עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי מדיות לא מוכרות וקניתי טוש מרקר ב 2 שקל, המוכר אמר לי שזה טוב לדיסקים וזה גם לא נמחק האם המרקר יכול להרוס את הדיסק?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

שלשום עדכנתי את הFIRMWIRE של הצורב שלי וכנראה זה עזר, עכשיו אני עומד לפרמט את המחשב, עוד איזה שעתיים, ואני רוצה לדעת אם אני יצטרך לעדכן שוב פעם אחרי הפירמוט או שזה נשאר ? תודה עריכת המודר: סימני שאלה רבים מכערים את הפורום. אנא השתמש בהם בקמצנות

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by arkadur,

מה ייתן ביצועים עדיפים: מערך HDD רגיל , ברייד 0 דיסק ראפטור בודד והאם , 2 ראפטורים ברייד 0 יתנו ביצועים ששווים את ההשקעה? בכל אופן מדובר בראפטור 74G.. ולא ב150.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by Achiron,

אתמול, ארחי שבחצי שנה האחרונה הוא קרס הרבה, הוא קרס ולא פעל שוב. ניתקתי את הכונן וחיברתי למחשב של אחי ושם גיליתי שהכונן הפגוע, חצי ממנו בסדר חצי השני לא לגמרי. הוא לא נגיש דרך הווידנוז, אבל הכל קיים בתוכנות של שיחזור מחיצות. קיים אבל גם לא נגיש. לא ניתן לפתוח קבצים. רק לראות שהם שם. נכון לעכשיו אני ממש מיואש. מדובר כאן בקבצים ההכי חשובים לי. מה גם מצב הכונן השני לא מזהיר. ניסיתי להתקין באחד המחיצות הריקות שלו ווינדוז, 3 פעם, כל פעם אומר לי אותו הדבר, משהו בסגנון, WINDOWS COULD NOT START, DISK HARDWARE CONFIGURATION PROBLEM, GO RTFM

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  5. היי אני רוצה להשתמש בזכרון USB DOK כזכרון SWAP יתרון ברור - חסכון בחיי דיסק קשיח חסרוונת - לא יודע ??? האם מישהוא ניסה ? האם יש הצלחות? כשלונות? ??? תודה מראש, יהודה

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  6. זכרונות DDR4 עדכניים, יפים וזריזים מבית המותג הנודע Crucial בירכו את פנינו בדוכן הרשמי של חברת מיקרון בתערוכת CES 2020 - ולצידם גם כונן ה-SSD החיצוני הראשון שלה לכתבה

7. Started by BreezeNET,

קיבלתי היום מסך כחול ללא שום סיבה אחרי שעשיתי הדלקה מחדש למחשב ראיתי שיש לי Error באחד מהדיסקים אבל להפתעתי הווינדוס עלה ונפתח לי החלון של Intel Matrix (מצורף), חשבתי שזה לא רציני וכיביתי את המחשב לראות שכל הכבלים מחוברים טוב - כמובן שהכל היה במקומו מונח והפעלתי את המחשב שוב פעם ובהדלקה שוב הוא כתב לי Error על אחד מהדיסקים אבל הפעם הווינדוס לא עלה (הוא לא מצא מדיה שניתן לעשות BOOT) עשיתי איתחול והפעם המחשב עלה עם ההודעת שגיאה של Intel Matrix , טוב אז לקחתי את זה ברצינות ועכשיו אני מגבה הכל האם יש בעייה פיזית באחד מהדיסקים או לא מחייב? או שהבקר השתגע זמנית? מה ניתן לעשות? כרגע המחשב עובד כרגיל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  8. יש לי שני דיסקים זהים של 1.5T שנקנו מפנדה לפני כשנה. לאחרונה המחשב הפסיק לזהות את הדיסק השני מבין השניים. פתחתי את המחשב, ניתקתי וחיברתי את כל החיבורים (SATA וחשמל) והדיסק חזר לעבוד. כעבור יומיים המחשב שוב לא זיהה אותו (לא בביוס ולא בכלל). פתחתי את המחשב, ניתקתי את הדיסקים וחיברתי את החיבורים בהצלבה (בשביל לבדוק אם הבעיה בדיסק או בלוח). הדיסק חזר לעבוד וכעבור מספר שעות שוב המחשב לא זיהה אותו. לדעתי מדובר בבעיה בדיסק שבאופן רגיל הייתי שולח אותו להחלפה לאחר העברת החומר לדיסק אחר. אבל, לפי מה שהבנתי פנדה מחשבים סגרו את הבאסטה. השאלות שלי הם קודם כל מה יכול לגרום לתופעה המוזרה הזו ? ומי היבואן שממנו פנדה רוכשת את הדיסקים ושאמור לספק את האחריות בהנחה שפנדה כבר לא קיימים ? (אי…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  9. יש ברשותי כמו DOK מין מתאם שיש בו זיכרון של פלאפון והוא רושם לי הודעה שהוא USB מהיר אבל לא מחובר בחיבור כזה... הלוח הוא DS3L והקטע הוא שניסתי לחבר את זה מאחורה ללוח עצמו וגם ניסיתי לחבר את זה למארז לחיבור שמחובר בעצם ללוח. ועדיין רושם לי את אותה ההודעה איך בעצם אני גורם לזה לפעול? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by CL,

יש לי הארד דיסק של 40G אבל חילקו לי אותו ל-4 ואני רוצה לחלק אותו ל-2 איך אני עושה את זה, או איזה תוכנה עושה את זה ועם אתם יכולים לעשות קישור איפה אני יכול להוריד תוכנה כזאת, יש לי xp תודה

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by reiematza,

יש לי מחשב שיש לו הארד דיסק אחד של 120 GB ואני קניתי אתמול הארד דיסק חדש של 250 GB ואני רוצה להרחיב את המקום ולחבר למחשב שתי הארד דיסקים אז חיברתי את ההארד דיסק החדש ב SLAVE אבל ה WINDOWS לא מראה לי שיש לי עוד כונן אז בדקתי בBIOS בהוא הופיע אבל הWINDOWS לא מזהה אותו בבקשה תעזרו לי :)

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by גולן ונטו,

העתקתי קבצים בגודל של כמה עשרות ג'גבייטים העתקה מ- SSD SAMSUNG 850 EVO 1 T ל - NVME (M.2) SSD SAMSUNG 960 EVO 1T שאילתא קטנה אז : מדוע כשהעתקתי מכונן זה לאחר (כמו שמפורט למעלה) הוא הגיע בטופ של המהירות ל360 מגה לשניה? האם זה קשור כבר למגבלות חיבורי ה SATA3 שמחובר לSSD הרגיל? *הרי ידוע שלכונן SSD רגיל של סמסונג מגיע למהירויות קריאה של עד 500 פלוס מינוס והכתיבה של 960EVO מגיעה עד 2900 תודה לעונים

13. יש לי דיסק אחד של 300 שמפוצל ל200+100 GB כרגע המערכת הפעלה יושבת על ה100 עכשיו קניתי סיגייט 500 ג"ב החדש איך אני משפר ביצועים מבלי לפרמט את הישן אני רואה שבמחיצה הקטנה של המערכת הפעלה יש את הPAGE FILE CRASH DUMP אני הבנתי שלדוגמא בפוטושופ עדיף להשתמש בשני דיסקים ויש אישה קובץ עבודה שכדאי שיהיה בדיסק אחר מהמערכת הפעלה, איך משנים את זה?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  14. היי לוח האם msi 7383 או למי שיותר נוח g31m2 v1 סוקט 775 אני מחפש בביוס איפה ניתן לאפשר ahci/raid כדי ללא האפשרות הזו אין יותר מדי טעם לשדרג לSSD לטווח אורך,כמו שרשום בכותרת אני לא מוצא. אם מישהו יוכל להכווין אותי אני אשמח. שאלה נוספת האם התכונה הזו מגיעה מהביוס של הלוח אם ? או לחילופין זה איזשהוא דרייבר שניתן להוריד ?כי כשחיפשתי בגוגל הוא מצא לי את זה: http://www.intel.com/design/chipsets/matrixstorage_sb.htm תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  15. Started by amit1242,

אהלן,קניתי עוד WD 640GB...[עוד אחד כזה קניתי עם המחשב] עלה לי 315 שקל בKSP... כמה שאלות: 1. איך אני מחבר אותו? צריך איזה כבל? כי לא קיבלתי איתו שום דבר... 2. האם אני יכול לעשות RAID1? יש לי לוח אם GIGABYTE EP45-DS3 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by al83,

שלום, ברשותי כונן WD320AAKS כשנה ואני מרוצה ממנו, אני מעוניין לעשות מערך RAID ורכשתי היום כונן זהה,כמעט.. שני הכוננים הם הAAKS אבל בביוס ושאר המקומות אחרי שם הדגם מופיע לי שהישן יותר הוא: WD320AAKS-00VYA והחדש מבניהם WD320AAKS-00B3A 1.מה ההבדלים בניהם ? ניסיתי לחפש כל התוצאות הן מפורומים ברוסית שאני לא כ"כ מבין... 2.הAAKS מצביע על פלטה אחת של 320GB ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by sgendelm,

שלום מכיוון שכל המחשבים שהיו לי סבלו מבעיית איחסון קשה ומכיוון שנמאס לי להתמודד עם כל כך הרבה כוננים חיצוניים (כרגע יש לי 2 של "3.5 שמחוברים באופן קבוע ועוד 5 של "2.5 אליהם אני מעביר את הקבצים שאני רוצה לשמור) ומכיוון שאני בשלבי קניית מחשב חדש הייתי רוצה להעמיס על החדש כמה שיותר הארד דיסקים פנימיים. מכיוון שעל מארז לא אחסוך ואלך על "פול טאוור" וגם בלוח אם לא אלך על הפשוטים ביותר אלא על די מתקדמים שיש עליהם כ 6 חיבורי SATA אני מתכנן לשים 4 הארד דיסקים. השאלות שלי הן: 1. האם ללכת על נפח של טרה או 2 טרה? מבחינת המחיר אני יכול לעשות את החשבון השאלה היא יותר מבחינת האמינות, העמידות והתפקוד. 2. האם 4 הארד דיסקים לא יהיו יותר מדי מבחינת חום,חשמל וכדומה? תודה שרון

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by gal426,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות DOK שיהיה מהיר וסבבה ושיוכל לעבוד עם הXBOX360 עכשיו אני לדעת איזה DOK יעשה לי את העבודה היה לי פעם את הDOK SANDISK CRUZER MICRO 16GB והוא סבבה מאוד לצרכים שלי אז אם תמצאו לי משהו שדומה לזה ואפילו יותר טוב אני אשמח תודה ושכחתי המחיר המקסימלי הוא 100 שקל

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by natan805,

שיהיה מינימום 320 ג'גה אם מומלץ לחרוג אני מוכן

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by Jesper,

יש לי מדיות silver line DVD-R X8, וצורב NEC 3500. באתי לצרוב על מדיה ב-NERO, והוא לא איפשר לי לצרוב במהירות X8, אלא רק X4. למה זה? מה אפשר לעשות כדי לצרוב על המדיות X8? צריך להוריד פירמוור חדש בשביל זה? אם כן אז איזה?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  21. יש לי צורב DVD של LG ואני לא מצליח לצרוב יותר מ4.5 ג'יגה על דיסק של 4.7של ממורקס

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  22. היי היה לי DOK שרשם את זה,ובנוסף קניתי גם אחד חדש - Sandisk Edge 16GB והוא רושם את אותה שגיאה. יש לציין שבמחשב אחר אין בעיה,כלומר זה אצלי במחשב. C ו - D הם NTFS. ה DOK מצויין כ : F WinXP הוספתי תמונה להמחשה עריכה : מסתבר שמרגע שהכנסתי את זה למחשב שלי זה רושם את זה גם במחשבים אחרים. האם ה-DOK נהרס רק מעצם העובדה שהכנסתי אותו למחשב?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  23. מותג צנוע מהמזרח הרחוק הוא הראשון להציע כונן SSD שמבוסס על בקר ה-SM2262 של חברת Silicon Motion לכתבה

24. Started by Radeon38,

שלום אשמח לקבל חוות דעת על הכונן הזה.שמעתי על הסמסונגים שהם לא הכי יציבים מבחינת הקושחה אבל זה יוחס ל דגם 640 המהולל שזכה לדיון משלו. המחיר שלו (ה 750 ) יחסית אטרקטיבי אני אשמח לדעות תודה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2427

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by assaf990,

כל דיסק קשיח למחשב? גם דיסקים קשיחים ישנים?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים