אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין לקנות HD חיצוני של 500GB עם חיבור USB 2 בגודל 2.5 אינץ'. של איזה חברה כדאי לי? ראיתי שSeagate הם הכי זולים, אבל אחרי הפאשלה שהם עשו (למי שזוכר) אני לא כל כך נלהב לקנות מהם. מצד שני הם מציעים 5 שנים אחריות. WD יחסית יקרים עם 3 שנים אחריות. ומה לגבי Samsung? אשמח לתשובה מהירה כי מחר בצהריים אני נוסע לקנות (מצטער על ההתראה הקצרה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
ראיתי באתר של מקסטור תוכנה שמותאמת רק להארדיסקים שלה אז השאלה שלי היא כדי להתקין אותה ? היא עושה בעיות ככל שידוע ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש כונן DVD שקורא גם דיסקים רגילים. אני לא צריך את הכונן הכי טוב בשוק,אבל בכל זאת שיהיה איכותי. המחיר הוא 150 שקל בלי חריגות,אפילו אם יש טוב ממנו ב200. שאלה: האם המחיר של כונן עם צורב הוא משמעותי? כי יש לי צורב רגיל בבית ואני מתלבט האם לקנות כונן משולב עם צורב DVD,כמובן אם המחיר הוא לא גבוה מ150 שקל. תודה.
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מעביר קבצים דרך ה USB ההעתקה נתקעת באמצע ותוקעת את כל המחשב.. ניסיתי כמה סוגי קבצים בכמה סוגי יציאות (USB) וב 3 סוגי דיסקים און-קיי... אותה בעיה בכולם. יש למשהו פיתרון? תודה רבה נ.ב אני מקווה שזה הפורום המתאים לתרד, אם לא תעבירו לאיפה שמתאים.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אצל דודים שלי שגרים דיי רחוק ממני, יש להם צורב DVD שעבד סבבה עד לא מזמן, היום האמא ניסתה להכניס דיסק ושום דבר לא עלה לה [ היא רגילה שזה קופץ אוטומטית ], היא נכנסה ל " מחשב שלי " וגילתה שהכונן לא מופיע שם בכלל. הדרכתי אותה בטלפון להיכנס להוספת חומרה חדשה ולהוסיף את הצורב אבל הוא לא הופיע שם, יש לה דיסק דרייברים אבל מה יש לה לעשות איתו שהכונן לא עובד? עכשיו, הכונן נפתח ונסגר כרגיל, יכול להיות שהתנתק לו הכבל IDE? היא טענה שהיה אצלהם טכנאי לפני חודש וחצי בערך שהחליף להם מאוורר שנתקע והרעיש, אולי הוא ניתק את הכונן בטעות? מה עוד יש לעשות חוץ מלבדוק אם הוא מחובר למחשב בכלל?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכם, רק רציתי ליידע שיש קופון של My Passport Essential 500GB ב-329 ש"ח, נראה לי דיל סבבה סה"כ. http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/0189762d-5643-46d4-b220-a5492c341a7d?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Center&utm_campaign=c6ed923104-Buy2_-1_24_09_12_Center+06AM&utm_medium=email
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש וחצי דיסק 250GB, SATA2 16MB 7200RPM. אחרי כשבוע של בעיות משונות, סרקתי וגיליתי בו סקטורים פגומים. ע"י שימוש בSEATOOLS ביצעתי תיקון (החלפה של סקטורים פגומים מן הספרים). אחרי מספר ימים נוספים, שוב קרסה מערכת ההפעלה ושוב בסריקה נמצאו סקטורים פגומים. ביום חמישי האחרון, מימשתי אחריות והחליפו לי את הדיסק בחדש מדגם זהה. בחנות ביצעו סריקה בקודם ומצאו שהוא אכן פגום, וליתר בטחון, בדקו לי גם את החדש ובו כמובן לא נמצא ולו סקטור אחד פגום. הגעתי הבייתה, התקנתי מערכת הפעלה, כדי לגלות הערב, שוב בסריקה, כבר לאחר 4% שיש בו כבר סקטור פגום. הלוח שלי הוא 965P S3 של GIGABYTE. מה לעשות? מדוע ממשיכים להיווצר לי סקטורים פגומים? מיותר לציין שבערך כל פעם שזה קורה, אני נאלץ להתקין מ…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום, נהרס לי הצורב דיוידי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283836.0), ועכשיו אני רוצה לקנות חדש. התקציב הוא 200 פלוס מינוס, איזה דגם הוא הכי טוב היום?? תודה רבה...!
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
עדיין לא יצא לי לצרוב איתו דרך אגב, אבל כבר יש משהו מוזר.. ה XP זיהה את הכנון כ DVD-RW אז לא נראה לי שיש צורך בדרייבר. כל משהו כמו 20 שניות המנורה של הכונן נדלקת לאיזה 2, 3 שניות למרות שאין בכלל דיסק בתוך הכונן! ההפרש בין פעם לפעם לא קבוע, פעם 10 שניות פעם 20 פעם 30... מה אתם חושבים??
