עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by POD,

http://www.sata-io.org/namingguidelines.asp אולי זה יעשה קצת סדר.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by telzur,

[glow=red,2,300][move]תודה לכל מי שהביע את דעתו[/move]

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by the godfather,

מישהו בבקשה יכול להגיד לי מזה LightScribe ואם צריך לזה דיסקים מיחדים ובכמה כסף אפשר לקנוט אחד כזה טוב??? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  4. דיסק קשיח חיצוני של WD. האם כשאני מנתק אותו מהחשמל וממחשב צריך לעשות ניתוק בטוח כפי שביסק און קי ??? דני

5. הי. מדובר ב p4 3.0ghz עם 1 GB ram ו 2 דיסקים קשיחים של 80 ג'יגה WD sata. לוח אם Intel D945GNT אני מנסה להתקין sbs בraid . הגדרתי בביוס של ה raid raid 1 והתחלתי התקנה של sbs. לחצתי f6 והגעתי למסך שלוחצים s כדי להגדיר sata. בחרתי את סוג ה chipset : Intel® 82801GR I/O Controller Hub (ICH7-R) הפלופי כמובן בפנים. המחשב עובד עם הפלופי ואז מגיע השגיאה הבאה: File iaStor.sys caused an unexpected error (513) at line 2187 in d:\srv03rtm\base\boot\setup\oemdisk.c. ניסיתי כבר כמה גירסאות של דרייברים ל raid ותמיד אני מקבל את אותה שגיאה. למישהו יש פתרון?? תודה א

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  6. שלום אני הזמנת ממיר קלטות שאקבל שבוע הבא ובעזרת המחשב אעביר את כל הקלטות. מה הדרך הכי טובה כך שאוכל לראות זאת בטלווזיה ? אם אני יצרוב על דיסקים ,סביר להניח שהדיסק לא יחזיק לעד ומזה אני חושש חשבתי על דיסק קשיח חיצוני ,אך מחיפוש בפורום הבנתי שצריך רק ב-FAT32 וגם אז זה מוגבל ל-4GB ? ולא בטוח בכלל שזה יעבוד עם ה-DVD שלי שיש לו חיבור USB חיצוני. האם לקנות סטרימר ? כשחפשתי לא מצאתי מידע בפורום כלל . אם כך מה אתם מציעים ? הדרך הכי זולה וגם שקלטות ישמרו . ובאותו עניין חבר שלי אמר שבעבודה עם הממיר הדיסק קשיח שלי "יעבוד קשה מידי" ויתכן שיקרוס ? מה דעתכם הדיסק קשיח בן שנה ויש לי עדיין אחריות האם יש דברים בגו ? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  7. היי, השאלה בכותרת. אשמח לשמוע חוות דעת... תודה רבה מאוד מראש .

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by Ron1999,

ערב טוב לאחר התלבטויות רכשתי הרד-דיסק, עקב טעות קיבלתי SATA ולא ATA. האם יש טעם להוסיף כרטיס מתאם לSATA למחשב שלי - יהיה בזה איזה ייתרון \ הגיון או שפשוט להתעקש שיחליפו לי את הכונן לATA? המחשב לא תומך ב-SATA ללא כרטיס הרחבה. רון.

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by V00d00,

יש לי הארדיסק 60GB של Seagate. אוקיי אז ככה, אתמול הלכתי לישון השארתי איזה 3 ג'יגה להורדה ואני קם בבוקר אני מגלה שהמחשב שלי נכבה. אני מדליק, רואה שהוא לא נדלק - עולה המסך של הווינדוס, מסך כחול - נכבה ולא מבין מה קורה. מנסה להיכנס דרך Safe Mode - עדיין מסך כחול. אני פותח את המחשב ורואה שהכל פועל כשורה, שום דבר לא עושה בעיות. לקחתי את ההארדיסק, ניסיתי לחבר למחשב אחר - עדיין מסך כחול. עכשיו ככה, לפני 3 חודשים בערך התקנתי לינוקס על אותו הארדיסק עם ווינדוס (חתכתי מחיצה של 10 ג'יגה בשביל הלינוקס, כן מעשה מאוד מפגר אני חייב לציין, Dual-Boot - LiLo) ואחרי שנמאס לי מהלינוקס, מחקתי אותו ומחקתי את המחיצה והמקום שנחתך חזר למקומו. אתמול ראיתי שיש לי בערך 13 ג'יגה פנויים. הגעתי למסקנה …

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by מנחם ק,

אני עומד לקנות לוח חדש למחשב שיעבוד מסביב לשעון, כולל פעילות רציפה של ההרדיסקים. הלוחות החדשים תומכים בעיקרם כמובן בSATA, אך מנגד שמעתי שלHD של SATA יש בעיות חימום קשות, ועוד האם מישהו יכול להכחיש\לאשר להציע פיתרון? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by Snufkin,

חשבתי על אחד מהכוננים הבאים: Maxtor DiamondMax 10 250 GB SATA Western Digital 250 GB SATA - WD2500JD הם פשוט הכי זמינים ואני חייב כונן חדש היום כי הישן מת!!! הם נחשבים לכוננים טובים? ממליצים על אחד מהם? או ששניהם גרועים? אני אשמח לתשובה זרייה ועיניינית.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by ran778,

שלום מצאתי מחשב זרוק (זה קורה הרבה בת"א) ולקחתי לו את הכונן הקשיח איך אני מאתחל אותו מבלי להפעיל אותו (חשש לוירוס) והאם לאחר האתחול צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשב יש לי WIN XP תודה

13. Started by Tchr0,

לאחרונה פתאום יש לי בעיה בצורב DVD של NEC [דגם 3520A] שהוא החליט שהוא קורא רק CD, ו DVD לא [למרות שהדיסקים DVD בדוק עובדים במחשב אחר] הוא עושה לי את השגיאה הבאה: --------------------------- Disk is not formatted --------------------------- Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible with Windows. --------------------------- OK --------------------- עדכון קושחה גם לא עזר. איך הבעיה קרתה פתאום, למה היא קרתה ואיך אני מתקן אותה?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  14. Started by shai11,

שלום לכולם יש לי את הדגם הזה HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A של LG והוא התחיל להרוס דיסקים בואו נגיד שכל דיסק 5 הוא הורס לא משנה סוג וחברה כדאי לממש אחריות

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  15. יש למישהו להמליץ לי על איזה אחד? כי אני כבר לא ממש מבין בזה הרבה. תודה! (ד"א: נכנסתי לסטיקי למעלה אבל לא היה ברור לי ממש מה שווה לי לקחת עם כל ההודעות שם)

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by 11moshiko11,

האם זה יכול להיות שיש מתאם מ IDE ל SATA? http://www.getit.co.il/Direct/33136/12 מישהו ניסה את זה? האם שווה לקנות את זה?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by R0tem1,

קניתי את המוצר הנ"ל. שמתי על השולחן, חיברתי לחשמל, חיברתי למחשב, נדלקה נורה כחולה ופה זה נגמר. אין שום תגובה במחשב. מה לעשות? עריכה: חיברתי אותו ליואסבי אחר וזה הסתדר תודה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by ytoledano,

היי יש לי כ30 DVDים עם סרטים משפחתיים שהומרו מקלטות וסרטים. לדעתי מי שהמיר אותם חסך כמה אגורות על הדיסקים ועכשיו, כשנתיים אחרי ההמרה, כבר יש בעיות לקרוא אותם. הסתכלתי טוב ולא מצאתי שריטות בתחתית הדיסקים, אבל עם רובם יש בעיות קריאה (שגיאות CRC, ואפילו עם תוכנת שחזור לא הצלחתי להעתיק אותם למחשב). הכונן שלי הוא צורב NEC ישן, בן איזה 4 שנים בקלות. אני מחפש לקנות כונן DVD שיוכל להתמודד עם לקרוא את הדיסקים הבעייתיים + עוד טיפים מה לעשות במקרים כאלה. אני מעדיף לקנות מKSP כי הם קרובים אלי הבייתה. הנה הכונים שיש להם: DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE‎ 135 ₪ DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE‎ 135 ₪ DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA ‎ 130 ₪ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA‎ 133 ₪ DVD±RW …

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  19. Started by dan_dekel,

שלום לכולם, הרבה זמן לא כתבתי כאן פוסט... שנים... בכל מקרה, אשמח לעצתכם בנוגע לרכישת כונן קשיח חיצוני 2TB. נתקלתי בכונן הבא של SEAGATE: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=829399 האם הוא מומלץ ? האם יש כוננים טובים ומהירים יותר באותו הנפח ומה ההבדל במחירים והתכונות... בתודה מראש, דן

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  20. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה ואולי יודע איך לפתור אותה תוכנתית, או שזאת בעיית חומרה של הקשיח וצריך להחליפו..? רכשתי 2 קשיחים לאחרונה, WD 320GB AAKS זהים לחלוטין, מלבד הסריאלי שלהם. בזמן שהרצתי בדיקות עם HD TUNE שמתי לב שלאחד מהם יש רק 8MB באפר ואילו לשני יש 16MB, כפי שצריך להיות וכפי שרשום על הקשיח.. גם EVEREST מציגה את אותם הנתונים יש צורך לדאוג? אחרי הכל, הם הולכים לעבוד כרייד 0..

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by erez_barziv,

שלום לכולם. לפני כמה חדשים קניתי תכנת "תרגונט" המתרגמת אתרים מאנגלית לעברית. אמנם היא לא משהו, ויש אותה גם פרוצה ברשת, אבל דבר מעניין לדי שבה את ליבי : את המדיה הזאת לא ניתן לצרוב. טכניקת הצריבה שלה נעשתה בצורה פשוטה למדי, הם השאירו טרק אחד לא צרוב, למרות שהוא כן מסומן ב TOC כמכיל מידע בקובץ. במהלך התקנת התוכנה, התוכנה פשוט לא ניגשת אליו, בפקודות מהקוד, כך שאין פה שום בעיה. אולם כאשר הצורב מנסה לקרוא את הקבצים, הוא מנסה לקרוא גם את הטרק הלא צרוב, כי הוא מסומן ב TOC ואז הוא מפסיק את הצריבה ומודיע על בעיה במדיה........ אגב, הדבר נכון גם לגבי ניסיון של ההעתקה של קבצי ההתקנה את ההארד דיסק.... הפיתרון מן הסתם היא תוכנת צריבה/קריאה, שיודעת לזהות את הטריק הזה, או להודיע עליו, ול…

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  22. דיסק של MEMOREX, עם ID כנראה של CMC, נצרב לפני שנתיים (וחודש). הדיסק פיזית נשמר מעולה, אין עליו אפילו שריטה אחת. בתכלס, הסרט שצרוב עליו קריא, הטעינה לוקחת קצת זמן וגם לוקח לו כמה שניות אם אני רוצה לקפוץ לקטעים באמצע הסרט... הסריקה לא קצת מוגזמת : ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by zy2000,

שלום. יש לי מחשב נייד עם שתי מחיצות c ו d ומחיצת שחזור נתונים של היצרן. הכל על xp . רציתי לפרמט את c ובשלב הגדרת המחיצות עם הדיסק של XP עקב טעות לא שלא ברורה לי לחלוטין נמחקו כל המחיצות ומופיע רק c כ unallocated. על d יש לי מידע ממש חשוב .כמובן שעדיין לא בוצע פורמט על אף מחיצה וכאשר נכנסתי עם acronis המחיצות עדיין מוגדרות ובמצב של unformated . ז"א שהמידע עדיין שם ואני רק צריך תוכנה שתחלץ את המידע או שתשחזר את המחיצה.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  24. היי חברים הוירוס : לוחץ דאבל קליק על הכונן הקשיח ועולה לי חלון" פתח באמצעות" ... אגב אותו דבר יש לי גם בדיסק U3 שיש לי כבר חודש וחצי אני עם איזה וירוס מסריח ימח שמו ... שלא רוצה להימחק לי מהמחשב יש לי במחשב 2 מחיצות C,D כונן ב פירמטתי הבעיה נפתרה ! אחרי התקנת וינדוס .. כונן D שבו אני שומר הכל ... לא נפתח לי בדאבל קליק רק שאני לוחץ על התיקיות למעלה ואני רואה את התיקיות מצד שמאל רק אז אני יכול לראות את תוכן התיקיה !!! אמרו לי שאני צריך למחוק איזה קובץ מסויים במצב בתוח שהוא קובץ מוסתר !!! קיצר מישהו יודע על מה אני מדבר ? http://picasaweb.google.com/orenhara...86491521289682

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  25. האם יש מארז שמתאים לכונן 3.5?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים