אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם שאלה לגבי תהליך פירמוט לפעמים יש סוגים שלא מזהה דיסק SATA והוא רושם שלא קיים דיסק, אז לדוגמא בלוח מסוג VIA SATA RAID הכנסתי את הדרייבר מהדיסקט והמשכתי רגיל ,האם יש את זה בעוד לוחות שזה קורה,ואם זה קורה האם אפשר להשתמש באותו סוג דרייבר או שכל לוח יש לו את הדרייבר הספציפי שלו ומגיע איתו או ניתן להורידו מהאתר שלהם תדהו
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלוo הזמנתי מפרט של מחשב חדש ועקב ניסיון עבר רע עם WD (שני 250 שהלכו) החלטתי ללכת על SEAGATE אבל אחרי שהזמנתי שמתי לב שהזמנתי את ה 7200.9 בחנות , טעות שלי וחוסר צומת לב לפרטים הקטנים , רמאות בשקל של החנות בוא לא נכנס לזה . בכל מקרה מה ההבדל בין ה 7200.9 ספציפית דגם : st3250624as ל 7200.10 ST3250620AS הבנתי שהאחרון משתמש בטכנולוגיה חדישה יותר אבל שהיא נהיית רלוונטית רק בנפחים יותר גדולים מ 500 ויש עדויות שהדיסקים האלו רועשים ביחס לקודמים בעוד של 7200.9 יש TRACKRECORD מוכח ? האם יש יתרון ל 7200.10 בנפחים האלו ?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נייד HP ZV6000, ואני רוצה לחבר את הקייס הרדיסק החיצוני שלי בFirewire מתוך הכרטיס PCMCIA, מכיון שיציאת הFW של המחשב תפוסה ע"י ממשק האודיו שלי, ועובדת יופי. ניסיתי שני סוגי כרטיסי PCMCIA, אחד תואם Texas, השני לא זוכר, ושניהם עולים ונראים תקינים לוינדוס- אבל עם שניהם נדיר שהקייס או הממשק אודיו (שניסיתי לבדוק בשביל לוודא שהבעיה לא עם הקייס) עולים (כלומר, רק הכרטיס מופיע בתפריט Safely remove hardware). מצד שני הקייס עולה יופי מיציאת הFW, אז הבעיה לא איתו. אני לא מבין במחשבים הרבה (אני לא מאלה שנכנסים לקרביים ושמים שורות פקודה), אבל אם יש למישהו רעיון למה זה קורה והנחיה מה לנסות אני אשמח, והאמת זה די דחוף! עוד שאלה, על הדרך, זה שאם הקייס הזה הוא FW800, ואני רוצ…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי לא מצליח לזהות את zen m של קריאטיב שלי התקנתי את הדיסק שהגיע עם המכשיר אבל הוינדוס לא מצליח למצוא לו את הדרייבר אחרי שהוא מזהה אותו ביו אס בי ניסיתי לחבר אותו למשחב אחר והוא כן משהה אותו והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה ? ניסתי להעביר אותו לחיבור יו אס בי אחר ולעשות אינסטול ואנאינסטול לתוכנה כלום לא עוזר , הוא מופיע במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידו ....
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש, עם צורב LITEON 20A1S אבל קיבלתי דווקא 20A1P. זה משמעותי? כדאי לי להחליף או שאין הבדל רציני בינהם?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם של אינטל D865PERL. אני צריך להוסיף דיסק קשיח למחשב שלי, בנוסף ל 120 שכבר יש לי. אני חושב על משהו בסביבות ה- 250 ג'. קודם כל, הדיסק קשיח שיש לי כרגע מחובר ב SATA או איך שלא קוראים לזה. את הדיסק שאני רוצה לקנות, אני רוצה שיהיה בחיבור הרגיל ( הישן). יש אפשרות לחבר ללוח האם דיסק כזה אם יש לי כרגע 2 CD שמחוברים לאחד משני היציאות? איזה דיסק קשיח מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, בנסיון לצרוב על מדיה DVD - RW מתקבלת הודעה : Optiarc DVD RW AD-5170A comunication faliur בוצעה בהצלחה מחיקה (קצרה וארוכה) למדיה. מדובר בצורב : Sony DVD-RW AW-G170A מה פירוש ההודעה ? האם המדיה (הדיסק שעליו כותבים ) דפוקה, או שיש בעיה בצורב? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכם, בניתי מחשב חדש עם מערך רייד 0 הכולל שני דיסקים קשיחים SATA2 בנפח 250 ג'יגה. הגדרתי הכל כיאות בביוס והתקנתי את כל הדרייברים הרלוונטיים, והמחשב כרגע מתפקד ורץ היטב עם XP. ערכתי בדיקה בתוכנה HDTACH והתוצאות שהתקבלו נראו לי קצת מוזר: Avg Read: 92mb per second Burst: 375mb per second Latency: 13ms האם התוצאות תקינות למערך המורכב אצלי? תודה מראש, אלירן.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, קניתי הרדיסק חדש 250G של סיגייט, מודל 7900.10 אני מסתכל על נתוני ה SMART שלו, ואני שם לב שה- RAW DATA שמתקבל מ SEEK ERROR RATE הוא מספר שכל הזמן עולה ועולה... כרגע הוא באיזור ה- 0xC5BC2 שזה מספר די גדול כמה בעייתי הערך הזה ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
באחד המחשבים בבית ההארדיסק (נראה לי, ממש לא בטוח) התחיל לעשות בעכיות הוינדוס לוקח לו שנים לעלות, וכשהוא עולה אז לפעמים הוא עובד ממש מהר ולפעמים נתקע לכמה שניות, הטמפרטורות מעולות, ההארדיסק הוא 120GB של WD IDE בן כבר לפחות 3... עם איזה תוכנה הכי טוב לבדוק האם זה הוא ? כי הוא לא עושה תיקתוקים או משהו בסגנון... HDTACH הראתה ביצועים טובים בהתחלה ואז הכל ירד ל-0 והמחשב קפא עד שלא סגרתי אותה... אשמח לעזרה מהירה...
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים חיצוניים של 160 GB כל אחד בחיבור USB. כל אחד הוא גיבוי של השני. התוכן הוא זהה לחלוטין. המטרה שלי היא לגרום להעתקה אוטומטית בין הכוננים עצמם. ז"א - אם אני מעביר משהו לדיסק X, אז אותו הדבר יופיע גם בדיסק Y. אותו הדבר גם במחיקה. אין לי בקרי RAID וגם המחשב ישן יחסית. השאלה היא: האם יש תוכנה או התקן חומרי להעתקות רצופות מסוג זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום מחר אני קונה צורב DVD למחשב , קראתי את הסקירה על המומלצים ורק יצאתי יותר מבולבל מאיך שהגעתי לפני כן. מה שאני רוצה זה : *תקציב עד 250 שקל. *רק SATA. *18X לפחות (הבנתי ש20 לא כזה ריאלי ולא כזה משנה). *lightscribe , אני לא יודע מה זה אבל הבנתי שאם אני כבר משקיע אז כדאי שיהייה. ושיהייה טוב ואמין. החנויות שמהן אני יכול לקנות הם : אופיס דיפו , באג , איבורי , פנדה. השאלות שלי הם: איזה דגם של צורב לקנות? (שיענה על רוב אם לא על כל הדרישות) , בבקשה אם אפשר להסביר על אילו דרישות הצורב עונה ועל איזה לא. מאיזה חנות הייתם קונים חלק "פשוט" שכזה במחשב ? איפו שזול עם שנתיים אחריות ? תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנות שאפשר להוריד ולהתקין על disk on key, זה תוכנות מיוחדות או כל תוכנה? יש אפשרות להתקין עליו תוכנה שתרוץ על כל מחשב? (או נגיד רק על וינדוס XP?) אני רוצה להתקין את LIGHTWAVE למי שמכיר..
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי כ40G חומר חשוב לגבות ויש לי HD של 80G מלפני שנתיים פלוס שעבר הרבה אבל עובד. האם עדיף לגבות על ההארד דיסק או על דיסקים? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש במדיית DVD-RW מסוג SILVERLINE, מהירות 4X. הצורב שלי הוא Sony DW-Q30A אני מנסה לצרוב דרך נרו (גם EXPRESS וגם BURNING ROOM) והוא אומר שהדיסק לא ריק וצריך לעשות לו מחיקה. עשיתי גם מחיקה "מהירה" וגם מחיקה "מלאה" אבל זה לא עזר, למרות שהדיסק חדש מהחנות! תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כרגע ה80GB מלאים ומחולק ל15GB לווינדוס בכונן C והשאר כונן D(מלא) עכשיו ה250GB החדש עדיין ריק... עדיף להשאיר את זה ככה או לעשות איזה שינוי?
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. האחד IDE 80 GIGA, השני SATA 160 GIGA. ברצוני לקנות דיסק קשיח חדש בגודל של 400 או 500 GIGA,ו להוציא את הIDE. כמו שהבנתי במידה ואני משתמש גם SATA וגם IDE המהירות של הSATA יורדת למהירות של הIDE, זה נכון? באותה המידה זה עובד לכיוון הSATA והSATA2? עכשיו רציתי לדעת מה ההבדל בין SATA ל SATA2? והאם בכלל הלוח אם שלי תומך בSATA2 ועד כמה GIGA הוא תומך? דגם הלוח אם הוא. PT880 NEO תודה אור
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
מדובר בהארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 80 ג'יגה בייט עם 8 מגה בייט קאש, לאחרונה עשה בעיות בזיהוי, אך כשהוא מזוהה הוא תקין לחלוטין והכל עובד מצויין, הרצתי בדיקות ואת הכלי של ווסטרן והוא נמצא תקין בכל הבדיקות אך זה כשהוא מזוהה, אך עכשיו הוא לא מצליח להזדהות ע"י לוח אם. הקינפוג מצויין ועדיין לא מצליח להזדהות, מה לעשות? יש שם המון מידע חשוב...[br]פורסם בתאריך: 12.07.2007 בשעה 19:15:02 יש לציין שמדובר בוודאות בהארד דיסק, ניסיתי כבר להחליף כבל IDE וניסיתי גם הארד דיסק אחרוהוא כן מצליח לזהות. מקווה שתצליחו לעזור לי, דרך אגב אין לו באד סקטורים!
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ההרדיסק מיועד לגיאים של מוסיקה וסרים, אז רצוי שיהיה אמין ולא ישרף לי כשיש עליו 100 ג'יגה מוסיקה... תודה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי RAID של שני כוננים זהים של 320 ג'יגה בMIRROR יש לי תופעה מוזרה - שכאשר אני פותח קובץ WINRAR (בעיקר בעל נפח גדול) זה לפעמים כותב לי ERROR במהלך הפתיחה אבל אם אני מנסה שוב - זה עובד חלק והקובץ נפתח. בנוסף יש לי תופעה דומה עם הDEAMON TOOLS - אני שם קובץ ISO בכונן וירטואלי ומתקין ממנו משחק לHD וזה זורק ERROR תוך כדי התקנה (ולא מסתדר גם בניסיון שני). מלבד הרכבת הRAID החלפתי לאחרונה גם זיכרון מ667 ל800 ומעבד מ6300 ל6400 בימים הראשונים אחרי ההחלפה היו קצת מסכים כחולים אבל מאז כבר חודשיים הכל עובד טוב (מלבד הWINRAR) . מישהו?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם בכוננים שיש להם שתי עיניות צריבה CD ו-DVD ,האם אלו שתי עיניות פיסיות או עינית בעינית? ואיך אם יש עינית אחת הוא יכול לצרוב גם CD וגם DVD.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אך אני צורב Dual Layer DVD9 ????? יש לי קובץ ששוקל 8 גיגה אך אני צורב אותו ל Dual Layer DVD9 ?????
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח WD 250GB SATA 16MB הביוס מזהה אותו וגם הוא מופיע במנהל ההתקנים אבל הוא לא מופיע במחשב שלי מה אני עושה? :s05: תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-