עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by davidreznic,

http://www.wdc.com/en/products/wdtv/ האם מישהו יוכל לבדוק אם כעת קיימת תמיכה בעברית?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  2. שלום, יש לי הרד דיסק חיצוני של Maxtor Basic Desktop Storage בד"כ הוא מחובר למחשב של אבא שלי, ועובד ללא בעיה, בעבר השתמשתי בו במחשב שלי, ללא בעיה. היום חיברתי אותו אל המחשב, והוא מסרב להעתיק אליו קבצים. ומראה את ההודעה המצורפת. אני יכול להעתיק קבצים ממנו אל המחשב, ומייד להעתיק את הקובץ חזרה את הכונן. אני יכול להעתיק קבצים מהמחשב לכוניים ניידים אחרים (נגן MP3, כונן FLESH, כרטיס SD) אני יכול להעתיק קבצים מכונן נייד אחר אל ההרד דיסק הנייד... אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

3. Started by sofix4,

יש לי דיסק קשיח SATA שמוגר כראשי, ועליו מותקנת מערכת ההפעלה. בנוסף, פירקתי את המחשב הישן ויש לי דיסק קשיח IDE, השאלה אם החיבור שלו בנוסף לSATA יאט את המערכת? או שאין שום השפעה?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by erez_barziv,

שלום לכולם. לפני כמה חדשים קניתי תכנת "תרגונט" המתרגמת אתרים מאנגלית לעברית. אמנם היא לא משהו, ויש אותה גם פרוצה ברשת, אבל דבר מעניין לדי שבה את ליבי : את המדיה הזאת לא ניתן לצרוב. טכניקת הצריבה שלה נעשתה בצורה פשוטה למדי, הם השאירו טרק אחד לא צרוב, למרות שהוא כן מסומן ב TOC כמכיל מידע בקובץ. במהלך התקנת התוכנה, התוכנה פשוט לא ניגשת אליו, בפקודות מהקוד, כך שאין פה שום בעיה. אולם כאשר הצורב מנסה לקרוא את הקבצים, הוא מנסה לקרוא גם את הטרק הלא צרוב, כי הוא מסומן ב TOC ואז הוא מפסיק את הצריבה ומודיע על בעיה במדיה........ אגב, הדבר נכון גם לגבי ניסיון של ההעתקה של קבצי ההתקנה את ההארד דיסק.... הפיתרון מן הסתם היא תוכנת צריבה/קריאה, שיודעת לזהות את הטריק הזה, או להודיע עליו, ול…

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by matvey99,

יש לי דיסק קשיח נייד של סמסונג של 1TB , כרגע יש יותר מ 600 GB פנוי על הקשיח אבל כשאני מנסה להעביר סרטי HD ששוקלים הרבה זה תמיד כותב לי THE FILE IS TO LARGE FOR THE DESTENATION FILE SYSTEM ... הבנתי שאני צריך לשנות את ה FILE SYSTEM שלי מ FAT32 ל NFTS בשביל להעביר קבצים יותר גדולים מ 4 GB אבל כשאני כותב את הפקודה ב CMD CONVERT J: /FS:NFTS זה רושם לי CONVERTION FROM FAT32 VOLUME TO NFTS VOLUME IS NOT AVAILABLE

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  6. טוב אחרי שהווסטרן דיגיטל (80GB) שלי התחיל לקרטע ועשה רעשים החלטתי לתת אותו טרייד אין ולקנות הארד דיסק חדש בנפח של 120 גיגה ואני מבקש ממכם באמת שתעזרו לי איזה חברה לקחת או דגם כלשהו ואיזה כדאי יותר לקחת S-ATA או IDE? והלוח שלי תומך בS-ATA? תודה! נ.ב חברה הכי שקטה שיש ועם ביצועים טובים!

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  7. אני מנסה להעביר ממחיצה אחת למחיצה שנייה מקום בסדר אז הNorton PartitionMagic 8.0 מפעיל לי מחדש תמחשב... מתחיל לעבוד ואז מפסיק.. טוען שנמצאו יותר מדאי בעיות מה לעשות כדי לסדר אותם כדי שאני אוכל לשנות את גודל המחיצה תמונת מסך: http://img233.imageshack.us/my.php?image=dsc00054ir8.jpg

