עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי wd passport והוא נשאר מחובר קבוע דרך usb, האם זה יכול להזיק לכונן בטווח הארוך? תכלס אני לא רואה סיכון, אבל אני מעדיף לשמוע תשובה ממומחים. תודה

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by tomer_et,

האם ניתן למחוק רק קובץ ספציפי מתוך דיסק DVD רב פעמי ? ב-NERO קיימת רק אפשרות למחוק את כל הדיסק (או לפחות כך נדמה לי). האם יש דרך כזאת, ואם כן - איך ?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  3. Started by aloneg,

מה עדיף: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003 או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6295&perur=0

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by ztakram,

שלום לאחרונה הזמן שלוקח לי לצרוב dvd עלה מ- 5 דקות בממוצע ל- 30 דקות. הצורב (LG) חדש יחסית - כבן שנה. אני משתמש גם ב-Nero וגם ב-BurnAware ובשתיהן התוצאה דומה. ניסיתי מס' מדיות צריבה אך ללא שינוי. האם הבעיה מקורה בצורב עצמו או אולי במקום אחר?.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  5. Started by Muddy,

האם יש איזה המלצות מיוחדות או מחירים זולים במיוחד מבצעים שאתם יודעים עליהם ? כי אני מצאתי LG DVD-ROM 16/48 ב 190 שקל ואני מתכוון לקנות אותו אם אתם מוצאים אותו במחיר נמוך יותר איפהשהו בבקשה תגידו... תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  6. ברשותי דיסק קשיח נייד שמעביר דרך usb2. עם הלפטופ שבו יש usb2 המחשב מזהה את הדיסק הקשיח ואפשר להשתמש בו, והמחשב הנייח עם ה-usb הישן והרגיל לא מזהה אותו. איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  7. שלום אני מעוניין לצרוב כ-10 קבצי וידאו על דיסק DVD אחד השאלה שלי האם לצרוב את זה כ-DATA DVD ב-Nero ? ה-DVD בסלון יידע לקרוא את זה ? אין לי דגם ספציפי כרגע אבל כעקרון DVD דיי חדש.. *סתם הערה- במקום לפתוח דיון הייתי עושה ניסוי ותהייה אבל זה פשוט בשביל משפחה שבאה מרחוק שאני צורב להם פרקים של סדרה מסוימת שהם ביקשו.. נכון לעכשיו אין לנו DVD בבית וגם הצורב DVD לא נמצא אצלי אלא בלאפטופ שלהם P: זה כדי למנוע הודעות מתחכמות תודה מראש, לירן

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  8. היי, לפני שבוע,קניתי כונן SSD חדש לחלוטין,מדגם:INTEL SSD 520 SERIES SSDSC2CW180A310 180GB.כפי,שבוודאי הבנתם,אני חדש בנושא זה.לפעמים הכונן משמיע קולות של סירקולציה - 1.האם זה תקין ונורמאלי לחלוטין+2.האם הSSD לא אמור להיות שקט לחלוטין כל הזמן?! תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  9. שלום אני רוצה להוסיף כונן נוסף למחשב שלי יש לי עכשיו אחד של 80 ג'יגה שאצלי מאז שקניתי תמחשב השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף אחד נוסף? אם יש איזו דרך לבדוק חוץ מלפתוח את המארז אז הייתי שמח לדעת ... כמו כן רציתי לשאול מה לקנות? איך לבחור את הכונן החדש? התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי פחות אני אסתפק בעוד אפילו 60 ג'יגה

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  10. אז קניתי מחשב חדש כולל צורב 3520A וכשאני נניח פותח את המחשב שלי אז רשום על הצורב רק CD-R כשאמור להיות רשום CD-RW או משהו בסגנון וכשאני בא לצרוב בנרו באפשרויות הוא רק מעלה לי את Image Recorder שזה בעצם יוצר IMAGE של מה שאני רוצה לצרוב ב-HD. איך אני פותר את זה? זה פשוט נראה לי עניין של הגדרות ולא חומרה

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by Ran B,

אני מחפש הארד דיסק נייד בנפח של 40GB~80GB. עד 800 שקל, יש כזה? תודה, רן.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by iyehuda,

הם של רייטק G05 הם עדיפים על סילבר ליין

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by Shadowman,

יש לי הרד דיסק 38 gb חילקתי אותו די מיזמן לשני חלקים 18 ו 20!! עד עכשיו הכל היה טוב... עד שההרד דיסק d התחיל ליהיות נורא איטי... אז החלטתי לעשות לו פורמט.... אבל לא עזר עדיין נורא איטי.. בילתי ניסבל אפילו קובץ בגודל 5 mb אני מעתיק מהרד דיסק להרד דיסק 2 דקות!! מה יכולה ליהיות הבעיה? העם יש פיתרון..??????

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  14. בוקר טוב יש לי מחשב עם 2 דיסקים IDE ו2 דיסקים SATA אני לא רוצה להעמיס על הספק כוח( 400W ) יותר מידי,וגם אני רוצה שתהיה זרימת אוויר יותר טובה במחשב אני רוצה להעיף את 2 דיסקים הIDE הXP שלי על אחד מדיסקים ה SATA אבל... יש בעיה כשניתקתי את אחד הדיסקים הIDE והפעלתי מחדש את המחשב- המחשב פשוט לא עולה ונשאר תקוע-בגלל שהדיסק הזה היה פעם כונן איתחול -והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה על דיסק SATA(לפני שנה) כאילו הדיסק קשיח הIDE הזה הוא דיסק איתחול ויש לו גם 3 בחירות איזה מערכת הפעלה תעבוד מה אני עושה כדי שהמחשב יתחיל לעבוד ישר על הדיסק SATA בלי לפרמט או להתקין XP חדש? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  15. מחפש המלצה ל HDD פנימי נפח 1TB מינימום תקציב 500 ש"ח עם אפשרות חריגה קטנה עדיפות לחברה western Digital‎ אופציות שראיתי .... 1.5TB IntelliPower, 32MB SATA II WD15EADS 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  16. שיהיה משו טוב שיחזיק הרבה ושיהיה זול ,תודה.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by thebenjamin,

מה אמור להיות הדירוג שלו במדד חווית ווינדוס?

18. Started by Dimness,

צהריים טובים, אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB שיהיה כמה שיותר אמיןו בנפח כמה שיותר גבוה בתקציב של 350 ש"ח, שאר התכונות (עיצוב, משקל וכו') לא מהוות שיקול. אשמח לקבל המלצות עריכה: הכונן צריך להיות בנפח של לפחות 250 ג"ב. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  19. זקוק להמלצה על מארז לכונן קשיח. גודל 3.5. חיבור USB3.0. רצוי שיתאים לנשיאה בתיק ולא יהיה שברירי ועדין. כמו"כ שיהיה בנוי בצורה שתשמור על הכונן ותאריך את חייו. אני מעדיף משהו מהארץ ולא מאיביי או מהרשת. שאלה: האם מאווררים זה דבר נחוץ? לדגם הזה למשל יש מאווררים. אשמח לקבל המלצות מאנשים שיש להם ניסיון עם דגם מסויים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by Gnome,

במחשב החדש סביר להניח שאני אקנה לוח אם IS7 או משהו כזה. אם אני קונה לוח אם כזה, שהוא תומך ב STAT RAID ואני קונה MAXTOR SATA 8MB BUFFER 80GB ואני מחבר אותו ללוח הכל יעבוד טוב נכון? נכון, יפה. עעכשיו השאלה היא אם אני בעתיד מחליט לקנות עוד HD (שיהיה SATA) כי שלי כבר מלא, האם זה יהיה חייב להיות RAID? אשמח לקבל עוד הסברים גם על מה זה RAID... תודה לכל העונים,

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  21. אני רוצה להשתמש במחשב לעריכת וידאו שאני מצלם במצלמת Mini DV ברשותי, ובשביל זה אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדש בנפח של 160-250 גיגה. אני לא בטוח אם אני צריך לקנות הארד דיסק עם ממשק ATA100, או לוותר על כל העסק. למה? המחשב נרכש לפני כחמש שנים, וזה המפרט: P4 1700 768 MB RAM DDR (מאמין שהזכרון לא כל-כך רלוונטי לעניין...) לוח אם תוצרת אינטל מדגם "בילינגס" מן הסתם, אני יודע שההארד דיסק הנוכחי שלי מתחבר עם כבל IDE, אבל האם כוננים עם ממשק ATA 100 זה מה שאני מחפש? כמו כן, אני מתכוון לרכוש הארד דיסק תוצרת WD, פשוט כי זכור לי שיש להם שם טוב. האם כיום יש יצרנים יותר מומלצים מבחינת איכות המוצרים, אחריות ומחיר?

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by nissim_y,

ב windows - me הצורב עבד תקין עם תוכנת nero 5 לאחר התקנת כרטיס רשת במחשב לא ניתן לצרוב מתקבלות שגיאות : buffer underrun או could not perform endtrack הורדתי את מהירות הצריבה ל x2 וזה לא עזר

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by navk2,

הרצתי פה חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית. הכונן יועבר מהמחשב לסטרימר בסלון, לכן צריך ליהיות כונן חיצוני בחיבור USB, הוא לא צריך ליהיות קטן במיוחד אבל חשוב שלא יראה רע כי הוא אמור לעמוד בסלון רוב הזמן. הנפח שאני מכוון אליו הוא משהו כמו חצי טרה, למרות שאני יודע שאני בחיים לא אמלא את כולו בסרטים, זה נחמד שיש איזה כונן גיבוי בצד. הייתי מעדיף שיהיה כמה שיותר מהיר, אין לי כוח לחכות שעות בשביל כל פעם שאני מוריד פרק חדש של סדרה... מה הסדר גודל של זה בכלל ? כמה זמן בערך לוקח להעביר ג'יגה וחצי נגיד ?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by moshen1169,

קניתי דיסק קשיח והמערכת לא מזהה אותו כאילו אין לי דיסק קשיח מה עושים?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  25. מה אפשר לעשות כדי לנטרל נעילת האיזור בצורב dvd שלי lg-4120B .... help me please :

• 1 תגובה
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים