עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מדובר על לפטופ של מכר, שנפל לו ארצה והלך הדיסק קשיח מדובר ב2.5" IDE 60GB.... (hp mini 10"( תודה

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  2. קיבלתי דוא"ל מפלונטר, על הדיסק החדש של סיגייט בנפח 8TB, מחיר 1470 או 1441 במזומן. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST8000AS0002 צפי הגעה אמצע ינואר. כ 184ש"ח ל 1TB נפח אחסון - הכי משתלם בסביבה. מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by benor,

שלום, אני רוצה להוסיף למחשב הרדיסק נוסף (בשביל גיבויים) HD 6 GB ATA 33 איך אני מחבר אותו? ככה מחוברים שאר הדברים:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ^Z^,

שלום יש לי כרגע כונן אחד, בשם C. אני רוצה למחוק רק את הווינדוס מC בלי לפרמט את הכונן, האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  5. אהלן, במחשב החדש שלי יש כונן SSD 128GB ככונן מערכת הפעלה, וכונן 2TB לאחסון וכו'. אני מעוניין ליצור גיבוי לכונן ה SSD על הכונן האחר כך שבמידה וקורה משהו ל SSD יהיה אפשר לעשות boot למחשב מהכונן האחר בצורה חלקה והתוכנות ירוצו כרגיל. שאלה ראשונה - האם זה אפשרי? בינתיים כשלב ראשון יצרתי Primary Partition בתחילת כונן האחסון בגודל ~130GB. מכאן אני לא יודע איך להמשיך ואשמח לעזרה הייתי רוצה שהגיבוי יתבצע אוטומטית פעם בשבוע בערך אבל אם זה לא אפשרי אז לא נורא. תודה, נעם

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by oscar222,

אז בזמן האחרון אני התחלתי לחשוב לשנות את האיחסון שלי במחשב , יש לי סתם כמות מטומטמת של כוננים קשיחים לא אמינים של SEAGATE , שגם ככה בזמן האחרון אני שומע אחד מהם מתקתק שלא ממש מעודד אותי .. התחלתי להסתכל על כמה אפשרויות , חשבתי לקחת בהתחלה 3 כוננים של WD Black 2tb' אבל אז הסבירו לי שאין ממש סיבה לקחת את הכוננים האלו שהם סתם מהירים ואם זה רק לאיחסון סרטים ומוזיקה בעיקר אז אפשר גם לקחת משהו פחות מהיר במיוחד אם אני הולך להכניס אותם למערך RAID5 אז יותר התחלתי לחשוב על WD Green 2TB או Samsung F4 2TB אז המחשבות הם לקנות 3 כאלו , ולהוסיף (שזה בעיקרון אחד הדברים שאני הכי לא סגור עליהם ) כונן למערכת הפעלה חשבתי בהתחלה משהו באיזור ה 500GB , אבל פשוט הבדלי המחירים בין …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי הארדיסק של 160 גיגה והמחשב מזהה רק 130 גיגה... אבל יש לי SP2 ככה שזה לא יכול להיות בגלל זה.... ניסתי לבדוק עם PARTION MAGIC אם יש מקום שלא נמצא בכונן אבל אין... למישהו יש מושג מה יכול לגרום את זה? את הווינדוס התקנתי אתמול והווינדוס בא מותקן כבר עם הSP2... גם לפני שפירמטתי היתה את הבעיה הזאת (לא פירמטתי את ההארדיסק הזה אלה הארד דיסק אחר שיש לי שעליו מותקן הווינדוס...) וגם אז היה לי SP2... בגלל זה פירמטתי...ההארדיסק הוא של hitachi...

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  8. זהו הכונן שאני מעוניין לרכוש - Samsung 960 EVO M.2 MZ-V6E1T0BW 1TB SSD המחשב שלי זה : ASUS AII X99 I7 6850K 32 GB 3000KHZ GIGABYTE GEFORCE GTX 1080 WC זוהי שאלה למבינים בלבד- ידוע לי שהכוננים האלו יכולים להגיע לתפוקה מרבית על פי ערוצי תקשורת נגישים של הלוח בתאימות עם המעבד- האם זה יתבצע אצלי? ככל שהבנתי הוא אמור לנצל 16 ערוצים, אבל אם השתמשתי במספר חריצי זיכרון ו/או מעבד מסויים ו/או כרטיס מסך על הלוח הספציפי הזה זה מוריד לו את מירב יכולתו?

9. Started by ndv,

יש לי HDD של מקסטור מלפני 6 שנים בערך ועכשיו גיליתי שהוא מקור הרעש ולא הHDD של WD שקניתי לפני חצי שנה. הרעש הוא "תיקתוקים זריזים " כאלה. בזמנו קראנו לזה "המחשב חושב". יש דרך להשתיק את זה?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by LumberWizard,

לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל ה-SSD שקניתי הגיע בלי בורג, ונראה שהמכס או חברת השילוח איבדה את הברגים שבאו עם לוח האם. יש איפשהו בארץ שאפשר לקנות בו ברגים חלופיים? או שאצטרך להזמין מחו"ל? (הכוונה לכאלו - https://www.amazon.com/GutsParker-M-2-Standoff-Screw-Drives/dp/B06XBG1783).

• 3 תגובות
    • 7.6k צפיות
  11. היי קניתי כונן קשיח wd 500 gb aaks מה שלא מובן לי איפה היציאה שלו למולקס כל הכוננים sata שלי יש יציאה למולקס. יש לו רק יציאה לכבל sata

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by smootskin,

הי, הגעתי למסקנה שאני צריך כונן SSD להרצת משחקים, האיטיות בטעינה הורגת אותי. אשמח להמלצות, לא יודע מה המחירים, ואם יותר זול להזמין מאמזון - אז מאמזון. תודה מראש

13. אצל טום לא מצאתי השוואות רצניות יש לו 15-30 GB בכתבה לפני שנתיים אני רוצא לקנות HD חדש ואני מתלבת מה לקחת?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כמו שכתוב בכותרת, קניתי לפני שבוע DISK ON KEY של KINGSTON 8GB משהו פשוט ב60 שקל, והיום כשחזרתי מי העבודה בדקתי עם הוא תקין בכלל ואיך שחיברתי אותו המחשב הראה לי הודעה כזאת, "READY BOOST" אז כמובן לחצתי עליו ובDISK ON KEY הותקן הREADY BOOST הזה בגודל של 4GB, אחרי זה בדקתי מזה בדיוק עשה ככה שללא הDISK ON KEY המחשב עובד רגיל אבל איך שאני מכניס אותו פתאום המחשב עובד מהר יותר ואפילו עולה מהר יותר, עכשיו השאלה מה בדיוק הWIN 7 עשה לDISK ON KEY שלי ? אחרי באנצ' קטן שעשיתי לו ראיתי שיפור של 20 אחוז בביצועים בהעברת הנתונים אבל אני עדיין לא מבין מזה זה כמו RAID או כמו הSMART RESPONSE ?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  15. ישמש בעיקר לגיבוי סרטים תמונות ווידאו..יחובר לטלווזיה עם USB לצפייה בסרטים

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  16. אוקיי אז ככה בעקרון ברגע שאתה מוחק קובץ מסל מחזור אתה לא יכול לגשת אליו יותר כלומר הוא נמחק FOREVER אבל אז הבנתי ממקום כלשהו שהמידע לא באמת נמחק FOREVER אלא הוא נשאר ב SECTIONS של הכונן ונמחק באמת רק כאשר עושים OVERWRITE ב SECTION של הכונן שבו הקובץ היה קיים כלומר עד שאני לא משתמש כביכול במקום הקובץ עדיין קיים וניתן לשחזור האם הדבר נכון? ואם כן הוא בר ביצוע? איך? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by Atlon-Xp,

http://www.de.nec.de/productdetail.php?id=1354 אמרו לי פעם (לא לפני הרבה זמן) שהוא טוב וזול יחסית,שווה לי? תודה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by ZeppeliN,

אז ככה, יש לי דיסקים DVD+RW של ורבטים מתוצרת טאיוואן. אבל אין לי מושג איך מפרמטים את הדיסקים האלה. יש לי ויסטה וNERO החדש (נדמה לי 8) . איך לעזאזל עושים את זה?!

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by dror_gh,

שלום לחבר שלי יש חשד שההארד דיסק שלו בלפטופ נחלש/נדפק אשמח לתוכנה שתבדוק ותאמת את דבריו. התוכנות שמצאתי הן יותר של ביצועי מהירות ולא של תקינות. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אוקיי קניתי את הארד דיסק עכשיו הוא מזהה אותו והכול אפילו בביוס ואפילו בווינדוס הוא קורא שיש חומרה חדשה אך שאני נכנס למחשב שלי הוא לא קורא אותו ככונן... תמונה להמחשה- בדקתי שעשיתי Puplate משהו כזה וזה הראה לי את זה ושעשיתי את זה על הארד דיסק הנוכחי שלי הוא הראה לי שההוא אונליין וכול ההגדרות שיש בו... מה הבעיה ואיך אני יכול להוריד דרייברים? תודה ואני מקווה שיענו בהקדם [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by shloosh,

יש לי הארד דיסק ATA חדש של ווסטרן אני קונה מחשב בקרוב ואני מבין שכל הלוחות הם SATA אני אוכל לחבר את הארד שלי ללוח החדש??? תודה

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by omerpaz,

Samsung 860 EVO https://www.amazon.com/Samsung-500GB-Internal-MZ-76E500B-AM/dp/B0781Z7Y3S Crucial MX500 https://www.amazon.com/Crucial-MX500-500GB-NAND-Internal/dp/B0784SLQM6 במי היית בוחר ולמה ? בתודה מראש

23. השאלה שלי היא כזו, האם אפשר לגרום למכשיר די.וי.די toshiba SD200E לזהות עוד פורמטים, בעיקר חשוב לי פורמט DVDRW כלשהו, + או - לא חשוב. כמו כן אשמח לגרום למכשיר לזהות עוד פורמטים כמו divx, mp3 וכו' אם אפשר. (כל דרך קבילה מבחינתי, מעדכוני firmware עד לצריבות על הג'וקים עצמם) תודה!

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by jupiterian,

בדיוק התכוונתי לרכוש את ה-Samsung 250GB 840 EVO, ופתאום שמתי לב שהמחירים בKSP ממש הוקפצו: זה למשל - http://ksp.co.il/?uin=20109 שעולה עכשיו 920 ש"ח, עלה למיטב זכרוני פחות מ800 כשבדקתי לפני פחות מחודש. וגם הPRO של ה256GB ממש התייקר! http://ksp.co.il/?uin=18005 יש לזה סיבה? האם גם SSD אחרים התייקרו בהתאם? איזה SSD ~250GB הייתם ממליצים לקנות בKSP בהתחשב בעליית המחירים הנ"ל? אולי סמסונג כבר לא הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by oren12,

אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני רוצה לדעת איזה צורב יהייה לי טוב. חשבתי על Samsung 183L: http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183L אבל אמרו לי שיש יותר טובים בפחות כסף אז אני לא יודע, רק תמליצו לי על אחד ממש טוב. *קראתי מה שבנעוץ אבל לא הבנתי כ"כ מה עדיף כי לכולם יש חסרונות חחחח

• 3 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים