עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. טוב אחרי שהווסטרן דיגיטל (80GB) שלי התחיל לקרטע ועשה רעשים החלטתי לתת אותו טרייד אין ולקנות הארד דיסק חדש בנפח של 120 גיגה ואני מבקש ממכם באמת שתעזרו לי איזה חברה לקחת או דגם כלשהו ואיזה כדאי יותר לקחת S-ATA או IDE? והלוח שלי תומך בS-ATA? תודה! נ.ב חברה הכי שקטה שיש ועם ביצועים טובים!

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by Godlike2k,

תקציב 250 ש"ח לרמקולים, והDVD הכי זול שתמצאו אני לא צריך לצריבה אלא רק למשל להתקין משחקים שצריך כונן DVD

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by gjook,

שלום לכולם , הזמנתי כבר הרד דיסק SAMSUNG F3 1TB HD103SJ אבל נגמר במלאי לחנות ממנה הזמנתי (iqpc) הם הציעו לי להזמין במקום את : SAMSUNG F1 1TB HD103UJ האם ההרדיסק לא נופל ממנו בהרבה?... ואם כן , האם יש הרדיסק אחר בנפח 1tb שמומלץ מהחנות הנ"ל.(סביבות ה400 ש"ח) http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=429\ תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  4. שלום אנשים! הזמנתי את הספק הבא http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=58 ואת הדיסק הקשיח הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1807 דיסק קשיח הוא מסוג SATA2 ובספק נראה לי שאין SATA2 אלא רק SATA. האם דיסק קשיח יתאים לספק או שיש צורך להחליף אותו? אם הוא לא מתאים, האם יש קבל שהופך SATA לSATA2 וכמה הוא עולה? רוסלן.

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  5. אני כבר כמה שנים מעביר ספריה של הרצאות שהיו על קלטות למחשב דרך טייפ אנלוגי. לפני כמה חודשים הדיסק קשיח עליו היו מונחים כל הקבצים של ההרצאות קרס והוא לא עולה אפילו בביוס (כך שלפי הבנתי שום תוכנה לא תועיל לו). אני מוכן לשלם כסף על שחזור בחברה אבל אני לא מעונין שיסחטו אותי באלפי שקלים (אני מודע לכך שסה"כ מחיר שחזור הוא יקר, אבל בכל זאת אני מעונין לחסוך). מישהו יכול להמליץ מהכרות אישית על חברות איכותיות אך לא יקרות שמשחזרות מידע? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by Dj_Gal,

שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש ומהיר WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA וכבר יש לי WD 800JB רגיל IDE ואני רוצה לעבוד עם שניהם במקביל כלומר שעל הWD Raptor - 36GB - 10,000RPM תרוץ המערכת הפעלה ועל הWD 800JB אני ישים סרטים,קבצים וכו .. עכשיו לשאלתי איך אני בונה לי מערכת כזו ששני ההרדיסקים עובדים במקביל אחד IDE השני S-ATA כלומר איך אני מגדיר כל אחד מההרדיסיקים ומה החסרונות ברעיון הזה.. תודה

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by Zelig,

הנה המצב. יש לי מחשב עם 2 HD בחיבור RAID עם MIRROR בגודל 250GB כ"א. כמו כן נשאר לי רק חיבור SATA אחד פנוי על לוח אם (זה nforce4, ואני מריץ win xp). אני רוצה לקנות 2 HD חדשים בגודל 500GB, וליצור מהם mirror raid array חדש. האם אפשר לעשות את זה? 1) להכניס HD500 ל-SATA הפנוי. 2) להעתיק הכל אליו. 3) לנתק את הHD250 הישנים. 4) להכניס את ה-500 השני. 5) לבנות דרך ה-BIOS את ה-mirrored set. האם שלב (5) לא הורס את את כל מה שהעתקתי בשלב (2)? אופציה אחרת: 1) להוציא אחד מה-250. 2) להכניס את ה-500 ולבנות מהם mirrored set. 3) להעתיק מה-250 שנשאר את המידע לraid array. 4) להוציא את ה-250 השני. האם ניתן להעתיק מידע מ-array חלקי? (אני מזכיר שמדובר ב-mirror).

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  8. אני מנסה להעביר ממחיצה אחת למחיצה שנייה מקום בסדר אז הNorton PartitionMagic 8.0 מפעיל לי מחדש תמחשב... מתחיל לעבוד ואז מפסיק.. טוען שנמצאו יותר מדאי בעיות מה לעשות כדי לסדר אותם כדי שאני אוכל לשנות את גודל המחיצה תמונת מסך: http://img233.imageshack.us/my.php?image=dsc00054ir8.jpg

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  9. הבעיה שלי היא ככה... יש לי צורב (LG 52X24X52) ואין לי עוד כונן דיסקים אחר במחשב. עכשיו, אני רוצה לצרוב מדיסק מלא לדיסק ריק. אני נכנס לתוכנת הצריבה (Nero 6 Ultra Edition), לאחר מכן לקטגורייה Copy CD ואז לוחץ על Copy. במצב הזה זה כותב לי בהודעת MsgBox להכניס את הדיסק המקורי (למרות שהוא בפנים!!). ובעצם יש לי אפשרות רק של Cancel, ככה שאי אפשר להתקדם בצריבה. האם מישהו נתקל במצב כזה? מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה, ולצרוב מדיסק לדיסק כמו שצרבתי בעבר כרגיל? תודה מראש לעוזרים :-*

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  10. כונן C שלי כבר ממש מלא ואני רוצה להגדיל אותה על חשבון כונן D.

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by orninyo,

ישמש בעיקר לסרטים (700MB+) ותמונות HD (ישב על dock station) חשבתי לקחת את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6650&CatCode=399 קראתי עליו תגובות טובות יחסית לכל השאר בנוסף השנה נדפקו לי שני WD כך שדיי ירדתי מWD חשיבות עיקרית לאמינות (לא עוד DOA's) תודה.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by nnfyrbsnss,

אני צריך דיסק DVD+RW DL ואני לא מוצא אחד כזה, רציתי של Verbatim אבל אני לא רואה באתר שלהם דיסק שכזה. מאיפה משיגים?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by sabosal,

בבדיקה שהרצתי ב performancetest קיבלתי ציונים נוראיים להארד דיסק (HD103SJ) בכתיבה. (הפרש של כ-3560% מדיסק זהה). בדקתי שוב והתוצאה הייתה דומה. בדקתי גם עם תוכנות נוספות, ובכולם נמצאה מהירות נמוכה מאוד להארד דיסק בכתיבה. על ההארד דיסק מותקנת מערכת ההפעלה, אך גם בדיקה ב Safe mode הובילה לתוצאה דומה. יש משהו שאולי אפשר לעשות? האם זה אומר שהוא גוסס? מצורפים הקבצים עם התוצאות.

14. היי אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש (הגיע הזמן), הנפח שאני מעוניין הוא 1TB ויש לי 350 ש"ח בלבד, חשבתי על הדיסק הקשיח הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 (תבחרו ירושלים תלפיות) אם יש לכם הצעה נוספת, בחנות אחרת, חשוב שזה יהיה בירושלים. תודה!

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by udist,

במחשב מחוברים שני HDים, אחד SATA, והשני IDE רגיל בן כמה שנים... האם מומלץ להשאיר או לנתק את הHD הישן (IDE)? יש לזה השפעה על הביצועים? אני אוכל להסתדר בלעדיו אבל מה אתם אומרים? המפרט המלא בצד... תודה.

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by R9547655G,

אני לא מצלייח לגרום ל COMOS לזהות כונני PATA (צורב( ה GIGARAID מזהה אבל ה COMOS לא... אני לא רואה את הצורב שמחובר דרך : CHIP IT8212 ב WIN וגם לא ב COMOS אבל כאשר המחשב עושה BOOT הוא מזהה את הכונן ב UDMA2 או משו כזה... איין לי מושג איך להשתמש בשני חריצי ה IDE שיש לי.... תודה לעוזרים מפרט <------------------

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  17. איך עדיף לחבר שני דיסקים ATA ללוח עם חיבורי SATA? את חיבור ה-ATA על הלוח אני מנצל לצורב ולא רוצה לערבב. האם עדיף כרטיס PCI עם כניסות ATA - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=932 או מתאם SATA-ATA ? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2706 האם יש הבדל במהירות בין שני החיבורים?

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  18. הצורב מדגם: TSSTCORP CD/DVDW TS-H552U אין לי שמץ של איזה חברה על ה'צורב עצמו כתוב שזה של טושיבה סמסונג ועוד איזה חברה שחכתי את שמה. בהתחלה הצורב עבד מצוין, אבל עכשיו הוא עושה בעיה מוזר... שאני מכניס דיסק CD רגיל הוא חושב וחושב ללא הפסקה... שאני מכניס דיסק DVD הוא קורא אותו אבל שאני ניכנס לדיסק הוא ריק.

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by gallahgi,

שלום אנשים... יש לי שאלה קטנה המופנת אל המומחים שבינכם. ברשותי כונן אחד של WD מהסדרה הירוקה בנפח 1TB וכונן SSD בנוסף (למרות שנראה לי לא רלוונטי לציין בגלל צריכת חשמל נמוכה, אבל בכל זאת) ברצוני להוסיף עוד 2 כוננים מאותו סוג (WD סדרה ירוקה) בנפחים של 3TB. השאלה שלי היא, אם חיבור של 3 כוננים, לא יכביד על ספק הכח בצורה כלשהי?, ברור לי שצריכת החשמל תעלה, אבל ההתלבטות פה, היא האם הספק יצליח "לסחוב" כמו שצריך בלי לקרטע? בשביל לסדר קצת את הראש זה הרכב הכוננים SSD::Crucial 128G SSD Marvell M4 HD1:WD 1TB Caviar Green HD2:WD 3TB Caviar Green HD3:WD 3TB Caviar Green זה מפרט המחשב: CPU:Intel Ivy Bridge Core i5 3550 3.3Ghz Cooler:ZALMAN CNPS5X SI EDITION Motherboard:Gigabyte GA-H67…

