אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים ?! תגידו הצורב DVD הזה ASUS DVDRW DRW-1612BL x16 Retail הוא טוב ?.. האם הצורב הזה תומך בכל מחשב ?.. (ראו את מפרט המחשב שלי מתחת לשם משתמש שלי) האם יש צורב טוב יותר מהצורב הזה במחיר שלו [224 ש"ח מחנות פנדה מחשבים (pandas.co.il)] ?.. במידה ויש צורב טוב יותר מהצורב הזה באותו מחיר האם הצורב הזה הוא מתאים למחשב שלי ?.. תודה מראש, משה עריכה: טוב אפשר לנעול עשיתי הזמנה =]
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ATA ל SATA ל SATAII ומה הכי טוב אם אפשר כצת פירוט כדי שאני אבין יותר והאם כל הלוחות אם מתאימים לכולם או שלא
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים הדיסק הקשיח [דיסק יחיד ווינדוס XP PRO] התחיל לעבוד ללא הפסקה גם בבמצב מנוחה של המערכת IDLE הרצתי בדיקת וירוסים וריגול וכדומה וכלום. גם אחרי כיבוי וריסטרט הדיסק עובד ללא הפסק מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בניגוד לקודם שביקש, אני חייב דגם SATA (או SATA2). תקציב לא משנה במקרה הזה אני מניח, אבל עד 280 ש"ח, שיהיה פנימי, תמיכה ב-Dual Layer, כמה שיותר שקט. אה, ושיהיה לבן ;D תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב עם הצורב 20A1S וקיבלתי את גרסת ה"P", האם יש הבדלים רציניים ביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שמתי לב שלרוב האנשים כאן הוא מסתובב על 25~30 מעלות.. לי הוא 40*C במנוחה וכשאני מעביר דברים או מתקין משהו הוא עולה לי ל51... זה נורמלי? אם לא, מה יכול לגרום לזה? הכונן שלי הוא WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי את הקטע עם החשמל המיוחד שיש לכונני SATA, מה ההבדל בינו לבין החיבור הרגיל. בספקים שיש חיבור SATA החיבור מכיל 5 גידים - 12V, 5V, 3.3V, GND, GND בעוד שהמתאם מכיל רק 4 גידים (ללא ה-3.3V) מה ההבדל בין חיבור SATA מהספק לשימוש במתאם? מתי לא כדאי להשתמש במתאם? פשוט אין לי מספיק חיבורי SATA בספק ואני לא מצליח להבין את זה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, החלפתי לוח אם ל- GIGABYTE P-35 DS-3 ויש לי בעיה מוזרה בהרד דיסק. ההרד דיסק הוא של WD 160 GB בחיבור IDE. הבעיה היא כשאני מנסה להפעיל משם משחק דרך DAEMON TOOLS או POWER ISO או להעביר קבצים לדיסק הקשיח השני הוא רושם לי שגיאה: THE REQUEST NOT BE PERFORMED BEACUSE OF AN I/O DEVICE ERROR בדיסק הקשיח השני SAMSUNG 320KJ SATA אין לי שום בעיה. בלוח אם הקודם לא היתה לי שום בעיה, פירמטתי את אחת המחיצות בהרד דיסק של ה-160 GB וזה עדיין לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה דיי דחוף יש לי עליו חומר חשוב. תודה, דן
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שמעתי טענה שיש משחקי מחשב שעלולים לעשות בעיות כאשר הם מוכנסים לצורב DVD בגלל שיש להם כל מיני אמצעי אבטחה נגד צורבים. המדובר הוא על משחקים מקוריים. האם כדאי לקנות שני כונני דיסקים כשקונים מחשב חדש- אחד צורב DVD והשני כונן DVD רגיל? או שכל העניין הוא סתם לא נכון? ??? אשמח לקבל לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
זקוק לצורב שעובד הרבה!ניסיתי לתקן את הצורב,אבל המנגנון המכני נדפק. תקציב?במחירי היום עד 250שקל. יש פיצ'ר שכדאי לחשוב/לעבור להשתמש בו שבא בחשבון? מה זה בידיוק LIGHT SCRIBE?זה שימושי?זה מצריך רכישת דיסקים מיוחדים? עריכה:לא אכפת לי SATA,יש לי מקום,והאם זה ישנה בעבודה?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, באתר היה כתוב Western Digital WD5000AAKS WD SATAII 500 GB WD5000AAKS Caviar 7200 וכשבדקתי ב-Everest Ultimate שלי כתוב שהמודל של הדיסק הקשיח הוא WDC WD5000KS-00MNB0. אני הבנתי שיש את מודל ה-KS ויש את ה-AAKS שהוא יותר טוב (מבחינת רעש, חום וכו') ולכן קניתי את ה-AAKS וב-Everest רשום WD5000AAKS האם זה בסדר? לא רימו אותי? ומה הבדלי המחירים בניהם? והאם יש הבדל בביצועים? אם רימו, להחליף או שזה זניח? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
עם כל הכבוד (ויש הרבה מאד) להסברים בנעוץ, עודף מידע יוצר בלבול במיוחד כשחלק מהדגמים שודרגו באחרים. הבנתי שהצורבים המומלצים הם של LG ו-LITEON הצורב המומלץ של LG 42N הוחלף (אך עדיין נמכר) בדגם 44N איזה דגם משני החברות הנ"ל ממולץ לקנות (כרגע רצוי IDE) ?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש המלצה לHD חדש. לוח האם הוא P4S61 אז זה אומר שצריך HD בחיבור IDE. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 מבחינת גודל 160/250/320 יהיה טוב. האם יש HD שהוא גם IDE וגם SATA? אם כן, האם עדיף לי לקחת אחד כזה בשביל שיהיה נוח לחבר את הHD למחשב הבא (שכנראה יהיה עם SATA)? תקציב - אזור השלוש מאות שקל. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי דיסק SATA 2 חדש במחשב ישן והעברתי אליו המון מידע. עכשיו שהמחשב החדש הגיע וחיברתי אליו את הדיסק החדש הbios מזהה אותו כמו שצריך אבל בוינדאוס הוא לא מזהה את הגודל או את הfile system(הוא כותב raw). יש מישהו שמכיר את הבעיה ויכול לעזור לי לפתור אותה?(הוינדאוס נמצא על הארד דיסק IDE ויכול להיות שהוינדאוס לא מעודכן אם זה יכול להשפיע[אני מעדכן עכשיו]) http://img238.imageshack.us/my.php?image=hdaw0.jpg מקווה שהתמונה תוכל לעזור עכשיו שניסיתי לפרמט(לא ביצעתי את התהליך עדיין) זה כתב לי שהגודל של הדיסק הוא 127GB למרות שהגודל האמיתי הוא 320GB וגם הביוס מזהה את זה כ320 יש מישהו שאולי יכול להציע משהו שאני יכול לנסות?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן חברה, קניתי אתמול מבאג מעטפת חיצונית להארדיסק 3.5 אינץ (גודל הארדיסק של מחשב רגיל), חיבור IDE בתוך הקופסה בלבד, יציאת USB2 למחשב בלבד. האריזה כוללת את הקופסה עצמה (קצת גדולה למען האמת), ספק כח, כבל USB2, 4 ברגים עם גומי לחיבור הארדיסק למקום לדעתי המוצר נראה איכותי מספיק. אגב אין הגבלה על כמה GB הארדיסק שבפנים, אתם יכולים לשים איזה גודל שתרצו. (זה לא מגיע עם הארדיסק למקרה שלא הייתי ברור) הסיבה שאני מספר לכם את זה, היא שבאג כנראה עשו טעות קטנה בתימחור... המחיר בחנות הוא 127, לדגם Macally PHR100A לשם השוואה, ב NEWEGG זה עולה 35 דולר עוד דוגמה היא העובדה שיש עוד מלא דגמים כאלה של IDE בזאפ וכולם עולים החל מ 120+ אגב ב NEWEGG יש תגובות חיוביות על המוצר הזה, ומקאלי היא חב…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום כאן וקראתי הרבה. אך עדיין איני מקבל תשובה ברורה לגמרי, ידוע לי ש-0 RAID משפר ביצועים וגם למדתי איך. שאלתי, אם אני עוסק הרבה בהעתקות קבצים, הורדות, שינוי קידוד של שירים(MP3,wav) וגם צריבת סרטים וקידודם ושינוי פורמטים... ביצוע כמה פעולות במקביל, "חלונות פתוחים" לרוב... האם שווה להשקיע לאור הסיכון שב-RAID 0 הדיסקים יכולים "ליפול" ? האם ארגיש בשיפור ביצועים משמעותי ? תודה.
-
- 34 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
רציתי בהתחלה לרכוש מארז לHD שלי אבל אם יש כבל בלבד אז זה מספיק לי... זה יותר קטן/קל/מאוורר/זול חשבתי לקחת את הכי זול, אך האם יש הבדל בין המוצרים וכדאי להשקיע יותר או שלדעתכם גם זה יעשה את העבודה בצורה טובה? http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5592 כתוב שמהירות "העברת נתונים" היא 480Mbps אני משער שזה קריאה, כמה לדעתכם הכתיבה? האם זה מהווה צוואר בקבוק משמעותי? ומה ההבדל (חוץ מהSATA) לדגם הזה שעולה 120 שקל? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח 160 GB SATA II של WD מדגם JS (8MB( ואני מעוניין להוסיף עוד אחד, והאופציה שחשבתי עליה זה 250 GB גם של WD דגם KS, שזה 16MB... זה יכול לגרום לאיזשהי בעיה השוני הזה בין שנהים? או שזה לא משפיע?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
איגוד ה CompactFlash (מסתבר שיש דבר כזה) מעוניין לשדרג את כרטיסי הCF לטכנולוגיית SATA, ובכך להגדיל את קצב העברת הנתונים בצורה משמעותית. להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=40 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
היי יש לי דיסקים של DVD ואני מעוניין לצרוב אותם שוב על דיסק של DVD אציין שהסרט המקורי לדוגמא-חגיגה בסנוקר אי אפשר לצרוב אותו כהעתקה הגודל שלו הוא כמעט 8 ג'יגה אלא צריך להשתמש בתוכנה DVD DECRIPTER ולאחר מכן DVD SHRINK ואז הוא מתכווץ ל4.6 ג'יגה הבעיה היא שאת הסרט הצרוב אני לא מצליח לצרוב שוב לא דרך התוכנה הראשונה ולא דרך השניה חברים יקרים אני מאוד מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי ועם זאת אני צריך תוכנה שתעזור לי לצרוב את הסרט שוב המון תודות חברים יקרים
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אותו מt.ms .הבעיה שנראה לי עדיף sata , ואני לא מכיר כל כך את הsata שיש שם.. בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי מה הצורב הכי טוב שם ?... http://tms.co.il/index.php?cPath=86_70_92 ראיתי שהמחירים די דומים אז זה לא כזה משנה...
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני כבר העלתי את השאלה אך היתה לי בעיה בניסוח ולא כל כך הבינו למה התכוונתי אז אני אנסה שנית (בבקשה לא לנעול את העץ). אני צרבתי מספר רב של דיסקים בטכנולוגית dual layer במהירות של 8X. לאחר שהדיסקים נצרבו הם נבדקו בכמה וכמה מכשירי DVD (שיש להם אפשרות לקרוא dual layer) בישביל לראות שאכן הם עובדים. הבעיה היא שיש דיסקים שעובדים בכל המכשירים ויש דיסקים שלא עובדים באף מכשיר. התופעה שקוראת היא או שההמכשיר פולט את הדיסקים החוצה או שהדיסק מראה חלקית את מה שיש לו ולאחר מכן המכשיר DVD לא מריץ יותר עבודה. האם המהירות שאני צורב בא היא גבוה מידי או שמשהו אחר אני עושה לא נכון??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מחשב עם 2 דיסקים IDE ו2 דיסקים SATA אני לא רוצה להעמיס על הספק כוח( 400W ) יותר מידי,וגם אני רוצה שתהיה זרימת אוויר יותר טובה במחשב אני רוצה להעיף את 2 דיסקים הIDE הXP שלי על אחד מדיסקים ה SATA אבל... יש בעיה כשניתקתי את אחד הדיסקים הIDE והפעלתי מחדש את המחשב- המחשב פשוט לא עולה ונשאר תקוע-בגלל שהדיסק הזה היה פעם כונן איתחול -והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה על דיסק SATA(לפני שנה) כאילו הדיסק קשיח הIDE הזה הוא דיסק איתחול ויש לו גם 3 בחירות איזה מערכת הפעלה תעבוד מה אני עושה כדי שהמחשב יתחיל לעבוד ישר על הדיסק SATA בלי לפרמט או להתקין XP חדש? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ההרדיסק שלי בזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=586817 אני בוחר בו מכוון שיש לו Buffer 16MB. אין לי ברירות זולות יותר לIDE עם 16MB כרגע אני עם 200JB עם 8MB א.האם ההבדל בין 8 ל 16 Buffer מורגש? ב.האם הבחירה שלי בכונן 16MB נכונה, או שיש אפשריות אחרות? המחיר לא מפריע, אני רק צריך דעות. תודה ולילה טוב, swg
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-