אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
"הודעה נערכה" האם אפשר לאחד רפטור 36 ורפטור 74 ברייד 0 או 1 לכונן לוגי של 110 גיגה??? כלומר לעשות פעולה הפוכה - במקום לחלק אותם למחיצות לוגיות -לעשות מהם מחיצה אחת. השאלה פה האם זה אפשרי.כי הם שונים בנפח.כי חוק ראשון ברייד מחייב כוננים זהים ורצוי גם מאותה סדרה. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
רציתי לקבל איזה חוות דעת על הארד דיסק נייד מדגם WDG1U5000EוWestern Digital שווה לקנות? לא שווה? תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצרוב על תקליטור DVD, מתקבל שגיאה:illegal disk וכאשר אני משתמש בצורב אחר אין בעיה כזו. השאלה אם יש סיכוי שעל DVD+R הצורב כן יצרוב, או שצריך להחליף צורב. אם אני אחליף יש טעם בלקנות דווקא ASUS?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה ההבדל בפירמוט ארד דיסק מהיר או איטי ? מה ההיתרונות של כל אחד מהם ?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז ככה, הורדתי את הDVD IDENTIFIER מcdfreaks ועשיתי Identify לדיסקים הזולים שלי (30 שקל ל25 דיסקים) זה מה שהיה http://www.planetnana.co.il/guy_yarok/DISK.txt ---------------------------------------------------------------------------- Unique Disc Identifier : [DVD-R:MCC 03RG20 ] ---------------------------------------------------------------------------- Disc & Book Type : [DVD-R] - [DVD-R] Manufacturer Name : [Mitsubishi Chemical Corp.] Manufacturer ID : [MCC 03RG20 ] Blank Disc Capacity : [2,298,496 Sectors = 4.71 GB (4.38 GiB)] ---------------------------------------------------------------------------- [ DVD Identifier V5.0.1 - http://DVD.Id…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, איך אני מגדיר BOOT לצורב הSATA שלי כדי שאוכל להתקין דרכו את VISTA? כי כאשר אני מגדיר BOOT דרך ה CD הוא לא מצליח
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
הארד דיסק שהביוס מזהה אבל בWINDOWS הוא לא נראה.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי! יש ברשותי שני כונני 250GB מחוברים בRAID לכדי כונן GB500 אחד, השאלה היא אם אני אקנה כונן 500GB נוסף, האים אוכל לחבר אותו ברייד לאיזהשהיא קונפיגורציה לכדי כונן 1TB?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי לאחרונה אני מתחיל להכיר בעובדה שנגמר לי המקום לסאמפלים וVSTים בכונן הקשיח של המחשב הנייד שלי, אני יוצר מוסיקה עם CUBASE אגב רציתי לדעת אם למישהו כאן יש נסיון עם עבודה בזמן אמת עם סאמפלים שמיובאים מתוך כונן חיצוני והאם העבודה היא חלקה כמו כן - אם אכן יש כאן מישהו כזה - אשמח להמלצות לכוננים חיצוניים / "פנימיים" עם מארז חיצוני ועל איזה חיבור ממליצים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מישהו מכיר את LG GSA-H66N ומה אמור להיות ההבדל בינו ל-62 ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אבל יש בעיה קטנה.. הלוח אם שיש לי כרגע הוא DFI Ultra Infinity ואם אני לא טועה הוא לא תומך ב SATA2 .. אז השאלה היא האם יש הבדל גדול בין SATA 2 לSATA..
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים ויש לו רק חיבור IDE אחד מה שאומר שאני יכול לתקוע רק 2 הארדיסקים ATA ויש לי הרבה יותר ואני אשמח לחבר את כולם כולל האפשרות לעשות בוט מכל אחד מהם. מה אני צריך לקנות כדי שזה יתאפשר לי? ומה ההבדל באיכות ובמחיר תודה!
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני מקבל המון קבצים פגומים אחרי שאני מסיים להוריד טורנט פתחתי פה כי השגיאות הם לא בתוך הקליינט, יש שגיאות גם כאלה בזמן ה-Hash Check שמקורם בד"כ בפייקרים, זה לא המקרה ועוד עובדה שמשחקת לכיוון של בעיה ב-HD זה האתר שממנו אני מוריד שאני לא אציין את שמו עקב ווארז אבל אתר אמין ולא ראיתי בתגובות תגובה אחת שמדברת על קבצים פגומים.. אני מסיים להוריד, הקובץ על 100 אחוז, מנסה לעשות Extract ויש 2-3 או יותר קבצים פגומים. יש סיכוי שמקור הבעיה בהארד דיסק ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על מחשב שמקונפג עם SATA AHCI (ולא, אין לי כוונה לשנות את ההגדרה לLEGACY) הכנתי דיסקט עם הDRIVERS של INTEL לAHCI שמתאים ל ICH8R שהוא הצ'יפסט שיש לי ואני מתקין אותו בעזרת F6 בזמן התקנת הXP בכל זאת הXP לא מזהה דיסקים (יש לי שם 3 דיסקים, שלושתם עובדים באותו SETUP תחת LINUX) (ניסיתי גם עם SLIPSTREAM אבל כנראה שלא הכנתי אותו כמו שצריך, ימח שמם MICROSOFT שחייבים לעשות דברים בסיסיים כל כך מסובכים) אם יש רעיונות "מקצועיים" אשמח לשמוע כרגע הכיוון שלי - שלא רציתי להגיע איליו, הוא להתקין VISTA [צמרמורת]
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הדגם ששמו לי במחשב החדש הוא Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ??? במקום Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS. מה מהם עדיף וטוב יותר או שזה לא משנה? תודה
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי כבר אחד של 160GB והיום הוספתי עוד דיסק של 250GB (שתיהם של WD עם ממשק SATA) אני לא יודע אם זכור לי טוב אבל אני צריך להגדיר אותו קודם?! בתמונה אפשר לראות את הדגמים שלהם: ד"א הHDD החדש מזוהה על ידי הביוס ועל ידי מערכת ההפעלה במנהל ההתקנים הבעיה שהוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי" ככונן כמו C ו D תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעוניין בעוד הארד דיסק בין 120-160 ג'יגה ב300 שקל הארד דיסק ישמש להתקנת וויסטה. כיום יש לי הארד דיסק של 160 שיש עליו XP דגם:WD 160GB 7200RPM 8MB SATA 2 האם זה מסובך לשים עוד הארד דיסק ולהתקין עליו מערכת הפעלה נוספת? אם כן אז אשמח להסברים. ואם חנות באזור המרכז. תודה רבה רבה אריאל
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב היום משהו, נכנסתי לNERO התחלתי את הצריבה וקיבלתי הודעת שגיאה : Burn Process Faild At 16X משהו ... אחרי זה שמרתי את הלוג שהוא יצר והנה הוא לפניכם: BneXtaZi BneXt 1A23-0809-4030-2363-5695-2304 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Ahead\nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 26/10/2004 18:35:34 Nero Version: 6.6.0.16 Internal Version: 6, 6, 0, 16b (Nero Express) Recorder: <ATAPI CD-RW 52X32> Version: M.GD - HA 1 TA 1 - 6.6.0.16 Adapter driver: <atapi> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default (0) -> ATAPI, detected: ATAPI CD-ROM: <ATAPI CD-RW 52…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אם אני מסיר את התוכנה של הU3 מהDOK אני יכול להחזיר אותה אחרי זה? (מסיר את הכונן הנוסף שעליו נמצאת התוכנה) תודה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כמובן שאין לי כסף ל VERBATIM. אני משתמש במדיות הכחולות של TDK 55 שקל ל 25 דיסקים. באותם המחירים יש Silverline וכל מיני אבל TDK יותר איכותי מכל אלה לא? לפני כמה חודשים ראיתי מדיות DVD שונות של TDK אך הם עולים בסביבות ה 70-80 שקל ל 25 דיסקים למה המחיר כל כך זול למדיות הכחולות? האם הם באמת TDK אורגינל? אני משתמש בהם כבר הרבה זמן ובינתיים אין שום בעיה ותמיד זה מצליח לצרוב עליהם
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש עכשיו מבצע של 2+1 פשוט, וזה נראה לי די משתלם אם קונים 2 חבילות של 25 דיסקים (50 ש"ח כל אחת) ואז מקבלים עוד אחת חינם. יוצא 75 דיסקים ב-100 ש"ח. מבצע טוב... (אני מדבר על מדיות DVD-R) איך הדיסקים שלהם? כולם פה ממליצים על ורבטים אבל הם קצת יקרים בשבילי... (יש עוד המלצות?) תודה לעוזרים מראש נ"ב עד עכשיו עבדתי עם דיסקים של TEAC ו-LG, והם לא היו רעים בכלל.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של liteon ובזמן האחרון הוא לא מזהה לי דיסקים של די וי די וגם לא צורב דיסקים של די וי די ולעומת זאת דיסקים רגילים הוא קורא וצורב חופשי בלי שום בעיות. יש לכם מושג אולי מה התקלה ואיך אפשר לתקן או שכדאי לי להחליף צורב ??
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בעיה מוזרה בPartitionMagic. כתוב לי על ההרדיסק הראשון BAD, ואני לא יכול לעשות כלום. מה עושים במצב כזה? יש לציין שההרדיסק עובד. עריכה: אני מצרף תמונה. http://i13.tinypic.com/6391k76.jpg
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! רציתי לדעת קצת מידע על דיסק קשיח חיצוני ויש לי מספר שאלות. אודה מאוד למי שיעזור לי. 1. מה יותר טוב חיצוני או פנימי? 2. מה מרעיש יותר חיצוני או פנימי? 3. מה מהיר יותר חיצוני או פנימי? 4. מה פחות מתחמם חיצוני או פנימי? 5. מה ההבדל בין SATA ל- ESATA? תודה רבה לכולם מראש! נ.ב. רציתי המלצה לדיסק קשיח של WD הכי שקט שיש האם קיים כזה דבר שכלל לא ישמעו אותו או אולי ישמעו רק אם מאוד מתקרבים ופותחים את המארז? תודה רבה שוב
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-