עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מבין שלושת הצורבים הבאים מה הכי טוב?: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL אנא דרגו אותם אם אפשר (הכי טוב ראשון...) והסבר קצרצר למה, יהיה מעולה! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  2. יש לי כונן של 80גיגה פירמטתי אותו לחלוטין לפני ההתקנה בהתקנה אמרתי לויסטא לקחת 45גיגה ואז השאר השארתי UNALLOCATED הכל עובד אבל בPARTITION MAGIC מופיע לי כל הכונן כמחיצה אחת מסוג BAD שניסיתי לפרמט אותו הוא לא הצליח מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  3. אני מחפש דיסקים של 8 גיגה הבעיה היא שלא מצאתי בשום מקום בארץ לפחות איפה שחיפשתי. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות ? ומה המחיר ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ITSIK86,

יש לי דיסק דיוידי רגיל של 4.7 אבל בנרו רשום שזה רק 4.4 בקיצור אני רוצה לדחוס בו 4.8 זה אפשרי בדרך כלשהי? כי בנרו תמיד רשום שאין מספיק מקום בדיסק אולי יש איזה שיטה? ניסיתי את מה שיש במדריכים פה בפורום וזה לא עזר

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  5. Started by SharonSx,

שלום, בזמן האחרון אני שומע הרבה את המושג הזה אני לא כל כך יודע מה זה, אז מישהו יכול להסביר בפשטות? מה נותן לי מערך RAID? בשביל מה צריך? איך יוצרים מערך כזה? מי צריך? זה מעלה את הביצועים של המחשב? תודה,

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  6. Started by Polonian,

אהלן הראשונה היא האם יש לפחות חיבור IDE אחד בלוחות החדשים יותר (P35 ו965P) כדי שאני אוכל להשתמש בצורב שלי במחשב החדש שאני אקנה בקרוב? השנייה היא איזה צורב יותר טוב? הLG H42N או הPIONEER 111D? והאם הדגם שציינתי של LG הוא הדגם שבמומלצים? כי בזה שנמצא במומלצים אין H בשם הדגם (42N). תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by g_s,

אהלן חברה יש לי התלבטות ואני ישמח אם תעזרו לי. אני רוצה לקנות כונן קשיח וראיתי שהוא מוזכר פה הרבה מאוד בפורום: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7610 בגלל שהוא קריר, מהיר וכו'. עכשיו ההתלבטות שלי היא אם לא כדי לי להוסיף עוד פחות מ 40 ש"ח ולקבל את זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2855 תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  8. מישהוא יכול לעזור? בעיה זו מציקה לי כבר כמה חודשים האם זה בעיה בווינדוס או שבצורב עצמו? האם ניתן לעדכן את הצורב או לסדר את הבעיה תודה רבה למשיבים

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  9. שלום כולם, איפה אפשר להשיג מדית LABELFLASH לארץ?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by erezmoris,

הורדתי תמונות מהמצלמה וצרבתי אותם על דיסק רגיל לאחר מכן נכנסתי לתוכנה שנקראת picasa כדילשלוח תמונות במייל ואז באזהו שלב אני מוצא את כל התמונות במחשב אבל בצורא של קוביה אחת גדולה ולא ניתן להפריד את התמונות והדיסק ריק ואין תמונות

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. Started by erezmoris,

האם יש מצב שתמונות הצרובים בדיסק רגיל ימחקו וזה מה שקרה לי . והשאלה איך זה יכול להיות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי קובץ ששוקל 7GB ו-2 דיסקים ששוקלים 4.7GB אז איך אני צורב אותם? לוקח הרבה זמן לחלק אותם בוינראר...

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  13. לפני שבוע התקנתי ויסטא והתייאשתי ממנו וחזרתי לxp שאותו השארתי על דיסק ישן של 160 gb והויסטא מותקן על דיסק של 250 gb איך אני מוחק את הויסטא וחוזר למצב שיש לי רק xp (הויסטא נמצאת על דיסק חדש שקניתי והxp על הישן )?? ואיך אני מוסיף מקום לדיסק של הxp (כחומר למחיצה c) מבלי לפרמט???? כי יש לי רק 30 ג'יגה ואני רוצה להגדיל ל60 עכשיו שיש 400 ג'יגה על המחשב תודה רבה רבהההה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  14. אמרו לי שצורב SATA זה יותר טוב במה ולמה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yonyl1,

יש לי רכיב שיודע לקבל SMART MEDIA והוא עובד היטב. צוות באלקטרוניקה תפר לרכיב הזה NAND FLASH בצ'יפ וזה לא עובד. האם בSMART MEDIA יש איזשהו משהו צרוב עליו? כי זה אותו רכיב ואני לא מבין מה הבעיה? מישהו יכול לכוון אותי קצת , תודה? אגב אני מניח שבSMART MEDIA יש איזשהו FAT ופה אין , אבל הייתי אמור להצליח לפרמט את זה עם הרכיב הזה נכון(כי אני מצליח לפרמט SMART MEDIA)?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. Started by איתי הגיתי,

שלום יש לאנשים פה נסיון טוב עם התוכנה הזו? יש לכם המלצה לתוכנה יותר טובה שמנתרת את הטמפרטורה של הדיסקים ומצבם? התקנתי אותה פעם ואז הלך לי דיסק, וחשדתי בה שהיא עשתה את הנזק... תודה

17. לפני שידרוג מחשב אני חייב לגבות את הדיסק הקשיח 80GB. המחשב הוא פנטיום 3 800MH וזיכרון של 256MB ומערכת הפעלה XP. האים ניתן להרכיב עליו צורב DVD? אם כן, איזה המומלץ - הכוונה איזה המתאים ביותר למחשב זה... האם תהיינה בעיות צריבה? בהתחשב בעוצמתו של המחשב ובגילו? אם אין אפשרות להתקין צורב DVD על המחשב, איזו צורת הגיבוי המומלצת? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by rotman,

שלום רב , איזה הכי כדאי מבין הבאים ומה ההבדלים בינהם? :s05: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-DVD&orderby=price&DB47237=55256 זוהי רשימה מאתר זאפ ממוינת לפי מחיר ומסוננת לפי מהירות קריאה X16 . עד למחיר של 120 כולל משלוח איזה הכי כדאי להזמין? תודה רבה על העזרה חברים עריכה : דרך אגב , גם המלצה על חנות ספציפית יכולה לעזור

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  19. בעקבות הנושא הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266427.0 אני הולך לקנות דיסקים חדשים... עכשיו יש לי אפשרות או לדיסקים של TEAC או לדיסקים של VERBATIM איזה לקחת? להזכירכם, הצורב DVD שברשותי הוא NEC 3550A

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by ניר.,

האם יש הגבלה במספר המחיקות והצריבות של DVD-RW ?

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by Jack_g,

יש הרבה חברות והרבה דגמים איזה מהם הכי טוב מבחינת מהירות קריאה\כתיבה והכי עמיד פיזית?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  22. למה אף חנות היום לא מוכרת דיסקים של 8 וחצי גי'גה לצריבה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  23. Started by Placebo,

שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים וכנראה אני קונה מ-SkyPc בגלל שהם מאוד זולים (ויש להם את המארז NZXT Apollo ) עכשיו המליצו הרבה פעמים בפורום מפרטים על הצורב של LiteOn אבל ב-SkyPc אין של LiteOn בכלל הכמויות צורבים שם ירודה... אז איזה צורב הכי מומלץ משם? צורבי DVD

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by radik,

תגידו מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הצורב Pioneer DVR-A12J בארץ? http://www.engadget.com/2006/12/12/pioneer-unveils-dvr-a12j-10x-dual-layer-dvd-burner תודה.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  25. יש 2 סוגים, שכחתי איך קוראים להם ואני רוצה לקנות מתאם לIDE רגיל או USB - מישהו יודע? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.