עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by duk4u,

שאני מתקין מחיצה על דיסק שלא תותקן בו מערכת הפעלה דרך ניהול דיסקים, האם להגדיר את המחיצה כמחיצה ראשית או, כמחיצה מורחבת. אשמח לתגובות...

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  2. שלום אני מחפש צורב שיתמוך בכול הפורמטים הקיימים ,שיהיה מהיר כמה שאפשר,שיהיה מאוד מאוד שקט..בקיצור צורב מושלם חח.. ועוד עניין שאני צריך את עזרתכם.. ראיתי לאחרונה שיש גם כוננים אופטיים עכשיו השאלה שלי היא מה הטכנולוגיה הזאת והאם היא עדיפה? והאם קיים צורב אופטי? מקווה לעזרתכם,תודה.

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by mtn9,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בKSP ואני לא יודע איזה דיסק קשיח לקחת!!! זה המחיר דיסק קשיח WD תראו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4210 וזה המחיר דיסק קשיח של סיגייט http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3620 סיגייט גם נותנים 5 שנות אחריות וגם יותר זולים.. אני רק רוצה לדעת עם הדגם הזה של סיגייט איכותי כמו WD כי זאת גרסת הAAKS שלהם עם אתם שמים לב... ועוד שאלה סיגייט יותר שקטים גם? תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  4. קניתי צורב DVD ועכשיו שאני מחבר את הCDRW ביחד עם החדש אז המערכת לא מזהה שום דבר..לעומת זאת אם אני מחבר את את הצורב DVD לבד אז הוא מזוהה.ניסיתי המון אפשרויות בג'ימפור אבל זה לא מזדהה עדיין.האם זה קשור לכבל אודיו?עכשיו הDVD מזוהה גם בלי כבל האודיו.

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by udist,

במחשב מחוברים שני HDים, אחד SATA, והשני IDE רגיל בן כמה שנים... האם מומלץ להשאיר או לנתק את הHD הישן (IDE)? יש לזה השפעה על הביצועים? אני אוכל להסתדר בלעדיו אבל מה אתם אומרים? המפרט המלא בצד... תודה.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by WarMachine,

לאחרונה הNEC שלי שבק חיים ולא מוכן לקרוא שום מדיה, פשוט בדיחה עצובה אבל אני מתנחם בזה שאני לא היחיד שזה קרה לו, לא הראשון ולבטח לא האחרון. נשבר לי מהצורב הזה ואחרי שראיתי ששום עדכון קושחה לא עוזר החלטתי להשקיע בצורב חדש. טוב אחרי ההקדמה הקצרה אפשר לגשת לעניין, לNEC כמובן אני לא מתקרב שוב ככה שלא להציע בכלל, ל-LG אני גם לא מתקרב אחרי זכרונות ממש לא נעימים, ההעדפות שלי כרגע הן צורבים איכותיים (כמו פיוניר ופלקסטור) ולא איכפת לי לשלם על זה קצת יותר. מהירות הצריבה זה לא הדבר שהכי חשוב לי, מה שחשוב לי היא תמיכה רחבה בהרבה מדיות, זמן גישה מהיר וקריאה מהירה של דיסקים וכמובן דבר ראשון שהצורב יהיה אמין. הרבה זמן לא התעניינתי בתחום ככה שאין לי כל כך כיוון אבל אני יודע שהפלקסטור שירת…

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by lubian,

[table][tr][td] [/td][td]שלום. יש לי במחשב מין מתאם כזה שהוא מתחבר ל 2 חיבורים SATA וחשמל ויש לו ביציאה חשמל ו 2 חיבורי ESATA (תמונה) עכשיו אני צריך לחבר לזה דיסק קשיח ואין לי כבל ESATA וגם נראה לי שהוא לא יתאים לחיבור בדיסק. השאלה שלי כזאת: אם אני אקנה כבל ESATA לSATA ויחבר דיסק למחשב דרך מתאם הנ"ל האם תהיה לי מהירות העברת נתונים ירודה כמו SATA1? או שעדיף יותר לקנות כבל SATA לSATA ארוך ולחבר דיסק ישירות ללוח אם ולא להשתמש במתאם הנ"ל? [/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by marlboro,

1C82-0000-19E5-MAAX-4006-3080-9819 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 16/08/2006 22:44:04 NT-SPTI used Nero Version: 7.2.3.2 Internal Version: 7, 2, 3, 2 Recorder: <YAMAHA CRW-F1E> Version: 1.0b - HA 1 TA 0 - 7.2.3.2 Adapter driver: <SCSI> HA 1 Drive buffer : 8192kB Bus Type : default (0) -> SCSI, detected: ? CD-ROM: <VJ1570Y PFZ681O >Version: 1.0 - HA 1 TA 1 - 7.2.3.2 Adapter driver: <SCSI> HA 1 === Scsi-Device-Map === DiskPeripheral : Maxtor 6Y120P0 nvatabus Port 0 ID 0 D…

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by oshri8,

שלום לכולם. לאחר שבחצי שנה האחרונה הלכו לי שני כוננים קשיחים (בשני מחשבים שונים) וגרמו לי להמון עבודה בשחזור החלטתי לעבור לraid מכיוון שאני משתמש ב Intet Rapid Storage לא ציפיתי לביצועים מאוד טובים אבל גם לא ציפיתי למהירויות קריאה של 20MB/s ומהירויות כתיבה של 5MB/s במקרה הטוב כבר DOK מהיר יותר מזה.... בקיצור, אני ממש מבואס ואין לי כוח להתקין שוב את כל המערכת מחדש... למישהו יש רעיון איך לשפר את הביצועים בלי להתקין מחדש? אני אובד עצות. המפרט שלי: מעבד: i3 2100 זכרון: 2x 4GB כוננים קשיחים: 3x seagate 1TB 64MB chache מערכת הפעלה: winsows 8 x64 pro

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  10. היום רכשתי את הכונן הזה http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=afula&cat=213 והבנתי שמאוד מומלץ לעשות לו עדכון קושחה. רציתי לדעת אם לפני דעתכם אכן זה מומלץ והאם זה עלול להזיק לכונן? כמובן שאת העדכון אני יוריד מהאתר הרשמי של החברה (אשמח מאוד לקבל קישור ישירות לזה + מדריך). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by denzel12,

שלום לכולם, לאחרונה ההארד דיסק גורם להאטה משמעותית כאשר אני מנסה להיכנס לתיקיות כלשהם. יש לציין שלמחשב מחוברים 2 הארד דיקסים בחיבור sata2. האם יש למישהו עצה כיצד ניתן לפתור בעיה זו? אודה לתשובתכם.

12. כותרת יש לי כבר שנים של 80 גיגה, ואני מוענין להוסיף עוד 250\320 גיגה.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  13. שלום לכולם! אחרי ההצלחה של הקנייה הקבוצתית,קיבלתי את כונן הC400 128GB של MICRON, התקנתי אותו, המערכת זיהתהה אותו ואיתחלתי את הכונן. אח"כ מצאתי ורכשתי תוכנה של PARAGON בשם OS TRANSFER TO SSD, והשתמשתי בה להעביר את מערכת ההפעלה ועוד כמה תוכנות לSSD מהכונן המכני. האם למישהו יש ניסיון עם התוכנה? הממשק שלה די פשוט.. אחרי כמה שעות של עבודה, היא ביקשה להפעיל מחדש את המחשב ומאז WINDOWS לא מוכן לעלות בטענה ששינוי בתוכנה או בחומרה גרם לבעיה. יש למישהו רעיון אחרי לפתור את זה חוץ מלהתקין מחדש את ווינדוס?... אשמח לכל עזרה, תודה , ליאור

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  14. Started by Pancakes,

מאז השיטפון בתאילנד המחירים הם פי 2 ממה שהם היו פעם,יש איזה השערה או מידע לגבי מתי מחירי הHD שוב יהיו נורמאליים?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  15. Started by shai11,

שלום לכולם יש לי את הדגם הזה HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A של LG והוא התחיל להרוס דיסקים בואו נגיד שכל דיסק 5 הוא הורס לא משנה סוג וחברה כדאי לממש אחריות

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

מה המחיר הנמוך ביותר שניתן למצוא לדיסק קשיח 2.5 אינטש (לנייד) שמסתובב ב 7200 סל"ד בנפח 200/250 ג'יגה בייט? תודה

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by 11moshiko11,

האם זה יכול להיות שיש מתאם מ IDE ל SATA? http://www.getit.co.il/Direct/33136/12 מישהו ניסה את זה? האם שווה לקנות את זה?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ישן יחסית שהלך לו הדיסק הקשיח החיבור שלו הוא IDE אבל יש מגבלה נוספת לפי מה שאמרו לי בHP ניתן לחבר ללוח אם שלי דיסק קשיח עד 120 GB בלבד. שאלה ראשונה מה יקרה אם אחבר דיסק קשיח של יותר מ120 GB האם הוא יזהה רק 120 או לא יזהה את הדיסק בכלל? שאלה שניה איפה ניתן להשיג דיסק כזה במחיר הגיוני? ביקשו ממני 500 ש"ח ומעלה תודה חזי

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  19. אז ככה,בטיפשות גדולה ומיותרת להחריד,איחדתי בין שני כוננים D ו-E.חשבתי שהתוכנה עצמה לא תמחק דברים אלא פשוט תיצור לי כינון אחד ותאחד את כל החומר בשני הכוננים לכונן אחד.מה שהתוכנה עשתה זה לא רק שהיא העלימה לי לגמרי כונן אחד,אלא גם את 70 אחוז מהכונן השני.נשאר לי שם בקושי 3 תיקיות.הדבר היותר מוזר הוא כשאני עושה מאפיינים על אותו כונן מאוחד,הוא אומר לי שיש 115 ג'יגה בשימוש כאשר בפועל יש שם רק 15 ג'יגה בשימוש(ולא,אין קבצים מוסתרים). אפשר לעשות עם זה משהו?או שזה אבוד? :-\ תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by dan_dekel,

שלום לכולם, הרבה זמן לא כתבתי כאן פוסט... שנים... בכל מקרה, אשמח לעצתכם בנוגע לרכישת כונן קשיח חיצוני 2TB. נתקלתי בכונן הבא של SEAGATE: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=829399 האם הוא מומלץ ? האם יש כוננים טובים ומהירים יותר באותו הנפח ומה ההבדל במחירים והתכונות... בתודה מראש, דן

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  21. שלום, אני רוצה הארדיסק חיצוני שמתחבר ל-USB, כך שאוכל להעביר קבצים בין חברים. לצערי, קופסא חיצונית ללא הארדיסק עולה די יקר ולכן אשמח לדעת: א. אם קיים מתאם כזה שאפשר לקנות בלי קופסא "מהודרת" ביותר זול? (כולל שנאי שמוריד מתח בשביל ה-HD...) ב. אם ניתן לייצר כזה דבר לבד בבית? (גם שנאי שמוריד מתח ל-12V בשביל ה-HD). תודה

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  22. ST3500320AS SEGAT 500G הומלץ לי לעשות בדיקת STRESS להרדיסק יישר שאני מתקין אותו במחשב לגלות בעיות כבר לפני .... 1) איזה תוכנה אני צריך בכדי לעשות את הבדיקה ? 2)אפשרי גם QUICK FORMAT , או שמומלץ לעשות פורמט מלא ? (XP PRO) עכשיו לבעיות .... 1) למה ב"HEALTH" הוא מראה צהוב ? מה שאומר שייתכן ותהיה בעיה בעתיד ..... ציתות מהאתר : http://www.hdtune.com "If the parameter is highlited in yellow it means that the parameter almost reached a critical value. At this point it is highly recommended to check this parameter regulary to see if the value becomes worse. If the parameter is highlited in red it means that the parameter has reached a critical value. In t…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by izikd,

שלום, כיום יש לי צורב NEC A7200S שנמצא במחשב HTPC בסלון. הבעיה שהוא מאוד רועש. הייתי רוצה להחליף אותו בצורב אחר שקט יותר: א. איזה צורבים מומלצים שהם שקטים במיוחד? ב. האם יש פשוט דרך להנמיך את הרעש שלו? ג. מה יהיה באמת ההבדל ברעש בין צורב זה לצורב חדש? בתודה, איציק.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  24. Started by ad112,

אם אני קונה כונן פנימי קשיח SATAII ואין לי מקום במארז כבר, והחלטתי לקנות לה מארז (20-30 ש''ח). איך אני מחבר אותו לממחשב כך שהוא יהיה מהיר כאילו הוא מחובר בפנים? זה מומלץ פתרון כזה? תודה

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  25. שלום לכולם... הבנתי שיש מתאם שיכול להעביר אותו לIDE או כרטיס PCI... השאלות שלי הם ככה: האם שווה לקנות אותו(במחיר של 200 ש"ח)...למרות שהלוח אם שלי לא תואם... המטרה שלו היא אך ורק למטרת אחסון וצריבה מתוכו...ולא להפעיל מתוכו ישומים או מערכת הפעלה...

• 2 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים