עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tkhvbcht,

האם לפני שאני קונה דיסק קשיח חדש בחיבור Ide צריך לבדוק אם הלוח אם מתאים לata 133 או ata 100? ואיך מרכיבים דיסק קשיח? משהו שאני צריך לשים לב אליו? צריך לפרמט את הכונן החדש אחרי שמתקינים? תודההה!

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

יש לי כונן של 1.5TB שה SMART אומר שהוא עומד לקרוס. העתקתי ממנו את כל המידע שאני צריך. יש משהו שניתן לעשות כדי לשוב ולהשתמש בכונן או שהבעיה היא חומרתית ואין מה לעשות למעט להחליף אותו בחדש ? תודה. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  3. הכותרת אומרת הכל , המחיר נראה לי זול ואני רוצה לדעת אם שווה לקנות אותו. מהירות צריבה DVD-R X8 מהירות שיכתוב DVD-RW X2 מהירות צריבה DVD+R X8 מהירות שיכתוב DVD +RW X4 מהירות צריבה DVD-R X4 מהירות צריבה DVD-RAM X3 מהירות צריבה CD-ROM X24 מהירות שיכתוב CD-ROM X16 מהירות קריאה CD-ROM X32 מהירות קריאה DVD X12 תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by virgo62,

רציתי לברר לגבי צריבת שירים מהמחשב,מדוע כשאני צורבת לא רשום לי את שם הזמר והשיר. במחשב רשום את שם השיר,בצריבה רשום אמן לא ידוע אשמח לדעת מדוע?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  5. היי אני רוצה להשתמש בזכרון USB DOK כזכרון SWAP יתרון ברור - חסכון בחיי דיסק קשיח חסרוונת - לא יודע ??? האם מישהוא ניסה ? האם יש הצלחות? כשלונות? ??? תודה מראש, יהודה

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  6. שלום, רציתי להתייעץ איתכם אם מכירים פתרון לגיבו בענן ביתיי, בעיקר של תמונות מטלפונים סלולרים, שיעבוד כמו WD My Cloud אבל במחיר נמוך? עד 800 שח +-. חשבתי לקנות את ה WD My Cloud אבל קיים בארץ רק 8 טרה וזה הרבה מעבר לצרכים ולתקציב (עולה 1300 שקל +-) אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by asinnn,

מה האבדל בין הצורבים ? http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=580294 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=574279 התכנאי שלי אמר שחוץ מי SATA אין שום אבדל הוא צודק ? הוא אמר לי פשוט אותו דבר בדיוק אותו מהיורת אותו דבררררר רק הSATA מבחינת מה ה H300N יותר טוב תודה מחקה לתשובה אני פשוט רוצה לקנות היום תודהה

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  8. שלום ,יש לי לוח אם שתומך ב-SATA רגיל ואני מעוניין להחליף דיסק קשיח חדש בגודל 160 גיגה - SATA2 , במקום ה-80 ג'יגה הקודם. 1.האם ניתן יהיה לחבר אותו פיזית על הכבל של ה-SATA הרגיל וללא בעייה של זיהוי ב-BIOS ?? 2.לידע כללי, מה ההבדל SATA ל- SATA2 . יש הבדל משמעותי במהירות הדיסק או שזה קשור רק לגודל ה-BUFFER ? 3.קצת לא קשור.... האם יהיה אי פעם צורך בתמיכת כרטיס רשת ב- 1G שעל הלוח ? (אני מבין שהיום רוב כרטיסי הרשת שהם on board עובדים בפורמט 10\100 ? זה לתמיכה עתידית במהירויות הורדה\העלאה (אם יהיו כאלה שינויים משמעותיים..) ? תודה מראש לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by Athlon-WINGS,

ברצוני לדעת במדוייק אם הצורב הזה כדאי ביחס לאחרים שבאותו מחיר. ראיתי השוואות באינטרנט והצורב הזה מגיעה למהירויות גבוהות. מכייון שהצורב MSI שלי נדפק השבוע, אני מחפש רק א-י-כ-ו-ת. אני לא מסתכל על מהירות. אני רוצה משהו שאני אקנה ויישאר לי ללפחות לכמה שנים טובות. NEC שהזכרתי למעלה, הוא כדאי מבחינת איכות? ידוע לי שTEAC איכותית וגם פלקסטור, ולייט און, אבל אלה מחירים גבוהים יותר. NEC גם איכותיים?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by Cyron,

שלום. דוד שני קנה צורב DVD לפני כשבוע והוא לא מצליח לעבוד איתו. לי אין צורב DVD ולכן אין לי מושג בנושא... רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזשהו מדריך לשימוש בצורב כזה או יכול להסביר לי את השימוש (מה ההבדל בעצם מצורב רגיל חוץ מהדיסקים) תודה.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  11. ואם להיות ספציפיים יותר, דיסק קשיח של WD בנפח 320 או 500 ג'יגה, מה ההפרש במחיר בין 7,200 RPM לבין 10,000 RPM ?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by Posford,

חברתי HD חדש של 1TB ומופיע רק 931GB. למה? איפה נעלמו 69GB?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by Impreza,

קניתי עכשיו 50 דיסקים ב 60 שקל של סילבר ליין עם אריזה בצבע אדום כזאת היו לי כבר דיסקים כאלה והצלחתי לצרוב עליהם אבל האם הם פירמה טובה? כי 60 שקל זה זול למדי בשביל 50 דיסקים

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  14. יש לי את הצורב הנ"ל, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק DVD-R או כל פורמט DVD אחר, הוא נותן לי לצרוב את הדיסק במהירות של X2 בלבד (אין לי יותר). ניסיתי לצורב עם NERO 6 וגם עם ROXIO CREATOR אך בשניהם המהירות המקס' היא X 2. ניסיתי לעדכן קשוחה, אך אין קשוחה חדשה יותר מהנוכחית . יש פתרון ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by omer1789,

שלום. קניתי מחשב אתמול והדיסק הקשיח שלי הוא 320 GB שמחולקים ל-2. כונן C עובד ויש בו 97 GB. כונן E מראה שהנפח שלו הוא 0 בייט http://img187.imageshack.us/img187/1605/55632479.png . איך אני מפעיל אותו? כשאני לוחץ על הכונן אז נפתחות לי האפשרויות הבאות: http://img24.imageshack.us/img24/7715/34036186.jpg על מה ללחוץ ב- Allocation unit size ? ולסמן את הריסבוע של Quick format או Enable Compression ? או לא לסמן כלום? תודה.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  16. Started by galgalgal2001,

אני רוצה לקנות בקרוב הארד דיסק חיצוני לגיבויים ורציתי דעה שלכם הראשון: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=23619 אני לא יודע אם אשר לחבר אותו למחשב ללא תחנת העגינה.. חוץ מזה הוא נראה ממש טוב. 250G השני: http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=HDDR160E03E&Cat2Cat1ID=53&Cat2ID=217&aff=Zap〈=HE קל קטן ללא הרבה בעיות רק הנפח שלו שונה מכולם. 160G השלישי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3943 הבעייתי מכולם, לא מתחבר לDVD , עובד רק עם כאבל הUSB שמגיע איתו ועוד שטויות כאלו ואחרות. אני לא יודע לגבי המהירויות של כל אחד מהמוצרים הנ'ל וכמו שאתם רואים יש לי תקציב של 350 ש'ח ולא יותר... אשמח לדעת את דעתכם ב…

17. יש לי חיבור SATA וחיבור של POWER (שני חיבורים אחד ליד השני בכונן) החיבור POWER מתפצל מהארד דיסק הראשון שמחובר יחד בפיצול לכונן DVD,עכשיו החיבור SATA הקטן של הארד דיסק הראשון מחובר לSATA 1 הDVD מחובר לSATA 2,עכשיו שמתי את החדש בSATA 5 או 6 אם אני לא טועה (משום מה אין לי 3 או 4). עכשיו שאני מדליק זה נתקע לי לפני שזה מעלה את כל הכוננים וספירת הזכרון וכדומה,אני יכול ללחוץ על DEL (זה מראה לי שיש לי את האופציה) אבל זה לא עולה. ההארד דיסק החדש שומעים אותו שהוא מתחיל לעבדו ואז לאחר כמה שניות הוא עושה שני רעשים ומפסיק ואז חוזר על עצמו עוד פעם אחת. מה דעתכם? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by the_lighting,

קראתי את המאמרים בנוגע לRAID אבל אני לא מצליח להבין בתחלס מה זה נותן? מה היתרון על דיסק רגיל? מישהו יכול להסביר לי את זה בצורה פשוטה?! יש כאלה שלוקחים כחלק מהמערכת שלהם כונן גדול ועוד כונן RAPTOR קטן, למה זה טוב רק למערכת ההפעלה?! זה לוקח שנה להעביר מדיסק לדיסק לא?! WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD5000ABYS WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD5000YS WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS WD 500GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD5000AVJS WD 500GB (250GB/WD2500AAKS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM מה ההבדל בניהם? הרי RAID זה חיבור שני דיסקים זה יכול להיות בכל אחד מהם לא?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  19. נו , הכותרת דיי אומרת הכל , אבל בכל זאת , אני צריך צורב דוד שתומך בכמה שיותר פורמטים , שלא ממש מפריע לו אם הוא צורב על מדיות איכותיות או לא , וכמובן , שלא יידפוק דיסקים על מהירויות בינוניות (CD אני צורב בכיף על 32X והצורב הנוכחי שלי לא הורס , זאת פחות או יותר המהירות שבא אני אצרוב דוד , חלקיי 4 כמובן , אז יוצא שאני אצרוב על 8X ואני צריך צורב שיכול לעמוד גם בקצת יותר )

20. Started by SMoKeR,

האם בצורבים הבאים: NEC ND-3540A BenQ DW1640 ניתן לצרוב CD-R ו DVD+/-R על 1x ??? אני מתכנן על אחד מהדגמים האלו וחשוב לי שהם יתמכו גם במהירות צריבה מאוד איטית לאיכות מירבית

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by zag_zag,

אני מבין את המונחים שמתייחסים לכוננים, כמו rpm, ata וכו', אבל מה המשמעות המעשית שלהם? האם ההבדל בין 7200 סיבובים לדקה ל5400 הוא משמעותי?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  22. Started by BneXt,

שלום לכולם קניתי כונן חיצוני של SAMSUNG בגודל חצי טרה וניסיתי להעביר לתוכו קובץ ששוקל 10 ג'יגה, ואז הופיעה שגיאה שצריך לפרמט את אותו כונן. לפי מה שהבנתי הדרך היחידה להעביר את הקובץ היא להמיר את הכונן מ-FAT32 ל-NTFS. השאלה שלי היא האם אחרי ההמרה ל-NTFS קובץ שהוא סרט עדיין יעבוד לי בטלוויזיה דרך חיבור ה-USB? בנוסף, קראתי שההמרה גורמת לכונן להישחק יותר מהר מאשר ה-FAT32 עד כמה זה נכון? כי לפי מה שהבנתי לא ניתן לבצע המרה הפוכה לאחר מכן אז אני רוצה להיות בטוח לפני ביצוע ההמרה. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by gilsna,

ברשותי דיסק חיצוני 1.5 טרה של טושיבה, כשאני מחבר אותו ל HTPC עם מערכת הפעלה 7, 64 ביט, אני רואה שהדיסק מלא, אבל התיקיות לא מופיעות., כשאני מחבר את אותו דיסק ללפטופ של עם מערכת הפעלה XP הכל תקין, מה עושים?

24. Started by ZeppeliN,

אני צריך המלצות לדיסקים (DVD) טובים ולא מאוד יקרים.. מצאתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6456 איך זה? אגב, אני צריך המלצה לדיסק DVD+/-RW יחיד של 4.7GB או של 8.5GB... תודה (:

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by Zipi-2,

איזה תוכנת צריבה אתם ממליצים שתצרוב גם דיוידי וגם דיסקים סידירום

• 1 תגובה
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים