עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by boom!,

אני די חדש בכל העניין הזה של הדיסקים של הדיוידי, אז מה ההבדל בין ה- ל+? ומזה דיודי דם/רום, וכל הדברים שיש בדיסקים השונים שמבדיל ביניהם?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  2. SAMSUNG 840 SERIES 120GB לעומת INTEL 520 SERIES 240GB אני מדבר על ההבדלי ביצועים, לא על ההפרש מחירים ביניהם.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  3. יש לי לוח gigabyte GA-7VAX שמגיע עם chipset של VIA כמובן. יש לי דיסק של westren digital 80 GB 8 MB buffer שאמור לעבור ב ultra ATA 100. יש לי את הכבל ultra ata133 שהגיע עם הלוח. הדיסק מחובר כמאסטר לבד לבקר IDE 0 כשהתקנתי את הדריוורים של VIA נוספה לי תוכנה בשם IDE tool שמדווחת ואמורה לשלוט על בקרי ה IDE. windows 2000 הבעייה: על פי התוכנה הכונן עובד רק ב Ultra dma mode 4 ATA 66. אם אני משנה את ההגדרות ב IDEtool הוא מבקש אתחול ואז חוזר לאותה הגדרה... מעבר לכך חלון ה device manager מראה את הרכיבים הבאים תחת ide ATA/Atapi channel: Primary IDE channel Secondary IDE channel VIA BM ultra DMA channel VIA BM ultra DMA channel VIA Bus Master IDE controller ומדווח שה Primary IDE cha…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  4. אז ככה הHD ישמש צלם וידאו ועורך בהכנת סרט דוקומנטרי. צריך נפח גדול [250G למשל יתאים בול) וחיבור FW . צריך שלא תהיה בעיית איטיות כאשר עורכים ומשתמשים בקבצים שעל הכונן בלי צורך להעביר למחשב קודם. אני חשבתי על זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~2500GT~7~0.htm מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by zohar678,

האם ניתן להתקין מערכת הפעלה של XP על דיסק און קי?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by TomB,

יש לי הארדיסק MAXTOR 40 שנשרף לו המעגל. יש דרך זולה יותר להוציא ממנו את המידע מלקנות הארדיסק זהה ולהחליף בין המעגלים (בתקוה שההארדיסק עצמו לא שרוף) או מלתת את ההארדיסק לחברה לשחזור מידע (יקר כלכך....)?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by devek,

שלום חברים ,אני בבעיה. עקב נפילת חשמל שקרתה בביתי הכונן החיצוני שלי יותר לא מזוהה ע"י המחשב,מדובר בכונן של MAXTOR חצי טרה אם זה משנה. הגדלתי ופירקתי אותו לחלוטין בשביל לנסות לחבר אותו דרך SATA ולא USB כמו שהוא מגיע אך הדבר לא הועיל. אני יוסיף ויאמר שיש לי בלוח אם 4 חיבורי SATA צמודים ושניים מהם תפוסים (כונן ראשי ועוד אחד נוסף של 2 טרה) כך שניסיתי לחבר את זה הוא היה השלישי . מאוד חשוב לי לשחזר את המידע שנמצא שם ואשמח לעזרתם אם יש טיפ כלשהו שנראה לכם שיכול לעזור אני אודה לכם מאוד.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב חדש - אבל משיקולים שונים אני ממתין עם הקניה (בעיקר כי אני מחכה למעבדים החדשים של אינטל שיצאו עוד מעט) בינתיים אני ממש חייב הרד דיסק חדש -הבעיה שיש לי במחשב הנוכחי IDE ואני רוצה לקנות SATA שיתאים גם למחשב החדש שעוד לא הוזמן יש איזה פיתרון שאפשר להתאים HD שהוא SATA או SATA 2 לIDE?? ראיתי כרטיס שעושה את הפעולה ההפוכה כלומר מ IDE ל SATA וזה עולה 170 ש"ח וכנראה מאיט את קצב העברת הנתונים אשמח לקצת הרחבה בנושא - האם זה כדאי בכלל ?? תודה

