אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD של פלקסטור אבל אני כל הזמן שומע שכדאי לחכות לטכנולוגיה החדשה שאמורה לצאת. מהי בדיוק הטכנולוגיה הזאת ומה היא תתן וגם במהירות הקיימת היום כמה זמן לוקח לצרוב סרט DVD וגם מה ההבדל בין DVD+R לבין DVD-R?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בווינדוס ויסטה 64BIT. ניסיתי לעבוד עם התוכנה של partition magic אך היא לא עובדת בווינדוס ויסטה. יש למישהו מושג איך מעבירים (בעזרת תוכנה/או דרך הווינדוס) 100G מכונן C למחיצות אחרות ? *עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו* תודה רבה,מוטי.
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
על איזה סוג דיסק לדעתכם כדאי לצרוב סרטים (חוקיים כמובן, לגיבוי) R- או R+ עם/בלי ביטסטינג? באיזו מהירות מומלץ לצרוב כדי שהדיסק לא יקרטע בזמן הצפיה? אני יודע שכל מכשיר קורא אחרת ושכל צורב צורב באיכות שונה, אבל מנסיון אישי, באופן כללי, על מה אתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
לאחרונה הNEC שלי שבק חיים ולא מוכן לקרוא שום מדיה, פשוט בדיחה עצובה אבל אני מתנחם בזה שאני לא היחיד שזה קרה לו, לא הראשון ולבטח לא האחרון. נשבר לי מהצורב הזה ואחרי שראיתי ששום עדכון קושחה לא עוזר החלטתי להשקיע בצורב חדש. טוב אחרי ההקדמה הקצרה אפשר לגשת לעניין, לNEC כמובן אני לא מתקרב שוב ככה שלא להציע בכלל, ל-LG אני גם לא מתקרב אחרי זכרונות ממש לא נעימים, ההעדפות שלי כרגע הן צורבים איכותיים (כמו פיוניר ופלקסטור) ולא איכפת לי לשלם על זה קצת יותר. מהירות הצריבה זה לא הדבר שהכי חשוב לי, מה שחשוב לי היא תמיכה רחבה בהרבה מדיות, זמן גישה מהיר וקריאה מהירה של דיסקים וכמובן דבר ראשון שהצורב יהיה אמין. הרבה זמן לא התעניינתי בתחום ככה שאין לי כל כך כיוון אבל אני יודע שהפלקסטור שירת…
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 38 gb חילקתי אותו די מיזמן לשני חלקים 18 ו 20!! עד עכשיו הכל היה טוב... עד שההרד דיסק d התחיל ליהיות נורא איטי... אז החלטתי לעשות לו פורמט.... אבל לא עזר עדיין נורא איטי.. בילתי ניסבל אפילו קובץ בגודל 5 mb אני מעתיק מהרד דיסק להרד דיסק 2 דקות!! מה יכולה ליהיות הבעיה? העם יש פיתרון..??????
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש, ויחד איתו קניתי גם צורב DVD של סמסונג (SH-S223B). עכשיו עד לפני כמה ימים הצלחתי לצרוב דיסקים בלי בעיה צרבתי דיסק אחד DVD9 וכמה דיסקים של DVD5 והכל היה טוב, גם לאחר הצריבה בדקתי שהדיסק באמת עובד. צרבתי היום קובץ ISO על דיסק של DVD9 ולאחר הצריבה סימן לי שהכל הסתיים בהצלחה, לאחר מכן הכנסתי את הדיסק וזה לא הצליח לקרוא אותו (ניתן סימן של חשיבה בלי סוף) ניסיתי גם להכניס דיסקים מקוריים וזה לא עבד לאחר מכן ניסיתי למחוק את הדריבר של הצורב ולהתקין מחדש וזה לא עבד, וגם ניסיתי לעדכן את החומרה וזה גם לא עבד יש עוד הצעות לפני שאני אקח אותו לבדיקה?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
תקציב - ראיתי שהמחירים נעים בין 650 ל750.. אין לי בעיה עם זה.. הממ אני מתלבט בין sata לide... כרגע לפי מה שראיתי הכי משתלם לי לקחת את ה200 ג'יגה של wd 8mb catch 7200... ב690 שקל מפנדה ורק בגלל שיש לזה 3 שנים אחריות... אין כזה הבדל בין סאטא לרגיל נכון? תייעצו לי כאן על כונן אחר או שתגידו לי שזה מתאים...
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות את דני הסוגים הנ"ל DVD+R X16 עם קוד YUDEN000-T03-00 DVD+R X16 עם קוד MCC-004-00 DVD+R X16 עם קוד MCC-003-00 מה יותר איכותי? יש לי צורב POINEER 212 תודה.
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG(כתוב עליו SUPER MULTI אם זה עוזר).. מה זה אומר-שאני צריך DVD שיודע לקרוא 8 ג'יגה? אני מניח שזה בגלל זה כי זה סרט כבד, ובמחשב הוא מזהה אותו כDVD ריק של 4.7 ג'יגה. עריכה: הסתדרתי, אפשר למחוק.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן נייד של Maxtor OneTouch 4 Mini 250GB, בהתחלה הוא עבד הכל טוב ויפה, יום אחד הוא פשוט לא עבד יותר שאני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה אותו במנהל ההתקנים והכל, אבל הוא לא עולה לי במחשב שלי ככה שאין לי גישה אליו, בכונן עצמו מגיע גם תוכנה שלו, אח שלי אמר שהוא שם בעבר קוד מסויים לכונן ויכול להיות שבגלל זה אי אפשר להעלות אותו, השאלה שלי היא כזאת, האם אפשר להשיג באיזשהי דרך את התוכנה של הכונן? (ניסיתי באתר של החברה אבל לא מצאתי) או האם ניתן לעשות לו ריסט או משהו? נ.ב ניסיתי להעלות אותו גם במחשב של אחי וגם בעוד 2 מחשבים של חבר ללא הצלחה, שנוגעים בכונן מרגישים שהוא מסתובב ככה שלא נראה לי שיש בעיה בכונן, תודה [br]פורסם בתאריך: 15.12.2008 בשעה 03:39:44 עידכון:הצלחתי להור…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארדיסק בנפח 250GB וחיבור SATA או SATA2. לפי מ'ס ביקורות (כולל זו של האתר) הבנתי שההארדיסק הזה יהיה בחירה מצוינת בגלל שהוא שקט,קריר ובעל ביצועים טובים. לינק - http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_55_255_56&products_id=177 רציתי לשאול מה דעתכם על בחירתי? והאם יש הארדיסק יותר טוב/משתלם בתקציב?
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, האם יש כאן מישהו שהרכיב לעצמו מערכת NAS בייתית ויכול לחלוק בניסיון? אני רוצה להרכיב מערכת NAS בייתית בעלת המאפיינים הבאים: - קירור פסיבי - עד 1 טרה בייט מקום (עם אפשרות לRAID בעתיד) - כרטיס רשת ג'יגה - צורב DVD - מע' הפעלה פתוחה או סגורה. - תקציב של עד 1500 שקל. האם זה אפשרי בגבולות התקציב? ואם כן למישהו יש מקורות מתאימים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי יש לי הארדיסק חיצוני , שלכמה אנשים יש גישה אליו. היתי רוצה המלצה לאיזו תוכנה או אופציה לשמור על תיקיות כחסומות מאחרוי סיסמה או מוצפנות עם ססמה. תודה
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט Intel SSD 360GB Pro 2500 ל 275GB MX300 המחירים זהים, בנפח יש יתרון לאינטל וביצועים מגישוש חפיף באינטרנט נראה ש MX300 לוקח ... http://www.tms.co.il/product/18425 http://www.tms.co.il/product/17613 יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
הכותרת אומרת הכל
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לאחרונה פתאום יש לי בעיה בצורב DVD של NEC [דגם 3520A] שהוא החליט שהוא קורא רק CD, ו DVD לא [למרות שהדיסקים DVD בדוק עובדים במחשב אחר] הוא עושה לי את השגיאה הבאה: --------------------------- Disk is not formatted --------------------------- Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible with Windows. --------------------------- OK --------------------- עדכון קושחה גם לא עזר. איך הבעיה קרתה פתאום, למה היא קרתה ואיך אני מתקן אותה?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
הלכתי לחנות והמליצו לי על SanDisk 4GB Cruzer מה אתם אומרים עליו האם הוא אמין? ומה זה התוכנה הזאת שיש לו U3? ומה ההבדל בין הגירסה הרגילה לגירסת הטיטניום? ואם שווה להוסיף כסף ולקנות את הטיטניום? ואיפה אפשר להזמין אותו במחיר הכי נמוך? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ה HP EX490 MediaSmart Server נראה לי מנצח. כרגע יש לי qnap 409 pro ואני לא מאוד מרוצה. הוא עלה בערך כמו זה (550$ לפני כוננים) ומעבר ל: איטיות (קורא 15MB/s~ כותב ב 7MB/s) מעבד ה marvel (והלינוקס שהוא מריץ) ובעיות השתנקות קשות בהזרמת ווידאו הוא מלא כמעט לגמרי (raid5 על ארבע טרה) חשבתי על לבנות RAID5 לבד אבל עם אני מוצא משו במחיר טוב אני מעוניין ב HP. יש מצב למצוא בארץ? האתר של HP שלך אותי ל computerland (או באג, שאפילו לא ניסיתי) אבל לא ראיתי שם...
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש כונן קשיח חדש בנוסף לאחד קיים לוח האם שלי הוא ASUS STIKER II EXTREME השימוש שלי הוא למשחקים סרטים ואיחסון של קבצים עדיפות שלי היא שקט ומהיר 500G,640,1T תודה רבה לעוזרים בדבר נ.ב עם יש צורך לחרוג טיםה אז אפשרי
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS Caviar Blue Hard Drive - 500GB, 7200rpm , הדיסק שימש אותי בנאמנות כדיסק ראשי של מערכת ההפעלה במשך 3.5 שנים ללא שום בעיות מיוחדות, עכשיו שמתי לב שהוא התחיל לעבוד נורא איטי , פשוט התחלתי להרגיש שהמערכת ההפעלה התחילה לחשוב יותר מדי , ונורת הHDD במארז דלקה קבועה לאיטית קרובות וזה היה מקפיא לי את המחשב , זה סימן שאני צריך לבצע איתחול של המחשב... הבנתי כי מדובר בבעיה בכונן, פירמטטתי את הכונן עשיתי לו בדיקה בעזרת MHDD והייתי מופתע שאין שום בעיה של סקטורים פגומים כמו שחשבתי, ניסיתי להתקין על הדיסק וינודס 7 שוב, לפי זיכרוני אמור לקחת סביב 30-40 דקות , ההתקנה התבצע תוך כ שעתיים... כמו כן ניסיתי להחליף כבל SATA, ולהחליף את הפורט ב…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ברשותי צורב די.וי.די של lg4167. איך אני הופך אותו למולטיזון??? תודה.
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של סאןדיסק 4 גיגה. פירמטתי אותו (לNTFS) והסרתי את כל הדברים שהיו עליו של סאןדיסק, עכשיו הוא כמו דיסק און קי רגיל שפותח כונן אחד. הבעיה היא שאם אני מחבר אותו למחשב שלי (ויסטה) או למחשב אחר (XP) לחיצה כפולה לא פותחת אותו ורק עם כפתור ימיני -> סייר אפשר לפתוח אותו. מה לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
ביצעתי Image מדיסק שהיו בו Bad Sectors לדיסק חדש, ובעקבות זה שהמידע נשמר ועבר לדיסק החדש, גם הוא מראה את אותם סקטורים פגומים. מישהו מכיר תוכנה טובה לביצוע בדיקה מחדש לסקטורים ולהחזיר אותם לתפקוד ?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קניתי אתמול צורב די וי די - LG GSA-H30N x18 ואני לא מצליח לחבר אותו יש חשמל בו השאלה איך אני מחבר אותו? חיברתי את הSATA על הלוח ליד הSATA הרגיל של הדיסקים הקשיחים יש לי את הלוח ASUS P5W DH Deluxe השאלה לאן אני מחבר את הכבל SATA בלוח ?
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להגיד לי מזה LightScribe ואם צריך לזה דיסקים מיחדים ובכמה כסף אפשר לקנוט אחד כזה טוב??? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-