עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי כונן סאטה של ווסטרן דיגיטל (WD2500KS). ברשותי מארז חיצוני שתומך גם בסאטה וגם ב-IDE. המארז היה בשימוש קודם מחובר לכונן IDE שעבד וקרס (כונן של היטאצ'י), לכן קניתי את הכונן הנ"ל במקומו. הכונן החדש הוא תומך סאטה 2 לכן ג'ימפרתי אותו לעבוד כסאטה 1. כשאני מחבר אותו למארז, יש זיהוי פיזי במחשב אך אין זיהוי לוגי (אני לא מצליח לגשת אליו על מנת לפרמט אותו). המארז שברשותי תומך בנפחים של עד 320 ג'יגה למיטב זכרוני ובכל מקרה עד 250 ג'יגה בטוח. על פניו לא אמורה להיות בעיה, אבל כשאני מפעיל את Partition Magic אני מקבל הודעת שגיאה ב-POST (שגיאה 100, Partition Table is bad). מה יכולה להיות הבעיה ומה הפתרון (אחד או יותר) האפשרי ? בתודה מראש על הסיוע, רועי

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  2. שלום! בן דוד שלי הביא לי את הכרטיס של הפל' שלו עם מתאם. הכרטיס שיש לו זה MINISD והוא הביא לי מתאם איתו. הבעיה שבפל' שלו (6280) אם הוא מנסה להיכנס לכרטיס הוא רושם לו שהוא צריך להכניס סיסמא. הוא הביא לי וניסיתי דרך קורא הכרטיסים שלי והוא רושם לי שצריך לפרמט את הכרטיס. אני מנסה לפרמט והוא רושם שאין כרטיס שמוכנס. ניסיתי שוב לפרמט ואז הוא רשם לי שגיאה בזמן הפירמוט. האם יש דרך לפרמט את הכרטיס ואז להחזיר את הקבצים שבו? תודה לילה טוב ופורים שמח.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by yanivnn,

כרטיס 8 גיגה MS PRO DUO {הכרטיס חדש לא שומש מעולם} הוא תוקע את המחשב להרבה זמן עד שזה משתחרר... כשאני רוצה לפרמט אותו זה אותו דבר... כמה זה הגיע לסוף ואז אמר שאי אפשר לסיים את הפרמוט זה אומר שהכרטיס לא תקין? ניסיתי במחשב אחר גם אותו דבר תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם אני לא מצליח לפרמט תמחשב ואין לי שמץ למה. אולי צריך לשנות משהוא דרך הביוס או משהוא דומה. במחשב יש 2 כוננים קשיחים רגילים 1 SSD. תיראו מה זה אומר לי פעם ראשונה שאני רואה את זה!! ואחרי שאני לוחץ לו OK זה רושם לי מה שרשום בתמונה השנייה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by yuvalg,

לא מצליח לפרמט מחיצה באחד הדיסקים. לא באמצעות ה-disk managment ולא דרך ה-my computer אני מקבל הודעת שגיאה: failed to open drive/harddisk/partition 1 eror code 2@1050001

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by wewe1,

כשאני מנסה לראות סרט DVD של בלוקבסטר או כל DVD אורגינלי , אני מקבל הודעה מהמדיה פלייר : ‏‏ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל DVD זה מכיוון שקיימת בעיה בהגנה מפני העתקה דיגיטלית בין כונן ה- DVD, המפענח וכרטיס המסך שלך. נסה להתקין מנהל התקן מעודכן עבור כרטיס המסך. מה עושים ? תודה מראש לכל העונים .

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. Started by iyehuda,

יש לי כונןן DVD של טושיבה M1912 וצורב של נק 3500 ב COPY DISK אני מקבל את ההודעה הבאה :

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by Big_Guy7,

יש לי צורב DVD של LG. אני רוצה לצרוב דיסק DVD, אני מכניס דיסק ריק לכונן, בתוכנת נרו - הוא לא נותן לי לצרוב כי הוא לא מזהה דיסק ב"מחשב שלי" - אני מנסה להיכנס אל התיקייה של הדיסק, והוא מבקש ממני להכניס דיסק לכונן ניסיתי כמה דיסקים ריקים, ובכולם התוצאה הייתה זהה מה אני עושה?

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by Bone-Breaker,

קניתי את הצורב לפני כמה חודשים והוא עבד טוב מאוד ועכשיו אני מנסה לצרוב דברים והוא לא מצליח לצרוב אותם. ניסיתי עם כמה דיסקים ודברים שונים לצרוב אבל הוא עדיין לא מצליח. הוא לא מצליח להתחיל לצרוב ולא נדלקת הנורה של הצריבה למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? תודה. גם אחרי עדכון ביוס לא הצלחתי לסדר את זה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  10. קניתי את הצורב ליפני כמה ימים והוא עבד והכל היה סבבה ועכשיו אני לא יודע למה אני מפעיל תנרו הוא אומר לי לשמור image וזה אף פעם לא עשה לי את זה ואם אני עושה לו לשמור הוא אומר שאין מקום , ניסיתי לצרוב דרך האשף הזה שיש לווינדוס אקספי והוא אומר שאין דיסק והוא כן קורא את הדיסק בדקתי במנהל התקנים הוא לא מראה שיש בעיה תעזרו בבבקשששהההההה

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  11. קניתי את הצורב ליפני כמה ימים והוא עבד והכל היה סבבה ועכשיו אני לא יודע למה אני מפעיל תנרו הוא אומר לי לשמור image וזה אף פעם לא עשה לי את זה ואם אני עושה לו לשמור הוא אומר שאין מקום , ניסיתי לצרוב דרך האשף הזה שיש לווינדוס אקספי והוא אומר שאין דיסק והוא כן קורא את הדיסק בדקתי במנהל התקנים הוא לא מראה שיש בעיה תעזרו בבבקשששהההההה

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  12. Started by bullman,

שלום לכולם. קודם כל הבעיה היא אצל חבר שלי ולכן אין לי את כל הנתונים מה שאני יודע הוא שיש לו צורב LG שמצליח לצרוב CD אך ברגע שמנסים לצרוב על DVD המחשב נתקע. הוא משתמש בXP SP2 ובנרו גירסא אחרונה. כמו כן הוא ניסה מדיות שונות וגם תוכנות צריבה שונות אך הבעיה חוזרת בכל המקרים. אם מישהו יודע מה הבעיה ו/או דרכים לפיתרון.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  13. Started by violator,

שלום אנשים, קניתי מחשב חדש עם צורב LG H42N ואני לא מצליח לצרוב DVD +RW. סוגים אחרים לא ניסיתי. אבל CD הוא מצליח לצרוב. אני משתמש בNERO 7.5.9.0 ההודעה שאני מקבל היא: FORMATTING DISK FAILD CANT PERFORM START OF DISK AT ONCE מישהו יודע במה מדובר???? אני לא יודע אם זה קשור אבל בMY COMPUTER אני רואה שני כוננים E,F האחד הוא CD DRIVE והשני וDVD DRIVE

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by eleshem,

צורב: IDE\CdRom_NEC_DVD_RW_ND-3550A Firmware version: 1.07 מדיה: Silver Line DVD+R DL x8 מנסה לצרוב DATA של כמה קבצי AVI גדולים (700MB) שזה יוצא ביחד: 7600MB כל ה-DVD שניסיתי עד עכשיו, נדפקו ב-55 עד 75 אחוז מהצריבה תוכנה: Nero 9.0.9.4 מערכת: Win XP Pro SP2 יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by zman188,

ניסיתי לצרוב dvd+rw בעזרת nero 6 וקבתי הודעה שהוא לא מצליח could not preform start of disk-at-once ניסיתי להתקין nero7 אבל זה לא עזר וקיבלתי אותה ההודעה. לצרוב dvd-rw אין לי בעיה - אז מה עושים ,ף למה זה קורה תודה מראש למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  16. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. אני לא ידעתי לאיזה פורום זה יותא מתאים, אז במקרה הצורך בבקשה להעביר.. אני מנסה לצרוב Image על דיסק DVD ואני פשוט לא מצליח.. אני משתמש בNero 7. וכל פעם שאני בא לצרוב הוא מבקש דיסק CD-R. איך פותרים את זה? מראש מראש Install

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by tomer_et,

יש לי צורב NEC3500 צרבתי חומר על דיסק DVD-RW של VERBATIM (כמולטי') ונשאר המון מקום. עכשיו כשאני מנסה לצרוב חומר נוסף, ה-NERO מזהה את ה-SESSION הקודם ואת מה שיש בו, אבל כשאנ ימנסה לצרוב חומר נוסף אני מקבל הודעת שגיאה: Invalid track info ומתבטלת הצריבה. מה אני עושה לא נכון ?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. הורדתי קובץ AVI שאורכו 79 דקות... כאשר גררתי את הקובץ לנרו בפורמט VCD הכל היה טוב . נרו עשה לקובץ ENCODING ולאחר מכן צרב אותו. כאשר הכנתי את הדיסק לDVD שלי הסאונד היה בסדר גמור אך התמונה ירוקה ולא משתנה... השאלה שלי למה זה קורה.? אם זה עוזר אני עובד עם נרו 6 אולטרה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  19. אני לא מצליח בתוכנת הנרו לצרוב קופי דיסק בקריאה הוא מודיע שאין לו אפשרות אולי לעשות IMAGE אבל יש מספר אפשרויות לפי מה שהבנתי אני לא יודע איך אולי מישהו יסביר ?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  20. שלום לכולם. אתמול רציתי לצרוב איזה דיסק של מוזיקה ואחרי שהתחלתי לצרוב אותו שמתי לב שאחרי כל שיר הבאפר של הצורב מתרוקן ומתמלא מחדש, לכן עשיתי עדכון FIRMWARE לצורב ועשיתי איחוי לכל הכוננים דבר זה אומנם עזר לכך שהבאפר לא יתרוקן אבל עכשיו בעיה אחרת צצה והיא שהצורב צורב את החמישה השירים הראשונים טוב ואח"כ מתחילות לצוץ בעיות שמיעה בשירים בחלק ועל אחרים ואחרים בכלל אי אפשר לשמוע. ניסיתי לנקות את המערכת שלי ואת הצורב אבל זה לא עבד... הצעות למישהו? ???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מדי פעם הצריבה עובדת אבל זה לעיתים רחוקות. כשאני רוצה לצרוב אז או שהתוכנת צריבה מסתירה את המהירות שאני לא יוכל לשנות, יענו על צג המהירות יש מסך כהה או שלפעמים במהירות הוא כותב שאני יכול לצרוב במהירות 4 אבל כל מה שאני עושה הוא מוציא לי את הדיסק הריק ואומר להכניס דיסק ריק וניסיתי עם דיסקים ריקים אחרים אני חושב שאולי זה בגלל הSP2 של XP או שנדפק לי הצורב אם מישהו מכיר את הבעיה בקשה שינסה לעזור לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני משתמש במדיית DVD-RW מסוג SILVERLINE, מהירות 4X. הצורב שלי הוא Sony DW-Q30A אני מנסה לצרוב דרך נרו (גם EXPRESS וגם BURNING ROOM) והוא אומר שהדיסק לא ריק וצריך לעשות לו מחיקה. עשיתי גם מחיקה "מהירה" וגם מחיקה "מלאה" אבל זה לא עזר, למרות שהדיסק חדש מהחנות! תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  23. יש לי צורב YAMAHA 16 10 40 קניתי במיוחד דיסקים 90 דקות של GPT (800+ MB) אפשרתי ב- NERO את האופציה: enable overburn (הכנסתי 90 דקות) כשאני מנסה לצרוב קובץ של 730 MB אני מקבל הודעה שאין לי מספיק מקום בדיסק (CDROM) מישהו הצליח לצרוב מעל 700 בהצלחה או יודע מה הבעייה? עוד משהו.. אומרים שזה יכול להרוס את הצורב.. האם זה יכול להרוס את הצורב גם אם אני משתמש בדיסקים שנועדו ל-OVERBURN (כמו ה-GPT 90)?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by matan_18,

שלום לכם ידידי, רכשתי את הצורב הבא:LG DVD-RW GSA4163B x16 DUAL LAYER והסבירו לי בחנות שהוא בעצם יכול לצרוב דיסק עם שיכבה כפולה. ז"א אם יש לי מדיה שכתוב עליה 4.7 GB אני יכול לצרוב עליה כפול או שזה המקסימום.? כבר צרבתי איתו דיסק אחד והוא נתן לי לצרוב רק עד 4.7 גיגה . צרב לי את הדיסק ללא בעיות תוך 8 וחצי דקות! שזה יפה. אם יש לי סרט די וי די והדיסק דיי שרוט וברצוני לעשות לו עותק לפניי איך אני עושה את זה? (זה חוקי)

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by NIR_R,

קניתי דיסק מחיק של Teac ואני לא מצליח לצרוב עליו. בAlcohol120 רשום לי Unformatted disc. כשאני מנסה לפרמט אותו עם האלכוהול הוא מציג שגיאה אחרי כמה שניות ומוציא את הדיסק. אותו דבר עם נרו. למישהו יש מושג מה אני עושה כדי לפרמט את הדיסק? תודה

• 11 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים