עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by eli01,

יש לי בכונן כל מיני משחקים סרטים תוכנות וזה תופס לי הרבה מקום רציתי לשאול אם יש דרך למחוק את הכל ואחרכך מתי שאני רוצה לשחזר את זה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by xpl0it,

קניתי חדש חדש Western Digital My Book Essential 500GB External HD והוא עובד לאט הוא מתחבר בחיבור USB2 אבל יש לי הרבה שמשהו לא בסדר ושהוא קורא יחסית לאט. אני אומר את זה כי יש לי עוד דיסק חיצוני (הרבה פחות טוב, 80GB של סמסונג - שום דבר מיוחד...ממש פשוט..) אבל הוא רץ הרבה יותר מהר. אני לא ממש יודע איך להוכיח את זה, אבל האם יש דרך להראות שהדיסק הזה באמת רץ לאט ? אני לא מדבר על מקרים מיוחדים..פשוט בזמני קריאה/כתיבה סטנדרטים הדיסק עובד לאט יותר ממה שהייתי רוצה. האם זה יכול להיות קשור לגודל שלו ? 500GB זה די גדול (בטח שלעומת 80GB), יכול להיות שלוקח לו בגלל זה הרבה זמן לקרוא/לכתוב ? אגב אמרו לי שזה עם 8MB BUFFER.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  3. Started by pompon,

שלום חברים, מת לי אחד מההארדיסקים ואמרתי , יאללה נשדרג... האם כדאי לי להפעיל 2 הארדיסקים במערך רייד 0 או פשוט לקנות 1 של 1TB? האם המערך לא יגרום לכך שההארדיסקים יהיו יותר מהירים מהארדיסק 1 של 1TB?

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by Radeon38,

שלום אשמח לקבל חוות דעת על הכונן הזה.שמעתי על הסמסונגים שהם לא הכי יציבים מבחינת הקושחה אבל זה יוחס ל דגם 640 המהולל שזכה לדיון משלו. המחיר שלו (ה 750 ) יחסית אטרקטיבי אני אשמח לדעות תודה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2427

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  5. לפי החדשות ב-tom's בקרוב נראה דיסקים קשיחים לכל צורות החיבור בגדלים של 32, 64 ו-128 ג'יגה בייט. על אף המחיר הגבוהה אני חושב שזו תהיה אחת מההשקעות היותר טובות לשיפור מהירות המחשב. קישור לכתבה כאן

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  6. Started by tkhvbcht,

האם לפני שאני קונה דיסק קשיח חדש בחיבור Ide צריך לבדוק אם הלוח אם מתאים לata 133 או ata 100? ואיך מרכיבים דיסק קשיח? משהו שאני צריך לשים לב אליו? צריך לפרמט את הכונן החדש אחרי שמתקינים? תודההה!

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  7. רכשתי אתמול כונן DVD ROM חדש. הכל מזוהה לכאורה מושלם - ללא כל בעיה, אבל כל CD שאני מכניס לכונן לא ניתן לקריאה. הימור שלי כונן דפוק - מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by r.b.y,

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין סוגי המדיות? מה ההבדל בין DVDRW- לבין DVDRW+ ויש עוד סוגיים אני צריך את זה בכדי לדעת איזה מצלמת וידאו דיגיטלית מקליטה על מדיה לקנות תודה

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by QttP,

אני מתכנן להרכיב מחשב על בסיס לוח-אם כלשהו (ASUS ככל הנראה) עם P35/ICH9R או P45/ICH10R. הכוונה היא לחבר שני כוננים קשיחים SATA2 (ככל הנראה SEAGATE) ושני צורבי DVD, גם SATA (ככל הנראה LG). משיטוטי באינטרנט הבנתי שלא מעטים נתקלו בבעיות תאימות בין צורבים אלו או אחרים עם הצ'יפסטים האלה, במיוחד כשבקר ה-SATA פועל במצב AHCI, אבל לא רק. תואר מצבים של צורב לא מזוהה ב-WINDOWS או אפילו ב-POST. האם מישהו יכול לשפוך אור על העניין?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  10. רוצה לקנות הארדיסק חיצוני '2.5 (כדי לא אצטרך חשמל וגם בגלל הגודל). המטרות הן: 1. לקחת את מידע שלי איתי (המטרה העיקרית). 2. אם אפשר להריץ ממנו מערכת הפעלה (כמו 2000 , אקס-פי או ויסטה) כמובן בלי שימוש בהארדיסק פנימי אחר. 3. גיבוי הדדי כל תקופה (ממחשב שלי להארדיסק הנייד ולהיפך) 4. העברות מידע מידי פעם (שירים, סרטים ...). חשוב שיהיה אמין !!! כי מידע כמו אצל כל אחד הוא קריטי מבחינתי. מצד שני לא בא לי לזרוק כסף תקציב זה עד 600 ש"ח אבל עדיף פחות למרות שאם יש משהו מאד מיוחד אז מוכן להשקיע אפילו יותר! גודל 120GB זה המינימום אפילו זה מעט מידיי עדיף 160-250 GB. אגב ראיתי מבצעים על VERBATIM (באופיס דיפו) ועל MAXTOR (בבאג) מה אתם יודעים על דגמי הארדיסקים הניידים של חברות האלה? תודה ל…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by KingYes,

אהלן יש לי שני הארד-דיסקים על המחשב.. שניהם זה סיגיט של 500GB ו-32MB באפר. עד עכשיו עבדו מצויין.. פתאום אני מגיע הבייתה ואני רואה שהמחשב לא מזהה לי אחד מהם.. ועוד שבאתחול עצמו המחשב ממש ממש לאט.. וגם במסך ההוא שצריך ללחוץ על DEL בשביל להכנס לביוס.. הוא ממש תקוע שמה. מה יכול להיות הבעיה? למה הוא לא מזהה לי את הארדדיסק השני? ולמה זה כזה לאט?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by arkadur,

מה ייתן ביצועים עדיפים: מערך HDD רגיל , ברייד 0 דיסק ראפטור בודד והאם , 2 ראפטורים ברייד 0 יתנו ביצועים ששווים את ההשקעה? בכל אופן מדובר בראפטור 74G.. ולא ב150.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by Harbi,

הרעשים מגיעים לדעתי מכיוון הארדיסק והמחשב קופא מדי פעם איך אני יכול לוודא שבאמת הארדיסק תקול? תודה מראש! (אגב נגמרה אחריות היצרן של השנה, יכול להיות שעל ההארדיסק יש יותר זמן?)

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by xytkhi,

ברצוני לרכוש כונן 500 גיגה מה דעתכם על הכונן הזה של סיגייט? והאם סיגייט היא חברה טובה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=676826 תודה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  15. Started by wta,

רציתי לקנות 8 ג'יגה של סאנדסיק ב110 ש"ח ואז ראיתי את הדיסק הקשיח הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=680 160ג'יגה שזה פי 20 מקום, ו480 MB לשנייה שזה כמעט פי 20 מהירות! ועוד הוא עולה 210... בעיקרון מה שאני צריכה זה דיסק און קי, השאלה היא אם לא עדיף כבר את הכונן? יש חסרונות בולטים שתוכלו להצביע עליהם?

16. Started by Merovingian,

הלוח אם שלי תומך ב- UDMA 66/100 ואני מעוניין לקנות הארד דיסק Western Digital 160 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer האם הוא יפעל?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by בטיטi,

1. האם SATA2 הוא סוג הדיסק הקשיח העדכני, המהיר והמומלץ ביותר ? או שיצא כבר משהו חדש ? :-) 2. אני זקוק לדיסק קשיח גדול ומהיר (לטובת פיתוח/development) - על מה אתם ממליצים ? 3. אשמח לקבל המלצה לצורב DVD 4. האם יש כבר צורבי Blue Ray ו/או HD DVD במחיר שפוי של צורב ומדיות ? (והאם כבר הסתיימה מלחמת התקנים, ויודעים מה כדאי לקנות ? :-)) תודה !

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by e-d-a,

ה-cd-rom X56 נהרס אז אמרתי עם כבר נביא אחד שחור (על צורב כבר החלטתי Lite-On 52/32/52 Black CD-RW) אז על איזה חברה כדי ללכת חשוב לי שיהיה מהיר ושקט. (הקודם שלי X56 של Aopen רק הרעיש והיה איטי בטירוף). תודה.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by LazyCat,

האם יש רק את הדגם ללא תמיכה ב- LightScribe בארץ ? מישהו הצליח למצוא את הדגם עם הפונקציה הזו ? אגב, האתר לירה הפסיק למכור מדיות לצריבה ?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  20. ברשותי דיסק קשיח נייד שמעביר דרך usb2. עם הלפטופ שבו יש usb2 המחשב מזהה את הדיסק הקשיח ואפשר להשתמש בו, והמחשב הנייח עם ה-usb הישן והרגיל לא מזהה אותו. איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  21. יש לי דיסק רב פעמי של פיליפס 700 מגה עם מהירות צריבה מקסימלית של כפול 12 והבדיקה של נרו מאשרת שאפשר לצרוב עליו 718 מגה.. יש לי צורב לייטון 40-12-48 LTR-40125S עם ה- FIRMWARE (קושחה היא מילה ממש, ממש מגעילה) הכי חדש מה אתם אומרים ? ..

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  22. מה ההבדל בין שני צורבי ה - DVD האלו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1042&products_id=12957 ( NEC ND-4551 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10283 ( NEC ND-4571

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by yanivganor,

האם ניתן לקנות בארץ מדיה כזאת ? אם כן, היכן ? האם ה LG GSA-4160B הוא הצורב היחיד התומך בפרוטוקול הזה ? זה מכשיר מומלץ ?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by night-fire,

שלום,לפני שנתיים שלוש קניתי צורב lg שפעל מצויין שקט ואיכותי רק עכשיו הוא החליט לא לפעול,יכול להיות שנשרף? אם כן מה עושים כי נגמרה לי האחריות וגם צבעתי אותו (הוא פעל גם לאחר הצבע...). האא כן ואיך אני יכול לדעת אם הוא באמת שרוף? תודה. NiGhT-FiRe

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by X-Toxic,

החלטתי שאני קונה wd 80G 7200 RPM 8M ואני רוצה לשמור עליו שהוא לא ידפק לי ויתחיל לעשות רעשים וביצועים נחותים אחרי שנה מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.