עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. איך ה"RAID" של הלוח "Gigabyte GA-M85M-US2H"?? והאם בכלל עדיף לקנות כרטיס PCI של RAID?? ואיזה RAID הכי מומלץ לעשות??

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by BlackShadow,

תודה.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. שלום אני שוקל לקנות כונן samsung spinpoint F1 בנפח של 1 (SATA II 3.5) , בעיקר לצרכי אחסון מדיה. ראיתי גם את ה F2 וראיתי הבדל קטן של 30 ש"ח במחיר. 1. מהם ההבדלים העיקריים ביניהם? (אם תוכלו לכלול בתשובה גם את ההבדלים לסדרה F3, אודה עוד יותר). 2. ברשותי כונן F1 כחודשיים ואני מרוצה (סה"כ דרישותי מינימליות). האם אפשר לחבר כוננים מסדרות F1 ו F2 ב RAID 1 או RAID 0? תודה.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by gallahgi,

שלום אנשים... יש לי שאלה קטנה המופנת אל המומחים שבינכם. ברשותי כונן אחד של WD מהסדרה הירוקה בנפח 1TB וכונן SSD בנוסף (למרות שנראה לי לא רלוונטי לציין בגלל צריכת חשמל נמוכה, אבל בכל זאת) ברצוני להוסיף עוד 2 כוננים מאותו סוג (WD סדרה ירוקה) בנפחים של 3TB. השאלה שלי היא, אם חיבור של 3 כוננים, לא יכביד על ספק הכח בצורה כלשהי?, ברור לי שצריכת החשמל תעלה, אבל ההתלבטות פה, היא האם הספק יצליח "לסחוב" כמו שצריך בלי לקרטע? בשביל לסדר קצת את הראש זה הרכב הכוננים SSD::Crucial 128G SSD Marvell M4 HD1:WD 1TB Caviar Green HD2:WD 3TB Caviar Green HD3:WD 3TB Caviar Green זה מפרט המחשב: CPU:Intel Ivy Bridge Core i5 3550 3.3Ghz Cooler:ZALMAN CNPS5X SI EDITION Motherboard:Gigabyte GA-H67…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by מאיריקו,

היי, לאחרונה נהרס לי הדיסק הקשיח עקב נפילה, הראש הקורא נשבר ולכן לא ניתן היה לקרוא את הקבצים. פניתי לחברה לשחזור מידע ונתנו לי הצעת מחיר של למעלה מ 4,000 ש"ח. המידע שיש לי בדיסק לא שווה מבחינתי את הסכום הזה אבל חשבתי על פתרון אחר, אם הכל עובד תקין פרט למחטים עצמם, אי אפשר פשוט לקנות את אותו דיסק קשיח בדיוק, לפתוח אותו ולהחליף בין החלטות? ככה יהיה לי מחטים חדשים שיקראו מפלטות תקינות. האם אני מפספס משהו? מצורפות תמונות להמשיך את הבעיה אודה לחוות דעתכם.

6. Started by NIVs,

יש לי נק 3550A. הוא קורא בינתיים סבבה(טפו טפו..) אבל נורא איטי. אני מכניס מדיית CD-R והוא נקרא טוב, אבל שאני רואה נגיד סרט שצרוב על DVD+_R VERBATIM TAIWAN הוא קורא לי את הדיסק ומנגם לי אותו בצורה נוראית. הדיסק דפוק? אוו שהצורב פשוט איטי?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by spatz,

מה זה בדיוק והאם כדאי לאפשר את זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Slayer,

עשיתי חיפוש גם בפורום, ראיתי דיון של אחד גם עם תקציב לא גדול שהמליצו לו על לייט-און, אני מחפש משהו לא יקר, ובטח שלא פלקסטור\ימהה כי זה לא לתקציב שלי, הסתכלתי בפנדה ראיתי שLG ואזוס יש להם מהירויות כתיבה 32 בדי זול, ולאזוס יש גם 40 ב500, עכשיו השאלה איך אזוס וLG בצורבים, כי ממש אין לי מושג בתחום או שבכלל ללכת על לייט און? תודה נ.ב אם תצרפו קישורים לביקורות זה גם יהיה נחמד

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by rafi k,

הוספתי היום הארד דיסק חדש למחשב (HD SAMASUNG 250GIGA SATA), המחשב זיהה את ההארד דיסק אבל מה עושים עכשיו? יש לי עברית VISTA.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום חברים אחרי שסוף סוף בניתי את המחשב החדש - נוכחתי לראות שהוא עושה BOOT לווינדוס בערך ב-10 שניות אבל כשאני מחבר אליו את ה-1TB MyBook הותיק שלי (גרסה ישנה, USB 2.0) נוספות כמה שניות לעלייה, ויש גם שלב של מסך שחור בין הלוגו של ווינדוס ל-Login Screen במחשב הקודם -- לפעמים כשהוא (והדיסק החיצוני השני שלי - חדש יותר, USB 3.0, 3TB) היה מחובר למחשב, אז בתקופה האחרונה המחשב אפילו לא עבר POST, והייתי צריך לנתק אותו ואז לחבר שוב רק אחרי שווינדוס עולה (ואז הוא עלה כרגיל, אם כי היה קצת איטי, אבל אני לא זוכר אם הוא תמיד היה איטי ולא שמתי לב או שזה משהו חדש). במחשב החדש כאמור הוא עולה בלי בעיה, פשוט מאט את ה-BOOT. מה דעתכם? האם זה נורמלי לדיסקים חיצוניים כאלה? האם זה מעיד …

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by Lisa1988,

הבא יום שני הוא יום ההולדת של אחותי, אז אני רוצה לקנות כמה מתנות ייחודי ומשמעותי עבור אחותי.אחד החברים שלי בפייסבוק להמליץ ​​זוג רמקולים לי, הנה היא: http://www.McBub.com/i/297 אבל זה יכול לתת לאחותי הפתעה? אני לא יודע. אתם מוכנים להכניס כמה מתנות גדולות אחרות לי?תודה ...

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by G-BOY10,

יש לי שתי כוננים על המחשב, כונן אחד מפוצל לשתיים. ואמרו לי שאני צריך להגדיר זיכרון וירטואלי על שתי הכוננים כי אם אני אגדיר רק על אחד אז הביצועים במשחקים שאני מפעיל מהכונן ללא הזיכרון הוירטואלי יפעלו הרבה יותר כרועה מהמשחקים שמופעלים מהכונן עם הזיכרון הוירטואלי האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by Jaman,

אני רוצה לצרוב משחק שקניתי ב steam, אני יכול לבחור לצרוב בשני DVD רגילים, אבל אני מעדיף לצרוב אותו על מדייה אחת. הבעיה היא שאני מקבל הודעה שחסרים לי בסך הכל 14MB ! האם ואיך ניתן לעשות overburn ל DVD Dual layer ? ניסיתי לאפשר את זה בגרסה של נירו שיש לי, אבל הוא מאפשר לי לשנות את הגודל המקסימלי של DVD ל 4600MB, לכן אני חושד שלא ניתן לבצע overburn על DVD DL. חוץ מזה, עד כמה משמעותי הסיכון לנזק לצורב בחריגה קטנה כזו של 14MB?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  14. 1-יש לי מחשב דיי ישן לפני 4 שנים האם הוא יזהה אותו? 2-מתלבט בין Seagate ST310005FDD2E1-RK 1000GB ובין Maxtor Basics 1000GB התקציב שלי הוא 500 שקל האם יש בכלל סוג אחר ללא חשמל?[br]פורסם בתאריך: 16.04.2009 בשעה 22:50:46 שכחתי עוד משהו,אני צריך גם שDVD קורא USB יזהה אותותודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by integral,

לכל בעלי הצורב בבקשה (אל תבהלו מהקוריאנית, זה לא וירוס): http://kenny.storageinfo.co.kr/firmware/lg/GSA4120B/gsa-4120a104_kw_.zip או http://www.storageinfo.co.kr/EzMODse/viewtopic.php?t=21180

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  16. היום צריך להחליט בין פיליפס 40X16X10 לבין LG 24X10X40 אני יודע שניהם לא להיט גדול אבל זה מה שהציעו החברות שיכולות לספק שרותי מחשב למשרד החינוך בדרום דרך אגב רוצים למות מהמחיר :AR15: LG שקל 940 כולל התקנה פיליפס 870 שקל כולל התקנה אני יודע גנבה לשמה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ורד2010,

היי! אני מנסה לצרוב דיסק עם קבצי MP4, AVI ובין היתר גם MPG. צרבתי את הדיסק בתור VIDEO CD וזה נצרב רק יש בעיה אחת.. הקבצי MPG פועלים ללא קול..איך אני יכולה לשנות את סוג הקובץ או לגרום לקול לעבוד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  18. האם קיימת אפשרות כזאת באחת המקומות? יש ברשותי מחשב נייד של dell vostro 5470 ו SSD 128 שזה ממש לא מספיק. השאלה מופיעה בכותרת, ואם התשובה חיובית אז כמה בערך זה עשוי לעלות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by bennybl,

שלום, אני צריך כונן אופטי שיודע לקרוא CD במהירות גבוהה, מהי המהירות הגבוהה ביותר שיש כיום? אשמח לקבל גם דגם. בנוסף, האם מהירות הקריאה מהדיסק תלויה בעוד משתנים או רק ביכולת הכונן האופטי? תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  20. כותרת ^^^ חוץ מהמחיר במה הם שונים ואיזה הוא המומלץ?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  21. יש לי שני דיסקים שנפחו את נשמתם לאחרונה (2TB של סמסונג ו-3TB של סיגייט) ולא כל המידע עליהם מגובה. אשמח לשמוע המלצות! תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by gallevy,

המפרט שלי כבר הושלם. אני רק צריך את העצה לגבי כונן קשיח 2TB לאחסון סרטי HD. ממש תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בוקר טוב יש לי מחשב עם 2 דיסקים IDE ו2 דיסקים SATA אני לא רוצה להעמיס על הספק כוח( 400W ) יותר מידי,וגם אני רוצה שתהיה זרימת אוויר יותר טובה במחשב אני רוצה להעיף את 2 דיסקים הIDE הXP שלי על אחד מדיסקים ה SATA אבל... יש בעיה כשניתקתי את אחד הדיסקים הIDE והפעלתי מחדש את המחשב- המחשב פשוט לא עולה ונשאר תקוע-בגלל שהדיסק הזה היה פעם כונן איתחול -והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה על דיסק SATA(לפני שנה) כאילו הדיסק קשיח הIDE הזה הוא דיסק איתחול ויש לו גם 3 בחירות איזה מערכת הפעלה תעבוד מה אני עושה כדי שהמחשב יתחיל לעבוד ישר על הדיסק SATA בלי לפרמט או להתקין XP חדש? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  24. הי יש לי בעיה שמשגעת אותי ולא מצאתי עדיין מישהו שיודע מה הבעיה ..(ושאלתי הרבה!!!) אז ככה יש לי צורב טושיבה 5112 DVD-R אכשיו קניתי סרט DVD (לב אמיץ גירסה לאספנים) עשיתי גיבוי עם תוכנה DVDSRINK3.5 אז זה צרב את 2 הדיסקים פחות או יותר די טוב (זה נתקע רק פעם אחת באמצע הדרך וצריך ללחוץ קדימה בשלט) אבל מה לעשות שיש אחים קטנים ששוברים הכול!! הלך המקורי .... אכשיו ניסיתי לעשות גיבוי לגיבוי (לשכפל את העתק ) דרך NERO6 וגם דרך שתי תוכנות אחרות... אבל אחרי 2% זה מתקע ועשה ERROR שלא נותן לי לצרוב!!( הייתי בהלם!!) אמרתי לא יכול להיות וניסיתי לגבות DVD אחר אותו דבר דרך דוידי שרינק ונרו ואותו סיפור לא נותן לשכפל את השיכפול!! ניסיתי אם XDVD וכול פעם אותו סיפור ... ניסיתי להעתיק מ…

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  25. Started by Lavelle,

שלום, אני צריך עזרה... איך אני יכול לצרוב קובץ Image שמעל 4.7 ג'יגה?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים