אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מתכנן לקנות הארדיסק חיצוני לצורך העברת קבצי וידאו לא מקומפרסים ממחשב למחשב. בגלל שהקבצים עצמם די גדולים (כ-80 GB), אני צריך שלכונן יהיה חיבור מהיר, ושהוא יהיה בנפח של 500GB לפחות. בינתיים ראיתי שני דגמים שמתאימים לצרכים שלי: Westren Digital WDH1CS5000 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=6875 Seagate ST305004FPA1E3-RK http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=5356 על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני 120 גיגה ואני רוצה לדעת אם יהיה אפשר להתקין עליו ווינדוס?
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מבין שלושת הצורבים הבאים מה הכי טוב?: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL אנא דרגו אותם אם אפשר (הכי טוב ראשון...) והסבר קצרצר למה, יהיה מעולה! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני לא כך כך הבנתי מה זה. אם יש לי 2 כונני 500GB, יש חיבור מיוחד שאני אמור לחבר את זה? או שזה חיבור SATA רגיל. מה זה נותן בשורה התחתונה? ולמה זה מיועד בעיקרון? והאם שני הכוננים חייבים להיות באותו נפח ואותו יצרן? האם זה נותן ביצועים למערכת ההפעלה? נניח ויסטה 32-64 BIT? והאם XP תומך בזה? או שויסטה יותר עדיפה. שואל מתוך סקרנות. תודה. חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי משהו שענה על השאלות האלה.
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש צורב למטרה עיקרית וכמעט יחידה גיבוי של סרטי די.ןי.די ורצתי המלצה בקשר לצורב אני שמעתי בעיקר על LG-4163B אני יודע שיש עליו הרבה פידבקים חיוביים ורציתי עצה החלטית בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
-
עד עכשיו היה לי הארד דיסק של 400 GB ויש לי מלא סרטים זה לא מספיק לי כבר.. אני מחפש הארד דיסק בגודל של 2000 GB. תקציב עד 400 אולי גם 500 שקל אני לא זוכר איזה לוח אם יש לי אני מקווה שזה לא משנה,אם כן תגידו לי איך אני מברר איזה לוח יש לי ואגיד לכם. בכל מקרה... יש לי על הארד דיסק עכשיו סרטים האם יש אפשרות לשמור אותם? אבל רק אותם בלי כל הברנשים האחרים מצאתי את הלוח אם: GA-P35-S3G
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי היום צורב DVD של LG הדגם הנ"ל, והוא צורב וקורא כל מדיה, חוץ מ- TEAC שהוא רק צורב אבל לא קורא. אולי מישהו יודע ממה זה נובע ומה הפיתרון? תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ישלי דיסק און קי של סאן דיסק, המיני קרוזר שלהם ומשום מה כשאני מנסה להעתיק אליו קבצים, להעתיק ממנו קבצים או לפרמט אותו אני מקבל הודעת שגיאה שהתקן הקלט/פלט (או משהו כזה) לא תקין... יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה או ממה נובעת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
היי מצאתי כונן מעניין Seagate ST31500341AS 1.5TB Barracuda 32MB buffer ב130 דולר יוצא סביבות 580 שח. מישהו שמע על בעיות בכונן הזה? ואיך המחיר?נשמע טוב או יקר מדי?
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לצרוב כ-10 קבצי וידאו על דיסק DVD אחד השאלה שלי האם לצרוב את זה כ-DATA DVD ב-Nero ? ה-DVD בסלון יידע לקרוא את זה ? אין לי דגם ספציפי כרגע אבל כעקרון DVD דיי חדש.. *סתם הערה- במקום לפתוח דיון הייתי עושה ניסוי ותהייה אבל זה פשוט בשביל משפחה שבאה מרחוק שאני צורב להם פרקים של סדרה מסוימת שהם ביקשו.. נכון לעכשיו אין לנו DVD בבית וגם הצורב DVD לא נמצא אצלי אלא בלאפטופ שלהם P: זה כדי למנוע הודעות מתחכמות תודה מראש, לירן
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לא מצאתי בארץ במחיר שפוי, לפחות 30MB לשניה מהירות כתיבה ו 100MB לשניה מהירות קריאה אתם מכירים מישהו שמוכר בארץ... עד 700 שקלים.. נפח של 32GB ומעלה, מצאתי ב EBAY 64GB ב150$ בכל זאת אני מחפש הצעה מהארץ, או ע''י יבואן של החלקים מחו''ל אודה לכן אם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה חשובה! אני רוצה לרכוש את הדיסק קשיח של WD גדול 250GB עם 16MB BUFFER. רציתי לשאול, ראיתי את זה באתר שלהם וראיתי שזה בא בצורה שרואים את הדיסק הזה שמסתובב אם אני לא טועה, האם זה לא עדין מידי ולא יכול להתקלקל מהר? אני מתכוון שלפי מה שראיתי זה לא כמו הכוננים הקודמים שיש מכסה כזה ולא רואים כ"כ כמו בזה. האם זה יהיה רגיש יותר מידי? ובכלל מה אתם אומרים על הדיסק הזה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא GIGABYTE EP43-DS3L. אני מתכוון לקנות עכשיו 2 דיסקים קשיחים של SAMSUNG F3 1T. אני מבקש אם מישהו יכול להביא לי הסבר מפורט על איך אני עושה את זה בדיוק, כי אף פעם לא התעסקתי בזה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש כונן פנימי SSD מהיר וטוב עד 300 שיהיה 128G אני רוצה לחבר אותו עם ההארדיסק הרגיל ביחד העיקר שהוינדוס יהיה על ה SSD ...
-
האחד: Western Digital WDBAAA3200ABK השני: IOMEGA Ego 320GB אני יכול להשיג אותם באותו מחיר(הבדל של 10 שקלים). מי מבינהם עדיף? תודה!
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, מהי הדרך הפשוטה והמהירה לכך?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לכל בעלי הצורב בבקשה (אל תבהלו מהקוריאנית, זה לא וירוס): http://kenny.storageinfo.co.kr/firmware/lg/GSA4120B/gsa-4120a104_kw_.zip או http://www.storageinfo.co.kr/EzMODse/viewtopic.php?t=21180
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
I need electronics of Quantum Fireball Plus AS 20.5Gb 7200 rpm hard disk. My drive's board is blown out by a short circuit, but all the information should be OK. I just need the board to recover it or I'll buy such a board if anybody has a one that works. Can anybody help me please? Call me 054-288836 or E-Mail me dmitry1980@mail.ru if you can. Sorry it's in English, I can't write Hebrew on my computer
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי כונן של 500GB של סייגט כבר כמעט חצי שנה ועובד פיקס בלי בעיות, לפני מספר ימים פרמטתי אותו אבל להתקין עליו מערכת הפעלה לא הצלחתי כי המחשב התחיל לזהות אותו כדיסק של 8MB בלבד, יש לציין שבביוס הדיסק לא ניראה, רק בווינדוס. אני ניסיתי לשחק עם הכבלים SATA והחיבורים של החשמל אבל שום דבר לא עזר, יש לכם רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום אתמול קיבלתי אוטרה בוק Acer S3 שהגיע עם שני דיסקים קשיחים: 1.SSD בנפח 20 גיגה 2. 500 גיגה רגיל אני ממש חדש לכל נושא הSSD ורציתי לשאול את המומחים מה עושים איתו? מה מתקינים עליו חוץ ממערכת ההפעלה? תודה רבה,
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש הבדל מהירות בין שני החיבורים האלה חוץ מהמבנה הפיזי שלהם? למה אין כמעט צורבים בצבע לבן אני פשוט חייב לבן ואני לא מוצא?
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף התחדשתי בכונן חדש של סייגט 500GB, קניתי בKSP ב340ש''ח... הגעתי הביתה הרכבתי, המחשב מזהה בביוס את הכונן אבל במחשב הוא לא, יש משהו שאני צריך לעשות? איזה התקנה, יכול להיות ששכחתי לעשות משהו? [br]פורסם בתאריך: 15.05.2008 בשעה 19:42:11 הסתדרתי... ;D
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת למה בסטיקי יש לינק המראה כיצד להגביל את רוחב הפס של הSATAT ל1.5 במקום 3???? למה זה טוב להגביל את רוחב הפס ל1.5 במקום 3? האם זה מומלץ לעבוד רק על 1.5 במקום 3??????
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-