אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום. דוד שני קנה צורב DVD לפני כשבוע והוא לא מצליח לעבוד איתו. לי אין צורב DVD ולכן אין לי מושג בנושא... רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזשהו מדריך לשימוש בצורב כזה או יכול להסביר לי את השימוש (מה ההבדל בעצם מצורב רגיל חוץ מהדיסקים) תודה.
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מחפש כונן בלו ריי למחשב שיקרא את כל הפורמטים של וידאו HD שיקרא כל הפורמטים של אודיו HD תומך ב- HDCP
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
האתר/הבלוג [geeks are sexy] ( ??? ) פרסם מאמר קצר בנושא הבודק אותו, האם הקפאת HD אכן גורמת לHD לעבוד? התוצאות? תראו לבד.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
השאלה בכותרת? האם המחשב יעמוד בחיבור צורב אליו?? או לחליפין, איזה אמצעי אפשר לחבר למחשב בשביל לגבות מידע הגדול מ1.44MB?? צריך להזכיר שאין חיבור usb במחשב, אלה יציאות com רגילות, יש איזשהו מתאם לusb?
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן חברים. לאחרונה אני חושב על לרכוש את מארז הכונן ZM VE-300. לצערי, ראיתי אותו רק במקום אחד בארץ: כאן. אני מעוניין בו היות והוא יודע לדמות כונן אופטי ומסוגל לטעון קבצי iso ולדמות את פעולת העבודה איתם. ממה שהבנתי, הוא מסוגל לעשות זאת גם בבוט טיים, כך שזה מעולה להתקנות של מערכות הפעלה ישנות שפחות תומכות בעבודה מכונני פלאש ועל מחשבים שאין להם כונן אופטי. בכל אופן, מישהו יודע איפה עוד אפשר להשיג כונן כזה? אני שואל כי קצת מבאס אותי לחשוב שאין תחרות על המחיר שלו ושאולי יכלתי להשיג אותו ביותר זול. ממה שראיתי באיביי, המחיר יחסית אטרקטיבי (מאיביי יכלתי להשיג אותו בערך ב- 40 שקל פחות ממוכר שהוא top rated, כולל המשלוח. אבל הייתי מפסיד את האחריות). אשמח לשמוע אם מישהו יודע היכן עוד…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח של 600GB, יש בו 200GB לא בשימוש (unallocated). אני רוצה עכשיו לנצל אותם ולעשות מחיצה אבל אני לא יודע על כמה Allocation Unit Size כדאי לשים. המחיצה תשמש לקבצים כמו קטעי וידיו, מוזיקה,rar וכו' לפי מה שהבנתי כמה שיותר Unit Size ככה המחיצה יותר מהירה אבל זה פחות בריא לכונן. על כמה כדאי לשים ? ועוד משהו- הוא נותן לי אפשרות לסמן את perform a quick format. כדאי לסמן את האפשרות או לא (אם אני לא יסמן זה יקח יותר זמן לייצר את הכונן ?)?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מקווה שפניתי לפורום הנכון... זיכרון פלאש מסוג memory stick duo מה ההבדל בינו לבין שאר זיכרונות הממורי סטיק? אני קונה סלולרי שתומך ב"דואו", זה אומר שהוא לא תומך באחרים? או שאין ממש הבדל...? אפשר להשיג את "דואו" בחצי ג'יגה או ג'יגה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כונן חיצוני תומך WiFi, בכדי שאוכל להתחבר אליו ממכשירים ניידים(אנדרואיד + אייפד). הצורך העיקרי שלי הוא הזרמת סרטים, כך שחשובים לי שלושה קריטריונים בהקשר זה - האם ניתן לגשת לסרטים בכונן דרך תוכנות צד שלישי(דוגמא VLC)? אני יודע שהעניין יכול להיות מעט מסובך באייפד(באנדרואיד אני משוכנע שניתן לגשת לסרטים דאך תוכנות אחרות בטלפון). האם יש תמיכה בכתוביות חיצוניות(SRT) באפליקציה של הכונן/דרך אפליקציות צד ג'? האם המכשיר מאפשר הזרמת סרטים בצורה חלקה לגמרי, ללא תקיעות ואיכות HD? הכוננים ביניהם אני מתלבט הם - SanDisk Connect Wireless Flash Drive SanDisk Connect Wireless Media Drive Seagate Wireless Plus GoFlex Satellite Wireless Corsair Voyager Air אציין שה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עבר זמן מאז שעודכן הסטיקי של הFAQ. עקב רצון ליעל ולהתיעל, נפתח הת'רד הזה, הוא יהיה סטיקי לזמן מה. פה אתם יכולים לתת הצעות למה חסר בFAQ לפי דעתכם, ותרשמו הסבר קצר אם אפשר, כל תגובה לעניין תתקבל בשמחה. הודעות שאין קשורות ימחקו לאלתר וללא התרעה מוקדמת. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן דיסק קשיח של 3TB עבור המחשב הנייח שלי יש לי לוח אם P5N-D chipset nvidia nforce 750i sli win 7 32bit ultimait המחשב נקנה בשנת 2008 לאחר חיבור הדיסק הקשיח אל המחשב המחשב מזהה את הדיסק אבל מראה שגודלו הוא בערך 760GB במקום 3TB (בערך 2.75TB) הדיסק הקשיח הוא של חברת [h=3]ST3000DM001 • Barracuda Desktop 6-Gb/s 3TB ... - Seagate[/h] אשמח לכל עזרה בנושא תודה מראש ski_farm
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי עוד ארדיסק איטי של מאקסטור 120GB ישן חיבור ATA השאלה היא כזו אם אני ישאיר אותו המחשב היה איטי? (כי הארדיסק איטי) והווינדוס היה ב250GB החדש... ואם אני ישאיר אותו אני יוכל לעשות RAID וזה יעשה את המחשב מהיר יותר? הלוח אם שלי של גיגהבית GA-965P-S3
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
חיבסרתי אותו הגדרתי בביוס שהוא מחובר והא לא מזהה לי אותו המנורה שלא דולקת ולא נכבת מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני יודע שרוב האנשים ממליצים להתקין Windows ושאר תוכנות חשובות על SSD קטן (~128GB), והשאר על כונן קשיח. יש לי רק בעיה אחת עם זה.. (ראו תמונה מצורפת). אני לא מוכן לכונן C קטן מ- 200GB, ו- SSD בכזה נפח עולה המון. מה שמשאיר אותי עם SSD Caching (כמו Intel SRT) או כלום. למישהו יש ניסיון עם מנגנון כזה (SSD Caching או אפילו SSHD) ויכול לומר לי איפה הוא רואה שיפור? למשל משחקים, זמן boot, דחיסה/כיווץ, גלישה. כמובן שהמלצות לפתרונות אחרים יתקבלו בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כונן HDD במחשב שמשמש אותי להתקנת תוכנות, משחקים, גיבוי וכדומה. רכשתי SSD חדש ואני מעוניין להעביר את כל התוכן של ה- HDD אל ה-SSD. מה הדרך הכי נכונה לעשות את זה? חשבתי לעשות העתק הדבק ואז לשנות את האות של הכונן, אבל אני מפחד שזה יצור בעיות. דעתכם?
-
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב=יש לי בעיה עם דיסק קשיח שמני במחשב .כאשר 2 הדיסקים מוצתקנים המחשב אינו עולה בכלל ברגע שאני מנתק את הדיסק השני המחשב עולה רגיל . הוא רושם לי DISK DRIVE ERR. BOOT FROM CD האם למישהו יש מושג איך פותרים בעיה זו.ניסתי לבדוק הגדרות ביוס והכל עובד טוב. תודה מקרב לב עודד
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש לוח אם חדש למחשב שלי במקום הקיים שלי בגלל מספר בעיות שאני חושב שהוא אחראי עליהם התקציב הוא בערך 500 שקל אם שווה להוסיף עוד 100 שקל אז זאת לא הבעיה... המעבד שלי הוא E6750 והזכרונות הם של OCZ 4X1GB ועל המעבד ישב נינג'ה פלוס הלוח צריך להיות מתאים לOC קל עד בינוני ולמשחקים ושיהיה אמין... חשבתי על לוח של DFI אבל אין חנות שיש לה את הלוחות האלה בזמינות מידית ועדיף שיהיה עם כמה שיותר פצ'רים זהו בעיקרון ואני ישמח להצעות והמלצות!! תודה לעוזרים!!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
והבעיה היא באתי לצרוב משהו בנרו עשה לי failed ומאז שאני מכניס אליו דיסק הוא לא קורא אותו בכלל הוא רק מנסה והעינית הצהובה כל הזמן מהבהבת. והוא לא קורא כלום ואני לא יודע מה לעשות... יש אחריות. והנרו נתקע גם שאני שם דיסק וגם ב my computer דברים לא מופיעים. בבקשה עזרה תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד איזה אורך כבלי הSATA לא מאבדים נתונים והאם אני יכול לחתוך כבל באמצע ולהאריך אותו באמצעות חיבור החוטים?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
-
השאלה הראשונה היא האם הביצועים האלו טובים לדיסק הקשיח הנ"ל? והשאלה השניה היא למה זה עובד רק על ATA100??
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את התוכנות TuneUp 2010 ו HD Inspcetor. אחרי שהפלתי את ה TuneUp (בתוך התווכנה יש אפשרות שננקראת TuneUp Doctor Disk) זה הראה לי שצריך להפעיל את המחשב מחדש, והמחשב יפתור את הבעיות של הכונן הקשיח שנמצאו. אחרי זה סיים את הבדיקה תוך כדי אתחול המחשב נרשם לי משהו כזה- The Volume is Clean(משהו בסגנון הזה). זה לא הפריע לי,אבל אחרי ה כל הפעלתי את התוכנה HD Inspector ותראו את התמונה הבאה- בבקשה תגידו לי מה לעשות זה מאוד מלחיץ אותי כל העניין הזה תודה, ערן
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי את הגירסאות שיש לסדרה MY BOOK של WD, מה ההבדלים ביניהם? ויש MY BOOK וMYBOOK2? שוב מה ההבדל? ראיתי את הדגם הזה באייבורי שהוא גם 5 שנים אחריות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 והוא גם ממש זול, הבעיה היא שאני לא כזה אוהב את האחריות של אייבורי, אבל לא סתם הם נתנו 5 שעל WD יש רק שנתיים
-
- 32 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב dvd - ide ושמתי לב שיותר קל למצוא זהב אז אשמח אם תעזרו לי.. ראיתי כמה מומלצים כמו : samsung sh22 lg ghnp20 phioneer 115\116 דרך אגב שמתי לב שאין פה צורבי סוני ide שנחשבים לטובים ביותר לפי מה שאני מבין לא רשמתי תדגמים במדיוק אבל אני בטוח שהבנתם...אז איזה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה דחופה ביותר! אז ככה זה המצב , עבדתי במערכת עריכה על סרט במשך שנתיים וחצי ממש עכשיו סיימתי אותו באתי להוציא אותו לדיוידי ראיתי שהתקיה שבא נמצא כל הקבצים החיוניים לפרוייקט(קבצי מערכת של התוכנת עריכה AVID מי שמכיר קוראים לתקיה זו omfimediafiles) התקיה שוקלת בין 50 ל70 ג'גיה אני לא ממש זוכר אני יוכל לזהות אותה בקלות היא יושבת על כונן של 320 ג'גה שלא מותקנת עליו מערכך הפעלה אלא על כונן אחר . עכשיו מה שרציתי לדעת הוא האם יש תוכנה שאני יוכל לשחזר תקיה זו ומה הסיכון שבפעולה זו? כי החומר שנמצא על דיסק זה הוא חשוב ואסור שיהיה מצב שהדיסק יפול או ימחק משהו. האם יש דרך האחרת ? או שתוכנה לשחזור קבצים היא הדרך היחידה? והשאלה היא כמה זמן אחרי שנמחק אותו קובץ אפשר לשח…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-