עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tombraider,

שלום חברים, יש לי מחשב נייד עם דיסק קשיח של 320 גי'גה במחיצה C יש בערך 280 ג'יגה ומחיצה D שבע גיגה שזה גיבוי מותקן על הנייד מערכת ויסטה הום פרמיום אני מנסה לפצל את מחיצה C עם ניהול הדיסקים המובנה במערכת והוא נותן לי לפצל רק חצי מהקיבולת אני רוצה לפצל ש מחיצה C תיהיה 30 ג'יגה E 150 ו F כל השאר הוא רושם ש ה PAGE FILE או SNAPSHOT נמצא בשימוש אז לא תיהיה אפשרות לנצל את כל הקיבולת אז ניטרלתי את PAGE FILE ו שיחזור המערכת ועדיין אין לי אפשרות לשחק עם כל שטח המחיצה אני לא רוצה להתקין תוכנה צד שלישי כמו פארגונה ,פרטישן מג'יק או ארקוניס איך אני מנטרל SNAPSHOT ב ויסטה תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  2. Started by davidpo,

האם הבקר sr5000 הוא מומלץ(אמין ומהיר)??

3. אני מקבל לאחרונה שגיאות בתחילת הצריבה : ציטוט: "power calibration error" האם משהו ניתקל בבעיה כזו בעבר ויותר איך לפתור. מודה לכל העוזרים מראש.

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by rosher,

אני קונה HD חדש ואני רוצה להעביר את כל המידע מהישן לחדש כך שהמחשב יעבוד ממנו כמו שעבד מהישן מישהו יכול להגיד לי איך אני מעתיק את כל המידע וגורם למחשב לזהות אותו ככונן C?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by frontal,

איזה באסה לי העליתי דיסק של וינ XP וכשהגעתי לחלק של הפרטישן לא שמתי לב שהכונן USB שלי מחובר. עשיתי DELETE PARTITION בלי לעשות פורמט. (לשני הכוננים, ואני עוד מנסה להבין למה הכונן שלי חולק לשניים....) מאז לא נגעתי בכלום, כשאני מחבר את הדיסק למחשב הוא מזהה התקן USB חיצוני אבל כמובן לא מצליח לגשת אליו. השאלה היא האם להעזר בתוכנת עזר, או שפשוט להעלות את הדיסק XP שוב ולצור PARTITION דרכו ? המטרה היא כמובן לא לאבד את כל המידע שהיה לי על הדיסק.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by Shadowman,

יש לי הרד דיסק 38 gb חילקתי אותו די מיזמן לשני חלקים 18 ו 20!! עד עכשיו הכל היה טוב... עד שההרד דיסק d התחיל ליהיות נורא איטי... אז החלטתי לעשות לו פורמט.... אבל לא עזר עדיין נורא איטי.. בילתי ניסבל אפילו קובץ בגודל 5 mb אני מעתיק מהרד דיסק להרד דיסק 2 דקות!! מה יכולה ליהיות הבעיה? העם יש פיתרון..??????

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  7. 3200AAKS 320 גיגה איך לחלק ? תודה ! למשחקים הכונן..

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  8. אני חושב שהוא של LG. הוא בקיבולת של 128MB. המחשב WIN2000 כותב שאין באפרות לסיים את תהליך האיתחול. (ללא האיתחול הוא בכלל לא פותח לי את הדיסק הנשלף). (שיחקתי גם עם הכפתור של "מאפשר ולא מאפשר מחיקה)

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by MMi,

ניתן לצרוב עם הצורב, כלומר הוא מזוהה ע"י הwindows אבל, בתוכנה LSS כתוב No lightscribe drive found מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  10. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVDSMAXIM500 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  11. מחפש המלצה ל HDD פנימי נפח 1TB מינימום תקציב 500 ש"ח עם אפשרות חריגה קטנה עדיפות לחברה western Digital‎ אופציות שראיתי .... 1.5TB IntelliPower, 32MB SATA II WD15EADS 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  12. התקנתי את VISTA והופיע לי שיש לי 230GB (מה שנכון יש לי WD2500KS) ואז עשיתי לי שתי מחיצות, האחת של 50GB השניה של 100GB וזהו חשבתי שמה שנשאר זה עוד כונן של 100-+ אבל כשנכנסתי לWIN הופיעו לי רק שני הכוננים שעשיתי והכונן השלישי של ה100 לא מופיע לי בכלל.. קיצקץ מקווה שהבנתם את הבעיה אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.. זה יענו נעלם לי 100GB נראה לי שאני פשוט צריך לפתוח עוד מחיצה אני לא יודע איך עושים את זה בכלל בVISTA..

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by zag_zag,

יש לי מחשב ישן (פנטיום 1 100) שהחלפתי לו את ההארד-דיסק, מ-0.5GB ל-2GB. הכונן מזוהה ע"י המחשב ללא כל בעיה, מלבד העובדה שהוא מזוהה כ-Slave, למרות שהג'מפר (של הכונן) נמצא על Master. ניסיתי את כל שאר האפשרויות לג'ימפור (Slave, Cable select) ובשתיהן הכונן לא זוהה בכלל. הכונן עצמו תקין, הכבל תקין, אבל עדיין לא מזוהה ע"י המחשב כ-Master. יש איזשהי דרך לאתחל את המחשב דרך כונן שמוגדר כ-Slave? אולי דיסקט אתחול או משהו בסגנון?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  14. Started by Snufkin,

חשבתי על אחד מהכוננים הבאים: Maxtor DiamondMax 10 250 GB SATA Western Digital 250 GB SATA - WD2500JD הם פשוט הכי זמינים ואני חייב כונן חדש היום כי הישן מת!!! הם נחשבים לכוננים טובים? ממליצים על אחד מהם? או ששניהם גרועים? אני אשמח לתשובה זרייה ועיניינית.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by Gnome,

במחשב החדש סביר להניח שאני אקנה לוח אם IS7 או משהו כזה. אם אני קונה לוח אם כזה, שהוא תומך ב STAT RAID ואני קונה MAXTOR SATA 8MB BUFFER 80GB ואני מחבר אותו ללוח הכל יעבוד טוב נכון? נכון, יפה. עעכשיו השאלה היא אם אני בעתיד מחליט לקנות עוד HD (שיהיה SATA) כי שלי כבר מלא, האם זה יהיה חייב להיות RAID? אשמח לקבל עוד הסברים גם על מה זה RAID... תודה לכל העונים,

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני תר בתקופה האחרונה אחר מארז רייד חיצוני של 2-5 מפרצים ואני רואה שהמחירים שלהם פשוט לא נורמאליים אז חשבתי אולי לבנות אחד (אם זה יוצא משתלם), מארז/ים יש לי ספקים יש לי דיסקים ירכשו בהמשך. הבעיה שלי זה איך אני עושה מערך דיסקים כלשהו ללא מחשב ואיך אני מתעל הכל לחיבור ESATA? יש רעיונות (הזמנות מחו"ל באות בחשבון)?

17. Started by Sting,

בעקבות גסיסתו המתמשכת של הארד-דיסק שלי אני שוקל לקנות צורב DVD בעיקר לגיבויים של כל מיני דברים ... אחרי שקראתי כל מיני דיונים פה הבנתי ש... הפיונר הוא מאוד אמין ומדויק הnec מאפשר שידרוג אבל לא באחוזי הצלחה בטוחים וה LG מאפשר DVD RAM שנותן אפשרות כמעיין ארד-דיסק נייד לפי הצרכים שלי נראה לי שה LG הוא הכי כדאי בגלל אפשרות הDVD RAM שהוא נותן לכן אני רוצה לשאול האם הדגם הנ"ל הוא אכן מומלץ ? האם יש צורבים אחרים עם אפשרות DVD RAM או דומה לה שיותר מומלצים ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by Ran B,

שלום. אבא שלי רוצה לקנות 2 צורבים הביתה.., אחד לאישתו ואחד לבנים שלה, כעקרון אפשר לקנות אחד ניד, ואם זה יותר משתלם לפרטים שאני אתן בהמשך, אז אני אשמח לקבל הצעות, אז ככה, צריך צורב לשימוש ביתי, צורב דיסקים רגיל (לא DVD), צורב פשוט cd-r/cd-rw, מהיר, קל להתקנה, ובלה בלה בלה, כעקרון לי יש צורב, ולהרכיב חומרה זאת לא בעיה בשבילי, במיוחד לא צורבים, כאשר מחברים כבל IDE, וקובעים אותו ב slave, מחברים לו מולקס, מתקינים דריבר.., תוכנה.. פשוט.. 8), בקיצור לא לעבור את תקציב ה400~450 שקל לשניהם.., אתם מכירים אולי חנויות זולות? משתלם אולי לקנות צורב נייד?, צורב נייד(מהיר) עולה בסביבות ה400 שקל?, צורב נייד קל להתקנה והפעלה? נראה לי שצריבה של 40X~52X לא הכי משנה בחיים, אבל כמובן עד…

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by omer-e,

שלום על איזה HD הייתם ממליצים? פחות תתחשבו במחיר אלא יותר בביצועים, אם יש לכם משהו אחר אנא המליצו, הWD 640 BLACK אזל להם... SEAGATE BARRACUDA 7200.12 750GB 32MB SATA2 NCQ - ST3750528AS SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ WD GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4505 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2373 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1431 תודה

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  20. יש לי צורב DVD של LG ואני לא מצליח לצרוב יותר מ4.5 ג'יגה על דיסק של 4.7של ממורקס

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by lior666,

שלום לכם. אני היום קיבלתי דיסק קשיח חדש - WD 2.0TB Sata II 64MB Caviar Green. ונתקלתי בבעיה בזיהוי שלו. 1.הביוס בהתחלה מזהה אותו. אבל, שאתה נכנס בBIOS לראות את הגודל של הכונן. הביוס לא מזהה תגודל, ותמידע אליו. 2.הוינדוס לא מזהה אותו בכלל. 3.לפעמיים אחרי הפעלה מחדש, הדיסק נעלם מהBIOS לגמרי! אז שאלות. 1. הבעיה יכולה להיות בדיסק עצמו? כי הוא מזוהה בBIOS אבל לא לגמרי. ואחר כך נעלם לגמרי מהBIOS. 2. הדיסק בהפעלה של המחשב משמיעה תקתוקים, וזה מגיעה מהדיסק החדש. זה סימן לבעיה נכון? ו3. הלוח אם במחשב זה Gigabyte P35-S3L, יש סיכוי שהלוח לא תומך ב2TB? הדיסק לא משמש כוינדוס, זה רק לגיבויים. בקיצור, האם הבעיה בדיסק הקשיח? או שיש איזה הגדרה בלוח אם שלי, לדיסקים קשיחים של 2…

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by אסף ס,

שלום התחדשתי בAcer S3 שהגיע עם SSD 20GB וHDD 500GB איך מתקינים/ מגדירים אותם לעבוד יחד במרכת היברידית? תודה

23. היה לי מחשב שנשרף והדבר היחיד שהצלחתי להציל ממנו היה ההרדיסק. מדובר בהרדיסק ישן של WD עם חיבור SATA. מאחר שהמחשב החדש שקניתי הוא מחשב נייד לא יכולתי לחבר אליו את ההרדיסק ישירות וקניתי כבל מתאם שמאפשר לחבר את ההרדיסק ל-USB. הכל עבד טוב ויפה, המחשב זיהה את ההרדיסק כמו דיסק און קי ונתן לי להעתיק את רוב הקבצים שבו. היתה רק בעיה אחת חמורה והיא שלא יכולתי להכנס למה שהיה ב-my documents שלי (כלומר הספריה c:\documents and settings\user). היתה לי בזמנו סיסמה של היוזר שלי ואני זוכר אותה, אבל אני לא מגיע בכלל לאפשרות להכניס סיסמה. בכל פעם שאני מנסה להכנס לספריה הזאת אני מקבל הודעת שגיאה "access denied". האם יש איזושהי דרך להציל את הקבצים האלו? אלו בדיוק הקבצים שרציתי להעתיק למחשב החד…

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by popop,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730247 כונן קשיח חיצוני Verbatim 1000GB 3.5 External Hard Drive USB 1000GB לפי מה שראיתי באתר הוא הכי זול ועם זאת יש בו 1TB כלומר יחס מקום פר שקל הכי טוב..מבחינת גודל לא משנה לי ממש כי אני לא מתכוון להעביר אותו ממקום למקום כל שני וחמישי, השאלה שלי היא אם הוא נחשב הארדיסק טוב ואמין שלא עושה תקלות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  25. היי. לפי זאפ הצעת המחיר הטובה ביותר שייכת לנועה, עם 140 שקל ל10 מדיות. השאלה היא אם מישהו מכיר חנות זולה עוד יותר?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.