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של 20 ג'יגה כלומר 18.6 כשאני בודק כמה מקום יש לי בדיסק הקשיח אז הוא אומר שיש לי 15 ג'יגה תפוסים וכשאני נכנס לכונן ואני מסמן את כל הקבצים אז יש לי רק 10 ג'יגה תפוסים ואגב סימנתי גם את כל קבצי המערכת כולל הקובץ של הזכרון הוירטואלי וכיביתי את השחזור מערכת... למישהו יש פתרון? ניסיתי את החיפוש אך לא מצאתי שום דבר שעזר לי. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
האם הקשיח הבא נחשב לאמין? (אין כל מיני בעיות כמו שהיו לסדרת הברקודה לדוגמה) http://tms.co.il/product/6826
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כונן קשיח של WD 500 גיגה 32m לפני כמה שנים הגיע היום והוא נהרס, הלכתי לחנות כדי לבצע את אאחריות שעדיין תקפה ובמקום לקבל כונן עם 32 M קיבלתי 16 M .... הזיכרון החיצוני או איך שלא קוראים לזה האם זה קריטי ההבדל ? האם שווה להתווכח ואת העצבים כדי לקבל כונן עם 32m ?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
טוב בקצרה, אני משדרג את הכונן הקשיח במחשב הנייד שלי לכונן בעל נפח גדול יותר ומהירות נורמאלית מביקורת שראיתי עד עכשיו ה500GB של SEAGATE פחות או יותר הראה ביצועים של קשיח שולחני, מאוד מרשים. הכונן של WD עולה 100 שקלים פחות (כ395) אבל השאלה הגדולה היא איפה הוא עומד מבחינת ביצועים? אני מחפש את המהיר והאמין ביותר.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין סוגי המדיות? מה ההבדל בין DVDRW- לבין DVDRW+ ויש עוד סוגיים אני צריך את זה בכדי לדעת איזה מצלמת וידאו דיגיטלית מקליטה על מדיה לקנות תודה
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע בערך קניתי צורב של sony 48*24*48 ורציתי לשאול שאני משתמש בצורב שלי כמו סידרום לכול דבר אז הוא יכול להפגם כי למעשה ה-cdrom שלי נדפק ובצורב כתוב לי מהירות קריאה של עד 48 שתי שאלות 1.האם המהירות קריאה קשורה למהירות צריבה או שזה לא קשור בכלל ?? 2.והאם זה יכול לדפוק אותו או לרדת לו האיכות ??
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש כונן איכותי שיצרוב כמו שצריך בעיקר לצריבת מישחקים לXBOX 360 תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם המחשב שלי תומך ב USB U3? יש לי תמכיה ב USB אבל מה זה ה U3 הזה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לדעת איזה סוג חיבור מתאים למחשב שלי? IDE OR SATA? יש לי לוח אם G31 של גיגהבייט תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש HD של 80 גיגה עם 8 מגה קאש. עכשיו אני רק צריך לבחור בין WD, MAXTOR ו - SEAGATE. מה דעתכם? מישהו עשה השוואה בין כולם? יש הבדלי ביצועים או שכדאי ללכת עם הכי זול? מה עם האמינות של כל אחת מהחברות?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אוטוטו ניגמר לי המקום ב-250 גיגה במחשב. אני מחפש כונן איחסון כדי לאחסן - מוזיקה, תמונות, סרטים וכו'.. אני לא צריך להפעיל מבחינתי משחקים מכונן נוסף או תוכנות, פשוט צריך לפנות מקום ושעדין יהיה נגיש. מה עדיף? להוסיף כונן קשיח נוסף 500GB או ללכת על כונן חיצוני 500GB עם חיבור USB? או חיבור אחר? מה ההיתרונות או החסרונות.. סכום השקעה בסביבות ה-500ש"ח. תודה מראש על העזרה רון
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה צורב DVD לקנות... בגדול במחשב הוכחי יש לי צורב DVD LG gsa-4163B (הישן יחיסית, הפיסקו לייצר אותו) שאני מרוצה ממנו עד הגג, אף פעם לא עושה בעיות ופשוט איכותי... עכשיו, איך הצורב LG GSA-H62 י?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=18463 ביקורת טובות? איכותי? המחיר בסדר בפנדה? (שם אני קונה את המחשב)
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז יצאו דגמים חדשים לסדרה שלפי הנתונים ובנצ'מרקים יש שיפור מצוין לעומת הדגמים הקודמים , איפה אני יכול לקנות אותם ? אני מעונין ב 500gb , היחיד שמצאתי זה ה 450gb ב tms אבל זה הדור הישן יותר ולא החדש ביותר שהרגע יצא , המחיר הרשמי של ה 500gb אמור להיות 200 דולר , אז בארץ אני מקווה שיהיה אפשר להשיג אותו ב 900 שקל ...
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש זיכרון נייד למטרת אחסון סרטים.הביצועים חשובים לי ואני מוכן להשקיע עד 100 שח' מתלבט כמה נפח לקנות? ואיזה חברה?,דגם? וביצועים ביחס למחיר?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב, ופרמטתי רק מחיצה אחת, זאת שבה אני מתקין את הווינדוס. אחרי הפרמוט והתקנת הוינדוס, הוא לא מראה לי את 2 המחיצות שלא נגעתי בהן. מישהו יודע למה?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-