אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את האשכול של המומלצים אבל לא הבנתי איזה כדאי לקחת אני מתלבט בין ה ASUS 1814BLT ל lg GSA-H62NB והפייוניר 212DBK (אני מקווה שכלום SATA)
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עוד מעט אקנה מחשב חדש עם דיסק קשיח 250GB AAKS של WD . וברשותי כונן של 80GB . איך לפי דעתכם כדאי לי לחלק (אם בכלל) את הדיסק קשיח החדש???
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם אפשר לבצע unformat (או משהו בסיגנון) אחרי פירמוט כזה?!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון בצורב SATA יש 2 חיבורים ??? עכשוי אני מנסה לחבר תצורב אז יש לי תקבל SATA האדום איזה עוד כבל צריך ? עם אפשר תמונה ולאיפה מחברים תכבל בלוח זה יעזור תודההה
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לוח האם: Intel d946gzis מחוברים אלייו כבר 2 הארד-דיסקים מסוג SATA 1. אני רוצה להוסיף עוד הארד-דיסק של 250GB בחיבור SATA II.... יעבוד או לא?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD של ASUS SATA עשכיו צריך לחבר לו רק תחיבור של הSATA אועוד משהו לא ניסיתי והצורב לא פעל לא דלק......... איז עוד חיבור צריך לחבר עם אפשר תמונה .... ויש לי עוד בעיה יש לי עעכשיו במחשב 2 צורבים אני רוצה להוציא צורב אחד ולחבר תצורב החדש הבעיה שאני לא מצליח להוציא תצורבבב אני מנסה מנסה לא מצליח יש לו ברגים כאילו שבטח הם מוצאים אבל הבעיה הברזל חוסם תברגים ובגלל זה אי אפשר להבריג תברגיםם משהו יוכל לעזור בבקשה תודהה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הייתי אתמול בחנות מחשבים והמוכר אמר שהכי טוב זה לרכוש כונן קשיח אחד בנפרד לשמש ככונן C עבור מערכת ההפעלה בלבד, ללא מחיצות. הוא טוען שכך היציבות, הביצועים והאמינות של המערכת ישתפרו. עד היום היה לי כונן של 250GB וחילקתי אותו לשתי מחיצות שאחת מהן היא 60GB עבור כונן C. האם הוא צודק?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם! חיברתי למחשב דיסק קשיח חדש של 250 ג' בנוסף ל 80 שהיה לי לפני כן. במנהל התקנים אני רואה שהוא מופיע, אבל במחשב שלי הוא לא מופיע. ניסיתי להוריד את ההתקנה ולהחזיר, אבל לא הלך. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים! יש ברשותי דיסק dvd(לצפייה) של שמחה משפחתית אני מעוניין להעביר את הסאונד לדיסק cd כדי שאוכל לשמוע ברדיו דיסק באוטו מישהו יכול להסביר לי כיצד לעשות זאת ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון ראיתי שהתחילו למכור מוצרים של חברת Muller. סביר להניח שזה מותג מדבקה בדומה ל silver live ושות'. האם למישהו יש מושג לגבי איכות ה DVD+R שלהם?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהארד דיסק חדש של 320 ג'יגה ואני מתלבט בין 2 החברות. מה לדעתכם עדיף? (אני מדבר על דיסק קשיח SATA כמובן)
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות 2 דיסקים חדשים של חברת Western Digital עבור המחשב החדש שלי. 1. WD800JD 80GB 7200RPM 8MB SATA במחיר של 215 ש"ח. 2. WD3200KS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER במחיר של 415 ש"ח. אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי הבחירה שלי והאם במחיר הזה עדיף לקחת דיסקים של חברות אחרות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך 500 ענ ושיהיה כמה שיותר זול תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אז ככה -חשוב שיהיה מהיר מאוד,לגבי U3 אני ממש לא מתלהב מזה,אם אפשר שיהיה של SD. תודה לכולכם,מצטער שאני מפיל שאלה כללית כזו אני פשוט לא מבין כלום ב-DOK. אה כן ויהיה נחמד אם הוא יהיה READY BOOST.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , שי לי בעיה . יש לי הארד דיסק ראשי שעליו מותקן הוינדוס ועכשיו חיברתי עוד הארד דיסק שעליו יש מידע שברצוני לשמור , אך אני לא יכול לגשת להארד דיסק כי הוא אומר לי לפרמט אותו. האם יש איזו דרך/תוכנה שבעזרתה אני אוכל לגשת לקבצים שנמצאים על ההארד דיסק שהשני שלי?? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
התחלתי לארכב סרטי היידף. הבעיה היא שאני מפחד שעם הזמן הקבצים יצברו קטעים פגומים או יהפכו לקורפטד לחלוטין (וזה כבר קרה לי בעבר, איבדתי כמעט סידרה שלמה שהייתה מאורכבת 6 שנים על המחשב) יש איזה תוכנה/הליך/משהו שיכול להגן מפני התופעה?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
אוקי אם אני מבין נכון RAID 0 אמור להכפיל את ביצועי הכונן הכשיח אני תוהה עד כמה זה ישפר את ביצועי המחשב שלי? כאשר מה שאני עושה זה בעקר תכנות(כבד למדי) ואינטרנט. משחקים פעם ב.
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
האם זה יכול להיות שיש מתאם מ IDE ל SATA? http://www.getit.co.il/Direct/33136/12 מישהו ניסה את זה? האם שווה לקנות את זה?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מה הממשק של דיסק קשיח מבוסס זיכרון פלאש ואיפה ניתן לרכוש אחד כזה?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש עזרה הכרטיס SD שלי נדפק עם תמונות. המחשב פשוט לא קורא אותו עם הכונן כך שכרגע אני לא יכול להשתמש בתוכנת שיחזור ! יותר מזה האקפלורר פשוט נתקע בתהליך... כנראה הכרטיס באמת מת האם יש משהו שאפשר עוד לעשות בנידון להציל את התמונות אצלי בבית ?
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האם ישנן איזשהם המלצות לגבי מארז חיצוני? האם FIREWIRE עדיף על USB2.0? למה צריך לשים לב? האם ישנן חברות מומלצות או שכולן אותו הדבר? לגבי המחיר, במידה ויש מארז טוב אני אהיה מוכן לשים עוד כמה שקלים. תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מזה מצאתי בפנדה WD RAID EDITION http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_272_79 מזה זה ההארדיסק ה"שני" לרייד שאם אני רוצה אני צריך לקנות או שזה משהו אחר? דרך אגב המליצו לי על WD 320 הAAKS ומצאתי את זה של סגייט שהוא נראה טוב יותר לפי ההשוואות של טומסהרדוור ומחיר דומה ההשוואה http://www23.tomshardware.com/storage.html?modelx=33&model1=683&model2=134&chart=37 המודל כאן http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=425251
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני לא ידעתי לאיזה פורום זה יותא מתאים, אז במקרה הצורך בבקשה להעביר.. אני מנסה לצרוב Image על דיסק DVD ואני פשוט לא מצליח.. אני משתמש בNero 7. וכל פעם שאני בא לצרוב הוא מבקש דיסק CD-R. איך פותרים את זה? מראש מראש Install
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול פירמטתי מחשב שההארד דיסק היה מחולק לשניים: כונן C (עם Windows 98) וכונן D, גיביתי את התיקיות הנחוצות לכונן D ולאחר מכן פירמטתי את כונן C עם דיסק של Windows XP אחרי שפתחתי את המחשב עם XP אז ניסיתי לגשת לכונן D אבל הוא ביקש פרמוט! ויש שם את הגיבוי! מה אני עושה? נ.ב אני חושב ששתי המחיצות היו FAT לפני הפרמוט.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-