אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
לפני 3 ימים רכשתי את הצורב הזה מדגם GSA-H42N כאשר חיברתי אותו הוא עובד והכל טוב ויפה איתו אבל כשבאתי אחרי איזה שעה לנגן סרט איתו לפתע ראיתי שהוא בכלל לא קורא דיסקים יותר פתחתי את מארז שלי והוצאתי אותו מהחיבור לכמה שניות ואז חיברתי אותו ואז ניגנתי את הסרט אחרי שעה יותר מאוחר רציתי לקרוא דיסק והוא לא הגיב לי יותר יש מצב שהצורב הזה הוא דפוק מהצירן ככה שאני סתם מבאוס עליו כל פעם שאני רוצה לקרוא דיסק אם כן מה הבעיה שלי איתו ואם שווה לי לקנות דגם שתומך SATA
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע פעולה כזאת? הכונן כבר מפורמט על NTFS. יש אפשרות להתקין עליו, לדוגמא, לינוקס? שירוץ לי בנפרד לווינדוס?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה יותר טוב Western Digital או Seagate . או היטאצ'י.? מאיפה כדאי ליקנות?? באג? קיי אס פי ?? אייבורי?? וכו' ואם ישנם אילו שהם הצעות .. יתקבלו בברכה ;-) תודה רבה רבה..
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן של 40G שאני מאוד רוצה להפעיל, הוא פעל מצוין עד לא מזמן,שניסיתי לחבר אותו למחשב כלשהוא. אני לא יודע מה הסיבה לבעיה, אני רק יודע שזה קשור אך ורק לכונן עצמו (לא לכבל/לוח אם/ביוס) שהדלקתי את המחשב והכונן בפנים הוא עשה רעש, מן ביפים כל חצי שניה בסדר עקבי.... שמתי לב שהוא לא מחובר טוב אז חיברתי טוב יותר והוא כבר לא עושה את הביפים, אלא רק מן רעש כאילו הוא נוגע במשהו... לא יודע ממש איך להסביר את זה, אבל יכול להיות שהוא עשה את זה תמיד פשוט לא שמתי לב. בכל מקרה, שמתי לב שהפינים קצת עקומים ויש שבירה מסויימת, אולי זאת הסיבה? אה ולא אמרתי מה הבעיה חחח, המחשב לא מזהה אותו, לא הביוס ולא הווינדאוס,ולא הלינוקס... ולא שום דבר קיצר. מה יכולה להיות הסיבה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לכל יודעי הדבר, אני מנסה להעתיק דיסק שווינדוס לא מזהה!!! זהו דיסק אודיו עם הגנה כזאת או אחרת שהנגנים מזהים אבל הווינדוס לא. ניסיתי מספר תוכנות והנרו נתקע בגלל שהוא לא מזהה את הדיסק CLONE CD כביכול קורא 11% ונתקע האמת שניסיתי לעבוד עם צורב אחד בלבד שממנו גם קוראים ובסוף התהליך צורבים אבל לא הצלחתי. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום את הWD2500KS השני שלי במספרו, כאשר אחד כבר מחובר אצלי ועובד כמה חודשים, ואפילו כמעט מלא עד 100% ;D כעת השאלה הנשאלת היא, לפרמט, לחבר את שניהם ולעשות RAID , או פשוט לחבר את השני, לפרמט אותו ככונן נפרד ולהמשיך את חיי כרגיל? אני סובל מאוד מחוסר BANDWITH בין ההארד דיסק לשאר הרכיבים האמת, והמון פעמים יוצא שההארד דיסק הוא הרכיב שמעקב אותי בתהליכים, לכן שקלתי את הRAID מראש. אשמח גם למין טבלאת חסרונות \ יתרונות, ולסיכון קצרצר לכמה מסוכן זה RAID מבחינת איבוד מידע וקריסת מערכות, שכן מכך אני דואג הכי הרבה. תודה, יום טוב וחג שמח לכל חברי הפורום!
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אני מעונין לרכוש כרטיס זכרון לPSP , השאלה שלי היא כזאת במה כדאי להשקיע יותר בכרטיס מהיר של 2 ג'יגה או בכרטיס רגיל של 4 ג'יגה? הנה הקישורים לכרטיסים שאני מתלבט בינהם : http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=179 http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=184 כמו כן האם המהירות כן תשפיע או שעדיף לקחת יותר זכרון וההבדלי מהירות הם דבר זניח שאני לא ארגיש במהותו.... תודה מראש וחג שמח, גל. נ.ב. החנות נמצאה בזאפ היא פשוט אחת הזולות ... והיא בת"א (היו גם ביקורות טובות - אבל כולנו יודעים שהן לא משקפות כ…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית שהיה לו הארד דיסק של 40 ג'יגה, הוספתי לו הארד דיסק של 8 ג'יגה. כשנכנסתי לBIOS ראיתי שההארד דיסק זוהה וגם הגודל שלו זוהה כ8 ג'יגה. כשנכנסתי לווינדוס המצב היה שונה, נוסף לי כונן אבל רק של שני ג'יגה. בדקתי במאפיינים של ההארד דיסק והיה רשום שם ש6 ג'יגה הם שטח לא מוקצה, מה זה אומר ולאן נעלמו ה6 ג'יגה האלה? יותר חשוב, כיצד אני משיב אותם?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני צריך dok 4gb מפנדה אני צריך להזמין מחר בבוקר אז דחוף לי חשבתי על זה אבל אמרו לי שהתוכנה המובנית בו היא מעצבת מה דעתכם?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=13614
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: amd x2 +4800 לוח אם : asus m2n -sli deluxe ספק :ENERMAX LIBERTY 400 זיכרון : 1g x2 של corsair ולכל המחשב הזה יש לי כונן קשיח של סמסונג SATA 80 gb במהירות 5400, עכשיו אני רוצה לקנות כונן חדש . האם לקנות כונן SATA2 160gbבמהירות 7400 ושם לאחסן את הכול או לקנות כונן במהירות 10,000 36gb ועליו להתקין את הווינדוס והכונן הישן שלי יאחסן את שאר הקבצים? האם זה ישפר את הביצועים של המחשב שהכונן במהירות 10,000 RPM? תודה, רותם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק 40GB פגום והוא לא עולה בכלל. יש לי המון מידע בו ואני רוצה להציל אותו. מישהו מכיר מעבדה טובה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש צורב לגיבוי דיסקים מקוריים של מוסיקה ברצוני לדעת מהם הצורבים הטובים מסוגם לצריבת אודיו ?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
איזו תוכנה עושה זאת? הכונן של חברת MAXTOR תודה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
חברה יש לי כונן קשיח sata2 של wd והוא נמצא על slave איך אני מעביר אותו לmaster?
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום חברים. קיבלתי U3 ואני מחפש תוכנות שעובדות עליו. ראיתי שיש לו פורטל פנימי עם תוכנות מצומצמות ו"יקרות". האם יש אתרים ממולצים שמהם אפשר להוריד תוכנות לU3 (הוא מבקש קובץ מיוחד ולא נותן להתקין מהמחשב) תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט האם לעבוד עם בקר SATA II המובנה בלוח עם דיסק קשיח תואם SATA I \II או לרכוש דיסק ובקר בממשק SCSI הישן יותר.. שניהם עובדים בנפח 36 על מהירות 10000 סל"ד. שאלתי היא מה ההבדל בתעבורת נתונים ??? אני יודע שזה הרצף הכרונולוגי ATA 100 ATA 133 SATA 150 SATA 300 אני יודע שהסקזי בא איפה שהוא באמצע.והוא בשימוש בשרתים בעיקר. תודה על היעוץ.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב חדש במקום צורב שנהרס בפנטיום 4 2.66Mhz. השאלה אם הצורביי DVD החדשים עם חיבוריי S-ATA ו-Dual Layer יכולים לעבוד על מחשב כזה או...? במידה ולא, אני אשמח אם תאמרו לי איזה אני כן יכול לקנות שבטוח יעבוד. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש הארדיסק נייד בעיקר לשימוש ביתי אבל אני משתמש בו כל הזמן ומעביר דרכו הרבה דברים. חשוב לי רק שיהיה טוב ושמה שאני אקבל יהיה משתלם מבחינת עלות מול ביצוע. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם הוא יאט או ישפר את הביצועים. אם הוא לא ישפר ולא יאט אני מעדיף עדיין שהוא יהיה מכיוון שכך הבלאי שיווצר על הכונן הראשי(הגדול) שלי יהיה נמוך יותר. מה אתם אומרים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח (WD2500AAKS) כדי ליצור מערך RAID0 או להוסיף דיסק קשיח Westren Digital WD740ADFD RAPTOR 74GB שעליו אני אתקין רק את מערכת ההפעלה, מה הכי טוב , מערך0 RAID או תוספת של כונן RAPTOR ?? עד כמה זה ישפר את הביצועים במשחקים,עליית המערכת? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS זיכרון: פעמיים KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ספק כוח: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT BD7II http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=BD7II&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=BD7II מעבד P4-2.4GB א. איזה נפח של HD אני יכול לשים בו (מהארדיסקים החדשים) ב. ברור לי שהלוח תומך רק ב ATA100 אבל הבנתי שזה לא כזה הבדל, לא תהיה בעית תמיכה בהארדיסק חדש, נכון? ג. כדאי להשקיע בבקר SATA (כלומר כרטיס PCI)? תודה לעוזרים, טל
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://www.kwonline.com.au/index.php?main_page=product_info&cPath=93&products_id=73 קניתי את ההארד דיסק הבא עם 320 GB ומאז שחיברתי אותו הוא עובד מעולה ולא עושה שום בעיות אבל אני שומע כל כמה דקות מין תיק, כאילו קפיצה של המחט. ההארד דיסק חדש לגמרי... אתם חושבים שאני צריך להחזיר אותו למרות שהוא פועל מעולה?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מה דעתכם על זה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=956 העניין הוא כזה-אני משדרג את המחשב והדיסק שקיים עכשיו ישן ויאט את המחשב לכן אני מחליף גם את הדיסק. אגב מה זה BUFFER? מה ההבדל בין 2 ל-8?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-