אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. ברשותי כונן חיצוני של סיגייט אשר החלפתי לו את הכונן הפנימי עקב בעיות שעלו בו.. לצערי לאחר זמן לא רב החיבור Usb התפרק מהבקר.. חשבתי לקנות מארז חיצוני מומלץ להארדדיסק על מנת לחסוך בעלויות.. אשמח לשמוע המלצות למארזים כאלה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני די חדש בכל העניין הזה של הדיסקים של הדיוידי, אז מה ההבדל בין ה- ל+? ומזה דיודי דם/רום, וכל הדברים שיש בדיסקים השונים שמבדיל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה יש לי בעיה כותב לי אחרי ריסטרט למחשב reboot and select proper boot service or insert boot media in selected boot device press any key to continiue...... בדקתי את הדיסק הקשיח על באגים לא מצא כלום מה עוד יכולה להיות בעיה ? אולי וינדוס נדפק או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG ואני לא מצליח לצרוב יותר מ4.5 ג'יגה על דיסק של 4.7של ממורקס
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום. עשיתי מפסק על כבל החשמל של כונן אחד, וחברתי אותו, כרגיל, לכניסת SATA על לוח האם. זאת כדי להגן מפני וירוסים, הכונן משמש רק כגיבוי. יש לי חלונות XP. בהתחלה זה עבד אפילו כשהמחשב היה דלוק: כשהרמתי את המתג, הופיע הכונן בסייר. עתה הוא לא מופיע אפילו אחרי שאני מכבה ומדליק את המחשב. ב BIOS אני רואה שהוא מזוהה, ולמרות זאת לא קיים. כאשר אני מנתק אותו-ה BIOS אומר שקיים פחות כונן.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
יש לי שרת בעבודה שיש בו שני הרדיסקים בחיבור של SCSI ושניהם פועלים בmirror, הקיבולת של כל דיסק הקשיח היא 34.1 GB, נכון לעכשיו נשאר רק רק ג'יגה וחצי פנוי אני חושב על אפשרות של הוספת שני דיסקים קשיחים בשני אפשרויות: האפשרות הראשונה היא: בגלל שבלוח אם של השרת יש רק חיבור אחד של IDE והכונן סידירום משתמש בו אז אני לא יכול להתקין סתם ככה שני דיסקים קשיחים אז מקסימום אני יתקין כרטיס PCI שיתן לי שני ערוצים של IDE (כמו זה לדוגמה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1545 ) ואל הכרטיס הזה אני יתקין את שני הדיסקים הקשיחים על כבל IDE אחד האפשרות השניה היא: פשוט לקנות עוד שני דיסקים קשיחים עם חיבור של SCSI וזהו הבעיה פה זה העלות של כל המוצרים, לדוגמה: דיסק קשיח 80 ג'יגה עם ח…
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום לכם. בטעות נפלו בחיקי 150 ש"ח מיותרים וברצוני לנצל אותם וליקנות צורב חדש, מכיוון שהנוכחי שלי גוסס (LG) ראיתי שכל המחירים מסתובבים סביב ה150~ ש"ח אבל איני יודע מהי החברה המומלצת ביותר אשמח אם תגלו לי זאת
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה בשני ה HD........ כאשר אני מתקין קבצים מה HD הוא נעצר באמצע ורושם לי בעית I/O ERROR או CRC ERROR, להערכתי אין בעיה עם הHD אלה עם הגדרות מאחר וניקלתי בבעיה דומה בפורומים בינלאומיים אך ללא פתרון קןנקרטי הרב רק רשמו שזו בעיה של מתח להרדיסק..... למישהו יכול להיות מושג מה יכולה להיות הבעיה?? דרך אגב שמתי לב לפונקציה על הHD לג'מפר שרשום עליו : LIMIT TO 1.5 GB/S OPERATION ו, 3GB/S OPERATION יכול להיות שזו הבעיה? על מה זה צריך להיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום את הWD2500KS השני שלי במספרו, כאשר אחד כבר מחובר אצלי ועובד כמה חודשים, ואפילו כמעט מלא עד 100% ;D כעת השאלה הנשאלת היא, לפרמט, לחבר את שניהם ולעשות RAID , או פשוט לחבר את השני, לפרמט אותו ככונן נפרד ולהמשיך את חיי כרגיל? אני סובל מאוד מחוסר BANDWITH בין ההארד דיסק לשאר הרכיבים האמת, והמון פעמים יוצא שההארד דיסק הוא הרכיב שמעקב אותי בתהליכים, לכן שקלתי את הRAID מראש. אשמח גם למין טבלאת חסרונות \ יתרונות, ולסיכון קצרצר לכמה מסוכן זה RAID מבחינת איבוד מידע וקריסת מערכות, שכן מכך אני דואג הכי הרבה. תודה, יום טוב וחג שמח לכל חברי הפורום!
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
האם יש איזהשהו קונורטר לחומרה ישנה שכזאת?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
נגיד יש לי כונן קשיח ואני מחבר למחשב ssd , ברגע שאני יעביר תוכנה לssd היא פשוט תפעל יותר מהר ? כל מה שצריך זה פשוט לגרור את התקייה של התוכנה לssd ?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות DOK 1GB של Sandisk, וראיתי שבאופן תמוה בחלק מהחנויות גרסת ה-U3 יותר יקרה ובחלק יותר זולה מזאת בלי ה-U3. מה בדיוק ההבדל חוץ מזה שבאחד אני רואה שיש פקק ובאחר (ה-U3) החיבור נשלף פנימה/ החוצה ?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכלום בוקר טוב אז ככה ביום שבת הלך לי ה SSD כאילו הוא לא מזוהה בביוס אז כנראה זה סופו אז מה שאומר שאני צריך דיסק חדש עכשיו עברתי על כל מיני דיסקים ונגיד ראיתי דיסק של ווסטרן 1T ב 870 אז ראיתי 2T של סמסונג ביותר זול 750 מה ההבדל? בעיקרון אני צריך דיסק קשיח טוב כי עליו אני שם את מערכת ההפעלה אז השאלה שלי אם כדאי דיסק של 1T או 2T לצורך זה או שעדיף גודל קטן כמו 500GB מקווה שהונתם בברכה שגיב והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בדרך לרכוש כונן בנפח 1TB שך WD מסדרת ה-GP (הבנתי שזה הכי מומלץ היום - תקנו אותי אם אני טועה). וראיתי בזאפ שישנם 2 דגמים שונים, מה ההבדל ביניהם ? דגם א : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592533 דגם ב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720943 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
-
שלום חברים, אני מתלבט בין 3 דגמים לכונן 3.5 חיצוני עם חיבור USB בגדול, אלו השלושה הזולים ביותר שמצאתי באינטרנט. אשמח לקבל המלצה Toshiba Store Art 362 ש"ח, שנתיים אחריות (המחיר הנמוך ביותר שהם מקבלים הוא 323 ש"ח + 39 ש"ח דמי משלוח) http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731876 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731876 Seagate 1000GB ST310005EXD101RK 390 ש"ח, שנתיים אחריות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727525 Seagate FreeAgent Desk 1000GB ST310005FDD2E1-RK 420 ש"ח, 5 שנים אחריות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שתי שאלות. א)יכול להיות שכונן קשיח כמו זה שפה למטה ימכר ב370 שקל?כי אני עומד לקנות אותו וזה פשוט נראה לי מוזר. אני לא מבין במיוחד אז יכל להיות שזה נורמלי לגמרי-אם ככה פשוט תתעלמו מהשאלה הזאת. כונן קשיח WD2500KS Western Digital יצרן - Western Digital ממשק SATA II 250 GB 16MB BUFFER 7200 RPM 3 שנות אחריות! ב)יש לי לוח אם מדגם-p4x400-8235 אין לי מושג מאיזה חברה :s05: הלוח הזה תומך SATA 2???(ולחפרנים שביניכם-כן אני יודע שאין כזה דבר SATA 2 אבל זה אכפת לי במיוחד)
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני מרכיב לעצמי מפרט ומתלבט בהארד-דיסק בין השניים בכותרת. אני יודע שהסמסונג הוא 500GB וה WD הוא 320GB, זה לא עקרוני לי, עוד לא יצא לי למלא 200GB, וההבדל במחיר הוא 32ש"ח כאשר ה WD זול יותר. 32ש"ח זה גרושים השאלה היא מה יותר אמין? אם WD לא היו לי בעיות (מחשב קודם היה לי WD, במחשב של אחותי יש WD), עם סמסונג אף פעם לא התעסקתי. אשמח לשמוע דעות בעיקר על האיכות של החברה ושל הדיסקים עצמם (ולא על זה שסמסונג יותר גדול מ WD). תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
או קיי הבעיה היא ככה הצורב שלי התפקשש לא מזמן וככה גם כמה צריבות ואז הוא התחיל לצרוב לי על באפר של 30-40 % זאת אומרת במהירות של 16 הוא צורב על 94% המהירות המקסימלית של הצורב בקריאה ובכתיבה זה 52 ועשד עכשיו הוא צרב במהירות גבוה ובסדר עשיתי בדיקה של נרו על הצורב וגיליתי שיכולת הקריאה שלו היא במהירות 17X דבר זה מדאיג אותי שכן זה מעט לי את מהירות הצריבה עצמה בלי קשר לליזר הצריבה. לפי דעתי הבעיה היא בלייזר או במגעים של הקריאה. בצריבה איטית הוא צורב בסדר אבל במהירה לא מה עלי לעשות האם לקנות דיסק לניקוי או משהו כזה או שהבעיה יכולה להיות במחשב?
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
האם כל הדיסקים הקשיחים של 2.5 עובדים רק על חיבור USB ללא חיבור נוסף לחשמל ? לדוגמא זה http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=70f4bfafecadd110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
[table][tr][td] [/td][td]שלום. יש לי במחשב מין מתאם כזה שהוא מתחבר ל 2 חיבורים SATA וחשמל ויש לו ביציאה חשמל ו 2 חיבורי ESATA (תמונה) עכשיו אני צריך לחבר לזה דיסק קשיח ואין לי כבל ESATA וגם נראה לי שהוא לא יתאים לחיבור בדיסק. השאלה שלי כזאת: אם אני אקנה כבל ESATA לSATA ויחבר דיסק למחשב דרך מתאם הנ"ל האם תהיה לי מהירות העברת נתונים ירודה כמו SATA1? או שעדיף יותר לקנות כבל SATA לSATA ארוך ולחבר דיסק ישירות ללוח אם ולא להשתמש במתאם הנ"ל? [/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי HD של 160 גיגה ! של סריאל ATA הבעיה היא לאחר שחילקתי את הכונן ל 2 כוננים C וD ב-C יש לי 78.1 גיגה וב-D יש לי 70 גיגה ביחד זה 148 גיגה צריך להיות לי 153 גיגה לאין נעלמו ה 4 גיגה האלה ?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום. קניתי את הצורב הנ"ל.. עכשיו כתוב שהוא צורב דיסקים ב כפול 16.. וכשנכסנתי לנרו הוא מראה שהמקסימום שלו זה X4. האם זה בעיה כל שהיא? ועוד שאלה האם הצורב הזה אומר ליהיות עם פס שחור כזה מקדימה כי אני קיבלתי אותו לבן בלי שום פס
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-