אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
ההארדדיסק שהתשמשתי בו עד עכשיו(SEAGATE 60GB 2MB CACHE) להקלטות כנראה עושה את נשימותיו האחרונות בכתיבת שורות אלה (תרתי משמע) והייתי מעוניין להחליפו. בעצם הבעייה היא שהוא מתחיל להרעיש נורא (טרטור כזה, כמו רעש חריטה) ואני מעוניין באחד שקט אני חושב ש-320GB יספיקו בהחלט בינתיים, מה גם שהם(עד כמה שידוע לי) מציגים יחס מצויין של מחיר\נפח בקיצור אני מעוניין ב-320GB(אם פחות עדיף לדעתכם, פסדר) עד 500 ש"ח, שקט ומהיר - יעני עם סיקטיימס נמוכים ו-16MB CACHE(עדיף), חיבור SATA (עדיף II עם PERPENDICULAR RECORDING או איך שלא קוראים לזה (PMR או NCQ, יתכן מאוד שאני מבלבל כי אני לא מעודכן)) - כמה שפחות כואב לכיס. אממ אם גם תוכלו להמליץ על ברגים מיוחדים כאלה (THUMB SCREWS כאלה אם עדיין מוכרים א…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה צורב DVD בתקציב של לא יותר מ200 ש"ח מהחנות TMS! אני רציתי את LITEON LH-20A1SX20 אבל אין להם על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מוריד מוזיקה באיכות גבוהה בפורמט wav,אני רוצה לצרוב אותה על דיסקים איכותיים בשביל שזה ישמע 100% כמו המקור ללא שגיאות ושיחזיק הרבה מאוד זמן,איזה דיסקים טובים יש?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
של חברות מוכרות כמו Verbatim או פיליפס וכ"ו?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום... אני כניראה שיחקתי בוינדוס ויסטה אם האפשרויות של הארדיסק ומחקתי את מחיצה D לא עשיתי פירמוט פשוט מחקתי אותה והיא נעלמה לי והיה לי שם דברים ממש חשובים! אתם חייבים לעזור לי איך אני משחר את מחיצה D זה עניין של חיים ומוות! תעזרו לי....
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חוץ מזה שהוא מקשר בין כל החלקים, וחוץ מזה שיש לו סוגי חיבורים שונים, במה שונים לוחות האם אחד מהשני? ואיך זה בא ליידי ביטוי במחיר? זאת אומרת למה הלוחות יותר יקרים אחד מהשני?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי די ישן 256MB OF RAM 1.7 MHZ מעבד ו 35 גיגה זיכרון אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני כמה יעלה לי בערך של 40 גיגה?(והאם זה בא אם מאורר אם זה משנה ) ואך הדיסק קשיח החיצוני מתחבר למחשב?דרך USB ? תודה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
כשאני מנסה לראות סרט DVD של בלוקבסטר או כל DVD אורגינלי , אני מקבל הודעה מהמדיה פלייר : ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל DVD זה מכיוון שקיימת בעיה בהגנה מפני העתקה דיגיטלית בין כונן ה- DVD, המפענח וכרטיס המסך שלך. נסה להתקין מנהל התקן מעודכן עבור כרטיס המסך. מה עושים ? תודה מראש לכל העונים .
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מישהו בקשה יכול לומר לי אם יש בכלל צורך בSSC?!...ומה OPT2 וPM2 עושים..??...(לפי מה שהבנתי OPT2 זה בעצם מצב SATA2 אופטימלי בעצם..(אני צודק?)..קיצר איך אתם ממלצים לסדר את הג'אמפרים?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום. אני בונה מחשב HTPC, עם ספק NSK2400 בצבע כסוף. קראתי את ההשוואות לגבי צורבי DVD בפורום, אך לא מצאתי צורב מומלץ בצבע כסוף שמתאים לצבע המארז שלי. היכן ניתן להשיג צורב כסוף? מצאתי רק צורב כסוף של SONY ואני לא רוצה אותו. אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! היום קיבלתי את הWD5000AAKS שלי בשעה טובה! עכשיו כשהכונן מחובר הוא מאוד שקט, אבל הוא גורם לרעידות בכל המארז, והרעידות הללו יוצרות רעש שמשגע לי ת'מוח!!! כשהידקתי את הברגים של הכונן הרעש קצת ירד אבל הוא עדיין מורגש... השאלה שלי היא: האם יש דרך למנוע את הרעידות הללו? (חשבתי אולי על ברגים עם סיליקון שיספגו את הרעידות - האם קיים כזה דבר?) תודה מראש, אור
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אתמול שלחתי את המחשב לתיקון מהחנות שקניתי ממנה כי ההארד דיסק שלי הלך קאפוט. maxtor250gb 7200rpm 16mb buffer החליפו לי אותו והוא עדיין במסגרת האחריות, הקטע הוא שהחליפו לי אותו בהארד דיסק של seagate שגם הוא 250GB כי אמרו שאין להם את ההארד דיסק הקודם במלאי, להשאיר אותו אצלי? אני צריך תשובה דחוף!!! האם אני צריל להפעיל את האחריות ולקבל את הדגם הקודם אבל חדש?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הדי וי די שלי פתאום הפסיק לעבוד לא צורב ולא קורא דיסקים DVD אם הם מלאים ואם הם ריקים ...וכאשר אני רוצה לצרוב לא מאפשר לי אומר לי שהדיסק מלא אבל הדיסק ריק ...קיתי דיסקים חדשים ואין אותה בעיה ....אבל הןא קורא CD אבל לא DVD ...אוליי הצורב שלי הלך לעולמו ? החברה היא LITE-ON ... תודה ..
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נעלם לי הCRUZER MICRO שלי היום אחרי 3 ימים בערך סבתא מצאה אותו במכונת כביסה :s07: יש טעם לחבר אותו ולבדוק או שהוא סתם יקצר וזהו?
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ני צריך תוכנות לבדיקת הhd עדיף אחד לכל דגם. תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מחפש לדעת מה עדיף...ובדחיפות! מה המארז החיצוני המהיר והמומלץ ביותר? איזה HD בנפח 500 ג"ב הוא האמין ביותר? בברכה, אורי
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מצאתי HD ישן בחיבור ATA במהירות 5.4K סל"ד ובנפח 20GB. חיברתי למחשב של אחותי והכל עובד סבבה והמחשב מזהה 19 ומשהו GB. חיברתי אותו למחחשב שלי (אני רוצה להתקין לאחסן עליו דברים) והכל עובד גם בסדר - אבל הוא מזהה רק 1.76GB. מה אני עושה כדי להתגבר על הבעיה? נאמר לי שזו התנגשות בין הנוכחי שלי (שמופיע במפרט שלי בצד) ובין מה שכרגע הוספתי. אבל אני לא יכול לחבר רק את זה שהרגע הוספתי כי אין עליו OS ולא כלום. אשמח לעזרה במהירות, דור.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ברצוני לקנות צורב dvd , וניראה לי שאני ילך על חיצוני בגלל שיש לנו 2 מחשבים בבית ואז אפשר להעביר את הצורב ממחשב למחשב בלי יותר מדי סיבוכים וגם כי ההפרש במחיר לא גדול כל כך בהתחשב שאני צריך שטכנאי יתקין לי את הצורב אז זה יעלה בערך אותו דבר.... הצורב אמור לשמש אותי בצריבת סרטים ומשחקים לפלייסטיישן אני לא צריך אותו ממש מהיר כי אני לא צורב בכמויות, אני מעדיף שיצרוב לאט ויהיה איכותי.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי צורב dvd חיצוני טוב בסכום של 400 מקסימום 450... ועוד שאלה, אין הבדל בין צורב חיצוני לפנימי באיכות של הצריבה נכון? אני חשבתי על LG GSA-E40L מה אתם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הצורב צורב DVD כמו שצריך אבל בCD (וניסיתי כל מיני סוגי מדיות) הוא מביא לי כל הזמן הודעת שגיאה unspecified target error באמצע הצריבה. לא ברור לי מה הגורם, הצלחתי לבצע כמה צריבות בשימוש בIMAGE, אבל גם בזה הייתה בעייה, במיוחד כשניסיתי לעשות OVERBURN על דיסק מתאים. המחשב הוא AMD 4800X2 ככה שלא נראה לי שנגמר לו הCPU....
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם קיים בשוק מארז חיצוני להארדיסקים שיכול להכיל בתוכו יותר מהארדיסק אחד? יש לי בבית מערכת שכוללת 3 מחשבים וכ 10 כוננים קשיחים היתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר מוצר שיכול לשמש כמארז לכל ההארדיסקים ולהתחבר ב usb או בדרך אחרת למחשב? אפשרות מועדפת היא למצוא מארז כזה שמכיל בתוכו ממשק שיאפשר לכוננים להתחבר למחשב באמצעות רשת אלחוטית.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן למצוא מארז חיצוני לצורב sata תודה,
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-
הדרישות הם כדלקמן : 1. שיתמוך בכמה שיותר פורמטים. 2. צבע שחור. 3. ממשק SATA. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לפורום שלום , קניתי מחשב חדש( , לוח , מעבד וזכרון) ונשארתי עם הארד דיסק הישן שלי(שקניתי אותו לפני שמונה חודשים) הדגם שלו wd2500ks... יש לי ויסטה במחשב ושהוא מריץ בדיקת מרכיבים , המרכיב הכי חלש שלי זה הארד דיסק שהויסטה טוען שהמהירות תגובה שלו יחסית איטית... בכל מקרה רציתי לדעת אם עד תקציב של 700 שקל אני יכול להביא הארד דיסק יותר מהיר(בעיקר למשחקים) הנפח לפחות 160giga... תודה רבה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-