עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by davidreznic,

http://www.wdc.com/en/products/wdtv/ האם מישהו יוכל לבדוק אם כעת קיימת תמיכה בעברית?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  2. תאימות. אפשר בפרטי . בתודה מראש גלעד

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by DrByte,

שלום! יש לי דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS Caviar Blue Hard Drive - 500GB, 7200rpm , הדיסק שימש אותי בנאמנות כדיסק ראשי של מערכת ההפעלה במשך 3.5 שנים ללא שום בעיות מיוחדות, עכשיו שמתי לב שהוא התחיל לעבוד נורא איטי , פשוט התחלתי להרגיש שהמערכת ההפעלה התחילה לחשוב יותר מדי , ונורת הHDD במארז דלקה קבועה לאיטית קרובות וזה היה מקפיא לי את המחשב , זה סימן שאני צריך לבצע איתחול של המחשב... הבנתי כי מדובר בבעיה בכונן, פירמטטתי את הכונן עשיתי לו בדיקה בעזרת MHDD והייתי מופתע שאין שום בעיה של סקטורים פגומים כמו שחשבתי, ניסיתי להתקין על הדיסק וינודס 7 שוב, לפי זיכרוני אמור לקחת סביב 30-40 דקות , ההתקנה התבצע תוך כ שעתיים... כמו כן ניסיתי להחליף כבל SATA, ולהחליף את הפורט ב…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by *Roe.S,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה צורב DVD לקנות... בגדול במחשב הוכחי יש לי צורב DVD LG gsa-4163B (הישן יחיסית, הפיסקו לייצר אותו) שאני מרוצה ממנו עד הגג, אף פעם לא עושה בעיות ופשוט איכותי... עכשיו, איך הצורב LG GSA-H62 י?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=18463 ביקורת טובות? איכותי? המחיר בסדר בפנדה? (שם אני קונה את המחשב)

5. Started by gimdy,

הורדתי משחק במחשב שלי והוא שוקל 5.3G ואני רוצ ה להעביר אותו למחשב של אחי המשחק הוא קובץ ISO קןבץ בודד ואין ברשותי זיכרון נייד בגודל הזה. האם אאפשר לחלץ את הקובץ באמצעות DEAMON TOOLS ולצרוב אותו בחלקים אם כן איך עושים זאת ? ואיזו עוד אפשריות יש לי האם כיווץ יקטין את זה לגודל שנכנס בדיסק DVD?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by Eliranos,

Hey there, i have asus p5k deluxe and i want to know on what stat should i put my hard drives so it will work in raid but with Ahci and all the features they support. (if possible)p. thanks for your help

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  7. Started by qwerty1987,

ישמש למערכת הפעלה, ושימוש שוטף - משחקים/אחסון וכו' חשבתי על זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3584 יש משהו מומלץ יותר? מה הקטע שיש רק שנה אחריות? תודה.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by davidpo,

האם הבקר sr5000 הוא מומלץ(אמין ומהיר)??

9. הדגם ששמו לי במחשב החדש הוא Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ??? במקום Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS. מה מהם עדיף וטוב יותר או שזה לא משנה? תודה

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by mosfos50,

קניתי LG bluray bd370 עובד נפלא. אך אני נתקל בבעייה של צריבת סרטים על דיסק dual layer הסרט נתקע אחרי זמן מסויים. יכול להיות שעה או יותר. מדובר לגבי data או סרט dvd מעל 4,37 ג'יגה שאני צורב על מדיה dual layer . ניסיתי כמה סוגי מדיה וכמה סוגי קבצי data (mkv( וכן סרטי dvd שונים. התקשרתי לתמיכה בארץ אך אין להם מושג. הם מחזיקים אותה חוברת שאני מחזיק. אגב, עשיתי כבר פעמיים reset למכשיר אך ללא הואיל. וכן צרבתי עם 2 תוכנות : nero וגם ניסיתי shampoo מה אפשר לעשות? האם יש פתרון? האם קשור למדיה? לתוכנת צריבה? עפ"י ספר העזר של המכשיר הוא אמור לקרוא דיסר צרוב של . Dual layer אודה על תשובה . משה

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by Bug,

הבעי היא כזאת. יש לי מחשב אחד ישן שכבר קרוב לשנה משמיע רעשי "טרקטור" (:s05:). הרעשים לא קבועים, לפעמים יש ולפעמים אין. כשאני נותן מכה קלה בקידמת המארז הרעשים מפסיקים לכמה דקות וממשיכים שוב. מה פירוש הרעשים והאם יש דרך להפסיק אותם? תודה

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  12. שלום, יש לי זכרון נייד פלאש של KINGSTON ושחיברתי אותו למחשב במנהל ההתקנים הוא זיהה אותו וכתב פועל כראוי וגם פעל הנורה הזאת עליו שאומר שהמחשב זיהה אותו.. עכשיו התיקיה לא נפתחה שחיברתי אותו אז בדקתי במחשב שלי ואין שם כלום.. (לא כונן F.. כלום!) אבל במנהל ההתקנים הוא זיהה אותו והכל.. אז מה הבעיה?!? קיבלתי זכרון חדש של Corsair וגם הוא אותו דבר... בשאר המחשבים בבית שניהם פועלים כמו שצריך.. בכולם המערכת הפעלה XP home Sp2.. (ניסיתי לעדכן עידכונים מהאתר של מיקרוסופט והכל ולא עוזר..) תודה על העזרה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by targil13,

קניתי מתאם לחיבור הכרטיס זיכורן למחשב, אני פירמטתי אותו כמה פעמים ויש בו צילום (וידאו) של איזה ארוחה משפחתית שאני צריך להשיג. ניסיתי עם כמה תוכנות ואני מקבל הרבה קבצי ERORR

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  14. יש לי DVD וצורב שמחוברים אחד לשני ושני הארד דיסקים שמחוברים האחד לשני ושניהם ל IDE על הלוח אם. שאלתי היא: האם ניתן לחבר עוד הארד דיסק למערך הזה ? (הפרטים נמצאים ב"מפרט מחשב") יש לי עוד כונן 10 ג'יגה עם המון שירים עליו, ואני רוצה לצרפו (סה"כ 3 כוננים קשיחים). האם זה איפשרי ? במה זה כרוך ? תודה לעוזרים HF

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  15. כמו שכתוב בכותרת, קניתי לפני שבוע DISK ON KEY של KINGSTON 8GB משהו פשוט ב60 שקל, והיום כשחזרתי מי העבודה בדקתי עם הוא תקין בכלל ואיך שחיברתי אותו המחשב הראה לי הודעה כזאת, "READY BOOST" אז כמובן לחצתי עליו ובDISK ON KEY הותקן הREADY BOOST הזה בגודל של 4GB, אחרי זה בדקתי מזה בדיוק עשה ככה שללא הDISK ON KEY המחשב עובד רגיל אבל איך שאני מכניס אותו פתאום המחשב עובד מהר יותר ואפילו עולה מהר יותר, עכשיו השאלה מה בדיוק הWIN 7 עשה לDISK ON KEY שלי ? אחרי באנצ' קטן שעשיתי לו ראיתי שיפור של 20 אחוז בביצועים בהעברת הנתונים אבל אני עדיין לא מבין מזה זה כמו RAID או כמו הSMART RESPONSE ?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  16. אהלן, אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי לקנות את הסיגייט מאחר והוא במחיר ממש "נוח". רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הסדרה החדשה ויכול להמליץ (או לא) על הדגם הנ"ל למול הAAKS 500 GB של WD. אחרי הסיפורים שהיו עם 7200.11 אני די חושש לקנות סיגייט...

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  17. SONY DW-Q120A X16 DVD ?Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Sony NEC Optiarc AD-7170A Sony NEC Optiarc AD-5170A תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by orlupo,

אני מעוניין לרכוש הרדיסק 500 ג'יגה. ראיתי שפער המחירים היום בין החיצוני לפנימי הוא מאוד קטן. האם ישנו ההבדל בין מהירויות הכתיבה והקריאה? לא הצלחתי למצוא ביקורות על החיצוניים. חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=687383 ראיתי גם שקיים דגם Plus המכיל בנוסף חיבור FIREWIRE שקיים אצלי במחשב ונחשב ליותר מהיר. לא הצלחתי למצוא ביניהם הבדלים. האם שווה להשקיע בו? דבר נוסף, המחשב שלי מכיל חיבור IDE בלבד ולכן זה מקשה עוד יותר על מציאת הרדיסק מתאים. גם הלוח אם לא חדש במיוחד האם ישנו סיכוי שהרדיסק פנימי לא יזוהה? תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  19. אני זקוק לדיסק קשיח למחשב שיש לו את הלוח האם הנ"ל. אני מעוניין בדיסק קשיח של 250 גיגה. השאלה האם יהיה אפשר לחבר ללוח אם דיסק שתומך ב-SATA II והאם זה משנה בעצם?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  20. שלום למבינים ברצוני לבצע רייד-0 עם שני דיסקים בנפח 750GB כל אחד שניהם של WD ושניהם באותו נפח רק הם לא מאותה סדרה: 1. WDC WD75 00AALX-009BA0 SCSI Disk Device - אם אני לא טועה זה SATA3 2. WDC WD7500AADS-00M2B0 ATA Device - וזה וודאי SATA2 האם ניתן לשייך את שניהם? או אני חייב שני דיסקים זהים ממש? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  21. http://www.nfc.co.il/archive/001-D-111142-00.html?tag=0-05-06

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  22. Started by Black_eagle,

שלום. קניתי את הצורב הנ"ל.. עכשיו כתוב שהוא צורב דיסקים ב כפול 16.. וכשנכסנתי לנרו הוא מראה שהמקסימום שלו זה X4. האם זה בעיה כל שהיא? ועוד שאלה האם הצורב הזה אומר ליהיות עם פס שחור כזה מקדימה כי אני קיבלתי אותו לבן בלי שום פס

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by hararim,

אני רוצה להמיר סרטי וידאו ביתיים לדיגיטלי (יש לי מכשיר שעושה זאת). ואני רוצה לדעת איך עדיך לשמור את הסרטים על דיסק קשיק או לצרוב על DVD? ואני מתכוון מבחינה של עמידות תודה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  24. אני ניסיתי לחפש את האתרים שמראים ביקורות בין 20 DOK אבל לא מוצא אותם יותר. אני מחפש DOK לפחות 8GB שיספיק למערכת הפעלה של וינדוס 7 וגיבויים נוספים, אבל מה שחובה שיהיה מהיר. וגם נוסף אחד של 16GB שיספיק ממש לדברים גדולים אבל שיהיה גם מהיר, אני מאמין שהם אמורים לעלות ב 150-250 מה שאני רוצה, לא יותר מזה, כבר אז אפשר לקנות ארדיסק.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  25. מדובר במחשב המשני שלי,כרגע יש לי דיסק של סמסנוג 160 גיגה סטה 2 ומשום מה יש לי הרגשה שהמחשב עייף למרות נתונים יחסית טובים (לוח של גיגהבייט תומך סטה 2 ,מעבד E8400 וזכרון 2 גיגה DDR2 800 )עכשיו מבחינת ביצועים של הדיסק נראה על פניו שהוא תקין (בדיקה בHDTUNE) האם יש טעם לרכוש את הסיגייט של 1 טרה עם באפר יותר גדול? איזה הבדל בביצועים אני אמור להרגיש אם בכלל? יש צורך לציין שמדובר על דיסק אחד בלבד שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אשמח לתשובה מהירה ככל האפשר ההחלטה צריכה להתקבל עוד בשעה הקרובה תודה גל

• 5 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים