עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by stingeR-,

קיבלתי היום הארדיסק חדש WD 300EB 30GB 5400RPM עכשיו אני בא לשים אותו והוא מזהה אותו כIDE DRIVE אבל בוינדוס במחשב שלי אין אותו... כאילו אני לא רואה אותו כDRIVE מה צריך לעשות ?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  2. קיבלתי את הסרט הרשת 2.0 ניסיתי DVD SHRINK, CLONEDVD2 , DVDFab Decrypter ,1Click Dvd Copy 4.1, DVD43 מה יכול עוד לעזור

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by shlomom,

שלום עבור מחשב חדש מבוסס core i5 2500K לאיזה מבין השניים יש עדיפות Sandisk SSD SDSSDH-120G-G25 120GB 280/270 ברכישת מחשב חדש! ב-807 ש"ח או Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 ב-981 ש"ח ההפרש פה משמעותי, השאלה אם הסאנדיסק מוכרים או שזה סיכון?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  4. היי תקן SD 8.0 החדש מגדיר תעבורה של עד 3.9 גיגה עבור כרטיסי SD מהדור החדש. בנוסף, הכרטיסים יהיו תואמים לתקנים הקודמים . https://www.tweaktown.com/news/72638/these-next-gen-sd-cards-blow-your-hdd-or-ssd-speeds-out-of-the-water/amp.html לידיעתכם.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by slip,

לפי דעתכם מה ישלוט בשוק - 1.הדיסקים של BLU RAY או 2.HD-DVD

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  6. במחשב שקונה יש לי עכשו SSD עם נפח נחמד 256 ג'גה של סמסונג ה 840 PRO הוא גם כמובן שקט לחלוטין שזה מאוד נחמד וגם סופר חסכני בחשמל וכאלו, והכי חשוב - סופר מהיר! השאלה האם להוסיף למחשב גם כונן קשיח רגיל? לרוב את השירים/סרטים וכאלו אני שומר בכונן חיצוני USB3 במילא. אבל מצד שני, אולי כרגע 256 נראה לי גדול, ופתאום ארצה לשים הרבה משחקים ולא יודע מה ויגמר המקום מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  7. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by L1ron,

אפשר בבקשה הסבר קצר של שני המושגים בכתרת? מקווה שזה קשור

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  9. Started by hal9000,

יש לי מחשב נישא עם דיסק SATA התקנה של חלונות לא זיהתה את הדיסק ולכן בביוס שיניתי את ההגדרות הדיסק למדמה IDE התקנת חלונות הלכה חלק לשאלתי כיצד אני יכול להתקין את הדריבר לSATA על התקנת חלונות קימת כך שתיהיה לי אפשרות לשנות את ההגדרות בביוס חזרה ל SATA ולהנות מיתרונות המהירות של הטכנולוגיה החדשה

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by ztahie,

שלום, קניתי צורב NEC דגם 3540A כאשר אני נכנס למאפיינים שלו דרך מנהל ההתקנים, יש לי לשונית שנקראת "אזור DVD" ובה למטה אני רואה שיש לי עוד 2 פעולות עד שהשינויים ישמרו ואז לא אוכל לשנות אותם בחזרה. יש איזשהו תוכנה שמבטלת את הדבר הזה? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by iakovl,

אני כרגע שוקד על כתיבת מאמר קצר בנושא NAS הייתי רוצה לדעת אם יש נקודות מסוימות שאתם רוצים שאני אגע בהם במאמר **מנהלים, זה ת'ראד כפול. את הנושא ברשתות אפשר למחוק **

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by moping,

היי! יש ברשותי כונן חיצוני WD 2.5 אינץ אני שומע שהוא עובד ללא רעשים מוזרים אך אינו מזוהה במחשב. ניסיתי להחליף כבל,לשנות יציאה אך ללא הועיל. הוצאתי אותו מהמארז שלו כדי לחבר אותו לחיבור SATA הרגיל שלו אך נראה לי שיש עליו מתאם: 1)האם ניתן לשלוף מתאם זה ללא פתיחה של הקשיח מלמטה? 2) קיים סיכון לפתוח את הקשיח מלמטה (הלוח הירוק)? 3) יש לי סט USB עם ספק קטן שמחברים לכוננים נשלפים,צורבים,דיסקים קשיחים ועוד האם קיים סיכון לחבר חשמל לקשיח 2.5 אינץ מהסט שיש לי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by LockOn,

היי, לנגן שלי (D2) יש חריץ הרחבה של כרטיסי SD.. השגתי מתאם בין כרטיסי MICRO SD לSD וכרטיס MICRO SD קיבלתי מחברת הסלולר.. רציתי להשים סרטים בכרטיס אבל הוא נותן לי שגיאה כזאת: נסיתי לפרמט את הכרטיס אבל הוא נותן לי שגיאה כזאת: תודה רבה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  14. קודם כל מצטער על הבורות, מעולם לא השתמשתי בדיסק בחיצוני. 1) יש לי מחשב ישן עם חיבור USB2.0. האם הארדיסק בחיבור שכזה יאפשר לי להריץ ממנו קבצי סרטים ללא שום דיליי ובעיות? זאת אומרת, האם מהירות העברת הנתונים(בפועל) מספיק מהירה כדי לאפשר למחשב לנגן את הסרט באופן חלק? אני לא מדבר על סרטים באיכות מפלצתית, אלא איכות סטנדרטית פחות או יותר, של 8 מגה לכל דקה.(סרט של שעה וחצי יהיה 720 מגה, לשם המחשה). 2) האם ניתן להניח את הדיסקים על הרצפה, או שהם אמורים לשבת על משטח "רך" יותר, כמו שולחן מחשב? אני רוצה להניח אותו על הרצפה, כדי להימנע מהוויברציות. 3) אשמח לקבל המלצה להארדיסק חיצוני 500 ג'יגה USB2.0. לא אכפת לי אם הוא מצריך חיבור נוסף לחשמל או לא, העיקר שהמנוע שלו יהיה שקט כמה שיותר וש…

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  15. שלום, מבקש המלצה לצורב DVD חיצוני בעלות של עד 450 ש"ח האם הצורב הזה כדאי: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCGSA_E40L האם אפשר לקנות צורב רגיל עם כבל מתאם לUSB? האם כדאי? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by AVI.S.T,

תמליצו לי על צורב איכותי שאפשר לקראו דיסקים DVD(ושזה לא הורס תצורב) ושצורב בסדר. חברה טובה במחיר של 200 כערך.

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by drbrain,

בוקר טוב יש לי דיסק קשיח סמסונג 500 ג"ב (לא זוכר את הדגם הספציפי שלו) איך אני יכול לבדוק שהוא אכן לא תקין ? באילו תוכנות אתם ממליצים לבדוק ? אם הדגם חשבו לכם אני אבדוק ואעדכן אתכם לגבי זיכרונות וקבלים כבר בדקתי והם תקינים המערכת עברה פירמוט והתקנה מחדש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  18. Started by Kayfun4ik,

שלום אני מרכיב מחשב ב RSM ואני צריך HD. גודל של 1T מספיק בהחלט בשבילי עכשיו נשאר לבחור באחד שאמין ושקט אני יוזר ממוצע, קצת משחק, קצת עובד, לפעמים רואה סרטים ולפעמים מוריד מהאינטרנט (Bit Torrent) בדר"כ משאיר את המחשב עובד בלילה התקציב עד 500-600 ש"ח למרות שנרא לי שזה הרבה (לכן הדגשתי את ה"עד") מאוד רצוי שהיה אמין ככל האפשר לא מתוכנן Raid תודה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by FRT,

שלום, מישהו יודע על דרך להעביר אפליקציות לאחסון חיצוני (sd card) שמוגדר כפנימי באנדרואיד? מדובר באפליקציות שאין בהם אפשרות "change" ב storage.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by bennyma,

חברים עזרה: יש לי את הבורד הנ"ל. יש לו RAID SATA של אינטל (מטריקס) ו-RAID של GIGABYTE ל-IDE. התקנתי עם RAID 0 של SATA באמצעות אינטל. אני לא מצליח לעשות שימוש בכונננים שמחוברים לRAID של GIGABYTE. לא במצב RAID ולא במצב ATAץ ה-WIN מזהה את הבקר בלי בעיה אך לא את מה שמחובר אליו. גם ב-BOOT ההודעה של הבקר אינה עולה. האם יש מגבלה על הפעלת RAID דרך ערכת השבבים? למישהו שי רעיון. יש לי כונן 200 GB IDE שחבל לי "לזרוק". עזרה.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  21. שלום, הדיסק קשיח שלי (320AAKS) כותב במהירות של 20MB~ למרות שבמחשב השני שלי (שבסלון, אותו הדיסק קשיח ואותו לוח אם בדיוק) כותב במהירות 40MB~. עכשיו, אני זוכר שהלכתי פעם אחת לתיקון, והחליפו לי את הכבל של הדיסק קשיח בטענה שהוא שרוף ( ). ולכן, האם הכבל של Sata1 הוא אותו הכבל כמו של Sata2? אם לא, מה נראה לכם שהבעיה..? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by george1625,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח Foxconn P4M800P7MB שזה אומר SATA I בלבד. אני מחפש דיסק קשיח עם נפח הכי גדול שאפשר בתקציב עד 350 ש"ח. ושאלה - האם דיסקים של SATA II יכולים לעבוד ב-SATA I ? אשמח להמלצות! תודה!

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  23. היי, לפני שבוע,קניתי כונן SSD חדש לחלוטין,מדגם:INTEL SSD 520 SERIES SSDSC2CW180A310 180GB.כפי,שבוודאי הבנתם,אני חדש בנושא זה.לפעמים הכונן משמיע קולות של סירקולציה - 1.האם זה תקין ונורמאלי לחלוטין+2.האם הSSD לא אמור להיות שקט לחלוטין כל הזמן?! תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  24. אהלן, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, ושמתי לב שה SSD על פי הבדיקות שהרצתי עליו קצת איטי לעומת בדיקות ברשת לדוגמה : http://www.techspot.com/review/495-intel-ssd-520-series/page7.html מה דעתכם ? צירפתי 2 תמונות מסך של בדיקות שהרצתי

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by pazer005,

בעקבות הרבה משחקים שלי אתמול על בניית הכוניים, למדתי באמצעות מדריך ברשת שניתן לעשות רייד ללא שינוי בביוס בכלל אלא רק על ידי הגדרת מערכת הכוננים בווינדוס ל-striped. האם כך הדבר? כי מעולם לא שמעתי על זה ועכשיו אחרי שניסיתי אני רואה שזה עובד. אז מה בדיוק נעלם מעיני כשאני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.