עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. SSD בנפח גבוה ועם ביצועים טובים לא חייב להיות יקר (יחסית) – לקחנו את ה-SP610 של ADATA לביקורת כדי לנסות ולהוכיח זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/adata-sp610-ssd-512gb-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a6%d7%93-%d7%a0%d7%a4%d7%97-%d7%95%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%95/

2. Started by KrustyTheKlown,

יש לי מסכים כחולים ואני רוצה לוודא שזה לא הכנון, יש תוכנת בדיקה מומלצת ?

3. Started by dotans,

שלום לכולם מחפש DOK בנפח 256/512MB (לגבי SanDisk, קראתי שדגמי Cruzer איטיים בהעברת תיקיה עם מספר גדול של קבצים, ומהירים בהעברת קובץ אחד גדול) אשמח לקבל המלצות על דגמים של DOK קומפקטים, אמינים ועם קצב העברה גבוה ללא תלות בגודל/סוג הקובץ

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by Kirma,

קניתי לפני חודשיים קשיח 2 טרה ב 330 שקל ומסתבר שזה לא מספיק מתי לדעתכם המחיר יחזור להיות שפוי ולא ב 700+ ? שפוי אומר 400-450 לכונן אחסון רגיל 2TB

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. בזמן האחרון התחלתי ליתפוס "גלים" של מהירויות מתוכנה שציפיתי ממנה למהירויות כאלו הכי פחות (מדובר על הפרד כמובן) ומצד שני עלי ליצרוב את מה שאני מוריד על מנת לפנות מקום בHD ועל מנת להעביר את המדיה ממחשב אחד שלי לאחר. איני רוצה להפסיק את פעילות הפרד או פעילות דומה לכך מישום שזה יעלה לי ביוקר מבחינת המהירות. לכן שאלתי היא, האם ניתן ליצרוב מידע כלשהו בזמן שהמחשב עסוק בפעילות אחרת כגון פרד פתוח אשר מוריד וכו'? והאם הדבר לא יגרום לבעיות קריאה או בעיות כלשהן עם הדיסק הניצרב? Thank You

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

היום צרבתי כמה דיסקים ואחד הידסקים האחרונים שצרבתי לא עובד... צרבתי ISO ושאני מכניס אותו לכונן כל המחשב נתקע ואז הוא חושב המון זמן ופשוט לא זז!!! בנוסף גם ניסתי להכניס את הדיסקים הראשונים שצרבתי וכמה מהם עבדו בנוסף לדיסקים מקוריים אחרים... וגם ניסיתי לצרוב עוד דיסק אחרון וזה אמר שהכל צרב והכל טוב אבל שאני מכניס את הדיסק זה נראה כמו שהוא דיסק ריק.... וגם הסתכלתי על הדיסקים ואין עליהם את הסימן צריבה.... עכשיו אני חייב משהו ממש דחוף!!! האם זה אפשרי לנתק את הHD שלי ולחבר אותו למחשב נייד ?! ולצרוב מהנייד או שפשוט שווה לי לקנות צרוב חדש?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  7. אהלן, אני חושש לבעיה של צוואר בקבוק מצד ההארד דיסק שלי, פרטי המערכת: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) זכרון 4GB GSKILL 800MHZ CL5 ( G Skill F2-8000CL5-2GBPI) לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כ.מ: PCI Express 2.0 x16 ATI Radeon HD 4870 הארד דיסק (שייך לWD): מודל: WD6400AAKS גודל: 640GB ממשק: SATA 3 Gb/s Cache (MB): 16MB RPM: 7200 מידע נוסף ניתן למצוא כאן: http://www.wdc.com/wdproducts/library/SpecSheet/ENG/2879-701277.pdf תחת הכותרת של 640GB בעמוד השני, האם זכרון הבאפר קטן מדי? יהיה הבדל בין הארד דיסק אחר בעל 32MB? ובנוסף הEVEREST מראה לי על זכרון הRAM (בעל מהירות של 800MHZ) את השורות: Real Clock 400 MHz (DDR) Effective Clock 800 MHz האם הזכרון פועל במהירות …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Torian,

אני מחפש DOK בנפח 8 עד 16 ג'יגה שיתחבר לנתב ויפעל תמיד, ככונן גיבוי לרשת שלי, האם הדוקים הרגילים של Patriot או Corsair עם אחריות לכל החיים יעשו את העבודה? או שכדאי ללכת על בטוח ולקנות Sandisk ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי, הושק ה-850 EVO לאחר ה-840 שיש לכמעט 100 אחוז מהפורום.. רציתי לשמוע איך הוא ? למישהו יש אותו ?

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  10. הוספתי למפרט הנוכחי שלי כונן קשיח בגודל 320 ג'יגה וחיברתי אותו בחיבור SATA ישירות ללוח האם. הכונן מופיע ככונן נוסף ולא הפכתי אותו ל- RAID משום סוג. אך מאז הוספתו, לפעמים כשאני מעתיק דברים מכונן לכונן, המחשב מאיט משמעותית וכמעט נתקע, כמו כן, בעיה נוספת שאני לא חושב שקשורה לכונן, אבל זה התחיל מאז שהרכבתי אותו, היא שלפעמים לכמה שניות הסאונד הבוקע מהמחשב (לא בעיה ברמקולים, בדקתי) נשמע עם הפרעות ורעשים ולאחר זמן מה מפסיק מעצמו... איך אני פותר את שתי הבעיות הנ"ל? תודה.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין להוסיף למחשב שלי כונן SSD שעליו תותקן מערכת ההפעלה. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-G31M-S2C (המפרט המלא מופיע בצד ימין) אבקש המלצה לכונן אמין, מהיר וטוב שיפעל עם לוח האם הנוכחי שלי. נפח אני מתלבט בין 120 ל-250, התקציב גמיש תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי דיסק 103SJ , הוא התחיל להשמיע רעשי כתיבה קריאה ממש חזקים , החלפתי מאז לא מזמן ואני לא בטוח מה יכול לגרום לו פתאום להתחיל לעבוד ברעש... זה לא שהמיקום שלו היה צריך לשנות משהו במארז שונה שפתאום הוא התחיל לעשות רעש יש למישהו רעיון אחר אולי ? כבלי SATA ? חשמל ? מיקום ? למה לפני שהחלפתי מארז הוא לא עשה את הרעש הטבעי שלו ועכשיו במארז חדש הוא פתאום כן.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  13. האם אפשר לשנות את מהירות הצריבה באמצע הצריבה?(זה דיי דחוף בשבילי) תודה מראש. .SWG

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  14. SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS עולה 626 ש"ח או SEAGATE BARRACUDA ES2 500GB 32MB 7200RPM SATA2 NCQ - ST3500320NS עולה 739 ש"ח אני רוכש אחד מהם ביחד עם מחשב חדש מIQPC מה ההבדלים בניהם? אם יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע לאתר www.iqpc.co.il

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לצרוב כ-10 קבצי וידאו על דיסק DVD אחד השאלה שלי האם לצרוב את זה כ-DATA DVD ב-Nero ? ה-DVD בסלון יידע לקרוא את זה ? אין לי דגם ספציפי כרגע אבל כעקרון DVD דיי חדש.. *סתם הערה- במקום לפתוח דיון הייתי עושה ניסוי ותהייה אבל זה פשוט בשביל משפחה שבאה מרחוק שאני צורב להם פרקים של סדרה מסוימת שהם ביקשו.. נכון לעכשיו אין לנו DVD בבית וגם הצורב DVD לא נמצא אצלי אלא בלאפטופ שלהם P: זה כדי למנוע הודעות מתחכמות תודה מראש, לירן

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  16. טוב גם אני התחדשתי היום בכונן, אבל אני נתקל בקושי מסויים להתקין אותו, אשמח לעזרתכם . אני עובד כאן עם מערכת WIN7 64 BIT והרגע חיברתי את הכונן C400 MICRON שקיבלנו , בכל אופן הWIN7 לא זיהה את הMARVELL 91XX chip set ועל כן חיפשתי באינטרנט והתקנתי אותו. עד כאן הכל הכל תקין, נכון לרגע זה יש לי 2 כוננים אחד VERTEX 2 שעליו מערכת הפעלה שפועל על ACHI ועוד 2 TB כונן רגיל . עכשיו הבעיה היא שאני לא רואה בכלל כשאני נכנס למחשב שלי את הכונן למרות שב DEVICE MANAGER הוא מזהה C400 ? מה עלי לעשות, תודה עדכון נוסף: כשאני נמצא על HARDWARE הוא הכונן כתוב לי תחת DEVICE PROPERTIES LOCATION (channel 0, target 0 lun 0) אני לא יודע אם זה קשור:\

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

יש לי צורב CDRW של LG, בן שנתיים בערך (לא זוכר מתי מכרו את ה X42). כל מקרה, בחודש האחרון הוא פשוט לא קורא לי דיסקים עם סרטים אם אני מפעיל את זה ישירות מה CD, הוא פועל קצת ומפסיק את הקריאה. אם אני מעתיק את הקובץ למחשב ומריץ משם, הקובץ מלא פאקים (מריחות בעיקר). מה הבעיה? המדיות? הכונן עצמו? והכי חשוב, מה אפשר לעשות חוץ מלקנות חדש. (חשבתי על דיסק לניקוי העינית, אבל אני לא בטוח אם זה באמת עוזר \ אם העינית באמת הבעיה וזה מה שיסדר אותה). רב תודות.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  18. מחיר - 310 שקל . הדגם : 52X32X52 . שווה את הכסף או סתם גימיק ?

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by NuXeR,

אז ככה , אני מתחיל בכך שאני יודע שהיו מס' דיונים על הנושא , עשיתי חיפוש מצאתי תוצאות שלמעשה היו הודעות של 3 משתמשים ש"זרקו" המלצה לי יש (כדוגמא) ASUS והוא הכי טוב... אני חושב על לייט און X52 שחור , וכדי להקדים תרופה למכה כן אני רוצה CD ולא צורב ! צורב יבוא אח"כ... רצוי מאוד מאוד שיהיה שחור. אני מחפש ביקורת רצינית ולא דעה של מישהו שיש לו את הכונן והוא "מרוצה" ממנו. וכמובן אם למישהו יש מחיר עד 110 ש"ח אני אשמח לשמוע איפה ! תודה רבה !!!

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by ccc,

למישהו עוד יש דיסק WD בנפח מעל 80 ג'יגה שמרעיש בצורה בלתי גרילה ופעמיים ביום משמיע תק תק תק תק תק תק ? מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, בניסיון להרכיב דיסקשיח חיצוני אצל בן משפחה, לא הצלחתי ש XP יזהה את הדיסק בחיבור eSata (עם USB לא הייתה בעיה). הדיסק: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3826 כרטיס eSata: http://cgi.ebay.com/SATA-Serial-ATA-II-eSATA-IDE-PCI-RAID-CARD-B06_W0QQitemZ110130284628QQihZ001QQcategoryZ140035QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem שניהם מחוברים בכבל eSata מתאים (סוג I). פירוט: ממה שהבנתי, הדיסק הזה לא תומך ב HOT SWAP בחיבור eSata (והוא אכן לא נראה ב XP), ולכן כשהדיסק מחובר בחיבור הזה, צריך לחבר ולהדליק אותו לפני שהמחשב נדלק, וכמובן לדאוג שבביוס הכל מוגדר כראוי, בדיוק כמו בכל דיסקשיח אחר שלא תומך ב HOT SWAP. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הדיסקשיח בביוס, אני מנחש שבגל…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום יש לי צורב סוני 48/24/48 ויש לי בעיה אני צורב דיסיקים שנקראים MCD בצבע סגול הדיסק במהירות 48 ואני צורב על הדיסק שירים במהירות 32 והשירים קופצים לפעמים מדלג על שיר מה עושים.............. בבקשה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני רוצה לקנות הרד דיסק חיצוני בעלי חיבור FireWire יקרים יותר האם כדאי בכל זאת להשקיע ב FireWire יש לי חיבור USB2 , האם ההבדל במהירות גדול?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by Gnome,

המחשב מיועד לאינטרנט משחקים ועריכת וידאו. אז השאלה היא מה לקנות: WD 80GB 8MB BUFFER 7200RPM ATA100 או Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 576.83 ] 1 או Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD [ ¤ 549.99 ] 1 המחיר לא מפריע גם אם אני אקח את היקר מבניהם אבל תגידו לי מה עדיף ןמה יותר משתלם מבין שלושתם...

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by erezb84,

שלום, אני מתעניין לגבי קניית מחשב נייד, ויש לי אופציה בתוספת של 100 ש"ח להוסיף כונן SSD בנפח 32G. השאלה, האם זה כדאי? האם 32G מספיק למערכת הפעלה ותוכנות כבדות (בעיקר OFFICE, אין שימוש בתוכנות תכנות כמו מטלב או עריכת תמונות למינהן). ובאופן כללי, איך עובד השילוב בין 2 הכוננים? האם אני אראה 2 מחיצות? תודה !

• 2 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.