אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי בכונן כל מיני משחקים סרטים תוכנות וזה תופס לי הרבה מקום רציתי לשאול אם יש דרך למחוק את הכל ואחרכך מתי שאני רוצה לשחזר את זה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לכולם, 1. אני יודע שבמערך רייד רצוי מאוד להשתמש בכוננים עם מפרט זהה. 2. יש לי הרדיסק 160GB SATA1 בודד , דגם Seagate - ST3160827AS. כוונתי לרכוש עוד כונן 160GB + כונן 320GB לצורך מערך רייד 0+1. 3. הלוח שברשותי : LANPARTY UT nF4 Ultra-D אני לא בטוח שלוח זה תומך ב STAT2 למרות שערכת השבבים תומכת. באתר של DFI אין שום תזכורת שהלוח תומך ב SATA2. למיתב זכרוני בזמן שלוח זה יצא הטכנולוגיה עדיין לא היתה בשוק. * עם משהו יודע אחרת בבקשה תגיב. ולעצם השאלה : 1. בהנחה שהלוח אינו תומך ב SATA2 : אפשר לחבר כונן המיועד ל SATA2 - במגמה שיעבוד ב SATA1 ? או לחלופין, האים ישנה דרך להגדירו כ SATA1 ? 2. האים ישנה בעיתיות לחבר מערך רייד שבנוי מכונן SATA1 + כונן SATA2 ? (אני יודע שלא ממ…
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הרכבתי לא מזמן מחשב ולפני שהלכתי לקנות אותו אבא שלי אמר לי להתייץ עם חבר שלו, טכנאי מחשבים. החלטתי לשים SSD 120GB ושמתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=15491 מחיר - 615 ש"ח אחריות - 3 שנים גודל - ב2.5'' נפח - 128GB אותו חבר אמר לי שהוא ממליץ על Kingston כי אחריות לכל החיים (לא בKSP מסתבר) ועושים להם בדיוק מדוייקות לפני שהם יוצאים מהמפעל ככה שאני לא אקבל אחד פגום והם מחזיקים להרבה זמן. אז הסתכלתי על הSSD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=15491 מחיר - 820 ש"ח אחריות - 3 שנים גודל - 2.5'' נפח - 120GB תהייתי למה יש הבדלים במחיר והאם הם באמת תואמים את הביצועים. (כמובן שגם יכולים להיות הבדלים עם ההסכמים של החברה וKSP וכד…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שמעתי מכמה חנויות שקורה אחת ל שכרטיס הזכרון נדפק ואז הלכו כל התמונות שבתוכו ולכן אני שואל איזה יצרן כרטיס זכרון הכי אמין ?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
מחפשת כונן של 1T עם חיבור eSATA. מצאתי 2 דגמים אחד של WD ואחד של seagate מה עדיף? אולי יש כונן אחר מומלץ? WD http://www.pandas.co.il/datasheets/products/21184.pdf?NONSSL seagate http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/blackarmor/blackarmor_ws_110/
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי אין כונן לפלופי דיסק ויש לי דיסקטים עם חומר שאני רוצה לראות. האם מישהו מכיר שירות אינטרנט באזור המרכז שיש שם במחשבים כונן לפלופי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני עושה הזמנה גדולה מחול בשביל מודינג שלי ובחנות הזאת יש את הצורב liteon LH-20A1L 20x lightscribe sata ששמעתי שהגרסת sata שלו בלי ה lightscribe היא הכי אמינה בשוק וגם ממולצת פה באתר. הייתי רוצה לדעת קודם כל אם אפשר להשיג את הצורב הזה בארץ במחיר עד 250 ש"ח עם אחריות רצוי לשנתיים ואם כן איפה? והאם שווה להזמין מחול אותו אם אי אפשר בארץ המחיר של חול זה בערך 180 ש"ח (במחיר של אותו צורב בלי lightscribe בארץ) בתודה עידו
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
יש מחשב ישן שלא עובד שאני רוצה להוציא את ה HD שלו ולראות איזה מידע יש שם יש המלצה למשהוא באייבי מן מתקן\כבלים כאלו שמחברים בצד אחד את ה HD ובצד שני ל USB למחשב וכל המידע נפתח? אשמח להמלצה
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
ל-LG יש ביטסטינג ל + וגם LIGHTSCRIBE ה-PIONEER צורב באיכויות גבוהות מאוד ועושה RIPים מעולים (יש לו LABELFLASH? לא הצלחתי להבין מהאתר שלהם אם כן או לא) האם ישנם עוד הבדלים בין שני הכוננים?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב ישן P4 1.8 שברצוני לשדרג אותו כעיקרון הכונן הפנימי שלי הוא 40GB שמחולקים 20GB ב- C והיתר בD כרטיס מסך הוא GFORCE 8600 היות וכל משחק שמכבד את עצמו דורש מקום אני מעוניין לרכוש גם כונן פנימי וגם כונן חיצוני בכונן החיצוני אני רוצה להוריד גם תכנים של HD ולצפות גם במחשב וגם בטלויזיה ם חיבור כבל HDMI אודה לכולם על המלצותיכם לכוננים הנכונים. במידה ואתם זקוקים לפרטים נוספים אשמח לענות תודה מקרב לב
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס מיקרו SD למצלמה. כתוב שהמצלמה תומכת בזיכרון Micro SD עד 8GB יש כרטיסי 8 ג'יגה שהם לא HC (בהם המצלמה כנראה לא תומכת)? אם אין אז מה הקיבולת הכי גדולה לכרטיסים רגילים, לא HC, 4 ג'יגה? תודה
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש 3 שאני מתלבט בניהים, הראשון הוא SILVER LINE השני FORTIS השלישי TEAC סילבר ליין 10 דיסקים 75 שקל וFORTIS 10 יחידות ב 50 ¤ !! וTEAC מנועה מחשבים 10 ב80 שקל מה הכי עדיף מבניהים?תודה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בKSP (אני קניתי בירושלים, אבל אולי יש בכל הרשת), יש 50 דיסקים של Memorex, ב50 ש"ח. אני לא נציג שלהם, או משהו כזה, אבל זה נראה לי משתלם מאוד. אם מישהו מכיר דיסקים באיכות סבבה + ובמחיר זול, שישרשר גם! (אגב, יש להם גם חברה אחרת, ב80 אגורות לדיסק, אבל אנ'לא מכיר אותה, ככה ש.....). אגב, איך המדיות של LG?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תשמעו יש לי בעיה שהמחשב לא זז למרות שהוא אמור לעבוד בסדר גמור. ותאמינו לי ניסיתי כבר הכל. בכל מקרה עשיתי חיפוש בפורומים לאנשים שגם להם המחשב לא זז מסיבה כלשהיא. בקיצור מצאתי מישהו שאמר שהייתה לו גם בעיה והוא התקין דרייברים לIDE או משהו כזה ופתאום המחשב עובד בסדר גמור. יש לי דיסק קשיח של WD. אני צריך להתקין דרייבר או משהו? מישהו יכול להסביר לי על זה?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי אני לא בטוח מה בדיוק אם זה הדיסקים או הצורב עצמו אבל הוא פשוט עושה מה שבא לו. יש איזו בדיקה כלשהיא שאפשר לעשות כדי שאני אדע בוודאות ואז אוכל לממש את האחריות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3165_3101&products_id=25385&PHPSESSID=e1d5b5e229f5acc33b1e3adc5a335c48 OCZ Throttle eSATA Flash Drive 32Gb השאלה שלי, האם אני יכול להשתמש בו באותו הזמן גם כ USB וגם כ ESATA ? כלומר, אני יכול להכניס אותו ל ESATA, לרשום נניח X נתונים ולקרוא Y נתונים וכו'. ואז להוציא, לחבר אותו ל USB2 ולהשתמש בו עם אותם X ו Y נתונים וכו'? כי יש לי לדוגמא כונן USB חיצוני שגם אפשרי לחבר אותו ל ESATA (לא כונן USB, אלא HD חיצוני כזה שמתחבר גם ל USB וגם ESATA) ושם עבור חיבור ESATA אני צריך לפרמט אותו מחדש וכל זה. מה אתם אומרים פה? אני פשוט מפחד לקנות ואז שיתברר לי שבמחשבים שיש ESATA אני יכול להשתמש ובמחשבים שאין, אני לא (אלא אם אני מפר…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, הופיעה לי בעיה מאוד חמורה היום... באמצע שאני עובד במחשב פתאום קופצת בועה למטה "לא ניתן לרשום על כונן G" משהו כזה.. פתאום המחשב לא רואה את כונן G, עשיתי הפעלה מחדש והכל עבד מצוין ואחריי חמש דקות זה שוב קרה וזה תוקע את כל המחשב, לא ניתן לפתוח תוכנות או קבצים שנמצאים על G.. וזה בעיה כי G הוא הכונן הכי שימושי שלי הכל נמצא שם אני עובד עם XP ד"א.. תודה לכל העוזרים, אדיר..
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי הארד דיסק חיצוני למחשב בתצורת ESATA כנראה שלא הוצאתי את ההארד דיסק ב"הסרת חומרה בטוחה" ובפעם השנייה שניסיתי לחבר את ההארד דיסק הוא מופיע כדיסק שאיננו מחולק, למרות שהדיסק עבד ויש עליו מידע .... האם ניתן לשחזר רק את המחיצה מבלי לאבד את המידע שעל הדיסק ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שמתי לב שיש הבדל במחיר של הדיסקים הקשיחים של שתי החברות האלו לטובת מקסטור ( יותר גבוה ) כשמדובר בדיסק 80GB 7200 8M האם זה פונקציה של איכות ?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מי עדיף - HD501LJ של סמסונג או aaks של wd? חשוב לי שיהיה מהיר ושקט תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
במסגרת חיפושים אחרי כונן קשיח חדש, שמתי לב שישנם הרבה מקרים בהם דגמים זהים נמכרים עם אחריות שונה בחנויות שונות. לדוגמא, שקלתי את ה-Samsung HD103UJ, בדיקה בזאפ הראתה שיש הבדלים לא קטנים במחירים ושכל חנות נותנת אחריות מסוג אחר. האם יש סטנדרט מסויים שכדאי לדבוק בו? מיהו היבואן הרשמי והאם יש לזה חשיבות?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר כבר להשיג בארץ את ה RAPTOR החדש (150GB)? http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20060103220529.html
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
טוב קיבלתי היום את שתי הדיסקים שהזמנתי. התמונה הראשונה מראה שהמדיה היא +RW אחרי פורמט (מאחר והביטסטינג שלי מקונפג ל ROM) התמנה השנייה מראה DVD-ROM. בכלל לא משהו, יחסית למדיית RW מהירה שכזו התוצאה בסדר, אבל שיפור (גדול) נדרש מהקושחה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום יש לי SSD הבעייה שכל הנתונים נרשמים בצורה רנדומלית בדיסק כרוצים להקטין את המחיצה צריך לעשות איחוי אבל איחוי לא בריא ל SSD אז מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש עם הצורב הנ"ל. עד לפני כמה שבועות הכל פעל מצויין. אך בזמן האחרון הצורב לא מזהה דיסקים רב פעמיים שנצרב עליהם מידע כבר, כלומר, הוא יצרוב בהצלחה על דיסק רב פעמי זהה אך ריק, בעוד שעל דיסקים "משומשים" הוא לא יצרוב ויוציא הודעה בסגנון הבא: "הדיסק שהכנסת אינו ריק ולכן אין אפשרות לצרוב עליו". באותה דרך גם אי אפשר למחוק את הדיסק. התוכנות שהתשמשתי בהן הן נרו 7 ו-8. הדיסקים הם dvd+rw של silver line....שעד היום לא היו לי בעיות איתם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-