אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי HD של Seagate, 160GB SATA2 של Seagate. (זה זה: http://www.seagate.com/cda/products/discsales/marketing/detail/1,1081,722,00.html ). אז... רציתי לדעת האם יש כבל מיוחד בשבילו? או שהסטנדרטי? ומאחר שצריך חיבור לחשמל, ולמידע, ואני לא מוצא את שניהם אצלי ביציאות, לאיפה אני מחבר אותם על הלוח, והאם הם באים ביחד? בתודה,ג בריאל. אגב, אני יודע שהלוח שלי תומך SATA. (ולפי מה שהבנתי, SATA2 בעל תמיכה לאחור).
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז ככה הHD ישמש צלם וידאו ועורך בהכנת סרט דוקומנטרי. צריך נפח גדול [250G למשל יתאים בול) וחיבור FW . צריך שלא תהיה בעיית איטיות כאשר עורכים ומשתמשים בקבצים שעל הכונן בלי צורך להעביר למחשב קודם. אני חשבתי על זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~2500GT~7~0.htm מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה יש לי בעיה כותב לי אחרי ריסטרט למחשב reboot and select proper boot service or insert boot media in selected boot device press any key to continiue...... בדקתי את הדיסק הקשיח על באגים לא מצא כלום מה עוד יכולה להיות בעיה ? אולי וינדוס נדפק או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב נגן DVD של LG מדגם LG GWA 4161B השאלה שלי היא אם יש לו איזשהו עדכון קושחה חיוני שחשוב להתקין? ואם כן, איפה אני מוצאת אותו? תודה מראש, אושר.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדיות DVD לצריבה שיש להם אפשרות LIGHTSCRIBE ומצאתי שני סוגים אחד -R והשני +R אז מה ההבדל? במחיר 3 שקל אבל יש יתרון לאחד על השני? http://www.tamlil2100.co.il/category.asp?cID=1283 תודה
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
אני אמור לקבל כונן קשיח חיצוני 500 ג'יגה של WD, זה הכונן : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=412418 1. באופן כללי, מה דעתכם על הכונן ? האם הוא טוב ? מומלץ ? לא כדאי ? 2. האם יש טיפים / משהו מיוחד שכדאי לדעת לפני השימוש ? 3. קראתי שהוא מגיע כ FAT32, ויש לפרמט אותו ל NTFS, מדוע ? מערכת ההפעלה שלי היא ב FAST32, חייבים לפרמט ? 4. קראתי שלאחר שהתקינו את תוכנת ה WD Diagnosis, והפעילו אותה (מגיעה עם הכונן), המחשב עושה לעיתים ריסטרט מייד כשמפעילים אותה - האם מישהו נתקל / יודע למה ומדוע ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי 30 קלטות וידאו שבהם קטעים שצולמו במצלמת וידאו ואני רוצה להעביר את תוכן הקלטות לדיסקים של DVD. אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ברשותי דיסק חיצוני 1.5 טרה של טושיבה, כשאני מחבר אותו ל HTPC עם מערכת הפעלה 7, 64 ביט, אני רואה שהדיסק מלא, אבל התיקיות לא מופיעות., כשאני מחבר את אותו דיסק ללפטופ של עם מערכת הפעלה XP הכל תקין, מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
לפי החדשות ב-tom's בקרוב נראה דיסקים קשיחים לכל צורות החיבור בגדלים של 32, 64 ו-128 ג'יגה בייט. על אף המחיר הגבוהה אני חושב שזו תהיה אחת מההשקעות היותר טובות לשיפור מהירות המחשב. קישור לכתבה כאן
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
ב-מישהו מכיר סטטיסטיקיות על אנשים שאיבדו מידע בraid ? ג-איזה raid מומלץ שנותן ביצועים וגם מספק איזשהי הגנה(כלומר חוץ מraid0 שהבנתי שאין בו שום שילוב שיכול להגן מתקלות) ? (אני עובד עם מספר תוכנות כבדות שעובדות די הרבה מול HD לשמירה\קריאה..) תודה
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני צריך זכרון פלאש/USB הכי מהיר שאני יכול למצוא במחיר 60~70 שקל. אם מישהו מבין בזה או שאפשר בכלל לבדוק ולהשוות בין המהירות שלהם, אז שינסה לעזור בבקשה. ואני רוצה 4GB, כי אחרי שחשבתי על זה קצת, 2GB זה דיי קצת לטעמי. :\
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי אתם יודעים עם יש כוננים של פלאש אני מיתכוון כמו דיסק קשיח אבל של פלאש ואם כן אם אפשר לחבר אותם במקום הדיסק הקשיח,וגם אם יש דבר כזה איפה אפשר להשיג אותם
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
רציתי לקנות 8 ג'יגה של סאנדסיק ב110 ש"ח ואז ראיתי את הדיסק הקשיח הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=680 160ג'יגה שזה פי 20 מקום, ו480 MB לשנייה שזה כמעט פי 20 מהירות! ועוד הוא עולה 210... בעיקרון מה שאני צריכה זה דיסק און קי, השאלה היא אם לא עדיף כבר את הכונן? יש חסרונות בולטים שתוכלו להצביע עליהם?
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הדיסק לא כל כך שרוט, אבל משום מה ההעתקה של הקובץ שאני צריך נתקעת אחר 640 מגה (הקובץ שוקל בערך 4 גיגה)
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום במחשב שיש בו דיסק קשיח 250 ג'גה של מקסטור המורכב על כרטיס מתאם מ-pci ל-sata ומחולק ל- c+d הרכבתי דיסק חדש של wd 250 ג'גה גם הוא סאטא וחיברתי אותו לאותו מתאם. השתמשתי בתוכנה של wd שנקראת Data Lifeguard Tools 11.2 for Windows מהאתר שלהם שטיפלה באופן אוטומטי בהכנת הדיסק והעתיקה עליו באופן מלא את הדיסק הישן (וחילקה אותו לתתי דיסקים בדיוק כמו הישן) ובסוף שאלה אותי אם אני רוצה שהדיסק החדש יהיה boot disk (משהו בסגנון) והכוונה שהמחשב יאותחל ממנו ועניתי שכן, ועשיתי רסטארט כפי שנתבקשתי. עכשיו בווינדוז אני רואה את כל הדיסקים, וב- disk managment כתוב כך: הדיסק הישן נשאר c+d לגבי c כתוב שהוא system הדיסק החדש מכונה g+h ולגבי g כתוב שהוא avtive 1. מאיזה דיסק נעשה ה-boot בפועל ? 2.…
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739862 אני רוצה לדעת אם הוא טוב כי שמעתי עליו ביקורות עליו לא כל כך טובות
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3165_3101&products_id=25385&PHPSESSID=e1d5b5e229f5acc33b1e3adc5a335c48 OCZ Throttle eSATA Flash Drive 32Gb השאלה שלי, האם אני יכול להשתמש בו באותו הזמן גם כ USB וגם כ ESATA ? כלומר, אני יכול להכניס אותו ל ESATA, לרשום נניח X נתונים ולקרוא Y נתונים וכו'. ואז להוציא, לחבר אותו ל USB2 ולהשתמש בו עם אותם X ו Y נתונים וכו'? כי יש לי לדוגמא כונן USB חיצוני שגם אפשרי לחבר אותו ל ESATA (לא כונן USB, אלא HD חיצוני כזה שמתחבר גם ל USB וגם ESATA) ושם עבור חיבור ESATA אני צריך לפרמט אותו מחדש וכל זה. מה אתם אומרים פה? אני פשוט מפחד לקנות ואז שיתברר לי שבמחשבים שיש ESATA אני יכול להשתמש ובמחשבים שאין, אני לא (אלא אם אני מפר…
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את החוליה החלשה במחשב שלי שזה הדיסק הקשיח. את המחשב רכשתי לפני 4 שנים ומאז מידי שנה אני מחליף לו את כל חומרה כולל המארז חחח..אפשר לומר שאני קונה מחשב חדש כל פעם רק שהדסיק הקשיח נישאר מהמחשב המקורי. הדיסק הוא WD 160G SATA 2 8M. הסיבה היא עלייה מאוד איטית של מערכת ההפעלה וחוסר מקום. קראתי פה בסטיקי המלצה על ה HITACHI בגודל 2T. האמת היא שאין לי צורך בכל כך הרבה מקום אבל אני רוצה משהו טוב ואיכותי שישתווה אליו מבחינת הביצועים והייתי רוצה המלצות על דגם מוצלח או מקביל בגודל 1T. לגיבוי יש לי דיסק חיצוני של 500G. תודה מראש טל.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אתמול, ארחי שבחצי שנה האחרונה הוא קרס הרבה, הוא קרס ולא פעל שוב. ניתקתי את הכונן וחיברתי למחשב של אחי ושם גיליתי שהכונן הפגוע, חצי ממנו בסדר חצי השני לא לגמרי. הוא לא נגיש דרך הווידנוז, אבל הכל קיים בתוכנות של שיחזור מחיצות. קיים אבל גם לא נגיש. לא ניתן לפתוח קבצים. רק לראות שהם שם. נכון לעכשיו אני ממש מיואש. מדובר כאן בקבצים ההכי חשובים לי. מה גם מצב הכונן השני לא מזהיר. ניסיתי להתקין באחד המחיצות הריקות שלו ווינדוז, 3 פעם, כל פעם אומר לי אותו הדבר, משהו בסגנון, WINDOWS COULD NOT START, DISK HARDWARE CONFIGURATION PROBLEM, GO RTFM
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קניתי דוד של nec ואני רוצה לצרוב סרטים שהורדתי דרך האינטרנט (פורמט divx או xdiv ) את זה אני יכול לעשות דרך נרו אבל אני רוצה שיהיה תרגום(כתוביוץ) בסרט. אבל אני לא רוצה "להטביע" אותם דרך virtual dub אני רוצה שהם יהיו שם ויהיה אפשר לשלוט בהם דרך התפריט כמו בד.ו.ד אמיתי מישהו מכיר תוכנה כזאת ואיפה אני יכול להשיג אותה?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, הופיעה לי בעיה מאוד חמורה היום... באמצע שאני עובד במחשב פתאום קופצת בועה למטה "לא ניתן לרשום על כונן G" משהו כזה.. פתאום המחשב לא רואה את כונן G, עשיתי הפעלה מחדש והכל עבד מצוין ואחריי חמש דקות זה שוב קרה וזה תוקע את כל המחשב, לא ניתן לפתוח תוכנות או קבצים שנמצאים על G.. וזה בעיה כי G הוא הכונן הכי שימושי שלי הכל נמצא שם אני עובד עם XP ד"א.. תודה לכל העוזרים, אדיר..
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
1. האם SATA2 הוא סוג הדיסק הקשיח העדכני, המהיר והמומלץ ביותר ? או שיצא כבר משהו חדש ? :-) 2. אני זקוק לדיסק קשיח גדול ומהיר (לטובת פיתוח/development) - על מה אתם ממליצים ? 3. אשמח לקבל המלצה לצורב DVD 4. האם יש כבר צורבי Blue Ray ו/או HD DVD במחיר שפוי של צורב ומדיות ? (והאם כבר הסתיימה מלחמת התקנים, ויודעים מה כדאי לקנות ? :-)) תודה !
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום רב, אני קצת חדש בענייני SSD. אני מבין מקריאה בפורום שעניין האמינות הוא חשוב מאוד כאן, וגם ראיתי את האזהרה לגבי Vertex 2. מה לגבי Vertex 3 ? מצאתי כונן כזה של 90G במחיר אטרקטיבי. יש מתנגדים? http://www.ocztechnology.com/ocz-vertex-3-sata-iii-2-5-ssd.html תודה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות עם כוננים מהסדרה הזו ? מתגובות בפורומים אחרים ובחיפוש ברשת, ראיתי שיש בעיות - דיסקים "מתים" מוקדם ובעיות איטיות. חשבתי לבנות מערך RAID1 עם דיסקים כאלו, אבל נראה לי שאבחר במשהו אחר, על מה הייתם ממליצים ?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-