עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by azarzar,

Pioneer DVR-212 VS LiteOn LH-20A1S מה לדעתכם יותר עדיף ? אני יותר בכיוון של הפיוניר כי אין על פיוניר בעיניות אבל מצד שני שמעתי שגם ה LiteOn מעולה, אז מה דעתכם ? נ.ב. חשוב לציין ששניהם SATA שזה מאוד חשוב לי

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by l0l9l8,

שלום, אני קונה היום הארד דיסק... השאלה שלי האם כונן IDE דורש הגדרה לאחר חיבורו? או שהמחשב מזהה אותו אוטומטית? ואיך לפרמט אותו בלי המערכת הפעלה? (יש לי כונן קיים עם מערכת הפעלה וזה יהיה בנוסף). תודה מראש!

3. אצלי הוא לא קורא חלק מהדיסקים, אצל מחשב אחר כן, נראה לי שאני אקנה חדש כי זה דיי חשוב לי

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  4. שלום קניתי צורב חדש LG H62N SATA עכשיו חיברתי אותו ללוח לחיבור הSATA איפה שרשום PRI SATA הלוח שלי הוא Asus K8V-SE Deluxe עכשיו הצורב בכלל לא נקלט במערכת, הוא אפילו לא נפתח(אין מתח) ליד החיבור של הSATA בצורב יש חיבור שאין לי מושג מהו, יכולת שזהו חיבור מתח לספק? הכונן קשיח שלי מחובר בחיבור SATA בודד, לידו למטה נמצאים עוד שניים אחרים,PRI SATA ,SEC SATA יכול להיות שאני צריך להחליף בין החיבורים? יכול להיות שבכלל הצורב לא נתמך בלוח שלי? חייב תשובה דחוף, תודה מראש!.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DarkLloth,

Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Technology) 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM או Western Digital Caviar SE16 WD3200AAKS 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM והאם Perpendicular Recording Technology זה משנה בהרבה בביצועים?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by zekit,

תגידו הארד דיסק חיצוני יכול להיות פיתרון טוב לאיכסון וניגון (במחשב) של סרטים? או שיהיו קרטועים? במחשב יש חיבור USB 2 והתקציב שלי הוא עד 700 שקל... השמח גם לקבל המלצה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by ROTEMan,

מישהו מוכן להסביר בבקשה?.. עד עכשיו לא הבנתי בשביל מה הבקר לדיסק קשיח.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  8. לחבר שלי נדפק הדיסק קשיח והוא צריך לקנות חדש. האם יהיה כדאי לקנות Western Digital WD2500AAKS 250GB בשביל התוכנות והקבצים וWestren Digital 1600AAJS 160GB בשביל מערכת ההפעלה? או שזה לא ישפר משמעותית את הביצועים ועדיף שיקח Westren Digital WD5000AAKS 500GB ?

9. Started by MT99,

ראיתי באתר של באג שיש להם במלאי מכשיר שכביכול "מנקה" דיסקים. מסיר שריטות וכתמים. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5192&perur=2&t=13&c=272 השאלה שלי אם זה באמת עובד ושווה את המחיר או שזה סתם לא מועיל? פעם ראשונה שיצא לי לראות מתקן כזה האמת...

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  10. Started by amitbatito,

יש לי בעיה חיברתי שתי דיסקים קשיחים כל אחד מהם 40 גיגה אותו סוג אותו חברה עכשיו הכל עובד אבל שאני מדליק את המחשב כתוב לי disk fail משהו כזה ואומר לי ללחוץ על f1 מה עושים???

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  11. Started by guya2007,

קניתי מחשב לפני יומיים עם לוח של gigabyte ga-p35s3l שהוא לוח מצויין.. יש לי כונן קשיח של חברת סמסונג 320 ג'יגה sata 16 mb הסמסונג הוא הראשי שלי, והוספתי עוד כונן של היטאצ'י 160 ג'יגה 8 mb השאלה שלי היא כזו שניהם מחוברים ב sata הבעיה היא שאת ההיטאצ'י הוא מזהה בלוח ככונן משני וגם בהפעלה הוא נמצא בתצוגה של חוממרת המחשב אבל פיזית, הכוננים עצמם, אני לא רואה. אני צריך לציין שאין לסמסונג ג'מפרים אבל להיטאצ'י יש ולא מחובר כלום אלי. יש לי שם הרבה חומר בבקשה איך לזהות אותו?? מחכה גיא

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מצפצף ? יש כזה דבר ? דיסקאוןקי שאפשר להעביר אותו בגלאי מתכות מבלי שיצפצף .

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום. אז ככה, אני לפני שידרוג כללי של המחשב שלי והחלק היחיד שנשאר לי הוא הצורב. בגלל שאני כב מחוץ לתחום המחשבים כבר כמה שנים, אין לי מושג אם צורב SATA יתאים למערכת שלי המערכת שלי היא: A64 3000+ ASUS K8V-SE Deluxe Sapphire X1600PRO 512MB AGP Twinmos 512MB DDR400MHZ מה שאני מחפש הוא צורב טוב ויעיל שיתאים ללוח האם שלי, טווח המחירים שלי נע בין 150-250 שקלים אני בנאדם שלא מתפשר על איכות, ולכן אני מחפש צורב שמבחינת עלות/ביצועים/איכות יתאים לי תודה מראש,Visual_boy

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by burekas,

GSAH42N LG 18X לבין GSAH44N LG 18 X חוץ מהמספר לא הבנתי מה ההבדל... דרך אגב זה נחשב צורב סבבה לרכישה נכון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by Shickolinisys,

עקב העובדה שהDVD שלי לא עובד (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288281.0), אני חשבתי לקנות DVD חיצוני. אז זה דגם SE-S184 של סאמסונג. הוא עולה 350 שקל. שווה?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. לאחרונה אני ניתקל בתופעה מוזרה שסרטים שנצרבו באמצעות nec-2510a מנוגנים יופי על ידי dvd שולחני אבל לא מזוהים כלל על ידי הצורב עצמו. כשאני מסתכל על המדיה הצרובה (verbatim dvd-r ) היא נראית כצרובה באופן תקין והיא גם מתנגנת באופן תקין על גבי dvd שולחני זול למדי שנרכש ב-duty free . דווקא כשאני מכניס את המדיה לצורב עצמו הוא לא מזהה שום דבר ,כאילו שאין בכלל מדיה בכלל בתוך הכונן . אני משתמש ב-nero בגרסתו האחרונה ובזמן הצריבה עצמה אני לא מקבל שום דיווח שגיאה וגם שלב ה-verify עובר ללא שום שגיאות. ניסיתי גם להשתמש ב-cd מיוחד לניקוי הכונן ,אולם זה לא עזר. ניסיתי לצרוב עם וללא תמיכה ב-multi session וגם זה לא עזר כלל. רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  17. האם זה נכון שדיסקים קטנים מהירים יותר? אני קונה מחשב חדש ואני אצתרך דיסק גדול לכל השטויות שלי. חשבתי אם יהיה לי רווח משמעותי מקניית דיסק קטן ומהיר מאד למערכת הפעלה + תוכנות בסיסיות, ודיסק נוסף של 500G לכל שאר החיים שלי (התקנות משחקים, הורדות וכו'). מה אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nore0,

אני רוצה להוסיף דיסק קשיח של 160GB איך אלה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=1600JB&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=1600AAJB&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה מה שיש לי כרגע http://img105.imageshack.us/img105/6987/3e4kb2.jpg

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by qwerty1987,

מדובר בכונן חדש מדגם ST3320620AS אשר משמיע רעש של מעין טרטור, בעיקר בזמן עבודה מאסיבית. מדי פעם אף נשמע צליל גבוה של פגיעת מתכת או משהו בסגנון. יש לציין שהמחשב עובד ללא בעיות קריסה או משהו בסגנון. אשמח לעזרתכם.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by Shickolinisys,

דבר ראשון - אם זה יעזור - אני עם וינדוס ויסטה. יש לי כונן DVD, הכל עבד טוב, עד שלאור הקיץ, המחשב התחיל להתחמם, פתחתי אותו כדי לנקות קצת אבק. אחרי שניקיתי, רציתי להנות מהביצועים, והכנסתי לכונן את המשחק WC3 שלי. יש לציין שזה עותק מקורי. שיחקתי, נהנתי, ובסוף סגרתי. הלכתי לחגוג את ראש השנה, ושקמתי בבוקר, נעלם לי הכונן DVD מה"מחשב" (מקביל ל"המחשב שלי" בXP). חשבתי "נו, מילא" והכנסתי את הWC3. הכונן נפתח, הכנסתי את הCD, הוא עשה רעש של קריאה, אבל שום דבר לא עבד. (בדר"כ מריץ את זה אוטומטית/פותח מין חלון להפעלת האוטופלאי.) לחצתי על הקיצור דרך, והוא רשם לי שכאילו שהCD לא הוכנס. קראתי באתר של מיקרוסופט, שצריך לעשות כאילו אנאינסטול לכונן והוא יתקין את עצמו מחדש. עשיתי וזה גם לא עזר. אח…

21. אז ככה יש לי שני ארדיסקים: 1.WD3200KS Western Digital-320Gb ממשק SATA2 2.ST373454LC Seagate-73Gb בממשק SCSI 15K הם יפעלו יחד במערך RAID?

22. Started by iakovl,

עוד שאלה מבית iakovl יש לי כרגע SanDisk Cruzer Micro 1GB נחמד שקניתי בזמנו ב140~ ש"ח (יקר לעומת היום) הזיכרון מעולה לדעתי בנושא של נוחות (בחיים אני לא קונה DOK עם פקק רק נשלף) אבל בגלל שאני משתמש בDOK בתור אולר שוויצרי משומן היטב (אני אכין מתישהו מדריך בנושא) גיגה אחד זה לא זה.... אני רוצה תחליף. 4G נראה לי מספיק טוב בנושא נפח אני חשבתי ללכת על האח הגדול של הCruzer Micro ה Cruzer Titanium אבל עדיין בא לי לשמוע דעות נוספות, אולי יש עוד זכרונות שמתאימים לצרכים שלי שהם: נפח: 4G USB: נשלף בלבד, שום פקק U3: אופציה נחמדה שלא תזיק למרות שאני משתמש בתוכנות אחרות בנושא מחיר: לא להשתגע 200~ אמור להספיק

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם ...ברשותי צורב מחברת NU הוא מותקן למחשב אבל לא קורא כלום ולא מעלה שום דיסק חיפשתי המון באינטרנט דרייבר לצורב אך ללא הצלחה...אודה מאוד למי שיעזור לי למצוא דרייבר להורדה לצורב שלי... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by iakovl,

אוקי בוא נתאר את המצב שלי עכשיו SP1213C 120G - כונן ראשי = OS / DATA WD2500KS 250G - כונן משני = ANIME היה גם WD5000YS שמת (ימח שמו) בעיקרון המצב היום עובד בשבילי פיקס, אבל החוסר בנפח והמוות של הWD5000YS זה לא היה קל אני חושב היום לקנות 3 כוננים חדשים בשביל להחליף את כל הקשיחים שיש לי עכשיו האחד יהיה כרגיל כונן OS ושני האחרים ישבו הRAID 1 (יקר אבל אסור לאבד מידע, זה עוד יותר יקר, בבריאות בעיקר) אני חשבתי על קשיח WD מסדרת AAKS בשביל הOS וזוג WD5000AAKS לRAID דעות בנושא? המלצות? הערות?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. כותרת. מצטער אם זה לא שייך לפורום הזה. השאלה שלי מבוססת על האתר http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.