עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם לאחרונה קניתי דיסק קשיח חדש למחשב שלי וניסיתי להתקין. הדיסק הוא מהסוג הישן (לא זוכר אם זה sata או שזה ide) בגודל של 120GB חיברתי אותו ללוח אם, לספק הפעלתי את המחשב, נכנסתי לביוס, הגדרתי אותו שיהיה משני הביוס זיהה אותו ניכנסתי לווינדואוס (XP) והוא לא זיהה כלום. ניסיתי שוב לנתק ולחבר את הדיסק הקשיח, שמתי את הג'אמפרים של 2 הדיסקים הקשיחים שלי על מאסטר ומשני ועדיין הוא לא מזוהה מה אני צריך לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. לחבר שלי יש צורב LG 4160 שקנה בסוף 2004 באותו זמן אני קניתי את ה NEC 3500 ואני חייב להגיד שה NEC בהרבה יותר מוצלח, על דיסקים של ורבטים X8(DVD-R) אני יכול לצרוב ב X12 והאיכות היא פנטסטית. בכל מקרה הבעיה היא כזאת הוא הביא דיסקים של ורבטים ( X16 PRINTABLE (DVD-R גם והצורב שלו מוכן לצרוב עליהן רק ב X4 עדכנתי לו את ה FW לגרסא העדכנית וזה לא עזר, בדקתי את הדיסקים אצלי והצורב שלי תומך בהם בצריבה X16, משום מה גם בדיסקים של X8 ב R- הוא יכול לצרוב עליהם רק ב X8 ולא ב 12 האם זו היא בעיה של הדגם 4160 או ספציפית לצורב הזה.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  3. בדרך כלל רק אלה של DVD-R .אז החליפו לי את הצורב דיודי ופתאום הכל היה טוב.אבל אחרי שבוע עוד הפעם הוא עושה בעיות ולא קורא לי.למה זה ככה? שמעתי שהיא דווקא חברה טובה.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by natan805,

אמרו לי שלעריכת וידאו חשוב שיהיה דיסק קשיח כמה שיותר מהיר .העריכה והרינדורים קורעים את הקשיח כך שאני צריך שהוא יהיה יציב וחזק. הלוח שלי זה gigabaite p55m ‎750‎ soket ud3‎ ‎.אולי הוא תומך ב.‎ .usb3‎ ‎‏ ‏ ודרך אגב חשוב לי לציין שאני משתמש אך ורק בwinxp ‎‏ ככה שתשימו לב אם הביצועים של הקשיח יתמכו בו

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  5. Started by nnnmmm007,

אני מחפש 2 כוננים ל- RIAD0 2 SSD SATA3 למי יש רעיון ? נא לצרף בבקשה , מבחן שאכן יש תמורה עם 2 הכוננים

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by 2011,

שלום צהוריים טוביים אני מתכוון לקנות דיסק קשיח חיצוני לחיבור לסטרימר מתלבט בין כמה דגמים אשמח לעזרה 1 . ‏S2 Portable 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0‎ http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2722 2. ‏Elements Portable SE 1TB 2.5'' External HDD USB 2.0 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7245&CatCode=405 3. ‏Elements Desktop 1TB 3.5'' External HDD USB 2.0 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6210&CatCode=405 ועוד 2 שאלות באתר היצרן מצוין שהדגם הזה ‏Elements Portable SE 1TB 2.5'' External HDD USB 2.0 הוא גם USB3 במפרט בחנות מצוין רק USB2 שאלה שנייה כמה חשמל בערך לוקח דיסק קשיח עם חשמל כיאלו כמה כסף זה יוצא תודה צוהריים טובים

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by eli33,

איך אני צורב סרטים רגילים של VCD על דיסק DVD כדי שאני אוכל לראות אותם ב DVD הרגיל כאילו בטלויזיה ??

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  8. Started by אביטלתל,

שלום לכולם, קניתי 3 סרטי DVD חדשים בסרטים אני צופה דרך המחשב אחד מהם עולה בלי שום בעייה שני האחרים לא עולים בכלל, המחשב מנסה במשך דקות ארוכות לקרוא מהכונן אבל זה מסתכם בשום כלום פרטי המחשב Windows7 32 bit Intel Core Duo E840 2.76GHz RAM - 4GB - 3.25 GB usable DVD - HL-DT-ST DVDRAM DH24NS50 ATA DEVICE אשמח לעזרה או הכוונה. תודה, אביטל

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by GeforceFX,

שלום. אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני וברצוני לדעת האם Firewire1394 הוא חיבור יותר מהיר מUSB2 בשביל שאני ידע מה לקנות. אז בבקשה תגידו לי,תודה.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by Yanir7,

יש לי שאלה חבר'ה יש לי כונן פיסי אחד עם שלוש מחיצות, על אחת מהן מותקנת XP, אחת מלאה ואחת ריקה. אני רוצה למזג את המחיצה הריקה עם זו שמותקנת עליה XP, ללא פירמוט כמובן. האם וכיצד ניתן לעשות את זה? תודה חג שמח

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by anevsky,

מישהו יודע אם אפשר כבר להשיג בארץ את ה RAPTOR החדש (150GB)? http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20060103220529.html

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by Impreza,

קניתי עכשיו 50 דיסקים ב 60 שקל של סילבר ליין עם אריזה בצבע אדום כזאת היו לי כבר דיסקים כאלה והצלחתי לצרוב עליהם אבל האם הם פירמה טובה? כי 60 שקל זה זול למדי בשביל 50 דיסקים

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  13. שלום, הדיסק הקשיח שלי WD120 כבר די ישן קרוב ל4 שנים והוא התחיל לקרטע לי בVISTA ולהרעיש. חשבתי לקנות את ה - SG ST3500320AS ב 275 ש"ח http://www.skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm או שעדיף לי להוסיף 100 ש"ח ולקחת את WD 6400AAKS שלפי מה שהבנתי חוץ מזה שהוא יותר גדול הוא גם יותר מהיר מהSG ??? http://www.skypc.co.il/pl_product~WDC1210~7~0.htm תודה לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  14. סיפור קצר, ובסופו השאלה אתמול צרבתי DVD (וורבטים MCC 004) ב-NEC 4550 שלי במהירות x8 (פעם ראשונה, עד עכשיו צרבתי תמיד על x16 אם זה משנה) לאחר הצריבה סרקתי את הדיסק, והתוצאה למרבה ההפתעה היתה גרועה למדי - ציון 38 עם קו צהוב אחד ועוד קו אדום (max היה בסביבות ה-50 אם אני זוכר נכון) to make a long story short, סגרתי את המחשב, אחרי כשעתיים פתחתי אותו שוב וסרקתי את אותו הדיסק מחדש - וקיבלתי תוצאה של 95! היום סרקתי שוב את הדיסק הזה, וגם הפעם התוצאה היתה 95 (אם כי השגיאה המקסימלית היתה 9 לעומת 5 אתמול) זה לא שאני מתקמצן על דיסק, אלא יותר מעניין אותי המקרה הכללי ומה לעשות להבא האם יכול להיות שהסריקה הגרועה יצאה במקרה, או בגלל משהו לא קשור? (לא רצו תכניות מיותרות ברקע) האם בגלל ששתי…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  15. סתם שאלה אנשים זה אומר שב1000 GB דופקים אותנו ב-70 ג'יגה ?... אני בעד עצומה שיעגלו כלפי מעלההה זה ממש זנות!!!

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  16. אני מנסה לכוון תקייה של כרום ל-RAMDISK לפי הסרטון הזה וזה לא יוצא לאחר שפתחתי את התקייה בדיסק של RAMDISK הוספתי את המשפט בסרטון +שינתי את האות וזה לא עובד למה ? http://imageshack.us/f/22/24921398.png/

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by Flow-Style,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות דיסק קשיח פנימי של 1TB אני לא כל כך מבין בדיסקים קשיחים אז הייתי רוצה המלצות לאיזה כונן כדאי לקנות. קודם כל חשוב לציין שאני מבקש שלא ימליצו לי על כוננים חיצוניים אני רוצה רק פנימי. חשוב לי המהירות של הכונן ואני לא רוצה מהירות של USB2 אז בבקשה רק דיסקים פנימיים. אז ככה... כרגע יש לי 2 כוננים. אחד של 80GB שהוא כרגע הכונן של הוינדוס שהוא של WD 80 GB Sata1 8MB cache השני הוא גם של WD 120GB אני לא זוכר ממש את הדגם שלו כי הוא ישן אבל לפי דעתי הוא לא Sata שהוא משמש אותי למשחקים שירים וסרטים. בעצם להכל הכוננים האלו לא מספיקים לי ואני רוצה בעצם להוציא את שתיהם ולשים הארד דיסק אחד של 1TB שאותו אני יחלק ל2 שאחד יהיה של הוינדוס ואחד יהיה של הכל. א…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  18. שלום במסגרת אחריות שלחתי את הארדיסק שהתקלקל לי שהוא WD 160 GB 8MB קיבלתי הארדיסק Hitachi 160GB 8MB האם יש הבדל שווה להתעקש לקבל אחר או אותם דבר או אולי היטשי יותר טוב כי אם הארדיסק יתקלקל יש לי אחריות רק לעוד חודשיים בלבד ככה שאשמח לתשובות

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by matan007,

אני מחפש מארז חיצוני לכונן פנימי "3.5 חיבור SATA. התקציב עד 100 ש"ח עם חריגה קטנה. מן הסתם שיהיה USB2 וכבל חשמל, אבל אם יש גם אחד עם חיבור eSATA זה יהיה ממש טוב. מוכן לקנות גם מ- EBAY או DX וכו". אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  20. שלום רציתי לדעת בקשר לאמצעי אחסון שעובדים עם flash - האם הזיכרון הוא כרטיס שניתן להוציא ולהחליפו בכרטיס אחר בעל כמות זיכרון שונה? אם כן האם יש הגבלה בגודל הכרטיס שניתן להכניס? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  21. יש לי מחשב ישן בבית שהיה לו הארד דיסק של 40 ג'יגה, הוספתי לו הארד דיסק של 8 ג'יגה. כשנכנסתי לBIOS ראיתי שההארד דיסק זוהה וגם הגודל שלו זוהה כ8 ג'יגה. כשנכנסתי לווינדוס המצב היה שונה, נוסף לי כונן אבל רק של שני ג'יגה. בדקתי במאפיינים של ההארד דיסק והיה רשום שם ש6 ג'יגה הם שטח לא מוקצה, מה זה אומר ולאן נעלמו ה6 ג'יגה האלה? יותר חשוב, כיצד אני משיב אותם?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  22. איך זה?http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574283 התקציב כ240 ש"ח

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  23. שלום לכולם... אני זוכר שפעם מזמן לפני בערך 4 שנים ראיתי אצל מישהו במחשב כונן סידי רגיל ללא מגש.. יעני כמו ברדיודיסק באוטו.. או אפילו כמו במחשבי אפל כמו המינימאק.. רציתי לדעת אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג כונן כזה למחשב.. תודה...

24. Started by SMoKeR,

האם בצורבים הבאים: NEC ND-3540A BenQ DW1640 ניתן לצרוב CD-R ו DVD+/-R על 1x ??? אני מתכנן על אחד מהדגמים האלו וחשוב לי שהם יתמכו גם במהירות צריבה מאוד איטית לאיכות מירבית

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  25. היי אנשים רציתי לשאול שאלה ! לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ... עכשיו הייתי רוצה לדעת האם צריך להתקין איזה משהו כדי שHD יופעל על SATA2 או שזה עושה את זה אוטומתי ? אני פשוט לא יודע בדיוק איך זה עובד !... אני פשוט חיברתי אותו רגיל ועשיתי התקנה של הWINDOWS רגיל אבל נראה לי שיש צורך בלהתקין משהו כדי שזה יעבוד על SATA2

• 5 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.