אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
http://tech.yahoo.com/news/ap/20080510/ap_on_hi_te/shuttle_recovered_data_9 עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. של איזה חברה היה הדיסק? 2. האם מערכת הפעלה DOS עולה על כל האחרות מבחינת בטחון נתונים?
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי יש צורב LG 4160 שקנה בסוף 2004 באותו זמן אני קניתי את ה NEC 3500 ואני חייב להגיד שה NEC בהרבה יותר מוצלח, על דיסקים של ורבטים X8(DVD-R) אני יכול לצרוב ב X12 והאיכות היא פנטסטית. בכל מקרה הבעיה היא כזאת הוא הביא דיסקים של ורבטים ( X16 PRINTABLE (DVD-R גם והצורב שלו מוכן לצרוב עליהן רק ב X4 עדכנתי לו את ה FW לגרסא העדכנית וזה לא עזר, בדקתי את הדיסקים אצלי והצורב שלי תומך בהם בצריבה X16, משום מה גם בדיסקים של X8 ב R- הוא יכול לצרוב עליהם רק ב X8 ולא ב 12 האם זו היא בעיה של הדגם 4160 או ספציפית לצורב הזה.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מספר דיסקים בנפח של 1 TB, השאלה היא כזאת למה SEAGATE מתכוונים שגרסת הNS "מתאימה" לRAID? הרי אפשר להגדיר כל דיסק לעבוד כך, אז מה כ"כ מיוחד בגרסה הזאת שהיא עולה 40% יותר? וכמובן, האם אתם ממליצים על חברה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לאחרונה ניתקלתי במצוקה של מקום והחלטתי להרחיב טיפה את הזיכרון, עכשיו אני מאוד רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני והשאלה שלי האם הוא יספק ביצועים סבירים ולא יפגע לי בניגון סרטים/סדרות שיהיו ב-HD (שזה יהיה השימוש העיקרי שלו לאחסן סרטים וסדרות), או שלא לקחת סיכון ולקחת כונן קשיח פנימי וזהו. מה גם שהכונן יהיה רוב הזמן סטאטי ולא יזוז הרבה אבל עדיין העיניין של הניידות מאוד קורץ לי(וגם לחברים שלי שאני לוקח מהם מדי פעם את ה-HD שלהם בשביל להעתיק מהם דברים. יש גם את העיניין של המחיר בעיקרון 320GB יספיק לי, והמחיר של HD פנימי נמוך משמעותית מחיצוני. מה שכן המחיר פחות משחק פה מחיר מה שחשוב לי זה התמודדות של ה-HD בניגון מדיה די כבדה כמו סרטים ב-1080P. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איך המשכפל הזה עובד? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16827250002 כתוב שזה משכפל DVD ושזה "מדפיס" באיכות 4800dpi מה זה אומר? איך בדיוק הדבר הזה עובד?
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
אהלן.. יש לי לפטופ asus g53jw ורציתי לשדרג את ההארד דיסק ל SSD של 120 ג'יגה (יש לי במחשב 2 הארדיסקים) יש הבדל בין הדגמים VERTEX 2@3 ? ראיתי שיש הבדל ביניהם אבל אני לא יודע אם בלפטופ זה משנה? (אני לא נעול דווקא על OCZ אבל אשמח להמלצה לSSD ללפטופ) תודה מראש דובי.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
-
היי, ראיתי באתר שהמלצתם על כונן HD103si אז רציתי לקנות אותו לסטרימר שברשותי. אך לא מצאתי אותו במלאי והציעו לי את HD105i במקום. מה ההבדל ביניהם? אני צריך כונן שלא מתחמם.. תודה
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
שקלתי לעשות מערך RAID1 כי חשבתי שחוץ מהשכפול שהוא עושה בין הדיסקים, הוא גם מהיר יותר. הבנתי שלא. למה בעצם לא? אני הרי חשבתי שאם יש שני כוננים זהים (שהם משמשים ככונן 1 בעצם) המהירות גודלת כי זה קורא וכותב לשניהם בו זמנית.. מישהו יודע להסביר קצת?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום ש לי שאלה יש לי דיסק קשיח ישן חיבורide 80gb קנייתי לא מזמן דיסק חדש חיבור sata 500gb אני רוצה לעביר קבצים(סרטים,תמונות,דואר וכו') מהדיסק הישן ide לחדש. אך אני עושה את זה? יש לי לוח אם של asus p5g41t-m-lx
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, יש לי כונן קשיח נייד של LG HXD2 250GB,חיברתי אותו לחיבור USB קידמי במחשב,אבל הוינדוס לא מזהה אותו. הוא מוציא לי חלון שמציג לי 3 פורטים שמחוברים,העכבר,UNUSED PORT והUNKNOWN DEVICE(הוא בצבע שחור בולט). מן הסתם הקשיח הנייד הוא הUNKNOWN DEVICE,מה אפשר לעשות ? כשאני מחזיק את הקשיח והוא מחובר אני מרגיש כאילו משהוא זז שם,שהוא פועל..
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי 3 סרטי DVD חדשים בסרטים אני צופה דרך המחשב אחד מהם עולה בלי שום בעייה שני האחרים לא עולים בכלל, המחשב מנסה במשך דקות ארוכות לקרוא מהכונן אבל זה מסתכם בשום כלום פרטי המחשב Windows7 32 bit Intel Core Duo E840 2.76GHz RAM - 4GB - 3.25 GB usable DVD - HL-DT-ST DVDRAM DH24NS50 ATA DEVICE אשמח לעזרה או הכוונה. תודה, אביטל
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי הארד דיסק חיצוני למחשב בתצורת ESATA כנראה שלא הוצאתי את ההארד דיסק ב"הסרת חומרה בטוחה" ובפעם השנייה שניסיתי לחבר את ההארד דיסק הוא מופיע כדיסק שאיננו מחולק, למרות שהדיסק עבד ויש עליו מידע .... האם ניתן לשחזר רק את המחיצה מבלי לאבד את המידע שעל הדיסק ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קניתי ocz vertex 60gb למקבוק שלי. ואני חייב לציין שזה מטורף. עכשיו הבנתי שצריך לעשת ניקוי כלשהו פעם בתקופה? או שצריך לבצע איזה פעולה כדי לשמור על התאים שלו ריקים או משהו? יש דברים שכדאי לבצע פעם בתקופה כדי לשמור על הרמה שלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
יש לי במחשב הרדיסק 160 גיגה ועוד הרדיסק 80 גיגה מישום מה ההרדיסק של ה160 גיגה מזוהה רק כ128 גיגה ואין לי מושג למה דרך אגב זה לא הבעיה של הsp2 יש לי גם את זה במחשב וזה עדין רק 128 יש למישהו מושג למה זה קורה האם יש סיכוי שחלק מההרדיסק דפוק??
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום HwZone. בעיה חמורה לי יש. אתמול התקנתי את המשחק S.T.A.L.K.E.R אך הוא לא עבד ולכן בחרתי להסירו. לפני שהתקנתי את המשחק היו לי בערך 9-10 ג'יגה פנויים על ההארד דיסק(Western Digital 80Gb 7200RPM 8Mb Buffer). התקנת המשחק "טוענת" שהוא דורש קצת יותר מ9 ג'יגה, אבל במציאות הוא דורש בעצם "רק" בערך 5/4. הסרתי את המשחק בעזרת אשף ההסרה שלו עצמו ו... לאן נעלמו לי בערך 3 ג'יגה?? פתאום יש לי רק 7.81 ג"ב פנויים על ההארד דיסק. עשיתי חיפוש לכל דבר שקשור איכשהו למשחק, אולי יש דברים שהוא לא מוחק... לא מצאתי כלום... הרצתי את Scanner(תוכנה מגניבה שמראה לך בצורה ויזואלית את ניצול השטח על ההארד דיסק) ולפי מה שהיא אומרת יש לי 14 ג"ב פנויים(הבדל של כמעט 7 ג"ב!), וכמו כן בדקת…
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
במנהל התקנים בכרטיסיה "אזור DVD" באזור נוכחי רשום "לא בנבחר"... אני יכול לבחור מרשימה של הרבה מדינות. זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. הצורב שלי- TEAC CD-W552E , בן כשנה וחצי, לא עבר אצלי "התעללויות" מיוחדות... לאחרונה,הצריבה הפכה לבלתי אפשרית- הן נסיונות בצריבה עם התכנה שבאה עם ה XP, או לחילופין, בנסיונות עם NERO תהליך הצריבה,מסתיים כביכול בצורה תקינה אך כאשר אני מנסה לקרוא את תכולת הכונן,מתוך "סייר הקבצים", העסק נתקע... השימוש הוא תמיד באותה מדיית צריבה, שבזמנו, עבדה ללא כל בעייה. בימים האחרונים,הצורב,פשוט חדל להראות סימני חיים - והפך, ללא כל פעולה מצידי, ל DISABLED, ב DEVICE MANAGE... כל נסיון, להפוך אותו ל ENABLED, לא עוזר, הוא נשאר כפי שהוא- בלתי שמיש... העצה שקיבלתי היא, לא לשבור את הראש, פשוט לקנות חדש... מה דעתכם, האם ישנן בדיקות שאוכל לעשות, כדי לאבחן את מצבו? באם אכן, נ…
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
SONY DW-Q120A X16 DVD ?Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Sony NEC Optiarc AD-7170A Sony NEC Optiarc AD-5170A תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אבא שלי נמצא בארה"ב ואני רוצה להזמין לו מ-NEWEGG למלון, למישהו יש הצעות בשבילי ? דרישות : שתי שכבות מהירות צריבה מהירה וDVD RAM ! תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע במערכת שלי יש לי שני דיסקים של WD 80 GB ב RAID 0 רק ל OS, עוד 3 דיסקים של 500 GB בRAID 5. אני מעוניין לשפר את הביצועים של ה OS ובנוסף להגדיל את האכסנה. חבר המליץ לי על סדרת WD הירוקה בגודל של 1 TB לכל דיסק עם 32 MB באפר. אין לי בעיה ללכת על דיסק קטן יותר אך משתלם יותר(ז"א שני דיסקים של 750,640,50 וכ') בתנאי שאקבל שיפור בביצועים. 1.האם אתה חושבים שזה יהווה שיפור משמעותי בביצועים לעומת המערך של הדיסקים של ה80 הקיים (בהקשר ה OS)? 2.האם אכן הסדרה הירוקה של WD היא עדיפה בהקשר RAID (ביצועים ואמינות)? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-