עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מתלבט בין השניים האלו : [h=1]Transcend StoreJet 25H3P[/h] או [h=1]Western Digital My Passport Ultra[/h] אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע.

2. היי יש לי 3 התקני יואסבי שנפתחים "עצמאית" ללא כל נגיעה או כוונה לפתיחה ממני מה יכולה להיות הבעיה ? מה הפתרון? דבר נוסף,כיבוי המחשב נתקע ואני צריך לכבות ידני וינדוס 10 מערכת ההפעלה תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כמי שיש לו 2 כוננים חיצוניים USB 2.0 אחד בנפח 1TB של VERBATIM (דיסק של WD) והשני בנפח 2TB של SEAGATE FREEAGENT - הראשון לגיבוי מעה"פ והשני לגיבוי קבצי MULTIMEDIA. אני צופה בדאגה כיצד נפח הדיסק הולך ומצטמצם ולכן נראה לי שהכוון הנכון והמשתלם הוא רכישת מארז חיצוני + דיסק קשיח. החיסרון של הכוננים שברשותי הוא החום הגבוה בעיקר ה FREEAGENT ולכן נראה לי שמארז חיצוני מאורר יהיה פיתרון טוב יותר בשילוב דיסק קשיח (שיתחלף כל פרק זמן). לכן, הייתי מעוניין שוקל רכישת מארז יעודי רצוי שיתמוך בממשקים מתקדמים כגון USB 3.0 ו/או Esata + דיסק קשיח 2TB לפחות יש למישהו המלצות לשילוב מוצלח בתקציב עד 1000 ש"ח ??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Shiker,

היי חברים בבעלותי כונן maxtor basics 1000GB שנרכש באייבורי בהמלצת אנשים ומנהל הפורום. לצערי היום לאחר חודשיים שהוא עשה צרות קטנות באה הצרה הגדולה, הווינדוס לא מזהה אותו..פשוט מת.. מחברים אותו ל- USB ואז הוא עושה קולות של מוות..או שהווינדוס עושה את הקול של כאלו הוא זיהה חומרה חדשה ולפעמים הוא מנסה להתקין אותו אבל הוא לא מצליח יש לי חומר של 800 גיגה עליו! אין אפשרות להציל? לתקן? איכשהו לתקן את הדבר המטומטם הזה? (תסלחו לי על השפה אני בעצבים על החרא הזה)

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  5. שלום לכם אני חייב עזרה.... הביאו לי מיפן שני כוננים FLASH של SONY אחד 400 ג'יגה והשני 900 המחשב רואה אותם הכול בסדר הבעיה שב400 העתקתי כמה דברים ועשכשיו שאני רוצה לעשות פורמט או למחוק\לכתוב לשם עוד דברים הוא כותב לי שהדיסק מוגן בפני כתיבה וב900 הוא לא מראה לי את הקבצים שעתקתי לשם....בבקשה תעזרו לי עם זה .... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by roeesnir,

יש לי דיסק קשיח חיצוני (2.5) בממשק USB3. אני רוצה שהגישה אליו תתאפשר רק ע"י סיסמא. אפשרי? אם כן - איך? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום כולם! שמתי עין על הארד דיסק ההיברדי הזה momentus xt האם יש אותו למישהו? השאלה המרכזית שיש לי זה לפי מה שפחות או יותר הבנתי ה4 ג'יגה פלאש שיש בדיסק הוא פשוט סוג של זיכרון קאש שיודע להפעיל את עצמו על הדברים שמשתמשים בהם הכי הרבה האם מישהו יודע או יש לו את הכונן ויכול להגיד לי אחרת? כי לפי מה שקראתי אין פה מחיצות שאתה יכול לבחור מה להתקין על ה4 ג'יגה ומה על השאר בתודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by LazyBoy,

http://www.computerworld.com/hardwaretopics/storage/story/0,10801,105682,00.html COOL!

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by avi.hagit,

אני מעונין שתעזרו לי להבין למה במחשב שלי הדסיק קשיח של 160 גיגה מזוהה רק 131 גיגה ואם אתם יכול לפרט מה אני אמור לעשות כי אין לי מושג תודה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  10. אפשר להגיד שלום ולא להתראות?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by ofir_16,

שלום לכולם. קניתי לפני כמה ימים מדיה לצריבה של Verbatim DVD-R X16. בתוכנה Dvd Identifier ראיתי שרשומים הפרטים הבאים: ID: MCC 03RG20 Manufacturer Name: Mitsubishi Chemical Corp הנתונים האלה בסדר? כי רשום ששם היצרן הוא מיצובישי למרות שהמדיה היא של וורבטים....האם הדיסקים שקניתי הם טובים??? תודה.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by yanivnn,

כרטיס 8 גיגה MS PRO DUO {הכרטיס חדש לא שומש מעולם} הוא תוקע את המחשב להרבה זמן עד שזה משתחרר... כשאני רוצה לפרמט אותו זה אותו דבר... כמה זה הגיע לסוף ואז אמר שאי אפשר לסיים את הפרמוט זה אומר שהכרטיס לא תקין? ניסיתי במחשב אחר גם אותו דבר תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ניסיתי לעשות פורמט לכונן הC שלי דרך דיסקט האיתחול של WIN 98 וכשאני נותן את הפקודה: format c מחשב רושם לי שאני לא יכול לבצע את הפירמוט מכיוון השההרד דיסק לא תומך בפירמוט הזה. מה יכולה להיות הבעייה? איך בכל זאת אני יכול לפרמט? דרך אגב: אין וינדוס על המחשב. מערכת הקבצים היא NTFS

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by LIOR1994,

אני הולך לרכוש הארד דיסק נייד דגם WESTERN DIGITAL WDG1SU5000 PREMIUM ES EDITION 500GB מומלץ?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by Stranger,

אני רוצה לקנות את ההרד של WD עם 8MB וקראתי ביקורות שבהם אומרים שאחרי כמה פורמטים הוא ממש מתחיל להידפק?? יש אמת בדברים האלו???. תודה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by Cilay,

שימושים: אחסון והרצת סרטי BR מהדיסק קשיח. חשוב לי מאוד אמינות... נכוויתי לא פעם בעבר. תודה.

17. Started by ras81,

האם אני יכול להתקין RAID (דרייברים וכו') עכשיו? כלומר אחרי שמערכת ההפעלה והכול פועל או שזה ימחוק לי הכל? ובכל מקרה איך אני עושה את זה? (יש לי דיסקט של NVIDIA שקיבלתי עם הלוח אם ואני יודע שאני רוצה את אפשרות 0) תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  18. דגם: ST310005FDD2E1-RK חיבור usb מערכת הפעלה :xp sp2 לאחר פירמוט אז ככה לפני כמה ימים הופיעה לי שגיאה בכונן החיצוני בעת הפעלת המחשב אני רואה את התכנים של הכונן אבל אין לי אפשרות לפתוח אותם(המחשב נתקע) לאחר שהלכתי לאייבור אמרו לי שהכונן הלך ויחליפו לי אותו לחדש..רציתי לדעת אם יש תוכנה שמתקנת כונן חיצוני או שיש אפשרות להעביר את התכנים למחשב שלי אני חייב לציין שהכונן פועל והנורה דולקת. http://www.siz.co.il/my.php?i=mn3zyotngdmz.jpg זאת השגיאה תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Melkor,

שלום חברים, לפני כמה ימים בעקבות נפילה מכ-20 ס"מ הכונן החיצוני שלי הפסיק לעבוד - בעת חיבור לחשמל עושה נסיונות להתחיל את הסיבוב ומפסיק (לא מתקתק אלא פשוט מפסיק)... יש לי שתי שאלות: 1. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להציל את ההארד ואת המידע שבו? 2. האם אתם יכולים להמליץ לי על כונן חיצוני בנפח 1TB (או יותר) שהוא עמיד... כלומר מיועד להיות נייד ולא שולחני? (בולמי זעזועים טובים יותר וכו')... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היו בפתאומיות, הצורב שליLiteon X8 הפסיק לקרוא דיסקים. אני מכניס לתוכו דיסק כלשהו הוא מתחיל לסובב אותו ואז אני שומע ויברציות חזקות מבפנים ותרתורים המערכת כמובן מסרבת לקרוא את תוכנם + המחשב עולה ממש לאט.. יכול להיות שזהו BOOT SECTOR VIRUS? או שאולי זו בעיה נפוצה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by daniel0089,

אז כמה שאלות.. 1) מה ההבדלים בין NTFS לFAT32? 2) יש לי דיסק של 40GB שאני מעוניין להפוך אותו שישמש אותי בידיוק כמו DOK...האם שווה לי להפוך אותו לFAT32 או להשאיר אותו בNTFS? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Holy,

ספינדל של 50 DVD+R עם אריזה קצת סגולה וספינדל של 50 CD-R שהם לא Data life plus מישהו מכיר? כנראה שמדובר באלה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Western Digital Elements 1TB Desktop External Hard Driveאו Western Digital My Book Essential 1TB USB 2.0 External Hard Drive WDBAAF0010HBK בהנחה שאני יכול לקבל אותם באותו מחיר (כ-75 דולר)

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  24. יש לי תיייקיה שאשני ורצה לבצע לה גיבוי מצטבר ואני לא רוצה להיות תלוי בתוכנה יש למישהו מושג איך אני עושה את זה בקובץ BAT ואז כל פעם שאני ורצה להוסיף את מה שהשתנה לכונן החיצוני ואז אני יוסיף את זה למשימה מתוזמנת

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  25. קניתי דיסקים של VERBATIM DVD-R X16. אם אני יצרוב על X2 האיכות של הצריבה תהיה יותר איכותית?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים