עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני תר בתקופה האחרונה אחר מארז רייד חיצוני של 2-5 מפרצים ואני רואה שהמחירים שלהם פשוט לא נורמאליים אז חשבתי אולי לבנות אחד (אם זה יוצא משתלם), מארז/ים יש לי ספקים יש לי דיסקים ירכשו בהמשך. הבעיה שלי זה איך אני עושה מערך דיסקים כלשהו ללא מחשב ואיך אני מתעל הכל לחיבור ESATA? יש רעיונות (הזמנות מחו"ל באות בחשבון)?

2. שלום לכולם.. ברשותי כונן חיצוני של סיגייט אשר החלפתי לו את הכונן הפנימי עקב בעיות שעלו בו.. לצערי לאחר זמן לא רב החיבור Usb התפרק מהבקר.. חשבתי לקנות מארז חיצוני מומלץ להארדדיסק על מנת לחסוך בעלויות.. אשמח לשמוע המלצות למארזים כאלה.. תודה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  3. אורח
    Started by אורח,

לאור ריבוי החברות בשוק בזמן האחרון אני מניח שעדיף להתרכז בחברות היציבות והותיקות ששרדו בזכות לאורך השנים ... MAXTOR WD segate ( מקווה שרשמתי בלי טעות ) הלוח שלי תומת ATA133 אך לא SATA יש לי גם שאלה אם יש הבדלים רציניים בין ATA100 ל 133 ? מחפש HD 80GB יציב, שקט, מהיר - מבחינת מהירות גישה , 7200RPM זה ברור מיותר לקנות פחות ואמין בסופו של דבר התקציב כפי שרשמתי 400 - 500 שח שזה המחירים הממוצעים בשוק של הנפח הזה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by Eddiebrava,

שלום צריך עזרה יש לי בעיה כותב לי אחרי ריסטרט למחשב reboot and select proper boot service or insert boot media in selected boot device press any key to continiue...... בדקתי את הדיסק הקשיח על באגים לא מצא כלום מה עוד יכולה להיות בעיה ? אולי וינדוס נדפק או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by ZacNaboot,

יש לי שרת בעבודה שיש בו שני הרדיסקים בחיבור של SCSI ושניהם פועלים בmirror, הקיבולת של כל דיסק הקשיח היא 34.1 GB, נכון לעכשיו נשאר רק רק ג'יגה וחצי פנוי אני חושב על אפשרות של הוספת שני דיסקים קשיחים בשני אפשרויות: האפשרות הראשונה היא: בגלל שבלוח אם של השרת יש רק חיבור אחד של IDE והכונן סידירום משתמש בו אז אני לא יכול להתקין סתם ככה שני דיסקים קשיחים אז מקסימום אני יתקין כרטיס PCI שיתן לי שני ערוצים של IDE (כמו זה לדוגמה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1545 ) ואל הכרטיס הזה אני יתקין את שני הדיסקים הקשיחים על כבל IDE אחד האפשרות השניה היא: פשוט לקנות עוד שני דיסקים קשיחים עם חיבור של SCSI וזהו הבעיה פה זה העלות של כל המוצרים, לדוגמה: דיסק קשיח 80 ג'יגה עם ח…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  6. Started by devek,

שלום חברים ,אני בבעיה. עקב נפילת חשמל שקרתה בביתי הכונן החיצוני שלי יותר לא מזוהה ע"י המחשב,מדובר בכונן של MAXTOR חצי טרה אם זה משנה. הגדלתי ופירקתי אותו לחלוטין בשביל לנסות לחבר אותו דרך SATA ולא USB כמו שהוא מגיע אך הדבר לא הועיל. אני יוסיף ויאמר שיש לי בלוח אם 4 חיבורי SATA צמודים ושניים מהם תפוסים (כונן ראשי ועוד אחד נוסף של 2 טרה) כך שניסיתי לחבר את זה הוא היה השלישי . מאוד חשוב לי לשחזר את המידע שנמצא שם ואשמח לעזרתם אם יש טיפ כלשהו שנראה לכם שיכול לעזור אני אודה לכם מאוד.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by R0tem1,

קניתי את המוצר הנ"ל. שמתי על השולחן, חיברתי לחשמל, חיברתי למחשב, נדלקה נורה כחולה ופה זה נגמר. אין שום תגובה במחשב. מה לעשות? עריכה: חיברתי אותו ליואסבי אחר וזה הסתדר תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by ytoledano,

היי יש לי כ30 DVDים עם סרטים משפחתיים שהומרו מקלטות וסרטים. לדעתי מי שהמיר אותם חסך כמה אגורות על הדיסקים ועכשיו, כשנתיים אחרי ההמרה, כבר יש בעיות לקרוא אותם. הסתכלתי טוב ולא מצאתי שריטות בתחתית הדיסקים, אבל עם רובם יש בעיות קריאה (שגיאות CRC, ואפילו עם תוכנת שחזור לא הצלחתי להעתיק אותם למחשב). הכונן שלי הוא צורב NEC ישן, בן איזה 4 שנים בקלות. אני מחפש לקנות כונן DVD שיוכל להתמודד עם לקרוא את הדיסקים הבעייתיים + עוד טיפים מה לעשות במקרים כאלה. אני מעדיף לקנות מKSP כי הם קרובים אלי הבייתה. הנה הכונים שיש להם: DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE‎ 135 ₪ DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE‎ 135 ₪ DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA ‎ 130 ₪ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA‎ 133 ₪ DVD±RW …

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  9. Started by tkhvbcht,

יש לי צורב nec 3550 בקיצור המחשב לפעמים מזהה אותו ולפעמים לא...ושהוא מזהה ואני מנסה לצרוב הצורב לא מצליח לצרוב לי...נראה לכם שזה יכול להיות בעיה בכבל שמחובר אליו מהלוח אם או שהצורב נדפק?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by popop,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730247 כונן קשיח חיצוני Verbatim 1000GB 3.5 External Hard Drive USB 1000GB לפי מה שראיתי באתר הוא הכי זול ועם זאת יש בו 1TB כלומר יחס מקום פר שקל הכי טוב..מבחינת גודל לא משנה לי ממש כי אני לא מתכוון להעביר אותו ממקום למקום כל שני וחמישי, השאלה שלי היא אם הוא נחשב הארדיסק טוב ואמין שלא עושה תקלות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  11. שלום אין לי מושג בשיט מה אני רוצה כבר...אני מחפש צורב DVD חדש ולכן נכנסתי לעמוד הצורבים המומלצים של החודש הנוכחי...אבל המגוון העצום פשוט בלבל אותי...מה גם שהיתרונות והחסרונות של הצורבים שהתווספו לאחרונה לרשימה הם ממש לא ברורים מספיק... הקיצר-אני צריך לשמוע קצת חוות דעת [לא קרות וטכניות] של משתמשים על הצורבים הנ"ל אני מחפש צורב בטווח מחירים של 150-200 ש"ח... נ.ב-שאלה נוספת קטנה-בצורב תומך לייטסקרייב,איך נראות המדיות שלו?כי חיפשתי כאלה ולא מצאתי [או שאולי מדובר בכלל בדיסקים שכתוב עליהם PRINTABLE? ]

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  12. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=12089 שימו לב לדיגום. דלת שקופה בגוון כחול. NICE.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by שמואלל,

זו פעם ראשונה שאני צורב dvd יש לי דיסק של 4.7 אכשיו השאלה שלי כזאת, האם אני יכול להשתמש בכל ה4.7?

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by kisin,

זה לקוח ממאמר שפורסם היום (15.11.2004) בוואלה: בתור חובב סרטים מושבע שצורב סרטים מאז שDivX קיים רוצה לדעת כמה זה נכון המשפט הזה שאומר שתוך 5 שנים יהרסו לי כל הדיסקים שצרבתי. כל הדיסקים שלי נמצאים בתוך מגירה בארון כשכל סרט יושב בתוך עטיפת נייר. האם אני באמת צורב לחינם וכל כך מהר הדיסקים יהרסו!? אני לתומי חשבתי שאני אוכל לשבת 30 שנה מהיום לראות סרטים עם הבן שלי :'(

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  15. איך אני צורב בו זמנית את אותו הדבר באותו חלון??.(יש לי נרו6...מקורי...סתם בצחוק..)... איך אני יכול לצרוב משהו בשתי הצורבים..(שניהם LG...אחד 52*32*52 והשני 16*10*40).....

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  16. תענו לי על השאלות האלו ע"פ הצורב הבא: http://www.sw.nec.co.jp/products/optical/en/ND-3550A/index.shtml לפי מה שאני יודע, כשיש צורב רגיל, צריך גם צורב וגם כונן דיוידי(בנפרד)או כונן קומבו? האם זה ככה גם בצורבי דיוידי? צריך גם כונן דיוידי בשביל לקרוא דיסקים וגם צורב דיוידי בשביל לצרוב? או שצורב דיוידי יכול לשמש גם ככונן דיוידי כונני דיוידי יכולים לקרוא גם דיסקים רגילים(של 700 מ"ב)

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  17. אהלן חברים. אני מחפש הראד דיסק קטן ומהיר עם גודל של עד 500 ג'יגה (אין לי צורך ביותר) ומה שהכי חשוב זה שהוא יתחבר לי בחיבור SATA, (יש לי מארז ANTEC SONATA ויש בו חיבור כזה מלפנים) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  18. קראתי שסיגייט אומרים כי הדיסק הקשיח שלי וכול הסדרה הם עם firmware פגום והם ממליצים להחליף ולעדכן את ה-firmware, מה שרציתי לשאול זה האם לעשות את מה שהם ממליצים למרות שהדיסק הקשיח שלי תקין?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  19. כונן C שלי כבר ממש מלא ואני רוצה להגדיל אותה על חשבון כונן D.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by Belgid,

מישהו יודע איך אני עושה הגנה על CD ככה שלא יוכלו להעתיק אותו? אני יודע שהכל ניתן לפריצה ולעקיפה, אבל עדיין, אני מחפש איזה כלי פשוט שיהיה ניתן להריץ את ההתקנה מהדיסק אבל לא להעתיק אותו. תודה.

21. Started by davidpo,

האם הבקר sr5000 הוא מומלץ(אמין ומהיר)??

22. ראשית אגיד שקראתי את הדיון של המלצות צורבים ובעקבותיו ההתלבטות. 1. רציתי לדעת אם החברה : Sony NEC Optiarc והחברה Sony Optiarc זו בעצם אותה חברה? האם זו Sony המוכרת? 2. איזה צורב עדיף מבין הרשימה שלכם : א. Sony Optiarc AD-7240S ב. Pioneer DVR-215BK ג. Samsung SH-S223F מבחינת מהירות צריבה, איכות צריבה על CDR ו-DVDR וכו'. 3. באיזה חנות אתם ממליצים לקנות את הצורב? אשמח להמלצות באזור הדרום.... ואיך החנות KSP? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by yonib5,

אני צריך המלצה על דיסק קשיח בנפח של 120 GB פחות או יותר... שיהיה כמה שיותר טוב ושלא יהווה בעייה תקציבית כי אני לחוץ בתקציב. תתודה

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  24. כמו שכתוב בכותרת, קניתי לפני שבוע DISK ON KEY של KINGSTON 8GB משהו פשוט ב60 שקל, והיום כשחזרתי מי העבודה בדקתי עם הוא תקין בכלל ואיך שחיברתי אותו המחשב הראה לי הודעה כזאת, "READY BOOST" אז כמובן לחצתי עליו ובDISK ON KEY הותקן הREADY BOOST הזה בגודל של 4GB, אחרי זה בדקתי מזה בדיוק עשה ככה שללא הDISK ON KEY המחשב עובד רגיל אבל איך שאני מכניס אותו פתאום המחשב עובד מהר יותר ואפילו עולה מהר יותר, עכשיו השאלה מה בדיוק הWIN 7 עשה לDISK ON KEY שלי ? אחרי באנצ' קטן שעשיתי לו ראיתי שיפור של 20 אחוז בביצועים בהעברת הנתונים אבל אני עדיין לא מבין מזה זה כמו RAID או כמו הSMART RESPONSE ?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by gdil13,

שתי שאלות. א)יכול להיות שכונן קשיח כמו זה שפה למטה ימכר ב370 שקל?כי אני עומד לקנות אותו וזה פשוט נראה לי מוזר. אני לא מבין במיוחד אז יכל להיות שזה נורמלי לגמרי-אם ככה פשוט תתעלמו מהשאלה הזאת. כונן קשיח WD2500KS Western Digital יצרן - Western Digital ממשק SATA II 250 GB 16MB BUFFER 7200 RPM 3 שנות אחריות! ב)יש לי לוח אם מדגם-p4x400-8235 אין לי מושג מאיזה חברה :s05: הלוח הזה תומך SATA 2???(ולחפרנים שביניכם-כן אני יודע שאין כזה דבר SATA 2 אבל זה אכפת לי במיוחד)

• 5 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים