אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ה-HD שלי גוסס - אם אני מפעיל את המחשב אחרי מספר דקות של עבודה המחשב נתקע, ונשמע כאילו ה-HD הפסיק להסתובב. זה קורה כבר שבועיים. בהתחלה אחרי שה-HD היה נתקע הוא היה חוזר לעבוד, ועכשיו הוא כבר לא חוזר לעבוד אחרי שזה קורה, והמחשב עושה RESTART וכשהוא נדלק מחדש הוא בכלל לא מזהה את ה-HD, ואני צריך לחכות כמה דקות ואז להפעיל אותו כדי שה-HD יעבוד. אני רוצה לקנות HD חדש. אני צריך שתמליצו לי על HD של 60-80 GB, ורק שלא יהיו SATA כי לוח האם שלי לא תומך בזה. חוץ מזה, אחרי שאני אקנה HD, איך אני אמור לגבות את ה-HD הישן לחדש? ה-HD הישן שלי מפסיק לעבוד אחרי 2 דקות שהוא עובד. איך אני אוכל להעביר את התוכן שלו בלי שהוא יקרוס כל רגע? יש לכם איזה רעיון?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני. מצאתי שתי אופציות שנראות לי טובות. western digital WDME3200 samsung HXMU032DA אשמח לקבל חוות דעת והצעות נוספות אם יש תודה מראש ויקטור
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני עובר ל-Macbook Pro עם 256GB (להבדיל מהמחשב הנייח שלי הכולל 1TB). אני זקוק לכונן קשיח חיצוני (גם כן 1TB) עבור אחסון של סרטים/סדרות/תמונות/קבצים נוספים. כמו כן, אשמח שהכונן יותאם הן למערכת OSX והן למערכת ה-WINDOWS (אם יש בכלל הבדל). אין דרישות כוח רציניות מהכונן, למעט העובדה שארצה להפעיל ממנו קבצי מדיה שונים (ולא להעתיק אותם). מעבר לזה לא יותקן עליו שום דבר (לפחות לא רואה בזה צורך). תודה!
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
חברים סבא שלי עשה קצר בבית וקיצר המחשב היתכבה ונידלק נעלמו לי בערך 3\4 גיגה, נימחק לי קובץ איך אני משחזר אותו?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מעונין בקרב ליקנות מחב חדש ורציתי לדעת מהי הטכנולוגיה החדשה הזו .. NCQ תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק WD AAKS 750GB 3.5 7200rpm שאני רוצה להשתמש בו כדיסק חיצוני למחשב נייד למחשב הנייד יש eSATA ו USB3 האם משנה האם החיבור של המארז יהיה eSATA או USB3 ? מהירות, התחממות, צריכת חשמל... אני נוטה לבחור במארז עם USB3 כדי שאוכל מדי פעם לחבר את הדיסק גם למחשבים אחרים. האם תוכלו להמליץ לי על מארז מתאים ? תודה עדי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קופסאות פלסטיק לדיסקים. כאלה שניתן להכניס בהם עטיפות (front / back). סדר גודל של 200+. קיבלתי הצעה של 80 אג' - לקופסא. אם למישהו יש מושג איפה יש זול יותר, בבקשה תודה, Chevy.
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. האם צריך בשביל זה דיסקים מיוחדים? ואם כן מה מחירם ? 2. נגני DVD יכולים לקרוא דיסק כזה? ועוד שאלה לא קשורה לזה מה ההבדל בין ה+ ל - ומה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מסמכים שאני עובד עליהם כל יום ניהול חשבונות שלי רציתי לחבר הרדיסק נייד.. ולגבות את כל המידע כל יום..שזה יעשה הכל אוטומטי הארדיס שיש לי 120 גיגה !!! צריך שם של תוכנה שעושה תעבודה והרדיסק נייד מומלץ..
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
ברצוני לדעת במדוייק אם הצורב הזה כדאי ביחס לאחרים שבאותו מחיר. ראיתי השוואות באינטרנט והצורב הזה מגיעה למהירויות גבוהות. מכייון שהצורב MSI שלי נדפק השבוע, אני מחפש רק א-י-כ-ו-ת. אני לא מסתכל על מהירות. אני רוצה משהו שאני אקנה ויישאר לי ללפחות לכמה שנים טובות. NEC שהזכרתי למעלה, הוא כדאי מבחינת איכות? ידוע לי שTEAC איכותית וגם פלקסטור, ולייט און, אבל אלה מחירים גבוהים יותר. NEC גם איכותיים?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה די חובבנית אבל מקווה שתוכלו לעזור לי בה איזה הארד דיסק עדיף יותר כדי להתקין עליו וינדוס [ IDE או SATA ?] מי יותר מהיר?,מי יותר אמין?,ולמה המחיר של IDE יותר יקר מsata ? מקווה שתוכלו לעזור לי בשאלה הזאת תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים שתיהם של 30 איך אני מפצל את כולם שיהיה לי במחשב 3 כוננים שכל אחד הוא 20 אפשר אם הפרטיישן מג'יק אם אפשר תגידו לי איך תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 320 ג'יגה שמחולק לכמה כוננים. הצלחתי לגבות את המחיצה של הווינדוס לגודל נורמלי , כמעט 4 ג'יגה. אבל האם יש אפשרות לגבות מחיצה של 90 ג'יגה שמתוכה 40 ג'יגה תפוסים , לגודל שיתאים לדיסק ? ניסיתי לעשות את זה עם נורטון גוסט - וזה תפס איזה 30 ג'יגה.. האם תוכנה בשם Acronis.True.Image , אפשר לגבות את זה לגודל שיכנס לדיסק ? או המלצה על תוכנה אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי חברים אבא של החברה מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני והתנדבתי לעזור לו... אם אני רוצה לקנות בנפרד קופסה ודיסק ולהרכיב: דיסק 1 וחצי טרהבייט של WD BLACK עולה 420 ש"ח קופסה 3.5" USB 2.0 עולה 95 ש"ח קופסה 3.5" USB 3.0 (אין לוח שתומך אז לא קריטי אבל אולי עדיף לעתיד,לא בטוח) - 150 ש"ח. אני רואה שההבדל הוא 100 ש"ח אז עדיף כבר 1500TB (לפי דיסקים מוכנים). וכאלה שמוכנים כבר: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=610970&orderby=price איך אני יודע איזה לבחור מהם? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
איך יודעים בכלל? ביחס למה? למי? מצורפת תמונה, אשמח לדעת אם הביצועים האלה תקינים, ואם אני מנצל את היכולת של ה SSD שלי - אנטל 520 128 גיגה היות והלפטופ שלי ישן יחסית.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. מזה זמן רב שאני מחפש כונן DVD עם מהירות ריפינג גבוהה - כונן שלא רק כתוב עליו X16 אלא גם שמעתיק במהירות הזאת, היו לי פיוניר דגם 115 שלא העתיקו מהר, LG 8163 (דגם חדש) שגם היה איטי ולא עמד במהירות המוצהרת ע"י היצרן, לאחרונה השגתי כונן של סוני דגם 1615 הדגם הלפני אחרון שלהם שמבוסס על כונן של לייט און דגם 16p9s המהירות המוצהרת שלו היא 16 אך הוא עובד רק ב X8 מצאתי לו עדכון של FW רשמי שגם לא עזר להעלות את המהירות וגם לא הצלחתי להפוך אותו ל לייט און לבסוף מצאתי FW עם פאטצ'ר שמעדכן את מהירויות הכונן לפי בחירת המשתמש התקנתי אותו והעליתי את כל מהירויות הריפינג/קריאה ל X16 ואכן זה עבד: המהירות של הכונן קפצה ועכשיו הוא עושה ריפינג מהר מאוד דיסק DVD-R מלא הועתק תוך 5 דק…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצורב שלי(nec dvd rw nd-3500ag)נהיה ממש איטי צרבתי vcd ורק ההכנה לצריבה לקח לי שעה וחצי(בערך) encoding video אמור לקחת כ"כ הרבה זמן?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי חבריה כותרת תודה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, השאלה שלי היא ככה: יש לי מחיצה ראשית C שהגודל שלה הוא כ-8 ג'יגה ויש בו מקום פנוי 1.5 ג'יגה ויש לי מחיצה נוספת (של אותו כונן) שהגודל שלה כ-30 ג'יגה ומקום פנוי כ-25 ג'יגה רציתי לדעת אם אפשרי לקחת 1 ג'יגה (או כל גודל אחר) מהמקום הפנוי במחיצה השנייה אל המחיצה הראשית C? (כלומר להגדיל את מחיצה C ולהקטין את המחיצה השניה בהתאם כי הם אותו כונן) השאלה גם אם אפשרי לעשות את זה פשוט עם Partition Magic ולא אמור להיות בעיה או נזק עם זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מעבד i5 זיכרון 8 gb עבודה אינטנסיבית בקיובייס 5/7 אני קצת לא מעודכן בשנתיים האחרונות רציתי לשאול כמה שאלות... 1. הבנתי שמומלץ להתקין את מערכת ההפעלה על הSSD... אשמח להתייחסות 2. האם זה נכון, לפחות ככה אני זוכר שקראתי שאחרי כמה שנים שהביצועים מתחילים לרדת? 3. כונן מומלת לעבודה רבה עם אודיו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, נשים בצד את העניין הכספי (בין שני המוצרים האלה בלבד, ולא אני לא רוצה שרת NAS ייעודי כי אני לא מבין בזה וזה גם יותר יקר לי, כי אני מזמין את הכונן - זה שאבחר - מאמזון ארה"ב בסביבות ה - 1,000 ש"ח). יש לי במחשב בסביבות ה - 5/6 טרה של דברים ואני רוצה לגבות אותם (איבדתי כונן השבוע אז למדתי את הלקח על בשרי/קבציי). אני מעוניין לקנות כונן חיצוני שאליו אעתיק את כל המסמכים, תמונות, מוזיקה, תוכניות וסרטים שיש לי ולאחר מכן לנתק אותו מהחשמל ופעם בחודש בערך לעדכן אותו בקבצים החדשים שיתווספו למחשב עם הזמן), הניתוק מהחשמל כדי לשמור עליו שיחזיק לי לאורך שנים רבות ולא ייהרס כתוצאה מבלאי שימוש. אז ככה - ראיתי את שני הכוננים שציינתי לעיל - אנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בשקט בשקט, בלי לעשות הרבה רעש, OCZ הכניסו לכונני ה-SSD החדשים שלהם פלאש בליטוגרפיה של 25nm במקום ה-34nm הוותיק. כתוצאה מכך, לפחות בדגמי ה-60 ג'יגה משתמשים רק בחצי מכמות שבבי הפלאש לעומת הדגם הקודם. בגלל השימוש רק בחצי מהשבבים, מהירות הכתיבה היא במקרים מסויימים חצי לעומת הדגמים הישנים. בנוסף לכך, רק 55 ג'יגה מתוך הנפח הקודם זמינים למשתמש לעומת 60 ג'יגה בדגמים הקודמים. לינק מפורט: http://www.overclockers.com/oczs-25nm-vertex-2-performance-issues/
-
- 16 תגובות
- 53.4k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וחצי DVD של טושיבה. לאחרונה ה DVD ננעל על אזור 1 או 2. אני לא כל כך זוכר. ניסיתי לפתוח את הנעילה ( כדי שהוא יהיה מולטי זון ) עם תוכנה שהציעו לי אבל זה לא עזר. ראיתי עוד כמה סרטים שהתאימו לאזור ולפניי יומיים הנורה ב DVD התחילה לדלוק באופן קבוע. הסקתי מזה שה DVD פשוט סיים את חייו. זרקתי אותו וכששאלתי את המוכר בחנות האם יש DVD שלא ננעל הוא אמר לי שאין דבר כזה וכל DVD מאפשר 5 חילופים של Region ואז הוא נתקע על Region מסויים. רציתי לדעת אם יש DVD של חברה ספציפית שניתן לפתוח את הנעילה בקלות בלי תוכנות מסובכות...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-