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  8. הנפח שאני יכול להשיג בDOK מבחינת המחיר הוא כ-16 גי'גה לעומת 120-160 גי'גה בהארד דיסק נייד. הבעייה היא שלDOK יש אחריות לכל החיים ואילו לשני לא. מה אתם ממליצים (ללא תגובות כמו DOK יותר קטן וכו' וכו') מישהו שמע על חברת FREECOM הבנתי שיש להם הארדדיסק נייד עם בולם זעזועים ??? כמו כן אני רוצה להתקין מערכת כגון CEEDO על הDOK במידה ואקנה אותו, הבנתי שיש מערכת אחרת שניתן להתקין על הארדדיסק ולא, לא מדובר במערכת הפעלה תקנית אלה בוריאציה כלשהי המאפשרת להעלות שולחן עבודה ולהריץ תוכנות וכו' מההארד דיסק הנייד, מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by sabosal,

בבדיקה שהרצתי ב performancetest קיבלתי ציונים נוראיים להארד דיסק (HD103SJ) בכתיבה. (הפרש של כ-3560% מדיסק זהה). בדקתי שוב והתוצאה הייתה דומה. בדקתי גם עם תוכנות נוספות, ובכולם נמצאה מהירות נמוכה מאוד להארד דיסק בכתיבה. על ההארד דיסק מותקנת מערכת ההפעלה, אך גם בדיקה ב Safe mode הובילה לתוצאה דומה. יש משהו שאולי אפשר לעשות? האם זה אומר שהוא גוסס? מצורפים הקבצים עם התוצאות.

10. Started by yonib5,

אני צריך המלצה על דיסק קשיח בנפח של 120 GB פחות או יותר... שיהיה כמה שיותר טוב ושלא יהווה בעייה תקציבית כי אני לחוץ בתקציב. תתודה

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  11. היי יש אפשרות לבדוק על איזה מהירות מוגדר הדיסק הקשיח ,1.5GB או 3.0 GB? רוני

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  12. SONY DW-Q120A X16 DVD ?Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Sony NEC Optiarc AD-7170A Sony NEC Optiarc AD-5170A תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  13. הצורב מדגם: TSSTCORP CD/DVDW TS-H552U אין לי שמץ של איזה חברה על ה'צורב עצמו כתוב שזה של טושיבה סמסונג ועוד איזה חברה שחכתי את שמה. בהתחלה הצורב עבד מצוין, אבל עכשיו הוא עושה בעיה מוזר... שאני מכניס דיסק CD רגיל הוא חושב וחושב ללא הפסקה... שאני מכניס דיסק DVD הוא קורא אותו אבל שאני ניכנס לדיסק הוא ריק.

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  14. מחפש הרד דיסק בטווח נפחים 320 +/- לוח האם שלי: Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 מארז : Compucase 6A21 Black&Blue 400Watt המלצות? (אם אפשר לא יותר מ 250 ש)

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by MMi,

ניתן לצרוב עם הצורב, כלומר הוא מזוהה ע"י הwindows אבל, בתוכנה LSS כתוב No lightscribe drive found מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  16. שלום, לכל מי שלא מבין את הנושא שרשמתי שיכנס לאתר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=30865 טוב זה הולך ככה, בהתחלה לא היה לי מושג מה אני צריך בצורב, איזה חברה כדי לקנות, מהירויות, ומה זה מחיר סביר לצורב, בזכותכם עכשיו אני יודע את כל מה שהייתי צריך לדעת, אבל יש לי עוד שאלה אחת..... מאיפה אני יכול לקנות צורב של Lite-on????? הלכתי למס' חנויות מחשבים ולא היה להם, היו אפילו כאלה שלא ידעו על מה אני מדבר. נכנסתי גם לכמה אתרים וגם שמה לא מצאתי כלום.... יש למישהו איזה מקום או אתר שש בו את מה שאני מחפש??? אם כן, אני אשמח לקבל אותם. תודה מראש Some Thing...

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  17. לא ידעתי איפה לפתוח אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים אני עכשיו רוצה לבנות לעצמי NAS מחלקים ישנים שיש לי אז אשמח להצעות טיפים איזה מערכות הפעלה מומלצות אני אישית מכיר רק את FREENAS אם יש יותר מומלצות ממנה... זה נועד לכל מי שרוצה לבנות NAS ואין לו מושג איך להתחיל . אז כל בוני הNAS שכבר יצא להם לבנות כמה וכמה NAS ביתיים אני אשמח לטיפים. אשמח אם כל מי שמגיב ייתן פירוט על החומרה שאיתה הוא בנה את הNAS שלו ואיזה שימושיים הוא עושה בו.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  18. מדובר במחשב המשני שלי,כרגע יש לי דיסק של סמסנוג 160 גיגה סטה 2 ומשום מה יש לי הרגשה שהמחשב עייף למרות נתונים יחסית טובים (לוח של גיגהבייט תומך סטה 2 ,מעבד E8400 וזכרון 2 גיגה DDR2 800 )עכשיו מבחינת ביצועים של הדיסק נראה על פניו שהוא תקין (בדיקה בHDTUNE) האם יש טעם לרכוש את הסיגייט של 1 טרה עם באפר יותר גדול? איזה הבדל בביצועים אני אמור להרגיש אם בכלל? יש צורך לציין שמדובר על דיסק אחד בלבד שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אשמח לתשובה מהירה ככל האפשר ההחלטה צריכה להתקבל עוד בשעה הקרובה תודה גל

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  19. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVDSMAXIM500 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by V00d00,

יש לי הארדיסק 60GB של Seagate. אוקיי אז ככה, אתמול הלכתי לישון השארתי איזה 3 ג'יגה להורדה ואני קם בבוקר אני מגלה שהמחשב שלי נכבה. אני מדליק, רואה שהוא לא נדלק - עולה המסך של הווינדוס, מסך כחול - נכבה ולא מבין מה קורה. מנסה להיכנס דרך Safe Mode - עדיין מסך כחול. אני פותח את המחשב ורואה שהכל פועל כשורה, שום דבר לא עושה בעיות. לקחתי את ההארדיסק, ניסיתי לחבר למחשב אחר - עדיין מסך כחול. עכשיו ככה, לפני 3 חודשים בערך התקנתי לינוקס על אותו הארדיסק עם ווינדוס (חתכתי מחיצה של 10 ג'יגה בשביל הלינוקס, כן מעשה מאוד מפגר אני חייב לציין, Dual-Boot - LiLo) ואחרי שנמאס לי מהלינוקס, מחקתי אותו ומחקתי את המחיצה והמקום שנחתך חזר למקומו. אתמול ראיתי שיש לי בערך 13 ג'יגה פנויים. הגעתי למסקנה …

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by Jeka90,

SanDisk Cruzer Titanium U3 4GB USB תומך בויסטא? אני מכוונת לDOK עצמו, לא ל- U3. הDOK מגיע עם תוכנה גירסה 1.2 ואני צריך לעדכן לגירסה 1.4 כדי שיתמוך בויסטא. אם יש לי גירסה 1.2 ואני מחבר אותו למחשב עם ויסטא, הוא יעבוד חוץ מה- U3 או שהוא בכלל לא יעבוד? בבקשה אני צריך תשובה דחוף. תודה.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by edenbd,

קניתי DOK CRUZER של SANDISK בנפח 8GB חדש מהחנות. הכונן הגיע עם המערכת FAT32 לכן ניסיתי לפרמט אותו ל NTFS עם הכלי של ווינדוס וקיבלתי שגיאה. ועכשיו הכונן לא מפורמט בכלל, לאף אחד ממערכות הקבצים. ניסיתי לפרמט בחזרה ל FAT32 עם הכלי של ווינדוס וגם עם הכלי של HP ובשתיהם יש שגיאה שאי אפשר להשלים את הפעולה אחרי כמה זמן שהפירמוט רץ. עכשיו נתקעתי עם DOK חסר שימוש, אז צריך את עזרתכם בנושא. תודה.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  23. מה אמצעי האחסון המומלץ לגיבוי מידע חשוב ? זה לגיבוי מידע של משרד ליעוץ מס.

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by zag_zag,

יש לי מחשב ישן (פנטיום 1 100) שהחלפתי לו את ההארד-דיסק, מ-0.5GB ל-2GB. הכונן מזוהה ע"י המחשב ללא כל בעיה, מלבד העובדה שהוא מזוהה כ-Slave, למרות שהג'מפר (של הכונן) נמצא על Master. ניסיתי את כל שאר האפשרויות לג'ימפור (Slave, Cable select) ובשתיהן הכונן לא זוהה בכלל. הכונן עצמו תקין, הכבל תקין, אבל עדיין לא מזוהה ע"י המחשב כ-Master. יש איזשהי דרך לאתחל את המחשב דרך כונן שמוגדר כ-Slave? אולי דיסקט אתחול או משהו בסגנון?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  25. Started by m1ke,

שלום, האם יש כאן מישהו שהרכיב לעצמו מערכת NAS בייתית ויכול לחלוק בניסיון? אני רוצה להרכיב מערכת NAS בייתית בעלת המאפיינים הבאים: - קירור פסיבי - עד 1 טרה בייט מקום (עם אפשרות לRAID בעתיד) - כרטיס רשת ג'יגה - צורב DVD - מע' הפעלה פתוחה או סגורה. - תקציב של עד 1500 שקל. האם זה אפשרי בגבולות התקציב? ואם כן למישהו יש מקורות מתאימים? תודה.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים