עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by eran131,

קניתי מחשב חדש ואני וחבר שלי החלטנו שכדאי לעשות 2 כוננים נפרדים ששווים התקנו את הWindows ואת הכל ואנחנו רואים רק כונן 1 ,אם זה משנה אז את \:C בבקשה תעזרו לי ערן

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  2. SAMSUNG 840 SERIES 120GB לעומת INTEL 520 SERIES 240GB אני מדבר על ההבדלי ביצועים, לא על ההפרש מחירים ביניהם.

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  3. http://tech.yahoo.com/news/ap/20080510/ap_on_hi_te/shuttle_recovered_data_9 עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. של איזה חברה היה הדיסק? 2. האם מערכת הפעלה DOS עולה על כל האחרות מבחינת בטחון נתונים?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  4. שלום לכולם לאחרונה קניתי דיסק קשיח חדש למחשב שלי וניסיתי להתקין. הדיסק הוא מהסוג הישן (לא זוכר אם זה sata או שזה ide) בגודל של 120GB חיברתי אותו ללוח אם, לספק הפעלתי את המחשב, נכנסתי לביוס, הגדרתי אותו שיהיה משני הביוס זיהה אותו ניכנסתי לווינדואוס (XP) והוא לא זיהה כלום. ניסיתי שוב לנתק ולחבר את הדיסק הקשיח, שמתי את הג'אמפרים של 2 הדיסקים הקשיחים שלי על מאסטר ומשני ועדיין הוא לא מזוהה מה אני צריך לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  5. שלום, כבר כמה חודשים שהמחשב הנייד שלי מקרטע ונתקע בהרצת סרטים ומוזיקה ראו הודעה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515931.0;topicseen ניסיתי לאחרונה לנגן מוזיקה אבל מDisk on key שחיברתי למחשב והפלא ופלא לא הייתה שום תקיעה והכל רץ חלק. התחלתי לחשוד שיכול להיות שהדיסק הקשיח שלי פשוט נדפק, הרצתי בדיקה עם תוכנת hard disk sentinel וזאת דיווחה לי על: 420 bad sectors 57 weak sectors 65535 errors occured during data transer מישהו יכול לעזור לי לפענח את התוצאה הזאת? האם התוצאות הנ"ל הם עילה להחלפת הדיסק הקשיח או שישנם פתרונות אחרים? התוכנה הנ"ל אמינה? בנוסף אם בסופו של דבר החלטתי להחליף דיסק קשיח, האם קניה של דיסק קשיח חיצוני תאפשר לי עבודה רגילה לחלוטין כאילו היה לי …

6. Started by Galos,

שלום לכולם, נפל המחשב וקיבל מכה, מאותו רגע הwindows xp לא עולה ולמעשה אני לא מצליח לראות שהוא טוען משהו מהכונן. ניסיתי לבצע mount בעזרת מערכת לינוקס (puppy distro) שהתקנתי ע"ג DOK, אך לצערי נכשל ולא הצליח לבצע mount. שמתי לב שישנם בו שני partitions אחד hda1 אותו אני מעונין לראות ולגבות את המידע ממנו, ועוד אחד hda2 שככל הנראה זה מידע של לנובו שומרת עליו. מה שמוזר מכל הסיפור זה שhda2 אני מצליח לעשות לו mount ומאידך hda1 נכשל ולא מבצע mounting. מאד אודה לכל מי שיסייע באיחזור המידע ע"מ שאוכל לגבות ולהציל המון עבודות ותמונות שלא עברו גיבוי. תודה מראש, גל נ.ב במידה ותזדקקו לכל פרט נוסף אל תהססו לשאול. נ.נ.ב ניסיתי שיטה שאומרים שהיא הצליחה לחלק מהאנשים והיא (כמה שהיא נ…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  7. Started by רוני1,

סרט שהורדתי בפורמט AVI שוקל 750 מגהבייט ושאני מנסה לצרוב אותו ל SVCD הוא אומר לי להכניס דיסק עם יותר מקום..... אין לי דיסקים יותר גדולים.... והשאלה היא האם יש אפשרות לצרוב את הסרט על דיסק של 700 מגה..... (האם OVER BURN יעזור).???? מה לעשות?????????? תודה רבה לעונים....

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by Xylene,

שלום, יש לי לוח אם Gigabyte P-55A-UD3 רציתי לדעת אם הוא תומך בכונני SSD ואם יש לי טעם להתקין אחד כזה במחשב? בכמה זה יאיץ לי אותו אם בכלל מבחינת זמני טעינה של משחקים ומערכת ההפעלה?? תודה.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  9. או כל חנות שיש בב"ש אפשר גם מבאג חיבור לא SATA כי יש לי רק 2 חיבורי SATA על אחד יושב כבר הארד ואני צריך עוד הארד איך ההארד הזה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2478

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  10. אני מדבר על החיצוניים 2.5". התענייתי באחד כזה 250ג"ב לפני חודש וחצי והמחיר היה 330 בערך (קי אס פי ואיבורי) עכשיו השגתי תקציב, אני נכנס ורואה שהמחיר קפץ ל410. מה קורה פה?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  11. הזמנתי ב 288 דולר את הSeagate Barracuda ES 750Gb SATA 2 NCQ HD ST3750640NS האם זה שווה? הזמנתי מחו"ל...אני פשוט צריך הרבה מקום...כי מה שיש לי עכשיו לא מספיק ואני לא רוצה כל הזמן לצרוב ל DVDS וכל הזמן להחליף כוננים לגדולים יותר...

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by telzur,

[glow=red,2,300][move]תודה לכל מי שהביע את דעתו[/move]

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי אתם יודעים עם יש כוננים של פלאש אני מיתכוון כמו דיסק קשיח אבל של פלאש ואם כן אם אפשר לחבר אותם במקום הדיסק הקשיח,וגם אם יש דבר כזה איפה אפשר להשיג אותם

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  14. שלום ש לי שאלה יש לי דיסק קשיח ישן חיבורide 80gb קנייתי לא מזמן דיסק חדש חיבור sata 500gb אני רוצה לעביר קבצים(סרטים,תמונות,דואר וכו') מהדיסק הישן ide לחדש. אך אני עושה את זה? יש לי לוח אם של asus p5g41t-m-lx

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  15. אז ככה... לפני שבוע קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק sata. רציתי לחבר אליו את הארד דיסק הישן שלי שהוא ata כדי להעביר ממנו את המידע למחשב החדש. שמתי אותו על מצב סלייב והדלקתי את המחשב. עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה שהווינדוס בפעם שעברה שהוא הופעל הייתה לו בעייה ואני צריך לבחור לעבוד במצב safe mode או בתצורה הנורמלית שלו. לא משנה מה אני בוחר המחשב עושה לעצמו ריסט ומחזיר את עצמו לאותו תפריט. חיברתי את הג'מפר גם במצב של cs וזה עדין עושה לי את אותה הבעייה. הארד דיסק הצליח ל עלות פעם אחת ויחידה על המחשב החדש שהג'מפר חובר בcs ואחרי הפעלה מחדש זה החזיר אותו לאותו התפריט. פרטים על הארד דיסק הישן. חברת יצור: מקסטור. דגם:32049h2 יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by swisaman,

היי, יש לי כונן קשיח נייד של LG HXD2 250GB,חיברתי אותו לחיבור USB קידמי במחשב,אבל הוינדוס לא מזהה אותו. הוא מוציא לי חלון שמציג לי 3 פורטים שמחוברים,העכבר,UNUSED PORT והUNKNOWN DEVICE(הוא בצבע שחור בולט). מן הסתם הקשיח הנייד הוא הUNKNOWN DEVICE,מה אפשר לעשות ? כשאני מחזיק את הקשיח והוא מחובר אני מרגיש כאילו משהוא זז שם,שהוא פועל..

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by eli33,

איך אני צורב סרטים רגילים של VCD על דיסק DVD כדי שאני אוכל לראות אותם ב DVD הרגיל כאילו בטלויזיה ??

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  18. Started by אביטלתל,

שלום לכולם, קניתי 3 סרטי DVD חדשים בסרטים אני צופה דרך המחשב אחד מהם עולה בלי שום בעייה שני האחרים לא עולים בכלל, המחשב מנסה במשך דקות ארוכות לקרוא מהכונן אבל זה מסתכם בשום כלום פרטי המחשב Windows7 32 bit Intel Core Duo E840 2.76GHz RAM - 4GB - 3.25 GB usable DVD - HL-DT-ST DVDRAM DH24NS50 ATA DEVICE אשמח לעזרה או הכוונה. תודה, אביטל

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  19. יש ברשותי מחשב חדש עם הלוח הזה:FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS (nForce4 Ultra) - ATX יש עליו הארדיסק - סאטא2 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כעת ברצוני לחבר אליו את ההארד אחר בהתקן IDE..אני רוצה להעביר נתונים משם. אבל הבעיה היא שכאשר אני מחבר את הכונן IDE, אז המחשב מעלה את הבוט מהכונן IDE, ולא מסאטא.. כיצב אוכל לגרום לו קודם לקרוא את הסאטא? (יש על שני הדיסקים מערכת הפעלה, אני רוצה שהוא יפעיל לי את זאת שעל הסאטא, אבל הוא מפעיל את זו שעל הIDE) תודה מראש.

20. האלן, חילקתי את הארדיסק לשתי מחיצות, אחרי ההתקנה של הויסטה הוא מזהה לי רק כונן אחד.. כונן C נכנסתי לניהול מחשב - איכסון... אני רואה את הארדיסק השני אבל הוא כיאלו מושהה כתוב בעמודת מצב "תקין (תצורת ESIA)" איך אני מחזיר אותו לשימוש ??

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by kovar,

מי מבין השניים יותר ממומלץ? שני הכוננים 128 ג'יגה הסנדיסק זול ב 50 ש"ח

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  22. Started by צפיד,

שלום לכולם, כרגע במערכת שלי יש לי שני דיסקים של WD 80 GB ב RAID 0 רק ל OS, עוד 3 דיסקים של 500 GB בRAID 5. אני מעוניין לשפר את הביצועים של ה OS ובנוסף להגדיל את האכסנה. חבר המליץ לי על סדרת WD הירוקה בגודל של 1 TB לכל דיסק עם 32 MB באפר. אין לי בעיה ללכת על דיסק קטן יותר אך משתלם יותר(ז"א שני דיסקים של 750,640,50 וכ') בתנאי שאקבל שיפור בביצועים. 1.האם אתה חושבים שזה יהווה שיפור משמעותי בביצועים לעומת המערך של הדיסקים של ה80 הקיים (בהקשר ה OS)? 2.האם אכן הסדרה הירוקה של WD היא עדיפה בהקשר RAID (ביצועים ואמינות)? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  23. חברת ADATA מציגה כונני M.2 מתקדמים עם שבבי MLC והרבה שאיפות לכתבה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  24. יש אתר כזה שמוכר פאנלים שחורים\לבנים\כסופים (במקרה הזה שחור) לכוננים אופטיים כגון צורבים\DVD (במקרה הזה צורב - NEC 3540 ) ? יעזור לי מאוד אתר כזה עריכה: מצאתי את זה: https://www.lamir.co.il/product.asp?product=181 מכוער ויקר /:

25. Started by e-d-a,

יש לי כונן קשיח 200GB והוא מחולק לשלוש C,D,E על כונן C יש את המערכת הפעלה ועל כוננים D וE יש דברים שלי. אני רוצה לאחד את D וE בלי לאבד את הדברים שעליהם איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים