אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את החוליה החלשה במחשב שלי שזה הדיסק הקשיח. את המחשב רכשתי לפני 4 שנים ומאז מידי שנה אני מחליף לו את כל חומרה כולל המארז חחח..אפשר לומר שאני קונה מחשב חדש כל פעם רק שהדסיק הקשיח נישאר מהמחשב המקורי. הדיסק הוא WD 160G SATA 2 8M. הסיבה היא עלייה מאוד איטית של מערכת ההפעלה וחוסר מקום. קראתי פה בסטיקי המלצה על ה HITACHI בגודל 2T. האמת היא שאין לי צורך בכל כך הרבה מקום אבל אני רוצה משהו טוב ואיכותי שישתווה אליו מבחינת הביצועים והייתי רוצה המלצות על דגם מוצלח או מקביל בגודל 1T. לגיבוי יש לי דיסק חיצוני של 500G. תודה מראש טל.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
בהמשך לדיון על FIT-PC שפתחתי ב"ניידים":
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? הוא איטי פי שתיים ממש. כשהיה חדש היה מעביר קובץ של MB350 במשהו כמו 40-30 שניות ועכשיו מעל דקה.... הDOK של A-DATA בגודל 4 גיגה יש עצות? תוכנות או דברים אחרים לעשות?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח נייד שמעביר דרך usb2. עם הלפטופ שבו יש usb2 המחשב מזהה את הדיסק הקשיח ואפשר להשתמש בו, והמחשב הנייח עם ה-usb הישן והרגיל לא מזהה אותו. איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מי עדיף - HD501LJ של סמסונג או aaks של wd? חשוב לי שיהיה מהיר ושקט תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בעבר פורסם כאן איזה שהוא אתר נראה לי בריטי שהיה מאוד מומלץ לקניית כרטיסי זיכרון. מישהו זוכר את שם האתר? אני בעיקרון מחפש את הכרטיס הזה- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5278 תודה!
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני זקוק לדיסק קשיח למחשב שיש לו את הלוח האם הנ"ל. אני מעוניין בדיסק קשיח של 250 גיגה. השאלה האם יהיה אפשר לחבר ללוח אם דיסק שתומך ב-SATA II והאם זה משנה בעצם?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
ככה, יש לי כבר מפרט מוכן והכל, רק מתלבט בקשר לכונן הקשיח. דיברתי עם חנות אצלי בעיר, והבנתי מהם ש SeaGate ו Samsung חוזרים אליהם לא מעט פעמים לתיקונים...ולעומתם Western Digital עמידים בהרבה בפני תקלות. הדגמים המדוברים שאני רוצה הם: WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ST3500418AS Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
-
[table][tr][td] [/td][td]שלום. יש לי במחשב מין מתאם כזה שהוא מתחבר ל 2 חיבורים SATA וחשמל ויש לו ביציאה חשמל ו 2 חיבורי ESATA (תמונה) עכשיו אני צריך לחבר לזה דיסק קשיח ואין לי כבל ESATA וגם נראה לי שהוא לא יתאים לחיבור בדיסק. השאלה שלי כזאת: אם אני אקנה כבל ESATA לSATA ויחבר דיסק למחשב דרך מתאם הנ"ל האם תהיה לי מהירות העברת נתונים ירודה כמו SATA1? או שעדיף יותר לקנות כבל SATA לSATA ארוך ולחבר דיסק ישירות ללוח אם ולא להשתמש במתאם הנ"ל? [/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
עשיתי את זה לכונן של 8 ג'יגה (מחיצה בWD 8MB ) וזה לקח 7 שעות ועדיין לא סיים (ישנתי קמתי ועדיין לא סיים) מה זה וכמה זמן הדבר הזה אמור לקחת? מה הDEFRAG הכי טוב לעשות שאחריו המחשב יהיה הכי מהיר?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לקשיח חיצוני, משהו כמו 1TB או 1.5TB, תלוי בהבדל במחיר בינהם גודל לא כל כך משנה, אבל יש העדפה ל-2.5" הכונן ישמש באופן כמעט בלעדי לגיבוי לכן יש העדפה לכונן שמגיע גם עם תוכנת סנכרון שתוכל לגבות לי תיקיות ספציפיות באופן אוטומטי לכונן החיצוני. אני מחפש משהו עד 400 ש"ח אפשר לחרוג מעט אם זה שווה את זה. בנוסף עוד שאלה קטנה, אני רואה שהרבה מהכוננים החיצוניים מגיעים רק עם חיבור USB 3. החיבור תואם לאחור? זאת אומרת שאם אני מחבר את הכונן לחיבור USB2 הוא יעבוד? (אני מודע לזה שהעתקה ממנו/אליו תיהיה איטית יותר) תודה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ברשותי שני HARD-DISK לאחר פירמוט של אחד מיהם השני מזוהה ע"י WINDOWS XP אך לא ניתן להכנס לתוכו ...לאחר שני לחיצות על הכונן מבקש פירמוטjavascript:void(0); javascript:void(0); מה ניתן לעשות בכדי לפתור ת'בעיה בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כידוע לכולנו (או רובנו), כשקונים דיסק קשיח בגודל של 250GB אנחנו נקבל 232GB בגלל שהחברות מחשבות שGB שווה ל1000MB וכן הלאה במקום 1024MB. עכשיו באה השאלה שלי - למה בעצם הן עושות את החישוב הדבילי הזה? חסיכה בעלויות? זאת לא חברה אחת שעושה את זה, כולן עושות את זה כולל חברות לדיסקים של DVD/BR/CD. מחסור במחשבון? לא נראה לי. אז למה בעצם? אני חייב להגיד שזה ממש מעצבן לקנות דיסק קשיח בגודל X ובעצם קיבלנו הרבה פחות בגלל שהחברות רצו.. לחסוך עלינו? לא יודע.
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים אני עכשיו רוצה לבנות לעצמי NAS מחלקים ישנים שיש לי אז אשמח להצעות טיפים איזה מערכות הפעלה מומלצות אני אישית מכיר רק את FREENAS אם יש יותר מומלצות ממנה... זה נועד לכל מי שרוצה לבנות NAS ואין לו מושג איך להתחיל . אז כל בוני הNAS שכבר יצא להם לבנות כמה וכמה NAS ביתיים אני אשמח לטיפים. אשמח אם כל מי שמגיב ייתן פירוט על החומרה שאיתה הוא בנה את הNAS שלו ואיזה שימושיים הוא עושה בו.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לרכוש HD רשת. האם יש למישהו המלצה? הדיסק חייב להיות מינימום של 500 ג'יגה מהיר ככל הניתן. הדיסק מיועד לאחסון קבצי מדיה בעיקר, ולהיות RESOURCE רשת משותף למחשבים רבים ברשת הביתית שלי. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אתמול התקנתי הארדיסק חדש מסוג : WESTERN DIGITAL 120GB S-ATA WITH 8 MB BUFFER התקנתי עליו מערכת הפעלה WIN XP ... יש לי נורה במארז שמהבהבת בזמן שהמחשב חושב למעשה לכל אחד יש את זה! אבל כשאני פועל על ההארדיסק החדש הנורה לא נדלקת כשהמחשב חושב !!! יש לכם מושג למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב הארד דיסק חיצוני לגיבויים ורציתי דעה שלכם הראשון: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=23619 אני לא יודע אם אשר לחבר אותו למחשב ללא תחנת העגינה.. חוץ מזה הוא נראה ממש טוב. 250G השני: http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=HDDR160E03E&Cat2Cat1ID=53&Cat2ID=217&aff=Zap〈=HE קל קטן ללא הרבה בעיות רק הנפח שלו שונה מכולם. 160G השלישי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3943 הבעייתי מכולם, לא מתחבר לDVD , עובד רק עם כאבל הUSB שמגיע איתו ועוד שטויות כאלו ואחרות. אני לא יודע לגבי המהירויות של כל אחד מהמוצרים הנ'ל וכמו שאתם רואים יש לי תקציב של 350 ש'ח ולא יותר... אשמח לדעת את דעתכם ב…
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אתם מכירים את הברזלים האלו? הם בד"כ משמשים להתקנת כונני דיסקטים במדף של 5.25 במארז כאשר ה 3.5 תפוסים כולם ע"י הרדיסקים אז זה המצב אצלי, רק שאני רוצה עוד הרדיסק במקום ;D שאלה טיפשית ,אני יודע, אבל better safe than sorry ומשהו יותר לעניין - בהנחה והתשובה היא כן, זה בסדר שבמדף מעליו יש צורב? או שעדיף להזיז את הסידירום מדף אחד למעלה (מתחת ל DVD) ? אני שואל כי אני יודע שלא טוב במדפים של ה 3.5 שיהיה הרדיסק אחד ישירות מעל השני אבל מצד שני ב 5.25 יש לו יותר מרווח נשימה בגלל שהוא דק יותר מהמדף ??? 10x
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח 200GB והוא מחולק לשלוש C,D,E על כונן C יש את המערכת הפעלה ועל כוננים D וE יש דברים שלי. אני רוצה לאחד את D וE בלי לאבד את הדברים שעליהם איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש כונן דיוידי פיוניר למחשב שהוא לא צורב אבל קורא את כל הפורמטים .משום מה קשה למצוא כונן שהוא לא צורב השאלה שלי היא האם כדאי לקנות כונן בלו ריי או שיש עוד זמן עד שהשימוש בבלו ריי יהיה נפוץ? תודה משה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן יש פה מדיות DVD חלקם PLUS וחלקם MINUS, מה ההבדל ? הנה הלינק- http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/cat_fam_sku.asp?PR=%2A&ID=5419&LEVEL=FM&SID=UPN143P50QKT9NJR9HMVTFVAU2D64S4F האם הצורב DVD שלי - NEC 2510A יכול לצרוב על שני הדיסקים ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הורדתי פרקים של התוכנית ארץ נהדרת ואני רוצה לצרוב על דיסק עכשיו אני נכנס לנרו ואיך שאני מקליק פעמיים על הקובץ כדי להוסיף אותו...קבצים יותר נכון, נפתח לי החלון הזה של error ויש למטה את הREPORT ןDONT REPORT הזה.... ואז נרו נסגר..... אומנם זה צורב חדש אבל עד עכשיו הוא עובד מצוין וכבר צרבתי קובץ אחד של ארץ נהדרת על הדיסק הזה וצרבתי איתו סרטים אחרים וזה עובד עכשיו זה לא צורב לי תקבצים החדשים שהורדתי... מה קורה פה ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
שלום אני קניתי דיסק קשיח 250G ואני רוצה לפצל אותו לשני מחיצות איך עושים את זה? הבנתי שיש תוכנה מובנת בוינדוס לשם כך אבל היא מוגבלת.... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-