אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
בדקתי בנעוץ וראיתי רק התיחסות לזה אבל לא ראיתי הסבר או דרך לשנות זאת (יש כזאת?). תודה למסייעים, שבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
ברשותי צורב של PIONEER 104 - ששירת אותי נאמנה מספר שנים. אני עוסק הרבה ביצירת סרטי DVD. לאחרונה שמתי לב - שככל שאני מוסיף עוד רכיבים על קו ה 12 VOLT - הצורב מסרב להגיב לסוגי מדיה שונים - אשר היה מגיב אליהם בעבר. אני משתמש ב PSU של ANTEC 550 TP - ומאז ומתמיד קו ה - 12 VOLT היה מעט נמוך (אך יציב על 11.80) - בקריאה ב MBM. הקש ששבר את גב הצורב היה הוספת כרטיס מסך 6800 ULTRA - יש קריאה של מדיות מידע אבל לא סרטים ולא מדיות עם AUTORUN עליהם. :-\ כנראה הגיע הזמן לשדרג את הצורב. אני מעוניין בביטסטינג - לצורך צריבה על מדיות + שיקראו בנגן ה DVD הבייתי. אוברספידינג ו DVD RAM פחות מעניינים אותי. לאחר קריאת תרדים שונים בפורום עדיין לא הבנתי לאיזה צורב יש תמיכה הכי רבה בביטסטינג…
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הכונן Transcend StoreJet 35T3 ויש לי שאלה קטנה לגבי התפעול שלו... לכונן אין אפשרות לכבות אותו, הוא מתחבר לחשמל ובכבל USB 3, ברגע שאני מדליק את המחשב הכונן נדלק וכנ"ל גם בכיבוי. רציתי לדעת האם להשאיר אותו לעבוד ככה או שפשוט לנתק את הUSB כשאני לא משתמש בו, אני לא רוצה שהוא יתבלה ויעבוד סתם כשאני לא משתמש בו כי הוא משמש רק לגיבוי. אזז.... לנתק? או לתת לו לעבוד? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
במחשב שקונה יש לי עכשו SSD עם נפח נחמד 256 ג'גה של סמסונג ה 840 PRO הוא גם כמובן שקט לחלוטין שזה מאוד נחמד וגם סופר חסכני בחשמל וכאלו, והכי חשוב - סופר מהיר! השאלה האם להוסיף למחשב גם כונן קשיח רגיל? לרוב את השירים/סרטים וכאלו אני שומר בכונן חיצוני USB3 במילא. אבל מצד שני, אולי כרגע 256 נראה לי גדול, ופתאום ארצה לשים הרבה משחקים ולא יודע מה ויגמר המקום מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן, פנטיום 3 1000 סלרון 256 RAM ג'נרי לוח אם VIA 2 HD של 40G כ"א - WD אני חושש שהחומרה הנ"ל חלשה מידי עבור הצורב הבא LG GSA-4163B DVDRW http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=1&actType=&modelName=&globalCode=GSA-4082B&modelPrefix=400000&globalSuffix=000000¤tPage=&categoryId=&parentId=&modelCategoryId=CTG1000658&page=# באתר החברה לא ראיתי דרישות חומרה מינימליות. אודה לתגובות ענייניות. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, אני צורב על לייט-און עם תוכנת נירו ודיסקים 24-40 של Mcd. 1. אמרו לי שכדאי תמיד לצרוב שתי דרגות מתחת מהמהירות המקסימאלית. זה נכון? 2. בממשק של הנירו ישנה תיבת סימון: Verify Data (או משהו כזה). מה היא עושה? 3. לפני כמה ימים קיבלתי הודעת שגיאה בשיחזור מתוך Cd צרוב - "cyclic redundancy check". מה המשמעות? 4. צרבתי כמה קבצי Wav בצורב של חבר מסוג LG. כשרציתי להעתיק את הקבצים למחשב שלי, חלק מהקבצים הועתקו מיד, וחלקם, המחשב העביר, והעביר, ...והעביר.... וכך הלאה עד שביטלתי את ההעתקה. והשאלה: למה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
קניתי 3 דיסק און קי 64 גיגה באתר סיני הוא מפורמט במערכת קבצים EXFAT אם אני מכניס לתוכו קבצים ללא תיקיות אני רואה הכל, אבל אם אני מחלק לתיקיות(אני חייב את זה לעבודה) כשאני מכניס שוב את הדיסק און קי למחשב למחרת או אחר שעתיים בתוך התיקיות לא רואים את הקבצים ניסיתי לפרמט ל NTFS ולא הצלחתי . אין שום וירוס מפני שזה קורה ב 3 דיסקים שקניתי בכולם אותה הבעיה אולי הבעיה היא במערכת הקבצים אני לא יודע משהוא מבין בזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי ארדיסק חיצוני חדש של סיגייט (במהירות 7200) Seagate External Desktop Drives מה המהירות של העתקת קבצים עליו... החיבור הוא USB2 וכשאני מעתיק אליו המהירות היא ~15MB לשניה... האם זה נורמלי? מה המהירות הסטנדרטית של כונן 7200 בחיבור USB?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15548&PageId=24 עריכה: מהסתכלות על הגרפים נראה שהוא מסתדר הכי טוב עם +R ועדיף X16 של וורבטים (למי שקונה את הצורב הזה), לפחות עד שיצאו FW נוספים רשמיים ולא רשמיים.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אמאזון מספקת לכולנו עוד הזדמנות להתחדש בחומרה איכותית במחיר איכותי - רק עד מחר בבוקר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כמה ימים בעת התקנת משחק עלתה לי הודעה "האם ברצונך לאתחל את הדיסק בכונן D ?"(שהוא בכלל כונן קשיח) מאז נעלם לי הכונן הקשיח הזה שהכיל 40GB. למזלי הכונן הראשי שמחולק לשתי מחיצות עדיין קיים ועובד, אבל מאז רק מנהלהתקנים מזהה את הכונן האבוד, ואילו ב-disk management הוא לא קיים. יש שם רק דיסק 0 (כונן C, כונן E) וכונן תקליטורים 0 איך זה יכול להיות שהכונן מזוהה ב-BIOS וב-DEVICE MANAGER ולא בניהול הדיסקים. ב- BIOS מופיע אגב: DISK 0 MASTER ריק DISK 0 SLAVE SEAGATE 250 GB DISK 1 MASTER ASUS DVDRW DISK 1 SLAVE MAXTOR 40GB (הכונן האבוד) אודה מאד מאד על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש הטוענים כך ויש הטוענים כך מחר אני צריך ללכת לקנות מחשב ועוד לא גיבשתי דעה לגביי הדיסק הקשיח אמרתי לו שירכיב לי wd250 giga 16 לאחר קצת התעניינות פה וסקירה,גילתי עוד סוגים של דיסקים קשיחים בהתחשב בעובדה שיש לי לוח שתומך בsata 1 לוח מסוג asrock אפשרי להפעיל כונן בטכנולוגיה זו? כאמור הייתי רוצה לדעת באמת אבל ממי שמבין עד כמה באמת הncq משפיעה על הביצועים והאם דיסק מסוג wd250 16 buffer ייתן לי ביצועים טובים יותר או לא מחכה לתשובה בקוצר רוח דעות מקצועיות בלבד
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
Two hard drives in RAID array ? one bigger and faster hard drive ? what's the best to buy in order to achieve 160GB total storage and the fastest ...
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היה לי מחשב ישן (פנטיום 4) שנשרפו בו לוח האם וכרטיס המסך ביחד. עקב גילו של המחשב לא היה טעם כמובן לתקן אותו... הבעיה היא שנשארתי עם ההרדיסק שהוא אמנם ישן אך לא נגרם לו כל נזק. קניתי מחשב חדש אבל הוא מחשב נייד ועכשיו אני תקוע עם דיסק ישן שכל הנתונים שלי עליו ולא יודע איך להעביר אותם למחשב החדש. הדיסק הוא של WD דגם WD800JD-00HKA0 אם זה אומר למישהו משהו, ויש לו חיבור SATA. השאלה שלי היא מה הדרך הכי זולה ויעילה להעביר את הנתונים שעליו למחשב החדש? שמעתי שיש מארזים לדיסקים קשיחים, האם זה רלוונטי עבור סוג הדיסק שיש לי והאם זה משהו שאפשר לתפעל לבד בבית (אין לי נסיון בפירוק והרכבת מחשבים)? האם זה שווה את ההשקעה (כי מדובר על שימוש חד פעמי להעתקת הנתונים) או שיש דרך טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמחובר ל IDE אני רוצה לקנות ארד דיסק של SATA ולקנות גם מתאם IDE ל SATA האם אני יוכל לחבר את שני הארדיסקים יחד?
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום יש לי הרד דיסק מסוג סמסונג EVO840 120GB לאחרונה ביצעתי לו OS OPTIMZETION לMAXIMUM PREFORMANCE אבל מאז ה total bytes רק עולה מה עושים איך מחזירים את זה להגדרות בריירת מחדל? אין לי נקודת שחזור מערכת
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אז יש עכשיו בחדשות האתר שמאקסטור שיחררו את סדרת ה DIAMOND MAX 10 בעלי ממשק SATA ו 16(!!) מ"ב באפר! לאחר קריאת הידיעה התעוררו כמה שאלות...: תוך כמה זמן אתם משערים שהוא יגיע לארץ? תוך כמה זמן אתם משערים שמתחרים(SAMSUNG SEAGATE...) יוציאו גם הם כוננים בעלי 16מ"ב באפר ואלה ינחתו בארץ? אתם חושבים שהמחיר יהיה גבוה משמעותית מכוננים בעלי 8מ"ב באפר? או שזה יהיה הבדל זניח כמו בין ATA100/133 ל SATA? וההבדל בביצועים יהיה גדול? זה ימנע או לפחות יפחית באופן משמעותי את אפקט צוואר הבקבוק שנוצר ברוב המחשבים הביתיים כיום? כי בדיוק תכננתי לקנות לי איזה SAMSUNG או SEAGATE חדשים עם 80GB ו 8MB-CACHE ועכשיו אני לא בטוח שזו תהיה קנייה כל כך חכמה... מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן נייד. הנפח צריך להיות לפחות 500GB, והתקציב הוא עד 400 ש"ח. זה דגם אחד שמצאתי בסקייפסי שמשך לי את העין, מה דעתכם? http://www.skypc.co.il/pl_product~HD642JJ~7~0.htm תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, ברשותי תוכנה GetDataBack לאחר שהתוכנה סרקה את הסקטורים והציגה בפניי את כל המידע שהצליחה לשחזר, נכנסתי למיקום של אותו קובץ (מצגת פאור פוינט) שנמחקה. כאשר אני מתכוון לנמחקה היא נמחקה בעזרת SHIFT DELETE. לאחר שנאי מנסה לפתוח את הקובץ, אין גישה אליו, פשוט לא מוצא אותו, שאר הקבצים לעומת זאת, כן נפתחים (שנמחקו) והוא מראה לי אותם במלוא צורתם כפי שהיו. מה יכולה להיות הבעיה? או הפתרון? האם למישהו יש תוכנה מוצלחת יותר (גם אם היא עולה כסף, זאת לא בעיה לקנות) אבל שבאמת עובדת. מישוה נתקל בכך? שהתוכנה אכן מצאה את הקובץ אך לא מצליחה לגשת אליו? למען ההסבר היותר טוב, המצגת נמחקה לפניי כ 4 שעות, לא היה שינוי במחשב, לא נעשה רסטרט (אולי כן צריך?) או כל עבודה שגרמה לפגיעה בנתונים. מערכת…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
אני חושב לקנות דיסק קשיח שישמש לגיבוי כמה סרטים שנערכו במחשב. מצד אחד, חשבתי שלא כדאי להכניס כונן נוסף פנימה לתוך המארז, כי אם המחשב יידפק, גם הכונן יכול ללכת. מצד שני, כונן חיצוני עולה יותר מכונן פנימי. האם בעקרון אפשר(או מקובל, או לחילופין, הגיוני) לקנות דיסק קשיח פנימי, להכניס אותו פנימה לתוך המארז, להעתיק אליו את החומר, אותו אני רוצה לגבות ולאחר מכן, להוציא את הכונן מהמארז ולאכסן אותו בתוך ארון באחד החדרים בבית? האם הכונן, כשהוא "ערום", יחיה אותו זמן, אילו קניתי כונן חיצוני(או פנימי שקניתי לו מזוודה מתאימה)? לגבי עניין ה- sata, ובלי קשר לשאלה ממקודם :-): לפי מה שהבנתי, הלוח שלי תומך ב- sata 2. נניח ואני קונה דיסק קשיח שהוא sata 1, האם זה משנה באמת לגבי המהירות, או שממ…
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני עוסק בשדרוגים מינימליים של המחשב הישן (אני לא מעוניין להשקיע בו יותר מדיי שכן הוא ישן מאוד ועיקר השימוש שלי הוא בנייד) המחשב בעיקר עבור צפייה של תכני HD וכ"ו הלוח אם כמו כן ישן וישנם רק 4 חיבורים עליו PCI-E X16 PCI-E X4 ושני PCI רגילים חיבור הPCI-E X16 תפוס ע"י כרטיס המסך, ואני מעוניין להוסיף למחשב בקר של USB3 רוב הבקרים שמצאתי היו בשביל PCI-E X16, אבל היות שהוא תפוס אצלי, אז אני צריך להוסיף אותו למקום אחר.. עכשיו השאלה היא האם כדאי לחבר אותו לPCI-E X4 או לPCI הרגיל? והאם יש בקר מסויים מומלץ? חיפשתי קצת ברשת ולא הצלחתי כמעט למצוא בקר שמתאים לPCI רגיל - האם בכלל כדאי לחבר USB3 לחיבור PCI רגיל? אשמח לדעתכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
או שצריך להתקין מערכתהפעלה מחדש? יכול להיות שווינדוס יעבוד אבל לא יסתגל לעבודה מול SSD? (הכוונה ל-TRIM וכו'). הכל מוגדר אצלי כ-AHCI (חוץ מהצורב...) ופירמטתי לפני פחות משבוע, ככה שאני מעדיף להמנע מ"הרמת מערכת" נוספת. בנוסף, אני מתלבט בין אג'יליטי 3 לבין (איך לא) M4 בנפח 120/128. מישהו יכול לסכם בקצרה איך הם עומדים אחד מול השני לאור העדכונים האחרונים בשניהם?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
החלטתי לעשות תרומה קטנה לפורום שעזר לי בשבועות האחרונים לקנות מחשב. ראיתי שלעיתים אנשים מתלוננים על רעש מההארד דיסק שלהם (רעש תקין, לא מקולקל, של הארד דיסק שעובד), בעיקר על הארד דיסקים של היטאצ'י. הסיפור הוא ששבוע שעבר קיבלתי את המחשב עם הארד דיסק של היטאצ'י שעשה המון רעש, ואחרי מאמצים לא רבים מצאתי פיתרון, אבל הפתיע אותי לראות שהרבה אנשים לא מכירים אותו (הרעש היה כלכך מעצבן שאם לא הייתי פותר את העניין הייתי ברצינות שוקל להחליף אותו). בכל מקרה, הפיתרון הוא כלי מהיטאצ'י שנקרא feature tool שיהפוך את ההארד דיסק שלכם לבלתי נשמע בעליל (או לפחות יחליש את הרעש לעשירית בערב), ולפי מה שהבנתי עובד גם על הארד דיסקים של חברות אחרות. מה שכן, הכלי הספציפי הזה הוא עבור sata, ראיתי ב…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-