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  9. יש לי 30 קלטות וידאו שבהם קטעים שצולמו במצלמת וידאו ואני רוצה להעביר את תוכן הקלטות לדיסקים של DVD. אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  10. היה לי מחשב שנשרף והדבר היחיד שהצלחתי להציל ממנו היה ההרדיסק. מדובר בהרדיסק ישן של WD עם חיבור SATA. מאחר שהמחשב החדש שקניתי הוא מחשב נייד לא יכולתי לחבר אליו את ההרדיסק ישירות וקניתי כבל מתאם שמאפשר לחבר את ההרדיסק ל-USB. הכל עבד טוב ויפה, המחשב זיהה את ההרדיסק כמו דיסק און קי ונתן לי להעתיק את רוב הקבצים שבו. היתה רק בעיה אחת חמורה והיא שלא יכולתי להכנס למה שהיה ב-my documents שלי (כלומר הספריה c:\documents and settings\user). היתה לי בזמנו סיסמה של היוזר שלי ואני זוכר אותה, אבל אני לא מגיע בכלל לאפשרות להכניס סיסמה. בכל פעם שאני מנסה להכנס לספריה הזאת אני מקבל הודעת שגיאה "access denied". האם יש איזושהי דרך להציל את הקבצים האלו? אלו בדיוק הקבצים שרציתי להעתיק למחשב החד…

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by eliom,

האם קיים כונן חיצוני לאייפון המאפשר גישה מאייפון עצמו לדברים שהורדתי?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  12. לפי החדשות ב-tom's בקרוב נראה דיסקים קשיחים לכל צורות החיבור בגדלים של 32, 64 ו-128 ג'יגה בייט. על אף המחיר הגבוהה אני חושב שזו תהיה אחת מההשקעות היותר טובות לשיפור מהירות המחשב. קישור לכתבה כאן

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  13. Started by coorva,

האם קיים דיסק קשיח מסוג זה, והם ניתן לרכוש אותו בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  14. יש דיסק כזה שמכיל חיבורי 4 פינים בנוסף לחיבור חשמל sata הרגיל?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by rony1880,

האם הבדיקה תקינה? יש הרבה ירידות חדות, מה דעתכם? רוני

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by QttP,

אני מתכנן להרכיב מחשב על בסיס לוח-אם כלשהו (ASUS ככל הנראה) עם P35/ICH9R או P45/ICH10R. הכוונה היא לחבר שני כוננים קשיחים SATA2 (ככל הנראה SEAGATE) ושני צורבי DVD, גם SATA (ככל הנראה LG). משיטוטי באינטרנט הבנתי שלא מעטים נתקלו בבעיות תאימות בין צורבים אלו או אחרים עם הצ'יפסטים האלה, במיוחד כשבקר ה-SATA פועל במצב AHCI, אבל לא רק. תואר מצבים של צורב לא מזוהה ב-WINDOWS או אפילו ב-POST. האם מישהו יכול לשפוך אור על העניין?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  17. רוצה לקנות הארדיסק חיצוני '2.5 (כדי לא אצטרך חשמל וגם בגלל הגודל). המטרות הן: 1. לקחת את מידע שלי איתי (המטרה העיקרית). 2. אם אפשר להריץ ממנו מערכת הפעלה (כמו 2000 , אקס-פי או ויסטה) כמובן בלי שימוש בהארדיסק פנימי אחר. 3. גיבוי הדדי כל תקופה (ממחשב שלי להארדיסק הנייד ולהיפך) 4. העברות מידע מידי פעם (שירים, סרטים ...). חשוב שיהיה אמין !!! כי מידע כמו אצל כל אחד הוא קריטי מבחינתי. מצד שני לא בא לי לזרוק כסף תקציב זה עד 600 ש"ח אבל עדיף פחות למרות שאם יש משהו מאד מיוחד אז מוכן להשקיע אפילו יותר! גודל 120GB זה המינימום אפילו זה מעט מידיי עדיף 160-250 GB. אגב ראיתי מבצעים על VERBATIM (באופיס דיפו) ועל MAXTOR (בבאג) מה אתם יודעים על דגמי הארדיסקים הניידים של חברות האלה? תודה ל…

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  18. שלום לכולם לפני שבוע בערך קניתי צורב של sony 48*24*48 ורציתי לשאול שאני משתמש בצורב שלי כמו סידרום לכול דבר אז הוא יכול להפגם כי למעשה ה-cdrom שלי נדפק ובצורב כתוב לי מהירות קריאה של עד 48 שתי שאלות 1.האם המהירות קריאה קשורה למהירות צריבה או שזה לא קשור בכלל ?? 2.והאם זה יכול לדפוק אותו או לרדת לו האיכות ??

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות סידירום רגיל של חברה טובה שיהיה בסביבות 200 שח יש הצעות? תודה

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by Id0,

הוא הופיע כמבצע באתר כלשהו, אני לא בטוח שמותר לפרסם (אם אסור תגידו..) אבל הנה הכתובת: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4870969 הוא נראה צורב נחמד המהירויות שלו לא גבוהות במיוחד, לא הזכירו זיכרון פנימי ובכלל משהו מוזר לי שם עם כל המהירויות אבל הוא צורב DVD-RAM X3 וDVDX8 בשתי השיטות ובשביל 200 שקל? נשמע מפתה בשביל חסרי צורב ותקציב כמוני אשמח אם תאמרו לי מהו הדגם, ומה לגבי עידכוני firmeware לטווח הרחוק ובכללי אשמח להצעות\רעיונות\ביקורות

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by hz707,

מה גודל כלסתר מומלץ בSSD ?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by Zelig,

הנה המצב. יש לי מחשב עם 2 HD בחיבור RAID עם MIRROR בגודל 250GB כ"א. כמו כן נשאר לי רק חיבור SATA אחד פנוי על לוח אם (זה nforce4, ואני מריץ win xp). אני רוצה לקנות 2 HD חדשים בגודל 500GB, וליצור מהם mirror raid array חדש. האם אפשר לעשות את זה? 1) להכניס HD500 ל-SATA הפנוי. 2) להעתיק הכל אליו. 3) לנתק את הHD250 הישנים. 4) להכניס את ה-500 השני. 5) לבנות דרך ה-BIOS את ה-mirrored set. האם שלב (5) לא הורס את את כל מה שהעתקתי בשלב (2)? אופציה אחרת: 1) להוציא אחד מה-250. 2) להכניס את ה-500 ולבנות מהם mirrored set. 3) להעתיק מה-250 שנשאר את המידע לraid array. 4) להוציא את ה-250 השני. האם ניתן להעתיק מידע מ-array חלקי? (אני מזכיר שמדובר ב-mirror).

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  23. הוא לא נותן לי להעתיק ולהדביק ממקומות למקומות במחשב, לא נותן לי לעשות תיקיות חדשות. לא נותן לי לשמור קבצים שאני עורך. בדר"כ כותב שהדיסק פגום ולפעמים מביא את זה: תמונה מצורפת-הראשונה כשאני מנסה להוריד קובץ ששלחו לי במייל הוא כותב לי את זה למטה: תמונה מצורפת- השניה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  24. ראשית אגיד שקראתי את הדיון של המלצות צורבים ובעקבותיו ההתלבטות. 1. רציתי לדעת אם החברה : Sony NEC Optiarc והחברה Sony Optiarc זו בעצם אותה חברה? האם זו Sony המוכרת? 2. איזה צורב עדיף מבין הרשימה שלכם : א. Sony Optiarc AD-7240S ב. Pioneer DVR-215BK ג. Samsung SH-S223F מבחינת מהירות צריבה, איכות צריבה על CDR ו-DVDR וכו'. 3. באיזה חנות אתם ממליצים לקנות את הצורב? אשמח להמלצות באזור הדרום.... ואיך החנות KSP? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by e-d-a,

ה-cd-rom X56 נהרס אז אמרתי עם כבר נביא אחד שחור (על צורב כבר החלטתי Lite-On 52/32/52 Black CD-RW) אז על איזה חברה כדי ללכת חשוב לי שיהיה מהיר ושקט. (הקודם שלי X56 של Aopen רק הרעיש והיה איטי בטירוף). תודה.

• 4 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים