עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1855&ProductName=8S661FXMP-RZ http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=393 יכולה להיות בעיה כלשהי ?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by BneXt,

שלום לכולם קניתי כונן חיצוני של SAMSUNG בגודל חצי טרה וניסיתי להעביר לתוכו קובץ ששוקל 10 ג'יגה, ואז הופיעה שגיאה שצריך לפרמט את אותו כונן. לפי מה שהבנתי הדרך היחידה להעביר את הקובץ היא להמיר את הכונן מ-FAT32 ל-NTFS. השאלה שלי היא האם אחרי ההמרה ל-NTFS קובץ שהוא סרט עדיין יעבוד לי בטלוויזיה דרך חיבור ה-USB? בנוסף, קראתי שההמרה גורמת לכונן להישחק יותר מהר מאשר ה-FAT32 עד כמה זה נכון? כי לפי מה שהבנתי לא ניתן לבצע המרה הפוכה לאחר מכן אז אני רוצה להיות בטוח לפני ביצוע ההמרה. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  3. יש דיסק כזה שמכיל חיבורי 4 פינים בנוסף לחיבור חשמל sata הרגיל?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  4. לאח שלי היה מחשב בעל 20 ג'יגה. המחשב שלו התקלקל ואין צורך "בחלקים". אם אני אקח את ההארד דיסק ואחבר אותו למחשב שלי, יהיו בעיות? אני שואל את זה כי מותקנות על ההארד דיסק הזה אינטרנט, תוכנות, ווינדווס(אקס פי פרו), ועוד כל מיני דברים. *עריכה*: ההארד דיסק של ה20 ג'יגה שאני רוצה להוסיף, אין לו בעיות! הוא במצב טוב. ולי על המחשב יש כבר אקס פי פרו. תודה Street-Fighter

5. Started by zuq,

חיברתי היום דיסק נוסף 20G של WD,בעזרת data lifeguard tools(של WD) אני רוצה לפרמט אותו למחיצת fat 32 איזה cluster size לבחור? 8k/16k/32k

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  6. Started by davidcohen,

שלום! יש לי NERO 7 ואני רוצה לעשות DATA דיסק על דיסק DVD בנפח של 4.7 ג'יגה... הבעיה היא שהוא נותן לי לצרוב רק על 4.5 ג'יגה מתוך הדיסק אני יודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  7. Started by xytkhi,

ברצוני לרכוש כונן 500 גיגה מה דעתכם על הכונן הזה של סיגייט? והאם סיגייט היא חברה טובה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=676826 תודה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  8. Started by DisinfectedDuck,

אני מחפש HD של 80 גיגה עם 8 מגה קאש. עכשיו אני רק צריך לבחור בין WD, MAXTOR ו - SEAGATE. מה דעתכם? מישהו עשה השוואה בין כולם? יש הבדלי ביצועים או שכדאי ללכת עם הכי זול? מה עם האמינות של כל אחת מהחברות?

9. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את החוליה החלשה במחשב שלי שזה הדיסק הקשיח. את המחשב רכשתי לפני 4 שנים ומאז מידי שנה אני מחליף לו את כל חומרה כולל המארז חחח..אפשר לומר שאני קונה מחשב חדש כל פעם רק שהדסיק הקשיח נישאר מהמחשב המקורי. הדיסק הוא WD 160G SATA 2 8M. הסיבה היא עלייה מאוד איטית של מערכת ההפעלה וחוסר מקום. קראתי פה בסטיקי המלצה על ה HITACHI בגודל 2T. האמת היא שאין לי צורך בכל כך הרבה מקום אבל אני רוצה משהו טוב ואיכותי שישתווה אליו מבחינת הביצועים והייתי רוצה המלצות על דגם מוצלח או מקביל בגודל 1T. לגיבוי יש לי דיסק חיצוני של 500G. תודה מראש טל.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  10. יש לי דיסק רב פעמי של פיליפס 700 מגה עם מהירות צריבה מקסימלית של כפול 12 והבדיקה של נרו מאשרת שאפשר לצרוב עליו 718 מגה.. יש לי צורב לייטון 40-12-48 LTR-40125S עם ה- FIRMWARE (קושחה היא מילה ממש, ממש מגעילה) הכי חדש מה אתם אומרים ? ..

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  11. שלום אני הזמנת ממיר קלטות שאקבל שבוע הבא ובעזרת המחשב אעביר את כל הקלטות. מה הדרך הכי טובה כך שאוכל לראות זאת בטלווזיה ? אם אני יצרוב על דיסקים ,סביר להניח שהדיסק לא יחזיק לעד ומזה אני חושש חשבתי על דיסק קשיח חיצוני ,אך מחיפוש בפורום הבנתי שצריך רק ב-FAT32 וגם אז זה מוגבל ל-4GB ? ולא בטוח בכלל שזה יעבוד עם ה-DVD שלי שיש לו חיבור USB חיצוני. האם לקנות סטרימר ? כשחפשתי לא מצאתי מידע בפורום כלל . אם כך מה אתם מציעים ? הדרך הכי זולה וגם שקלטות ישמרו . ובאותו עניין חבר שלי אמר שבעבודה עם הממיר הדיסק קשיח שלי "יעבוד קשה מידי" ויתכן שיקרוס ? מה דעתכם הדיסק קשיח בן שנה ויש לי עדיין אחריות האם יש דברים בגו ? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by kobibo,

יש לי צורב DVD מדגם 4163B של LG עם גירסת קושחה: 104A ורציתי לעדכן אותה לגירסת 105A ,רציתי לדעת כיצד ניתן לגבות את הגירסה הקיימת אצלי עכשיו עלמנת שאוכל לחזור אלייה במידה וגירסת ה 105A תיצור בעיות .

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by can_not_lose,

יש לי שני HD כאשר שני תמיד עובד רק עם אחד בזמן עבודה השני סתם מרעיש ואין לי שימוש בו לרוב ... האם אני יכול לעצור עבודה של HD ?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  14. סיפור קצר, ובסופו השאלה אתמול צרבתי DVD (וורבטים MCC 004) ב-NEC 4550 שלי במהירות x8 (פעם ראשונה, עד עכשיו צרבתי תמיד על x16 אם זה משנה) לאחר הצריבה סרקתי את הדיסק, והתוצאה למרבה ההפתעה היתה גרועה למדי - ציון 38 עם קו צהוב אחד ועוד קו אדום (max היה בסביבות ה-50 אם אני זוכר נכון) to make a long story short, סגרתי את המחשב, אחרי כשעתיים פתחתי אותו שוב וסרקתי את אותו הדיסק מחדש - וקיבלתי תוצאה של 95! היום סרקתי שוב את הדיסק הזה, וגם הפעם התוצאה היתה 95 (אם כי השגיאה המקסימלית היתה 9 לעומת 5 אתמול) זה לא שאני מתקמצן על דיסק, אלא יותר מעניין אותי המקרה הכללי ומה לעשות להבא האם יכול להיות שהסריקה הגרועה יצאה במקרה, או בגלל משהו לא קשור? (לא רצו תכניות מיותרות ברקע) האם בגלל ששתי…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by X-Toxic,

החלטתי שאני קונה wd 80G 7200 RPM 8M ואני רוצה לשמור עליו שהוא לא ידפק לי ויתחיל לעשות רעשים וביצועים נחותים אחרי שנה מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by stingeR-,

היי חבר'ה, לא מזמן רכשתי A-DATA S599 64GB.. אלו הביצועים שהוא נותן.. האם זה נורמאלי? האם קצב הכתיבה לא נמוך מידי ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  17. אני זקוק לדיסק קשיח למחשב שיש לו את הלוח האם הנ"ל. אני מעוניין בדיסק קשיח של 250 גיגה. השאלה האם יהיה אפשר לחבר ללוח אם דיסק שתומך ב-SATA II והאם זה משנה בעצם?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  18. ערב טוב , לפני כמה ימים הוצאתי והרכבתי מחדש את המחשב - הכל עובד טוב חוץ מהכונן דיסקים (צורב , אם אתם מתעקשים ) אז ככה , המנורה שלו פועלת והוא גם נפתח ,אבל כשאני מכניס דיסק (ניסתי כבר כמה ) הוא לא קורא אותו... החלפתי כבל IDE וזה לא עוזר.. מה ניראה לכם הבעיה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  19. שלום למבינים ברצוני לבצע רייד-0 עם שני דיסקים בנפח 750GB כל אחד שניהם של WD ושניהם באותו נפח רק הם לא מאותה סדרה: 1. WDC WD75 00AALX-009BA0 SCSI Disk Device - אם אני לא טועה זה SATA3 2. WDC WD7500AADS-00M2B0 ATA Device - וזה וודאי SATA2 האם ניתן לשייך את שניהם? או אני חייב שני דיסקים זהים ממש? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  20. 3200AAKS 320 גיגה איך לחלק ? תודה ! למשחקים הכונן..

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by IlanF,

אשמח להמלצה לקשיח חיצוני, משהו כמו 1TB או 1.5TB, תלוי בהבדל במחיר בינהם גודל לא כל כך משנה, אבל יש העדפה ל-2.5" הכונן ישמש באופן כמעט בלעדי לגיבוי לכן יש העדפה לכונן שמגיע גם עם תוכנת סנכרון שתוכל לגבות לי תיקיות ספציפיות באופן אוטומטי לכונן החיצוני. אני מחפש משהו עד 400 ש"ח אפשר לחרוג מעט אם זה שווה את זה. בנוסף עוד שאלה קטנה, אני רואה שהרבה מהכוננים החיצוניים מגיעים רק עם חיבור USB 3. החיבור תואם לאחור? זאת אומרת שאם אני מחבר את הכונן לחיבור USB2 הוא יעבוד? (אני מודע לזה שהעתקה ממנו/אליו תיהיה איטית יותר) תודה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  22. לא ידעתי איפה לפתוח אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים אני עכשיו רוצה לבנות לעצמי NAS מחלקים ישנים שיש לי אז אשמח להצעות טיפים איזה מערכות הפעלה מומלצות אני אישית מכיר רק את FREENAS אם יש יותר מומלצות ממנה... זה נועד לכל מי שרוצה לבנות NAS ואין לו מושג איך להתחיל . אז כל בוני הNAS שכבר יצא להם לבנות כמה וכמה NAS ביתיים אני אשמח לטיפים. אשמח אם כל מי שמגיב ייתן פירוט על החומרה שאיתה הוא בנה את הNAS שלו ואיזה שימושיים הוא עושה בו.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  23. היי, השאלה בכותרת+אציין,שאני מתכוון לאחר המלצותיכם והערותיכם לקנות לי אחד כזה בנפח של 120-128GB - למחשב,במקום זכרונות אשר לאחר שמיעת חוות דעת נמצאו מיותרים לגמרי. התקציב שלי:עד 995 ש"ח.חשבתי על זה:http://ark.intel.com/products/66248/Intel-SSD-520-Series-(120GB-2_5in-SATA-6Gbs-25nm-MLC) - מה דעתכם עליו? אם יש המבינים במיוחד בנושא זה,אשמח לשמוע המלצותיכם והערותיכם גם בתשובה לשאלתי,שבנושא וגם לגבי יצרנים ודגמים מומלצים,אשר הוכיחו את עצמם בשוק (מעונין בדגמים החדישים ביותר) - תודה . תודה רבה מאוד מראש לעונים .

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  24. קניתי לאחרונה כונן סיגייט 500 ג'יגה מהיר למדי - ממוצע 110 (מגה לשניה) ויש לי עוד שני כוננים קשיחים (שניהם 80 ג'יגה) - אחד ממוצע 50 והשני 35. את המערכת הפעלה התקנתי בחדש המהיר ואני שוקל אם לנתק את השאר או להשאיר אותם, כי ממילא זה לא יפגע בביצועים. איך זה עובד בעצם? תודה!

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by matan5000,

אני עוד מתחיל בכל תחום החומרה בגדול ולכן יש לי מספר שאלות, אני רוצה לקנות כונן SSD ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה win7 ultimate 64 bit, כאשר במחשב יהיו 2 כוננים: SSD למערכת ההפעלה, וHDD לאחסון שאר הקבצים למיניהם. כמה שאלות בנושא הזה, 1. מהו הנפח המינימלי שצריך למערכת הפעלה בלבד על כונן הSSD? 2. בלוח האם יש לי חיבורי SATA 2 וSATA3 אז איזה כונן כדאי לחבר לאן על מנת לקבל את הביצועים הטובים ביותר ולמה? (אם אפשר לפרט אני אשמח על מנת ללמוד). 3. איזה תכונות עיקריות יש לכונני SSD? שוב, אשמח לפירוט על מנת ללמוד. בנוסף אשמח להמלצות על ספרים העוסקים במחשבים מהבסיס, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי ספר טוב. בתודה, מתן.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים