עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gdil13,

שתי שאלות. א)יכול להיות שכונן קשיח כמו זה שפה למטה ימכר ב370 שקל?כי אני עומד לקנות אותו וזה פשוט נראה לי מוזר. אני לא מבין במיוחד אז יכל להיות שזה נורמלי לגמרי-אם ככה פשוט תתעלמו מהשאלה הזאת. כונן קשיח WD2500KS Western Digital יצרן - Western Digital ממשק SATA II 250 GB 16MB BUFFER 7200 RPM 3 שנות אחריות! ב)יש לי לוח אם מדגם-p4x400-8235 אין לי מושג מאיזה חברה :s05: הלוח הזה תומך SATA 2???(ולחפרנים שביניכם-כן אני יודע שאין כזה דבר SATA 2 אבל זה אכפת לי במיוחד)

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  2. מתכנן לקנות בKSP ולא יודע באיזה מהם לבחור אין לי TYPE-C במחשב יש לי רק 2/3- USB

3. Started by RS4,

יש לי צורב DVD עכשיו באיזה תוכנה מומלץ להשתמש אשר תומכת בDVD ושאר הפורמטים..? Nero, או שיש משהו אחר מומלץ יותר?

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by GeForce,

מחיצה של עד 15GB אני מתכוון להתקין על המחיצה מערכת הפעלה ותוכנות.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by blackcoma,

הבנתי שכונני sata שונים בחיבור מחיבור IDE, איך אני יודע אם יש לי חיבור כזה במחשב או אם לוח האם שלי תומך בזה ?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  6. מה ההבדל ביניהם? (בדיסקים קשיחים של SEGATE) ובנוסף עוד שאלה... אם אני מוריד ביום כ-4 גיגה האם כדאי לחלק את הדיסק ל 50 גיגה ו 250 או פשוט לשמור אותו שלם (כל ה 300) ועוד שאלה... מה עדיף SEGATE 7200.9 300GB או 320GB 16MB 150ATA WD ????

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  7. האם בעבודה עם ארדיסק בופר 16MB מרגישים הבדל מארדיסק 8MB האם מרגישים שהוא יותר מהיר מ8MB?

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by omer1789,

שלום. קניתי מחשב אתמול והדיסק הקשיח שלי הוא 320 GB שמחולקים ל-2. כונן C עובד ויש בו 97 GB. כונן E מראה שהנפח שלו הוא 0 בייט http://img187.imageshack.us/img187/1605/55632479.png . איך אני מפעיל אותו? כשאני לוחץ על הכונן אז נפתחות לי האפשרויות הבאות: http://img24.imageshack.us/img24/7715/34036186.jpg על מה ללחוץ ב- Allocation unit size ? ולסמן את הריסבוע של Quick format או Enable Compression ? או לא לסמן כלום? תודה.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  9. Started by DTK,

היי קניתי צורב DVD של nec והוא הגיע בלי כבלים. חיברתי את הכבלים שהיו בצורב הרגיל שלי (ראיתי שזה התאים ולא הייתה שום בעיה פיסית בחיבור). אחרי שהפעלתי את המחשב, הוא לא מזהה לא את הכוננן DVD שהיה לי מותקן כרגיל, ולא את הצורב DVD שחיברתי. במקום שניהם הוא מראה לי כונן אחד עם סימן שאלה קטן, ואני לא מצליח לזהות איפה הבעיה. האם הכבלים לא מתאימים? למה הוא לא מזהה את הכונן DVD שהוא זיהה עד עכשיו? מה הבעיה לדעתכם ואיך אפשר לפתור אותה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  10. קניתי מחשב נייד עם SSD מלא (256GB) ואיני יודע כיצד מטפלים בו. מה מומלץ? מדובר בסמסונג סדרה 9, X3F, והדיסק באמת מהיר , אבל שמעתי שלא טוב להריץ באופן קבוע תכנות שהייתי משתמש בהן, כגון: Ccleaner JKdefrag Combofix תגידו לי בבקשה מה כדי לעשות וכיצד. נורא מפחיד להריץ עליו סתם תכנות שיקצרו את חייו של הדיסק. אמשח גם לשמוע כיצד ניתן להגדיר את הדיסק שינוצל הכי טוב שאפשר במערכת ההפעלה (חלונות 8). אודה מאד על העזרה. swg.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  11. החלטתי היום לעשות בדיקת סקטורים לדיסק שצרבתי, והתוצאות היו ממש לא נעימות. בNERO DVD SPEED הוא הראה מקבץ של לפחות 10 נקודות אדומות (BAD). הצורב הוא NEC 3520A והדיסקים הם של TEAC יש לכם מושג ממה זה נובע והאם אני צריך להיות מודאג בגלל זה? :'(

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by boom!,

אני די חדש בכל העניין הזה של הדיסקים של הדיוידי, אז מה ההבדל בין ה- ל+? ומזה דיודי דם/רום, וכל הדברים שיש בדיסקים השונים שמבדיל ביניהם?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  13. אני רוצה להשתמש במחשב לעריכת וידאו שאני מצלם במצלמת Mini DV ברשותי, ובשביל זה אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדש בנפח של 160-250 גיגה. אני לא בטוח אם אני צריך לקנות הארד דיסק עם ממשק ATA100, או לוותר על כל העסק. למה? המחשב נרכש לפני כחמש שנים, וזה המפרט: P4 1700 768 MB RAM DDR (מאמין שהזכרון לא כל-כך רלוונטי לעניין...) לוח אם תוצרת אינטל מדגם "בילינגס" מן הסתם, אני יודע שההארד דיסק הנוכחי שלי מתחבר עם כבל IDE, אבל האם כוננים עם ממשק ATA 100 זה מה שאני מחפש? כמו כן, אני מתכוון לרכוש הארד דיסק תוצרת WD, פשוט כי זכור לי שיש להם שם טוב. האם כיום יש יצרנים יותר מומלצים מבחינת איכות המוצרים, אחריות ומחיר?

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  14. אורח
    Started by אורח,

לאור ריבוי החברות בשוק בזמן האחרון אני מניח שעדיף להתרכז בחברות היציבות והותיקות ששרדו בזכות לאורך השנים ... MAXTOR WD segate ( מקווה שרשמתי בלי טעות ) הלוח שלי תומת ATA133 אך לא SATA יש לי גם שאלה אם יש הבדלים רציניים בין ATA100 ל 133 ? מחפש HD 80GB יציב, שקט, מהיר - מבחינת מהירות גישה , 7200RPM זה ברור מיותר לקנות פחות ואמין בסופו של דבר התקציב כפי שרשמתי 400 - 500 שח שזה המחירים הממוצעים בשוק של הנפח הזה

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  15. מישהו ניסה לתקן את ההרדיסק שלו בעזרת המדריך הזה: http://www.overclock.net/hard-drives-storage/457286-seagate-bricked-firmware-drive-fix-pics.html ? נתקלתי בבעיה! אין לי כבל מתאים, ואני גם לא יודע מאיפה להשיג אחד. ניסיתי כבר לחפש בכמה חנויות פלאפונים, אבל אין. אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות זה ממש יעזור לי, תודה! :]

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  16. Started by moshen1169,

קניתי דיסק קשיח והמערכת לא מזהה אותו כאילו אין לי דיסק קשיח מה עושים?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  17. שלום, לאחר שפירמטתי את המחשב אחד הארדיסקים שלי ביצע כמה פעמים CHKDSK. לבסוף החלטתי לבצע בו איחוי, באמצע ביצוע האיחוי, האיחוי הופסק בטענה שיש להריץ שוב CHKDSK על הארד דיסק. איתחלתי את המחשב והוא ביצא CHKDSK ולאחר מכן הכונן הוצג כ"חדש", מצ"ב תמונה. הפתרון היחיד עכשיו הוא להריץ FORMAT על הכונן, דבר שאני ממש לא רוצה לעשות. האם ישנה דרך להגיע למידע שעל הארד דיסק? זה הארד דיסק של 200GB שמלא במידע. תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  18. Started by sholzer,

