עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by or,

ראיתי מלא הסברים על raid 1 או raid 2 אבל לא על raid 5 ורציתי לגעת אם יש מצב של raid 1+2 ומה הוא עושה??

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by integral,

טוב, אז הנה היציאה החדשה של LG: DVD+R 16x PCAV (8x, 12x is PCAV) DVD-R 16x PCAV (8x is ZCLV) DVD+RW 8x ZCLV DVD-RW 6x CLV DVD+R/DL 4 x None of these are LG's monopoly, or Hitachi's for that matter. Plextor PX-716A has 8x DVD+RW. Several manufacturers have 4x DVD+R DL. Matsushita introduced 5x DVD+R DL writers some time after Hitachi-LG's GSA-4120B release. P-CAV 16x DVD+R recording was first announced by Toshiba-Samsung two months ago. 16x DVD-R is even less unique. However, GSA-4163B is the first of all to support all of the above.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by m_g,

שלום חברה יש לי בעיה בהתקנת ווינדאוס על כונן SATA קיבלתי עם הלוח אם (P5N32-SLI DELUXE) דיסק התקנה, ועשיתי דיסקט עם דריברים דרך אותו הדיסק ושאני עושה BOOT עם הדיסק של הווינדאוס אני לוחת על F6 ובוחר בדריברים של ה SATA. ואחרי זה שזה עושה פירמוט לכונן הקשיח אז הוא נתקע... זה נשאר תקוע על 0 אחוז כמה שעות אני כבר יומיים מנסה לסדר את זה וזה כל הזמן נתקע ניסיתי להחליף דריברים ניסיתי להתקין את הווינדאוס עם דיסק אחר וכלום. שום דבר לא עוזר. תודה מראש.. שכחתי לציין כמה דברים: הכונן הוא MAXTOR DIAMONDMAX 10 200GB הוא הגיע לי עם מחשב חדש שקניתי לפני חודשיים בערך פירקתי את הכונן ככה כמו שהוא מהמחשב (עם הווינדאוס ועם הכל) והרכבתי אותו על המחשב הישן שלי(זה שאני כותב ממנו עכשיו) וניסיתי …

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. היי! יש לי כרגע 3 הרד דיסקים במערכת כאשר הווינדוס מותקן על הWD 160GB שמעביר 55 מגה לשנייה. רציתי לשאול אם אני אתקין את המערכת על הSEAGATE 500GB שמעביר 100 מגה לשנייה, האם הביצועי עבודה יהיו טובים יותר? המון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  5. שלום לכולם. רציתי לדעת מה לדעתכם מומלץ- להתקין תוכנות על כונן ווינדוס או כונן רגיל? נגיד אני רוצה להתקין תוכנה של טלפון נוקיה, כדאי לשים אותה לא בכונן מערכת ההפעלה‏?‏ אני מנסה לחשוב מה יהיה כשאצטרך לפרמט למשל את הכונן של מערכת ההפעלה...

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by segev22,

ערב טוב לכל הקוראים והעונים, רכשתי לאחרונה אמצעי איחסון מסוג SSD של חברת Mushkin מדגם Callisto deluxe 60GB Solid State Drive - MKNSSDCL60GB-DX . קישור לאתר המוצר: http://www.mushkin.com/Digital-Storage/SSDs/MKNSSDCL60GB-DX.aspx התקנתי את המוצר בתוך המארז חיברתי אותו אל לוח האם, חיברתי מתח והפעלתי את המחשב. דבר ראשון נכנסתי לביוס לראות כי הלוח מצליח לזהות את ההתקן החדש והוא אכן זיהה. שלב הבא בידקה בווינדוס (ברשותי windows 7 ultimate 64 bit). הווינדוס ישר זיהה את ההתקן, התקין את הדרייברים בעצמו וכמובן שההתקן מופיע כמותקן במנהל ההתקנים תחת הכותרת כונני דיסקים ממש עם שם הדגם המדוייק. שלב הבא אני נכנס למחשב שלי ואין שום זכר לכונן בעל הנפח של 60GB. מה שכן הופיע כונן תקלי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by zoman,

מבקש המלצה לי על דיסק קשיח חיצוני בקיבולת של לפחות טרה (1000 גיגה) ,חשוב שהיה אמין ומהיר וכמה שניתן יותר קטן.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by mashas,

היי, אני מעוניינת לקנות דיסק קשיח ויש לי כמה שאלות: המטרה בגדול זה עבור מוזיקה וסרטים במחשב, יש לי דיסק קשיח של WD של 80 G , ואוטוטו נגמר לי המקום... 1. מה עדיף דיסק קשיח חיצוני או פנימי? 2. ראיתי שיש שוני לזיכרון המטמון בדיסקים הקשיחים פנימיים ראיתי של 8M ושל 16 M מה עדיף, או שאין ממש הבדל גדול. 3. כמה RPM ? יש לציין שיש לי מחשב פנטיום 4 2.4 GHZ , בן 3 שנים. ראיתי שהרוב הגדול בסביבות 7200 4. בגדול אני מכירה את WD והייתי מעדיפה של החברה הנ"ל , יש משהו עדיף? 5. נניח שאחליט על דיסק חיצוני , על מה חשוב לשים לב? 6. ראיתי את הדגם הבא: WESTERN DIGITAL WDH1U3200 MY BOOK ESSENTIAL EDITION 320GB הוא עולה בערך 350 ש"ח האם שווה? דיסק קשיח פנימי בסדר גודל של 250 G, עם זיכרון מטמון …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kritikal,

שלום, יש לי כונן FLOPPY חיצוני - חיבור USB. אין ברשותי, פנימי, כאשר אני מחבר את הפלופי החיצוני הוא מוגדר בתור כונן B, איך אני מחליף את ההגדרה שלו, שהוא יהיה מוגדר בתור כונן A. תודה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by shay699,

שלום לכולם. החלטנו בעסק לעשות גיבוי למחשבים גם על הרדיסק חיצוני ואולי גם בענן,קבצים הם לא בעיה לגבות השאלה אך מגבים תוכנות מיוחדות של העסק? המטרה לשחזר אם יקרה משהו . תודה רבה שי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by aviad13,

קניתי את הדיסק און קי הזה מאי ביי: http://www.ebay.com/itm/New-32GB-32g-USB-2-0-Flash-Drive-Thumb-Disk-Pen-Memory-Stick-Round-Keys-model-/161046046143?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item257f17a5bf עכשיו ניסיתי לאתחל אותו כדי לשנות אותו לNTFS אבל כשאני מנסה לפרמט אותו זה רושם לי "לWindows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול". מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by nirka8,

שלום לכולם. רכשתי לפני כשנתיים דיסק קשיח סמסונג HD103SJ מחנות בראשון לציון - סקאי פיסי. מאז היא נסגרה (כנראה פשטה רגל). הדיק הקשיח שבק חיים היום אך הוא עדיין באחריות. איך אני יכול לדעת מי היבואן? נותן השירות? יש למישהו טלפון שניתן לברר זאת? תודה ניר

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by ofer_mat,

יש לי שרת של קומפקט ויש לי 5 דיסקים מחוברים ב RAID 2 ביחד ועוד 3 ב RAID מסוג 5 רציתי להחליף את הה3 לגדולים יותר החלפתי אותם ומשם מה ב 2 שביחד שהם עם מערכת ההפעלה לא עולים לי המחשב ככאילו לא עולה או לא מזה את הכוננים משהו יכול לעזור לי בנושא...

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  14. אז ככה... זה סיפור די ארוך אז אני יכסוך ממכם ורק ישאל את השאלות שנתקלתי בהם. 1.מה יותר מהיר? שתי דיסקים IDE RAID 0 או דיסק יחיד שמחובר ב SATA? 2.האם יש הבדל גדול בין דיסק חיצוני שמחובר ב USB 2.0 לדיסק פנימי שמחובר ב SATA? אני יודע שהמהירויות על נייר ממש שונות אבל אני גם יודע שאין דיסק שמעתיק 3GB לשניה אז אני בטוח שכו המספרים האלו קצת לא נכונים במציאות. 3.האם אפשר להריץ מערכת הפעלה ומשחקים ותוכנות מדיסק חיצוני שמחובר ב USB 2.0? או שזה ירוץ ממש ממש לאט?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by oryam363,

היי חברים , האם כדאי לחכות לירידת מחירי ההארדיסקים או שאין טעם?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש DOK מהיר, עליו תותקן מערכת הפעלה לינוקס (CLARKCONNECT), כך שהלוח אם יעשה BOOT ויריץ את מערכת ההפעלה מה-USB חשבתי על OCZ RALLY2 איזה DOK הכי מהיר בתחום המחירים של 200-300 איך משתווה כרטיס SD EXTREME III http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5666&perur=2&t=7&c=215 ל-DOK למשל? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  17. אז ראיתי ת'אשכול ההוא של ה30 עמודים בערך על ההארד דיסק הזה והבעיות שלו... קיצר החלטתי להיות שפן ניסיונות וקניתי אותו היום והנה התוצאות: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by עדי1,

שלום. קניתי היום כונן חיצוני של חברת WD , חיברתי אותו למחשב והעברתי לתוכו תיקייה במטרה לגבות אותה (כמו בדיסק און קי). מאוחר יותר הבנתי שיש תוכנה שניתן להתקין,נכנסתי ליישום התוכנה ומופיעה התמונה הבאה : כלומר בלי האפשרות להמשיך את התקנה אלא רק לסגור אותה , אשמח לעזרה בעניין,האם זה קרה בגלל העברת התקייה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by assaff,

ה HD החיצוני (היה מחובר ל XBOX וכלל גם גיבוי תמונות) לא מזוהה במחשב וגם ה XBOX הפסיק לזהות אותו. שאני מחבר למחשב הנורה דולקת ומתחילה להבהב אך הוא לא מזוהה,ולא מוצג ככונן שאני נגש למנהל ההתקנים הוא כן מוצג תחת כונני דיסקים (SAMSUNG G2PORTABLE USB DEVICE וגם בהוצאת מדיה באופן בטוח הוא מזהה אותו כשהוא מחובר. החלפתי כבל וכניסת USB ולא עזר. מה לעשות זה ממש חשוב כי זה הגיבוי היחד שיש לי , הכונן של המחשב נהרס לפני כמה זמן ורציתי לשחזר שמירת קבצים מהחיצוני לכונן החדש.

20. מדובר בצורב USB X52 (ברח לי עכשיו שם החברה) . כשצורבים מעט מידע על CD (בערך 200~100 מגה) המידע נצרב. אם מנסים לצרוב יותר מתחילות להופיע הודעות שגיאה בסגנון "Lost Fixation". זה נראה כאילו שהCD לא מצליח להתייצב על המסלולים החיצוניים של הCD. הבעיה מופיעה גם במהירויות צריבה נמוכות. מישהו מכיר את הבעיה הזו? יש פיתרון או שהלך צורב?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  21. עפ"י מה הוא נותן את הציון לכונן הקשיח? (רק transfer rate או שאולי כמות המקום , יש לי 500 ג'יגה) איזה כונן קשיח יביא ציון של 7+ למשל? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  22. אני צריך דיסק און קי 8 ג'יגה לא משנה של איזה חברה, אני ריך אותו בשביל העברת סרטים ומשחקים די כבדים שוקלים בסביבות ה4 ג'יגה אני צריך שיעביר לי מהר והמחיר שאני מוכן להשקיע זה עד 90 שקל (בבקשה לא יותר מזה). אין לי בעיה להזמין מהאינטרנט פשוט רציתי המלצה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. האם מהירות כונן אופטי המחובר כMASTER משפיעה על מהירות כונן אופטי נוסף המחובר אליו כ SLAVE ? המהירות המתקבלת בפועל היא של הכונן האיטי יותר או שאין כל קשר ותעבורת הנתונים מושפעת מצוואר הבקבוק של לוח האם ?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by avi2006,

מ KSP ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? ב 190 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 ב 195 ש"ח יש אחד מהם שמתיימר להיות טוב יותר? (אגב, מישהו מוכן לכוון אותי לאיזה אתר בחו"ל עם סיקור לגבי בעיות הצורבים של הנק.. מעניין אותי הנושא הזה)

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by vizido,

שלום חברים, יש לי שני כוננים קשיחים במחשב. אחד מהכוננים (לא זה שעליו מותקן ה WINDOWS) עושה פתאום בעיות ולא ניתן להכנס אליו, וכשלוחצים עליו אז הוא אומר שהדיסק לא מפורמט ושצריך לעשות לו פורמט. הבעיה שיש לי עליו כמה מסמכים חשובים ואני רוצה לנסות להגיע אליהם לפני הפורמט. משהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעזור לי? תודה רבה עידו יש לי אגב WIN XP

• 3 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים