עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Stingray,

מה ההבדל בין DVD-RW לבין DVD+RW באופיס דיפו יש את שניהם,אבל אני לא יודע מה עדיף.....

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by nizansm,

שלום, קיבלתי מחשב חדש בו כבר יש הארדיסק עם SATA2 מותקן ופועל והכל.. למחשב הישן קניתי לפני כמה חודשים הארדיסק נוסף SATA2 אני רוצה לחבר את ההארדיסק הישן למחשב החדש שיפעל בנוסף לחדש.. בהארדיסק הישן שאני רוצה לחבר יש המון מידע שאני לא יכול למחוק! האם צריך לחבר את החיבורים הפיזיים של כבל הSATA וכבר הכוח להאדיסק בדרך כלשהי? או שכל חיבור יהיה בסדר? ואחרי החיבור הפיזי של הכונן עצמו.. איך אני מתקין אותו ומגדיר אותו שיפעל ביחד עם החדש בWINDOWS XP PRO SP2 ? תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by Stingray,

כיום יש לי עדיין צורב CD,לא היה לי צורב DVD. בתחילת שבוע אני אקנה,קראתי את ההמלצות אבל לא כתוב שם לגבי : GSA-H62NB איך הוא? (אני לא צריך LS כי שמעתי שזה מוריד מחיי הצורב,ובלי קשר,לא רוצה את זה...) ועוד משהו,האם הם עמידים כמו צורבי CD? יש לי צורב LG 24x10x40 כבר יותר מ4 שנים,חיה רעה ומתפקד מעולה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  4. שלום, יש לי כרגע במחשב 37.2GB מחולק בין 2 כוננים. אני מעוניין לרכוש לפחות עוד 100GB למחשב, רציתי לדעת בערך כמה זה יעלה לי ובעיקרון כל המידע שצריך לדעת.. עוד משהו, יש לי גם זיכרון RAM של 256MB והייתי מעוניין לשדרג את זה למשהו יותר טוב, מעבר ל512.. תסלחו לי אם לא הסברתי את עצמי הכי טוב, אבל השתדלתי למה אני לא הכי מתמצא בתחום. תודה מראש, אלי.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  5. קיצר ככה הצורב קורא דיסקים של DVD בלי שום בעיה , כאשר אני מכניס דיסק ריק לכונן הוא פשוט לא מוצא אותו ,או לא מצליח לקרוא אותו ,הכנסתי הרבה דיסקים שונים ןכלום,גם בתוכנה הוא לא מזהה ב NERO הכוונה . כתוצאה מכך לא ניתן לצרוב כלום . יש למישהו עצה מה לעשות ?תודה .

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by cpus,

קניתי צורב דיוידי של LG דגם H44N הבעיה היא שאני לא מצליח להבין מה כל האפשרויות במכשיר... באיזו תוכנה להשתמש כדי שאני אדע מה היכולות? בנוסף: אני לא מצליח להגיע לדף מוצר של הכונן... מישהו יכול להסביר לי למה ?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by gangst-R,

שלום, אני מעוניין להפוך הארדיסק ישן שלי לנייד. שמעתי שיש חיבור IDE-USB ויש לי כמה שאלות: מאיפה הוא מקבל מתח? ממקור חיצוני או כמו התקן USB מהספק? האם יש מתאם ספציפי שאתם ממליצים עליו? האם יש מין קופסאות לאיכסון ההארדיסק? כמו שציינתי אני מעוניין להפוך אותו לנייד. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום. אני מחפש דיסק קשיח נייד עם חיבור Svideo/RCA שיהיה אפשר לחבר אליו מצלמת ביטחון לדוגמא (הוא לא צריך לספר מתח) והוא יוכל להקליט בלחיצת כפתור כמה שיותר פשוט ועם כמה שיותר מקום. קיים דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ב-מישהו מכיר סטטיסטיקיות על אנשים שאיבדו מידע בraid ? ג-איזה raid מומלץ שנותן ביצועים וגם מספק איזשהי הגנה(כלומר חוץ מraid0 שהבנתי שאין בו שום שילוב שיכול להגן מתקלות) ? (אני עובד עם מספר תוכנות כבדות שעובדות די הרבה מול HD לשמירה\קריאה..) תודה

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  10. יש לי 2 מחשבים אני צריך לעשות להם כונן גיבוי לכל מחשב שכל לילה כל המידע יועבר לכונן השני... למחשב אחד אני צריך להוסיף כונן נייד חיצוני.. לא יודע איזה גודל דגם המחשב הוא פנטיום 4 3געגה הרץ 512DDR ולמחשב השני לקנות 2 הרדיסקים ולעשות שאחד יגבה תשני כל לילה AMD 2500 XP 256RAM שתי כוננים של 80.. רציתי לדעת אם אפשר לעשות מערך של גיבוי עם כל לוח.. מה כדאי לעשות.. אם שווה להשקיע במחשב כזה השני ה AMD הוא להחליף את כולו..כי הוא חלש כבר עכשיו יש לו כונן של 10 גיגה ואני צריך וחושב שעדיף לקנות 2 כוננים ולעשות את זה.. אני לא יודע מחירים איזה עדיף איזה כדאי ...ואיך עושים את זה אפשר עזרה ? כל המידע זה דוחות יומיים ועבודה בגרפיקה של משרד פירסום..

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. שלום אני מתלבט בין כרטיס SD 4 גיגה.רגיל לאותו אחד X150. אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין הרגיל ל X150 ואשמח לקבל הסבר.אני מניח שזה קשור איכשהו לצילום במצלמה דיגיטלית. ההבדל במחיר הוא 43 שקל. Transcend 4GB Secure Digital (SD) Card 217 Transcend 150X 4GB Secure Digital (SD) Card 260 תודה מראש. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1820_682_1821

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  12. שלום לכולם אני מחפש Disc On Key בנפח של 4 GB , אני צריך אחד שיתן ביצועים מקסימלים עם אחריות ארוכה . התקציב הוא 450 שח מקסימום ! אשמח להעצות

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by asinnn,

מה האבדל בין הצורבים ? http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=580294 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=574279 התכנאי שלי אמר שחוץ מי SATA אין שום אבדל הוא צודק ? הוא אמר לי פשוט אותו דבר בדיוק אותו מהיורת אותו דבררררר רק הSATA מבחינת מה ה H300N יותר טוב תודה מחקה לתשובה אני פשוט רוצה לקנות היום תודהה

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  14. יש לי כונן IDE ואני רוצה לחבר אותו למחשב בדרך אחרת USB/SATA אני כאילו רוצה להפוך אותו לכונן חיצוני במקום פנימי האם זה אפשרי? האם קיימים מתאמים כאלה? חוץ מזה אם הכונן לא עובד איזה אפשרויות יש לי לגשת אל המידע שבפנים?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש עכשיו אני רוצה לעשות מערך RAID 0 ואני משום מה לא מצליח... הלוח שברשותי הוא. asus p5w dh deluxe אם מישהו יכול להסביר לי איך אני אשמח וגם לדרך לעשות זאת דרך הווינדוס.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  16. למה כל צורבי ה-DVD מוגבלים למהירות של x48 של צריבות וקריאת CD, בעוד שצורבי CD רגילים באים במהירות x52?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. האם ללכת להחליף אותו במסגרת האחריות *וגם הוא עושה הרבה רעשים שהוא חושב רעשים חלשים אבל יש רעשים... או שהרדיסק הזה בסדר? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by benib,

אם כן אשמח לקבל דגמי ומחירים (כוננים רגילים לא צורבים) תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by SmurFin,

http://cgi.ebay.com/Brand-New-500GB-Maxtor-SATA-II-3-0-Internal-Hard-Drive_W0QQitemZ230138800615QQihZ013QQcategoryZ64459QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by psychuil,

יש לי כונן של 250 ג'יגה שיש בו כ45% מקום פנוי, כשניסיתי לפרוס את הכונן וליצור עוד מחיצה, ויסטה הודיע לי שאני יכול להוציא מהכונן רק 4 ג'יגה למרות שיש איזה 100 ג'יגה פנויים. מה אני עושה כדי לתת לעצמי קצת יותר מרחב תמרון?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by OutRaGe,

שלום רציתי לשאול לגבי מידת הרעש של הארד דיסקים...העניין שיש לי 2, אחד של 120 ג'יגה של WD אחד של 80 ג'יגה של WD שניהם עם חיבור IDE ושקלתי להחליף את שניהם באחד של 250 כך שאני מקבל גם קצת יותר נפח, פחות צריכת חשמל ואממ הארד דיסק חדש, שעם המחירים היום זה ממש אטרקטיבי השאלה אם זה יוריד את רמת הרעש ואם כן בכמה? תודה מראש, לירן.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  22. Started by NIVs,

יש לי וורבטים 16X טיואן גם + וגם(-). הבעיה שב + אני מקבל הרבה יותר שגיות מאשר ב (-), חשבתי אולי אני יכול להחליף אותם ב אופיס דיפו מאז המבצע שלהם שקניתי, הבעיה שאין לי חשבונית אבל הוא בקופסא המקורית עם השקית הרמטי. הייתי שם לא מזמן והיו להם גם טיואן וגם יפן(CD-R וגם DVD-R) שזה נדיר למצוא אז מה כדאי לקחת?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by arik100,

המאוררים? הדיסק קשיח? קצת פירוט בנושא ואם אפשר גם אתר שמביא טבלה שמפרטת כמה כל רכיב ודגם של רכיב פולט רעש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by marlboro,

http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=343&cat=374 נראים שונה מאלו שקניתי באופיס דיפו ----> http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=DVD_85_DL_VERB&Cat2Cat1ID=5392&Cat2ID=7550&aff=Zap〈=he

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  25. קניתי ב-KSP בזמנו 2 מארזים עם דיסקים של 160 GB כל אחד. בתקופת השימוש השוטף בהם, חדלו לתפקד השנאים שלהם כמה פעמים והוחלפו במסגרת האחריות. אחרי שנגמרה האחריות,הם טוענים שאין ביכולתם להחליף/למכור לי שנאים חדשים (או אפילו משומשים). השנאים הם אטומים ולא ניתנים לפתיחה ללא הרס. שאלתי היא: האם ניתן להשיג שנאים חדשים לפי נתוני הספק קיימים? אם כן, איפה? תודה

• 6 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.