היי, יש לי הארד דיסק IDE ואני מתעתד לקנות מחשב חדש. ברצוני להשתמש בהארד דיסק הישן ככונן נוסף. האם אפשרי שהניו שני דיסקים אחד SATA והשני IDE ? האם צריך לבחור לוח אם עם תכונות מסויומות? תודה

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by shai11,

שלום לכולם יש לי את הדגם הזה HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A של LG והוא התחיל להרוס דיסקים בואו נגיד שכל דיסק 5 הוא הורס לא משנה סוג וחברה כדאי לממש אחריות

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by xpl0it,

קניתי חדש חדש Western Digital My Book Essential 500GB External HD והוא עובד לאט הוא מתחבר בחיבור USB2 אבל יש לי הרבה שמשהו לא בסדר ושהוא קורא יחסית לאט. אני אומר את זה כי יש לי עוד דיסק חיצוני (הרבה פחות טוב, 80GB של סמסונג - שום דבר מיוחד...ממש פשוט..) אבל הוא רץ הרבה יותר מהר. אני לא ממש יודע איך להוכיח את זה, אבל האם יש דרך להראות שהדיסק הזה באמת רץ לאט ? אני לא מדבר על מקרים מיוחדים..פשוט בזמני קריאה/כתיבה סטנדרטים הדיסק עובד לאט יותר ממה שהייתי רוצה. האם זה יכול להיות קשור לגודל שלו ? 500GB זה די גדול (בטח שלעומת 80GB), יכול להיות שלוקח לו בגלל זה הרבה זמן לקרוא/לכתוב ? אגב אמרו לי שזה עם 8MB BUFFER.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  21. שלום לכם. בטעות נפלו בחיקי 150 ש"ח מיותרים וברצוני לנצל אותם וליקנות צורב חדש, מכיוון שהנוכחי שלי גוסס (LG) ראיתי שכל המחירים מסתובבים סביב ה150~ ש"ח אבל איני יודע מהי החברה המומלצת ביותר אשמח אם תגלו לי זאת

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  22. יש לי הזדמנות לקבל את הכונן הזה מארצות הברית במחיר טוב. האם הוא מומלץ ? מישהו שמע עליו משהו? ראיתי שבארץ הוא נמכר רק בחנות אחת. תודה

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  23. סמסונג מעניקה לנו הצצה קטנה ליכולות של טכנולוגיית האחסון מהעידן החדש שלה, בזמן שבאינטל מתכוננים להשקת מוצרים ראשונים בתצורת DIMM לכתבה

24. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. אני מהאחרונים שעדיין צורבים על תקליטורי DVD. רציתי לברר איך התקליטורים של RITEK, אני יודע שפעם בזמנו הם היו מעולים ויותר טובים מעל המותגי מדבקה שהיו נמכרים בארץ, אני אפילו זוכר ש SILVER LINE השתמשו בתקליטורים של RITEK. איך הם היום? אני רוצה לרכוש כמות, אני מגבה עליהם חומר שהוא חשוב יחסית.

25. Started by Kerberos,

אהלן אני עומד לפני רכישה של NEC 3500 (משעות של קריאה בחיפוש בפורום, הבנתי שזאת הבחירה הנכונה כעת. אם למישהו יש התנגדות - אשמח לשמוע). כרגע במערכת נמצאים הכוננים בחיבור הבא: Primary Master - 60Gb HDD Primary Slave - BENQ CD ATA100 Master - 80Gb HDD ATA100 Slave - Liteon CDR x52 ההיגיון שלי אומר לשים את ה 3500 במקביל ל BenQ - מכיוון שרוב הסיכוים שהם לא יעבדו במקביל. נכון או לא נכון ? שחף.

• 11 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.