אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב NEC 3550A (רק אחרי שהוא התחיל לעשות לי בעיות שמתי לב להרבה אנשיןם שאומרים שהוא חרא של צורב ) קיצר הוא עבד לי מצויין עד ש לא יודע פתאום דיסקים שאני צורב הוא לא מזהה אותם, הוא רואה אותם בתור דיסקים ריקים למרות שהם עובדים בכוננים אחרים , מה אני יכול לעשות יש אולי איזה עידכון משהו תוכנה להתקין פרוץ לא פרוץ משהו כל דבר שיכול לעזורר???!? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכל חבריי הפורום. התקנתי הארדיסק נוסף במחשב, מערכת ההפעלה עובדת והכל אני נכנס למחשב שלי ורואה רק את הארדיסק הישן שלי, לא נוסף לי שום אייקון חדש. נכנסתי למנהל ההתקנים והוא מזוהה וכתוב לי שהחומרה עובדת טוב (הארדיסק החדש) למה לא נוסף לי אייקון נוסף? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
טוב אז ככה ברמת העיקרון הצורב תומך מהירות של עד 16 בDVD אז שלשום קניתי חבילת 50 דיסקים של סילבליין DVD-R X16 אלה עם הצבע הכחול למי שמכיר, ניסיתי לצרוב ב 16 צרב עד הסוף ובסוף רשם writing shor lead out כמובן הדיסק לא יצא איזה כמה דקות עד לאיתחול המחשב שיוציא את הדיסק. עשיתי בדיקה לדיסקים והיה כתוב , מהירות התחלתיתי X6 מהירות ממוצעת X12 ומהירות סופית X16 והכל עבד . הכנסתי עוד דיסק שמתי על X12 והוא לאחר כמה דקות כשל בצריבה אותו סיפור של ה writing shor lead out רשם שצריבה נכשלה . מה הקטע פה , צרבתי קודם על דיסקים של פוגיי DVD+R במהירות X8 והיה מעולה
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן חברה האם יש איזה מכשיר או מקום שיכולים לסדר דיסקים שרוטים? יש לי משחק מקורי לXBOX 360 (אני חושב שזה דיסק DVD?) והוא נשרט לי. האם יש איזה מכשיר לקנות או חנות שיכולה לתקן כזה דבר? תודה מראש אור
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי Sandisk Cruizer 1GB ואני מודה שקצת שחקתי איתו ועכשיו במקום 1GB אני רואה מקום פנוי של רק 1MB . נסיתי לפרמט מ FAT ל FAT32 ואו NTFS אך אני מקבל כל הזמן הודעה שהדיסק קטן מידי לבצוע הפעולה. האם יש מה לעשות בנדון? לא רוצה לזרוק אותו הוא עלה לי לא מעט כסף. אנא עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לפורום שלום , לפני שבוע בערך המליצו לי פה לשפר את הארד דסיק לraid0 , הלכתי וקניתי 2 הארדיסקים של 160 מגה כל אחד sata 2 וחיברתי כraid0 אני חייב לציין שיש שיפור אדיר וההמלצה פגעה בול...! השאלה שלי היא ככה: המוכר בחנות טען שאין הארד דיסק 160 גיגה עם יותר מ8 מגה cache , אני נאלצתי להאמין לו ולכן הוא התקין לי שניים עם 8 מגה cache, אחרי בירור קצר ראיתי שיש גם עם 16 מגה cache האם אני צריך לדרוש שיחליף לי? האם יש הבדל גדול?...תודה...
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בעל כונן HDD של 80GB, עם חיבור SATA. (דגם מלא במפרט) עקב מצוקת מקום חשבתי לקנות HDD נוסף, של 320GB בשביל ההורדות. לאחר שאופציית הדיסק החיצוני ירדה מהפרק בשל העלויות, חשבתי לקנות את WD3200KS, אז כמה שאלות לגביו: דבר ראשון, מישהו התנסה בו ויכול להגיד איך הוא מבחינת ביצועים ושקט? דבר שני, נניח שאני מחבר אותו ככונן SLAVE על מנת שרק תוכנות מותקנות יהיו על הכונן MASTER וכל ההורדות ישבו על הSLAVE, יש איזשהי בעיה עם הפרמוט? אני פשוט זוכר דיבורים על התקנה של דרייבר מיוחד כל פעם שמפרמטים כונן SATA2. תודה, עידו
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
אני צריך לעשות RAID 5 האם בקר חיצוני (לא ONBOARD) ייתן ביצועים יותר טובים מONBOAD? אם כן - יש הבדל בין PCI לPCI EXPRESS? אני צריך לעשות RAID ל4 או 5 כונני SATA - וכמובן שיהיה אמין ומהיר יש כאלה בארץ לקנייה ? זה יקר?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה סוג הרד דיסק מתאים לי ללוח אם. לוח אם ASUS A8NE NFORCE 4 קיבלתי עכשיו מתנה הרדיסק SATA 2 של WD האם הוא מתאים?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש כזה בארץ? http://search.ebay.com/Backplane-RAID_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQssPageNameZRC0024 ?\תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי בעייה דיי מוזרה בצורב dvd שלי , הסוג של הצורב הוא nec ad-5170a. (בערך חצי שנה יש לי אותו). לפני חודש לערך קניתי 25 דיסקים ב office depot. על הדיסקים רשום שזה 4.7gb x16 ו... למעלה רשום dvd+r. לבעייה: שאני צורב בהם משחקים , שירים, סרטים אוו כל דבר אחר שאפשר לצרוב, הוא צורב לי והכל בסדר לפעמיים יש נפילות. אחרי הצריבה אני מכניס את הדיסק לכונן של המחשב שלי , והוא כאילו קורא אותו ולא פותח לי כלום , כאילו לא צרבתי כלל. אבל אם אני לוקח את הדיסק הזה למחשב אחר שיש בו כונן dvd, אז שם הוא מעלה את מה שצרבתי בדיסק. מוזר נכון , אני לא יודע מה זה זה מאוד מוזר , ועכשיו יש לי פה מדיה של dvd אחר שרשום עליו dvd-r וזה עובד לי מצויין!!! 1. יכול להיות שהצורב שלי לא קורא +r כי…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חוץ מזה שהוא מקשר בין כל החלקים, וחוץ מזה שיש לו סוגי חיבורים שונים, במה שונים לוחות האם אחד מהשני? ואיך זה בא ליידי ביטוי במחיר? זאת אומרת למה הלוחות יותר יקרים אחד מהשני?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. אני מנסה לצרוב את המשחק GTA SAN ANDREAS וזה לא נותן לי להכניס את המשחק זה כותב לי דבר כזה... מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות??? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. אני בונה מחשב HTPC, עם ספק NSK2400 בצבע כסוף. קראתי את ההשוואות לגבי צורבי DVD בפורום, אך לא מצאתי צורב מומלץ בצבע כסוף שמתאים לצבע המארז שלי. היכן ניתן להשיג צורב כסוף? מצאתי רק צורב כסוף של SONY ואני לא רוצה אותו. אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לאחר בדיקת מספר תוכנות שיחזור דיסק קשיח אשר לא שיחזרו את רוב המיידע שלי אני מבקש את עזרתכם בחיפוש אחר תוכנה רצינית אשר תוכל לשחזר מיידע מהדיסק קשיח שלי תוכנה שיודעת לשחזר לאחר פירמוט או פירוק מחיצות או וירוס וכשלים אחרים אשמח לכל עזרה שהיא תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה צורב DVD בתקציב של לא יותר מ200 ש"ח מהחנות TMS! אני רציתי את LITEON LH-20A1SX20 אבל אין להם על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הדי וי די שלי פתאום הפסיק לעבוד לא צורב ולא קורא דיסקים DVD אם הם מלאים ואם הם ריקים ...וכאשר אני רוצה לצרוב לא מאפשר לי אומר לי שהדיסק מלא אבל הדיסק ריק ...קיתי דיסקים חדשים ואין אותה בעיה ....אבל הןא קורא CD אבל לא DVD ...אוליי הצורב שלי הלך לעולמו ? החברה היא LITE-ON ... תודה ..
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
של חברות מוכרות כמו Verbatim או פיליפס וכ"ו?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! היום קיבלתי את הWD5000AAKS שלי בשעה טובה! עכשיו כשהכונן מחובר הוא מאוד שקט, אבל הוא גורם לרעידות בכל המארז, והרעידות הללו יוצרות רעש שמשגע לי ת'מוח!!! כשהידקתי את הברגים של הכונן הרעש קצת ירד אבל הוא עדיין מורגש... השאלה שלי היא: האם יש דרך למנוע את הרעידות הללו? (חשבתי אולי על ברגים עם סיליקון שיספגו את הרעידות - האם קיים כזה דבר?) תודה מראש, אור
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מחפש לדעת מה עדיף...ובדחיפות! מה המארז החיצוני המהיר והמומלץ ביותר? איזה HD בנפח 500 ג"ב הוא האמין ביותר? בברכה, אורי
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מוריד מוזיקה באיכות גבוהה בפורמט wav,אני רוצה לצרוב אותה על דיסקים איכותיים בשביל שזה ישמע 100% כמו המקור ללא שגיאות ושיחזיק הרבה מאוד זמן,איזה דיסקים טובים יש?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-