'יגה כלומר 18.6 כשאני בודק כמה מקום יש לי בדיסק הקשיח אז הוא אומר שיש לי 15 ג'יגה תפוסים וכשאני נכנס לכונן ואני מסמן את כל הקבצים אז יש לי רק 10 ג'יגה תפוסים ואגב סימנתי גם את כל קבצי המערכת כולל הקובץ של הזכרון הוירטואלי וכיביתי את השחזור מערכת... למישהו יש פתרון? ניסיתי את החיפוש אך לא מצאתי שום דבר שעזר לי. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  20. ולא דרך RUN>COMMAND תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by ori14,

האם הקשיח הבא נחשב לאמין? (אין כל מיני בעיות כמו שהיו לסדרת הברקודה לדוגמה) http://tms.co.il/product/6826

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  23. ב-מישהו מכיר סטטיסטיקיות על אנשים שאיבדו מידע בraid ? ג-איזה raid מומלץ שנותן ביצועים וגם מספק איזשהי הגנה(כלומר חוץ מraid0 שהבנתי שאין בו שום שילוב שיכול להגן מתקלות) ? (אני עובד עם מספר תוכנות כבדות שעובדות די הרבה מול HD לשמירה\קריאה..) תודה

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  24. שלום אני רוצה לקנות סידירום רגיל של חברה טובה שיהיה בסביבות 200 שח יש הצעות? תודה

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by joniar,

שלום הבעיה היא כזאת:כונן 500GB שאני מחבר אותו למחשב ב2SATA ועם חשמל והכל.. והמחשב לא מזהה אותו לא בביוס ולא עם תוכנות כמו hirens boot וכן spotmau לדעתי הבעיה היא שהוא לא מפורמט או משו השאלה... מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים