אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אם כדאי לי לקנות אותו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1865&PHPSESSID=74cf9c73430b1c7e134563eaed5211ac
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בעיקרון מכניסים דיסק, מסובבים עם מטלית שמחוברת איכשהו וזה מנקה את הדיסק. שווה עוגיה? ;D
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום יש לי Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS, האם אוכל לחבר אותו לכניסת SATA 3, אני כבר לא מעודכן, SATA3 זה חיבור שונה מSATA רגיל?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
לאחרונה ניסיתי לשדרג את הצורב 3550A שלי מבית NEC למודל החדיש יותר 4551A אך נתקלתי בבעיה. במסך השדרוג מופיעה השגיאה לפי התמונה המצורפת. ניסיתי להתשמש גם בתוכנה הדומה לנ"ל (BTFlash) לשדרוג וגם שם השגיאה פחות או יותר זהה. אשמח לקבל עצות לפתורונות מאנשים שנתקלו כבר בתקלה הזו או בכלל רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. תודה רבה, עידן [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
אני לא הצלח לצורב קובץ BIN לתוכנה נירו איך עושים זה? אני מחכה תשובתך....
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אז יש עכשיו בחדשות האתר שמאקסטור שיחררו את סדרת ה DIAMOND MAX 10 בעלי ממשק SATA ו 16(!!) מ"ב באפר! לאחר קריאת הידיעה התעוררו כמה שאלות...: תוך כמה זמן אתם משערים שהוא יגיע לארץ? תוך כמה זמן אתם משערים שמתחרים(SAMSUNG SEAGATE...) יוציאו גם הם כוננים בעלי 16מ"ב באפר ואלה ינחתו בארץ? אתם חושבים שהמחיר יהיה גבוה משמעותית מכוננים בעלי 8מ"ב באפר? או שזה יהיה הבדל זניח כמו בין ATA100/133 ל SATA? וההבדל בביצועים יהיה גדול? זה ימנע או לפחות יפחית באופן משמעותי את אפקט צוואר הבקבוק שנוצר ברוב המחשבים הביתיים כיום? כי בדיוק תכננתי לקנות לי איזה SAMSUNG או SEAGATE חדשים עם 80GB ו 8MB-CACHE ועכשיו אני לא בטוח שזו תהיה קנייה כל כך חכמה... מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש כולל צורב 3520A וכשאני נניח פותח את המחשב שלי אז רשום על הצורב רק CD-R כשאמור להיות רשום CD-RW או משהו בסגנון וכשאני בא לצרוב בנרו באפשרויות הוא רק מעלה לי את Image Recorder שזה בעצם יוצר IMAGE של מה שאני רוצה לצרוב ב-HD. איך אני פותר את זה? זה פשוט נראה לי עניין של הגדרות ולא חומרה
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם צריך לעדכן או להתקין מחדש את NERO אחרי שהחלפתי צורב? הצורב הוא X18 אבל בצריבה (DVD) הוא כותב שהוא צורב ב X16, למה? יש לו איזשהם פיצ'רס מיחודים שצריך להפעיל?
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האחד: Western Digital WDBAAA3200ABK השני: IOMEGA Ego 320GB אני יכול להשיג אותם באותו מחיר(הבדל של 10 שקלים). מי מבינהם עדיף? תודה!
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
א.אני מחפש דיסק קשיח של 500 ג'יגה איזה דגמים הכי מומלצים במסגרת תקציב של 550-700 שקל? חשבתי על הכונן הזה מה דעתכם? WESTERN DIGITAL 5000AAKS ב.יש לי על הלוח אם הישן שלי 4 כניסות ata והכונן הזה הוא sata2 האם צריך לקנות איזה שהוא מתאם הוא שזה יכול להתחבר גם ככה?
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לכל בעלי הצורב בבקשה (אל תבהלו מהקוריאנית, זה לא וירוס): http://kenny.storageinfo.co.kr/firmware/lg/GSA4120B/gsa-4120a104_kw_.zip או http://www.storageinfo.co.kr/EzMODse/viewtopic.php?t=21180
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי כונן של 500GB של סייגט כבר כמעט חצי שנה ועובד פיקס בלי בעיות, לפני מספר ימים פרמטתי אותו אבל להתקין עליו מערכת הפעלה לא הצלחתי כי המחשב התחיל לזהות אותו כדיסק של 8MB בלבד, יש לציין שבביוס הדיסק לא ניראה, רק בווינדוס. אני ניסיתי לשחק עם הכבלים SATA והחיבורים של החשמל אבל שום דבר לא עזר, יש לכם רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כשקניתי את הצורב החדש להחליף את ה 3500 המזדקן, לא שמתי לב להמלצה להמנע מה-4571. בכלאופן, אם כבר אז כבר, הנה לכם כמה סריקות: גרסת קושחה 1-01 1. DVD נצרב ב-x16, נסרק ב-x8 2. DVD נצרב ב-x16 נסרק ב-x16 3. CD נצרב ב-x40, נסרק ב-x24 4. CD נצרב ב-x40 נסרק במהירות x40. בסריקה של ה-CD במהירות 48 ישנן שגיאות C2. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148337 בניו אג המחיר שלו מאוד אטרקטיבי. מישהו מצא אותו בארץ? (הסיבה לכזה דיסק במילה אחת: BDRIP)
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חבר שלי, בעל כונן קשיח IDE פנימי מעוניין לחבר אותו חיצונית בעזרת המתאם הבא: http://www.maxxtro.co.il/product.asp?productid=336 השאלה, האם הוא יהיה זקוק לחיבור עצמאי של חשמל (יש ערכות יקרות יותר שכוללות את זה)? נשמע טיפשי, אבל אחרת למה מוכרים גם את המתאם בלבד?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף התחדשתי בכונן חדש של סייגט 500GB, קניתי בKSP ב340ש''ח... הגעתי הביתה הרכבתי, המחשב מזהה בביוס את הכונן אבל במחשב הוא לא, יש משהו שאני צריך לעשות? איזה התקנה, יכול להיות ששכחתי לעשות משהו? [br]פורסם בתאריך: 15.05.2008 בשעה 19:42:11 הסתדרתי... ;D
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הכונן Transcend StoreJet 35T3 ויש לי שאלה קטנה לגבי התפעול שלו... לכונן אין אפשרות לכבות אותו, הוא מתחבר לחשמל ובכבל USB 3, ברגע שאני מדליק את המחשב הכונן נדלק וכנ"ל גם בכיבוי. רציתי לדעת האם להשאיר אותו לעבוד ככה או שפשוט לנתק את הUSB כשאני לא משתמש בו, אני לא רוצה שהוא יתבלה ויעבוד סתם כשאני לא משתמש בו כי הוא משמש רק לגיבוי. אזז.... לנתק? או לתת לו לעבוד? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הייתי סגור כמעט ב 100% על ה SEAGATE עד שקראתי שלהרבה אנשים הוא מתקלקל ויש תקלות רבות (וקראתי שהוא מרעיש בצורה מחרידה). בקיצור, אני חושב שאני יקנה את ה WD גם כי יש אותו ביותר מקומות במלאי וגם כי הוא יותר שקט. מישהוא כאן שראה ושמע את שניהם יכול להגיב לי כאן ?
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מצלמה FinePix J20 של פוגי ואיתה כרטיס זיכרון מסוג SDHC 4GB Transcend לאחר שההורים שלי נסעו הם צילמו תמונות סטילס ותמונות וידאו משום מה הקבצי סטילס הועברו בהצלחה לכונן אולם 2 קבצי וידאו עיקריים לא הועברו קובץ אחד מהם נמחק מהכרטיס זיכרון ולא הצליח להעביר אותו למרות שמהמצלמה היה אפשר לנגנו הקובץ השני נשאר במצלמה בלי אפשרות להעבירו אבל גם ניתן לנגן אותו מהמצלמה רציתי לשחזר את הקובץ הנוסף כמו שאני משחזר לעיתים רחוקות מ- HDD אבל לא הצלחתי למצוא את הכרטיס זיכרון (שמופעל מהמצלמה) בתוכנת שנועדו לשיחזור קבצים זאת למרות שבמערכת הפעלה כן זיהתה את הכרטיס רציתי לדעת איזה תוכנה תוכל לעזור לי לשחזר את המידע האבוד?
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
קראתי את הביקורת החדשה "צורבי DVD - ההשוואה הגדולה" וראיתי שם שיש לצורבי דיוידי ממשקים משהו יכול לפרט להגיד לי איזה ממשק יש לצורב שלי? ואם זה משפיע על המהירות של הצריבה שלו או של הקראיה שלו? ואם אני יכול לשנות אותה לממשק יותר מתקדם? ואיזה סוגי ממשקים קיימים ומה התכונות של כל אחד מהם? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר חודשים צורב DVD NEC 3500 בצבע שחור. אני משתמש בו לצריבת DATA, ומאוד מרוצה מאמינות ומהירות הצריבה שלו. הוא צורב DVD-RW במהירות X4 שזה די מהר לגיבויים שוטפים, והרבה יותר מהיר מצורבים אחרים באותו זמן שצורבים DVD-RW במהירות של X2.4 בלבד. עד כה עדיין לא השתמשתי בצורב לצפייה בסרטי DVD. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה איכותית לצפייה בסרטי DVD ב-Windows 2000 שהיא גם די פשוטה לשימוש? אני מתלבט אם להתקין את WinDVD או את PowerDVD. איזו תוכנה הכי טובה לצפייה בסרטי DVD (אני צריך גם את מספר גרסה אחרונה)? בנוסף לכך, אני רוצה גם לגבות סרטי DVD, כך שניתן יהיה לצפות בהם באמצעות נגן DVD רגיל. לצורך כך, צריך לשנות את הביטסטינג רק ל-DVD+R או גם ל-DVD-R? אני משתמש רק ב-DVD-R, מכי…
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי wd passport והוא נשאר מחובר קבוע דרך usb, האם זה יכול להזיק לכונן בטווח הארוך? תכלס אני לא רואה סיכון, אבל אני מעדיף לשמוע תשובה ממומחים. תודה
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ב-150 דולר שווה לקנות? אני בטיוואן כרגע והמחירים פה הם יותר נמוכים מהארץ כמובן אבל האם שווה לקנות עכשיו או לחכות? דיסק של 25 גיגה עולה פה 9 שקל... מה אתם אומרים שווה להשקיע?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-