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by Jeka90,

SanDisk Cruzer Titanium U3 4GB USB תומך בויסטא? אני מכוונת לDOK עצמו, לא ל- U3. הDOK מגיע עם תוכנה גירסה 1.2 ואני צריך לעדכן לגירסה 1.4 כדי שיתמוך בויסטא. אם יש לי גירסה 1.2 ואני מחבר אותו למחשב עם ויסטא, הוא יעבוד חוץ מה- U3 או שהוא בכלל לא יעבוד? בבקשה אני צריך תשובה דחוף. תודה.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by מתרגל,

Windows XP SP3 יש לי 2 דיסקים קשיחים, כ"א 500GB, על הראשון מותקנת מערכת הפעלה, ועל השני אחסון קבצי מדיה. אני מעוניין לחלק את הדיסק הראשון ל 2 מחיצות, ניסיתי בעזרת Partition Magic, אני מקבל הודעת שגיאה בהפעלה, שהוא לא מוצא את אותיות הכוננים, ולכן לא יכול להמשיך. גיגלתי וראיתי שזו בעיה נפוצה שנובעת בעיקר משינוי אותיות הכוננים, כך שגם החזרה למצב הקודם לא עוזר, והפתרון הוא רק לפרמט ולהתקין הכל מחדש. האמנם אין פתרון ? ניסיתי גם אם Acronis, הוא דווקא זיהה את הדיסקים, נתן לי להגדיר את הפיצול/חלוקה חדשה, ביצעתי Commit, עשה מספר פעולות לפני שהמחשב עלה, אמר שסיים בהצלחה, אבל בפועל שום דבר לא השתנה. למישהו יש מושג מדוע, ואיך אני יכול בכל זאת לפצל את הדיסק הראשון (של מערכת ההפעלה) ? …

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  22. Started by Sooki,

היי, שני הארדיסקים ישנים שלי לא מזוהים יותר במערכת בחיבור פנימי, או מזוהים חלקית בחיבור usb (מזהה חומרה בשם USB MASS STORAGE DEVICE אבל לא מופיע במנהל הדיסקים). לדעתי הם נפגמו מהפעות וכיבויים דכופים, היה לי הרבה כיבויים והדלקות כפויים ויכול להיות שזה מה דפק אותם. יש לי הרבה מידע שאני רוצה על שני הארד דיסקים האלו, יש דרך לנסות לתקן אותם? אולי מעבדה שמתחמחה בזה (אפילו שלפי מה שהבנתי זה יעלה סכום רציני). אני מקווה שרק האלקטרוניקה בארדיסקים נפגמו, כי הם לא עברו איזה טלטלה מיוחדת, אבל אי אפשר לדעת אני משער. תודה רבה לעוזרים, אופיר.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  23. ברשותי צורב NEC 3520, והסיבה שקניתי אותו היא בעיקרה הכנת דיסקים בפורמט DVD עם הסדרות האהובות עליי. לאחר "השגת" הסדרות, קודדתי אותן לפורמט DVD בעזרת התוכנה TMPGEnc 3.0 XPress, ככה שבסך הכל קיבלתי 7 קבצים בגודל כולל של 4200 מגה. לאחר מכן הפעלתי את NeroVision במטרה לצרוב דיסק DVD עם תפריטים מותאמים, כדי שאני יוכל לראות גם במכשיר ה DVD הבייתי. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני מבצע זאת, ניסיתי קודם על דיסק רב פעמי DVD-RW X4. הצריבה הלכה חלק וללא בעיות, והדיסק נקרא היטב במכשיר הבייתי. שמח ומאושר דחפתי דיסק רגיל לצורב (RITEK DVD-R X4) וביצעתי את אותו תהליך שוב. לצערי הרב קיבלתי הודעת שגיאה באמצע הצריבה, והצריבה כמובן נכשלה. אמרתי לעצמי שאולי זו תקלה בדיסק...וניסיתי שוב, אך שוב אותה …

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  24. החלטתי היום לעשות בדיקת סקטורים לדיסק שצרבתי, והתוצאות היו ממש לא נעימות. בNERO DVD SPEED הוא הראה מקבץ של לפחות 10 נקודות אדומות (BAD). הצורב הוא NEC 3520A והדיסקים הם של TEAC יש לכם מושג ממה זה נובע והאם אני צריך להיות מודאג בגלל זה? :'(

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by boom!,

אני די חדש בכל העניין הזה של הדיסקים של הדיוידי, אז מה ההבדל בין ה- ל+? ומזה דיודי דם/רום, וכל הדברים שיש בדיסקים השונים שמבדיל ביניהם?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים